Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Αρχαίοι Έλληνες Σαμάνοι: Κι Όμως Υπήρχαν


Αυστραλία, νοτιοανατολική Ασία, Θιβέτ και Ιαπωνία. Οι σαμάνοι, άνδρες και γυναίκες, είναι θεραπευτές, μάντεις και οραματιστές.
Επικοινωνούν με τον κόσμο των θεοτήτων και των πνευμάτων. Το κορμί τους μπορεί να μένει πίσω καθώς κινούνται σε αλλαγμένες καταστάσεις συνείδησης και μπορούν να πετούν σε μη γήινα πεδία.

ΣΟΚ: Νεκρός ο σύμβουλος του Άδωνι που σύμφωνα με το FBI ξέπλενε το μαύρο χρήμα της Novartis


Με μια αποκάλυψη που αλλάζει δραματικά την υπόθεση του σκανδάλου Novartis, κυκλοφορεί την Κυριακή το Documento.

Η εφημερίδα παρουσιάζει ντοκουμέντα για την ύπαρξη και τρίτου νεκρού στο δρόμο της Novartis και μάλιστα μετά από δυστύχημα πανομοιότυπο με εκείνο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Μαυρίκος.

Ο τρίτος νεκρός είναι ένας 28χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν εξερράγη η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατα εγκαύματα, τα οποία οδήγησαν στο θάνατό του.

Σύμβουλος της UNICEF για τα δικαιώματα των παιδιών στη φυλακή για βιασμό 12χρονου αγοριού


Ένας πρώην σύμβουλος της UNICEF και ακτιβιστής για τα δικαιώματα των παιδιών αποδείχθηκε o ίδιος παιδόφιλος και καταδικάστηκε σε πάνω από έξι χρόνια φυλάκισης για σεξουαλική κακοποίηση ενός 12χρονου αγοριού.
Ο πρώην εργαζόμενος της UNICEF, ο 77χρονος Peter Newell, συνέβαλε στο Εγχειρίδιο εφαρμογής της UNICEF για τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού και ήταν ο συντονιστής της φιλανθρωπικής οργάνωσης ”Association for the Protection of All Children” στη Βρετανία, γνωστή και ως Approach, έως ότου παραιτήθηκε το 2016 όταν εμφανίστηκαν οι κατηγορίες.

Διαίρει και Βασίλευε: Ο ΟΗΕ εξαπολύει σχέδιο παγκόσμιας μαζικής μετανάστευσης

του Χρήστου Μελίδη
Ένα νέο σχέδιο για τη διαχείριση της μαζικής μετανάστευσης εισήχθη από τα Ηνωμένα Έθνη περίπου ένα μήνα πριν και αναμένεται να υιοθετηθεί από τα περισσότερα κράτη-μέλη του αργότερα φέτος. 

Το σχέδιο ονομάζεται “παγκόσμια συμφωνία για τη μετανάστευση” (global compact for migration), και αν νομίζετε ότι αφορά τον περιορισμό του φαινομένου, κάνετε λάθος. Ακριβώς το αντίθετο.

Φαέθων: Ο αστροναύτης της απώτατης αρχαιότητας (φωτό)

Πολλές αναφορές σε αρχαία κείμενα παραπέμπουν σε τομείς που έχουν να κάνουν με υψηλή τεχνολογία. Στον χώρο μιας τεχνολογίας αν όχι πολύ υψηλότερης από την σημερινή, τουλάχιστον ισάξιά της. Έτσι βλέπουμε τον θρυλικό Άργο να κατασκευάζει από το ιερό ξύλο που του έδωσε η Αθηνά την Αργώ, το πλοίο των Αργοναυτών, το οποίο είχε την ιδιότητα να μιλά, αλλά και να πετά!!! 

Η Απόλυτη Κατάντια: Πως Θέλει η Νέα Τάξη να Παίζουν τα Παιδιά μας (εικόνες)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ίσως να μην έχετε παιδιά και να θεωρείτε το θέμα αδιάφορο. Ίσως να έχετε και να θεωρείτε ότι γνωρίζετε τα πάντα γύρω από την διασκέδαση του παιδιού σας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θεωρούμε ότι είναι σωστό να ξέρουμε πως βάλλονται τα παιδιά μας και μακροχρόνια εμείς οι ίδιοι, αφού κάποτε υπήρξαμε κι εμείς παιδιά.
Αλήθεια… Αν σχεδιάζετε παιδικές χαρές, ακόμα κι αν δεν είστε ειδικός, πως θα τις φανταζόσαστε;

Σερνουν σε δικη Ταξιαρχο του Ελληνικου Στρατου επειδη ζητησε να βγει ο στολος να φυλαξει τα συνορα…!!!



Ειναι αυτος που απετρεψε να στηθει το αγαλμα του σφαγεα βελουχιωτη στα Τρικαλα…!!!
Πόση ξεφτίλα θα ανεχθούμε ακόμη πια από αυτήν εδώ την Κυβέρνηση και τους Υπερασπιστές των παρανόμως εισβολέων στο Ελληνικό Έδαφος… Στέλνουν για ανάκριση Ανώτατο Έλληνα Αξιωματικό επειδή ζήτησε να εφαρμοστεί το Σύνταγμα !

Ο Τσίπρας «κατάπιε αμάσητο» το «Μακεδόνας» της Μέρκελ στον Ζάεφ



ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ
Κάτι που τα προηγούμενα χρόνια θεωρούταν αδιανόητο συνέβη την εβδομάδα που πέρασε με την Άνγκελα Μέρκελ να είναι πρωταγωνίστρια και τον Αλέξη Τσίπρα να είναι απλός θεατής.

Βίντεο για επικά γέλια!-Δείτε πως περνάνε Τούρκοι στρατιώτες το… ρυάκι! Το χειρότερο από όλα είναι πως ανέβασαν οι ίδιοι οι Τούρκοι το βίντεο με τους «κομάντο» τους στον… ποταμό!


EKTAKTO – «Kαι Αμερικανοί στο ΚΥΣΕΑ» : Πράσινο φως από ΗΠΑ-ΕΕ για σύγκρουση με Τουρκία – Εγκρίθηκαν εξοπλιστικά για Στρατό, Ναυτικό και Αεροπορία

 
Σαββατιάτικα ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου…μαζί με αντιπροσωπεία του Αμερικανικού Κογκρέσου. Αυτό για να καταλάβουμε την κρισιμότητα των στιγμών στα ελληνοτουρκικά. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α.Τσίπρας με την επιστροφή του από τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, συγκάλεσε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας καθώς επέστρεψε ικανοποιημένος και με δεσμεύσεις από το εξωτερικό τόσο από ΕΕ όσο και από ΗΠΑ γεγονός που αποτυπώνεται τόσο στις χτεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού όσο και στις σημερινές του Υπουργού Εξωτερικών, Ν.Κοτζιά.

Η NASA ΚΡΥΒΕΙ την Πραγματική Ταυτότητα του Φόβου. Η Μεγαλύτερη συγκάλυψη που έγινε ποτέ;

Η NASA ΚΡΥΒΕΙ την Πραγματική Ταυτότητα του Φόβου
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Χρόνια τώρα υποστηρίζεται ότι το φεγγάρι Φόβος του πλανήτη Άρη, είναι ένα τεχνητό σώμα, ένας δορυφόρος που τοποθέτησαν εκεί οι εξωγήινοι ή ένας αρχαίος ανθρώπινος πολιτισμός που κατάφερε κάποτε να φύγει από την επιφάνεια της Γης…

Όλα τα παρακλάδια και οι πτυχές των υποθέσεων βασίζονται, κυρίως, σε υπολογισμούς ενός Ρώσος επιστήμονα, του Δρ Joseph Samuilovich ο οποίος έχει την θεωρία ότι

ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ TRUMP ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ CABAL

Φωτογραφία του Γιώργος Βουδούρης.
Capt. Dave Bertrand, Ε.Α.
Το σχολικό μακελειό της Φλόριντα εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος αποπροσανατολισμός από τις έρευνες που αρχίζουν να βάζουν αποτελεσματικά τον Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον στο GITMO (Γκουαντάναμο).
Ο Πρόεδρος Τραμπ με τους στρατηγούς του συνεχίζει να σχεδιάζει ένα πολεμικό παιχνίδι εναντίον της Cabal, καθώς

Ποιοί Έριξαν Αυτές τι Βομβάρδες σε όλο τον Πλανήτη πριν 300 εκ. Χρόνια; (video)


Ποιοί Έριξαν Αυτές τι Βομβάρδες σε όλο τον Πλανήτη πριν 300 εκ. Χρόνια; 

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Πολλά πράγματα έχουν συμβεί στον πλανήτη μας, κατά τη διάρκεια του μακρόπνοου και επίπονου ταξιδιού του μέσα στο αχανές διάστημα, όπου βρίσκουμε σήμερα την ύπαρξή μας σε τούτο εδώ το παρόν.
Απίστευτα, και μερικές φορές καταστροφικά γεγονότα, έχουν συμβεί, τα οποία εμείς, ως είδος, δεν έχουμε ακόμη ξεπεράσει.
Πολλά από αυτά τα μυστηριώδη γεγονότα έχουν, ευτυχώς, αφήσει τα σημάδια τους πάνω στη γη, με ποικίλους τρόπους, σε αρκετά σημεία στην επιφάνειά της, πολλά από τα οποία βρίσκονται σε κάθε ήπειρο.

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ: Αυτές Είναι οι Μυστικές Στοές Επιβίωσης στην Ελλάδα (video)


ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ: Αυτές Είναι οι Μυστικές Στοές Επιβίωσης στην Ελλάδα (video) 

Έρχoνται δύσκoλες μέρες
Oι καιρoi εiναι δύσκoλoι και πρέπει να εiμαστε πρoετoιμασμένoι για oλα!
Πρέπει να ξέρoυμε πώς να πρoστατευτoύμε oταν χρειαστoύμε καταφύγιo.
Eiναι μια σκέψη πoυ σε oλoυς πρoκαλεi τρoμo,
αυτo πoυ δηλαδή θα μας έκανε να θέλoυμε να φυγαδευτoύμε,
oμως επιβάλλεται να έχoυμε πρoνoήσει για κάθε ενδεχoμενo.
Οι σχέσεις μεταξύ των χωρών εiναι τεταμένες και η oικoνoμική κατάσταση στη χώρα μας στα τάρταρα.
Aλήθεια, πoυ θα oδηγήσει αυτo τo παράδoξo σκηνικo;

Η αιματηρή εισβολή των Γαλατών στην Ελλάδα το 279 π.Χ . Ηθελαν να λεηλατήσουν το μνημείο των Δελφών, αλλά κατατροπώθηκαν από Αιτωλούς και Ευρυτάνες...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjx60iDNShod6iyhMqJ-LbcpRJ4RYpKGohtWo6lsFF35-PDqRBnZOzgWN-h0zhC8E9NnNNQRtKWacmUddSbxL2wuuUR7GaCzkzfhRqmf-McfzAFfKAkUGDtlPjdipYaAXMd1l9rwzD8mao/s1600/images%CE%BA.jpg Διακόσιοι χιλιάδες Γαλάτες με αρχηγό τον Βρέννο το Β’ εισέβαλαν το 279 π.Χ στη Μακεδονία, όπου τους αντιμετώπισε ο Στρατηγός Σωσθένης με το στρατό του. Οι Γαλάτες, παρόλο που προξένησαν μεγάλες καταστροφές, δεν μπόρεσαν να εγκατασταθούν στη Μακεδονία και συνέχισαν την πορεία τους νότια, φτάνοντας έτσι στη Θεσσαλία.

Ο Βρέννος είχε στόχο το Μαντείο των Δελφών, όπου υπήρχαν πολλά χρήματα σε νομίσματα και αφιερώματα από άργυρο και χρυσό. Ο στρατός του είχε 152 χιλιάδες άνδρες πεζούς και περίπου 60 χιλιάδες ιππείς και βοηθούς ιππείς. Στην εκστρατεία αυτή οι «Γαλάτες» συνάντησαν την οργανωμένη αντίσταση των Ελλήνων, που με κοινό αρχηγό τους τον Αθηναίο στρατηγό Κάλλιππο του Μοιροκλέους και περίπου 26.000 πεζικό στρατό και ικανό αριθμό πλοίων, είχαν λάβει θέση στο στενό των Θερμοπυλών.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ (επιτέλους!) ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ; ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Σχετική εικόνα(Καθείστε καλά και δείτε...) ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΙΣΤΟΡΙΑ" - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΚΥΡΙΑ, ΠΟΥ  Α Ν Ι Σ Τ Ο Ρ Η Τ Α  (ΚΑΙ ΣΚΟ-ΠΙ-ΜΩΣ!) ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ 'ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΜΠΑΝΟΒΙΝΑ',  ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"....

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΖ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝΕ.. ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ


Η Παγκόσμια Τράπεζα είναι διεθνές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα το οποίο παρέχει οικονομική και τεχνική βοήθεια σε αναπτυσσόμενες χώρες για αναπτυξιακά έργα (π.χ. δρόμοι, γέφυρες, σχολεία) με δεδηλωμένο στόχο τη μείωση της φτώχειας.
Ο οργανισμός συστάθηκε έπειτα από τη διάσκεψη στο Μπρέτον Γουντς το 1944.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007

Τι άλλο έμεινε να δούμε σε αυτή την χώρα για να καταλάβουμε πλέον πως η Τράπεζα της Ελλάδος αυτής που ο Ελληνικός λαός της παραχώρησε το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο δημιουργίας χρήματος και πρέπει να παίζει τον ρόλο του ταμείου του κράτους έγινε αποκλειστικό μαγαζί ενός κεντρικού τραπεζίτη που κάνει ότι γουστάρει παραβιάζει κάθε έννοια λειτουργίας της κεντρικής τράπεζας παραβιάζοντας άρδην το καταστατικό της και σήμερα αποκαλύπτεται πως φτάνει στο σημείο μέχρι και διαταγές πληρωμών να κάνει έναντι του δημοσίου..

Αυτή είναι η γυναίκα «λιοντάρι» των Κούρδων που τινάζει τα τουρκικά Leopard στον αέρα

 
Αυτή είναι η γυναίκα «λιοντάρι» των Κούρδων που τινάζει τα τουρκικά Leopard στον αέρα
Σε φιάσκο με συνέπειες που δεν μπορούν να προβλεφθούν εξελίσσεται η τουρκική επιχείρηση των Τούρκων στη βόρεια Συρία. Ο “Κλάδος Ελαίας” όπως έχουν ονομάσει την επιχείρηση οι Τούρκοι κοστίζει πολλά κάθε ώρα, κάθε μέρα που περνά.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters