Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Ο Πρόεδρος Κένεντι είχε ζητήσει από το FBI να εξετάσει τον πατέρα της Pelosi για σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα

Έγγραφα που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα επιβεβαιώνονται από τον Joe Hoft

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της thegatewaypundit.com ο τέως Πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι ζήτησε από τον FBI να διερευνήσει τον πατέρα της Προέδρου Pelosi Thomas D'Alesandro Jr.,  για τις σχέσεις του με το οργανωμένο έγκλημα.

 Τα σχετικά έγγραφα του FBI κυκλοφόρησαν στις 6 Ιανουαρίου.


Στις 6 Ιανουαρίου, το FBI κυκλοφόρησε μυστικά έγγραφα σχετικά με τον πατέρα της Νάνσυ Πελόσι. Ο Thomas D'Alesandro Jr διερευνήθηκε από το FBI το 1961 κατόπιν αιτήματος του Προέδρου John F. Kennedy. Η περίπτωση του εγγράφου κυκλοφόρησε ενώ τα Big Media και οι Δημοκρατικοί ήταν απασχολημένοι με την έγκριση κλεμμένων εκλογών και ώθησαν την αφήγηση ότι οι υποστηρικτές του Trump είναι βίαιες:




Υπήρχαν προηγούμενες αναφορές ότι ο D'Alesandro Jr ήταν συνδεδεμένος με τον όχλο στην πρόσφατη ομιλία του Ντ.Τραμπ στην Ουάσιγκτον. Οι Federalist Papers ανέφεραν σχετικά το 2018:

Παρά τις δικαιολογίες του Χούβερ, οι ισχυρισμοί συνέχισαν να συσσωρεύονται και ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι ζήτησε επιτέλους το 1961 ότι «η συμμετοχή του D'Alesando με τους κωπηλάτες της Βαλτιμόρης, με ευνοιοκρατία στην ανάθεση δημοτικών συμβάσεων και τη προστασία των πολιτικών συντελεστών και τη δίωξη των τοπικών υποθέσεων» που ερευνάται.

Τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν στις 6 Ιανουαρίου παρέχουν στοιχεία ότι ο πατέρας της Pelosi διερευνήθηκε από το FBI βάσει των ανησυχιών του Kennedy. Τα αποτελέσματα της έρευνας παρασχέθηκαν στον Kennedy και τον αδελφό του Bobby από τον Γενικό Εισαγγελέα.




Η βάση της έρευνας πιθανότατα οφείλεται σε ισχυρισμούς ότι ο πατέρας της Pelosi ήταν συνδεδεμένος με το οργανωμένο έγκλημα. Οι πηγές των ισχυρισμών που ζούσαν ακόμη το 1961 δήλωσαν ότι οι πληροφορίες βασίστηκαν σε φήμες.



Το FBI σημείωσε ότι ο πατέρας της Pelosi εξετάζεται για μια θέση που θεωρείται άγνωστη και εάν έχουν αναπτυχθεί σημαντικές υποτιμητικές πληροφορίες, θα πρέπει να αναφερθούν και η έρευνα να διακοπεί. Το FBI σημείωσε ότι «η τεκμηρίωση οποιασδήποτε από τις κατηγορίες θα απέκλειε τον D'Alesandro από οποιαδήποτε θέση θεωρούσε»:





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters