Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 15/07/21

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΜΕ ΤΑ «ΠΕΡΙΕΡΓΑ» ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ!
 
ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ, ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ,

ΔΕΙΤΕ ΟΙ "ΧΟΥΝΤΙΝΙ" ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΘΕΤΙΚΑ

Καταγγελία που τινάζει τα πάντα στον αέρα! "Πήγα στο νοσοκομείο και με..."
Δειτε τη συνεχεια στο βιντεο... 

Της ξεφυγε...?... Σάλος με την δήλωση από την Ψάκι του Μπάιντεν: Τα εμβόλια μπορεί να σε σκοτώσουν ακόμα και αν είσαι κάτω των 27

H εκπρόσωπος Τύπου του διεθνιστή Προέδρους των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ελληνικής καταγωγής, Τζεν Ψάκη, έκανε

μια περίεργη δήλωση, την οποία άλλοι την αποδίδουν σε ολίσθημα του λόγου άλλοι σε ειρωνεία.

Δήλωσε μεταξύ άλλων πως τα εμβόλια COVID-19 mRNA «μπορούν ακόμα να σε σκοτώσουν αν είστε κάτω των 27 ετών».

Για τα θύματα του επεκτατικού μονοθεϊσμού στον Καναδά. Ανακοίνωση 400/15. 07. «2021»

ὅτι πάντες οἱ θεοὶ τῶν ἐθνῶν δαιμόνια (Ψαλμοί 95-5)

ἀλλ᾿ ὅτι ἃ θύει τὰ ἔθνη, δαιμονίοις θύει καὶ οὐ Θεῷ· (Παύλου Προς Κορινθίους Α’ κεφ.10 εδαφ.20)

Τα ίχνη μιας ακόμα εθνοκτονίας που συντελέστηκε στο όνομα του ερημικού θεού της Γαλιλαίας ενάντια στα «πρώτα Έθνη» του Καναδά, έρχονται στο φως, καθώς ανακαλύπτονται μαζικοί τάφοι κακοποιημένων παιδιών γύρω από χριστιανικά οικοτροφεία στα οποία φυλακίζονταν τα παιδιά των ιθαγενών. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters