Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Το πέπλο φάντασμα: Η αποκάλυψη μιας χρεοκοπημένης αμερικανικής εταιρείας από τον Benjamin Fulford

Στα περίπλοκα χρονικά της σύγχρονης αμερικανικής ιστορίας, τα γεγονότα αυτού του μήνα ξεχωρίζουν σαν ένα σκοτεινό ψεγάδι, αλλάζοντας για πάντα το τοπίο της συλλογικής μας συνείδησης. Σε μια τολμηρή αποκάλυψη, ο Benjamin Fulford ισχυρίζεται: «Η αμερικανική εταιρεία χρεοκόπησε πραγματικά νωρίτερα αυτόν τον μήνα». Αυτός ο ισχυρισμός μας βυθίζει με το κεφάλι σε μια δίνη σύγχυσης, δυσπιστίας και –για όσους τολμούν να εμβαθύνουν– σε μια ανησυχητική επίγνωση.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters