Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Βλάντιμιρ Πούτιν “Ο κόσμος κυβερνάται από ερπετά”

Ο Πούτιν σπάει τη σιωπή του: ο κόσμος κυβερνάται από ερπετά – Η παγκόσμια ελίτ δεν είναι ανθρώπινη, αποτελείται από ψυχρά υβρίδια.

Το ακόλουθο άρθρο παρουσιάζεται ως ένα ενδιαφέρον στοιχείο. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν σε αυτά τα πράγματα, άλλοι είναι σκεπτικιστές.

Θεραπεία των θρομβώσεων αίματος από το εμβόλιο του COVID με MMS

Επιδημία θρόμβων αίματος.
Ο μηχανισμός θανάτωσης των ενέσεων COVID και των λοιμώξεων.
Το διοξείδιο του χλωρίου σώζει.
Οι θρόμβοι αίματος έχουν αναδειχθεί ως ο κοινός παράγοντας που ενώνει πολλά από τα συμπτώματα του COVID-19.
Ερευνητές στη Γερμανία ανακάλυψαν ότι ο ιός αλλάζει το μέγεθος και τη σκληρότητα των ερυθρών και λευκών αιμοσφαιρίων στο ανθρώπινο σώμα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters