Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Ταρταρία: Χαμένοι στο χρόνο. Οι Ταταριανοί του Παλαιού Κόσμου που χρησιμοποιούσαν δωρεάν ενέργεια

 

Χάρτες της Tartaria που είναι επίσης γνωστοί ως The Grand Tartaria ή απλά The Tarty. 

Υποτίθεται ότι η Ταρταριακή Αυτοκρατορία εκτείνεται σε μέρη της Ρωσίας, της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Αμερικής, της Ευρώπης, της Αυστραλίας και της Αφρικής.


Οι σημαίες της Ταρταρίας εμφανίζονται ως κουκουβάγια, δράκος και γρύπας όπως φαίνεται. Το οποίο έχει σχέση με αυτό που ονομάζεται παλιός κόσμος που έχει ξεχαστεί στο χρόνο.

Το Ταρταριανό Λιμάνι του Σαν Φρανσίσκο, το οποίο είχε μια Παγκόσμια Έκθεση το 1915 με μεγαλειώδη αρχιτεκτονική κτιρίων. Είχε επίσης μια υπέροχη εμφάνιση φωτεινών φώτων που εκτοξεύονταν προς τα πάνω στο σκοτάδι του νυχτερινού ουρανού. Ως εκ τούτου, φέρεται να χρησιμοποιείται δωρεάν ενέργεια από μεταλλικές ράβδους πάνω από αυτά τα μεγάλα κτίρια. συλλαμβάνοντας την ενέργεια από την ατμόσφαιρα. Γι' αυτό οι Ταρταραίοι έφτιαχναν κτίρια με μεγάλο ύψος.

Η Παγκόσμια Κολομβιανή Έκθεση πραγματοποιήθηκε ως παγκόσμια έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο το 1883. Εδώ είναι αυτά τα τεράστια στρέμματα γης γεμάτα με αρχιτεκτονική που μοιάζει ρωμαϊκή ή ελληνική, όπως θα έλεγε η κύρια ιστορία, αλλά, όλα αυτά είναι ένα από τα πολλά στιλ των Ταρταριανών αρχιτεκτονικών .

Η Έκθεση Αγοράς της Λουιζιάνα το 1904. αυτή ήταν μια διεθνής έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Παγκόσμια Έκθεση του Σεντ Λούις στην πολιτεία του Μιζούρι. Και πάλι υπάρχει ιδιαίτερα περίτεχνη αρχιτεκτονική από ταρταριανά κτίρια υψηλής ποιότητας. Πού έχουν οι άνθρωποι σε αυτές τις φωτογραφίες που μόλις το κληρονόμησαν από αυτόν τον προηγούμενο πολιτισμό και δεν ξέρουν πραγματικά σε τι χρησιμεύει ή σε τι χρησιμεύει.

Στο Παρίσι της Γαλλίας του 1878 πραγματοποιήθηκε η Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού που ονομάζεται Έκθεση Universelle στα γαλλικά. Αυτό περιλαμβάνει φανταστικές μεγάλες κλίμακες Ταρταριανών κτιρίων και τμήματα αυτού που ονομάζεται Άγαλμα της Ελευθερίας σε ορισμένες περιοχές της έκθεσης.

Η Έκθεση Παγκόσμιας Έκθεσης του Λονδίνου του 1851, είναι μέρος που παρουσιάζεται στο μέρος που ονομάζεται The Crystal Palace. Γιατί λέγεται έτσι επειδή κυρίως κατασκευασμένο από γυαλί υπονοεί το όνομά του.

Οι Ταταριανοί του Παλαιού Κόσμου Υποτίθεται ότι σε ανθρώπους γιγάντων ή απλώς σε έναν μεγαλύτερο άνθρωπο που είχε το μυαλό να δημιουργήσει εξαιρετικές κατασκευές χωρίς προϋπολογισμό ή ανησυχία για το κόστος και σχεδίασε πόλεις ώστε να λειτουργούν σαν ένας υπολογιστής που θα τροφοδοτεί το ελεύθερο ενεργειακό τους δίκτυο Σύστημα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters