Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

ΤΟ 5G ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ! ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ 432HZ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΚΎΤΤΑΡΑ ΜΑΣ!!



ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Φανταστείτε έναν κόσμο που περιβάλλεται από 432hz. Όλοι θα δονούμαστε με την θεραπευτική ενέργεια απευθείας στα κύτταρά μας. Τα 432 Hz είναι σε θέση να φιλτράρουν και να εναρμονίσουν την ακτινοβολία 5G που βγαίνει από τους πύργους και να κάνουν την ενέργεια ευεργετική για τα κύτταρά μας!

ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ 5G ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΥΡΓΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TESLA 432HZ


Από το 2019, οι 5G πύργοι της Αμερικής έχουν μετατραπεί σε Tesla Healing Towers 432Hz. Αρχικά δημιουργήθηκαν από το 1% και το Deep State για να μας ελέγξουν και να αποπληρώσουν, αλλά ο Τραμπ και η ομάδα του τα έχουν μετατρέψει σε πύργους Tesla. Ακριβώς όπως το τείχος του Μεξικού είναι επίσης ένα τείχος της Θεραπείας Tesla. 

Οι Ιλουμινάτι και η μάχη του Τραμπ εναντίον τους. Η Εκτελεστική Εντολή του Τραμπ Στοχοποιεί το Βαθύ Κράτος και Ανοίγει το Δρόμο για μια πλήρη Αποκάλυψη. βίντεο


Περιγραφή του βίντεο
        Οι Ιλουμινάτι και η μάχη του Τραμπ εναντίον τους.        Διαβάστε το ακόλουθο κείμενο που μετέφρασα από τα αγγλικά, γιατί ο πλούτος των πληροφοριών που δίνει δεν εμπεριέχονται στο ίδιο το βίντεο. Όμως το κείμενο θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε το υπόβαθρο για πολλά που θα ακούσετε στο ίδιο το βίντεο. Το κείμενο περιγράφει τις πράξεις του Τραμπ εναντίον των Ιλουμινάτι τον Δεκέμβριο του 2017.

Απαγορευμένη Ιστορία

 
Το μέλλον της Χαζαρικής Μαφίας του Ρότσιλντ θα καθοριστεί πιθανότατα από όλους εμάς που μαθαίνουμε πλέον για την μυστική και απαγορευμένη ύπαρξή της, που αφαιρέθηκε τόσο από τα βιβλία της Ιστορίας όσο και από τις βιβλιοθήκες ώστε να μην κοινοποιηθεί ποτέ.

Διπλό χαστούκι στην κυβέρνηση για τις αλλαγές υπέρ των τραπεζών


Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών», δύο βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών κρίνουν ανεφάρμοστη διάταξη ευνοϊκής μεταχείρισης τραπεζικών στελεχών
Τον δρόμο της ακύρωσης των προκλητικών ρυθμίσεων με τις οποίες η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχείρησε να αμνηστεύσει οριστικά τα τραπεζικά στελέχη εναντίον των οποίων εκκρεμούν κατηγορίες κακουργηματικής απιστίας ανοίγουν δύο πρόσφατα βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τζίφος το lockdown; Έρευνα έδειξε ότι τον αριθμό των νεκρών επηρέασαν η ηλικία, η παχυσαρκία και το κάπνισμα

https://theflagreport.com/wp-content/uploads/2020/07/lockdown.jpgΜια νέα έρευνα έρχεται να δείξει ότι τα lockdowns, που επιβλήθηκαν στις περισσότερες χώρες στο πλαίσιο της αναχαίτισης της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, δεν έχουν μεγάλη επίδραση στα ποσοστά θανάτου από τη νόσο ανά τον κόσμο.
Συγκεκριμένα, κι ενώ δεκάδες χώρες αναγκάστηκαν να επιβάλουν στους ανθρώπους να μείνουν σπίτι και να κλείσουν
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters