Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

«Όλοι μαζί» και στις θρησκείες – Η οικολογία αντικαθιστά τον Χριστό (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτό που συμβαίνει παγκόσμια μας προετοιμάζει για το αποκορύφωμα των γεγονότων.
Η ένωση των θρησκειών μπορεί για ορισμένους να αποτελεί ένα «σενάριο συνομωσίας», ωστόσο ήδη αυτή προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς.

«Λεπτομέρειες» εξάλλου όπως είναι ο…Ιησούς Χριστός και οι λιγοστές διδαχές του που έχουν φτάσει στις μέρες έχουν ήδη ξεπεραστεί από τους «μεγάλους» εκπροσώπους της Χριστιανικής θρησκείας.

ΔΕΣ πώς σε π α ρ α κ ο λ ο υ θ ε ί το ' facebook '– και πώς μπορείς να το σ τ α μ α τ ή σ ε ι ς !

Από σήμερα μπορείτε να περιορίσετε τα δεδομένα που συλλέγει εν αγνοία σας το facebook από πηγές που δεν φαντάζεστε – Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα

Το Facebook τελικά έκανε διαθέσιμο ένα εργαλείο που είχε υποσχεθεί στους χρήστες από το 2018.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters