Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

15 Μάη 1948… H μεγαλύτερη κλοπή στην παγκόσμια ιστορία!

Διαχρονικά, στη διάρκεια των αιώνων, όλοι οι πρόσφυγες έχουν ένα κοινό όνειρο, μια…
άσβεστη ελπίδα… την επιστροφή στη γη τους, στα σπίτια τους.
Αυτό το όνειρο, αυτή την ελπίδα, κυρώνει η Απόφαση 194, της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών – ΟΗΕ, στις 11 Δεκέμβρη 1948, για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες.


Από τότε ως σήμερα, περισσότερες από 70 αντίστοιχες αποφάσεις του ΟΗΕ, καταγγέλλουν το Ισραήλ, που επεκτείνει καθημερινά την κατοχή της Παλαιστίνης και παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, τις αποφάσεις του ΟΗΕ, υλοποιώντας Γενοκτονία κι Εθνοκάθαρση του Παλαιστινιακού λαού.

Ο φρουρός του Τσίπρα στα ρεπό του κάνει τον σοβατζή στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων… (ΕΙΚΟΝΑ)

prepei-πρεπει
Λες να ισχύει;

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΑ DRONE ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

Η αίσθηση ότι η Πολεμική Αεροπορία βάλλει και καταρρίπτει, είναι ηχηρότατο μήνυμα στον εχθρό, διπλωματικό, στρατιωτικό, πολιτικό, κυριαρχικό.

Πριν από καιρό, οι Τούρκοι έστειλαν για πρώτη φορά drone για να παραβιάσει τον ελληνικό εναέριο χώρο. Όχι μόνον το έπραξε , αλλά πέταξε και πάνω από ελληνική νησίδα. Η κίνηση αυτή φαίνεται πως δεν αναμενόταν από ελληνικής πλευράς, επειδή υπήρξε αμηχανία ως προς τον τρόπο αντίδρασης. Και τελικά δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

H Άμαξα Που Μετέφερε Τη Σορό Του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ζύγιζε Πάνω Από 100 Τόνους Και Την Έσερναν 64 Ημίονοι.

Ήταν διακοσμημένη με τόνους χρυσού και χιλιάδες πολύτιμους λίθους
… και την άρπαξε ο Πτολεμαίος πριν να φτάσει στον προορισμό της…
Το 323 π.Χ. ο Μέγας Αλέξανδρος, ο έλληνας βασιλιάς που κατέκτησε τον κόσμο πέθανε σε ηλικία 33 ετών.
Η σορός του δεν βρέθηκε ποτέ, αλλά σύμφωνα με αρχαία κείμενα η πομπή που τη μετέφερε από τη Βαβυλώνα ήταν ένα από τα σπουδαιότερα θεάματα που αντίκρισε ποτέ ο κόσμος.
Υπεύθυνος για την οργάνωση της πομπής ήταν ο Αρριδαίος, ο οποίος χρειάστηκε δύο χρόνια για να την προετοιμάσει.

Αντισημιτικά Πάθη Διεγείρει Η Νέα Ταινία Του Μελ Γκίμπσον

Η νέα ταινία του Mel Gibson φαίνεται ότι έχει σχεδιαστεί για να εξαγριώσει! Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης που είναι γνωστός για τη δημιουργία  αντισημιτικών φιλμ στο παρελθόν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με τον προκλητικό τίτλο Rothchild.

Η νεοαναγγελθείσα σατιρική ταινία μυθοπλασίας Rothchild, μια κωμωδία στον κόσμο των υπερ-πλούσιων για έναν ξεχασμένο γιο που προσπαθεί να κληρονομήσει τα χρήματα της οικογένειάς του, ακούγεται ήδη σαν ένα πολύπλοκο κομμάτι διακωμώδησης .

Φονικά Μνημόνια:4.200 Άτομα Αυτοκτόνησαν Στην Ελλάδα Την Περίοδο 2008-2016

Ο αριθμός εντυπωσιάζει και τρομάζει: 4.200 άτομα αυτοκτόνησαν στην Ελλάδα την περίοδο 2008-2016. Η στατιστική του θανάτου είναι ένα από τα πεδία της επιστήμης που ευημερούν την περίοδο της μνημονιακής καταστροφής της πατρίδας μας. Ολοι οι αρνητικοί δείκτες έχουν τραβήξει την ανηφόρα τα χρόνια κατά τα οποία οι δανειστές και οι ελληνόφωνοι συνεργάτες τους τάχα «σώζουν» το κράτος από τη χρεοκοπία και τον λαό από τη φτώχεια. 

Αυτός Είναι Ο Νούμερο 1 Πόνος Που Θα ΠΡΕΠΕΙ Να Σας Ανησυχήσει…

Ο πόνος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και αν εμφανίζεται θα πρέπει να μας ανησυχεί και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τον 
αγνοούμε, καθώς αποτελεί τον προειδοποιητικό μηχανισμό του οργανισμού μας ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πόνοι που εμφανίζονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, θα πρέπει να μας ανησυχούν περισσότερο από άλλους, κυρίως λόγω της σοβαρότητας του προβλήματος που «μαρτυρούν».

Σύμφωνα με τους γιατρούς λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αγνοήσετε έναν πόνο στο στήθος που εντοπίζεται στο επάνω μέρος του κορμού, μεταξύ του αυχένα και της κοιλιάς.

Σάλος Στην Τουρκία: Δήμαρχος Του Ερντογάν Ομολόγησε Ότι Οι Κάτοικοι Στον Πόντο Είναι Εξισλαμισμένοι Έλληνες

Ο ερντογανικός δήμαρχος του Εσενλέρ στην Κωνσταντινούπολη, Τεβφίκ Γκιοκσού, ο οποίος εκλέχτηκε με την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Open Tv Μαρία Ζαχαράκη, αναφέρθηκε στην ελληνική καταγωγή του Εκρέμ Ιμάμογλου (επειδή κατάγεται από τον Πόντο), του νικητή του μητροπολιτικού δήμου στις 31 Μαρτίου του οποίου την εκλογή ακύρωσε με το έτσι θέλω το καθεστώς Ερντογάν, ομολογώντας μάλιστα ότι και οι σημερινοί κάτοικοι του Πόντου είναι Έλληνες κρυπτοχριστιανοί!

Μαζικές Οι Μεταφορές Παράνομων Μεταναστών Από Τα Πλωτά Του ΛΣ Στα Ελληνικά Παράλια

Σε σχεδόν εξαντλητικούς ρυθμούς τα πληρώματα των σκαφών του ΛΣ προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για τη μεταφορά αλλοδαπών από τα τουρκικά στα ελληνικά παράλια.

Έτσι σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις μόνο σήμερα τα πλωτά του ΛΣ μετέφεραν 80 αλλοδαπούς οι οποίοι στερούνταν κάθε δικαιολογητικού έγγραφου για μόνιμη εγκατάσταση στην ενδοχώρα.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ 13-5-2019

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 13-5-2019
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

Η “Ελλήνων Συνέλευσις” για την υποψηφιότητα Αρτέμη Σώρρα

(Δημοσιεύθηκε στις Μαΐ 15, 2019 στο site: neadrasis.gr )

Από την “Ελλήνων Συνέλευσις” πήραμε για δημοσίευση την ακόλουθη επιστολή:

Σε συνέχεια της δημοσίευσης που αναρτήθηκε στον ιστότοπο σας για τον πρόεδρο μας ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ως πολιτικός φορέας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» με αρ.πρωτ.6199/4.9.2019 θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την δημοσίευση του επίσημου ψηφοδελτίου της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για τις επικείμενες ευρωεκλογές 2019 μετά την επίσημη διακήρυξη του Αρείου Πάγου στις 12/5/2019 με την συμμετοχή πλήρους ψηφοδελτίου με 42 υποψηφίους και με τον πρόεδρο μας ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ να ηγείται του ψηφοδελτίου.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΔΙΚΗΣ 16-5-2019 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΔΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΔΙΚΗΣ 16/5/2019 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΔΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ

Η ώρα για τις κάλπες έφτασε.

Ζαχαρόπουλος Γεώργιος Υπ. Ευρωβουλευτής

Διαπιστώνουμε ότι τα κόμματα που τόσα χρόνια ευθύνονται για όλα αυτά που βιώνουμε, για άλλη μία φορά κάνουν ότι δεν τρέχει τίποτα. 
Βλέπουμε όλους αυτούς τους εκπροσώπους τους να μιλούν για όλο αυτό που συμβαίνει, λες και κάποιοι άλλοι το έκαναν αυτό, λες και αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό, αποβλέποντας για άλλη μία φορά στην εξαπάτηση των Ελλήνων, καθόσουν μας θεωρούν διαχειρίσιμους. 
Ο ξύλινος λόγος τους και οι κουβέντες χωρίς αντίκρισμα καλά κρατούν. Θα τους αφήσουμε να μας ξανά κοροϊδέψουν και πάλι? Θα τους αφήσουμε να ξανά ασελγήσουν στο έθνος των Ελλήνων? Θα τους επιτρέψουμε να συντηρήσουν την διαίρεση μας?

Ας τους δώσουμε την απάντηση σε όλα αυτά στις 26 Μαΐου.
Θα ψηφίσουμε εκπροσώπους του έθνους των Ελλήνων για το Ευρωκοινοβούλιο.
Θα ψηφίσουμε ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ 14-5-2019



Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ FRESH RADIO ΑΘΗΝΩΝ 14-5-2019
Ε.ΣΥ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΨΗΦΟΥΣ

Μπαράζ πολύ έντονων πονοκεφάλων χθες σε αστικά κέντρα της Ευρώπης... WHY?

γράφει η τοξότισσα

Έντονα περιστατικά με ισχυρούς πονοκεφάλους, ημικρανίες, ζάλη και γενική πτώση του ενεργειακού επιπέδου των ανθρώπων, που κατοικούν σε αστικά κέντρα της Ευρώπης, αναφέρθηκαν χθες και συνεχίζονται με ελαφρότερης έντασης συμπτώματα σήμερα. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters