Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ 93FM 22-3-2019)



ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 9 ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ 93FM 22-3-2019

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Γκρέμισαν την Οικία του Ανδρέα Μιαούλη στα Φύλλα Ευβοίας… Νέο αρχαιολογικό έγκλημα… στην Εύβοια…



γράφει ο Γιώργος Λεκάκης
Σχόλιο Διόδοτου: λευκοί και σκούροι εχθροί της Ελλάδος και των Ελλήνων έχουν ξαμολυθεί σαν σατανάδες να καταστρέψουν ό,τι μπορούν. Χτυπούν, όπως πάντα, σύμβολα του Θείου Δράματος, μέχρι να έρθει η Κυριακή της Αναστάσεως, σύμβολα της Επαναστάσεως του ’21.. και ό,τι είναι επίκαιρο.. προκλητικά και με θράσος και σε σημείο που να ορκιζόμαστε ότι θα τιμωρηθούν αυστηρότερα από όσο τους είχαμε υποσχεθεί την κάθε φορά. 
Βαρέθηκα με τις “κρεμ”, βαρέθηκα με τις “άλλες”.. ΚΡΕΜΆΛΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!

Θυμαμαι τοτε που λεγαμε για το πουλακι της michelle obama … τωρα θα μιλησουμε για αληθινο Αετο!! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Και τοτε οπως και σε αλλα δεκαδες θεματα δεχθηκαμε την κριτικη του 99% ..γιατι και αυτο ηταν εξω απο την υπνωση ..! Βεβαια πια στην Αμερικη ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι οτι Ο Βαρακ το ... "λαδωνε το πομολο" ή κοινώς τη "λάδωνε τη ροδέλα" και οτι ο Μιχαλακης ηταν ... παλικαρι απο τα λιγα…! Οταν μιλας ομως για ενα απο τα 3 Σ (Σεξ, Στεμα, Στρατος) του χαζοκουτιου….

Επίθεση με χειροβομβίδα που εξερράγη στο ρωσικό προξενείο απο αναρχο-πράκτορες του Soros!


Συναγερμός έχει σημάνει στην Aντιτρομοκρατική υπηρεσία μετά την επίθεση με χειροβομβίδα στο Ρωσικό προξενείο στο Χαλάνδρι. Η χειροβομβίδα εξερράγη τις πρώτες πρωϊνές ώρες, περίπου στις 3:20  προκαλώντας  υλικές ζημιές στο κουβούκλιο του σκοπού, που ευτυχώς δεν ήταν μέσα,  στον προαύλιο χώρο του προξενείου επί της οδού Τζαβέλα 5.

Η χειροβομβίδα εξερράγη στο δάπεδο του κουβουκλίου.

Ρε σείς, αυτοί οι ΜΑΛΑΚΕΣ είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνοι. Θα σβύσουν τελείως απ το χάρτη ΟΛΗ την Ελλάδα. Πρωτοφανής δήλωση Γ.Τσιρώνη: «Το Καστελλόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο»! (βίντεο)

Ο Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, είπε ότι «Το ελληνικό, ελληνικότατο Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο. Γεωγραφικά δεν είναι στο Αιγαίο τι να κάνουμε τώρα. Είναι στην ανατολική Μεσόγειο. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο είναι μια θάλασσα που φτάνει μέχρι την Κω και την Ρόδο».  Και συνέχισε:...
«Κοιτάξτε τον χάρτη. Το Καστελόριζο. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο σταματάει κάπου…

Ένας 32χρονος Έλληνας ομογενής η επιλογή του Τραμπ για Γενικό Διευθυντή Τεχνολογίας του Λευκού Οίκου

Για πρώτη φορά κατά την Προεδρία Τραμπ, οι ΗΠΑ θα έχουν έναν Chief Technology Officer (Γενικό Διευθυντή Τεχνολογίας – CTO), επεσήμανε το «Bloomberg Businessweek» επικαλούμενο πηγή από τον Λευκό Οίκο, αναφέροντας ότι αυτός πρόκειται να είναι ο ελληνικής καταγωγής Μάικλ Κράτσιος (Michael John Kotsakas Kratsios), πρώην επενδυτής, ο οποίος υπηρετεί ως αναπληρωτής CTO.

Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΙΛΛΥΡΙΑ. 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η κόλαση της μεταβάσεως φύλου

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters