Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Η ομιλία που πρέπει να δει κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. Διαδώστε την.

Η ομιλία που πρέπει να δει κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. Διαδώστε την.
Ολόκληρη η ομιλία του Δημήτρη Λιαντίνη στο Ηρώδειο (1995) - "Πέθανε ο θεός"

Η ομιλία μπορεί να είναι από το 1995, κι όμως αυτός ο Άνθρωπος, ήταν/είναι τόσο μα τόσο μπροστά. Μεγάλος φιλόσοφος, κορυφαίος Δάσκαλος!!! Να σαι καλά, όπου και να σαι




Σχετικά άρθρα:
Ο Δημήτρης Λιαντίνης..

Ο Ελληνοέλληνας (από το βιβλίο του Δ. Λιαντίνη, «ΓΚΕΜΜΑ»)

Ο Λιαντίνης για την δημοκρατία του Σόλωνα

Γιατί φωνάζουμε και φουσκώνουμε, και χτυπάμε το κούτελο στο μάρμαρο ότι είμαστε Έλληνες; Δημήτρης Λιαντίνης - "Γκέμμα".

Αν ξαναγύριζε στην γη, θα μας έλεγε .....

Ο σύγχρονος κόσμος πεθαίνε

«Διεφθαρμένοι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της αρχαιότητας», υποστηρίζουν οι Βρετανοί. Πεομπουκωμένοι τα λένε, ή οχι;

«Διεφθαρμένοι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της αρχαιότητας», λένε Βρετανοί
Μια διαφορετική πλευρά των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας, πιο διεφθαρμένη και «βρώμικη» παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ The Ancient Greek Olympics που ξεκίνησε να προβάλλεται στο βρετανικό Channel 4.
Ο σκηνοθέτης Άντονι Τόμας ταξίδεψε στα πέρατα του ελληνιστικού κόσμου, από την Σικελία μέχρι την Σπάρτη, ψάχνοντας να βρει τις αληθινές κοινωνικές συνθήκες...

μιας διοργάνωσης που σταματούσε τους πολέμους αλλά δεν επέτρεπε την συμμετοχή των γυναικών, ούτε καν ως θεατές στην εξέδρα. Αυτή είναι λίγο πολύ η περιγραφή του ντοκιμαντέρ που έχει προκαλέσει τις εντυπώσεις.
Αρκετοί υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται για τίποτα άλλο παρά ένα τρόπο να βγουν στην φόρα οι πιο «πικάντικες» ιστορίες των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας, εκείνες που δεν συνάδουν με το Ολυμπιακό ιδεώδες που υπάρχει στο συλλογικό ασυνείδητο και όλα αυτά προκειμένου και μόνο να προκαλέσουν.
Ξεκινώντας από αυτή του πυγμάχου Κλεομήδη που σκότωσε τον αντίπαλό του με μια γροθιά, αποκλείστηκε από τους Αγώνες, επέστρεψε στην Αστυπάλαια ντροπιασμένος και «μακέλεψε» 60 μαθητές ρίχνοντας τον κεντρικό στύλο του σχολείου τους κάτω.
Ενώ γίνεται αναφορά στο τρομερό μποτιλιάρισμα που επικρατούσε στον δρόμο για την Ολυμπία, σαφώς χειρότερο -λένε οι Βρετανοί- από αυτό που θα αντιμετωπίσουν οι επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Εννοείται πως δεν θα μπορούσαν παρά να σχολιάσουν - αρκετά καυστικά θα λέγαμε- πως οι αθλητές ήταν εντελώς γυμνοί.
Κύριο στοιχείο του ντοκιμαντέρ τέλος, είναι οι ιστορίες διαφθοράς. Όπως του Καλίππου από την Αθήνα που πιάστηκε το 332 π.χ. να δωροδοκεί τους αντιπάλους του, τον πατέρα ενός νεαρού παλαιστή να δωροδοκεί τον πατέρα του αντιπάλου του γιου του το 12π.χ. Και φυσικά του Ρωμαίο αυτοκράτορα Νέρωνα που τερμάτισε τελευταίος στην αρματοδρομία -αλλά επειδή ήταν σημαντικός σπόνσορας των Αγώνων- του έδωσαν το 65 μ.χ. χρυσό μετάλλιο έτσι και αλλιώς. 
http://spirospero.gr/index.php/politismos/12757-dieftharmenoi-oi-olympiakoi-agones-tis-arxaiotitas-ypostirizoun-oi-vretanoi 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/07/blog-post_475.html

Σοκ: Γερμανοί περηφανεύονται ότι κάνανε τους Κρητικούς σαπούνι…

Ντροπή και θυμός από την νέα επαίσχυντη πρόκληση του.. τέταρτου Ράιχ απέναντι στην αθάνατη και μαρτυρική ελληνική ψυχή αποτελεί η τελευταία αποκάλυψη των προθέσεων της «Αρειας Φυλής»που δεν διστάζουν να αναφερθούν με τον πλέον αφρώδη και …προκλητικό τρόπο, απέναντι σέ ένα από τα πιο σκοτεινά σημεία της ιστορίας τους. Έτσι αποκαλύπτει το ρεπορτάζ γιατί όπως λένε και οι έγκριτοι δημοσιογράφοι αυτό είναι που σε κάνει μάγκα όπως το μυστρί το πηλοφόρι κάνει τον άντρα...
άντρα ειδικά αν σε πάρει κατάχαμα μέσα στο γιαπί.
 Σοκ: Γερμανοί περηφανεύονται ότι κάνανε τους Κρητικούς σαπούνι…Όπως αποκαλύπτεται από την παρακάτω φωτογραφία ντοκουμέντο, η γνωστή αλυσίδα φτηνών καθαριστικών και καλλυντικών Schlecker κυκλοφόρησε το νέο της κρεμοντουζ προϊόν που ονομάζεται Kreta (Κρήτη). Και δεν σταμάτησαν εκεί… Στη συσκευασία του προϊόντος, έχουν προκλητικό σκίτσο Κρητικών αθλητών που σκαρφαλώνουν πάνω σε Μυκονιάτικους ανεμόμυλους, υπονοώντας προφανώς ομοφυλοφιλικές τάσεις στον αρσενικό πληθυσμό της λεβεντογέννας με το ηθικό δίδαγμα, ότι τους άξιζε εφ’ όσον είναι ντιγκιντάγκες να γίνουν σαπούνι!! Η ελληνική βουλή και η κυβέρνηση των δοσιλόγων πρέπει τώρα να δώσουν μια απάντηση (Του τύπου ελάτε να σας πλύνουμε βρωμιάρηδες με το σαπούνι (γ)Καμάι.
kamikazi.gr
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/07/blog-post_3625.html

Σκάνδαλο:«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για τα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής!

Το «πράσινο φως» άναψε προσωρινά χθες, το Συμβούλιο της Επικρατείας για την συνέχιση των έργων εκμετάλλευσης των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική και για την παράλληλη καταλήστευση της χώρας μας. 

Στην προκειμένη περίπτωση προσέφυγαν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο κάτοικοι της Χαλκιδικής (περιοχής Μεγάλης Παναγιάς, Ιερισσού κ.λπ.) και ζητούν να ανασταλούν: 1) η από 29.3.2012 απόφαση του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης που αφορά την παραχώρηση στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» τμημάτων δημοσίου δάσους στις θέσεις Σκουριές Σταγείρων και Μαντέμ Λάκκος του Δήμου Αριστοτέλη, 2) το από 24.5.2012 συμφωνητικό εγκατάστασης της επίμαχης εταιρείας στη θέση Σκουριές για την εκτέλεση υλοτομικών εργασιών και 3) το από 16.5.2012 συμφωνητικό εγκατάστασης της ίδιας εταιρείας στη θέση Μαντέμ Λάκκο για υλοτομικές και πάλι εργασίες.

Να σημειωθεί ότι η συνολική μεταλλευτική παραχώρηση ανέρχεται στα 264.000 στρέμματα, ενώ έχει παραχωρηθεί δασική έκταση 4.099,8 στρεμμάτων. Σύμφωνα δε με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων πρόκειται να αποψιλωθούν 3.238,28 στρέμματα από την ευρύτερη περιοχή των 740.000 στρεμμάτων δάσους.

Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι η πραγματοποίηση των έργων που απαιτούνται για την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου στις Σκουριές και τον Μαντέμ Λάκκο θα έχει ως συνέπεια, «μέσω της υλοτόμησης των δέντρων, την αποψίλωση μοναδικής φυσικής περιοχής αρχέγονου δάσους, δεδομένου ότι τα δάση οξιάς και δρυός, που αποτελούν τα κύρια είδη κάλυψης των περιοχών αυτών, είναι πολύ σημαντικά αρχέγονα οικοσυστήματα».

Ειδικότερα, προβάλλεται ότι είναι βέβαιη η πρόκληση μη αναστρέψιμης βλάβης στο δασικό περιβάλλον της περιοχής, αφού δεν είναι δυνατή η αποκατάσταση των δασών αυτών, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα τους.

Παράλληλα, προβάλλεται από τους κατοίκους ότι «η επικείμενη δασική καταστροφή προοιωνίζεται δραστική μεταβολή του φυσικού αναγλύφου και της μορφολογίας του εδάφους, αλλοίωση της φυσιογνωμίας και της αισθητικής του τοπίου και αύξηση του κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων στον παρακείμενο οικισμό της Μεγάλης Παναγιάς».

Το Συμβούλιο της Επικρατείας, με την υπ' αριθμ. 398/2012 απόφασή του (πρόεδρος η αντιπρόεδρος Αικατερίνη Συγγούνα και εισηγήτρια η σύμβουλος Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου) απέρριψαν την αίτηση των κατοίκων, κρίνοντας ότι δεν συντρέχει λόγος να ανασταλούν οι τρεις προσβαλλόμενες αποφάσεις, καθώς οι λόγοι που προβάλλουν οι κάτοικοι δεν είναι βάσιμοι.

Αναλυτικότερα, οι δικαστές τονίζουν ότι «η υλοποίηση της επένδυσης κρίνεται ιδιαίτερα συμφέρουσα για την εθνική οικονομία, λόγω της δημιουργίας νέων θέσεων απασχόλησης, πρωτογενώς και δευτερογενώς, σε περιοχής με υψηλά ποσοστά ανεργίας, αλλά και λόγω της απόδοσης μεγάλων χρηματικών ποσών στο κράτος από τη φορολόγηση της δικαιούχου εταιρείας και κυρίως λόγω της ενίσχυσης των εξαγωγών και της θετικής επίδρασης στο ισοζύγιο συναλλαγών της χώρας».

Με λίγα λόγια δηλαδή οι αξιότιμοι κύριοι δικαστές θεωρούνε συμφέρουσα για την εθνική μας οικονομία μια επένδυση μόλις 11 εκ. ευρώ για μια έκταση 300,000 στρεμμάτων, την στιγμή και σύμφωνα με τις μελέτες του ΙΓΜΕ (τυχαίο που το κατήργησαν;;) ο ορυκτός πλούτος της έκτασης ξεπερνά τα 20 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ!

Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό! Το 2003, οι κάτοικοι προσέφυγαν στην Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη θεωρώντας ότι η αγοραπωλησία είναι επιζήμια για το Ελληνικό δημόσιο… και δικαιώθηκαν! Γιατί πράγματι, δεν μπορεί μία τόσο μεγάλη περιουσία να αποτιμάται μόνο… 11 εκ. Ευρώ! Και πράγματι, η Ευρωπαϊκή επιτροπή δικαίωσε τους κατοίκους και επιδίκασε το ποσό των 15.5 εκ. Ευρώ (+ τόκους) εις βάρος της εταιρείας  Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, στην οποία μεγαλομέτοχοι είναι ο κύριος Μπόμπολας, ο κύριος Κούτρας κλπ. υπέρ του δημοσίου! Και τι νομίζετε ότι κάνει τότε το Ελληνικό κράτος που κόβει τα φάρμακα και τις συντάξεις των 300 Ευρώ; Κάνει προσφυγή στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, για να μην εισπράξει από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός! Για να ακυρώσει το πρόστιμο!!! Δεν μιλάμε πλέον για πολιτικούς αλλά για υπαλλήλους συμφερόντων!

Και το κερασάκι; Βάσει των 75εκ. ευρώ που έδωσε το Κατάρ για το ποσοστό της European Goldfields, σημαίνει ότι η τρέχουσα αξία της εταιρείας είναι 2 δισ. ευρώ! Τι σημαίνει αυτό; Ότι έδωσαν μόλις 11 εκ. ευρώ για να αποκτήσουν κάτι που σήμερα αποτιμάται 2 δισ. ευρώ και εκμεταλλεύεται έναν πλούτο της τάξεως των 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!


Το θέμα που έχει προκύψει και επανειλημένα έχουμε αναδείξει στον Λόγιο Ερμή γύρω από τον ελληνικό χρυσό στη Χαλκιδική, εξελίσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης, πολύ μεγαλύτερο ακόμα και απο αυτό της SIEMENS ή του Χρηματιστηρίου, από το οποίο έχουν θησαυρίσει όλοι όσοι έχουν ανακατευθεί.
Δυστυχώς το κακό πλέον δεν μπορεί να αναχαιτιστεί και πολύ φοβάμαι δεν θα είναι το μόνο. Θα δούμε την χώρα μας να γίνεται τρίτος κόσμος στο όνομα της ανάπτυξης και της διάσωσης.

 logiosermis.net με πληροφορίες απο ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://logioshermes.blogspot.com/2012/07/blog-post_6875.html

Τι πολίτευμα έχει η Ελλάδα;


Στην ερώτηση που καθημερινά κατατίθεται από πάρα πολλούς, η απάντηση είναι ασαφής. Έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία, προεδρική δημοκρατία, ολιγαρχία των «τζακιών» με τους πολιτικούς τους εκπροσώπους, πλουτοκρατία, πτωχοκρατία, τροϊκανή δημοκρατία…; Σε κάθε περίπτωση ο κοινός παρονομαστής, δηλαδή η λέξη δημοκρατία, χρησιμοποιείται ως «περιτύλιγμα» του πολιτικού σκευάσματος ή μορφώματος, το οποίο επικαλείται σήμερα πως λειτουργεί υπέρ της… χώρας…!

Αυτό το «υπέρ της χώρας», φυσικά, έχει καταργηθεί από εκείνους που το επικαλούνται, αλλά ας το… ελέγξουμε. Λειτουργώντας υπέρ της χώρας, οι πολιτικοί «ταγοί» λογικά θα έπρεπε να λειτουργούν με βάση το Σύνταγμα και όσα σαφέστατα αυτό ορίζει. Δηλαδή, λειτουργία της ό,ποιας κυβέρνησης υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων, υπέρ των Ελληνικών Δικαίων, υπέρ της Ελληνικής Εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, υπέρ της κοινωνίας και των πολιτών που την απαρτίζουν… Αυτά ορίζονται μεν, αλλά τυγχάνει από τις εκάστοτε κυβερνήσεις να επαναπροσδιορίζονται και τελικά να ετεροπροσδιορίζονται συμφώνως με τα συμφέροντα της εγχώριας ή της εξωτερικής πλουτοκρατίας η οποία –κατά κοινή ομολογία εκείνων που θέλουν να σκέπτονται αντικειμενικά και όχι κομματικά- δυναστεύει την χώρα επί δεκαετίες.

Ελέγχοντας, λοιπόν, την «υπέρ της χώρας» λειτουργία των τελευταίων Ελληνόφωνων κυβερνήσεων, προσπαθούμε να θυμηθούμε κάποια ενέργεια, απόφαση ή νόμο που να κάλυπτε τις απαιτήσεις του Ελληνικού Συντάγματος. Δυστυχώς, μάταια… αφού έγινε κατορθωτό οι κυβερνήσεις να λειτουργούν και να αποφασίζουν «ελέω τρόικας» (και ποιος ξέρει ποιού άλλου…) οτιδήποτε θα μπορούσε να βλάψει όλα εκείνα που το Σύνταγμα επιτάσσει. Δυστυχώς και η σημερινή κυβέρνηση, κινούμενη στα όρια της νομιμότητας, του νομότυπου ή της νομιμοφροσύνης, έχει κατορθώσει να διαγράψει τα αυτονόητα στην προσπάθειά της να προβάλει ως μοναδικές μαγικές και μονοδρομιακές λύσεις, εκείνες που προτάσσονται από τις Βρυξέλλες και που φυσικά δεν υπέχουν καμία απολύτως ευαισθησία για την Ελλάδα, τους πολίτες της και φυσικά την Δημοκρατία.

Η χώρα διαλύεται, αλλά η κυβέρνηση ωσεί παρούσα προσπαθεί να πείσει πως εργάζεται. Δυστυχώς, η ανυπαρξία της αποτελεί το προσωπικό της σωσίβιο διάσωσης, τη στιγμή που έχει αρχίσει να δρομολογείται ο κατακερματισμός (μέσω των ΕΟΖ), ενώ τα σύννεφα περαιτέρω απαιτήσεων (πλέον των οικονομικών) των «φίλων», των «εταίρων» και των «συμμάχων» έχουν αρχίσει να διαφαίνονται στον ορίζοντα. Ήδη συζητείται η πώληση μέρους του ορυκτού πλούτου (χωρίς να προσδιορίζεται επαρκώς αυτός ο ορυκτός υπό πώληση πλούτος), ο οποίος αποτελεί και την σανίδα σωτηρίας της Ελλάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΗΕ που δημοσιεύτηκε και στην Le Figaro. Ο θεσμικός μηχανισμός που θα μπορούσε να κοστολογήσει με επαρκή αντικειμενικότητα τον υπό πώληση ορυκτό πλούτο, το ΙΓΜΕ (Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών) έχει υπόπτως καταργηθεί, αφήνοντας στο κενό την κοστολόγηση, αλλά και προσφέροντας (ατύπως προφανώς) τις χιλιάδες μελέτες που το συγκεκριμένο κρατικό ινστιτούτο είχε πραγματοποιήσει σε βάθος δεκαετιών για τα ορυκτά που βρίσκονται στο υπέδαφος της χώρας.

Η χώρα διαλύεται, αλλά το πολίτευμα προφανώς ακατάλληλο, δεν μπορεί να παρακολουθήσει την οργή που σωρεύεται και που απειλεί την εσωτερική ειρήνη. Βλέπετε, το πολίτευμα είναι ένα κράμα, ένα τερατόμορφο μίγμα που δεν λειτουργεί με βάση νόμους ή (έστω) την κοινή λογική, αλλά είναι απολύτως εντελλόμενο από εκείνους που το επέβαλλαν. Ουσιαστικά, υπάρχει μέγα νομικό και πολιτικό πρόβλημα, αφού η κυβέρνηση δεν εκπροσωπεί τους πολίτες και δεν υπακούει στο Ελληνικό Σύνταγμα. Βρισκόμαστε σε περίοδο κατάλυσης (ή κατάρρευσης) του προπύργιου της Δημοκρατίας, τη στιγμή ακριβώς που οι θεσμοί δεν υπερασπίζονται από τα πρόσωπα που έχουν οριστεί να τους προστατεύουν και λειτουργούν υπό το καθεστώς ενός «αυτόματου πιλότου», ο οποίος έχει «προγραμματιστεί» από εκείνους που δεν ενδιαφέρονται ούτε για την λέξη αλλά ούτε και για την έννοια της δημοκρατίας, όπως επίσης δεν ενδιαφέρονται για την διάσωση της Ελληνικής οικονομίας ή την προστασία της Ελληνικής κοινωνίας.

Όλα τα ανωτέρω βασίζονται σε ένα απλό ερώτημα: Τι θετικό για την χώρα και τους πολίτες έκαναν οι (τουλάχιστον) τρεις τελευταίες κυβερνήσεις; Πέρα από τις «διαθέσεις», τα λόγια τα παχιά, τα ψεύτικα και τα μεγάλα, υπάρχει κάτι θετικό στο έργο τους; Δυστυχώς, όχι. Κι εκεί ακριβώς βρίσκεται και η κατάλυση του Συντάγματος, την οποία ζούμε. Δεν τους νοιάζει, δεν ενδιαφέρονται και ούτε πρόκειται να εργαστούν υπέρ των πολιτών και της χώρας, εάν δεν νιώσουν άμεσα την απειλή της δια βίου φυλάκισής τους. Και να είναι σίγουροι πως θα βιώσουν όσα προκαλούν, αφού είναι θέσφατο πως «θερίζεις ό,τι σπέρνεις».

O Όλυμπος θυσία για την επέκταση του αεροδρομίου!

O Όλυμπος θυσία για την επέκταση του αεροδρομίου!
Μετά την έγκριση ταφής βιομηχανικών αποβλήτων στους πρόποδες του Ολύμπου, τώρα ζητούν για την επέκταση των λατομείων παραχώρηση νέας δημόσιας έκτασης 95.000 στρεμμάτων!…

Η αιτούμενη έκταση «458» για λατομική δραστηριότητα εγκυμονεί σοβαρό κίνδυνο! Η ευρύτερη παραολύμπια περιοχή θα υποστεί ανεπανόρθωτες αλλοιώσεις! Η αισθητική και η υλική υποβάθμιση του ευρύτερου φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος θα είναι η αρχή του τέλους για το βουνό των θεών.

Κάποιοι ψιθυρίζουν ότι και αυτή η επέκταση σχετίζεται με το «απέναντι» αεροδρόμιο που χρειάζεται χιλιάδες τόνους χαλικιών για την επέκταση του…

Είναι σαφές ότι δε σέβονται πια τίποτα. Σιγά μη σεβαστούν ένα βουνό. Έστω κι αν είναι “το βουνό των θεών” της Αρχαίας Ελλάδας.


Πηγή: Το χωνί


Ξανθά παιδιά από το Αφγανιστάν που το DNA τους, είναι ίδιο με το Ελληνικό

Το 2002 άγγλοι επιστήμονες μάζεψαν Υ χρωμόσωμα γενετικών δειγμάτων από τους Αφγανούς, που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές του Wakhan και Badakshan. Οι εξετάσεις από το University College του Λονδίνου, δείχνουν ότι οι κάτοικοι αυτοί, είναι πολύ πιο κοντά στα ευρωπαϊκά είδη από το υπόλοιπο πληθυσμού του Αφγανιστάν. Πώς θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό; διερωτήθηκαν. 

Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτοί οι άνθρωποι, είναι οι απόγονοι των εποίκων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και είχαν καταφύγει ψηλά στα βουνά κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2.300 χρόνων λόγο των μογγολων που τους κατέσφαζαν.

Κάτω Φώτο: Είναι τα παιδιά από το Αφγανιστάν που έχουν γενετικό υλικό πολύ κοντινό με των σημερινών Ελλήνων.

Πηγή: diadrastiko: Ξανθά παιδιά από το Αφγανιστάν που το DNA τους, είναι ίδιο με το Ελληνικό. http://diadrastiko.blogspot.com/2012/07/dna.html#ixzz21ZmHc65h

Η Ελλάδα διαφημίζεται ως ιδανική χώρα για gay

O κρατικός Ε.Ο.Τ. έφτιαξε και προβάλλει βίντεο που “διαφημίζει” (δυσφημίζει) την Ελλάδα ως …ιδανικό τουριστικό προορισμό διακοπών για…κίναιδους! 


Μάλιστα μπροστά από τα ιερά των Ελλήνων...

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters