Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Kαινοτομία: Kουραμπιέδες απο Ζεόλιθο…!

του καθ. δρ. Γ.Ζουγανέλη*
 
Συσσώρευση ιδεών και εφαρμογών εμφανίζονται σε καθημερινή βάση στην Ελλάδα στο θέμα του ζεόλιθου απο καινοτόμα μυαλά. Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να δούμε και κουραμπιέδες με πούδρα από ζεόλιθο. Ο Έλληνας όταν θέλει γίνεται πολύ ευρηματικός και πρωτοποριακός. Το ζεόλαδο άλλωστε είναι γεγονός. Πίνοντας το γίνεσαι κοινωνός της Ελληνικής Γής, πού λέει και ο γνωστός ποιητής Νικόλας Λυγερός, ένας απο τους λίγους που μάχεται ως νέος Λεωνίδας για τη γεωστρατηγική εκμετάλλευση του ζεόλιθου και την ανάγκη εξόρυξής του στην Ελληνική Θράκη.

Ο ζεόλιθος είναι ένα υλικό πολύ γνωστό παγκοσμίως και πολύ μελετημένο.
Υπάρχουν όμως και κάποια “μυστικά” στη χρήση του που μερικές φορές μπορεί να τον καταστήσουν επικίνδυνο, λιγότερο χρήσιμο ή άχρηστο. Αυτά όμως αφορούν ειδικούς και θα τα συζητήσω άλλη φορά. Ειδικότερα όταν προκύψει κάποιο κρούσμα ή όταν διαπιστωθούν προβλήματα απο τη χρήση του μετά απο λίγα χρόνια.

Το ενδιαφέρον το δικό μου σε αυτό το θέμα αφορά τις ενεργειακές εφαρμογές του ζεόλιθου, και τη χρήση του στο σχεδιασμό devices π.χ. sensors. Αυτό προυποθέτει ότι ήδη γνωρίζω πολύ καλά τις ιδιότητες του υλικού σε bulk μορφή αλλά και σε δύο διαστάσεις.
Ο ζεόλιθος είναι ένα αργιλοπυριτικό υλικό πορώδες, που κρυσταλλώνεται σε διάφορες συμμετρίες. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι δύο: α) ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μοριακό κόσκινο και β) να ανταλλάξει ιόντα με το περιβάλλον του.

Υπάρχει φυσικός ζεόλιθος και συνθετικός ζεόλιθος.
Ο κάθε ένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ιδιότητες ενώ η δομή του δεν είναι μόνο μία. Η μεταβολή της δομής κάθε είδους ζεόλιθου με την αλλαγή του περιβάλλοντος του (χημική σύσταση, πίεση, αλλαγή θερμοκρασίας, αλλαγή διαστάσεων κλπ.) αλλάζει και τις ιδιότητές του (φυσικές, χημικές, ηλεκτρονικές, οπτικές, μαγνητικές, ακουστικές κλπ).  O φυσικός ζεόλιθος είναι ένυδρος σε μεγάλο ποσοστό.

Η διαμόρφωση και μέτρηση των ιδιοτήτων του ζεόλιθου απο τις αλλαγές που υφίσταται το περιβάλλον  οδηγεί στη δημιουργία devices (μηχανικά κατασκευασμένων νανοδομών) που χρησιμοποιούνται στη μέτρηση ιδιοτήτων του περιβάλλοντος που μας ενδιαφέρουν με διάφορους τρόπους (όπως π.χ. με μέτρηση τάσης) και μετά απο κατάλληλη βαθμονόμηση. Ένα “αδύνατο” σημείο στο σχεδιασμό τους αφορά το τρόπος ανάκτησης του film απο ζεόλιθο στην άνυδρη μορφή του, ώστε το device να μετράει σωστά και να μην είναι μιας μόνο χρήσης. Η χρήση του ζεόλιθου σαν ενεργειακό υλικό φύλαξης θερμότητας είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον και αφορά την αύξηση της θερμοκρασίας του όταν ο ζεόλιθος είναι άνυδρος και την αφυδάτωσή του όταν αυτός τεχνητά θερμαίνεται. Και εδώ έχουμε σχεδιασμένες “δομές”, μόνο που είναι μεγάλων διαστάσεων και άλλης τεχνολογίας.

Στη φωτογραφία ένα κλασικό design humidity sensor (ανιχνευτή υγρασίας). Παρατηρείστε την ύπαρξη μιας αντίστασης στη περίμετρο του device και ενός διαψηφιακού πυκνωτή στο κέντρο. Προφανώς μετράμε τη μεταβολή της συχνότητας.με την αλλαγή της ενυδάτωσης απο την υγρασία του ζεόλιθου που είναι “φορτωμένος” σε κατάλληλο σημείο και με συγκεκριμένη δομή στο υπόστρωμα.
Σημειώστε ότι ο ζεόλιθος είναι ένα υλικό που με κατάλληλη επεξεργασία επανακτά την ιδιότητα του να ανταλάσσει ιόντα όταν “βρωμήσει”, η δε απόδοσή του αυξάνει με την κατάλληλη προεργασία p.x. αλάτι με ισχυρή ανάδευση και σε υψηλή θερμοκρασία.
Ο ζεόλιθος πλήν των τόσων άλλων εφαρμογών του υπο κατάλληλες συνθήκες αντιδρά με CaOH και παράγει ένα είδος τσιμέντου, που το κάνει σκληρότερο. Προσθήκη του σε τσιμέντα αυξάνει την αντιδιαβρωτική τους ικανότητα.

O ζεόλιθος έχει και προδιαγραφές πχ. η εσωτερική επιφάνεια του ανά μονάδα μάζας, ο αριθμός κατιόντων ή ανιόντων που μπορεί να απορροφήσει ανά μονάδα μάζας, η διατομή σε Αngstrom  των διαύλων που έχει η δομή του. Η χρήση ζεολίθων με διατομή π.χ. 5 Αngstrom συγκρατεί Στρόντιο (Sr90)

O ζεόλιθος έχει επιπλέον προδιαγραφές και για τις επιφανειακές ιδιότητες των κόκκων του. Αυτό έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του σε περιπτώσεις που τα κατιόντα  - κατά τη διαδικασία της ιοντικής ανταλλαγής  - έχουν πολύ μεγάλο όγκο για να εισέλθουν στο εσωτερικό του.
Πολύ ενδιαφέρον είναι να μελετήσει κανείς και τα Zeoponics, όπου μίγματα υδροξυαπατίτη και ζεόλιθου χρησιμοποιούνται αντί για χώμα στην ανάπτυξη φυτών στο διάστημα απο την ΝΑSA.
Πρέπει να επισημάνω σε αυτό το σημείο, ότι συμφωνώ με την εκμετάλλευση των ορυκτών της χώρας και τη παραγωγή απο αυτά δευτερογενών προιόντων αλλά με σωστό τρόπο και απο ειδικούς που θα έχουν και την ευθύνη.
Άλλο είναι να μιλάς για την ΑΟΖ και τις ΕΟΖ και άλλο να συστήνεις σε κάποιον να τρώει ζεόλιθο χωρίς να αντιλαμβάνεσαι πολλές άγνωστες παραμέτρους του θέματος, που γνωρίζουν μόνο οι ειδικοί στο θέμα. Τα ψυχοσωματικά σύνδρομα πρέπει να περαιώνονται επι τη εμφανίσει τους…
Στο ζεόλιθο δουλεύουν και Ελληνικές επιστημονικές ομάδες στη βασική όμως έρευνα. Η εφηρμοσμένη – που είναι και τα λεφτά και οι θέσεις έργασίας - χρειάζεται μια άλλη προσέγγιση στην οποία δεν έχουν εμπειρία και θα τους πάρει χρόνια να την αποκτήσουν.

Η υπανάπτυξη της χώρας ήταν πάντα στόχος των συμμάχων και γειτόνων της για αυτό το λόγο άλλωστε τις θέσεις στα πανεπιστήμια τις έπαιρναν άνθρωποι άσχετοι με την ανάπτυξη. Το αποτέλεσμα το βλέπετε. Συζήτηση για ανάπτυξη, δημοσκοπήσεις και αποτέλεσμα μηδέν.  Το σύστημα προτιμάει τους άχρηστους και ανίκανους αλλά υπάκουους και ευπροσήγορους αντί τους σωστούς, παραγωγικούς και χρήσιμους.

Ανάμεσα στα τόσα λάθος αποτελέσματα αυτού του γεγονότος είναι και η ανεξέλεγκτη παρουσία και χρήση σκευασμάτων και προιόντων στην Ελληνική αγορά που είναι επικίνδυνα, ελάχιστα χρήσιμα ή τελείως άχρηστα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και ο ζεόλιθος. Σε διάφορα σκευάσματα και προιόντα που κυκλοφορούν ο ζεόλιθος φαίνεται να έχει χρήση χαπιού placebo.
Όπως αντιλαμβάνεστε οι σχετικές “προειδοποιήσεις” έπεσαν στο τραπέζι και να μη κάνουν κάποιοι στο μέλλον ότι δεν γνώριζαν. Αν συμβεί κάτι θα υπάρξουν ευθύνες… Ο κάθε ζεόλιθος έχει άλλες προδιαγραφές και άλλο είναι τι εννοώ εγώ ως προδιαγραφές και άλλο τι αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Εντάξει;

Οι προδιαγραφές του ζεόλιθου καθορίζουν την τιμή του, τις δυνατότητές του, το χώρο εφαρμογής του  και την ασφάλεια χρήσης του. Δεν τρώμε ότι νάναι. Δεν χρησιμοποιούμε στο χωράφι ότι νάναι. Δεν το βάζουμε στον αγρό όπως νάναι και γενικά ρωτάμε τους ειδικούς. Το έχετε κάνει; Είστε σίγουροι; Δεν σας βλέπω καλά…

*Σχολιάζει στα Ελληνικά με επιθετικό ή και χιουμοριστικό τρόπο, ο Καθ.Δρ.Γ.Ζουγανέλης, Dip.Phys, MSc.Phys, MSc.EEng(RF&VLSI Design), PhD.Phys, MIEEE, MCSJ, PEC
Senior Materials & Devices Scientist and Chief Designer, Senior Electonics Design Engineer, Senior Market Analyst, Expert in more than 180 Experimental Techniques
All Kinds of Designs - Technology Transfer and R&D Consulting - τ. Καθ. Nagoya Inst. of Technology [Metamaterials & Their Devices], Japan

 
 
 http://zcode-gr.blogspot.jp/2013/12/k-k.html
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/12/k-k.html

Η Ραχήλ Μακρή μήνυσε το MEGA !


Ραχήλ Μακρή (μυστήριο παραμένει ακόμη η ανεξαρτητοποίησή της) και Βασίλης Καπερνάρος, υπέβαλλαν μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του οικονομικού εισαγγελέα, εναντίον της Α.Ε. "ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ", δηλαδή του MEGA. Δείτε γιατί:


ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
ΑΝΑΦΟΡΑ

Της Ραχήλ Μακρή του Κωνσταντίνου, Βουλευτή Ν.Κοζάνης, κατοίκου Αθηνών, Βουλής 4.

Του Βασιλείου Καπερνάρου, Βουλευτή Β' Αθηνών κατοίκου Αθηνών, Πατησίων 130.

Αξιότιμε Κύριε Εισαγγελέα,

Σας αναφέρουμε τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά τα οποία υπέπεσαν στην αντίληψή μας κατά την άσκηση των κοινοβουλευτικών μας καθηκόντων:

Στις 19/7/2013 καταθέσαμε από κοινού οι Βουλευτές Ν. Κοζάνης, Κα Ραχήλ Μακρή και ο Βουλευτής Β' Αθηνών, Κος Βασίλειος Καπερνάρος την υπ. αριθμ. Ερώτηση-αίτηση κατάθεσης εγγράφων 13157/277/2013 με θέμα "Οφειλές της εταιρίας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ με διακριτικό τίτλο MEGA CHANNEL, ύψους 1.350.000 ευρώ προς το ταμείο επικουρικής Ασφάλισης Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας".

Από τις απαντήσεις που λάβαμε από τα αρμόδια Υπουργεία (Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Αριθ.Πρωτ.7017/4/16741, Υπουργείο Οικονομικών Αριθ.Πρωτ. ΓΚΕ 1133417 EΞ 2013/5020) δεν απαντήθηκαν επαρκώς τα ως άνω ερωτήματα γι' αυτό και στις 23/9/2013 επανήλθαμε με την υπ. αριθ. 1886/244/23/9/2013 ερώτηση- αίτηση κατάθεσης εγγράφων με θέμα "Διευκρινίσεις σχετικά με τις οφειλές της εταιρίας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ με διακριτικό τίτλο MEGA CHANNEL προς το ταμείο επικουρικής Ασφάλισης Πρόνοιας Απασχολούμενων στα σώματα Ασφαλείας".

Από τις απαντήσεις που λάβαμε από τα αρμόδια Υπουργεία (Υπουργείο Οικονομικών, Αριθ.Πρωτ.ΓΚΕ 1156084 ΕΞ 2013/710, Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, Αριθ. Πρωτ. 7017/4/16946, Υπουργείο Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αριθ. Πρωτ. 823, Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, Αριθ. Πρωτ. Φ90022/29659/3327) δεν προκύπτει ξεκάθαρα ο λόγος για τον οποίο δεν έχουν αποδοθεί τα οφειλόμενα ποσά προς το ελληνικό Δημόσιο.

Για τους λόγους αυτούς σας διαβιβάζουμε τα σχετικά αναφερόμενα έγγραφα και αιτούμαστε όπως προβείτε σε κάθε απαραίτητη νόμιμη ενέργεια προκειμένου να διαπιστωθεί εάν, σύμφωνα με τα ανωτέρω έχουν τελεστεί οικονομικά ή οποιουδήποτε άλλου είδους αδικήματα, με θετικές πράξεις ή παραλείψεις, από ιδιώτες ή δημοσίους λειτουργούς και να εντοπισθούν οι δράστες αυτών.

Οι αναφέροντες Βουλευτές

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ

Δείτε τα σχετικά έγγραφα
 





http://taxalia.blogspot.gr/2013/12/mega.html 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/12/mega_22.html

Ή θα εξαφανιστούν ή... τελειώσαμε!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Φαίνεται πως τα πράγματα έχουν ξεπεράσει πλέον και το τελευταίο ανεκτό όριο. Άραγε αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει οι «μαριονέτες» της τρόικας που θέλουν να αυτοονομάζονται κυβέρνηση και υπουργικό συμβούλιο;
Οι νέοι νομοί δίνουν την χαριστική βολή στον ελληνικό λαό και τον στέλνουν ή στα σίδερα των φυλακών, οι οποίες αδυνατούν πλέον να εξυπηρετήσουν την… τόσο αυξημένη ζήτηση, ή στο εκτελεστικό απόσπασμα για μια… «καλύτερη» ζωή.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε λογικό δεδομένο και οι εξελίξεις που προδιαγράφονται για την ήδη «κονταροχτυπημένη» ελληνική κοινωνία, μοιάζουν με την καρμανιόλα του μελλοθανάτου που στέκεται έτοιμος να του πάρουν το κεφάλι.
Η λογική στην Ελλάδα της δεύτερης δεκαετίας του εικοστού πρώτου αιώνα έχει πεθάνει και μαζί της πέθανε κάθε έννοια ομαλότητας, κάθε έννοια νομιμότητας, κάθε έννοια συνταγματικότητας.
Πως ένας λαός καταρρακωμένος μπορεί να επιβιώσει από αυτούς που θέλουν να τον εξαφανίσουν από προσώπου γης;
Ο αγώνας είναι πλέον αγώνας ζωής ή θανάτου.

Που είναι αυτοί που ακόμα νοιάζονται για τον ελληνικό λαό και τι κάνουν;
Αξιωματικοί, Δικαστές, Ιεράρχες, ακαδημαϊκοί, διανοούμενοι, καλλιτέχνες, κατέχοντες στρατηγικά πόστα, τι κάνουν όταν βλέπουν να ρίχνεται η χώρα στον Καιάδα από μια κυβέρνηση ανδρείκελο;
Γιατί δεν ξεσηκώνεται κάνεις από αυτούς που μπορούν ακόμα να μιλήσουν αντί να περιμένουν άφωνοι θεατές, να οδηγηθούμε σε μια καινούργια Βαστίλη;
Αλλοίμονό μας αν φτάσουμε στο σημείο να χυθεί αίμα (ήδη η αρχή έγινε με όλες τις ολέθριες συνέπειες).

Γιατί δεν ξεσηκώνονται οι δικαστές αυτής της χώρας όταν παραβιάζεται με τέτοιο σκανδαλώδη και εγκληματικό τρόπο το ελληνικό σύνταγμα, αυτό το σύνταγμα που είναι ο θεμελιώδης λίθος ύπαρξης της χωράς, ο θεμελιώδης λίθος της ίδιας μας της ύπαρξης σαν λαός και σαν έθνος;

Την ίδια ώρα που άνεργοι μεροκαματιαρήδες και ελεύθεροι επαγγελματίες σέρνονται στα δικαστήρια και στην φυλακή για χρέη λίγων χιλιάδων ευρώ σε κάποια ληστρική εφορία, για καθυστέρηση πληρωμής του ληστρικού ΦΠΑ, την ίδια ώρα αυτοί που κατάκλεψαν το κράτος και το έφεραν σε αυτή την κατάσταση κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι και το πιο χειρότερο, θρασύδειλοι εμφανίζονται από τις οθόνες τους οι «σωτήρες» του έθνους.
Αυτή είναι η δικαιοσύνη τους;

Αυτοί που ορκίστηκαν να υπηρετούν την πατρίδα, γιατί δεν ξεσηκώνονται όταν αυτή η πατρίδα «αλυσοδένεται» και ο λαός της αργοπεθαίνει από μια εγκληματική κυβέρνηση;
Τι άλλο να περιμένουμε;
Να δούμε τους πολίτες να πηδούν από τα παράθυρα των σπιτιών τους ή να καίνε τα ίδια τα σπίτια τους πριν τους τα κατάσχει η ελληνική, (ποια ελληνική;) εφορία;

Αυτοί που ορκιστήκαν να υπηρετούν την ελληνική σημαία, τι έχουν να πουν όταν ξεπουλιούνται ελληνικά κεκτημένα ακόμα και ελληνικά εδάφη σε Τούρκους χάριν, όπως μας λένε, της οικονομικής του πολιτικής και να προσθέτουν και από πάνω ότι είναι υπερήφανοι γι’ αυτό το ξεπούλημα;
Η υπερηφάνεια δηλαδή στην υπηρεσία της προδοσίας!

Τι άλλο θα πρέπει να γίνει χάριν αυτής της οικονομικής πολιτικής για να υπάρξει αντίδραση;
Να δούμε στην ακρόπολη να κυματίζει η γερμανική σημαία για να «σωθεί» η χώρα ή ότι έχει απομείνει από αυτή;

Προσέξτε! Η τελευταία ευκαιρία μας είναι μπροστά μας.
Έρχονται, είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν, εκλογές και αυτό είναι η μεγάλη τους «δυστυχία». Αν δεν φύγουν, αν δεν «γκρεμιστούν» αυτοί που μας έσυραν στον γκρεμό και στη συνέχεια αν δεν πληρώσουν για όλα αυτά τα εγκλήματα τους, τότε, θα πρέπει να φορέσουμε μαύρα περιβραχιόνια και να αποδεχτούμε, όσοι θα έχουμε ακόμα απομείνει, ότι η Ελλάδα ήταν μια ξεχασμένη ιστορία με ένα λαμπρό παρελθόν που θάφτηκε χάριν της μνημονιακής της «σωτηρίας».
Για όνομα του Παντοδύναμου, ας μην σκεπτόμαστε αυτό το ενδεχόμενο.



Το μοντάζ είναι από το "Γρέκι"
http://kostasxan.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1448.html
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4640.html

“ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ” ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ. ΣΤΑ “ΚΑΓΚΕΛΑ” ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ


Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, καθώς την ώρα που βρισκόταν στο βήμα και μιλούσε, επίμονα ο Γιάννης Δριβελέγκας , που προεδρεύει της συνεδρίασης, ζήτησε να διακόψει την ομιλία του γιατί σύμφωνα με τον ίδιο είχε υπερβεί το χρόνο.
XRISO

Τότε ο υπουργός Μεταφορών απευθυνόμενος στον κ. Δριβελέγκα και τα μέλη της ΚΠΕ , είπε:

Σύντροφοι εσείς δεν είστε σώμα προφανώςν υπηρετείτε άλλους στόχους, και αποχώρησε.
SALA

Ούτε ευρώ στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ
Τη δραματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ΠΑΣΟΚ σκιαγράφησε ο διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με τον κ. Σαλαγιάννη, το ΠΑΣΟΚ σήμερα ξοδεύει συνολικά για τις ανάγκες του 110.000 ευρώ το μήνα, σε αντίστιξη με πάνω από 2 εκατομμύρια το μήνα την περασμένη δεκαετία.

 «Το δράμα είναι ότι ούτε αυτά δεν διαθέτει πια το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος του κόμματος.

Όπως εξήγησε, το ΠΑΣΟΚ έχει λαμβάνειν το 2013 από την κρατική επιχορήγηση 2,6 εκατομμύρια ευρώ, άλλα δεν μπαίνει στο ταμείο ούτε 1 ευρώ, καθώς έχει εκχωρήσει στις τράπεζες για το 2013 11 εκατομμύρια, και για το 2014 άλλα 12 εκατομμύρια ευρώ…

Σε ό,τι αφορά τα ενοίκια το ΠΑΣΟΚ έδινε πάνω απο 100.000 ευρώ το μήνα (για τα γραφεία της Ιπποκράτους) και τώρα δίνει 7.000. Μόνο για τη ΔΕΗ, είπε ο κ. Σαλαγιάννης, στο προηγούμενο κτήριο το κόμμα έδινε 16.000 ευρώ το μήνα.

Το μοναδικό έσοδο του κόμματος είναι οι 16.000 με 17.000 ευρώ το μήνα που δίνουν ως εισφορά οι βουλευτές!

Τι είπε ο Σαχινίδης
”Το ΠΑΣΟΚ πέθανε; όχι είναι ζωντανό. Κάναμε σωστές επιλογές αλλα δεν μπορούμε να τις κεφαλοποιησουμε. Ενόψει ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ έχει τεράστια προβλήματα και πρέπει να είναι προσεκτικό στη στρατηγική του. Μάχη ανασύνταξης και άμεση παρουσια με το όνομα του και τα σύμβολα του στις ευρωεκλογές Δεν ντρεπόμαστε που ειμαστε ΠΑΣΟΚ και δεν κρυβόμαστε. Αν καταρρευσουμε στις ευρωεκλογές την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει προσωπικος ρόλος για κανέναν και θα γίνουμε παρακολουθημα της ΝΔ”.

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την ομιλία του ο Φ. Σαχινίδης όταν δέχτηκε επίθεση από τον Γ. Ζαφειρόπουλο, συνεργάτη του Βενιζέλου, που του φώναξε:
”Είσαι υπάλληλος του Παπακωνσταντίνου!”



makeleio.gr
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1997.html

Λορέντζος Βουτσίνος - Τη θα ηταν ο Ελληνας χωρις τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ;;


Λορέντζος Βουτσίνος

Ο σημερινός Έλληνας είναι γνωστό ότι γνωρίζει ελάχιστα για το μεγαλείο της ιστορίας των προγόνων του διότι η επαφή του με αυτή είναι από μικρή ως ελάχιστη. Και αυτό έχει γίνει εσκεμμένα διότι επιδίωξαν ο Ελληνας να ξεχάσει την προέλευση του, την καταγωγή του.
Αυτό που του μαθαίνουν και διδάσκουν στα σχολεία είναι για να είσαι Ελληνας πρέπει να είσαι χριστιανός. Μαθαίνουν όλη την ιστορία του εβραιοχριστιανισμου και αφήνουν την πραγματική καταγωγή και ιστορία απ' έξω.

Τη θα ηταν ο Ελληνας χωρις τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ;;

Έχει ποτέ αναρωτηθεί ο κάθε ένας μας που θέλει να λέγετε Ελληνας;;

Τη Ιστορία θα είχε να επιδείξει;; Τη πολιτισμό;; Τη αρχιτεκτονική;; Τη γραμματική ;; Τη γλώσσα;;

Εαν δεν υπήρχαν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ σήμερα οι Ελληνες θα ήταν ένας κοινός λαός όπως τόσοι άλλοι;;;

Όλες αυτές οι αναρτήσεις που κάνουμε αρκετοί εδώ στο facebook για την ιστορία μας και τον πολιτισμός μας θα μπορούσε να της κάνει ένας Ισπανος στους ομοεθνείς του για να μαθουν τη ηταν οι Ελληνες πια είναι η Ιστορία τους τη διδάξαν στην ανθρωπότητα.

Εν αντιθέτως το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνων δεν γνωρίζει, και μέσα σε αυτούς βρισκόμουν και εγώ αφού για πολλά χρόνια είχα άγνοια της πραγματικής ιστορίας των Ελληνων αλλά με έμαθαν στο σχολείο πόσα πρόβατα είχε ο Αβραάμ και γιατί τσακωνόταν με τα αδέρφια του. Και έτσι σε βγάζουν απο το σχολείο Ελληνα.

Όλοι από κάπου έκαναν κάναμε και πρέπει να κάνετε μια αρχή για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε την αλήθεια για το ποιοι είμαστε. Πιάστε την άκρη του νήματος και αρχίστε να ξετυλίγετε το κουβάρι της Ιστορίας μας, στο τέλος σας περιμένει το Φως της αλήθειας. Μετά έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί.........





http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4587.html

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ρατσιστικό! Προστατεύει μόνο τους Εβραίους!

Η άσκηση ποινικής δίωξης κατά ενός ανθρώπου και η καταδίκη του επειδή αρνείται την γενοκτονία των Αρμενίων το 1915 συνιστά επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης, απεφάνθη την Τρίτη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), δικαιώνοντας έναν Τούρκο που είχε καταδικαστεί στην Ελβετία.



«Η ελεύθερη άσκηση του δικαιώματος να συζητούνται ανοιχτά ευαίσθητα θέματα που μπορεί να δυσαρεστήσουν είναι μια από τις θεμελιώδεις πτυχές της ελευθερίας της έκφρασης», υπενθυμίζουν οι δικαστές του Στρασβούργου, οι οποίοι κατά συνέπεια καταδίκασαν την Βέρνη για παραβίαση της ελευθερίας της έκφρασης του ενάγοντα.

Η απόφαση ωστόσο δεν είναι οριστική. Οι ελβετικές αρχές έχουν στην διάθεσή τους τρεις μήνες για να την αμφισβητήσουν, ζητώντας μια νέα εξέταση, κάτι το οποίο δεν είναι ωστόσο βέβαιο ότι θα δεχθεί το ΕΔΑΔ.

Στο δικαστήριο προσέφυγε ο πρόεδρος του τουρκικού Κόμματος των Εργατών - μικρής οργάνωσης της αριστεράς -  Ντογού Περιντσέκ.

Ο ίδιος είχε καταδικαστεί από την ελβετική δικαιοσύνη το 2007 στην καταβολή προστίμου επειδή «υποκινούμενος από ρατσιστικά κίνητρα, αρνήθηκε την γενοκτονία των Αρμενίων σε τρεις περιστάσεις, κατά τη διάρκεια συνεδρίων που έγιναν στην Ελβετία το 2005».

Ο Ντογού Περιντσέκ είχε χαρακτηρίσει την γενοκτονία των Αρμενίων «διεθνές ψέμα» και είχε αρνηθεί, σχετικά με τις σφαγές και τους εκτοπισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων Αρμενίων το 1915, την πρόθεση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας για την διάπραξη γενοκτονίας.

Δικαστήριο της Λωζάννης είχε θεωρήσει ότι οι δηλώσεις του Ντογού Περιντσέκ δεν είχαν κίνητρο να προκαλέσουν συζήτηση ιστορικού ενδιαφέροντος.

Από την πλευρά τους οι ευρωπαίοι δικαστές υπογράμμισαν ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα να αποφανθούν όσον αφορά την πραγματικότητα των σφαγών που υπέστησαν οι Αρμένιοι το 1915, ούτε όσον αφορά την καταλληλότητα του χαρακτηρισμού τους ως «γενοκτονία».

Το Δικαστήριο διευκρίνισε εξάλλου ότι θα πρέπει «να διαχωριστεί σαφώς η υπόθεση αυτή από αυτές που αφορούν στην άρνηση των εγκλημάτων του Ολοκαυτώματος»,

που διαπράχθηκαν από το ναζιστικό καθεστώς, «ιστορικά γεγονότα, ενίοτε πολύ συγκεκριμένα, όπως η ύπαρξη θαλάμων αερίων», τα οποία έχουν εξάλλου «καταδειχθεί σαφώς από διεθνές δικαστήριο».greeknation
 
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2013/12/blog-post_3570.html

Η μεγαλύτερη απάτη των τελευταίων 300 ετών... Γιατί εμείς δε γνωρίζουμε τίποτα;;; Πως μπορούμε να αντισταθούμε;;;; Διαβάστε και θα καταλάβετε...

Ο Αριστοτέλης είχε πει χιλιάδες χρόνια πριν, ότι θα ήταν καταστροφικό αν κάποτε το ίδιο το χρήμα μετατρέπονταν σε εμπόρευμα....



Η κατασκευή του χρήματος είναι μια πάρα πολύ φθηνή εργασία, αφού για να εκδόσουμε ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ, αρκεί ...μόνο λίγο χαρτί, λίγο μελάνι (αξίας μερικών δεκάρων) και ο κατάλληλος εξοπλισμός (το κόστος του οποίου για οποιαδήποτε χώρα είναι μηδαμινό). 

Ενώ λοιπόν όλες οι εμπορικές, κατασκευαστικές και λοιπές επιχειρήσεις δουλεύουν με περιθώρια κέρδους της τάξης του 3~10%, μια επιχείρηση κατασκευής χρήματος θα είχε διαστημικά περιθώρια κέρδους. 

Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα ο έμπορος του χρήματος να αποκτήσει τεράστια οικονομική δύναμη και μοιραία κάποια στιγμή να επικρατήσει οικονομικά πάνω σε όλους τους τομείς της αγοράς.

Προφανώς αυτοί που ...συνέταξαν το πρώτο σύνταγμα των Η.Π.Α. είχαν αντιληφθεί τα λόγια του, και για το λόγο αυτό το πρώτο άρθρο του συντάγματος των Η.Π.Α. γράφει με μαγάλα γράμματα:

"Το κονγκρέσο θα έχει την εξουσία να εκδίδει νόμισμα και να καθορίζει την αξία του".

Δηλαδή ότι το κράτος θα εκδίδει και θα διαθέτει το απαραίτητο χρήμα για τη λειτουργία της οικονομίας.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Το παραπάνω άρθρο του συντάγματος σήμερα στις Η.Π.Α. δεν τηρείται. Η FED, η ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ, είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Αυτό έχει σαν συνέπεια ο Αμερικανικός λαός να έχει χάσει πια από τα χέρια του τη δυνατότητα έκδοσης χρήματος.

Αντί αυτού, το Αμερικανικό κράτος εκδίδει ομόλογα, τα δίνει ως εγγύηση σε έναν ΙΔΙΩΤΗ, και ο ιδιώτης ΔΑΝΕΙΖΕΙ τα χρήματα στον Αμερικανικό λαό με ΤΟΚΟ.

Οι αργυραμοιβοί φροντιζουν κάθε φορά να δανείζουν σε κάθε κράτος τόσα χρήματα, ώστε να μην μπορεί να αποπληρώσει το χρέος. Σήμερα η Αμερική χρωστάει δεκάδες τρις δολλάρια, και πληρώνει κάθε χρόνο πάρα πολλά δισσεκατομύρια, σε ΙΔΙΩΤΕΣ, απλώς και μόνο επειδή χρησιμοποίησαν τον εκτυπωτή τους για να εκδόσουν χρήματα αντί να αγοράσουν δικό τους εκτυπωτή.

ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια, οι κεντρικές τράπεζες των χωρών (που έχουν τη δυνατότητα να εκδίδουν χαρτονομίσματα) είναι ιδιωτικές εταιρίες. Το ίδιο ισχύει εδώ και χρόνια για χώρες όπως οι Η.Π.Α., η Μ. Βρετανία, η Γερμανία, η Ελλάδα....

Ειδικά στην ευρωπαϊκή ένωση, για να μην ξυπνήσει ξαφνικά καμιά χώρα και ζητάει να εκδόσει δικό της νόμισμα σε δική της ανεξάρτητη κεντρική τράπεζα, φρόντισαν και έφτιαξαν το ευρώ, μας έβαλαν μέσα στη "ζώνη του ισχυρού ευρώ" και πλέον καμία χώρα μέλος δεν μπορεί να ξεφύγει από τη φρικτή αυτή παγίδα, αφού οι χώρες μέλη της Ε.Ε. συμφώνησαν να παραχωρήσουν την άδεια έκδοσης χρημάτων στην Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαίκή κεντρική τράπεζα). 

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ σύμφωνα με το καταστατικό της αποτελείται από τους διοικητές των κεντρικών τραπεζών των χωρών μελών. Αυτό δημιουργεί υποψίες υπαρξης μιας συμμορίας (που λέγεται ΕΚΤ) που έχει τοποθετήσει από ένα μέλος της σε κάθε χώρα μέλος και με τον τρόπο αυτόν χειραγωγεί τη διακίνηση χρήματος σε ολόκληρη την ευρώπη.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΟΙ;
Οι Διεθνείς Τραπεζίτες, ή παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ, ελέγχεται από έναν αριθμό πολύ μικρό αριθμό ισχυρών ανθρώπων. 

Η δυναστεία Rothschild, η δυναστεία Schiff, η δυναστεία Warburg και η δυναστεία Rockefeller είναι μερικοί απο τους αργυραμοιβούς. 

Τη συμμορία συμπληρώνουν άνθρωποι  όπως ο Σόρος, ο Κίσινγκερ και άλλοι.


Γύρω από τον σκληρό αυτό πυρήνα υπάρχουν οι μεγάλοι τραπεζικοί κολοσσοί όπως η Goldman Sachs, η Morgan Stanley, η JP Morgan Chase, η Citigroup, η Bank of America και η Wells Fargo που ο καθεστωτικός τύπος αναφέρει ως «κερδοσκόπους» ή «αγορές».

Τέλος, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η Παγκόσμια Τράπεζα και το Δ.Ν.Τ. είναι κατα κάποιο τρόπο οι κεντρικές τράπεζες των κεντρικών τραπεζών. Είναι ιδιωτικές εταιρίες που ελέγχονται από το τραπεζικό καρτέλ και αποστολή τους είναι ο συντονισμός των επιθέσεων που οδηγούν στη χρεοκοπία και τη φτώχεια τα έθνη. 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ .

Πρόκειται για ένα πολύ απλό κόλπο. Τόσο απλό που ο ανθρώπινος νους το απορρίπτει σαν απίθανο και αναζητά κάτι πιο πολύπλοκο στη θέση του. Εχει ως εξής:

Μέσω της κεντρικής τράπεζας, η ΕΚΤ υπο την καθοδήγηση της παγκόσμιας τράπεζας, χαλαρώνει τα κριτήρια δανειοδότησης και στην ουσία δίνει το πράσινο φως για τη δημιουργία πληθωρισμού. Οι τράπεζες αρχίζουν και βάζουν διαφημίσεις για δωρεάν πιστωτικές κάρτες, διακοποδάνεια, δάνεια κατοικίας κ.λ.π. χωρίς αυστηρό έλεγχο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί πολίτες να παίρνουν δάνειο από την τράπεζα, να διοχετεύουν το χρήμα στην αγορά, με συνέπεια να υπάρχει ανάπτυξη, και δουλειές, αυτό που με μια λέξη ονομάζουμε πληθωρισμό.

Αντίθετα, με αφορμή κάποιο θλιβερό γεγονός (συνήθως στην Αμερική - βλ Leeman Brothers) η κεντρική τράπεζα (πάλι υπο την καθοδήγηση και κηδεμονία της ΕΚΤ και της παγκόσμιας κεντρικής τράπεζας) σκληραίνει τα κριτήρια δανειοδότησης, και οι τράπεζες με τη δικαιολογία ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην κρίση και ότι χρειάζονται ρευστότητα σταματούν να δίνουν νέα δάνεια. Οταν οι τράπεζες εισπράτουν κανονικά τις δόσεις από τα δάνεια που έχουν ήδη δώσει και δεν δίνουν νέα δάνεια, στην ουσία αφαιρούν χρήμα από την αγορά και έχουμε πια το φαινόμενο που ονομάζουμε ύφεση (κρίση).

Ναι είναι τόσο απλό. Αυτό που ονομάζουμε ύφεση και πληθωρισμός είναι 100% χειραγωγίσιμο.
Ολα τα υπόλοιπα περι μακροοικονομίας και τα συναφή, είναι ανοησίες που χρησιμοποιούνται απλώς για να καλύψουν αυτό το τόσο απλό κόλπο.

Το αποτέλεσμα σήμερα στην Ευρώπη είναι το ίδιο με αυτό στην Αμερική, αφού για να λάβουν χρήματα οι χώρες μέλη, εκδίδουν κρατικά ομόλογα (χρέος), τα δίνουν στις διεθνείς χρηματαγορές (το σπίτι των αργυραμοβών) και παίρνουν τα χρήματα. 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ.

Η Leeman Brothers (όπως και η Goldman Sachs, h Morgan Stanley κ.λ.π.) ανήκει στους αργυραμοιβούς. Οι αργυραμοιβοί βάζουν τα παπαγαλάκια να πούν ότι η Leeman Brothers έχει πρόβλημα και κινδυνεύει να καταρρεύσει. 

Οι μέτοχοι τρέχουν να πουλήσουν τις μετοχές τους για να μην καταστραφούν. Η τιμή της μετοχής πέφτει πλέον πραγματικά. Εμφανίζεται ο απο μηχανής θεός Ομπάμα και λέει ότι δεν θα επιτρέψει να καταρρεύσει η L.B. . 

Χρεώνει τον Αμερικανικό λαό με π.χ. 100 δις δολλάρια, η αργυραμοιβοί (μέσω της Leeman Brothers) παίρνουν στα χέρια τους περισσότερο χρέος από τον Αμερικανικό λαό, η Leeman Brothers σώζεται. Η ευρώπη κοιτάζει "έντρομη" την Αμερική. Τα μέσα ενημέρωσης παπαγαλίζουν συνεχώς ότι θα έχουμε μεταφορά της κρίσης από την Αμερική στην Ευρώπη. 

Η ΕΚΤ δίνει οδηγίες. Η κεντρική τράπεζα τις εφαρμόζει στις χώρες μέλη. Οι τράπεζες σταματούν να δίνουν νέα δάνεια ενώ εισπράτουν τις δόσεις και τους τόκους για τα παλιά. Το χρήμα λιγοστεύει στην αγορά, και η ύφεση αρχίζει...

Ειδικά στην περίπτωση μας, τα παραπάνω έγιναν σε συνδυασμό με τις δύο χρηματοπιστωτικές επιθέσεις των κερδοσκόπων:

Σκεφτείτε το λιγο και θα δείτε ότι έτσι είναι. Την κρίση αυτή την κατασκεύασαν οι τράπεζες (αφαιρώντας χρήμα από την αγορά) σε πλήρη αρμονία με τα ΜΜΕ (που μας φοβέρισαν δεόντως). 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.

Το εκπληκτικό δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι λαοί χρεώνονται σε έναν ιδιώτη για να εκδόσουν τα χρήματα που χρειάζονται. Το εκπληκτικό είναι ότι ο ιδιώτης αυτός, μπορεί βάσει της τραπεζικής νομοθεσίας, να "δημιουργήσει" χρήμα από αέρα κοπανιστό (σε αντίκρισμα του ομολόγου που πήρε σαν "εγγύηση") 10πλάσιας αξίας από αυτήν του ομολόγου. Το χρήμα αυτό διοχετεύεται στους πολίτες με τη μορφή δανείων.

Δε θα μιλήσω για τα CDS και τα παράγωγα (που είναι ιππόδρομος στον οποίο ποντάρουν οι αργυραμοιβοί ότι ένα ομόλογο δε θα πληρωθεί). Κάτι σαν πάμε στοίχημα δηλαδή, μόνο που το άλογο που ποντάρουν είναι η δυστυχία ενός ολόκληρου λαού. 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ;
Διότι έχουν τεράστια περιθώρια κέρδους χωρίς να αναλαμβάνουν ρίσκο!

Το πράγμα λειτουργεί περίπου όπως στα τραπεζια πόκερ, όπου ο γκρουπιέρης παίρνει σαν προμήθεια ένα ποσοστό κέρδους από κάθε παίκτη κάθε φορά που χρήματα αλλάζουν χέρια. Οι παίκτες μπορεί να κερδίζουν ή να χάνουν, ο γκρουπιέρης όμως κερδίζει συνεχώς. 

ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Τα περισσότερα δάνεια είναι καλυμένα "εμπράγματα", με υποθήκη δηλαδή το σπίτι σας, τη γη σας την επιχείρηση σας. Το παραμύθι ότι οι τράπεζες δεν ενδιαφέρονται για σπίτια και γη, είναι μεγάλο ψέμα. 

Δεν είναι τυχαίο ότι οι τράπεζες δέχονται ΜΟΝΟ εμπράγματη εξασφάλιση και ο σκοπός τους είναι στην πραγματικότητα να σας πάρουν το σπίτι, τη γη, την επιχείρηση. 

Οι τράπεζες ΔΕΝ ενδιαφέρονται για τα χρωματιστά χαρτάκια ή επιταγές και υποσχέσεις.  Χρήματα μπορούν να φτιάξουν ότι ώρα θελήσουν, με ψηφιακές εγγραφές στους υπολογιστές τους.

Ο πληθωρισμός και η ύφεση είναι η παλίροια και η άμπωτη όπου κάθε φορά που τραβιούνται τα νερά, κάποιος χάνει την επιχείρηση του, το σπίτι του, τα χωράφια του.

Τελικός σκοπός είναι να γίνουν οι τράπεζες οι μεγαλοτσιφλικάδες στους οποίους κάποια στιγμή θα ανήκει όλη η γη, ο ορυκτός πλούτος, οι δημόσιες υποδομές.

Το όλο παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι εξουσίας που κερδίζει ο πιο δυνατός και έχει σαν τελικό σκοπό τη διανομκή της εξουσίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η τελευταία παγκόσμια οικονομική κρίση δεν προκλήθηκε από λάθος. Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τους αργυραμοιβούς.  Και δεν πρόκειται να σταματήσει, αλλά θα συνεχιστεί και θα είναι πολύ χειρότερη από την κρίση του 1929. Στόχος είναι να προκληθεί παγκόσμια οικονομική ύφεση και γενικευμένο αδιέξοδο. 

Τότε θα προταθεί σαν μοναδική λύση η δημιουργία Παγκόσμιου Νομίσματος, Παγκόσμιας Κεντρικής Τράπεζας ελεγχόμενης από τους ίδιους και Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Και έχουμε σοβαρούς λόγους να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι αυτοί δε θα διστάσουν σε τίποτα μπροστά στο κέρδος και στη μέθη της εξουσίας. Η Παγκόσμια Κυβέρνηση τους θα είναι παγκόσμια δικτατορία.

ΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Το διαδίκτυο σήμερα έχει μηδενίσει τις αποστάσεις και η πληροφορία μεταδίδεται αστραπιαία. Το παιχνίδι αυτό κατάφεραν και το κράτησαν κρυφό για πάνω από 300 χρόνια με τις μασονικές στοές και τις μυστικές λέσχες. Σήμερα όμως με την τεράστια εξάπλωση του διαδικτύου και την ανταλλαγή πληροφοριών, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα φοβερά τους σχέδια.

Ολες οι παραπάνω πληροφορίες μπορούν να διασταυρωθούν με λίγο ψάξιμο στο internet. Ψάξτε "Καταστατικό κεντρικής τράπεζας" στο google και θα κατεβάσετε το καταστατικό της τράπεζας Ελλάδος σε PDF.  Ψάξτε "European central bank memorandum" και θα βρείτε το καταστατικό της ΕΚΤ.  Ψάξτε "μετοχική σύνθεση τραπεζών" και προσπαθείστε να βρείτε τη μετοχική σύνθεση της κεντρικής τράπεζας. Δεν θα τη βρείτε. Θα βρείτε για όλες τις τράπεζες, εκτός από την κεντρική.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;

Φυσικά. Οι σημερινοί πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται ούτε εκπροσωπούν τα συμφέροντα του λαού. Είναι πράκτορες των μεγαλοτραπεζιτών, και αυτών τα συμφέροντα εξυπηρετούν. Με μεγάλη ευκολία θα διαθέσουν δισεκατομύρια για αγορά αμυντικού εξοπλισμού, για ανούσια σχολικά βιβλία, για αγορά πανάκριβων συστημάτων παρακολούθησης, για οτιδήποτε άχρηστο και ακριβό. Θα σπαταλήσουν με μανία το δημόσιο πλούτο και θα φέρουν τη χώρα σε κατάσταση ανάγκης για ακόμα μεγαλύτερο δανεισμό.

Σκεφτείτε το λίγο. Ο ΓΑΠ εργάζεται για το δικό μας συμφέρον ή τρέχει να εξασφαλίσει το τραπεζικό καρτέλ;

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Οι αργυραμοιβοί ελέγχουν έμμεσα ή άμεσα όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά. Εχουν πράκτορες που δεν κάνουν άλλη εργασία παρα μόνο να προωθούν στα ΜΜΕ τις πληροφορίες που πρέπει, να ελέγχουν την εκλογή των αρχόντων σε τοπικό και εθνικό επίπεδο φροντίζοντας να μην εκθέτουν σε κοινή θέα το διεφθαρμένο αυτό νομισματικό σύστημα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ;

Ο μόνος τρόπος να αντισταθούμε σε έναν εχθρό τόσο πανίσχυρο όσο το τραπεζικό καρτέλ (που ελέγχει τα media, τις τράπεζες, τους πολιτικούς και μέσω αυτών το στρατό, την αστυνομία, τις τηλεπικοινωνίες....) είναι η πολιτική ανυπακοή.

Ο Γκάντι με πολιτική ανυπακοή και πλήρη έλειψη πολεμικού εξοπλισμού κατάφερε και έδιωξε την πανίσχυρη τότε Βρετανική Αυτοκρατορία από την Ινδία, και είμαι σίγουρος ότι αν δεν δολοφονούνταν, σήμερα η Ινδία θα ήταν μια πολύ ισχυρότερη χώρα στη Διεθνή σκακιέρα.

Η ερώτηση λοιπόν είναι τι θα κάνουμε σαν ελληνικός λαός.

Η μια επιλογή είναι να γίνουμε σκλάβοι των Διεθνών Τραπεζιτών και των εγχώριων πρακτόρων τους.

Η άλλη επιλογή είναι η αντίσταση

eleysis-ellinwn.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2013/12/300.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ “ΦΕΣΙ” ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!




ΝΑΤΟΣ – ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Λογικό είναι ο άνθρωπος που φέσωσε την Ελλάδα να διαδίδει την φήμη του στα πέρατα του κόσμου εξευτελίζοντας την χώρα.

Ο Παπαδήμος των swaps και του PSI συνέχισε την καριέρα του στην Αμερική, όπου σύρθηκε στα δικαστήρια για μία ντροπιαστική υπόθεση και …καταδικάστηκε!

Ως γνωστός σημιτάνθρωπος δε, όχι μόνον δεν παρουσιάστηκε καν στο δικαστήριο, αλλά δεν πλήρωσε (ως φαίνεται από τα έγγραφα) το πρόστιμο που του επιβλήθηκε!

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 1

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

Στην Ελλάδα θα αργήσουμε πολύ ως φαίνεται να τον δούμε στο εδώλιο. Αλλά θα τον δούμε.

Κατεβάστε αγαπημένοι δημοσιογράφοι το έγγραφο να το κάνετε θεματάρα στις εφημερίδες σας. Ουτε πηγή έχουμε, ούτε τίποτα. Ορίστε ολόκληρο το δικόγραφο:

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/12/cf80ceb1cf80ceb1ceb4ceb7cebccebfcf83-ceb4ceb9cebaceb1cf83cf84ceb7cf81ceb9cebf-cebfcebbcebfcebacebbceb7cf81cebf.pdf

http://olympia.gr

http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/12/blog-post_2831.html

ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!


ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ END ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!


ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ!!!! Συνέλληνες έρχονται συνεχώς να ενηνερωθουνε....ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!! ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!!!!!!!!!!!http://artfmradio.com/


http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/12/blog-post_3429.html

ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΛΛΕΣ! ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !!! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!

ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΛΛΕΣ! ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !!! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!


ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!




http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/12/blog-post_22.html

Οικογένεια Σαμαρά: Από την Πηνελόπη Δέλτα στο σκονάκι

Οικογένεια Σαμαρά: Από την Πηνελόπη Δέλτα στο σκονάκι

Με αφορμή την απόλυση από το κολέγιο Αθηνών της καθηγήτριας που έπιασε το γιό του Σαμαρά να αντιγράφει θυμίζουμε το κείμενο που είχε δημοσιεύσει το 1932 ο Στέφανος Δέλτα, ένας εκ των ιδρυτών του κολεγίου και σύζυγος της Πηνελόπης Δέλτα – προγιαγιάς του Αντώνη Σαμαρά.

Προφανώς ο Σαμαράς δικαίως αισθάνεται το κολέγιο “δικό του μαγαζί” αφού ιδρύθηκε από την οικογένειά του.

Το ερώτημα είναι πιο σοβαρό μέλος της ελληνικής αστικής τάξης θα θέλει πια να στείλει το παιδί του σε ένα κολέγιο με τόσο χαμηλά εκπαιδευτικά στάνταρ, όπού κατά τα φαινόμενα ενισχύεται η αντιγραφή.

Αντιγράφουμε απόσπασμα από τo κείμενο του Στέφανου Δέλτα

“Αποστολή του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος είναι να προσφέρει παιδεία ανωτάτου επιπέδου -με διεθνή κριτήρια- στους πιο άξιους και να καλλιεργεί στους μαθητές του εκείνες τις ικανότητες της ψυχής, του σώματος και του πνεύματος που είναι αναγκαίες για κάθε υπεύθυνο πολίτη της Ελλάδας και του κόσμου: Ηθικό σθένος, πνευματική πειθαρχία, ανθρωπιά και κατανόηση, ακλόνητη αφοσίωση στη δικαιοσύνη και στην αλήθεια. Σκοπός μας είναι να εμφυσήσουμε στους μαθητές, με τη διδασκαλία και με το παράδειγμα, ισχυρή αίσθηση του μέτρου, επιζητώντας με τον τρόπο αυτό να τους εξασφαλίσουμε δεσμούς μεταξύ γνώσεως και κρίσεως και τη διασύνδεση πνευματικής ικανότητας και υπευθυνότητας. Έτσι, τιμούμε τις διαχρονικές αξίες τις ενσαρκωμένες στην παράδοση τόσο της Ελλάδας όσο και της Αμερικής. Έτσι, καλλιεργούμε βαθύ σεβασμό για την Ελληνική κληρονομιά σε όλο τον πλούτο και την πολυπλοκότητά της”.

Κύριοι άξονες για την υλοποίηση των επιδιώξεων αυτών είναι:

Η έμφαση στην ανάπτυξη δημιουργικής σκέψης και κριτικής ικανότητας.
Ο αρμονικός συνδυασμός της ανθρωπιστικής παιδείας με τη σύγχρονη τεχνολογία, της πολιτιστικής μας παράδοσης με τα διεθνή πνευματικά-εκπαιδευτικά ρεύματα.
Η εξοικείωση με την έρευνα και η απόκτηση δεξιοτήτων για την εμβάθυνση σε ειδικότερα γνωστικά πεδία.
Η ισόρροπη ανάπτυξη της ατομικής πρωτοβουλίας και ελευθερίας με τη συλλογική υπευθυνότητα και συνεργασία.
Η επίτευξη των στόχων του ΕΕΙ διασφαλίζεται:

Με την ενίσχυση και τον εμπλουτισμό των μαθημάτων του κανονικού ακαδημαϊκού προγράμματος
Με την εφαρμογή σύγχρονων διδακτικών μεθόδων και προσεγγίσεων, που δίνουν έμφαση στην ενεργό συμμετοχή των μαθητών, στην ευρεία αξιοποίηση της βιβλιοθήκης και των εργαστηρίων, στη χρήση πολλαπλών βιβλίων κ.ά.
Με τη συστηματική καλλιέργεια και προβολή προτύπων, πνευματικών, κοινωνικών και ηθικών αξιών
Με ένα πλέγμα εξωδιδακτικών δραστηριοτήτων, όπως: Μαθητικοί όμιλοι, μαθητικές εκδόσεις, συνεργασία με σχολεία του εξωτερικού, συμμετοχή σε διεθνείς εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και σε Κοινοτικά προγράμματα κ.ά.
Με σειρά Κολλεγιακών θεσμών, που λειτουργούν επί δεκαετίες: π.χ., ρητορικοί διαγωνισμοί, βραβεία, Μαθητικές Κοινότητες (για την εξοικείωση των μαθητών με τις δημοκρατικές διαδικασίες, την ενθάρρυνση της ενασχόλησης με τα κοινά και την προαγωγή της κοινωνικής αλληλεγγύης), κ.ά.


πηγή

Πηγή:  RAMNOUSIA
http://www.ramnousia.com/2013/12/oikogeneia-samara-apo-tin-pinelopi-delta-sto-skonaki.html#.Urc2uftT3pc

Οι «μωρές παρθένες» του ΣΥΡΙΖΑ

Υποκριτική στάση κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ στα φαινόμενα πλουτισμού κορυφαίων βουλευτών του όπως του εκατομμυριούχου Δημήτρη Τσουκαλά και των επενδυτών σε ξένα funds Σταθάκη και Τσακαλώτου.

Εμφανιζόμενοι ως «μωρές παρθένες» που δεν ήξεραν και δεν ξέρουν τι συμβαίνει, μετά την επικοινωνιακή ήττα που υπέστησαν, διαρρέουν ότι θα καλέσουν τους πλούσιους βουλευτές να πληρώσουν κάτι περισσότερο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Βούτσης σημείωσε ότι το 90% των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι νέοι στην πολιτική, αυτά ήταν τα πρώτα «πόθεν έσχες» και ότι το ζητούμενο είναι αν η αύξηση της περιουσιακής κατάστασης προκαλείται από τη συμμετοχή στην πολιτική.

Ο Νίκος Βούτσης, τόνισε μιλώντας σε εκπομπή του Mega πως ο ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να καλέσει τα στελέχη του
κόμματος που εμφάνισαν μεγάλα χρηματικά ποσά όπως ο Γιώργος Σταθάκης, ο Δημήτρης Τσουκαλάς και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, να βοηθήσουν περισσότερο μέσω αυξημένων εισφορών και συμμετοχών σε δομές αλληλεγγύης.

Δηλαδή τι σκέφτεται να κάνουν στην Κουμουνδούρου; Να επιβάλουν χαράτσι στους λεφτάδες βουλευτές τους; Κι αν είναι έτσι γιατί δεν ζητούν άρση της βουλευτικής του αποζημίωσης και τα λεφτά να πάνε σε κοινωνικές δομές; Από την άλλη, τους πλούσιους Πασόκους που αγκαλιάζουν χωρίς κανένα δισταγμό τι θα τους κάνουν; Θα τους επιβάλλουν «πασοκόσημο» για τον πρότερο… ανέντιμο βίο τους.

Η υποκρισία στο απώτερο σημείο της στον ΣΥΡΙΖΑ. Το πρόβλημα δεν είναι να έχει κάποιος περιουσία που απέκτησε με τον κόπο του. Το πρόβλημα είναι να το παίζει παιδί του λαού και να κάνει κριτική την ίδια ώρα που παίζει παιχνίδια με το κεφάλαιο. Διότι δε γίνεται ταυτόχρονα και κομμουνιστής και καπιταλιστής.


το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/12/blog-post_6664.html

Η Νέα Τάξη επιδιώκει κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση κρατών προς εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!

Θα συνεχίσουν να λαμβάνουν δυσβάσταχτα μέτρα μέχρι να δημιουργηθούν βίαιες κοινωνικές εκρήξεις...!

Εδώ και καιρό αρνούμαστε να καταγράψουμε τις σκέψεις μας για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην χώρα μας. Εδώ και καιρό, από τότε που οι Έλληνες άρχισαν να βγαίνουν στις πλατείες και να διαμαρτύρονται κατά της πράσινης χούντας, είχαμε την άποψη πως στην χώρα μας συμβαίνει κάτι πολύ περισσότερο από ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας.

Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και της κυριαρχίας σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο είναι πλέον δεδομένο. Το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως μέσα από την πολιτική της κυβέρνησης εκχωρούμε κυριαρχικά δικαιώματα, υποβαθμίζεται η ζωή των Ελλήνων, καταστρέφεται το μέλλον των παιδιών μας. Όμως τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα δεν είναι αποκομμένα από την παγκόσμια πολιτική και κοινωνική σκηνή.

Αρκετούς μήνες τώρα παρακολουθούμε σε παγκόσμιο επίπεδο κοινωνικές εξεγέρσεις και φαινόμενα που
συνιστούν κοινωνική αποσταθεροποίηση. Τα πρώτα σημάδια ήρθαν από τα Αραβικά κράτη.

Οι πολίτες των Αραβικών κρατών, κατά περίεργο τρόπο, ωθήθηκαν να εξεγερθούν ταυτόχρονα ενάντια στα δικτατορικά καθεστώτα τα οποία όμως επιβλήθηκαν από το ίδιο Παγκόσμιο Σύστημα το οποίο τώρα τασσόταν με την πλευρά των εξεγερμένων λαών…! Το ίδιο Σύστημα δηλαδή το οποίο πριν δεκαετίες τοποθέτησε δικτάτορες στις χώρες εκείνες, τώρα συμπαραστέκονταν στους λαούς των Αραβικών κρατών και τους ωθούσε να επαναστατήσουν εναντίων αυτών…!

Περνώντας στην Ευρώπη, το ίδιο Παγκόσμιο Σύστημα, δημιούργησε εντέχνως την οικονομική κρίση μέσω της σκόπιμης πολύχρονης υπερχρέωσης κρατών, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία. Ταυτόχρονα λοιπόν και στην Ευρώπη δημιουργείται ένα αποσταθεροποιητικό κλίμα σε οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, με επίκεντρο την χώρα μας. Ο λόγος που επιλέχθηκε η χώρα μας να «κάνει την αρχή» δεν μπορεί να διευκρινιστεί εύκολα. Είναι γεγονός όμως ότι η Ελλάδα αποτελεί το πείραμα οδηγό σε αυτό το μεγαλειώδες σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ωθεί ολόκληρο τον κόσμο προς την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Σε αυτό το σχέδιο άθελα μας όλοι διαδραματίζουμε κάποιον ρόλο. Και αυτοί που αντιδρούν στα μέτρα, και εκείνοι που επιμένουν να υπερασπίζονται την πολιτική της κυβέρνησης. Οι μεν πρώτοι, όσοι αντιδρούμε δηλαδή και κατεβαίνουμε στις πλατείες, φέρνουμε το σχέδιο της εγκαθίδρυσης μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ένα βήμα πιο κοντά, μέσα από τις διάφορες μορφές κοινωνικών εκρήξεων που αργά ή γρήγορα εμφανίζονται, λόγω αγανάκτησης και προκλητικότητας των κυβερνητών ή και λόγω προβοκατόρικων ενεργειών που ως στόχο έχουν να συμπαρασύρουν τους ειρηνικούς διαδηλωτές σε βίαιες πράξεις. Οι μεν δεύτεροι χρησιμεύουν στο να προκαλούν το κοινό αίσθημα και να εξαγριώνουν το πλήθος, μέσα από την στήριξη την οποία παρέχουν στα αντιλαϊκά και προδοτικά μέτρα της πράσινης χούντας.

Με αφορμή την δραματική τροπή που παίρνουν οι κινητοποιήσεις στην Ελλάδα, και την σχεδιασμένη, από το ίδιο το κράτος, εκτροπή, αποφασίσαμε να καταγράψουμε τις σκέψεις μας για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας σε συνδυασμό με την συνολική παγκόσμια κινητικότητα. Στα Αραβικά κράτη η Νέα Τάξη έχει πετύχει, με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω, να δημιουργήσει κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση και έχει ήδη στρώσει το χαλί για την επέλαση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης η οποία σαφώς θα στηριχτεί και από την οικονομική δέσμευση που επιχειρείται και στα κράτη αυτά. Στην Ευρώπη το σκεπτικό που ακολουθείτε δεν έχει να κάνει με δημιουργία πολεμικών γεγονότων αλλά με την δημιουργία ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ αγανάκτησης και απέχθειας των πολιτών κάθε χώρας στα τοπικά εθνικά πολιτικά τους συστήματα. Στην Ελλάδα για παράδειγμα εδώ και δεκαετίες προωθήθηκαν στην πολιτική σκηνή διεφθαρμένοι πολιτικοί, ανίκανες πολιτικές ηγεσίες, ανθελληνικές πολιτικές ομάδες και εν τέλει πολιτικά κόμματα τα οποία φρόντισαν με την πολυετή παρουσία τους να κάνουν τον Ελληνικό λαό να αισθάνεται απέχθεια προς την πολιτική, και να σιχαίνεται τους πολιτικούς. Η εσκεμμένη προώθηση ανίκανων και υπόδουλων πολιτικών λοιπόν οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια τον λαό στην απέχθεια των εθνικών πολιτικών συστημάτων, γεγονός που θα διευκολύνει όταν χρειαστεί την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, κατά το ρητό που ακούγεται συχνά από αηδιασμένους πολίτες, «Αφού δεν μπορούν αυτοί, ας φύγουν να έρθουν να μας κυβερνήσουν ξένοι…».

Το πολιτικό σύστημα και οι εντολοδότες τους επιθυμούν διακαώς την δημιουργία σκηνικών βίας. Επιθυμούν διακαώς την κοινωνική αποσταθεροποίηση κρατών, που μοιραία θα οδηγήσει και σε πολιτική αποσταθεροποίηση αυτών. Μετά την πολιτική αποσταθεροποίηση οι κοινωνίες θα οδηγηθούν σε χάος και τότε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση θα ομοιάζει με σωτηρία των εξαθλιωμένων λαών, όχι μόνον στην Ευρώπη, αλλά σε όλο τον κόσμο…!


http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/2011/06/blog-post_9873.html
το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1709.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters