Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΩΝ LINCOLN, KENNEDY & TRUMP!

🌺🌺 ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ JFK 🌺🌺
🦚🦚 WILLIAM WALLACE LINCOLN (777) = Ο
Παππούς του John F. Kennedy!
🦚🦚 PRINCE SAID H. ISSA KAHLOONI = Ο
Πραγματικός Πατέρας του John
Fitzgerald Kennedy (JFK)!
🦚🦚 MARY LINCOLN = H Πραγματική
Μητέρα του John F. Kennedy (JFK)!
🦚🦚 PATRICK BOUVIER KENNEDY/ PATRICK
KAHLOONI.
🦚🦚 ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΩΝ
LINCOLN, KENNEDY & TRUMP!
💢💢 Μία μέχρι πρόσφατα Ανείπωτη Ιστορία βγαίνει στο φως, χάρη στον Patrick Kahlooni ή Patrick Bouvier Kennedy, ο οποίος αναφέρει:
🌺🌺 WILLIAM WALLACE LINCOLN =
ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ JOHN F. KENNEDY.

Ο William Wallace Lincoln, γιός του Abraham Lincoln - Του 16ου Προέδροu των ΗΠΑ, γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1850 στο Springfield, Illinois των ΗΠΑ (777).
Γεννήθηκε: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 1850 Springfield, Illinois των ΗΠΑ
Ημέρα 21… .777
21 Δεκεμβρίου 1850 = 16 του Tevet, 5611 Στο Εβραϊκό Ημερολόγιο.
Ημέρα 16… 1 + 6 = 7.
21 Δεκεμβρίου 1850 = 16 του Safar, 1267 Σεληνιακό Ημερολόγιο.
Ημέρα 16 ..1 + 6 = 7.
Ο William Wallace Lincoln, μεταφέρθηκε στη Λιβύη το 1863, σε ηλικία 13 ετών. Άλλαξαν την ταυτότητα του. Τον μεγάλωσε η Βασιλική οικογένεια Sanussi της Λιβύης (Sanussi Royal Family) και έζησε σε αυτήν τη χώρα για το υπόλοιπο της ζωής του.
O William Wallace Lincoln ήταν γνωστός ως "OMAR MUKHTAR". Ήταν ο Μεγάλος Αγωνιστής της Ελευθερίας, που πολέμησε ενάντια στην Ιταλική Στρατιωτική Εισβολή στη Λιβύη από το 1911, μέχρι και τη σύλληψή του - κοντά στην κοιλάδα Caves (180 χιλιόμετρα ανατολικά της Βεγγάζης), την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 1931.
Ουσιαστικά, ο William Wallace Lincoln, είχε σταλεί στη Λιβύη για κάποιον ανώτερο Ιερό Σκοπό. Δόθηκε στην Βασιλική Οικογένεια των Sanussi, πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο ότι θα τον μεγάλωνε, προστατεύοντας τον.
Πρόδωσαν όμως αυτή την εμπιστοσύνη που τους δόθηκε, εξαιτίας της ξαφνικής εισβολής της Ιταλίας στη Λιβύη, το 1911. Οι Rothschild είχαν παρασύρει τις ΗΠΑ στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο το 1914, και η Βασιλική Οικογένεια των Sanussi συνεργάστηκε με την Ιταλία το 1918. Ο William Wallace Lincoln, το 1923 αντιλήφθηκε ότι προδόθηκε και κατέφυγε στο Πράσινο Βουνό, με σκοπό να υπερασπιστεί τα Άγια Εδάφη.
Η σύλληψη του William Wallace Lincoln/ Omar Mukhtar, έγινε ενόσω υπερασπιζόταν τις Ιερές Κοιλάδες του Ευαγγελιστή Μάρκου, την Κοιλάδα της Βίβλου και τη Λίμνη της Μαρίας στην περιοχή της Κυρήνης - 280 χλμ ανατολικά της Βεγγάζης. Μεταφέρθηκε για να δικαστεί, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 1931, σε δίκη η οποία πραγματοποιήθηκε από το Ιταλικό Στρατιωτικό Δικαστήριο στη Βεγγάζη. Η δίκη κράτησε Μία Μόνο μέρα.
Καταδικάστηκε σε θάνατο. Τον κρεμάστηκαν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 1931, (Σε ηλικία 81 ετών) στην Πόλη Solluk, 50 χλμ νότια της Βεγγάζης – στη περιοχή Ευεσπερίδες/ "US Peridious", στα ανατολικά παράλια της ΛΙΒΥΗΣ.
Στις 17 Σεπτεμβρίου 1931, την επομένη μέρα της εκτέλεσης του, οι Ιταλοί, διέπραξαν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σκοτώνοντας χιλιάδες οπαδούς του – Γεγονός που δεν ήταν παρά μία καθαρή Γενοκτονία.
Το αποτέλεσμα είναι ο William Wallace Lincoln, να θεωρείται μέχρι σήμερα ο Πατέρας – Σύμβολο όλων των αγωνιστών της Ελευθερίας στο κόσμο.
Η διαφορά μεταξύ του William Wallace Lincoln και του αδελφού του Robert Todd Lincoln είναι ότι ο Robert έζησε ως Elite, ενώ ο William έζησε όλη του τη ζωή παλεύοντας ενάντια στον Ιταλικό Στρατό και τους πληροφοριοδότες τους, για επιβίωση. Έζησε στα βουνά και στην έρημο, ιππεύοντας άλογα και πολεμώντας τους εχθρούς σαν Λιοντάρι!
Η Λυβική Κυβέρνηση επιβεβαίωσε στον Patrick Kahlooni, ότι τα οστά του William Wallace Lincoln στάληκαν στις ΗΠΑ.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη ζωή του William Wallace Lincoln/Omar Muhktar, στην ταινία του Antony Quinn: «LION OF THE DESERT» με τον Oliver Reed ως OMAR MUKHAR, 1981». Βρείτε την στον πιο κάτω σύνδεσμο:
Δείτε επίσης κάποιες άλλες σχετικές λεπτομέρειες στο τέλος του κειμένου, στην Ενότητα «Υστερόγραφα»



🌺🌺 Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ WILLIAM
WALLACE LINCOLN.
Ο William Wallace Lincoln – Ο μετέπειτα γνωστός ως OMAR MUKHTAR, απέκτησε τρεις (3) Κόρες: την Mary, την Gallia και την Saieda και έναν (1) Γιο. Ο μοναδικός του Γιος πυροβολήθηκε στο κεφάλι και σκοτώθηκε από την Ιταλική Στρατιωτική Αστυνομία, στο κέντρο της Βεγγάζης το 1942.
Η κόρη του Mary, παντρεύτηκε έναν Πρίγκιπα που καταγόταν από τα Υψώματα Γκολάν. Ονομαζόταν «PRINCE SAID H. ISSA KAHLOONI» και είχε γεννηθεί στο Orchards, στο Governorate of Mount Lebanon. Έφτασε στο λιμάνι της Derna, στη Λιβύη (βρίσκεται 20 χιλιόμετρα δυτικά των Ιερών Κοιλάδων που αναφέρθηκαν παραπάνω) τον Μάρτιο του 1911, προερχόμενος από το λιμάνι της Βηρυτού του Λιβάνου.
H MARY, η κόρη του William Wallace Lincoln/ Omar Mukhtar και ο σύζυγος της, Πρίγκιπας Said H. Issa KAHLOONI (Εξού και το επίθετο Kahlooni, που ο Patrick Bouvier Kennedy χρησιμοποιεί στο FB) είχαν δύο (2) γιούς.
Ο μεγαλύτερος γιός τους, γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1915, και ο μικρότερος στις 29 Μαΐου 1917. Ήταν γνωστοί αργότερα στη ζωή ως οι:
■ JOSEPH PATRICK KENNEDY JR και
■ JOHN FITZERALD KENNEDY = Ο 35ος
Πρόεδρος των ΗΠΑ!
Και οι δύο σκοτώθηκαν.
(Τώρα πιά όμως γνωρίζουμε ότι ο JFK Sr, είναι ζωντανός)
🦚🦚 Ο JOSEPH PATRICK KENNEDY JR δολοφονήθηκε το Σάββατο 12/08/1944, σε ηλικία 29 χρόνων.
Εάν προσθέσετε τους αριθμούς 12/08/1944 = 29. Ο Joseph πέθανε 29 χρονών and JFK γεννήθηκε το 29.
22/8/1363 Lunar calendar – Look year 63 … Rem… Dallas 63.

23 Av. 5704 Hebrew Calendar.
Γεννήθηκε: 25/7/1915
Μέρα: 25 = 7
Mήνας = 7
Χρονιά: 1+9+1+5 = 16 = 7
777
USA
U = 21 = 777
Ind. D. 1776 = 777
🦚🦚 Ο JOHN FITZGERALD KENNEDY (JFK), γεννήθηκε στις 29 May 1917.
Εάν προσθέσετε τους αριθμούς, το σύνολο είναι 34 = 7
Ο John F. Kennedy ΑΠΗΧΘΕΙ σε μικρή ηλικία από την Βεγγάζη - Λιβύη, και παραδόθηκε στην οικογένεια του αρχηγού της ΜΑΦΙΑΣ, Joseph Jennedy στις ΗΠΑ. 💥💥💥💥
Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον JFK, στην πιο κάτω ανάρτηση:
🌺🌺 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ SAID H.
ISSA KAHLOONI – ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ JFK!

Η οικογένεια του Πρίγκιπα Issa Kahlooni, κατάγεται από τις πόλεις Qunaitara & Majdal Shams, στα Υψώματα Γκολάν του ΙΣΡΑΗΛ, και είναι πολύ γνωστή στο Λίβανο, τη Συρία και φυσικά στο Ισραήλ. Το όνομα ISSA σημαίνει «ΙΗΣΟΥΣ» - όπως το Ιησούς Χριστός. Η δε πόλη «Kahloonia» στην Οροσειρά του Λιβάνου, βρίσκεται 45 χλμ νοτιοανατολικά της Βηρυτού.
Η Οικογένεια Lincoln/ Kennedy - KAHLOONI, κατάγεται από μια εθνική μειονότητα που ονομάζεται "DRUZE" και κατοικεί στα Υψώματα Γκολάν - Ισραήλ. Είναι απόγονοι του "JETHRO” – του Ιερέα του Midian στη Βίβλο και στο «Torah» (Έξοδος 2:18).
Ο Αμερικανός Πρόεδρος Αρ. 16, ο ABRAHAM LINCOLN, κατάγεται επίσης από την οικογένεια Kahlooni (7). 💥
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ/ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:
📌 Την πρόσφατη ανάρτηση των «Q» για Γραμμή Αίματος/Bloodline…
📌 Η αυτοάνοση ασθένεια του JFK είναι μια γενετική ασθένεια… Και οι δύο γονείς είναι Lincolns/ Kahlooni.
📌 Την Διακήρυξη του Trump για τα Υψώματα Γκολάν ….
📌 Τις (3) Κόρες του William Wallace Lincoln (777) ….
📌 Η κόρη του Mary γέννησε τον γιο της «JFK» στις 29 Μαΐου 1917….. (16) ημέρες μετά την πρώτη εμφάνιση της Παναγίας «Virgin Mary» στα (3) κορίτσια, στην Fatima – Πορτογαλία, στις 13 Μαΐου 1917…. ( Βλέπε παραπάνω, τη σημασία του αριθμού 16 για τον William Wallace Lincoln (777).
Το 1917, ο Raoul Auclair επισημαίνει πως όταν η Παναγία εμφανίζεται στην Cova da Iria - Πορτογαλία, στις 13 Αυγούστου 1385, τότε η χώρα αυτή ήταν 777 ετών. Και 532 χρόνια αργότερα, δηλαδή στις 13 Μαΐου 1917, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εμφάνιση της Fatima.
Δείτε τους πιο κάτω συνδέσμους σχετικά με την μειονότητα των DRUZE:
🌺🌺 MARY LINKOLN = ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ JFK
O Patrick Kahlooni λέει για την γιαγιά του Mary - Κόρη του William Wallace Lincoln:
Γεννήθηκε το 1890 στις Ευεσπερίδες/US Peridius – Βεγγάζη - Λιβύη. Ήταν πραγματικά πολύ όμορφη, πολύ γνωστή στη Βεγγάζη και πολύ πλούσια. Ήταν ίδια με την Mary Todd Lincoln και την αδελφή μου Arabella. Πέθανε στα 5 Οκτωβρίου 1962, σε ηλικία 72 χρόνων.
Πόνεσε και υπέφερε όμως πολύ στη ζωή της γιατί:
☘ Ο σύζυγος της Πρίγκηπας Said H. Issa Kahlooni εκτελέστηκε τον Νοέμβριο του 1917, όταν ήταν έγκυος τον πατέρα μου, JFK.
☘ Πήραν μακριά της τους δύο της γιούς Joseph και John.
☘ Ο πατέρας της William Wallace Lincoln εκτελέστηκε τον Σεπτέμβριο του 1931.
Ο αδελφός της σκοτώθηκε από τη Ιταλική στρατιωτική αστυνομία το 1942.
☘ Οι Ιταλοί της κατάσχεσαν όλη της την περιουσία: Γεωργικές εκτάσεις, Σπίτια και 200 Στρέμματα γης στην καρδιά της πόλης, που τώρα αξίζουν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.
☘ Τελείωσε την ζωή της τυφλή.
☘ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ! 😥😥
Η αδελφή της η Saeida, στο σπίτι της οποίας πέρασα μέρος της παιδικής μου ζωής παίζοντας, πέθανε το 1990.
■■ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ARLINGTON:
Ο Τάφος του Άγνωστου Στρατιώτη, έχει ακριβώς 21 σκαλιά κάτω προς το μαύρο χαλί πίσω από τον Τάφο, στρίβει, κοιτάζει ανατολικά για 21 δευτερόλεπτα, στρίβει και βλέπει βόρεια για 21 δευτερόλεπτα, μετά παίρνει 21 βήματα κάτω από το χαλί και επαναλαμβάνει τη διαδικασία.
(Ο αριθμός 21 συμβολίζει την υψηλότερη στρατιωτική τιμή που μπορεί να απονεμηθεί, τον χαιρετισμό 21 όπλων/21-gun salute).
Ο William Wallace Lincoln …. Είναι 777 = 21
■■ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟ:
Ο Λίβανος, γνωστός στα Λατινικά ως «Mons Libanus», ήταν το όνομα ενός βουνού. Η εβραϊκή λέξη «Laban» σημαίνει λευκό. Επειδή το βουνό ήταν συχνά καλυμμένο με χιόνι και επειδή το χώμα του είχε ελαφρύ χρωματισμό, οι αρχαίοι Φοίνικες/Phoenicians και άλλες νομαδικές φυλές το ονόμασαν «Το βουνό Lebanon» = «Το Λευκό Βουνό».
■ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ:
☘ Οικογένεια του πρίγκιπα SAID H. ISSA KAHLOONI - Του πραγματικού πατέρα του JFK, ζει στο Orchards - in The Governorate - Mount Lebanon - Republic of Lebanon.
☘ Ημέρα Ανεξαρτησίας του Λιβάνου στις 22 Νοεμβρίου [1943]. 1 + 9 + 4 + 3 = 17
☘ 22 Νοεμβρίου 1963 = Ημέρα απόπειρας δολοφονίας του JFK.
🌺🌺 JOHN FITZERALD KENNEDY - Ο 35ος
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ KAI OI ΡΙΖΕΣ
ΤΟY ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ!
Στις 7 Αυγούστου 1943, ο Θεός έσωσε τον JFK και τους συντρόφους του που βρισκόντουσαν στο Πολεμικό Σκάφος Αρ. 109, υπερασπιζόμενοι τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Σατανιστές έβαλαν τον JFK στο Σκάφος No. 109 σκόπιμα.
Ο αριθμός 109 είναι ένας Σατανικός αριθμός.
Το 19 είναι ένας Θεϊκός αριθμός. Το Κεφάλαιο 19 του Βιβλίου «Q», το οποίο σχετίζεται με την Μary, αποτελείται από 98 Γραφές ή Στίχους, (9 + 8 = 17).
Το βιβλίο Q αποτελείται από 6236 στίχους, (6 + 2 + 3 + 6) = 17.
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ/ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:
📌 Mary* είναι το όνομα της «Πραγματική» μητέρας του JFK. Πέθανε στις 5 Οκτωβρίου 1962 στις 14:00, στις Ευεσπερίδες/US Peridious – Βεγγάζη - Λιβύη.
📌 Ο JFK παντρεύτηκε στην εκκλησία St. Mary’s* στις ΗΠΑ, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 1953.
📌 To Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 1914, ο πραγματικός πατέρας του JFK - Prince Said H Issa Kahlooni, εμφανίστηκε ενώπιον του Ιταλικού Στρατιωτικού Δικαστηρίου στις Ευεσπερίδες/US Peridious – Βεγγάζη - Λιβύη. (Το Τμήμα Πληροφοριών και η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατέχουν αντίγραφα όλων των επίσημων εγγράφων).
📌 Στις 7 Αυγούστου 1963, είκοσι χρόνια μετά την διάσωση του JFK και των συντρόφων του, γεννήθηκε ο 2ος του γιός, ο Patrick Bouvier Kennedy (PBK 777).
📌 Στις 22 Nοεμβρίου 1963, έγινε η απόπειρα δολοφονίας του JFK.
📌 Στις 22 Νοεμβρίου 1943, ο Λίβανος κηρύσσει την ανεξαρτησία
🌺🌺 ΕΙΚΟΣΙ (20) ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ
ΣΚΑΦΟΣ 109, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο PATRICK.
Ο PBK 777 γεννήθηκε: Στις 7 Αυγούστου 1963 στο US …. JFK 35th US President.
Την ίδια μέρα ο Bob Dylan ηχογράφησε το τραγούδι “With GOD on OUR side” /Με τον Θεό στα πλάι μας … Yes Bob!
■■ ΕΙΚΟΣΙ (20) ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΛIΒΑΝΟΥ:
📌 Στις 22 Νοεμβρίου 1963, ο JFK πυροβολήθηκε στο Dallas-Texas.
📌 Στα 35α γενέθλια μου (Patrick Kahlooni) στις 7 Αυγούστου 1998. Οι Σατανιστές βομβάρδισαν τις Πρεσβείες των ΗΠΑ στην Κένυα και την Τανζανία.
Έτος 98 = 17.
■ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ/ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ
📌 Ο 35ος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο πατέρας μου JFK.
📌 Ο JFK γεννήθηκε στο 35ο έτος του Σεληνιακού Ημερολογίου, το 1335, τον 8ο μήνα, την 7η ημέρα… .. Σεληνιακό <Σελήνη Φως που φωτίζει το Σκοτάδι.
📌 Στις 4 Αυγούστου 2020, οι Σατανιστές βομβάρδισαν το Λιμάνι της Βηρυτού – Λίβανος [Nukes used] ..
📌 Ο πατέρας του JFK, Πρίγκιπας Said H. Issa Kahlooni, αναχώρησε από το λιμάνι της Βηρυτού με προορισμό το λιμάνι της Derna – Cyrenaica/Κυρηναϊκή - Ανατολικά παράλια της Λιβύης. Έφτασε τον Μάρτιο του 1911.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΗΠΑ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ DERNA – ΛΙΒΥΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ!
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ!
PBK 777
■■ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ
Governorate – Mount Lebanon – The
Orchards
ΟΙ 7 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ:
ISSA KAHLOUNI ……… ISSA σημαίνει «ΙΗΣΟΥΣ».
(1) Wassila Ahmed Issa Kahlouni.
Όνομα μητέρας: Hajar.
(2) Said H. Issa Kahlooni … Πατέρας του JFK.
Mahasin Hussein Issa Kahlouni.
Όνομα μητέρας: Fatima Hussein.
(3) Mahasin Ahmed Issa Kahlouni.
Όνομα μητέρας: Μαίρη.
(4) Fatima Ibrahim Issa Kahlouni.
Όνομα μητέρας: Zainab Abdullah.
(5) Salih Muhammad Issa Kahlouni
Όνομα μητέρας: Fatima Marwa.
(6) Hassan Ismail Issa Kahlouni.
Όνομα μητέρας: Zainab
(7) Elham Khalil Abdulnabi Ismail Kahlouni ….
Οι πραγματικές ρίζες της συζύγου μου
Elham...!
Μητέρα: Fatima Ismail
■ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η γυναίκα μου μεγάλωσε με την οικογένεια "Al-Aroush" – (Την πραγματική οικογένεια της KAMALA HARRIS). Ο πραγματικός τόπος γέννησης της συζύγου μου είναι η Βηρυτός – Λίβανος. Είναι η αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας του Λιβάνου Nawal Zogbi.
🌺🌺 PATRICK BOUVIER KENNEDY =
PATRICK KAHLOONI
Patrick Bouvier Kennedy 777
Αρχικό όνομα: Patrick Bouvier Lincoln 777
1o γράμμα του ονόματος = P = 16 = 7
Γεννήθηκε στις ΗΠΑ/USA
1ο γράμμα U = 21 = 777
1776 = 777
O Patrick Bouvier Kennedy / Kahlooni είναι παντρεμένος και ζει με την γυναίκα του Elham, και τους δύο τους γιούς, Zacharia και Heisam στις Ευεσπερίδες (US Peritous) στη Λιβύη. Η ζωή τους στη Λιβύη δεν είναι καθόλου εύκολη, και τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του παραμένουν στόχοι του Βαθέως Κράτους/ Cabal.
Όλοι οι Σατανιστές Αρχηγοί Κρατών στη Μέση Ανατολή και στον υπόλοιπο Κόσμο γνωρίζουν ποιος είναι ο PBK 777! Τον κτυπούν αλύπητα ιδιαίτερα από το 2008 και μετά, όταν ο Σατανιστής Πρόεδρος των ΗΠΑ αρ. 44 – ο Barack Hussein Obama, ανέλαβε την εξουσία.
Παρόλα αυτά, φαίνεται πως τα κτυπήματα κάνουν το Patrick πιο δυνατό και πιο αποφασιστικό όσον αφορά την συνέχιση του αγώνα. Η ζωή του όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Είναι ένας συνεχής Πόλεμος, τον οποίο μπορώ και διαχειρίζομαι».
ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!
Γιά την ώρα οι κάτοχοι Λιβυκών διαβατηρίων δεν επιτρέπεται να επισκεφθούν τις ΗΠΑ, με βάση το Executive Order που υπόγραψε ο Obama το 2017. Πέραν τούτου, οι αρχές κατακρατουύν τα ταξιδιωτικά έγγραφα του Patrick, ο οποίος παραμένει αποκλεισμένος από τον υπόλοιπο κόσμο.
Ο Daniel Dowell αναφέρει σχετικά για τον Patrick:
《Ο Patrick Bouvier Kennedy μεταφέρθηκε στη Βεγγάζη - Λιβύη, στις 8 Νοεμβρίου 1963. Ανατράφηκε από τον εγγονό του William Wallace. Η Λιβυκή Επανάσταση στις 17 Φεβρουαρίου 2011, η οποία διενεργήθηκε από το Βαθύ Κράτος/CABAL, ήταν μια καθαρή επίθεση στη Λιβύη. Ο Θάνατος του Ghaddafi ήταν FAKE! Όταν δε θα ξαναεμφανιστεί, θα καταστρέφει ολόκληρη την Cabal του Obama και του Clinton!
Ο GHADDAFI ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! Σκότωσαν κάποιο που είχε την ίδια εμφάνιση μαζί του (Κλώνος), και ο ίδιος, ο πραγματικός Ghaddafi είναι ζωντανός! Κρύβεται και αυτός, όπως πολλοί άλλοι…! 💥💣💥💣💥
(Ας σημειωθεί εδώ πως όταν ο Ghaddafi είχε επισκεφτεί την Ιταλία, είχε καρφιτσώσει στη στολή του την φωτογραφία του William Wallace Lincoln/Omar Mokhtar, εξηγώντας πως για τους Λίβυους ήταν όπως ο Χριστός για τους Χριστιανούς!)
Η μητέρα μου μου είπε πριν από πολλά χρόνια ότι οι Kennedy είναι Lincoln και κατάγονται από την Μέση Ανατολή. Ανακάλυψα ότι, είναι και οι δύο από την οικογένεια Kahlooni. Είναι η επιστροφή του Iman Mahdi! Αυτός είναι ο JFK Jr., ο οποίος πρόκειται να ενώσει όλους μας, με τη βοήθεια της Lady Diana και του Donald Trump. Η «Γάμος», τον οποίο η Lady Diana είπε ότι σχεδιάζει, είναι οι γραμμές του γάμου που παντρεύονται η μία την άλλη!
Τον Απρίλιο του 2019 μίλησα με τον Patrick Bouvier Kennedy και μιλήσαμε για όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν μου ζήτησε ποτέ να το κάνω αυτό. Ο Θεός με επέλεξε όταν τον συνάντησα το 2016, έτσι το έκανα. Ξεκίνησα πέρυσι στο FB μου. Ο Πάτρικ με ενέπνευσε. Ο William Wallace Lincoln είναι ο παππούς του Donald Trump! Η κόρη του William Wallace Lincoln είναι η Mary! Το Γενεαλογικό Δένδρο του Trump που εμφανίζεται στο διαδίκτυο είναι Λάθος! Ο Patrick ήταν, ή είναι, ο μικρός αδερφός του John John (JFK Jr,). Ο Patrick κηρύχθηκε νεκρός στις 2 ημέρες, αλλά ήταν ψέματα. Τον έστειλαν στη Μέση Ανατολή. Έζησε επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.》
Δείτε το σχετικό βίντεο της Angel Wallace - "WITH RESPECT", ημερομηνίας 09 Αυγούστου 2020, στον πιο κάτω σύνδεσμο:
Δείτε σχετική ανάρτηση στον πιο κάτω σύνδεσμο:
Μερικές ακόμα πληροφορίες για τον Patrick, μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο:
🌺🌺 ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΩΝ
LINCOLN, KENNEDY & TRUMP.
Τώρα, για πρώτη φορά στην Ιστορία, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Τεχνολογία DNA, το Oxford University ερευνά τα πιο γνωστά ιερά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένης της Ιεράς Σινδόνης του Τορίνο. Πιστεύουν ότι αν μπορέσουν να βρουν ένα σκέλος του DNA του Ιησού, αυτό θα βοηθήσει να εντοπιστούν όσοι από εμάς σήμερα είναι απόγονοι του Ιησού, και θα προσφέρει στην Ανθρωπότητα νέα εικόνα για τον άνθρωπο, που πολλοί θεωρούν ως τον πιο σημαντικό άνθρωπο στην ιστορία - τον Ιησού.
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί υπήρξε μεγάλη επιμονή από το Βαθύ Κράτος/Cabal για αναλύσεις δειγμάτων από Στόμα/Μύτη παγκοσμίως - υπό το πρόσχημα του Covid 19…; Ψάχνουν για την Γραμμή Αίματος του Χριστού/ THE JESUS ​​BLOODLINE!
Μπορείτε να παρακολουθήστε τα 3 σύντομα βίντεο "The Jesus Strand: A Search for DNA" - History Channel - Ημερομηνία προβολής: 16 Απριλίου 2017, στον παρακάτω σύνδεσμο:
▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎
■■ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ PATRICK KAHLOONI
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ TRUMP.
Το λιμάνι της Βηρυτού – Λίβανος βομβαρδίστηκε στις 4 Αυγούστου 2020 (Nuked used).
Ο Patrick Kahlooni ζει στην οδό BEIRUT στο κέντρο της περιφέρειας Ευεσπερίδων/US Peridious, στη Βεγγάζη - πολύ πολυσύχναστη εμπορική περιοχή. Τα τελευταία 3 χρόνια, ένας τεράστιος αριθμός Μαύρων από το Chad του Σουδάν, Αφρικανοί από τα νότια σύνορα και χιλιάδες Αιγύπτιοι έχουν κατακλίσει αυτήν την περιοχή, όπου ζω μόνος μου.
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
▪︎Οι Σατανιστές Αιγύπτιοι έχουν τον πλήρη έλεγχο.
▪︎ Η πόλη βρίσκεται ώρες σε απόλυτο σκοτάδι (διακοπή ρεύματος + αποσυνδεδεμένο δίκτυο).
▪︎Οι Μαύροι και οι άνθρωποι που ντύνονται στα Μαύρα είναι παντού.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
▪︎ Τα όπλα μου κατασχέθηκαν από το γραφείο του Libyan Intelligence Central το 2014.
▪︎ Υπάρχει μια Βάση Πολιτοφυλακής στο νότιο άκρο της οδού Βηρυτού, στο χώρο στάθμευσης όπου σταθμεύω το αυτοκίνητό μου, 100 μέτρα νότια του σπιτιού μου. Υπάρχουν 3 μεγάλα δωμάτια που κτίστηκαν από σκυρόδεμα σε αυτήν τη βάση μεταξύ 2014-2015. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει εκεί (Όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικά + Πολύ κακοί άνθρωποι με ΟΠΛΑ).
▪︎ Αυτή η βάση διευθύνεται από έναν Πολιτοφύλακα, αιγυπτιακής καταγωγής. (Την εγκληματική οικογένεια Ganaashi). Ζει κοντά στη Σχολή της Γάζας]- «Οδός Βηρυτού-Βεγγάζη» ….!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ…. ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ: ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ (3) ΤΟΠΟΥΣ, και αυτοί είναι:
No. 1:
ΑΥΤΗ Η ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ “ΟΔΟ ΒΗΡΟΥΤΟΥ”, OΠΟΥ ΖΩ – "ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ".
No. 2:
ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΕΥΕΣΠΕΡΙΔΩΝ/US Peridous – BENGHAZI … «ΚΑTAΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ»
(Δουλεύω ως Chief Engineering Consultant σε αυτό το λιμάνι …)
No. 3:
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ DERNA (290 χλμ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΒΕΓΓΑΖΗΣ) … >> [Τον Μάρτιο του 1911, ο Παππούς μου έφτασε σε αυτό το λιμάνι, ερχόμενος από το λιμάνι της Βυρητού – Λίβανος).
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ Η.Π.Α., ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΕΣΠΕΡΙΔΕΣ/ US PERIDIOUS!
PATRICK
US PERIDIOUS
20 Αυγούστου 2020
04 07 ΠΜ.





















Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters