Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Αλήθεια ελέγχου μυαλού που ανοίγει τα μάτια

 Η πλύση εγκεφάλου και η κοινωνική ψυχιατρική διαμορφώνουν την κοινωνία

Κατήχηση Tavistock για τροποποίηση συμπεριφοράς

Πώς λειτουργεί η πλύση εγκεφάλου

Χωρίς υγιείς γάμους, καμία κοινωνία δεν μπορεί να επιβιώσει

Στόχος της Ε.Ε

Η πλύση εγκεφάλου και η κοινωνική ψυχιατρική διαμορφώνουν την κοινωνία

Το Tavistock είναι δημόσιος εχθρός νούμερο ένα, ξεκάθαρα αναγνωρίσιμος ως η Επιτροπή των 300σιων και οι μπροστινοί του οργανισμοί, όπως το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων Chatham House, η Λέσχη της Ρώμης, το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ, η Μαύρη Ευγενής, η CFR, η Bilderberg και όλες οι θυγατρικές της, οι δεξαμενές σκέψης και τα ερευνητικά ιδρύματα που ελέγχονται από το Στάνφορντ και το Tavistock Institute of Human Relations και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό το στρατιωτικό κατεστημένο.

Το Tavistock είναι χωρίς καμία αμφιβολία η μεγαλύτερη δοκιμή μαζικού ελέγχου του νου στην παγκόσμια ιστορία. Ένα ερευνητικό ινστιτούτο ψυχολογικού πολέμου που ιδρύθηκε το 1922. Ανέλαβε να αναπτύξει μεθόδους επιρροής στις ιδεολογίες των μαζικών πληθυσμών. Για το λόγο αυτό, μας έδωσαν το ποπ συγκρότημα «The Beatles» και πολλούς άλλους δημοφιλείς καλλιτέχνες μαζικής μουσικής, όπως οι Rolling Stones, και γκρουπ όπως το Rock and Roll κ.λπ. Ο πρώην πράκτορας της MI6 John Coleman δήλωσε ότι ο Theodor Adorno έγραψε τους στίχους για τους Beatles και άλλα βρετανικά συγκροτήματα διείσδυσης έγραψε. σε μια προσπάθεια να επηρεάσει και να μολύνει τη μουσική.

Έτσι, η ιστορία περιγράφει παγκόσμια γεγονότα βασισμένα σε μηχανορραφίες των ισχυρών, κρυφών και μυστικών οργανώσεων, που αποτελούνται από την παγκόσμια ελίτ γνωστές ως τράπεζες, πλούσιες οικογένειες όπως οι Rothschild και Rockefellers, ανεπίσημες οργανώσεις όπως το Bilderberg, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή, το οργανωμένο έγκλημα, οι σκιώδεις υπηρεσίες εντός της κυβέρνησης, οι μυστικές εταιρείες όπως το Skull and Bones, οι Ιησουίτες, οι Ελευθεροτέκτονες και ούτω καθεξής.

Πίσω από όλες αυτές τις ομάδες βρίσκεται μια ακόμη πιο μυστική ομάδα αρχαίων ισχυρών, που αποτελείται από τους αληθινούς ηγεμόνες του πλανήτη Γη, οι οποίοι υπολογίζουν τους Πρωθυπουργούς και τους Προέδρους ως άμεσες μαριονέτες τους. Μερικοί θεωρητικοί λένε ότι αυτοί οι Illuminati που έχουν τον έλεγχο είναι άνθρωποι. άλλοι λένε ότι έχουν εξωγήινους συμμάχους. Είναι μια μυστική κοινωνία μέσα σε μυστικές κοινωνίες, με την υποστήριξη μιας τραπεζικής ελίτ, με επικεφαλής τη δυναστεία Rothschild, που επιδιώκει το απόλυτο σχέδιο να καταργήσει όλες τις θρησκείες εκτός από τη δική τους σατανική θρησκεία και να ανατρέψει τις πολιτικές κυβερνήσεις για να ελέγξουν τα πάντα. Συγκεντρώστε και παγκοσμιοποιήστε, ουσιαστικά τον Νέο Κόσμο Σειρά.

 

Από την αρχαιότητα, οι άνθρωποι ζούσαν κάτω από τη σιδερένια γροθιά των Μαύρων Ευγενών ή των σκοτεινών αρχόντων του κόσμου. Η ανθρωπότητα έχει χακαριστεί, ματαιωθεί, καταπιεστεί και αναγκαστεί να υποταχθεί μέσω φρικαλεοτήτων που ελέγχουν το μυαλό και καταστρέφουν την ψυχή.

 

Κατήχηση Tavistock για τροποποίηση συμπεριφοράς

Από το ταπεινό ξεκίνημά του το 1921, το Tavistock ήταν έτοιμο το 1966 να εξαπολύσει μια μεγάλη μη αναστρέψιμη πολιτιστική επανάσταση: τη βιομηχανία μαζικού πολιτισμού, μια επανάσταση που δεν έχει ακόμη τελειώσει. Ο Δρ. Ο Lewin van Tavistock ανέπτυξε τη θεωρία της τοπολογικής ψυχολογίας, η οποία παραμένει η πιο προηγμένη μέθοδος τροποποίησης της συμπεριφοράς στον κόσμο μέχρι σήμερα: γνωστή ως πλύση εγκεφάλου .

Ο ψυχοπαθής Μπέρτραντ Ράσελ , Βρετανός φιλόσοφος, λογικός και κοινωνικός μεταρρυθμιστής (1872-1970) είχε δηλώσει ότι αυτό που χρειαζόταν είναι ένας κόσμος που κατοικείται από «υπάκουα», εύκολα χειραγωγούμενα και αποθαρρυντικά υποκείμενα. Ο Ράσελ θεωρούσε τον άνθρωπο κάπως υψηλότερο από το επίπεδο των βοοειδών. Ο Ράσελ είπε·

«Οι κοινωνικοί ψυχολόγοι του μέλλοντος θα έχουν μια σειρά από τάξεις μαθητών πάνω στους οποίους θα δοκιμάσουν διαφορετικές μεθόδους για να δημιουργήσουν μια ακλόνητη πεποίθηση όπως ότι το χιόνι είναι μαύρο».

Μέχρι το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, η συνδυασμένη επιρροή του Tavistock και πρώην συνεργατών της Σχολής της Φρανκφούρτης είχε δημιουργήσει ένα σύνολο «στρατευμάτων ψυχολογικού σοκ» και «πολιτιστικών πολεμιστών» που αριθμούσε χιλιάδες. Σήμερα, αυτό το δίκτυο αποτελείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Σημαντικοί άνθρωποι τοποθετούνται σε θέσεις επιρροής επειδή υπάρχει δημόσια-ιδιωτική επιρροή σε αυτό το σύστημα.

 

Ο πρόδρομος του συμπλέγματος Tavistock ήταν το Cecil Rhodes Trust και οι συνεργάτες του, οι οποίοι ήταν βρετανοί υπέρμαχοι και πολεμοκάπηλοι της ελίτ, συχνά ομοφυλόφιλοι, που συνεργάστηκαν με τους Rothschild και αργότερα τους Rockefellers.

 

Τα αυστηρά ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης χρησιμοποιούνται για να «προκαλέσουν οπισθοδρομικές ψυχικές καταστάσεις, να εξατμίσουν τα άτομα και να προκαλέσουν αυξημένη αστάθεια», γνωστή ως πλύση εγκεφάλου. Δημιουργήστε δηλαδή παθητικότητα προωθώντας την αποξένωση. Αυτό το θέμα είναι συγκλονιστικά διάχυτο στα δημοσιευμένα έργα αυτών των Συνδικάτων του Εγκλήματος. Ο Εβραίος υπέρμαχος Walter Lippmann (1889-1974) προσδιόρισε τους στόχους στο βιβλίο του «Public Opinion»:

 

Ακόμη και οι πρώτες κλινικές μελέτες των τηλεθεατών έδειξαν ξεκάθαρα ότι εισήλθαν σε μια κατάσταση ημισυνείδησης που μοιάζει με έκσταση, που χαρακτηρίζεται από ένα σταθερό βλέμμα, για σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Όσο περισσότερο κοιτούσαν, τόσο πιο έντονο γινόταν το βλέμμα τους. Σε μια τέτοια κατάσταση αμυδρής ημισυνείδησης, είναι επιρρεπείς σε μηνύματα που περιέχονται στα ίδια τα προγράμματα και μεταφέρονται από τις διαφημίσεις. Αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι υποβάλλονται σε πλύση εγκεφάλου.

 

Η έκθεση του Fred Emery το 1975 για τις νευρολογικές μελέτες απέδειξε ότι η επανειλημμένη παρακολούθηση τηλεόρασης «απενεργοποιεί το ανθρώπινο κεντρικό νευρικό σύστημα».

 

«Η τηλεόραση αγωνίζεται για τη σύνθεση ραδιοφώνου και κινηματογράφου… αλλά οι συνέπειες είναι τεράστιες και υπόσχονται να εντείνουν τόσο δραστικά την εξαθλίωση της αισθητικής ύλης που αύριο η λεπτώς καλυμμένη ταυτότητα όλων των βιομηχανικών προϊόντων του πολιτισμού μπορεί να αναδυθεί θριαμβευτικά στο ύπαιθρο, εκπληρώνοντας έτσι το Βαγκνερικό Το όνειρο του Gesamtkunstwerk – η συγχώνευση όλων των τεχνών σε ένα έργο – εκπληρώνεται κοροϊδευτικά».

 

Το κλειδί για την ομαδική πλύση εγκεφάλου είναι να δημιουργηθεί ένα ελεγχόμενο περιβάλλον όπου το άγχος εισάγεται για την ανοικοδόμηση των δομών πεποιθήσεων των ατόμων. Υπό την πίεση άλλων μελών της ομάδας, το άτομο «ραγίζεται» και μια νέα προσωπικότητα αναδύεται με νέες αξίες. Η ταπεινωτική εμπειρία κάνει το άτομο να αρνηθεί ότι έχει λάβει χώρα οποιαδήποτε αλλαγή. Με αυτόν τον τρόπο, ένα άτομο υποβάλλεται σε πλύση εγκεφάλου χωρίς το θύμα να γνωρίζει τι έχει συμβεί.

 

Ο Aldous Huxley έγραψε στον George Orwell:

 

«Μέσα στην επόμενη γενιά, πιστεύω ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες θα ανακαλύψουν ότι η προετοιμασία των παιδιών και η ναρκο-ύπνωση ως όργανα διακυβέρνησης είναι πιο αποτελεσματικά από τις αγκαλιές και τις φυλακές και ότι η λαχτάρα για εξουσία μπορεί να ικανοποιηθεί εξίσου πλήρως υποδεικνύοντας ότι οι άνθρωποι αγαπούν τη δουλεία τους. . όπως με το μαστίγωμα και την κλωτσιά τους για υπακοή».

 

Όταν κάνετε έρευνα για αυτό το θέμα, είναι εκπληκτικό πώς αυτοί οι εγκληματίες βγαίνουν στο ύπαιθρο με τα «κρυφά» τους σχέδια.

 

Πώς λειτουργεί η πλύση εγκεφάλου

Μια σύντομη επίδειξη δείχνει πώς λειτουργεί η πλύση εγκεφάλου. Υπάρχουν 3 τυπικοί πολίτες στη σύγχρονη κοινωνία μας. Πιστεύουν ότι ξέρουν τι συμβαίνει, πιστεύουν ότι είναι πολύ έξυπνοι για να ελέγχονται από το μυαλό τους και πιστεύουν ότι έχουν πλεονέκτημα στη βαθιά γνώση επειδή το κυβερνητικό σχολικό σύστημα τους είπε ότι ήταν έξυπνοι επειδή επανέλαβαν αυτό που τους είπαν, αν και σε αντάλλαγμα για μικρές ποσότητες θετικής ενίσχυσης.

 

Δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν υποβληθεί ειδικά σε συστήματα ψυχικής προετοιμασίας όλη τους τη ζωή από το δημόσιο σχολικό σύστημα, γεγονός που τους καθιστά τους πιο εύκολους ανθρώπους στην ιστορία στον έλεγχο. Αυτό έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με τη μέθοδο διδασκαλίας της Maria Montessori, όπου ο μαθητής αναπτύσσει τη δική του πρωτοβουλία μέσα από κίνητρα και μαθαίνει να σκέφτεται ανεξάρτητα.

 

Σε αυτό το βίντεο, παρακολουθήστε 3 άτομα που πιστεύουν ότι είναι πολύ έξυπνα για να ελέγχονται και πώς ελέγχονται σε περίπου 3 λεπτά από κάποιον έμπειρο στην πλύση εγκεφάλου.

 

Τώρα, αν νομίζετε ότι αυτό είναι μοναδικό, να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν εκατοντάδες επιδείξεις ελέγχου του νου που αποδεικνύουν το ίδιο πράγμα, ένας άλλος ειδικός στον έλεγχο του νου χρησιμοποιεί τη συμπεριφορική ψυχολογία για να κάνει 3 στα 4 άτομα να διαπράξουν πραγματικά φόνο στην κάμερα. Ναι, ο έλεγχος του μυαλού είναι τόσο ισχυρός και χρησιμοποιείται ενάντια στο κοινό καθημερινά για να κάνει τους ανθρώπους να κάνουν πολλά παράλογα, παράλογα, αυτοκαταστροφικά και ακόμη και μοιρολατρικά πράγματα.

 

Από το ποτό μέχρι το κάπνισμα τσιγάρων και την έγχυση εμβόλιο δηλητηρίου στον εαυτό σας μέχρι τα λεγόμενα γνωστών ψεύτων, όπως συνέβη κατά τη φάρσα της υστερίας του Covid, μέχρι την περιτομή ενός νεογέννητου αγοριού, τίποτα που αναφέρεται σε αυτήν την πρόταση δεν είναι λογικό ή λογικό, ωστόσο αυτές οι αρχές κατά της ζωής , συμπεριφορές και πεποιθήσεις εμποτίζονται στο κοινό με τις ίδιες τακτικές ελέγχου του νου που χρησιμοποιούνται σε ένα βίντεο όπου 3 άτομα εξαπατώνται για να διαπράξουν φόνο στην κάμερα.

 

Δεν έχετε ανοσία στον έλεγχο του μυαλού (κανείς δεν είναι) και όσο περισσότερο νομίζετε ότι έχετε ανοσία, τόσο πιο εύκολη είναι αυτή η διαδικασία αλλαγής συμπεριφοράς για τους ανθρώπους που οργανώνουν τον καθημερινό έλεγχο του νου της κυβέρνησης μέσω των μέσων ενημέρωσης.

 

Η λέξη "κυβέρνηση" είναι στην πραγματικότητα λατινική για τον έλεγχο του νου. Το να κυβερνάς σημαίνει «ελέγχω» και το «ment» ή «mentis» σημαίνει «το μυαλό».

 

Χωρίς υγιείς γάμους, καμία κοινωνία δεν μπορεί να επιβιώσει.

Τώρα, μόλις μάθουμε κάτι για την αποτελεσματικότητα του ελέγχου του μυαλού και την ευκολία με την οποία μπορεί να εφαρμοστεί στον μέσο άνθρωπο, ρίξτε μια ματιά στην ατζέντα ελέγχου του νου για να κάνετε υπερβολικό σεξ με τη γυναίκα και να καταστρέψετε την έννοια του δεσμού του γάμου. .

 

Οι ισχυροί γάμοι είναι ο απαραίτητος ακρογωνιαίος λίθος για υγιείς οικογένειες, υγιή παιδιά, κοινωνική εξέλιξη και μια εύρυθμη κοινωνία που συνεχίζει να αναπτύσσεται. Χωρίς υγιείς γάμους, καμία κοινωνία δεν μπορεί να επιβιώσει. Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία το γνωρίζουν, αλλά το ευρύ κοινό αγνοεί αυτό το γεγονός.

 

Ο σκοπός της ΕΕ

Η ΕΕ έχει καταργήσει τους πιο βασικούς κανόνες της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Για παράδειγμα, η πρόσβαση στα έγγραφα της ΕΕ είναι περιορισμένη. όλες οι αποφάσεις άμυνας και ασφάλειας είναι μυστικές. Η προσφυγή στο δικαστήριο δεν είναι δυνατή. Η εξουσία στην ΕΕ δεν ανήκει στο κοινοβούλιο της ΕΕ, αλλά στις πολυεθνικές, στην πραγματικότητα την ελίτ εξουσίας.

 

Η συμμετοχή στις εκλογές είναι χάσιμο χρόνου. οι πολιτικοί δεν έχουν απολύτως τίποτα να πουν. Οι ηγέτες επιλέγονται προσεκτικά από τους Ιησουίτες και τους Illuminati. αυτοί που επιλέχθηκαν συνήθως έκαναν καριέρα σε άλλες μυστικές οργανώσεις και εταιρείες όπως η Goldman Sachs, η JP Morgan, η Unilever, η Shell κ.λπ. Αυτοί οι ηγέτες μπορούν να εκτελούν εντολές μόνο χωρίς προσωπική συμβολή.

 

Σημαντικά ζητήματα διευθετούνται κεκλεισμένων των θυρών, όπου οι πολίτες δεν έχουν καμία επιρροή αλλά υφίστανται μόνο τις συνέπειες. Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει ή να επηρεάσει τα σχέδια, επομένως η μια αντιδημοκρατική συμφωνία διαδέχεται την άλλη.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ το 1999 εξήγησε τη δημοκρατία της ΕΕ ως εξής:

 

«Παίρνουμε μια απόφαση, την ανακοινώνουμε και μετά περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Εάν δεν υπάρχει σημαντική αντιπολίτευση, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι κάνουμε – συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων μας – προχωράμε ένα βήμα παραπέρα, πέρα ​​από το σημείο να μην κάνουμε πίσω». (από Der Spiegel 52/1999)

 

Ο Δρ. Ο Carlo Alberto Agnoli, πρώην Ιταλός δικαστής, προειδοποιεί όλους τους πολίτες της ΕΕ ως εξής:

 

«Η ΕΕ θα μεταμορφώσει σχεδόν ολοκληρωτικά και τελικά θα καταστρέψει ολόκληρο το ευρωπαϊκό νομικό σύστημα, με βάση το «νόμο και τη δικαιοσύνη».

 

Σκεφτείτε προσεκτικά τι γράφεται εδώ και συνειδητοποιήστε ότι αυτή η πραγματικότητα είναι δυστυχώς ήδη γεγονός σήμερα, ούτε μια λέξη από αυτήν είναι υπερβολή. Αν εμείς οι άνθρωποι δεν ξυπνήσουμε? θα εισέλθουμε στη Νέα Παγκόσμια Τάξη πολύ σύντομα πριν το συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι!

 

Οι αναγνώστες συχνά παραπονιούνται ότι η απομάκρυνση του Cabal διαρκεί πάρα πολύ και ότι το αποτέλεσμα είχε προβλεφθεί πριν από χρόνια χωρίς καμία πρόοδο. Αυτό είναι εντελώς αβάσιμο. Η ανθρωπότητα καταπιέζεται για περισσότερα από 500.000 χρόνια, σε αυτόν τον αριθμό ετών δύο επιπλέον χρόνια δεν μετράνε καθόλου.

 

Η στρατηγική είναι να αφήσουμε τον εχθρό, το Deep State, να αυτοκαταστραφεί και αυτό συνεχίζεται από το 2012. Τεράστια αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί από τον Ιανουάριο του 2021, όταν τελικά αφαιρέθηκε το χταπόδι της cabal υπό την ηγεσία του Προέδρου Τραμπ και του στρατηγού Flynn.

 

Στις 25 Ιουνίου ή περίπου, το χρηματικό σύστημα αναμένεται να καταρρεύσει, μετατρέποντας την Cabal σε «ιππότη με τα πόδια» και νοκ άουτ. Με την ταυτόχρονη εισαγωγή του νέου χρηματικού συστήματος QFS, θα έρθει άφθονη ευημερία σε όλους τους γήινους!

 

Οι συχνοί αναγνώστες του FWC γνωρίζουν ότι αυτά τα αποβράσματα είναι διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο κατά δεκάδες εκατομμύρια και βρίσκονται σε κάθε γωνιά και σχισμή. Όλα αυτά πρέπει να εκκαθαριστούν οριστικά, κάτι που είναι ένα μαμούθ, αλλά σημειώνεται πρόοδος καθημερινά.

 

Κοιτάξτε γύρω σας τι συμβαίνει, μόλις ξυπνήσει ο όχλος, όταν το νομισματικό σύστημα καταρρέει, η ανοικοδόμησή μας είναι γεγονός. εγκαινιάζοντας μια χρυσή εποχή με το σύστημα QFS έτοιμο να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει, με άφθονο πλούτο για όλους. Η υπομονή είναι αρετή, αλλιώς ο πόλεμος είναι η εναλλακτική!!!

 

 

Παρακολουθήστε/διαβάστε αυτό το βίντεο της ατζέντας του Tavistock

 

Πέρα από την επαναφορά

Μια τρισδιάστατη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους για ένα όχι πολύ μακρινό, αλλά δυστοπικό μέλλον. Εικάζεται για τις πιθανές συνέπειες της περιβόητης Μεγάλης Επαναφοράς, της ιατρικής τυραννίας, της αφύπνισης κουλτούρας και της πράσινης ατζέντας. Όλα όσα μας επιφυλάσσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Τώρα ή ποτέ

Αυτή είναι η μοναδική και μοναδική μας ευκαιρία να τερματίσουμε 500.000 χρόνια καταπίεσης. Αν τα δύο τρίτα του πληθυσμού της γης ξυπνήσουν και σηκωθούν, η μάχη κερδίζεται οριστικά!

Το βιβλίο The Great Awakening εξηγεί αυτό σε όλες τις πτυχές, γιατί μετά την έκδοσή του αφαιρέθηκε σχεδόν αμέσως από την κυκλοφορία του από τους Καταπιεστές.

Το βιβλίο που έχει μετατραπεί σε ψηφιακή μορφή για E-book και PDF είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη.

Εάν πολλοί κάνουν αυτό το θέμα δικό τους και το μεταδώσουν, μια άλλη κατάληψη του πιο όμορφου πλανήτη και όλων των άλλων στο Σύμπαν μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά δυνατή.

Διαβάστε το βιβλίο για να καταλάβετε ότι τώρα βιώνουμε μια ευκαιρία που μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ ξανά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατεβάστε το ηλεκτρονικό βιβλίο

Λήψη σε PDF


https://finalwakeupcall.info/blog/2023/06/13/eye-opening-mind-control-waarheid/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters