Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Ιστορική ομιλία Ντ.Τραμπ μπροστά από το Όρος Ράσμορ: Έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης απέναντι σε αριστερά & βαθύ κράτος

«Επίθεση της αριστεράς εναντίον της ελευθερίας και της ιστορίας μας»

Ιστορική ομιλία Ντ.Τραμπ μπροστά από το Όρος Ράσμορ: Έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης απέναντι σε αριστερά & βαθύ κράτοςΓράφει: Άρης Δημητρακόπουλος
Σε μία ιστορική ομιλία την παραμονή της ημέρας της Ανεξαρτησίας μπροστά στο όρος Ράσμορ στο οποίο βρίσκονται σκαλισμένες οι προτομές των προέδρων των ΗΠΑ Τζωρτζ Ουάσινγκτον, Τόμας Τζέφερσον, Θεόδωρου Ρούζβελτ και Αβραάμ Λίνκολν, ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε το μήνυμα της αντεπίθεσης μπροστά σε 7.500 υποστηρικτές του, απέναντι στην αριστερά, την οποία χρησιμοποιεί, το βαθύ κράτος των ΗΠΑ για να τον ρίξει, αλλά και ορισμένα διεθνή κέντρα που θέλουν να σιωπήσουν τις πατριωτικές φωνές σε όλο τον δυτικό κόσμο και να «ξαναγράψουν» την ιστορία της λαών Δύσης.

Γυναίκα – δικηγόρος στον «κοριό» της ΕΥΠ: 60.000 ευρώ το μήνα για προστασία σε οίκους ανοχής, «λευκοί γάμοι» και διαγραφές μηνύσεων με ταρίφα 2.000 ευρώ


Γυναίκα – δικηγόρος στον «κοριό» της ΕΥΠ: 60.000 ευρώ το μήνα για προστασία σε οίκους ανοχής, «λευκοί γάμοι» και διαγραφές μηνύσεων με ταρίφα 2.000 ευρώ

Κομβικό ρόλο στο κύκλωμα που αποκαλύφθηκε από την ΕΥΠ φέρονται να είχαν οι δικηγόροι που κατά το πόρισμα της Υπηρεσίας συμμετείχαν σε αυτό, αποκομίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Αξιοσημείωτη είναι η περίπτωση γυναίκας δικηγόρου  η οποία όπως αναφέρεται , μεταξύ άλλων έκνομων πράξεων που της αποδίδονται,  «πούλαγε» προστασία σε οίκους ανοχής  έναντι αδράς αμοιβής , προέτρεπε τους ιδιοκτήτες τους  να ανοίξουν  κι  άλλους  «οίκους» σε νέες περιοχές   σημειώνοντας τις  «καλές δουλειές» που θα κάνουν ενώ διατηρούσε επαφές  με προαγωγό γυναικών ο οποίος της ζητούσε να   μεσολαβεί για να μην ενοχλούνται  τα «κορίτσια» του από την αστυνομία. 

Τραμπ Στο Όρος Ράσμορ: Τα παιδιά μας, διδάσκονται στο σχολείο να μισούν τη χώρα τους! Σήμερα, θα θέσουμε την ιστορία και όλες τις καταγραφές της στη σωστή της βάση. & Βίντεο

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πριν από το Όρος Ράσμορ, το βράδυ της Παρασκευής, ότι τα σχολεία της Αμερικής συνεχίζουν να κάνουν προπαγάνδα και τα παιδιά της Αμερικής διδάσκονται να «μισούν τη χώρα τους».
Όπως είπε ο Τραμπ, η Αριστερά, έχει γίνει όλο και πιο ριζοσπαστική και ασκεί μεγάλη επιρροή σε πολλές πτυχές της Αμερικανικής κοινωνίας, ενώ τόνισε, ότι θα «εκθέσει» τον επικίνδυνο ριζοσπαστισμό της Αριστεράς και την «πολιτιστική επανάσταση».
«Στα σχολεία μας, στις ειδησεογραφικές μας αίθουσες, ακόμα και στις εταιρικές μας αίθουσες συνεδριάσεων, υπάρχει ένας νέος ακροαριστερός φασισμός, που απαιτεί απόλυτη υποταγή», ανέφερε ο Πρόεδρος Τραμπ.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος υποστήριξε, ότι μεγάλο μέρος των ταραχών που προέκυψαν τις τελευταίες εβδομάδες, προήλθε από τη διείσδυση της Αριστεράς στο σχολικό σύστημα της χώρας. Είπε ότι τα σχολεία και τα Μέσα Ενημέρωσης, συνεχίζουν να στρεβλώνουν την αλήθεια για την Αμερικανική ιστορία και κάνουν τα παιδιά να μισούν τη χώρα τους.
Ντόναλντ Τραμπ:
«Το χάος και η βία που έχουμε δει στους δρόμους και τις πόλεις – που διοικούνται από φιλελεύθερους δημοκράτες σε κάθε περίπτωση – είναι το προβλέψιμο αποτέλεσμα της ακραίας κατήχησης και μεροληψίας ετών, στην εκπαίδευση, τη δημοσιογραφία και άλλα πολιτιστικά ιδρύματα. Ενάντια σε κάθε νόμο της κοινωνίας και της φύσης, τα παιδιά μας, διδάσκονται στο σχολείο να μισούν τη χώρα τους και να πιστεύουν, ότι οι άνδρες και οι γυναίκες που την έχτισαν, δεν ήταν ήρωες αλλά κακοποιοί.
Η ριζοσπαστική άποψη της Αμερικανικής ιστορίας, είναι ένας ιστός ψεμάτων. Κάθε προοπτική, έχει αφαιρεθεί. Κάθε αρετή, είναι κρυμμένη. Κάθε κίνητρο, είναι διεστραμμένο. Κάθε γεγονός, παραμορφώνεται και το ελάττωμα γιγαντώνεται, μέχρι η ιστορία να εξαλειφθεί για πάντα και όλες οι καταγραφές να παραμορφωθούν, ώστε να μην μπορούν πλέον να αναγνωρίζονται. Αυτό το κίνημα, επιτίθεται ανοιχτά στις κληρονομιές κάθε ανθρώπου στο Όρος Ράσμορ. Μολύνουν τη μνήμη του Ουάσινγκτον, του Τζέφερσον, του Λίνκολν και του Ρούσβελτ.
Σήμερα, θα θέσουμε την ιστορία και όλες τις καταγραφές της στη σωστή της βάση», πρόσθεσε ο Αμερικανός Πρόεδρος.
Πηγή: Breitbart
Follow us on twitter
Join our Facebook page
Δείτε την ομιλία του προέδρου ΤΡΑΜΠ στο 3:35:00 στο βιντεο



SOUTH DAKOTA. ΚΑΘ' ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΡΟΣ RUSHMORE !!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΑΔΡΕΝΟΧΡΟΜΙΟ - Οι πρώτες δημόσιες τηλεοπτικές εκπομπές αποκαλύπτουν!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
Στον γερμανόφωνο κόσμο, ο θαρραλέος Xavier Naidoo έφερε την κατάσταση στο mainstream για πρώτη φορά, όπου αμέσως γελοιοποιήθηκε. Ως μέρος μιας αξιοσημείωτης έρευνας, ο Oliver Janich διπλασίασε προκειμένου να παρέχει τις σχετικές επιστημονικές πηγές. (δείτε oliverjanich.de )

ΖΩΝΤΑΝΑ: Ο Πρόεδρος Τραμπ φιλοξενεί τα γενέθλια της Αμερικής στις 4 Ιουλίου στην εορταστική ομιλία στο Όρος Ρούσμορ. Η Ομιλία του ΤΡΑΜΠ Είναι στο 3:35:00

Πλανήτης «φυλακή»: Θα βρίσκουν τους πάντες σε πόλεις, βουνά & σπηλιές - Όλα «για το καλό μας» δήθεν για τον Covid-19 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί ακούν για τον «Μεγάλο Αδελφό» που έχει ήδη επιβληθεί και έλεγχοι τις ζωές μας αλλά ελάχιστοι έχουν κατανοήσει τις δυνατότητές του και ότι ο Τζορτζ Όργουελ με το «1984» και ο Άλντους Χάξλει με τον «Θαυμαστό καινούριο κόσμο» έχουν ήδη ξεπεραστεί.

Πότε το τσάι που πίνουμε έχει πολλά μικροπλαστικά

Εάν η αγαπημένη σας μάρκα τσαγιού χρησιμοποιεί πλαστικοποιημένα σακουλάκια, πιθανότατα παίρνετε με το τσάι σας μια μεγάλη δόση μικροπλαστικών. Αυτό βρήκε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το περιοδικό Environmental Science & Technology και αναφέρει το healthyliving.gr.
Η μελέτη διαπίστωσε ότι ένα τσάι που βυθίζεται σε θερμοκρασία 95 βαθμών Κελσίου μαζί με την πλαστικοποιημένη σακουλίτσα του απελευθερώνει περίπου 11,6 δισεκατομμύρια μικροπλαστικά και 3,1 δισεκατομμύρια νανοπλαστικά μέσα σε μια κούπα τσαγιού.

H ΩΡΑ ΤΗΣ FACEBOOK ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όπως σας έχω ήδη ενημερώσει, μετά από τη λογοκρισία της εταιρείας Teleperformance Greece σε ανάρτησή μου σχετικά με το σκάνδαλο της κακουργηματικής απιστίας σε βάρος των δημοσίων ταμείων, με τα 20 εκατομμύρια που η κυβέρνηση χάρισε στα ΜΜΕ για να εξασφαλίσει τη συνέργειά τους στα εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού, μεταξύ των οποίων ΚΑΙ οι υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις που ψηφίστηκαν από όλη τη Βουλή, την οποία ανάρτησή μου “κατέβασε” επειδή δήθεν παραβίαζε τους “όρους της κοινότητας”, είχα παραδώσει στον Δικαστικό Επιμελητή μου, σχετική εξώδικη καταγγελία-πρόσκληση-δήλωσή μου προς επίδοση. Φυσικά, έτυχε να με λογοκρίνουν για την ανάρτησή μου για τα 20 εκατομμύρια στα ΜΜΕ. Θα μπορούσε στη θέση της να είναι μία από τις αναρτήσεις μου για το εμβόλιο.

Κάποια ενημερωτικά για τη σύλληψη της Ghislaine Maxwell. Συνελήφθη για τη βοήθεια που έδινε στον Έπσταϊν,



Η  Ghislaine Maxwell, είχε πει κάποτε  (το 2014 αν θυμάμαι καλά) πως επειδή μια μέρα είδε κάτι πλαστικό στη θάλασσα, αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή της στη διάσωση των ωκεανών… τελικά την αφιέρωσε στην προμήθεια ανήλικων κοριτσιών στον Επστάιν – μεγάλη διάσωση και βοήθεια κακοποιημένων κοριτσιών, έτσι;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters