Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ!




Πάνω απο 3000 αυτοκτονίες...



Χιλιάδες Έλληνες Νοικοκυραίοι βρέθηκαν απο τη μια στιγμή στην άλλη
στους δρόμους...





Πάνω απο 200,000 επιχ/σεις έβαλαν λουκέτο
 

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ !!!


 

(Λίμνες επιφανειακού αναβλύζοντος άριστου πετρελαίου δίχως ανάγκη διύλησης στη Ζάκυνθο, ως "κρατήρας πετρελαικού ηφαιστείου")

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΥΖΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ, ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΒΕΡΤ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ (ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΚΕΙ Ο ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 1976) ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ!
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΗΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΨΟΦΉΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΊΑ ΔΑΠΑΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΕΥΠΑΤΡΙΔΕΣ" !!!!
ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ:
Ο ΔΕ ΚΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ...
...ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!
 
ΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΙΝΕΪΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ:
 
 
 



ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ & ΕΛΛΑΔΑ Πολλάκις έχουμε αναφερθεί στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Μερικοί ευγενώς φερόμενοι την αποκαλούν Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι οι μεγιστάνες του πλούτου Κοσμοκράτορες, Παντοκράτορες, & Πλανητάρχες,
κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, αμφότεροι Εβραίοι της διασποράς, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει εις χείρας αυτών, όλο το χρυσάφι της Γης, και τώρα πάνε να βάλλουν χέρι στο χρυσό της Μακεδονίας μας, αντιστάσεως μη ούσης, από τους εδώ δοσίλογους πολιτικούς. Μας φέρονται όπως στους κάφρους της Αφρικής.
Πλανητάρχες δεν είναι οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ, αλλά οι...

κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ. Οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ είναι απλώς πιόνια και μαριονέτες αυτών, δηλαδή αχυράνθρωποι της Ν.Τ.Π.
Πολλοί αφελώς σκεπτόμενοι, αποκαλούν τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ Πλανητάρχη, ενώ είναι απλώς ενεργούμενο όν του Ροκφέλερ.
Το ίδιο και η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. ενεργούμενο του Ρότσιλντ.
Αυτοί οι δύο έχουν πιάσει όλα τα πόστα της Οικουμένης, προς εμπέδωση της Αυτοκρατορίας των.
Ο κύριος στόχος των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ είναι η δημιουργία μιας Παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα στηρίζετε επάνω στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, και θα ελέγχει όλη την ανθρωπότητα, μέσω οικονομικών κρίσεων, τοπικών πολέμων, και άλλων συμφορών. Χάριν συντομίας θα αναφερόμαστε στους κυρίους αυτούς σαν Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους, Παντοκράτορες, & Πλανητάρχες.
Οι πρόγονοι των σημερινών Παντοκρατόρων ήσαν Εβραίοι της διασποράς, και εξασκούσαν τα επαγγέλματα των σαράφηδων, χρηματιστών, τραπεζιτών τοκογλύφων, κ.λ.π. δηλαδή  ησχολούντο με παρασιτικά επαγγέλματα που είχαν άμεσο σχέση με το χρήμα, δηλαδή παπατζήδες σαράφηδες, που σήμερα έγιναν Πλανητάρχες.
Με τη πάροδο των γενεών πλούτισαν σε τέτοιο βαθμό, που συγκέντρωσαν όλο το χρυσό της Γης στα χέρια τους, έγιναν ο Βασιλεύς Μήδας της μυθολογίας, και εξελίχθηκαν σε Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους της Γης, και Παντοκράτορες στο πλανήτη.
Ο παππούς Ρότσιλντ έλεγε, «Δώστε μου τη δύναμη να εκδίδω το νόμισμα του τόπου, και ας κυβερνούν άλλοι……»
Χάριν της οικονομικής δυνάμεως που απέκτησαν, σήμερα εξουσιάζουν
Κυβερνήσεις και κράτη στο πλανήτη Γη, με σχέδια να επεκταθούν στο διάστημα, προς κατάκτηση άλλων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος. Ήδη πάτησαν μέσω της ΝΑSΑ στο δορυφόρο της Γης, τη Σελήνη, και έστειλαν μη επανδρωμένα οχήματα (Ρομπότ) στους πλανήτες Άρη και Αφροδίτη προς εξερεύνηση.
Προς υποβοήθηση του έργου των σχεδίων της Παγκόσμιας Δικτατορίας, ίδρυσαν θυγατρικές, όπως τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, (Ν.Τ.Π.), και τη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση.
Προς υλοποίηση των σκοπών της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, ίδρυσαν λέσχες και οργανώσεις, μεταξύ των οποίων διακρίνονται,
η λέσχη BILTERBERG  του Ρότσιλντ, και η πανίσχυρη τριμερής επιτροπή του Ροκφέλερ, με συμβούλους-επιτελείς τους κ.κ. Κίσινγκερ,
& Brezinsky, αμφότεροι πρώην ΥΠ.ΕΞ διαφόρων προέδρων των ΗΠΑ.
Η λέσχη BILTERBERG  ενεργοποιείται στην Ευρώπη, και η τριμερής επιτροπή σε ΗΠΑ & Ιαπωνία.
Ο Ρότσιλντ ελέγχει όλες τις τράπεζες της Γης, και ο Ροκφέλερ την παγκόσμια ενέργεια, πετρέλαια, κ.λ.π.
Όλα αυτά τα αναφέρουμε, διότι έχουν άμεσο σχέση με το δράμα της Ελλάδας σήμερα. Προς υποβοήθηση του έργου της BILTERBERG και της τριμερούς επιτροπής, χρησιμοποιούν υποδεέστερες λέσχες, στοές, και άλλες Σιωνιστικές, Σατανιστικές, και συνωμοτικές οργανώσεις.
1.-  Τη Παγκόσμια Μασονία, με τις κατά τόπους στοές, με τα στελέχη αυτής, γνωστά στο κοινό και μη εξαιρετέα.
Η Μασονία είναι μια μυστική συνωμοσία αιώνων, η οποία είναι θυγατρική του Διεθνούς Σιωνισμού, με ταύτιση αρχών, ιδεών, σχεδίων, και σκοπών. Λέγονται και ελευθεροτέκτονες, ή απλώς τέκτονες.
2.- Τους ILLUMINATI, Ελληνιστί  Πεφωτισμένους.
3.- Το Συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων των ΗΠΑ (CFR), του οποίου
προϊστανται οι κ.κ. Κίσινγκερ και Brezinsky, με τα Think Tanks.
4.- Το Παγκόσμιο οικονομικό FORUM, με την Ε.Ε. & Η.Π.Α.
5.- Τους οργανισμούς όπως ΟΗΕ, ΝΑΤΟ,  κ.λ.π.
6.- Την οργάνωση των Μορμόνων στις ΗΠΑ.
7.- Την οργάνωση «Κρανία και Οστά», της οικογένειας Μπους.
8.- Την OPUS  DAY  του Βατικανού. (Πάπας & Καρδινάλιοι).
9.- Οι  Ναϊτες, Ιππότες, Ροδόσταυροι, και άλλες μυστικές φαιδρές οργανώσεις.
10.- Τη παγκόσμιο τράπεζα, και το ΔΝΤ.
Σαν υποδεέστερες οργανώσεις, για υποβοήθηση του έργου όλων αυτών, σαν βοηθητικές ομάδες, χρησιμοποιούν την εκκλησία των Σαϊεντολόγων, τους  ROTARY, τους LIONS, και άλλους.
Όλοι αυτοί εργάζονται για τους σκοπούς & σχέδια επικράτησης της
Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
Όλοι αυτοί λειτουργούν για τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, θέλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια θρησκεία, μια οικονομία, ένα νόμισμα, για όλο το πλανήτη, έναν ηγέτη-Δικτάτορα προερχόμενο από την οικογένεια Ρότσιλντ ή Ροκφέλερ.
Οι περισσότερες κυβερνήσεις των κρατών του πλανήτη έχουν ήδη υποταγεί στα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Αυτά τα σχέδια προβλέπουν και αλλαγές συνόρων των σημερινών υπαρχόντων κρατών, διαμελισμό κρατών και εξαφάνιση Εθνών,
και «Δόξαν Λαού Σου Ισραήλ», που ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία, η Ορθοδοξία, που κατάντησε υπηρέτρια στην υπηρεσία της Σιωνιστικής Σατανιστικής Πανθρησκείας.
Οι περισσότερες θρησκείες του πλανήτη Γη, με τις ηγεσίες αυτών, έχουν δηλώσει υποταγή στη πανθρησκεία του Σιωνισμού, ιδίως ο Χριστιανισμός, λόγω πρώτου βαθμού συγγενείας με τον Ιουδαϊσμό, με τις ανάξιες ηγεσίες της Καθολικής, Ορθόδοξης, και Προτεσταντικής εκκλησίας, οι οποίες έχουν πλήρως υποταγεί στα σχέδια της Σιωνιστικής πανθρησκείας. Οι ηγεσίες των Χριστιανικών εκκλησιών, (Πάπες και Πατριάρχες) είναι σχεδόν όλοι τους ΙLLUMINATI.
Μασόνοι γίνονται οι κατωτέρων πνευματικών δραστηριοτήτων.
Οι ILLUMINATI  είναι η Ελίτ των πνευματικών μυστικιστικών Σιωνιστικών οργανώσεων, και οι Μασόνοι είναι το πόπολο, όπου γίνονται δεκτά τα χαμηλά λαϊκά στρώματα της κοινωνίας.
Όλοι οι αφανείς, γίνονται Μασόνοι, για να φορέσουν τις ποδίτσες, νομίζοντας ότι έτσι θα ανεβούν στην ιεραρχία των δημοσίων ή ιδιωτικών υπηρεσιών. Για να γίνεις ILLUMINATOS  πρέπει να είσαι στο μυαλό από 33ο βαθμό και άνω. Μασώνος γίνεσαι από 1ο βαθμό και βάλε…Δηλαδή «Ποπολάρος», στελέχη κατώτερης διανόησης.
Οι Μασόνοι για την εξουσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, θεωρούνται  Ποπολάριοι, δηλαδή στη διανόηση πληβείοι! Μασόνος γίνεται, «Και η κουτσή Μαρία», λέει ο λαός.
Ο Λαός τους αποκαλεί, Εβραιομασώνους, τα συμπεράσματα δικά σας.
Κανείς δεν γίνεται Πρόεδρος, Πρωθυπουργός, Πάπας, Πατριάρχης, ΜεγαλοΒιομήχανος, Αρχιεπίσκοπος, Καρδινάλιος, Υπουργός, εάν πρώτα δεν προσκυνήσει την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και δεν περάσει τουλάχιστον από τη λέσχη BILTERBERG, ή τη Τριμερή Επιτροπή, και δεν προσευχηθεί στο «Τείχος των δακρύων» φορώντας το μαύρο «κακλάκι». Για να γίνει κανείς Πρόεδρος ή Πρωθυπουργός, Πάπας ή Πατριάρχης, πρέπει να πάρει πτυχίο από το Κίσινγκερ, και τον Αρχιραββίνο της Οικουμένης, ή τουλάχιστον από Αμερικάνικο ή Αγγλοσαξωνικό Σιωνιστικό Πανεπιστήμιο της Ν.Τ.Π. και να τυγχάνει ευνοίας των Κοσμοκρατόρων
Το Σύνταγμα όλων αυτών των αρχόντων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, είναι «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
Τα Ιερά βιβλία της Σιωνιστικής Πανθρησκείας, είναι το «Ταλμούδ», το
«Τορά», και η «Καμπάλα».
Με αυτά τα μέσα, τα διεθνή χαλκεία, στηρίζουν τη Σιωνιστική παγκόσμια Διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Όλες αυτές οι σκοτεινές παγκόσμιες λέσχες, εδράζονται σε «Θεωρίες Συνωμοσίας», και αλληλοϋποστηρίζονται από τα διεθνή τραπεζικά κατεστημένα,(βλέπε Goldman Sachs, etc), τις λεγόμενες «αγορές», την Ε.Ε. τις ΗΠΑ, και τον ΟΗΕ, μέσω των οποίων δημιουργούν οικονομικές κρίσεις, και άλλα θλιβερά γεγονότα. Οι πρόεδροι του Ο.Η.Ε. και της Ε.Ε. εκλέγονται από την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Ο Ο.Η.Ε. είναι ένα εκλεγμένο ίδρυμα, στην υπηρεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης, γιαυτό βλέπουμε Γενικούς Γραμματείς Μαύρες και Κίτρινες πιόνια και μαριονέτες της Ν.Τ.Π.
Οι Η.Π.Α. & Ε.Ε. είναι μέσα επιβολής της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας, με το ΝΑΤΟ στρατό επιβολής των σχεδίων και σκοπών των διεθνών συνωμοτών. Τα πολιτικά στελέχη των ΗΠΑ & Ε.Ε. τυγχάνουν της απολύτου εγκρίσεως (διορισμένοι) των προέδρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Τα στρατιωτικά στελέχη του ΝΑΤΟ επίσης. Η στελέχωση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης είναι.
Πρόεδροι: Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, και στελέχη-σύμβουλοι οι κ.κ.
Soros, Paulson, Μorgan, Ford, Hammer, Harriman, Goldman, Leehman,Clinton, Kissinger, Brezinsky, και άλλα μπουμπούκια, που λειτουργούν για να σκλαβώσουν την ανθρωπότητα, με τη συνεργασία ανθρωποειδών τοπικών πολιτικών παραγόντων, ενεργούμενα όντα στην υπηρεσία των εκμεταλλευτών της ανθρωπότητας Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.
Οι ανά κράτος πολιτικοί, είναι πιόνια, και αχυράνθρωποι αυτών.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας είναι ταγμένοι στην εξυπηρέτηση των σχεδίων των διεθνών Δικτατόρων, Eξουσιαστών & Επικυρίαρχων της Γης. Θεός τους είναι ο Αντίχριστος, σύμβολο το 666, και ιερό βιβλίο η Καμπάλα. Δηλαδή «Ότι αισχρόν εστίν και λέγειν» που λέει ο Λαός.
Γιαυτό θέλουν να μας φορέσουν τα τσιπάκια, με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, για να μας μεταβάλλουν σε πρόβατα επί σφαγήν…….
Έργα τους οι παγκόσμιοι και τοπικοί πόλεμοι, οι παγκόσμιες και τοπικές οικονομικές κρίσεις, οι σκοτεινές σατανικές παγκόσμιες λέσχες
και συνωμοσίες, οι δολοφονίες άλλων πολιτικών ηγετών αντιτιθεμένων
στα σχέδιά τους (Κένεντυ, κ.λ.π.), τρομοκρατικές πράξεις όπως η 11η Σεπτεμβρίου στη Ν.Υ. και άλλες πολλές, πολιτικές συνωμοσίες όπως το
Watergate και άλλες, εργαλεία τους οι μυστικές υπηρεσίες, οι πανδημίες όπως το AIDS, κλπ, για υποδούλωση των λαών, οι οργανώσεις ΜΚΟ για να προωθούν τις πολιτικές των, και άλλες σκοτεινές υποθέσεις. Προς εμπέδωση των ανωτέρω βλέπε εκδόσεις και βιβλία, όπως  π.χ. «Ελλαδικός τεκτονισμός & Μεγάλες Δυνάμεις», «Τεκτονισμός και Αρχαία Ελλάδα», «Οι Εβραιομασώνοι πρακτορείο των Αγγλοσαξώνων στην Ελλάδα», «Μασονία εναντίον Ελλάδας»,
«Πλανητάρχες», και άλλα πολλά. Καταστροφικά για την ανθρωπότητα έργα τους οι πόλεμοι, το τσουνάμι του 2004, ο τυφώνας Κατρίνα στη Νέα Ορλεάνη, ο τυφώνας SANDY στην Νέα Υόρκη, καταστροφές και συνωμοσίες στο διάστημα, αεροπορικές τραγωδίες, οικονομικές κρίσεις, λαθρομετανάστευση προς εξαφάνιση εθνών, (βλέπε Ελλάδα), Ναρκωτικά, λαθρεμπόρια όπλων, κ.λ.π. Όλα αυτά προς τρομοκράτηση της ανθρωπότητας, για επιβολή των σχεδίων και σκοπών τους.
Το ίδρυμα Ροκφέλερ επιδίδεται και σε φιλανθρωπίες, αλλά με πονηρούς Στρατηγικούς σκοπούς. Οι κ.κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, εμφανίζονται και σαν φιλάνθρωποι………
Οι κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, και η κουστωδία αυτών, από τη διεθνή κοινή γνώμη χαρακτηρίζονται σαν διεθνείς συνωμότες, και σχεδιαστές της γεωπολιτικής, γεωστρατηγικής, γεωοικονομίας, και γεωενέργειας, στο πλανήτη, που κήρυξαν παγκόσμιο οικονομικό, ψυχολογικό, & ψυχρό πόλεμο, για υποβοήθηση των σχεδίων τους για παγκόσμια κυριαρχία. Είναι διεθνείς σχεδιαστές του αφανισμού Κρατών & Εθνών.
Όλα αυτά δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, αλλά πρακτικές που υλοποιούνται. Βλέπε Βαλκάνια, Αραβικές χώρες, Ελλάδα, κ.λ.π.
                                    Ελλάς  &  Ελληνισμός:
                                   ------------------------------
Μέσα σε όλα αυτά κάπου εμπλέκεται και η Ελλάδα, ή μάλλον με πολιτικές συνωμοσίες μας ενέπλεξαν, με σκοπό τον αφανισμό του Ελληνισμού, διότι ο Αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός, είναι καρφί στα μάτια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, αλλά και διότι θέλουν οικονομικά να εξαθλιώσουν τον Ελληνισμό, για να αρπάξουν τον εθνικό μας πλούτο. Για το σκοπό αυτό εμπλέκονται από τη Ν.Τ.Π. και οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. Η εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη άρχισε από την Ελλάδα. Κατάντησαν τη χώρα μας αποθήκη Ισλαμοφασιστών. Βγάλαμε από τα σύγχρονα στρατόπεδα τον Ελληνικό στρατό, για να στεγάσουμε τους Ισλαμοφασίστες, μελλοντικούς σφαγείς των Ελλήνων, (Βλέπε γεγονότα Λιβύη, Συρία, κ.λ.π.).
Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας είναι λάτρεις της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού, και μας λένε ότι πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών, διαφορετικής κουλτούρας λόγω θρησκείας, στην Ευρώπη και στη πατρίδα μας, γιατί είναι θύματα του καπιταλισμού και του Ιμπεριαλισμού, και είναι σωστό από ανθρωπιστικής άποψης. Στη πραγματικότητα παίζοντάς το «ανθρωπιστές», σκάβουμε το λάκκο μας. Δίνουμε τη πατρίδα μας, στους μαύρους Μουσουλμάνους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες,
και εμείς μένουμε στα ξένα χωρίς πατρίδα. Χάνουμε την Ελλάδα μας.
Διότι έτσι το θέλει η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με τα εδώ πιόνια της. Αποχαιρετήστε την Ελλάδα που ξέρατε. Εμείς σαν φανατικά κουτορνήθια ξαναψηφίζουμε τους προδότες πολιτικούς πράκτορες των
Σιωνιστών Επικυρίαρχων του πλανήτη, πρώην σαράφηδων.
Κατάφεραν να επιβάλλουν πρωθυπουργούς Εβραίους την καταγωγή, σαν τον Ααρών Αβουρί, το Jeffrey, και ΣαμαροΤούρκογλου, με πρόεδρο Ιουδαίο της φυλής του Ιούδα, και υπουργούς Εβραιομασώνους Σιωνιστές, (Σαραγγούσης κλπ), που γέμισαν την Ελλάδα με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, ενώ στηρίζουν την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, με φόρους&χαράτσια. Όλα αυτά έγιναν με τη ψήφο μας.
Μας έβαλαν στο ευρώ για να ξεπουληθεί η περιουσία της Ελλάδας. Οι δοσίλογοι πολιτικοί έκλεψαν το χρήμα του λαού, και το μοίρασαν στους διεθνείς απατεώνες της GoldmanSachs, και στους συγγενείς τους.
Την Ελλάδα κυβερνά μια διεφθαρμένη κλίκα δοσίλογων πολιτικών και επιχειρηματιών, αλλοδαπών και ημεδαπών.
Κατάλαβες τώρα, γιατί οι δοσίλογοι πολιτικοί σε λένε «εθνικιστή»
όταν λες πως αγαπάς τη πατρίδα σου;; Για να την πουλήσουν εύκολα.
Γιαυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από Έθνος, και Ελλάδα, είναι εμπόδιο
όταν ακούγεται μέσα στο μαντρί του εκσυγχρονισμού, και στο λόμπυ του ευρώ, που μας εγκλώβισαν.
Κατάλαβες τώρα, γιατί σε λένε ρατσιστή; Γιατί σε πολύ λίγο δεν θα είσαι πια ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους παγκόσμιους τραπεζίτες, και στους εδώ προδότες πολιτικούς, οι οποίοι θα παριστάνουν τη κυβέρνηση.
Κατάλαβες τώρα, γιατί υποβάθμισαν την παιδεία; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο με 3,60. Να σε βάλλουν πίσω από το πάγκο των δικών τους Supermarkets που απλώσανε στη χώρα σου, να δουλεύεις γιαυτούς
Κατάλαβες τώρα, γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς Ελληνικές βιομηχανίες, και έκαψαν τα ελληνικά πολυκαταστήματα;; για να εγκαταστήσουν τα δικά τους. Κατάλαβες τώρα, γιατί έκαψαν τα δάση μας, μαζί και την Αρχαία Ολυμπία;; Για να ξεπουλήσουν πιο εύκολα τη πατρίδα σου, και να καταστρέψουν το πολιτισμό σου.
Κατάλαβες τώρα, γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;;
Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Με χαρτιά και κάρτες παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί, το αυτοκίνητο.
Κατάλαβες τώρα, γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;; Όταν ένας δοσίλογος Πρωθυπουργός της χώρας, μαζί με μερικούς προδότες υπουργούς, προέτρεπαν τον απλό κοσμάκη να βάλει το κομπόδεμα στο στημένο παιχνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά το τζόγο. Το παιχνίδι γινότανε με χειραγώγηση των μετοχών, και με εσωτερική πληροφόρηση, αφού
«Εκείνοι» οι διάφοροι Ρότσιλντ κινούσαν τα νήματα……
Κατάλαβες τώρα, ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τα λεφτά σου, το αίμα σου, τον ιδρώτα σου, με άϋλους τίτλους, δηλαδή με αέρα κοπανιστό;;;
Κατάλαβες τώρα, γιατί θέλουν τόσο πολύ την νεοφιλελεύθερη αγορά και οικονομία;;; για να κλείσει ο μπακάλης της γειτονιάς, και να στέλνεις το κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της Γερμανίας. Σε βάλανε στη γυάλα σαν χρυσόψαρο, και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό  να σε φάνε τα σκυλόψαρα.
Κατάλαβες τώρα, γιατί αγαπάνε οι δοσίλογοι πολιτικοί τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες;;; Για να μας κάνουν δυστυχισμένους!!!
Κατάλαβες τώρα, πόσο αξίζει η πατρίδα σου;;; Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στο κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο, και τη κοστολογούν μόλις 350 δις ευρώ, μαζί με τις αρχαιότητες!!!
Κατάλαβες τώρα, γιατί κάνανε δική τους την Εθνική οδό;;;
Γιατί θέλεις 50 ευρώ διόδια για να πας από την Αθήνα στη Θεσ/νίκη
ενώ τη φτιάξαμε εμείς, με χρήματα από το δημόσιο κορβανά, με Έλληνες εργολάβους. (Υπουργείο τότε δημοσίων έργων).
Κατάλαβες τώρα, γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια;;;
Για να σε κάνουν να τρώς κουτόχορτο στα λιβάδια των Τούρκικων σήριαλς. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τους πρωϊνούς πουλημένους,
στις μεσημεριανές αφελείς, και στις βραδυνές προπαγανδίστριες
των δοσίλογων πολιτικών. Από το πρωί μέχρι τη νύχτα μια θλιβερή
παρέλαση υπερεκτιμημένων  «τίποτα» στον αέρα, να διαφημίζουν τους εθνικούς προδότες, τα λαμόγια, τους κλέφτες και προδότες της πατρίδας      
Κατάλαβες τώρα, γιατί σε έδιωξαν από το χωριό, και από τη Γη σου, δίδοντάς σου μια θέση στη πρωτεύουσα , στο δημόσιο;;;
Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους «εποίκους» Ισλαμιστές.
Κατάλαβες τώρα, γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυό δουλειές,
ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα μέχρι τα 70 του;;;
Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό,
και χωρίς αρχές, για να γίνουν βορά στα χέρια των διακινητών ναρκωτικών.!!! Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά, γιαυτό προωθούν την υπογεννητικότητα με φόρους.
Κατάλαβες τώρα, γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος-πατριώτης;;; Επειδή δεν θέλει να ανήκει στον θίασο των 300
που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν τα πολιτικά λαμόγια, οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης, μαζί με τις «άγιες οικογένειες» (πιόνια του Ρότσιλντ), της πατρίδας μας.
Κατάλαβες τώρα, γιατί τα κάνουν όλα αυτά;;; Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες στην Ελλάδα. Οι δοσίλογοι αυτοί, μαζί με τα μεγάλα αφεντικά τους, συντελούν και εκτελούν μια νέα μορφή γενοκτονίας στην Ελλάδα μας, και το ξέρουν πάρα πολύ καλά, επειδή αυτοί τη σχεδίασαν.!!!
Με την υπογεννητικότητα που μαστίζει τη χώρα, και με τη φορολόγηση των παιδιών, οι δοσίλογοι της εσωτερικής τρόϊκας, εφιάλτες της τριμερούς διακυβέρνησης της Ελλάδος, ανέβασαν την ανησυχία μας  στο ζενίθ, για το μέλλον της πατρίδας μας.
Οι Ν.Υ. TIMES  γράφουν για την Ελλάδα, «Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες αποτελούν εμπόδιο για την ανάκαμψη και ανάπτυξη της Ελλάδος».
Καταγγέλουν τη σχέση που έχουν ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες,
με τους πολιτικούς, οι οποίοι λειτουργούν για τα συμφέροντα των ολιγαρχών Παντοκρατόρων.  
Η χώρα μας κάθεται επάνω στα πετρέλαια και στο φυσικό αέριο, αλλά και άλλο ορυκτό πλούτο, και αυτοί οι προδότες, κόβουν τη σύνταξη των γερόντων, και φορολογούν τα μωρά των Ελλήνων, για να λύσουν το πρόβλημα του χρέους, που μας δημιούργησαν οι Επικυρίαρχοι Πλανητάρχες, Δικτάτορες του πλανήτη.
Η DEUTSCHE BANK  λέει ότι η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει ΑΜΕΣΑ
214 δις. ευρώ από το φυσικό αέριο, και οι δοσίλογοι πολιτικοί κοιμούνται όρθιοι, ή μάλλον τα φυλάσσουν για το Ροκφέλερ!!!
Η Γερμανική αυτή τράπεζα αποτιμά στα 427 δις. ευρώ τα υποθαλάσσια
Κοιτάσματα φυσικού αερίου, ΜΟΝΟ νοτίως της Κρήτης.
Άλλες διεθνείς πηγές, αναφέρουν την Ελλάδα ως «Ελ Ντοράντο» σπάνιων στρατηγικών ορυκτών, εκτός από τους υδρογονάνθρακες, και
οι προδότες πολιτικοί πνίγουν το λαό μας με λιτότητα και Μνημόνια.   
Έπνιξαν τη πατρίδα μας με τη γενοκτονία των Μνημονίων, και η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη.
Με αυτούς τους δοσίλογους πολιτικούς δεν θα επιβιώσουμε ως έθνος.
Μας κυβερνούν σκοτεινές σπείρες μαριονέτες και πιόνια των διεθνών συνωμοσιών. Αποχαιρετήστε την Ελλάδα που ξέρατε!!!

                                       ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                       Διεθνολόγος
                                       E-mail: ant.grypaios@gmail.com


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_7002.html#ixzz2ESokExcZ

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8180.html

Να ζήσουν τα τρελόχαρτα!

Κλέψανε, λέει, το πολυτελές τζιπ του Ζούγκλα στην Εκάλη, και ενώ ήταν ο ίδιος μέσα!
Κανονικό car jacking δηλαδή, σαν κι’ αυτά που ..
συμβαίνουν στο μακρινό Τέξας.
Αν είναι δυνατόν!
«Ζούγκλα γενήκαμε», που λέει και η γιαγιά μου…
Μα καλά, αυτός δεν είναι που τον συνοδεύουν αστυνομικοί, για το καλό του, και που περηφανεύονταν ότι οπλοφορεί, και ότι δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει το 45άρι του, αν τυχόν του την πέσει κάποιος από όλα αυτά τα λαμόγια που είκοσι και βάλε χρόνια κυνηγάει;
Πως την πάτησε έτσι;
Μόνος του;
Χωρίς προστασία;
Χωρίς να βγάλει καν το σιδερικό;
Μήπως έχασα επεισόδια;
Μήπως το ανάλγητο κράτος του απέσυρε την αστυνομική φρουρά;
Μήπως του ανέστειλε την άδεια οπλοφορίας;
Σε τι κόσμο ζούμε τέλος πάντων;
Σιγά σιγά θα του πάρουν πίσω και το δίπλωμα οδήγησης…
Και μιας και το θυμήθηκα, ας το πω, και ας το πάρει το ποτάμι.
Όταν ήμουν έφηβος, τότε που παίζανε πολύ τα αντάρτικα, και η όλη ατμόσφαιρα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας μύριζε θυμάρι και … επανάσταση, ήταν πολύ της μόδας οι «πολιτικά προβληματισμένοι» νέοι να επιδιώκουν το περίφημο τρελόχαρτο στον στρατό, αρνούμενοι για «ιδεολογικούς» λόγους να υπηρετήσουν το «φασιστικό» κράτος, για 23-32 μήνες, και μάλιστα μέσα στα καλύτερα τους χρόνια.
«Τα κορόιδα μόνο υπηρετούν», ήταν το σύνθημα που κυκλοφορούσε στην πλατεία Ναβαρίνου της Θεσσαλονίκης, και φαντάζομαι και στα Εξάρχεια, αλλά και αλλού.
Το μόνο που κρατούσε εμάς τα κορόιδα, από το να μην το παίξουμε τρελοί, με αποτέλεσμα να φάμε όντως 2 χρονάκια από τα καλύτερά μας χρόνια στις σκοπιές, και στις Καλλιόπες, ήταν οι «συνέπειες» του τρελόχαρτου.
Όπως μας λέγανε κάποιοι που δήθεν γνώριζαν, αν κριθείς Ι 5 στον στρατό, για ψυχολογικούς λόγους, δεν θα μπορείς να ψηφίζεις, να δουλεύεις στο δημόσιο, να οδηγάς αυτοκίνητο, να αποκτήσεις όπλο (κυνηγετικό), και όλα αυτά που συνιστούν μια φυσιολογική ζωή.
Και εμείς οι χάφτες (δηλαδή οι περισσότεροι) πεισθήκαμε, και άρα κάναμε το πατριωτικό μας καθήκον.
Μεγαλώνοντας δε, περιμέναμε να δούμε τους μάγκες, αυτούς που πήγαν στον στρατό και φύγανε αυθημερόν, με το απολυτήριο (τρελόχαρτο) στη τσέπη, να υφίστανται τις συνέπειες της αντιπατριωτικής τους στάσης.
Πάπαλα…
Ακόμη περιμένουμε.
Μια χαρά ήρθαν τα πράγματα για αυτούς.
Και ψηφίζουνε, και οδηγάνε, και άδειες οπλοφορίας παίρνουνε, μέχρι και υπουργοί γίνονται!
Μάλιστα, τι θυμήθηκα τώρα;
Όταν το 1991 ή 1992, ο Μητσοτάκης αποφάσισε να στείλει μια φρεγάτα στο Ιράκ, στα πλαίσια της τότε «Καταιγίδας της Ερήμου», μαζεύτηκαν οι μάνες των ναυτών στον ναύσταθμο και οδύρονταν για τα παιδάκια τους που θα πάνε στον … πόλεμο!
Βγήκε τότε οργισμένος στα κανάλια ο μέγας Βουλγαράκης, το πουλέν του Μητσοτάκη τότε, και τις κατακεραύνωσε, που κλαψουρίζουν για τα βλαστάρια τους, ενώ οι Σπαρτιάτισσες… μπλα μπλα…!
Και εν πολλοίς είχε δίκιο.
Μέχρι που την επομένη, βγήκανε οι εφημερίδες και αποκάλυψαν πως ο ίδιος, αν και βουλευτής, υπουργός, υψηλόβαθμό στέλεχος της ΝΔ κλπ κλπ ΔΕΝ είχε ακόμη υπηρετήσει!!!!!!!!
Και τι έκανε ο αφιλότιμος;
Έσπευσε εν μέσω κωδωνοκρουσιών, και καμερών, και κατατάχτηκε στα ΛΟΚ! Κανονικός κομάντο δηλαδή.
Αλλά βέβαια έκανε θητεία μόλις 6 μηνών, διότι ήταν λέει προστάτης οικογένειας.
Μάλιστα, στο σύντομο διάστημα που υπηρέτησε, γεννήθηκαν και συνταγματικά ζητήματα: ‘Όπως π.χ. ποιος χαιρετάει ποιον; Ο φαντάρος τον αξιωματικό, ή ο αξιωματικός τον φαντάρο, όταν ο δεύτερος είναι συγχρόνως και εθνοπατέρας (βουλευτής);
Αυτά τα σημαντικά μας απασχολούσαν τότε!
Εν ολίγοις, είτε υπηρετήσεις κανονικά, είτε το παίξεις τρελός, ένα και το αυτό.
Και δίπλωμα θα έχεις, και κυνηγετική άδεια, και όπλο θα δικαιούσαι να κουβαλάς, και θα ψηφίζεις (αλλά και θα ψηφίζεσαι), και ίσως να γίνεις και υπουργός (Θ. Μικρούτσικος αν θυμάμαι καλά).
Εξ άλλου, ποιοι από όσους θαυμάζουμε και έχουμε ως πρότυπα (ειδικά τα κοριτσάκια και οι μεσήλικες κυράτσες σε κλιμακτήριο) πήγανε κανονικά φαντάροι;
Θέλετε να σας τους αναφέρω έναν έναν;
Δεν θα έφταναν ούτε τρεις σελίδες κείμενο.
Ανοίξτε τις κοσμικές σελίδες, ή κανένα πρόγραμμα θεάτρου και σκυλάδικου, και εκεί θα τους βρείτε όλους (χαμογελαστούς και ωραίους).
Φιλάκια…
 
http://taxalia.blogspot.com/2012/12/blog-post_4361.html

Die Welt: Το ριψοκίνδυνο κόλπο της Ελλάδας


Αμφιβολίες για την επιτυχία του προγράμματος επαναγοράς ομολόγων διατυπώνει η εφημερίδα Die Welt.

«Οι προσφορές της Αθήνας για την επαναγορά των ομολόγων της τελειώνει. Ενδεχόμενη αποτυχία θα ήταν μοιραία» επισημαίνει η εφημερίδα Die Welt. Το εκτενές δημοσίευμα σημειώνει: «(…)Το όφελος αυτής της ενέργειας είναι αμφιλεγόμενο. Η χρηματοδότησή της γίνεται κεκαλυμμένα με χρήματα της Τράπεζας της Ελλάδας.

Το αν μπορεί (σ.σ. το πρόγραμμα επαναγοράς) να πετύχει παραμένει ακόμη και την τελευταία μέρα της διαδικασίας αβέβαιο. Πολλοί επενδυτές ενδέχεται να μην θέλουν τα προσφερόμενα χρήματα. Ωστόσο αν το σχέδιο αποτύχει η Ελλάδα θα μπορούσε στη χειρότερη περίπτωση να μείνει –ήδη την ερχόμενη εβδομάδα- χωρίς πρόγραμμα διάσωσης και να ξεκινήσουν οι αντιπαραθέσεις γύρω από τη βοήθεια προς τη χώρα ξανά από την αρχή. (…)

Με βάση τη λογική της αγοράς υπάρχουν μία σειρά λόγοι για τους οποίους ενδέχεται να μην πετύχει η επαναγορά ομολόγων’, εκτιμά ο Ούλριχ Κάτερ, επικεφαλής οικονομολόγος της Deka-Bank. Ναι μεν, μεταξύ των δανειστών της Ελλάδας υπάρχουν στο μεταξύ πολλά κερδοσκοπικά hedgefunds, τα οποία αγόρασαν τα ομόλογα σε αισθητά χαμηλότερες τιμές και θα μπορούσαν –μέσω της επαναγοράς- να αποκομίσουν σημαντικά κέρδη. Ωστόσο, τώρα υπάρχει το κίνητρο να στοιχηματίσουν για ακόμη υψηλότερα κέρδη. Οι επενδυτές θα μπορούσαν επομένως να ποντάρουν στο ότι οι τιμές θα ανέλθουν αργότερα στο 50%-60% (σ.σ. της ονομαστικής αξίας των ομολόγων)».

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΞΑΝΑ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ Πολλές πόλεις της χώρας κηρύσσονται ανεξάρτητες - Οδομαχίες στην Αλεξάνδρεια

Σχόλιο: Μετά την Συρία μάλλον πάμε για εμφύλιο στην Αίγυπτο. Μόνο που αυτή είναι ενάντια στα συμφέροντα των ΗΠΑ και του εντεταλμένου τους Μορσί

Η αιγυπτιακή αντιπολίτευση διακήρυξε την ανεξαρτησία της βόρειας επαρχίας της χώρας, της Αλεξάνδρειας από το "καθεστώς των ισλαμιστών", όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά. Η κατάσταση στην Αίγυπτο, πάει να ξεφύγει τελείως, καθώς οι δυτικοί (από αλλού το περίμεναν και από αλλού τους βγήκε.
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα αναρριχήθηκε μεν στην εξουσία με δημοκρατικό τρόπο, αλλά μόλις ο Μοχάμεντ Μόρσι ένιωσε ισχυρός με τον ειρηνευτικό ρόλο που έπαιξε στην Λωρίδα της Γάζας και την αποδοχή που γνώρισε από τους δυτικούς, πέρασε νόμο που ουσιαστικά τον μετέτρεπε σε απόλυτο κυρίαρχο της χώρας!


Το αποτέλεσμα ήταν οι κοσμικές δυνάμεις της Αιγύπτου να εξεγερθούν και αυτό που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή η Αίγυπτος είναι ένας εμφύλιος πόλεμος!
Με τις Ένοπλες Δυνάμεις να προσπαθούν να κρατήσουν ουδέτερη στάση, αλλά ως πότε; Ήδη η Ρεμπουπλικανική Φρουρά έχει εμπλακεί στην διαμάχη αναπτυσσόμενη γύρω από το προεδρικό μέγαρο για να προστατέψει τον Μόρσι. Αλλά αυτό δεν αρκούσε. Οι οπαδοί της αντιπολίτευσης έσπασαν τα οδοφράγματα και έφτασαν μέχρι την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου!
Στην Αλεξάνδρεια χιλιάδες πολίτες που υποστηρίζουν τον την αντιπολίτευση (εκφράζεται από τον πρώη διαπραγματευτή του ΟΗΕ Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέϊ) επιτέθηκαν στο κτήριο της τοπικής διοίκησης και διακήρυξαν την κυριαρχία τους.
Οι μαχητές της λεγόμενης "αστυνομίας των ισλαμιστών" επιτέθηκαν στους οπαδούς της αντιπολίτευσης και τους απομάκρυναν από το κτίριο του κυβερνήτη της περιοχής. Αργότερα οι συγκρούσεις μεταφέρθηκαν στις γειτονικές οδούς και σταδιακά μετεξελίχθησαν σε κανονικές μάχες. Στην περιοχή των συγκρούσεων ακούγονται πυρά, αφού οι οπαδοί της αντιπολίτευσης έσπασαν τις αποθήκες όπλων της αστυνομίας και πήραν όπλα!
Στρατιωτικές δυνάμεις κατευθύνονται στην Αλεξάνδρεια και πλέον αρκετές πόλεις κηρύττουν την ανεξαρτησία τους
Χθες το βράδυ «ελεύθερες από τους ισλαμιστές» κηρύχθηκαν οι πόλεις Ελ-Μαχαλιάτ-Ελ-Κούμπρακαι Ελ-Μανσούρα βορείως του Καΐρου, ενώ λέγεται ότι και στη νότια Αίγυπτο, άλλες τρεις πόλεις επίεσης κηρύχθηκαν ανεξάρτητες.
Εν τω μεταξύ ο αντιπρόεδρος της χώρας Μαχμούντ Μέκι ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της Αιγύπτου Μουχάμεντ Μούρσι είναι έτοιμος να αναβάλει τη διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος για το Σύνταγμα.
Φυσικά αν εκραγεί και η Αίγυπτος με τρόπο ανάλογο με αυτόν της Συρίας, η σύγκρουση στην χώρα του Άσαντ θα μοιάζει με παιδικό καυγά, μπροστά στο μέγεθος του κακού που θα συμβεί στην, χώρα των πυραμίδων. Με όλα αυτά, η Α.Μεσόγειος, απλά αποκτά τον χαρακτήρα "πυριτιδαποθήκης" και την Ελλάδα να είναι το μοναδικό "ψύχραιμο" μέρος με όλους τους λοιπούς εμπλεκόμενους να κτυπά ο ένας τον άλλον!.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  



Δυστυχώς, όπως και στην Λιβύη, έτσι και στην Αίγυπτο ο σκοταδισμός παίζει τα ρέστα του. Σε μία δολοφονική επίθεση χθες το βράδυ εναντίον 300 διαδηλωτών, ακόμα και ατόμων που νοσηλεύοντο σε υπαίθρια νοσοκομεία, ισλαμοφασίστες σκότωσαν τουλάχιστον δύο άτομα και τραυμάτισαν δεκάδες.

Τα ΜΜ”Ε” της δύσης, εκεί που αφιέρωναν ώρες ατέλειωτες στις θηριωδίες του Μουμπάρακ, τώρα κρύβουν ακόμα και την πηγή της επανάστασης: Ότι τα καθάρματα του Μόρσι, στο παράρτημα 11 του “συντάγματος”, μιλούν ξεκάθαρα για επιβολή της Σαρίας στην Αίγυπτο. Την ίδια στιγμή που οι μουλάδες του καθεστώτος μιλούν ανοιχτά για ξεκαθάρισμα με τους
“φιλελεύθερους και τους Χριστιανούς”!
Και η Ελλάδα, απλώς παρακολουθεί την θηριωδία να εξαπλώνεται, όπως ακριβώς και στην Συρία…


Economist: Η Ελλάδα δεν έχει καταδικάσει "διάσημο" φοροφυγά Πηγή:www.capital.gr

Την ατιμωρησία των διάσημων Ελλήνων φοροφυγάδων από την ελληνική κυβέρνηση, παρά τις περί αντιθέτου υποσχέσεις που έχει δώσει στην τρόικα, θίγει σε άρθρο του με τίτλο «Αμφιβολίες για τις ικανότητες» το περιοδικό Economist. Ξεκινά με μια σύντομη αναδρομή, λέγοντας πως «η ελληνική ελίτ συνήθιζε να συγκεντρώνει κεφάλαια σε λογαριασμούς ελβετικών τραπεζών για λόγους ασφαλείας. Μέχρις ότου η χώρα να ενταχθεί στην Ευρωζώνη, οι φόβοι ξαφνικής υποτίμησης ή παγώματος της μεταφοράς κεφαλαίων διογκώνονταν. Εν συνεχεία έσκασε το κύμα της μεταφοράς κεφαλαίων από τη μαύρη οικονομία στους φορολογικούς παραδείσους του εξωτερικού».

Αφού εθελοτυφλούσε για πολλά χρόνια μπροστά σε αυτή την παράνομη πρακτική, η απελπισμένη για ρευστότητα ελληνική κυβέρνηση παίρνει επιτέλους μέτρα, αναφέρει το άρθρο. Οι φορολογικές δηλώσεις σχεδόν 2.000 Ελλήνων που διατηρούν λογαριασμούς στο υποκατάστημα της HSBC στη Γενεύη έχουν μπει στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ. Τα ονόματά τους περιέχονταν σε cd που εστάλη το 2010 από την Christine Lagarde, την τότε υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, στον τότε Έλληνα ομόλογό της, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Η λεγόμενη λίστα Lagarde χάθηκε στα μέσα του 2010 αλλά επανεμφανίστηκε όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο διάδοχος του κ. Παπακωνσταντίνου στη θέση του ΥΠΟΙΚ, έστειλε ένα αντίγραφο στον Αντώνη Σαμαρά.

Η λίστα -επισημαίνει ο Εconomist- περιλαμβάνει αρκετούς πολιτικούς, τις συζύγους τους, καθώς και μέλη πολλών γνωστών οικογενειών και το άρθρο καταλήγει στο εξής συμπέρασμα:

«Η Ελλάδα δεν έχει καταδικάσει ακόμη κανέναν διάσημο φοροφυγά, παρά την υπόσχεση που έδωσε στους διεθνείς πιστωτές της πως οι μεγαλύτεροι παραβάτες θα πάνε στη φυλακή». Και προσθέτει: «Η κυβέρνηση πρόκειται να διορίσει ειδικό γραμματέα φορολογικών υποθέσεων, ικανοποιώντας το σχετικό αίτημα από την Κομισιόν, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ που επιβλέπουν τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις».
http://capital.gr/tax/News_tax.asp?id=1684355

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/12/economist-wwwcapitalgr.html

Βγάζουν στο σφυρί δύο υποβρύχια τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ! "Ακρωτηριασμός" του Πολεμικού Ναυτικού.

Πρόταση για πώληση των δύο από τα τρία υποβρύχια τύπου 214 που περιμένουν στον Σκαραμαγκά την ολοκλήρωσή τους και παράδοσή τους στο Πολεμικό Ναυτικό, φέρεται να προτείνει ο συντονιστής για την ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία Νίκος Αναστασόπουλος, ώστε “να διασφαλισθεί η χρηματοδότηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά”.

Η πληροφορία προκύπτει από δημοσίευμα της Καθημερινής και όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει τεράστιο ζήτημα στο Πολεμικό Ναυτικό το οποίο είναι προφανές ότι ΘΕΛΕΙ τα υποβρύχια! Όπως φαίνεται όμως κανείς δεν το έχει ρωτήσει αν μπορεί να αποδεχτεί τη λύση να πουληθούν τα δύο 214!

Τα επιχειρήματα που προβάλουν στους υπουργούς Ανάπτυξης και Άμυνας ο συντονιστής και το επιτελείο του είναι σαθρά:

•”με την πώληση θα μικρύνει ένα έτσι κι αλλιώς φιλόδοξο πρόγραμμα”, λένε και για να στηρίξουν το “επιχείρημα” λένε ότι “η Τουρκία έχει 6 υποβρύχια και το Ισραήλ 8”. Η σύγκριση με τα υποβρύχια του Ισραήλ προφανώς δείχνει το μέγεθος της άγνοιας όσων κάνουν τέτοιου είδους συγκρίσεις! Όσο για την σύγκριση με τη Τουρκία να ενημερώσουμε το επιτελείο του κ.Αναστασόπουλου ότι η Άγκυρα έχει ήδη παραγγείλει ΕΞΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ 214 από τη Γερμανία.

Επίσης καλό θα ήταν να απαντούσε ο κ.Αναστασόπουλος -αν γνωρίζει- ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες των παλαιών υποβρυχίων 209 με τα οποία ουσιαστικά μας προτείνει να συνεχίσουμε να “βολευόμαστε” ενώ έχουμε ΠΛΗΡΩΣΕΙ για τέσσερα 214!!!

•Έχουν βρει και αγοραστή για τα δύο υποβρύχια 214, λένε οι ίδιες πληροφορίες!

Αν αυτό το σενάριο προχωρήσει θα πρόκειται για πραγματικό “ακρωτηριασμό” του Πολεμικού Ναυτικού το οποίο κυριολεκτικά καίγεται για την παραλαβή των υποβρυχίων.

Ελπίζουμε ότι πρόκειται απλά για σενάριο. Διαφορετικά το θέμα των -πληρωμένων από την Ελλάδα- υποβυχίων είναι βέβαιο ότι θα απασχολεί για πάρα πολύ καιρό ακόμη και όχι μόνο υπουργεία.




onalert

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4776.html

Θα μας τρελάνουν οι Ρώσοι ! Medvedev: Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσα μας και είναι πολλοί !!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ρωσίας αποκαλύπτει πως γνωρίζει για τους εξωγήινους που ζουν στη Ρωσία...

Σε μια αποκαλυπτική συζήτηση με δημοσιογράφο Ρωσικού καναλιού, μετά το τέλος της εκπομπής, κι
ενώ νόμιζε πως τα μικρόφωνα ήταν κλειστά, λέει πως ο κάθε πρόεδρος της χώρας, όταν αναλαμβάνει καθήκοντα, μαζί με τη βαλίτσα με τους κωδικούς των πυρηνικών, παραλαμβάνει και φάκελλο μυστικών υπηρεσιών με την δραστηριότητα των εξωγήινων στην Ρωσική επικράτεια.

Μάλιστα λέει πως δεν μπορεί να αποκαλύψει πόσοι είναι οι εξωγήινοι γιατί θα προκληθεί πανικός. Τέλος, μας προτρέπει να δούμε την ταινία M.I.B. (Men in Black) γιατί δίνει μερικές εκδοχές και αλήθειες για το τι κάνουν ακριβώς αυτές οι μυστικές υπηρεσίες που "είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο των κινήσεων των εξωγήινων στη Ρωσία"...

Τελικά, το Hollywood εξακολουθεί να μας προετοιμάζει...








 
http://www.triklopodia.gr/2012/12/medvedev.html

Έλεγχος Μυαλού

Και τις σκέψεις μας θα γνωρίζει ο Μεγάλος Αδελφός…

Το «τεχνούργημα» (Τερατούργημα και Ευλογία μαζί) βασίζεται σε ένα σύστημα ηλεκτρογραφικής καταγραφής της εγκεφαλικής δραστηριότητας, που μέλλει να αποτελέσει αποτελεσματικό όπλο
ενάντια σε «επικίνδυνα» μυαλά και εν δυνάμει εχθρούς.

Ευρεία εφαρμογή αναμένεται επίσης να έχει και στο πεδίο της αστυνομικής ταυτοποίησης, αναβαθμίζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους ανάκρισης και εντοπισμού υπόπτων.

Το μόνο πραγματικά καλό που θα προσφέρει θα είναι η ακαριαία μάθηση, αλλά εδώ θα πρέπει να προσέξουμε πολύ, μια και όλες οι πληροφορίες «ρέουν» από ένα υπολογιστή κατευθείαν στο μυαλό μας, το ποιος πραγματικά ελέγχει τον υπολογιστή αυτόν, διότι θα δύναται να ελέγξει και το μυαλό μας!!!

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας, πρόκειται για εξαιρετικά επικίνδυνο «όπλο» που δεν πρέπει να διατεθεί μονάχα για κυβερνητική χρήση και ανάλογους σκοπούς, αλλά αντιθέτως οφείλει να δοθεί σε ευρεία χρήση, λόγου χάρη ως εφαρμογή που μπορεί να φορτώσει κάποιος στο κινητό τηλέφωνό του.

Ωστόσο, ο Αμερικανικός στρατός έχει ήδη στη διάθεσή του μία παρόμοια τεχνολογία ονόματι Brain Truth, η οποία χρησιμοποιήθηκε σε Ιρανούς πράκτορες που πέρασαν τα σύνορα του Μεξικού με σκοπό να εισέλθουν στις ΗΠΑ.

H ανάπτυξη τεχνολογιών ανάγνωσης της εγκεφαλικής δραστηριότητας, εγκεφαλικής εγγραφής/ανάγνωσης/ παραπλάνησης είναι, ειδικά στην εποχή μας, κάτι το αναπόφευκτο, έστω κι αν έτσι, μέσω της καταγραφής και ανάλυσης των εγκεφαλικών σημάτων, πλησιάζουμε ακόμη πιο κοντά στις πλήρως ελεγχόμενες νεοταξικές κοινωνίες, τύπου Τζορτζ Όργουελ!!!

Αναφορά για την κατασκευάστρια εταιρεία: http://www.veritasscientific.com
απο philosophyandspirit.net

http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_5727.html

«Δεν δεχόμαστε υποδείξεις περί πατριωτικού καθήκοντος»


Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτης αναγνώρισε την αδικία, αλλά έκανε έκκληση στους δικαστές να επιστρέψουν στις έδρες τους.

«Χτυπάω την πόρτα της συνείδησής σας. Μια παράκληση κάνω. Εσείς θα αποφασίσετε. Αφήστε
ανοιχτό το χέρι σας προς την κοινωνία. Ολόκληρο, όχι το μισό. Το έχετε ανάγκη. Το έχει ανάγκη και η κοινωνία» Με τα λόγια αυτά ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης έκανε έκκληση στους δικαστές και εισαγγελείς, οι οποίοι απέχουν των καθηκόντων τους πλέον των 80 ημερών να επιστρέψουν στις έδρες τους. Μάλιστα ο υπουργός Δικαιοσύνης επεφύλαξε και τρία «δωράκια» στους δικαστικούς λειτουργούς καθώς προανήγγειλε την καταβολή αναδρομικών του 2011 εντός του Ιανουαρίου σε ρευστό (όχι σε ομόλογα), ευνοϊκότερες ρυθμίσεις στην αποπληρωμή στεγαστικών δανείων, σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης, και την ένταξη ειδικής αποζημίωσης στο βασικό τους μισθό.
Για το τελευταίο ο υπουργός διευκρίνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι εφικτό από τη στιγμή που δεν έχει καταβληθεί η δόση αλλά όπως είπε το αίτημα αυτό των δικαστών γίνεται δεκτό στη βασιμότητα του. Αυτό θα είναι από τα πρώτα μελήματα της κυβέρνησης.
Ο κύριος Ρουπακιώτης μιλώντας στη γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αναγνώρισε ότι έχει γίνει μεγάλη αδικία στους δικαστές σε σχέση με τις περικοπές που έχουν υποστεί στις αποδοχές τους, αναγνώριση η οποία καταχειροκροτήθηκε, και υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει αποκατάσταση.
Να επιστρέψουν στις έδρες τους ζήτησαν από τους δικαστές με τη σειρά τους η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρένα Ασημακοπούλου και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες. «Η απονομή Δικαιοσύνης στην παρούσα συγκυρία είναι κάτι περισσότερο από χρέος. Είναι ανάγκη σαν τον αέρα που αναπνέουμε.» τόνισε η πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου εκφράζοντας για ακόμη μια φορά τη διαφωνία της με τον τρόπο που οι δικαστές διεκδικούν τα δίκαια αιτήματα τους.
«Η πικρία τους είναι απόλυτα δικαιολογημένη για τις δυσανάλογες περικοπές. Ο δικαστής όμως δεν γίνεται να αρνείται να δικάσει προβάλλοντας οικονομικούς λόγους. Πρέπει να αναζητήσετε άλλους νόμιμους τρόπους διεκδίκησης» υπογράμμισε η κυρία Ασημακοπούλου και έκλεισε την ομιλία της λέγοντας «μην ξεχνάτε ότι ο δίκαιος προτιμά να αδικείται παρά να αδικεί.»
Από την πλευρά του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κύριος Τέντες έκανε επίσης λόγο για δυσανάλογες περικοπές υποστηρίζοντας ωστόσο ότι αδικείται η δικαιοσύνη και βλάπτεται η εικόνα της από την κατάσταση που επικρατεί λόγω των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων. Έκανε λόγο για λανθασμένες επιλογές της κυβέρνησης στο θέμα αυτό και κάλεσε τους δικαστές να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους «Ανεβείτε στις έδρες , χαμηλώστε το βλέμμα και κοιτάξτε στα μάτια την κοινωνία που ζητά από εμάς πάταξη της διαφθοράς, αντιμετώπιση της εκτεταμένης φοροδιαφυγής και της γενικευμένης ανομίας που αποσαθρώνει την κοινωνία.»
Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου επανέλαβε ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό αλλά είναι πρωτίστως θεσμικό. Τόνισε ακόμη ότι δεν ήταν αναγκαίες ούτε αναλογικές οι νέες μειώσεις ενώ απαντώντας στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή είχε θίξει θέμα πατριωτισμού των Ελλήνων δικαστών, είπε «δεν δεχόμαστε υποδείξεις περί πατριωτικού καθήκοντος από κανέναν και θέλω να πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί ούτε να εννοεί ούτε να αναμένει ότι ο δικαστής θα εκδίδει αποφάσεις σκοπιμότητας και ότι θα αγνοεί το νόμο και το Σύνταγμα για να διευκολύνει την όποια οικονομική πολιτική.»
Παρόντες στη γενική συνέλευση των δικαστών και εισαγγελέων ήταν μεταξύ άλλων οι πρώην υπηρεσιακοί πρωθυπουργοί Παναγιώτης Πικραμμένος και Ιωάννης Γρίβας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη, ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Νικόλαος Κανελλόπουλος.
Εντός της ημέρας η 'Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων αναμένεται να αναποφασίσει με ψήφισμά της για την στάση που θα κρατήσει στο θέμα των κινητοποιήσεων.

 
 
http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_9133.html

"Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες, αυτή ’ναι η ανώτατη λευτεριά!!

Διαβάζοντας και ακούγοντας πληροφορίες αυτό τον καιρό, για επικείμενες εμφυλιακού τύπου καταστάσεις αναρωτιέμαι εάν είναι κάποια προπαγανδα που στόχο έχει να εκφοβίσει τον λαό ή λενε καποιοι την αληθεια. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους σκοπο εχουν αυτα τα επεισόδια να
προετοιμάσουν την μετάβαση απο την μεταπολίτευση στην νέα πολιτική σκηνή χωρίς τιμωρία των υπευθύνων .
Δεν ξέρω πως θα γίνουν όλα αυτά και εάν ο λαός τα αφήσει να γίνουν Αυτό που φαίνεται πιθανό είναι ότι θέλουν την μετάβαση από την μεταπολίτευση σε ένα νέο πολιτικό σκηνικό στην χώρα μας . Θα μου πείτε με τα ίδια πρόσωπα;; Αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης ο ρόλος των προσώπων και των κομμάτων για το οποίο θα ασχοληθούμε άλλη φορά..
Με βια ή όχι ; Γνώμη μου είναι ότι ακόμα το ετοιμάζουν, δεν έχουν καταλήξει το πως θα γίνει.Ο στόχος είναι, η μετάβαση του πολιτικού σκηνικού χωρίς τιμωρία των υπευθύνων. Η κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό είναι για γερά νεύρα. Αφού πλέον το μοντέλο μεταπολίτευση παραπαίει, είναι ασταθές και αυτο βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με το κλιμα σταθερότητας που θελουν τα διεθνη κέντρα εξουσίας, για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων της χώρα μας ,
Βέβαια αυτό που πρέπει να προσέξουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο , είναι την μάχη ΗΠΑ(δολαρίου-οικονομικά λόμπι) Γερμανίας(ευρώ-οικονομικά λόμπι) θα πρέπει να ξέρουμε οτι δεν υπάρχουν χώρες-κράτη. Ενδέχεται να υπάρξουν χτυπήματα κάτω από την ζώνη, με αποκαλύψεις απρόβλεπτες για το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας .Που τώρα παρουσιάζεται ως θεατής των εξελίξεων χωρίς ορθό λόγο παρά μόνο κραυγές και διχαστικού τύπου εκφράσεις. ..
Εαν τα διεθνή κέντρα εξουσίας που έχουν εξαπολύσει οικονομικό πόλεμο που κυμαίνεται στην Ελλάδα μα και σε ολο τον κόσμο , "παίξουν " όπως το έκαναν (ΔΝΤ) με την δύστυχη και ακυβέρνητη χώρα μας ίσως τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες να επιβεβαιωθούν, σε κάποιο βαθμό. Αφού δυστυχώς η κοινωνία μας ακόμα, έχει κατάλοιπα της μεταπολίτευσης, τραύματα του εμφυλίου, που δυστυχώς δεν μπόρεσε η μεταπολιτευση να σβήσει. Ακόμα, δεν υπάρχει ερμηνεία για το τι έγινε 38 χρόνια τώρα στην χώρα μας.Ούτε κάποια δημόσια συζήτηση των κομμάτων και οι λόγοι είναι προφανείς .. Πρέπει να έχουμε στον νου μας, ότι όλοι τους ήταν και είναι μνημονικοί. Για αυτό και δεν υπάρχει αντισυστημικό κόμμα έστω και εαν όλα σχεδόν τα κόμματα που ειναι αντίθετα στο μνημόνιο αυτοπαρουσιάζονται ως αντισυστημικά.
Αυτο που πρέπει να υπάρξει είναι κίνημα από τα κάτω, που θα προσπαθήσει να συμπαρασύρει τις εξελίξεις και ίσως αλλάξει ρότα το καράβι..Θα δείξει...
Κατά την εκτίμησή μου η Γερμανία δεν θα αλλάξει ηγεσία τον Σεπτέμβριο , που σημαίνει οτι θα έχουμε τις ίδιες ηγεσίες, τις ίδιες οικονομικές σταθερές.. Αρα με δεδομένου οτι στο "παιχνίδι" θέλει να μπει και ο Ρωσικός παράγοντας και με δεδομένου την"βόμβα" που ακούει στο όνομα Μέση Ανατολή να μην έχει τελειώσει, το μειγμα ειναι εκρηκτικό. Η εξελιξεις στην Μέση Ανατολή ανάλογα με τις αποφάσεις του διεθνούς κατεστημένου μπορουν να πυροδοτήσουν παγκόσμιες εξελίξεις .
Επομένως, η μάχη για τους ενεργειακούς πόρους αυτού εδώ του.."οικοπέδου" να είναι μεγάλη. Η πίεση που ασκείται και που θα ασκηθεί θα είναι τρομακτική. Επομένως σαν χώρα θα πρέπει να έχουμε ισχυρή διαπραγμάτευση, ισχυρό πολιτικό λόγο με όλους, για το καλό της πατρίδας μας. Ειδικά σε έναν κόσμο γεωπολιτικά και γεωοικονομικά πολυπολικό... Αυτό σημαίνει οτι θα πρέπει να έχουμε ισχυρό πολιτικό προσωπικό, λαό ενωμένο σε ένα εθνικό όραμα, ισχυρό μοντέλο ανάπτυξης, αλλο μοντέλο διακυβέρνησης, εγχώριο κεφάλαιο σε πλήρη ταύτιση με το εθνικό όραμα και με τα εθνικά συμφέροντα.. Από όλα αυτά δεν έχουμε τίποτα... Ένα κοινοβούλιο παρωδία χωρίς πολιτικό λόγο. .. Λαός βαθιά πληγωμένος, χωρίς παιδεία, σε σύγχυση και χωρίς όραμα.. Εγχώριο κεφάλαιο ανεξέλεγκτο και ισχυρό .. Παρακμάζον μοντέλο ανάπτυξης μη πω ανύπαρκτο , στρεβλό, που γεννά την διάφορα και βεβαία μοντέλο διακυβέρνησης και κόμματα πλήρως ελεγχόμενα και διεφθαρμένα από εξωθεσμικά αλλά και εγχώρια οικονομικά κέντρα..
Μόνο λοιπόν εάν υπάρξει ένα Δημοκρατικό κίνημα του Ελληνισμού που θα "γυρίσει" τον χρόνο πίσω, πριν την μεταπολίτευση και βάλει ξανά ζητήματα , εθνικούς στόχους στο τραπέζι,όχι με τα ίδια συνθήματα, αυτό θα ήταν καταστροφή γιατί ούτε γεωπολιτικά , ούτε γεωοικονομικά δεν είναι ίδια εποχή. Προφανώς και υπάρχουν ομοιότητες με το παρελθόν. Βάζοντας λοιπόν την μεταπολίτευση στην ιστορία, έχοντας ερμηνεία για το τι έγινε, μαθαίνοντας από τα λάθη μας, προτάσσοντας ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης και ανάπτυξης, ενώνοντας τον Ελληνισμό που σήμερα βάλλεται, με έναν εθνικό στόχο, προτείνοντας νέους θεσμούς σε όλα τα επίπεδα, τότε ίσως να υπάρξει κάποια αλλαγή. Πρέπει η κοινωνία να καταλάβει ότι η ίδια κρατά την τύχη στα χέρια της και πρέπει να παλέψει γιαυτό. Δεν υπήρξαν, ούτε υπάρχουν ηγέτες παρά μόνο φωτισμένα μυαλά. Η συμμετοχή μας στα κοινά, ο έλεγχος των χρημάτων μας, η διάφθορα, η ανομία, κτλ, είναι ευθύνη των πολιτών και όχι μιας " πεφωτισμενης"μικρής κάθε φορά "ηγεσίας". Πρέπει να παλέψουμε απέναντι στα εσωτερικά προβλήματα της χώρας και σε όσα μας οδήγησαν εδώ. Πρέπει να θωρακιστούμε στην παγκόσμια οικονομική κρίση και να αντισταθούμε στην οικονομική ολιγαρχία, .Που δυστυχώς δημιουργώντας την παγκόσμια οικονομική κρίση οδηγεί σε μαύρους καιρούς και σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις ολόκληρη την υφήλιο...Σαν Ελληνες έχουμε πρώτα να λύσουμε τα εσωτερικά μας δομικά προβλήματα ώστε να αντισταθούμε στον εξωτερικό κίνδυνο... Έξαλλου μην ξεχνάμε την πατρίδα μας πάντα την πρόδιδε ένας εφιάλτης....
Το θέμα είναι εάν το όραμα των λαών, να πάρουν πίσω τις χώρες τους, θα είναι τόσο δυνατό, ώστε να μην υποταχθούν όπως έκαναν οι πολιτικές ηγεσίες μα και οι λαοί με την ανοχή τους χρόνια τώρα στον βωμό του κέρδους, Από μια παγκόσμια οικονομική ολιγαρχία..... Η λογική που πρέπει να επικρατήσει, πρέπει να είναι :
Η αυτονομία και η συνεργασία των λαών με βάση τις ανάγκες τους, οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους.
Γιάννης Φουρνάρος


http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_3760.html

Πρόκληση του MEGAλου βοθροκάναλου ! Βάφτισε «κρούσμα βίας» την έπαρση της σημαίας

Το κανάλι της Μεσογείων, σε μια προσπάθεια να πείσει το κοινό του για την ανάγκη της αντιρατσιστικής αστυνομίας, χαρακτήρισε την έπαρση της σημαίας...«κρούσμα βίας».
Συγκεκριμένα, το MEGA σε ρεπορτάζ του ανήγαγε σε κρούσμα βίας την κατάληψη που
πραγματοποίησαν οι μαθητές ενός σχολείου, οι οποίοι ζητούσαν την αγορά μίας μεγάλης σημαίας και την καθημερινή έπαρσή της.
Με λίγα λόγια το κανάλι παρουσίασε μία αγνή εκδήλωση φιλοπατρίας ως βίαιο περιστατικό, την ώρα μάλιστα που η ελληνική παιδεία χτυπιέται ανηλεώς.
Αν συνεχίσουν στο ίδιο ύφος, ο εθνικός μας ύμνος θα καταλήξει ρατσιστικό σύνθημα!
Ας μην ξεχνάμε ότι η ελληνική Σημαία συμβολίζει το ''Ελευθερία ή Θάνατος'' και ότι ο Εθνικός μας ύμνος είναι ο Ύμνος εις την Ελευθερία του Σολωμού.
 
 
http://www.triklopodia.gr/2012/12/mega.html

Μήπως πρέπει να κινηθεί Εισαγγελέας εναντίον του πολλά βαρύ κυρίου Στουρνάρα...;


Όλοι ακούσαμε τον ορισμό του "Εθνικού Συμφέροντος" δια στόματος του κυρίου Στουρνάρα,τον οποίο συνέδεσε με την είσπραξη του "χαρατσιού".Ας δούμε όμως τι προβλέπεται για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης αλλά και τι γίνεται όταν κάποιος προσπαθεί να παρεμποδίσει τη Δικαιοσύνη....

Aπό εργασία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών:

Το άρθρο 87 § 2 Σ ορίζει ρητά ότι «οι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος». Από την απόλυτη αυτή συνταγματική επιταγή προκύπτει (εξ αντιδιαστολής μεν, αλλά με περισσή ενάργεια) ότι αποκλείονται οποιεσδήποτε παρεμβάσεις παραγόντων της εκτελεστικής εξουσίας στο δικαστικό έργο.

Είναι αυτονόητο δε ότι από το Σύνταγμα απαγορεύονται και οι άτυπες παρεμβάσεις στην άσκηση του δικαιοδοτικού έργου . Επομένως, είναι ανεπίτρεπτες κυβερνητικές δηλώσεις για την πορεία μιας δίκης ή την πιθανολόγηση της έκβασής της, καθώς τέτοιες αξιολογήσεις εμπεριέχουν τον κίνδυνο παρέμβασης στη διαμόρφωση της δικανικής πεποίθησης. Ομοίως πρέπει να αποφεύγεται η εκ μέρους της Κυβέρνησης δημόσια επίκριση ή ο δημόσιος εγκωμιασμός συγκεκριμένης απόφασης επί συγκεκριμένης υποθέσεως, καθώς θα μπορούσε κατ’ αντικειμενική κρίση να εκληφθεί ως απόπειρα επηρεασμού των δικαστών στη διαμόρφωση της δικαιοδοτικής τους κρίσης στην υπόθεση αυτή.

Άλλωστε όπως προβλέπεται εκ του νόμου (Ποινικός Κώδικας)
Παρεμπόδιση δικαστών, κλπ. και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία
122. Όποιος προβαίνει σε οποιαδήποτε πράξη-

(α) προορισμένη ή η οποία είναι ενδεχόμενο να αποτρέψει κάποιο πρόσωπο από το να ενεργήσει με οποιαδήποτε δικαστική ιδιότητα ή με οποιοδήποτε τρόπο ως συνήγορος, μάρτυρας ή διάδικος σε δικαστική διαδικασία

(β) προορισμένη ή η οποία είναι ενδεχόμενο να παρεμποδίσει ή με οποιοδήποτε τρόπο να επηρεάσει οποιαδήποτε δικαστική διαδικασία ή οποιαδήποτε αστυνομική έρευνα που διεξάγεται με σκοπό έναρξης δικαστικής διαδικασίας ή έρευνα που διεξάγεται με βάση τις διατάξεις οποιουδήποτε νόμου,

είναι ένοχος πλημμελήματος και υπόκειται σε φυλάκιση τριών χρόνων.


 
 
http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_1383.html

Ο Στουρνάρας κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες ...


-Προαναγγέλλει νέα μέτρα και ποινές φυλάκισης για όσους δεν πληρώσουν φόρους. -Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για να συνεχίσει να εισπράττει η ΔΕΗ το χαράτσι. -Αυτονομημένος από την κυβέρνηση και με «γερές πλάτες» ο Υπουργός Οικονομικών.

Δέκα λεπτά χρειάστηκε μόνο ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας,στη συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου για να πετύχει δύο πράγματα :
1ον) Αποδόμησε πλήρως τη δέσμευση του Πρωθυπουργού ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλα μέτρα.
2ον) Κήρυξε ουσιαστικά τον πόλεμο στην κοινωνία, προαναγγέλλοντας σκληρές αποφάσεις που φτάνουν μέχρι και ποινές φυλάκισης για όσους βρεθούν σε αδυναμία να πληρώσουν φόρους και χαράτσια.
Με μία απίστευτη και πρωτοφανή κυνικότητα ο κ.Στουρνάρας, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την απόφαση της Δικαιοσύνης να επιτρέπει στους καταναλωτές της ΔΕΗ να πληρώνουν μόνο το ποσό που αφορά το λογαριασμό της κατανάλωσης του ρεύματος και όχι το χαράτσι.
Ο Υπουργός Οικονομικών προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών, αυτή τη φορά, για να υποχρεωθεί η ΔΕΗ να εισπράττει και το χαράτσι. Εκτόξευσε μάλιστα την απειλή ότι αν δεν πληρωθεί το χαράτσι, τότε θα επιβληθούν άμεσα νέα μέτρα για να καλυφθούν τα έσοδα που έχουν προβλεφθεί.
Ο κ.Στουρνάρας μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τους πολιτικούς, κάτι που προκάλεσε αναζοπύρωση των σεναρίων που τον θέλουν ως εφεδρεία του συστήματος για να ασκήσει και καθήκοντα Πρωθυπουργού. Άλλωστε ο Υπουργός Οικονομικών δεν δείχνει να υπολογίζει ιδιαίτερα τις αντιδράσεις και τον εκνευρισμό που προκάλεσαν στο Μαξίμου , όσα είπε στη συνέντευξή του.
Ο κ.Στουρνάρας έχει τη στήριξη του κ.Σόιμπλε που θα θέσει βέτο σε οποιαδήποτε κίνηση αποπομπής του από την κυβέρνηση. Ακόμα και αν αυτή η κίνηση προέρχεται από τον Πρωθυπουργό.
 
 
http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_8150.html

Τους γνωρίζετε; Είναι οι ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ!


“Αυτοί δεν είναι πολιτικοί ηγέτες, αυτοί είναι Ελλαδέμποροι!” είπε ο φίλος μου ο Γιώργος όπως έτυχε να τον ακούσω σε αποστροφή του λόγου του σε πρόσφατη συνάντησή μας.

του Στρατή Μαζίδη

Ελλαδέμποροι! Πραγματικά οι σημερινοί πολιτικοί, οι οποίοι ήρθαν ως σωτήρες του τόπου δίχως όμως να ακούσουν το “ωσαννά” συμπεριφέρονται ως περιφερόμενοι πραματευτάδες.

Περιδιαβαίνουν τα “πανηγύρια” αφού κι οι ίδιοι μόνο για αυτά είναι φτιαγμένοι επιδεικνύοντας το εμπόρευμα. Εξαιρετικά προϊόντα και σε πολύ καλές τιμές.

Πάρτε τα όλα όσο όσο. Άλλωστε δικά μας είναι ή μήπως εμείς κοπιάσαμε για αυτά;

Για παράδειγμα ήταν τιμή ευκαιρίας η πώληση της ΑΤΕ με αξία € 2.5 δις ευρώ μόλις € 95.000.000,00. Ακόμη και εγώ θα μπορούσα -που λέει ο λόγος- να την αγοράσω.

Ο.Π.Α.Π., Ο.Τ.Ε., Δ.Ε.Η., Ε.ΥΔ.Α.Π. ακολουθούν. Πουλάμε τον ΟΠΑΠ που μας απέφερε μισό δις το χρόνο σε τιμή ευκαιρίας. Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να είσαι χρεωμένος και αντί να ξεφορτώνεσαι τα βαρίδια, να χαρίζεις τα ασημικά σου.

Ή χαρίζουμε την Εγνατία κρατώντας όμως εμείς όλες τις υποχρεώσεις.

Μάλιστα μια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αν θυμάμαι καλά, άλλωστε δε με ενδιαφέρει και να τη μάθω, πρότεινε να πουλήσουμε τώρα τα νησιά σε ευρώ για να μη μας τα πάρουν αργότερα σε δραχμές.

Η εθνική άμυνα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη λόγω τη μης ενίσχυσης των ενόπλων δυνάμεων. Μέχρι πρότινος πλοία του στόλου μετατρέπονται σε …ανταλλακτικά, τα άρματα μάχης καθώς και τα αεροσκάφη που σχεδόν μας χαρίζουν οι ΗΠΑ δεν τα παίρνουμε και την κρίσιμη στιγμή θα στείλουμε τους ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια της χώρας να την υπερασπιστούν με πέτρες, χαλίκια, σφεντόνες και νεροπίστολα.

Η υγεία πάει από το κακό στο χειρότερο με ετήσιο πλαφόν ασφαλιστικής κάλυψης και όπως διαβάσαμε με χορήγηση φαρμάκων που προορίζονται για ζώα. Βέβαια τέτοια βόδια που αποδειχθήκαμε στις εκλογές ίσως και να μην είναι τόσο άδικο αυτό.

Εν πάση περιπτώσει η πατρίδα μας, η Ελλάδα ξεπουλιέται μέσω διαφόρων τρόπων με το λαό να εξαθλιώνεται.

Κατάρα στον ελ-λαδέμπορα που θα έλεγε κι η συγχωρεμένη η Μαλβίνα!


http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_4586.html

Ο αντωνάκης & το κόμμα του ... οι βασιλείς της κωλοτούμπας ! ΒΙΝΤΕΟ: Ιδού οι προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ!


Σε μόλις έξι μήνες, η Νέα Δημοκρατία -ως κυβέρνηση, πλέον- έχει καταφέρει να πετάξει στα σκουπίδια όλες τις προεκλογικές της υποσχέσεις

Μισό χρόνο μετά τις εκλογές και ήδη όσοι ψήφισαν τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία,
πιστεύοντας τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, νιώθουν εξαπατημένοι. Ο πρωθυπουργός και το κυβερνόν κόμμα έχουν ξεχάσει, υποσχέσεις, δεσμεύσεις μεγαλόστομες διαβεβαιώσεις. Το Newsbomb.gr σας θυμίζει τι υποσχόταν ο Αντώνης Σαμαράς ως πρόεδρος της Ν.Δ. και τι κάνει τώρα ως Πρωθυπουργός για να κρίνετε μόνοι σας την (α)συνέπεια λόγων και έργων…
Συγκυβέρνηση
Πριν:
O Αντώνης Σαμαράς επέμενε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ίδια με το ΠΑΣΟΚ και ότι το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης δεν υπήρχε.
"Δεν πρόκειται να συγκυβερνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ", "Φιλί της ζωής εμείς στο ΠΑΣΟΚ δε θα δώσουμε", "Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι το ίδιο με το ΠΑΣΟΚ": αυτή ήταν η προεκλογική φρασεολογία της ΝΔ. Ακόμη κι όταν όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν είχε άλλη λύση, αυτός επέμενε, όπως και ο Γιώργος Μουρούτης, το δεξί του χέρι...



Μετά:
Τα κουκιά δεν βγήκαν και η συγκυβέρνηση ήρθε και είναι μάλιστα τρικομματική.
Εξ άλλου, τούς το είπε και ο Κώστας Σημίτης: «Τα κόμματα που υποστήριξαν στις εκλογές την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά) έχουν στην υπάρχουσα συγκυρία κρίσης την υποχρέωση να συνεργασθούν. Διαφορετικά θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην έξοδο από την Ευρωζώνη και στη δραχμή".
Αναδιαπραγμάτευση Μνημονίου
Πριν:
"Πρέπει να επαναδιαπραγματευτούμε το Μνημόνιο" έλεγε πριν τις εκλογές και ζητούσε ισχυρή εντολή για να το κάνει.
Η ρητορική Σαμαρά βασιζόταν κυρίως πάνω σ' αυτό το επιχείρημα. Ότι οι κ.κ. Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου δεν ήθελαν να πάνε στις Βρυξέλλες και να ζητήσουν να συζητηθεί από νέα βάση το Μνημόνιο.
Ότι εκείνος, έχοντας μια ισχυρή λαϊκή εντολή, θα το έκανε. Ότι θα συζητούσε με την τρόικα πολιτικές ανάπτυξης για να σβήσουν μαζί τα σκληρά, φορολογικά μέτρα...
Ο Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του στις 2 Μαΐου έδειχνε και το πώς: "Στους στόχους είμαστε απολύτως προσηλωμένοι, όμως –το λέει και το ίδιο το μνημόνιο– υπάρχει μια δυνατότητα αναθεώρησης ανά τρίμηνο ανάλογα με την εξέλιξη των πραγμάτων. Δεν νομίζω ότι αν έχουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο να ελέγξουμε τη φοροδιαφυγή στα καύσιμα ή αν εγκαταστήσουμε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον έλεγχο των δαπανών, θα μας πει κάποιος «γιατί το κάνατε»"



Μετά:
Αμέσως μετά την εκλογική του νίκη, ο Αντώνης Σαμαράς ξεχνά την έννοια "επαναδιαπραγμάτευση" και λέει: "Θα συνεργαστούμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για να ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ τις αναγκαίες πολιτικές για την ανάπτυξη".
Έξι μήνες μετά, καμία επαναδιαπραγμάτευση δεν έχει γίνει.
Αντιθέτως, ψηφίστηκε το Μνημόνιο 3, με ακόμη πιο σκληρά, φορομπηχτικά μέτρα και σίγουρα όχι με πολιτικές ανάπτυξης.
Όσο για τις εναλλακτικές μεθόδους που πρότεινε ο Κωστής Χατζηδάκης, τίποτε δεν έχει αλλάξει από το προηγούμενο καθεστώς. Δεν μπορούν ή δεν θέλουν;
Αποκατάσταση αδικιών
Πριν:
Αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων, των πολυτεκνικών επιδομάτων καθώς και των εποχικών επιδομάτων στα επίπεδα που ήταν το 2009.
Επίσης, αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι ομολογιούχοι και τα ασφαλιστικά ταμεία.
"Δεσμεύομαι να αποκαταστήσουμε τις περικοπές των συντάξεων" είναι η φράση που βγαίνει από τα χείλη του μετέπειτα πρωθυπουργού κατά την ομιλία του στην 75η ΔΕΘ.



Μετά:
Όλα αυτά ακούγονται σαν ανέκδοτο. Οι συντάξεις κόπηκαν κι άλλο, τα επιδόματα δεν επανήλθαν και τα παιδιά άρχισαν να θεωρούνται τεκμήριο, ενώ οι ομολογιούχοι απειλούνται με νέο κούρεμα!
Από 1.1.2013 η κυβέρνηση Σαμρά φέρνει αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, περικοπές στο εφάπαξ και κατάργηση επιδομάτων ...
Βοήθεια στους ανέργους
Πριν:
Υποσχέσεις για επέκταση του επιδόματος ανεργίας κατά ένα χρόνο ακόμα, στα δύο χρόνια, αλλά και για έκτακτο επίδομα ανεργίας και για μη μισθωτούς.
Διαβάστε τα μέτρα που πρότεινε ο ίδιος ο μετέπειτα πρωθυπουργός στα τέλη Μαΐου.
Πιο νωρίς, με αφορμή την γιορτή της Πρωτομαγιάς, δήλωνε:
«Τιμούμε σήμερα την Εργατική πρωτομαγιά. Την προσφορά της Εργασίας, στη σύγχρονη κοινωνία. Την αξία της Εργασίας και τις αρετές της εργατικότητας και την παραγωγικότητας. Το δικαίωμα στην Εργασία. Και τα τιμούμε σε μια στιγμή, που εδώ, στην Ελλάδα πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες βρίσκονται στην ανεργία. Και οι περισσότεροι είναι πια μακροχρόνια άνεργοι...», παρατήρησε ο αρχηγός της ΝΔ, θέτοντας ως προτεραιότητα του κόμματος να ανακόψει, όπως είπε, τον εφιάλτη της ανεργίας.
Ο Μάκης Βορίδης, πάλι, δήλωνε σε όποια ομιλία κι αν έκανε πριν τις εκλογές, ότι η βασική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας ήταν ότι θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.



Μετά:
Περικοπές ως και 40% στο υπάρχον επίδομα.
Ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση για τους εποχικά απασχολούμενους.
Τα ημερήσια επιδόματα ανεργίας, εντός της προηγούμενης «από την εκάστοτε έναρξη της επιδότησης λόγω ανεργίας, τετραετίας», δεν πρέπει να ξεπερνούν συνολικά τα 450. Εάν από το 2009, ο άνεργος έχει επιδοτηθεί για χρονικό διάστημα μικρότερο από τα 450 ημερήσια επιδόματα, τότε, δικαιούται να επιδοτηθεί για τον υπόλοιπο αριθμό ημερήσιων επιδομάτων, μέχρι να συμπληρωθεί το όριο των 450 ημερήσιων επιδομάτων. Από 1η Ιανουαρίου 2014 τα ημερήσια επιδόματα ανεργίας στην τετραετία δεν είναι δυνατόν να ξεπερνούν τα 400».
Όσον αφορά, βέβαια, στην ίδια τη ανεργία, έξι μήνες μετά φτάνει στο συγκλονιστικό ποσοστό του 26%. Καμία νέα θέση εργασίας δεν άνοιξε, όσο κι αν ο κ. Βορίδης υποσχόταν ότι αυτό θα ήταν το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης.



Ιδιωτικός τομέας
Πριν:
Δέσμευση να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα.
"Το μέλλον της χώρας είναι ο ιδιωτικός τομέας", έλεγε ο Νότης Μηταράκης



Μετά:
Ακόμη χαμηλότερος βασικός μισθός και αλλαγές στις συμβάσεις που ρίχνουν κι άλλο τους υπόλοιπους μισθούς. Μείωση στο μισθό τους βλέπουν περίπου 4 εκατομμύρια εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα ελέω κατάργησης των κλαδικών συμβάσεων και των επιδομάτων.
Φορολογία
Πριν:
Δεσμεύσεις για σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών.
Τα περίφημα "ισοδύναμα" ήταν καραμέλα της Νέας Δημοκρατίας πριν τις εκλογές.



Μετά:
Αλλαγή των φορολογικών συντελεστών προς τα πάνω.
Επίσης, η κυβέρνηση φαίνεται πως προσανατολίζεται στην αύξηση του τέλους επιτηδεύματος, το οποίο καταβάλλουν σήμερα περίπου 770.000 αυτοαπασχολούμενοι, από τα 500 ευρώ στα 550-650 για την κύρια εγκατάσταση κάθε ελεύθερου επαγγελματία και από τα 500 στα 900-1.000 ευρώ ή και υψηλότερα για την κύρια εγκατάσταση κάθε εταιρίας.
Το οικονομικό επιτελείο εξετάζει επίσης φορολόγηση 45% σε εισοδήματα από 48.000 και πάνω, αλλά και κλιμακωτή μείωση της έκπτωσης φόρου των 1.950 ευρώ.
Και βέβαια, την κατάργηση των φοροαπαλλαγών για όσους έχουν παιδιά!
Επανεκκίνηση οικονομίας
Πριν:
Δεσμεύσεις για εξασφάλιση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και ειδικότερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
«Το “λεφτά υπάρχουν” ήταν μία ψεύτικη υπόσχεση. Ο λαός ξεγελάστηκε. Ήταν όμως η τελευταία μεγάλη απάτη του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού. Τα ψέματα όμως τελείωσαν», δήλωνε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.
Το σχέδιο της ΝΔ για την επανεκκίνηση της οικονομίας προέβλεπε άμεση και δραστική μείωση φορολογικών συντελεστών. Για όλες τις επιχειρήσεις πρότεινε συντελεστή φορολόγησης κερδών 15%, ενώ η υψηλή κλίμακα στο φόρο εισοδήματος πρότεινε να μειωθεί στο 40% και σε 3-4 χρόνια σε 30% μέσα, με λιγότερα κλιμάκια.
Ο Κωστής Χατζηδάκης δήλωνε σε συνέντευξή του λίγο πριν τις εκλογές: "Προτεραιότητα είναι η ενίσχυση της ρευστότητας και η αξιοποίηση των διαθέσιμων κονδυλίων άμεσα, ώστε να μπορέσει να αναπνεύσει η αγορά με το ΕΣΠΑ, το ΕΤΕΑΝ, την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, μέσα από την ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, με ένα εργαλείο ρευστότητας που θα διαπραγματευτούμε με τους εταίρους μας".



Μετά:
Οι νέοι φόροι, για τους οποίους μιλήσαμε ήδη πιο πάνω.
Σε επιστολή της προς τον κ. Σαμαρά, η ΓΣΕΒΕΕ επισημαίνει χαρακτηριστικά: Ο ιδιωτικός τομέας και ιδιαίτερα οι μικρές επιχειρήσεις έχουν «γονατίσει». Πρέπει να εξαιρεθεί από τη διαδικασία μείωσης του ελλείμματος».
Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στη χώρα εξακολουθούν να καλύπτουν το 69,9% της οικονομικής προστιθέμενης αξίας και το 85,1% της απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα (εξαιρείται ο χρηματοπιστωτικός). Κι όμως, παρά τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας, οι επιχειρήσεις αυτές πλήττονται ακόμη περισσότερο, αναγκάζονται να βάζουν λουκέτο και να αφήνουν στο δρόμο χιλιάδες οικογένειες...
Όσο για τα διαθέσιμα κονδύλια, μισό χρόνο μετά, είμαστε ακόμη στις διαπραγματεύσεις.
 
http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_4152.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters