Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Η Ελληνίδα γιατρός από την Πάτρα που ψηφίστηκε γυναίκα της χρονιάς στην Ολλανδία

Η Πατρινή γιατρός Μαρία Θέμελη, η οποία ψηφίστηκε γυναίκα της χρονιάς το 2017 στην Ολλανδία, είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ανοσοθεραπείας για τη θεραπεία του καρκίνου.

Ως ερευνητής, πρώτα στο Memorial Sloan Kettering Cancer Center της Νεας Υόρκης και τώρα στο VUmc Amsterdam (Free University of Amsterdam Medical Center), ανέπτυξε μια μέθοδο για την παραγωγή λεμφοκυττάρων για την καταπολέμηση του καρκίνου χρησιμοποιώντας ως πηγή πολυδύναμα βλαστικά κύτταρα.

Πάτρα: Επίθεση στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα

Άγνωστοι επιτέθηκαν στα γραφεία της οργάνωσης του Σώρρα στην Πάτρα – Έγραψαν με μαύρη μπογιά υβριστικά συνθήματα

Επίθεση με μαύρη μπογιά πραγματοποίησαν άγνωστοι στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα στην Πάτρα. 

Το περιστατικό, σύμφωνα με το patrastimes.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, η επίθεση έγινε χθες, όταν άγνωστοι έγραψαν υβριστικά συνθήματα στην κεντρική πόρτα των γραφείων. Μετά την επίθεση, η Ελλήνων Συνέλευσης κατήγγειλε τον βανδαλισμό στην Ασφάλεια Πατρών. 

Για το ζήτημα, η «Ελλήνων Συνέλευσης» Πατρών εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters