Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

ΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΘΟΔΩΡΗ ,ΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΝΙΚΗΤΑ . 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ "ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ" ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ "ΤΙΜΗΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΙΟΙ;

ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΥΦΛΩΣΑΝ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ.
ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ.

Απίστευτο: Η Ρωσία μας τιμά και ο Κ.Μητσοτάκης κάνει υποδείξεις στον Μ.Μισούστιν για «ανθρώπινα δικαιώματα»

«Πάρ' τον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου»

Συνεχίζεται η «ψυχρολουσία» από την ελληνική κυβέρνηση στη Ρωσία, η οποία είναι η χώρα που έστειλε τον πιο υψηλόβαθμο πολιτικό αξιωματούχο για να τιμήσει τους εορτασμούς για το 1821 και συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν, αφού οι σύμμαχοι «σνόμπαραν» την Ελλάδα. 

Απρέπεια στην υποδοχή του Ρώσου πρωθυπουργού Μ.Μισούστιν: Αντί για χέρι του έδωσαν αγκώνα! (βίντεο)

Η Ρωσία τίμησε τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση στέλνοντας στην Αθήνα τον πιο υψηλόβαθμο Ρώσο αξιωματούχο μετά τον Βλάντιμιρ Πούτιν τον πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος μάλιστα θα είναι (μετά το Νίκο Αναστασιάδη) ο πιο υψηλόβαθμος παρευρισκόμενος των επετειακών τελετών, αφού οι υπόλοιπες χώρες «σνόμπαραν» την Ελλάδα και δεν αποδέχθηκαν τις προσκλήσεις. 

Ανιστόρητος ο Κ.Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα δεν έχει φοβίσει κανέναν» είπε 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821

Μία απολύτως λανθασμένη δήλωση από τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ενόψει και της Επετείου της Επανάστασης του 1821, καθώς υποστήριξε ότι «η Ελλάδα δεν έχει φοβίσει ποτέ κανέναν». 

Μία δήλωση που δείχνει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ανιστόρητος, αφού η χώρα μας είχε πάντα διεκδικήσεις σε Βόρεια Ήπειρο, Μικρά Ασία, Σκόπια κτλ. Άλλωστε μέχρι και το 1922 υπήρχε η ιδέα της Μεγάλης Ελλάδας. 

«Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά»: Μόλις η Siemens κυκλοφόρησε self test η κυβέρνηση... τα αγόρασε

Η Siemens -η γνωστή εταιρεία που συνδέεται με το σκάνδαλο που απασχόλησε τις δύο τελευταίες δεκαετίες τη χώρα- κυκλοφόρησε πριν από τρεις ημέρες self test. 

Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία έγινε πρώτη ευρωπαϊκή που πήρε σχετική άδεια και η δεύτερη παγκοσμίως.

Α.Μέρκελ: Πήρε πίσω την απόφαση για κλειστές Εκκλησίες το Πάσχα & παράταση του lockdown - Ακολουθεί ο Κ.Μητσοτάκης;

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 24/3-13:04) Άρον άρον πήρε πίσω την απόφαση για κλειστές Εκκλησίες το Πάσχα και παράταση του lockdown η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ζήτησε συγνώμη από τους Γερμανούς πολίτες.

 «Ζητώ συγγνώμη από όλους τους πολίτες.

Θρήνος για τον 23χρονο Έλληνα φοιτητή που έχασε τη ζωή του μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca

 Σοκ προκάλεσε ο θάνατος Έλληνα φοιτητή ιατρικής στη Βουλγαρία, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του. Ο 23χρονος είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca στις 22 Φεβρουαρίου και δέκα μέρες μετά, έπειτα από θρομβωτικό επεισόδιο, κατέληξε στη ΜΕΘ του Pirogov Hospital στη Σόφια.

Συγκλονισμένος ο πατέρας του 23χρονου φοιτητή Ιατρικής, ο οποίος είναι γιατρός, μίλησε στο protothema και είπε ότι ο γιος του τον ενημέρωσε πριν από 10 περίπου μέρες και αφού είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, ότι παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Διαλύοντας τις Ψευδαισθήσεις (βιβλίο που απομυθοποιεί τα εμβόλια

   Η Δρ Σούζαν Χάμφρεϊς, συν-συγγραφέας του διάσημου βιβλίου Διαλύοντας τις Ψευδαισθήσεις: η Ξεχασμένη Ιστορία των Εμβολίωνδιηγείται πώς άλλαξε η αρχική της θετική πεποίθηση για τα εμβόλια.


                                         Δρ Σούζαν Χάμφρεϊς

Μπορεί να μοιάζει περίεργο ότι μια γιατρός με 19 χρόνια εμπειρίας έχει απομακρυνθεί με πάθος από την πρακτική του εμβολιασμού. Μπορεί να φαίνεται ακόμη πιο παράξενο ότι, με μια επιτυχημένη καριέρα ως νεφρολόγου, θα συσκεύαζε τα ιατρικά της μπαγκάζια
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters