Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

20 φοβερές χρήσεις του ξυδιού που δεν τις φανταζόσασταν – Τις ξέρατε;;;



Στοίχημα ότι χρησιμοποιείτε το μπουκάλι ξύδι που έχετε στο σπίτι σας αποκλειστικά για να ραντίσετε τη σαλάτα σας..
Το υγρό αυτό ανακαλύφθηκε κατά λάθος, όταν προϊόντα όπως το κρασί, η μπύρα και ο μηλίτης άρχισαν με τον καιρό να αποκτούν μια ξινή γεύση. Γνωρίζατε όμως ότι το ξύδι, ιδιαίτερα το λευκό και εκείνο που προέρχεται από το μηλίτη, έχει πάρα πολλές χρήσεις; Ιδού 20 ασυνήθιστες και οικολογικές χρήσεις του ξυδιού που ίσως να μην έχετε σκεφτεί:


1. Κοντίσιονερ για τα μαλλιά
Αν θέλετε μεταξένια και λαμπερά μαλλιά το ξύδι κάνει θαύματα! Διαλύστε ένα κουτάλι της σούπας ξύδι από μηλίτη σε ένα ποτήρι νερό μαζί με λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου. Απλώστε στα μαλλιά σας και ξεπλύνετε καλά. Τα μαλλιά θα αποκτήσουν αστραφτερό χρώμα και οι κόμποι θα διαλυθούν. Για λίγο χρόνο το κεφάλι σας θα μυρίζει αλλά σύντομα η μυρωδιά θα εξαφανιστεί.

2. Σκοτώστε τα αγριόχορτα και τα ζιζάνια
Τα ζιζάνια μπορεί να χαλάσουν την εικόνα ενός διαφορετικά αψεγάδιαστου γκαζόν, μποστανιού ή λουλουδόκηπου. Ξεχάστε τα χημικά και χρησιμοποιείστε δυνατό ξύδι υψηλής περιεκτικότητας οξικού οξέος!

3. Αφαιρέστε σημάδια από ιδρώτα στη μασχάλη
Τα σημάδια από ιδρώτα στη μασχάλη μπορούν να καταστρέψουν την αγαπημένη σας μπλούζα. Τα αποσμητικά κάνουν χειρότερα τα πράγματα στην αντίδρασή τους με τα άλατα του ιδρώτα. Ψεκάστε το λεκέ με δυνατό λευκό ξύδι πριν την πλύση και ο λεκές θα εξαφανιστεί.

4. Μαλακώστε τα υφάσματα
Μισό ποτήρι λευκού ξυδιού στον κύκλο πλύσης όχι μόνο προστατεύει τα λινά και προστατεύει τα χρώματα, αλλά απομακρύνει και τα απομεινάρια απορρυπαντικού. Προτείνεται ακόμα ως αντικαταστάτη του μαλακτικού – απλά προσθέστε λίγο ξύδι κατά τον κύκλο του ξεπλύματος.

5. Γιατρέψτε τον πονόλαιμο
Πιείτε ή κάντε γαργάρες με λίγο ξύδι από μηλίτη διαλυμένο σε ζεστό νερό. Προσθέστε λίγο μέλι στο μείγμα για να το κάνετε πιο ανεκτό.

6. Εξοντώστε τα μυρμήγκια
Κυκλοφορούν μικρά οικιακά μυρμήγκια στην κουζίνα σας; Ψεκάστε τα με ένα μείγμα 50-50 νερό-ξύδι και θα απομακρυνθούν. Το ξύδι “σβήνει” επίσης της οσμές των τροφών που τα οδηγούν στην κουζίνα.

7. Ανακουφίστε τους πονεμένους μυς
Το ξύδι από μηλίτη απορροφά το γαλακτικό οξύ μου συγκεντρώνεται στους μύες μετά την άσκηση και προκαλεί πόνο. Ανακατέψτε λίγες κουταλιές ξύδι σε ένα ποτήρι νερό, μουλιάστε ένα πανί και ακουμπήστε το στις πονεμένες περιοχές για 20 λεπτά.

8. Φρεσκάρετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας
Μυρίζει τσιγαρίλα, καμένο φαγητό ή το κατοικίδιό σας: το ζήτημα είναι οι δυσάρεστες μυρωδιές είναι ενοχλητικές. Τα χημικά αποσμητικά απλά καλύπτουν τις δυσάρεστες οσμές και κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Το οξικό οξύ του ξυδιού απορροφά τις μυρωδιές, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε βρόμικες επιφάνειες.

9. Αφαιρέστε αυτοκόλλητα
Ζεστάνετε λίγο λευκό ξύδι και βουτήξτε ένα πανί. Τα αυτοκόλλητα στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου ή στην πόρτα της ντουλάπας αποτελούν παρελθόν.

10. Σταματήστε το λόξυγκα
Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν φάρμακα για το λόξυγκα. Την επόμενη όμως φορά που θα σας πιάσει λόξυγκας δοκιμάστε ένα σφηνάκι ξύδι.

11. Καθαρίστε τις βούρτσες βαφής
Ξεχάσατε να πλύνετε τις βούρτσες σας και έχουν κοκκαλώσει. Μην τις πετάξετε! Γεμίστε ένα τηγάνι με λευκό ξύδι και φέρτε το σε σημείο βρασμού. Βουτήξτε τις βούρτσες στο ζέον ξύδι μέχρι η μπογιά να διαλυθεί.

12. Διαλύστε τη σκουριά
Το οξικό οξύ στο ξύδι αντιδρά με το οξείδιο του σιδήρου και απομακρύνει τη σκουριά από μικρά μεταλλικά υλικά: βίδες, παξιμάδια κλπ. Βάλτε τα σε ένα σκεύος γεμάτο με ξύδι και ξεπλύνετε καλά.

13. Αντιμετωπίστε τις μυρωδιές από τροφές
Τα τάπερ σας μπορεί να μυρίζουν έντονα από κάποια φαγητά. Καθαρίστε τα με ένα πανί μουλιασμένο στο ξύδι και οι οσμές θα εξαφανιστούν.

14. Απομακρύνετε τα μεταλλικά άλατα
Τα άλατα από το νερό δημιουργούν μια κρούστα στην καφετιέρα, το βραστήρα και το μπάνιο σας. Δημιουργήστε ένα μείγμα με ζεστό νερό και ξύδι και η καφετιέρα σας θα ξεβουλώσει. Καθαρίστε το μπάνιο σας με ξίδι και τα άλατα θα διαλυθούν.

15. Διορθώστε τα “λάθη” στην κουζίνα
Έπεσε πολύ κόκκινο πιπέρι στο φαγητό; Προσθέστε λευκό ξύδι ή ξύδι από μηλίτη για να εξουδετερώσετε το “κάψιμο”.

16. Επιμηκύνετε τη ζωή των κομμένων λουλουδιών
Τα μπουκέτα των λουλουδιών μαραίνονται γρήγορα. Προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας ξύδι στο βάζο και τα λουλούδια θα διατηρηθούν λίγο περισσότερο.

17. Καθαρίστε γυαλί, πλαστικό, χρώμια και πατώματα
Το μαγικό μείγμα 50-50 νερό-ξύδι θα καθαρίσει τις επίμονες βρωμιές στα ράφια, το ψυγείο, τα ποτήρια και τις πορσελάνες σας. Δημιουργήστε μια αλοιφή με την πρόσθεση μαγειρικής σόδας ή αναμείξτε 1/3 λευκό ξύδι, ⅓ καθαρό αλκοόλ, ⅓ νερό και τρεις σταγόνες υγρού πιάτων για ένα φτηνό και οικολογικό καθαριστικό πατωμάτων. Δεν συστήνεται σε επιφάνειες από μάρμαρο ή γρανίτη.

18. Αντιμετωπίστε τις μυκητιάσεις
Μυρμηγκιές, μυκητιάσεις στα δάχτυλα του ποδιού, πιτυρίδα αντιμετωπίζονται με λευκό ξύδι ή ξύδι από μηλίτη. Βάλτε τα πόδια σε ένα μείγμα με ένα μέρος ξίδι σε πέντε μέρη νερό και θα καθαρίσετε.

19. Μαλακώστε και σκοτώστε τα βακτήρια στο κρέας
Θέλετε να μαλακώσετε το κρέας σας; Μαρινάρετε σε ξύδι από μηλίτη και σκοτώστε βακτήρια όπως το E. Coli.

20. Ξεβουλώστε τα λούκια και καθαρίστε τον σκουπιδοφάγο
Ξεβουλώστε το νεροχύτη σας χωρίς να καταφύγετε στο γνωστό καυστικό και επικίνδυνο χημικό. Ρίξτε μαγειρική σόδα και προσθέστε λευκό ξύδι. Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά και ξεπλύντε με βραστό νερό. Με το ίδιο κόλπο μπορείτε να καθαρίστε τον σκουπιδοφάγο σας. Ειδικότερα αν παγώσετε το ξύδι σε παγάκια θα ακονίσετε ταυτόχρονα και τις λεπίδες του.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ $ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ


ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ....
ΛΗΨΗ,ΕΚΤΥΠΩΣΗ,ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!
 ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ WORD ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕ

Συμπληρώνουμε τήν αίτηση, τήν υπογράφουμε καί κάτω πού γράφει βεβαίωση γιά τό γνήσιο τής υπογραφής, υπογράφουν δύο γνωστοί μας (ονοματεπώνυμο-υπογραφή-αρ. ταυτότητας) καί τήν στέλνουμε στόν δικηγόρο τής END, κ. Γιώργο Παπαδάκη- Πατριάρχου Ιωακείμ 19- Κολωνάκι- Αθήνα).
Όσο περισσότερες τόσο πιό μεγάλη η πίεση στήν κυβέρνηση!!!



ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ


ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ $
ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Ο/Η κάτωθι υπογραφών / ουσα……………………………………………………………………………………..
του…………………………………….κάτοικος…………………………………………………………
οδός ………………………………………………………..επάγγελμα…………………………………………
..
τήλ/κιν………………………………………………………………. με αριθμό δελτίου ταυτότητας………………..
………………………………………….εκδοθέντος στις…………………………………..από το ΑΤ…………………….
                                                                  

Δηλώνω οτι:
 Με την παρούσα εκφράζω την υποστήριξη μου στην προσφορά που έχει κατατεθεί από τον Αρτέμη Σώρρα του Βασιλείου ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων  ($600.000.000.000), που αφορά στην αποπληρωμή του Δημοσίου Χρέους και ζητώ την εξέταση και αποδοχή της πρότασης από το ελληνικό κράτος με σκοπό την έξοδο από την κρίση και την δημιουργία ενός ισχυρού κράτους με ανάπτυξη. Για τον λόγο αυτόν συνυπογράφω την παρούσα.

     Τόπος…………………………………………… ημερομηνία………………………………………………………..

                                                                       Ο Δηλών





(Βεβαίωση γνησίου υπογραφής)
 ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΚΑΝΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ E-MAL ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ END
 OdigiesSimplirosisEntypon.pdf

OdigiesSimplirosisEntypon.pdf · έκδοση 2





  • ΕΝΤΥΠΟ 1 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
  • ΕΝΤΥΠΟ 2 ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ- ΕΛΛΗΝΕΣ,
Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας .
Σεβάστηκα τους θεσμούς και τα πρωτόκολλα  της Δημοκρατίας   Ακολούθησα όλες τις νόμιμες διαδικασίες και το τυπικό για να προσφέρω αδιαμφισβήτητη λύση για την διάσωση της χώρας και το εργαλείο για την ανάπτυξη και την ανεξαρτησία μας Προσέφερα στην κυβέρνηση η οποία διατείνονταν  ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο όχι πολιτικούς σχεδιασμούς, ούτε θεωρητικά προγράμματα, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Κατέθεσα στον λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας(δηλαδή στον Ελληνικό Λαό) άμεσα ρευστοποιήσιμα  tbills 600δις δολάρια US,Έδωσα λύση ΤΩΡΑ! Ο πολιτικός κόσμος και μεγάλη μερίδα του τύπου με κατηγόρησαν χωρίς να πράξει η κυβέρνηση το αυτονόητο. Να ελέγξει και να αποδεχτεί την προσφορά μου η οποία ήταν 100χρόνια δάνειο  με επιτόκιο 0,5% λόγω αγγλικού  δικαίου και το οποίο επιτόκιο  θα το ανταπέδιδα πάλι στο λαό. Ουσιαστικά ένα  άτοκο δάνειο για να   καλύψει το εξωτερικό χρέος  βάζοντας ένα τέλος στα δανεικά και του κράτους και του λαού . Ένα εργαλείο για  να επανεκκινήσουμε το κράτος άμεσα και τις ζωές μας με γραμμές και πινελιές ελευθερίας  Έθεσα όρους μόνο για  διαφάνεια και έλεγχο του κράτους για να δούμε τα λάθη του παρελθόντος να μάθουμε από αυτά και να μη βρεθούμε άλλη φορά σε καταστάσεις κατοχής και εξαθλίωσης έξω από τον πολιτισμό και τη δημοκρατία. Επειδή δεν εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια των λειτουργών του κράτους η αξιολόγηση μιας πρότασης εθνικής σωτηρίας και των όρων της αλλά είναι καθήκον εκ του θεσμικού τους ρόλου, ορκίστηκα να μην εγκαταλείψω μέχρι να πετύχω το στόχο μου (το εθνικό συμφέρον  πάνω από όλα χωρίς χρώμα, δόγματα κόμματα, διαιρέσεις Ελλάδα ενωμένη, ελεύθερη, ανεξάρτητη, ανεπτυγμένη, περήφανη, σε ένα δρόμο χαραγμένο από τον μοναδικό και αρχαιότερο πολιτισμό της  γαίας).Οι όροι μου για διαφάνεια θα είχαν σαν αποτέλεσμα πιθανότατα την απόδειξη ενοχής μερικών, της συνεργίας κάποιων,  της αμέλειας αρκετών και ευχόμουν ακόμη και της αφέλειας ολίγων.  Η συστηματική όμως σιωπή και άρνηση της σωτηρίας της Χώρας από σύσσωμο το κοινοβούλιο επιβάλει δικαστική αποκατάσταση της αλήθειας και δεν θα αφήσει κανέναν στο απυρόβλητο. Όλοι γνωρίζουν και είναι συνένοχοι!   .Συνεχίζοντας  πάντα με σεβασμό προς τους νόμους και με ελπίδα για το αίσθημα Δικαίου των λειτουργών της Δικαιοσύνης ,στις  29/11 / 2012 κατέθεσα ενώπιον του κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών μηνυτήρια αναφορά
KATA
  1. Του Αντωνίου Σαμαρά υπο την ιδιότητα του ως υπουργού της Ελλάδας
  2. Του Ευάγγελου Βενιζέλου υπο την ιδιότητα του ως αρχηγού του συγκυβερνόντος κόμματος του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος
  3. Του Φωτίου Κουβέλη υπο την ιδιότητα του ως αρχηγού του συγκυβερνόντος κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς
  4. Του Ιωάννη  Στουρνάρα  υπο την ιδιότητα του ως Υπουργού Οικονομικών
  5. Του Κάρολου Παπούλια υπο την ιδιότητα του ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας
  6. Απάντων των Αρχηγών των Κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου
  7. Απάντων των Ελλήνων Βουλευτών
  8. Παντός  άλλου υπευθύνου.
Και ζήτησα την κατά νόμο άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος τους και την κατά νόμο τιμωρία τους, διότι τέλεσαν σε βάρος της χώρας μας και του Ελληνικού Λαού τις άδικες πράξεις
  • Της εσχάτης προδοσίας κατ’άρθρο 134 παρ.2 εδ. α’σε συνδυασμό με άρθρο 134 Α Π.Κ.
  • Παράβασης καθήκοντος κατ’άρθρο 259 Π.Κ.
  • Της κακουργηματικής απιστίας κατ΄αρθρο 256, εδ. γ΄ περ.2
για τους 4 πρώτους εκ των ως άνω  μηνυόμενων.
ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ.
ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.  ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ
Μένει στην  Ελληνική Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα για την διαφύλαξη και την προστασία του εθνικού συμφέροντος και όλων των συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών.
Σε αυτή τη μήνυση έχουμε όλοι οι Έλληνες έννομο συμφέρον!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Και…
ΣΥΜΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ
ΓΙΑ ΈΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ!!
DOWNLOADS
  • ΕΝΤΥΠΟ 1 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
  • ΕΝΤΥΠΟ 2 ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ

 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/07/600.html

«ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα «μυστηριώδες» ελληνικό αεροσκάφος το οποίο σύμφωνα με τους Τούρκους παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο την Δευτέρα πρώτη Ιουλίου, έχει αναστατώσει το τουρκικό Γενικό Επιτελείο γιατί δεν έγινε γνωστή η ταυτότητα και το είδος του κάτι που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά για το σύστημα παρακολούθησης των τουρκικών ραντάρ στην περιοχή του Αιγαίου.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Milliyet, η οποία επικαλείται το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, στις 1 Ιουλίου και ώρα 8,37 λεπτά το πρωί, ένα «μυστηριώδες» ελληνικό αεροσκάφος πετώντας βορειοανατολικά της ελληνικής νήσου Χίου προχώρησε σε παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου την πρώτη φορά για έξη ολόκληρα λεπτά. Το ελληνικό αεροσκάφος πλησίασε την τουρκική ακτή του Karaburnu στην απέναντι από την Χίο μικρασιατική ακτή και πολύ κοντά στην Σμύρνη, προκαλώντας τον συναγερμό στο τουρκικό Γενικό Επιτελείο καθώς δεν έγινε δυνατόν να διαπιστωθεί ο τύπος του αεροσκάφους κάτι που εξέπληξε δυσάρεστα τους Τούρκους αφήνοντας τους πολλά ερωτηματικά. Όπως αναφέρεται, αμέσως το τουρκικό Γενικό Επιτελείο έστειλε σήμα στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για να προβεί σε διαμαρτυρία προς την ελληνική πλευρά. Την ίδια σχεδόν ώρα ένα φουσκωτό σκάφος με ελληνική σημαία, σύμφωνα πάντα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς, παραβίαζε τα «τουρκικά χωρικά ύδατα» στην περιοχή των Ιμίων, η οποία σύμφωνα με τους Τούρκους ανήκουν στην τουρκική πλευρά. Η μέρα όμως ήταν φαίνεται πολύ έντονη καθώς πάλι σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς την ίδια ώρα στην περιοχή πέριξ της νήσου Λήμνου τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 συνεπλάκησαν σε αλλεπάλληλες αερομαχίες με τα ελληνικά της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας. Η περιοχή ανοιχτά της Σμύρνης όπου έγινε η εμφάνιση του ανεξακρίβωτου ελληνικού αεροσκάφους θεωρείται από τους Τούρκους σαν η πιο εύφλεκτη περιοχή καθώς πολύ συχνά παρατηρούνται εμπλοκές των πλοίων της ακτοφυλακής των δυο χωρών εξ’ αιτίας του μεγάλου ρεύματος των λαθρομεταναστών που επιλέγουν την εν λόγω περιοχή για να προωθηθούν στην Ελλάδα από τις μικρασιατικές ακτές. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ίδια τουρκική εφημερίδα, στις 30 Ιουνίου έγινε κυριολεκτικά «πάρτι» πάνω από το Αιγαίο καθώς τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη ενεπλάκησαν σε αλλεπάλληλες αερομαχίες στην περιοχή μεταξύ Λήμνου Λέσβου και Χίου στο βόρειο Αιγαίο.

Πάντως το τελευταίο επεισόδιο με το ανεξιχνίαστο ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος για άλλη μια φορά καταρρίπτει τους μύθους περί της τουρκικής υπεροπλίας στο Αιγαίο και καταρρακώνει όλο αυτό το κλίμα της τουρκικής υπερδύναμης που έχει καλλιεργηθεί σκόπιμα από διάφορες ελληνικές πηγές δημιουργώντας ένα κλίμα ηττοπάθειας στην ελληνική πλευρά και εξυπηρετώντας ξένα προς τα ελληνικά συμφέροντα κέντρα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Εντάλματα Σύλληψης Σε Όλο Τον Πλανήτη Για Μπους Και Ομπάμα το 2013!!! (Βίντεο)


Εξαιρετική αναφορά από το RT σχετικά με τα εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί σε όλο τον κόσμο για τον Ομπάμα και τον Τζορτζ Μπους για εγκλήματα πολέμου.

Περαιτέρω εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούν, περιλαμβάνουν τους Ντόναλντ Ράμσφελντ, Ντικ Τσένι, Τόνι Μπλερ και Henry Kissinger.








Από adguk-blog
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

Σκανδαλώδεις λεπτομέρειες για τη δράση του τεκτονισμού

Η Μασονία παραμένει ακόμα και σήμερα μια από τις πλέον ερμητικές, κλειστές και αμφιλεγόμενες «σέχτες» του κόσμου. Ο τεκτονισμός υπάρχει φανερά εδώ και...εκατονταετίες, κι αν πιστέψουμε στους ισχυρισμούς των Μασόνων, κινείται μυστικά για πολύ περισσότερο καιρό.

Όποια κι αν είναι όμως η πραγματική τους ιστορία, οι υποθέσεις και οι σπέκουλες για τη δράση τους αποτελούν αγαπημένη ασχολία των απανταχού συνωμοσιολόγων εδώ και πολλά πολλά χρόνια, με κορωνίδα των σεναρίων να είναι φυσικά τα απόκρυφα τελετουργικά και τα μυστικά τους σύμβολα.
Κι όμως, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις πρακτικές της Στοάς, μιας και σκοτάδι πυκνό καλύπτει τις δραστηριότητές της.
Αλλά και τα τρανά σύμβολα της Μασονίας δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν, αφού αυτοί που όντως ξέρουν δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να αποκαλύψουν τα απόκρυφα σημεία.
Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από πρακτικές που θεωρείται ότι προσιδιάζουν στον τεκτονισμό, με την αλήθεια να παραμένει ωστόσο καλά κρυμμένη.
Όπως κι αν έχει το πράγμα, είναι πάντα ενδιαφέρουσα άσκηση να προσπαθείς να τραβήξεις τις κουρτίνες πίσω από τα σκοτεινότερα μυστικά της οικουμένης...
Δεν θα καταθέσουν ειλικρινά στο δικαστήριο
Οι Μασόνοι είναι αναγκασμένοι να μην καταθέτουν την αλήθεια όταν προσκαλούνται ως μάρτυρες σε υπόθεση άλλου Μασόνου. Κι αν στα μάτια μας η πρακτική αυτή φαντάζει ψευδορκία, για τον Μασόνο είναι πολύ μεγαλύτερο αδίκημα να μην προστατεύσει τον έτερο Μασόνο...
Διαθέτουν ιδιαίτερο είδος χειραψίας
Παρά το γεγονός ότι κάποια διαπρεπή μέλη της Στοάς το αρνούνται αυτό δημόσια, είναι κάτι παραπάνω από υπόθεση εργασίας ότι υπάρχει ένας ιδιαίτερος τρόπος μασονικού χαιρετισμού.
Αναφορές μάλιστα κάνουν λόγο ακόμα και για ιδιαίτερες φράσεις που μπορεί να μουρμουρίσει ένας Μασόνος σε έναν άλλο όταν διαισθανθεί μεγάλο κίνδυνο, ως τρόπος να κινητοποιήσει τα υπόλοιπα μέλη να τον συντρέξουν...
Έχουν μυστικούς κωδικούς
Ένα από τα γνωστότερα στοιχεία της μασονικής δράσης είναι οι πολυάριθμοι απόκρυφοι κωδικοί που διαθέτουν, παρά τη λαϊκή πεποίθηση που τους θέλει να έχουν μόνο έναν.
Στην πραγματικότητα, υπάρχουν κωδικοί πρόσβασης για διαφορετικές εκδηλώσεις και λόγους, με κάθε μέλος της Στοάς να είναι επιφορτισμένο με την εκμάθηση μιας μόνο συλλαβής της μυστικής φράσης, ενώ η ολοκληρωμένη πρόταση είναι γνωστή αποκλειστικά στην ιεραρχία της Στοάς...
Τα τελετουργικά τους περιλαμβάνουν θηλιές
Οι τελετές μύησης στη Στοά, παρά το γεγονός ότι περιγράφονται από τους Μασόνους ως απλές τελετές, περιλαμβάνουν πάντα μια θηλιά. Κανείς δεν ξέρει αν η θηλιά χρησιμοποιείται ως απλό σύμβολο (του ομφάλιου λώρου;) ή απειλητική προειδοποίηση για να κρατήσει το νέο μέλος το στόμα του κλειστό, η θηλιά φαίνεται πάντως να παίζει τον δικό της ρόλο στις τεκτονικές ιεροτελεστίες...
Έχουν εμμονή με τον Ήλιο
Οι Μασόνοι πιστεύουν ότι η Ανατολή συμβολίζει την αναγέννηση. Υμνούν την κίνηση του ηλίου ατενίζοντας το μοναδικό του πέρασμα πάνω από τον γήινο ουρανό. Οι Στοές χτίζονται μάλιστα με ανατολικό προσανατολισμό, σε μια προσπάθεια να «δαμαστεί» η ηλιακή ακτινοβολία για τις τελετές τους...
Οι άθεοι αποκλείονται από τη Στοά
Είναι αδύνατον να γίνει κάποιος Μασόνος αν είναι άθεος. Η βασικότερη προϋπόθεση για να ενταχθεί κάποιος στον τεκτονισμό είναι να πιστεύει σε μια ανώτερη δύναμη, με όποιον τρόπο κι αν την πιστεύει, σε όποια θρησκεία κι αν ανήκει.
Φαίνεται ότι η θρησκευτική πρακτική διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στην τελετουργία της Στοάς, με τον ακριβή τρόπο που ενσωματώνονται ωστόσο τα θρησκευτικά τελετουργικά στις μασονικές ιεροτελεστίες να παραμένει μυστήριο...
Προσπαθούν να ελέγξουν πολιτική και οικονομία
Οι «σκοτεινοί σκοποί» της Μασονίας είναι πολλάκις καταγεγραμμένοι και πιστοποιημένοι από ιστορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας: μισό εκατομμύριο Μασόνοι στην Αγγλία, για παράδειγμα, είναι δυσανάλογα πολλοί σε τομείς δράσης όπως το τραπεζικό σύστημα, το πολιτικό κατεστημένο και η διακυβέρνηση της χώρας. Ακόμα και νοσοκομεία ή πανεπιστήμια έχουν συχνά διοικηθεί από κάστες Μασόνων...
Το σύμβολό τους είναι χαραγμένο πάνω στο δολάριο
Δεν είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς στο χαρτονόμισμα του δολαρίου το «μάτι που τα βλέπει όλα» πάνω στην πυραμίδα. Το περίφημο μασονικό σύμβολο απεικονίζεται πράγματι στο τραπεζογραμμάτιο των ΗΠΑ, με τη λατινική φράση που το συνοδεύει να εντάσσεται κι αυτή στον τεκτονικό αποκρυφισμό: σημαίνει «νέα παγκόσμια τάξη».
Πολλοί ισχυρίζονται ότι η απόφαση να περιληφθεί το πασίγνωστο μασονικό σύμβολο δεν είχε επηρεαστεί από την ίδια τη Μασονία -μόνο ο Μπέντζαμιν Φράνκλιν ήταν άλλωστε Μασόνος στην επιτροπή σχεδιασμού του δολαρίου-, η σύμπτωση πάντως παραείναι περίεργη για να αγνοηθεί...
Ο Anders Breivik ήταν Μασόνος
Ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τη μαζική σφαγή του 2011 στη Νορβηγία ήταν μέλος της Στοάς του Όσλο (Lodge of St. Olaf).
Θα αποπεμπόταν βέβαια άρον-άρον από τη Στοά μετά τα φρικιαστικά γεγονότα, η ανάμειξή του όμως στα πεπραγμένα του τεκτονισμού αποτελούν αντικείμενο διαμάχης...
Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του Διαστήματος
Κάποιοι από τους αστροναύτες στην περίφημη αποστολή προσσελήνωσης του Apollo ήταν Μασόνοι, περιλαμβανομένου του Μπαζ Όλντριν, ο οποίος το παραδέχτηκε αργότερα δημόσια. Ο ίδιος «διεκδίκησε» μάλιστα τη Σελήνη για λογαριασμό της Στοάς του Τέξας, και όχι για όλη την ανθρωπότητα, όπως πιστέψαμε αρχικά!
Είναι ξεκάθαρο ότι κάποια από τα σκανδαλώδη αυτά μυστικά που αφορούν στη Μασονία αποτελούν απλώς δημοφιλείς αστικούς μύθους, την ώρα που κάποια άλλα έχουν ίσως ένα έρεισμα στην πραγματικότητα.
Ένα είναι σίγουρο: η Μασονία δεν είναι με κανέναν τρόπο μια απαρχαιωμένη κάστα που ανήκει στο παρελθόν. Παραμένει ενεργή και τα μέλη της δουλεύουν για κάποιον σκοπό, έστω κι αν κανείς μας δεν μπορεί να πει για ποιον...

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/07/blog-post_638.html

Αθώος ο Σώρρας για την υπόθεση των 600 δις




Αθώος ο Σώρρας για την υπόθεση των 600 δις Αθώος κρίθηκε ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με τον Μανώλη Λαμπράκη, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση των 600 δισ. δολαρίων και την εξαγορά του ελληνικού χρέους.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση εκ μέρους του Αρτέμη Σώρρα και του Οργανισμού - Επιτροπής EI- END για τα αποτελέσματα της δίκης που έγινε την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

“ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΚΗΣ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ"

ΣΤΙΣ 28 Ιουνίου, 2013, ημέρα Παρασκευή
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ & Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ!
Ο ΚΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΑΞΙΑΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ, ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΟΛΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ
ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Αγαπητοί Συνέλληνες,

Θέμα:

Αποτελέσματα της Δίκης μετά τη μηνυτήρια αναφορά του Άδωνη Γεωργιάδη - Υπουργού Υγείας κατά του Αρτέμη Σώρρα και του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη Προέδρου του οργανισμού END για διασπορά ψευδών ειδήσεων για ότι αφορά την πρόταση χρηματοδότησης προς την Ελλάδα με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ξεσηκωμό των πολιτών και την παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ελληνικού Συντάγματος.

ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟ Η' ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ, ΚΤΗΡΙΟ ΠΡΟΚΑΤ, ΑΙΘΟΥΣΑ 1,
ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΝ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ) - Ι. ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ) ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ και του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη Προέδρου του Οργανισμού με την επωνυμία «El- END» που είχε τον ισχυρισμό ότι οι ίδιοι με τους συνεργάτες τους, μεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις και τρέφουν ψεύτικες ελπίδες στο λαό για εκχωρημένα Αμερικάνικα Χρεόγραφα / Διεθνείς Συναλλαγματικές, περιουσίας του Αρτέμη Σώρρα, που έχουν κατατεθεί υπέρ των Ελλήνων σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό και ως αντασφάλεια για την πρόταση χρηματοδότησης της Ελλάδος προσπαθώντας έτσι με αυτά τα ψευδή στοιχεία να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, να ξεσηκώσουν τους πολίτες και να ενοχλήσουν την εύρυθμη λειτουργία του Συντάγματος!

Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

Κατατέθηκε ΝΟΜΙΜΑ από τον οργανισμό ΕΙ-END, η πρόταση για την εκχώρηση Νόμιμης περιουσίας του, Χρεόγραφο/ Διεθνής Συναλλαγματικής (IBOE) που εκδίδεται από τον ίδιο έναντι νόμιμου χρέους του Αμερικάνικου Δημοσίου προς αυτόν, προς το Ελληνικό Δημόσιο για να χρησιμοποιηθεί ως αντασφάλεια για την παροχή δανείου στην Ελλάδα:
" Ποσό : $ 600.000.000.000 (Εξακόσια Δισεκατομμύρια Δολάρια) - USD,
" Επιτόκιο : 0,5 % (υπό συζήτηση),
" Αποπληρωμή : από 50 μέχρι και 100 χρόνια (για όσα αποφασιστεί) με δικαίωμα συνολικής αποπληρωμής κάθε 5 έτη

Για μήνες τώρα, ο Άδωνης Γεωργιάδης και άλλα άτομα συνεργάτες του, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν ότι η πρόταση του Σώρρα δεν είναι φερέγγυα, παρουσιάζοντας κατά καιρούς κάθε λογής ψευδή έγγραφα, χωρίς όμως η ίδια η Κυβέρνηση να έχει τοποθετηθεί νομίμως είτε υπέρ είτε κατά. Με αναίδεια η ίδια ομάδα με ενεργό μέλος τον κο Γεωργιάδη, υποστηρίζουν επίμονα, σθεναρά και με υβριστικό τρόπο ανοικτά, με συστηματικές επιθέσεις και προσβολές δια μέσου του τύπου, του διαδικτύου και βοηθούμενοι σε περιπτώσεις από άλλους πολιτικούς ή άλλους, ότι βάσει των πληροφοριών που περισυνέλλεξαν οι συνεργάτες τους δημοσιογράφοι ή άλλοι από το διαδίκτυο ή και όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, από δική τους παρεμβολή .... προς το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής (Αν είναι ποτέ δυνατόν..), κατέληξαν σε συμπεράσματα ... ότι η υπόθεση δεν είναι φερέγγυα!!!

Οι ίδιοι κύκλοι, υποστηρίζουν ότι έχουν κάνει έλεγχο και μάλιστα υποστήριξαν ότι η Αμερικάνικη Πρεσβεία καθώς και το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής και η Τράπεζα Ελλάδος έχουν επικυρώσει ότι το χρεόγραφο δεν είναι αληθινό, ενώ υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για το αντίθετο,

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ!

ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΦΑΙΜΑΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ, ΟΙ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!

Β. ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ:

Στο δικαστήριο σύσσωμη η ομάδα της ΕΙ-END έφτασε από διάφορα μέρη της γης. Οι μάρτυρες του κατηγορούμενου έφτασαν από Αμερική και Καναδά. Τα στοιχεία που κατέθεσαν ήταν αψεγάδιαστα. Η απόδειξη του λογαριασμού με τα απαραίτητα νομιμοποιητικά κατατέθηκαν αλλά και διαβάστηκαν ενώπιον όλων. Η αίθουσα του Δικαστηρίου αλλά και έξω από αυτήν ήταν κατάμεστη από πολίτες (πέραν των 600 ατόμων). Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος, τόσο που κόντεψε να διακοπεί η Δίκη τρεις φορές.

Λόγω τεχνικού προβλήματος, τα ηχεία δεν λειτουργούσαν και έτσι η μετάδοση του ήχου γινόταν με δυσκολία. Έπρεπε να κρατηθεί ησυχία σε όλη τη διάρκεια της Δίκης για να μπορούν όλοι να παρακολουθούν. Παρόλο που ζητήθηκε να ηχογραφηθεί η δίκη, δεν δόθηκε το δικαίωμα να ηχογραφηθεί και έτσι η μαρτυρία έγινε με αργό τρόπο για να μπορεί να γίνεται η καταγραφή από τη γραμματεία.

Η Δίκη κράτησε αρκετές ώρες. Η Δικαστής και ο Εισαγγελέας ήταν εύστοχοι στις ερωτήσεις. Οι απαντήσεις από τους μάρτυρες αλλά και τους κατηγορούμενους δόθηκαν με καθαρό τρόπο χωρίς υπεκφυγές και ήταν πλήρως εμπεριστατωμένες. Από την άλλη πλευρά, ο κύριος οργανωτής της μηνυτήριας αναφοράς Υπ. Υγείας κος Γεωργιάδης δεν ήταν παρόν για να υποστηρίξει τις θέσεις του ο ίδιος αλλά έστειλε αντιπρόσωπο. Σε ένα τόσο σημαντικό συμβάν, δεν καταδέχτηκε ή φοβήθηκε τα αποτελέσματα, ο κος Γεωργιάδης, ενώ απειλούσε καιρό τώρα ότι θα πολεμήσει για την αλήθεια, την ώρα της αλήθειας δεν ήταν παρόν!

Οι δε μάρτυρες από την πλευρά του κατήγορου, το μόνο που μαρτύρησαν είναι ότι δεν έχουν κάτι εναντίον των κατηγορουμένων αλλά προσπαθούν να πιέσουν την κυβέρνηση με την μηνυτήρια αυτή αναφορά, να ψάξει το θέμα και να δώσει μια καθαρή απάντηση σε΄όλους για το όλο θέμα!

Γ. ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ:

1. Τα ομόλογα είναι ΥΠΑΡΚΤΑ, ΝΟΜΙΜΑ και κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό έτοιμα προς πίστωση και προεξόφληση στα ταμεία του Κράτους.

2. Η διαδικασία ρευστοποίησης είναι απλή. Αφού γίνουν όλα τα νομικά έγγραφα που θα πρέπει να συνοδεύουν τον έλεγχο και να δοθεί η άδεια από το νόμιμο δικαιούχο, με το πάτημα ενός κουμπιού η Τράπεζα Ελλάδος αντιπροσωπεύοντας το Κράτος ή το Υπουργείο οικονομικών με όποια τράπεζα επιλέξει, μπορούν εύκολα και γρήγορα να κατεβάσουν τα χρεόγραφα, να πιστωθεί ο λογαριασμός και να ρευστοποιηθούν αυτόματα.

3. Στη συνέχεια θα δεσμευτούν τα χρήματα υπέρ του δανεισμού της Χώρας, Θα υπογραφεί η τελική σύμβαση και κατά την εκταμίευση, θα δίδονται χρήματα έναντι κάλυψης ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου με αξία 1 : 1.

4. Η όλη διαδικασία μπορεί να διεκπεραιωθεί σε διάστημα 10 - 15 ημερών.

5. Η ΕΙ-ΕND και ο Αρτέμης Σώρρας δεν προσπαθούν να ιδρύσουν ούτε κόμμα ούτε δόγμα. Μάχονται για την διάσωση του Ελληνισμού και σώζοντας την Ελλάδα, τα κέρδη όλων θα είναι τεράστια.

6. Η αγόρευση του δικηγόρου - νομικού συμβούλου Γιώργου Παπαδάκη ήταν πολύ ορθά στοιχειοθετημένη, καθοριστική και επίσης πολύ στοχευμένη.

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΣΥΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΛΗΞΕ.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Στην Αθήνα σήμερα, ημέρα Παρασκευή 28 του Μήνα Ιουνίου,
μόλις καταγράφηκε μια καινούργια τροπή στην ιστορία της Ελλάδος και της αναπτυξιακής πορείας, που είτε κάποιοι το θέλουν είτε δεν το θέλουν, θα ακολουθήσει λίαν συντόμως.

Άρχισε να πέφτουν τα πέπλα και να φαίνεται το ΦΩΣ!

Ως Πολίτες σύσσωμοι όλοι εμείς, φέρουμε αυτοδικαίως και προδήλως διατηρούμε έννομο συμφέρον, δικαίωμα και υποχρέωση να συμβάλουμε στην τήρηση του Συντάγματός μας και να υποστηρίξουμε τα δίκαιά μας και γι' αυτό καλούμε όλους τους Έλληνες να σταθούν πλάι στον Αρτέμη Σώρρα και στην END και να απαιτήσουμε όλοι από κοινού να ελεγχθεί και να υλοποιηθεί η πρόταση της χρηματοδότησης.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας του Κράτους μας, αφού περίπου 26 Δις το χρόνο θα γλιτώνει το Κράτος από τους τόκους και μόνο. Επίσης, το ποσό της δόσης αποπληρωμής του κεφαλαίου θα ανέρχεται στα 6 Δις Δολάρια ετησίως ποσό που είναι πολύ λιγότερο (και 10 φορές) από το μέσο όρο που καλείται η κυβέρνηση να πληρώνει ετησίως με τα δεδομένα του σήμερα (αν λάβουμε υπ' όψη ότι σήμερα τα ομόλογα που εκχωρήσαμε προς τους δανειστές μας λήγουν στην καλύτερη περίπτωση στα 10 έτη και άρα πληρώνουμε αναλογικά κάθε έτος το 10 % τουλάχιστον συν τόκους)

Τα οφέλη είναι πολλαπλά. Η μείωση του κόστους, η πολύ χαμηλή δόση, η ευκολία στην εκταμίευση, οι αναπτυξιακοί τιθέμενοι στόχοι, η βοήθεια που θα προσφερθεί αφιλοκερδώς από την END για τις μελέτες ανάπτυξης που θα ετοιμαστούν από τα τους πολλούς επιστήμονες μέλη της, η χρηματοδότηση της ιδιωτικής αλλά και τραπεζικής αγοράς, η υλοποίηση πολλών επενδυτικών έργων στη χώρα που θα ανοίξουν μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας και θα συνεισφέρουν σε έσοδα προς το Κράτος και τους πολίτες του, είναι μερικά από τα σημαντικά οφέλη που θα έχει η χώρα ακολουθώντας την πρόταση χρηματοδότησης του Αρτέμη Σώρρα και της EI-END.

Αναμένεται επίσης σύντομα να οριστεί η ημερομηνία της προανακριτικής για τη μήνυση που κατατέθηκε από τον κο Αρτέμη Σώρρα εναντίον των Κυβερνόντων, των Βουλευτών, Υπουργών, Πρωθυπουργού, Προέδρου και Διοικητή Τράπεζας Ελλάδος για

1. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,
2. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΚΑΙ
3. ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

Η Ελλάδα θα μπορέσει να αναδυθεί από τη θάλασσα της κρίσης μέσα από τους αφρούς σαν μια πανώρια Αφροδίτη. Η Ελλάδα, η χώρα του Φωτός με το Φωτεινό της ευλογημένο Λαό «ΕΛ ΛΑΣ» θα ανακτήσει ξανά και σύντομα τον ηγετικό ρόλο όπως της αρμόζει.
«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς»
Μαχάτμα Γκάντι, 1869-1948, Ινδός ηγέτης

Βίκυ Χαραλάμπους
Δια Αρτέμη Σώρρα & Οργανισμό- Επιτροπή EI- END
Και οι Αφυπνισμένοι Πολίτες
Εκ μέρους της Ελλάδος και εκπροσωπώντας τα δικαιώματά μας.

Πηγή: thebest.gr
ΠΗΓΗhttp://www.zougla.gr/greece/article/a8os-o-soras-gia-tin-ipo8esi-ton-600-dis
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/07/600_3.html

Γιατί Δεν Πρέπει Να Αποφύγετε Τον Ήλιο Αυτό Το Καλοκαίρι!


Γνωρίζουμε όλοι ότι η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την υγεία των οστών. Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι τώρα είναι πόσο επηρεάζει άλλους τομείς της υγείας μας και πως.

Τα τελευταία χρόνια ο παγκόσμιος ιατρικός τύπος και τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων είναι γεμάτα από άρθρα που αναφέρονται στις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης D: στα αυτοάνοσα νοσήματα, στον αυτισμό, στη νόσο Alzheimer, στη σκλήρυνση κατά πλάκας, στην υπέρταση, στον καρκίνο, στο διαβήτη, στην εγκυμοσύνη, στην ανάπτυξη των παιδιών και σε πολλά άλλα.

Αν αναζητήσετε νέα και ειδήσεις για τη βιταμίνη D θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο "καυτά" θέματα των τελευταίων ετών. Η πληθώρα των επιστημονικών ανακοινώσεων που δημοσιεύονται καθημερινά είναι εντυπωσιακή.

Αυτή τη στιγμή η μέτρηση της βιταμίνης D στο αίμα είναι η εξέταση που ζητείται με τη μεγαλύτερη συχνότητα από τους γιατρούς στις ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με τον Robert Heaney Καθ. Ιατρικής UnivCreighton Nebraska USA, μέλος της επιτροπής για τον καθορισμό των ημερήσιων δόσεων βιταμινών και από τους πρωτοπόρους στην έρευνα σχετικά με τη βιταμίνη D, “Η ιατρική εισέρχεται στην μετά-Βιταμίνη D εποχή”. 


Πως μπορεί ένα και μόνο συστατικό να επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό την υγεία μας;

Η βιταμίνη D είναι στην πραγματικότητα μια ορμόνη και έχει άμεση δράση στα γονίδια μας. 

Μια κορυφαία μελέτη που πραγματοποιήθηκε με συνεργασία των δύο σημαντικότερων πανεπιστημίων στον κόσμο, του Harvard και του UCLA, συμπέρανε ότι η παρουσία της βιταμίνηςD είναι απαραίτητη για να μπορέσουν τα κύτταρα μας να έχουν πρόσβαση στην «βιβλιοθήκη» του DNA.

Στη συγκεκριμένη μελέτη αποδείχθηκε για πρώτη φορά το 2006, ότι ενώ τα λευκά αιμοσφαίρια του ανθρώπου έχουν καταγεγραμμένη την πληροφορία στο DNA τους για την αντιμετώπιση του βακίλου της φυματίωσης, δεν μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν χωρίς την παρουσία της βιταμίνης D

Στο DNA μας υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται τα κύτταρα μας για να επιβιώσουν, ανάλογα με το τι αντιμετωπίζουν κάθε φορά. Πρόκειται για γνώση που συσσωρεύτηκε στα εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης της ζωής.

Η βιταμίνη D φαίνεται ότι είναι το κλειδί για την ενεργοποίηση των γονιδίων μας.

Έχω έλλειψη βιταμίνης D?

Αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς αν δεν μετρήσει τα επίπεδα της βιταμίνης D: (OH) 25 D, στο αίμα του. 

Σύμφωνα με το Συμβούλιο για τη Βιταμίνη D (Vitamin D Council) τα επίπεδα της (ΟΗ) 25 D στο αίμα δεν πρέπει να πέφτουν κάτω από τα 50 ng/ml κατά τη διάρκεια  του χρόνου.

Η καλύτερη πηγή για την αύξηση της βιταμίνης D είναι ο ήλιος. Δέκα με είκοσι λεπτά έκθεσης στον ήλιο, χωρίς αντηλιακό, αρκούν ώστε το σώμα μας να παράγει 10.000 με 20.000 IU.

Όταν το δέρμα μας λάβει ροζ χροιά, έχουμε όλα τα οφέλη από τον ήλιο χωρίς τις  βλάβες της υπερέκθεσης στην ακτινοβολία του. Χρειάζεται πάντα προσοχή να μην καούμε και να καλυφθούμε έγκαιρα αφού το σώμα μας παράξει την απαιτούμενη ποσότητα βιταμίνης D.

Αντηλιακά και βιταμίνη D

Οι πρόγονοι μας ζούσαν γυμνοί στον ήλιο για πολλά εκατομμύρια χρόνια. Πενήντα χιλιάδες χρόνια πριν, μερικοί από αυτούς μετανάστευσαν βόρεια ή νότια σε περιοχές με λιγότερο ήλιο. Στη συνέχεια αρχίσαμε να φοράμε ρούχα, να εργαζόμαστε σε εσωτερικούς χώρους και να ζούμε σε πόλεις όπου τα κτίρια κρύβουν τον ήλιο. 

Αργότερα αρχίσαμε να μετακινούμαστε με αυτοκίνητα αντί να περπατάμε ή να καβαλάμε άλογα κι έτσι η χρήση του γυαλιού ελάττωσε περαιτέρω την UVB ακτινοβολία που προκαλεί την παραγωγή D από το δέρμα μας.

Μόλις λίγα χρόνια πριν αρχίσαμε να αποφεύγουμε συνειδητά τον ήλιο και να χρησιμοποιούμε αντηλιακά. Όλο αυτό το διάστημα η ανθρώπινη φυλή μείωνε σταθερά τα επίπεδα στους ιστούς της πιο ισχυρής ορμόνης που φτιάχνεται μέσα στο σώμα μας.

Οι μεγαλύτερες μειώσεις στην έκθεση στον ήλιο συνέβησαν μετά τη βιομηχανική επανάσταση, τη στιγμή ακριβώς που οι «αρρώστιες του πολιτισμού», όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ο διαβήτης και ο καρκίνος άρχισαν να αυξάνονται ραγδαία. Είναι αρκετά τρομακτικό αν το σκεφτεί κανείς. 

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια αξιολόγησαν στοιχεία και έρευνες 40 ετών σχετικά με το αν η χρήση αντηλιακών μειώνει τον κίνδυνο για την ανάπτυξη μελανώματος. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η χρήση αντηλιακών μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ανάπτυξης μελανώματος γιατί εμποδίζει την UVB ακτινοβολία, που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή βιταμίνης D στο δέρμα μας.

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας είναι τα εγκαύματα που προκαλούν καρκίνο του δέρματος και όχι η απλή έκθεση στον ήλιο. Ο δε καρκίνος του δέρματος που μπορεί να προκύψει από επαναλαμβανόμενα εγκαύματα δεν αφορά το μελάνωμα όπως λανθασμένα πιστεύεται αλλά το ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα, το οποίο όταν ενοπίζεται πρώιμα είναι σχεδόν πάντα θεραπεύσιμο. 

Πόση βιταμίνη D πρέπει να παίρνω;

Οι συνιστώμενες ημερήσιες δόσεις, από το Συμβούλιο Για τη Βιταμίνη D, στους υγιείς ενήλικες είναι από 4000 – 5.000 IU κατά την διάρκεια του έτους. 

Η Καναδική Παιδιατρική Εταιρεία το 2007, 5πλασίασε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση για τις εγκύους και θεωρεί ασφαλείς δόσεις από 4.000 – 10.000 IU ημερησίως για την προστασία του εμβρύου από μελλοντικά προβλήματα υγείας.

Η ιατρική σύμφωνα με κορυφαίους ερευνητές φαίνεται να εισέρχεται σε μια νέα εποχή.
Όσο περισσότερο κατανοούμε τους μηχανισμούς και τη φυσιολογία του ανθρωπίνου σώματος τόσο πιο εφικτή θα γίνεται μια ζωή με περισσότερη υγεία.
Στην Υγειά σας!


Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου UNI.NAFederico II
American College for the Advancement in Medicine
________________________________________
Πηγές:
Harvard Gazette
Vitamin D Council
Times Online
Canadian Pediatric Society
To Your Health
Annals of Epidimiology
Πηγη
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters