Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Πρωτοφανής παραδοχή Μ.Πομπέο: «Η Κίνα έχει αλώσει τις ΗΠΑ - Ο εχθρός είναι εντός των τειχών & βρίσκεται παντού»

Σε μία πρωτοφανή παραδοχή για υπουργό Εξωτερικών προχώρησε πριν λίγες ημέρες ο Μάικ Πομπέο, ο οποίος δήλωσε πως η Κίνα έχει αλώσει τις ΗΠΑ και πως πλέον ο «εχθρός» βρίσκεται «εντός των τειχών».

Ο Πομπέο είπε στα μέλη συντηρητικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής ότι ως πρώην

Η AG Paxton εκδίδει αιτήματα πολιτικής έρευνας σε πέντε κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας σχετικά με διακρίσεις και μεροληπτικές πολιτικές και πρακτικές

Ο Γενικός Εισαγγελέας Ken Paxton εξέδωσε σήμερα πολιτικές διεκδικήσεις (CIDs) σε Google, Facebook, Twitter, Amazon Web Services και Apple, ζητώντας από τις εταιρείες τις πολιτικές και τις πρακτικές τους σχετικά με την εποπτεία του περιεχομένου και, πιο συγκεκριμένα, για πληροφορίες που σχετίζονται με την Parler, μια κοινωνική Η εφαρμογή πολυμέσων τερματίστηκε πρόσφατα ή αποκλείστηκε από την Google, την Amazon και την Apple.

Ο Πρόεδρος Κένεντι είχε ζητήσει από το FBI να εξετάσει τον πατέρα της Pelosi για σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα

Έγγραφα που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα επιβεβαιώνονται από τον Joe Hoft

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της thegatewaypundit.com ο τέως Πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι ζήτησε από τον FBI να διερευνήσει τον πατέρα της Προέδρου Pelosi Thomas D'Alesandro Jr.,  για τις σχέσεις του με το οργανωμένο έγκλημα.

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ… ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ.

Γενετική τροποποίηση ζωντανών οργανισμών, κλώνοι, γενετικός έλεγχος όντων από το γενετιστή δημιουργό, συνεύρεση γυναίκας με γορίλα, παριστάνοντας τον Θεό & πολλά φρικιαστικά & βαριά άρρωστα.

Όλη αυτή η παράνοια, ξεκινά από την Γερμανία του Χίτλερ και τους λεπρογονιαδιακούς (και ο νοών νοεί το), που ζούσαν εκεί, καθώς πολλοί κατείχαν πολύ υψηλά αξιώματα στο Τρίτο Ράϊχ.
Η διαστροφή τους, λόγω γονιδίων, αποκαλύπτεται μέσα από τις διεστραμμένες τους έρευνες.
Την διαστροφή τους ζούμε σήμερα…

ΑΡΧΕΙΑ FBI ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ NANCY PELOSI: THOMAS D'ALESANDRO JR.

από τον Br. Alexis Bugnolo

Αναφέρεται ότι αυτά τα αρχεία περιέχουν συγκλονιστικές πληροφορίες σχετικά με την εγκληματικότητα των Ιταλών-Αμερικανών μελών της οικογένειας του σημερινού Προέδρου του Σώματος των ΗΠΑ, Νανσί Πελόσι, όπως μια σύνδεση με τη Μαφία και ο βιασμός. 

Ως δημόσια έγγραφα, ωστόσο, η αποκάλυψη του περιεχομένου τους αφορά στον δημόσιο τομέα. 

ΗΠΑ: Κατά την έφοδο αστυνομίας στο σπίτι του «αυτοκτόνησε» ο 53χρονος που λένε ότι είχε πάρει το laptop της Ν.Πελόζι

Νεκρός βρέθηκε στο υπόγειο του σπιτιού του με μία σφαίρα στο στήθος, ο Κρίστοφερ Στάντον Τζώρτζια, ο οποίος συμμετείχε στην διαδήλωση που οδήγησε στην άλωση του Καπιτώλιου. Σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Πρακτορείο Ειδήσεων της Ρωσίας, ο Τζώρτζια είναι αυτός που έκλεψε το laptop της Προέδρου της Γερουσίας και φυσικά όλα τα δεδομένα που περιείχε!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters