Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

‘’Τρομοκρατήστε τους όλους μέχρι θανάτου. Μέχρι οριστικής απεμπόλισης κάθε κατοχυρωμένου συνταγματικού δικαιώματος.
Καταργήστε τα όλα λοιπόν.
Πανηγύρια, χορωδίες, συναυλίες, αγκαλιές, φιλιά, πάρτι, εκκλησία, σχολείο, παιχνίδι, ανεμελιά, αγάπη, συντροφικότητα, στοργή.
Βάλτε μάσκες και στο σεξ (κι αυτό ειδήμονες το προέτρεψαν).
Δώστε γροθιά στις μύτες που είναι έξω από τις μάσκες (ναι, ναι, το διάβασα από φίλο και

Δημοκρατικοί: Στήνουν αιμοσταγή και μισάνθρωπη παγκόσμια χούντα για να μην πάνε φυλακή!

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Στη χθεσινή εκπομπή του Σον Χάνιτι στο Fox, μεταφέρθηκε η είδηση ότι το επιτελείο του Τζο Μπάιντεν, ετοιμάζεται να καθιερώσει μόνιμα την επιστολική ψήφο, λόγω του κορωνοϊού! Πως λοιπόν ξέρουν ότι μετά από 4 χρόνια θα υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος του κορωνοϊού; Είναι δηλαδή, άχρηστο το εμβόλιο που ετοιμάζουν οι εταιρείες; Ποιος ο λόγος τότε, να εμβολιαστεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, εάν δεν πρόκειται να καταπολεμηθεί ουσιαστικά ο κορωνοϊός; Ο Fauci, αυτός ο ελεεινός τύπος, είπε ότι ακόμα και αν βγει το εμβόλιο, δε θα ξεμπλέξουμε εύκολα από τον Covid τα προσεχή χρόνια.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters