Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

"Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες, αυτή ’ναι η ανώτατη λευτεριά!!

Διαβάζοντας και ακούγοντας πληροφορίες αυτό τον καιρό, για επικείμενες εμφυλιακού τύπου καταστάσεις αναρωτιέμαι εάν είναι κάποια προπαγανδα που στόχο έχει να εκφοβίσει τον λαό ή λενε καποιοι την αληθεια. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους σκοπο εχουν αυτα τα επεισόδια να
προετοιμάσουν την μετάβαση απο την μεταπολίτευση στην νέα πολιτική σκηνή χωρίς τιμωρία των υπευθύνων .
Δεν ξέρω πως θα γίνουν όλα αυτά και εάν ο λαός τα αφήσει να γίνουν Αυτό που φαίνεται πιθανό είναι ότι θέλουν την μετάβαση από την μεταπολίτευση σε ένα νέο πολιτικό σκηνικό στην χώρα μας . Θα μου πείτε με τα ίδια πρόσωπα;; Αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης ο ρόλος των προσώπων και των κομμάτων για το οποίο θα ασχοληθούμε άλλη φορά..
Με βια ή όχι ; Γνώμη μου είναι ότι ακόμα το ετοιμάζουν, δεν έχουν καταλήξει το πως θα γίνει.Ο στόχος είναι, η μετάβαση του πολιτικού σκηνικού χωρίς τιμωρία των υπευθύνων. Η κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό είναι για γερά νεύρα. Αφού πλέον το μοντέλο μεταπολίτευση παραπαίει, είναι ασταθές και αυτο βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με το κλιμα σταθερότητας που θελουν τα διεθνη κέντρα εξουσίας, για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων της χώρα μας ,
Βέβαια αυτό που πρέπει να προσέξουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο , είναι την μάχη ΗΠΑ(δολαρίου-οικονομικά λόμπι) Γερμανίας(ευρώ-οικονομικά λόμπι) θα πρέπει να ξέρουμε οτι δεν υπάρχουν χώρες-κράτη. Ενδέχεται να υπάρξουν χτυπήματα κάτω από την ζώνη, με αποκαλύψεις απρόβλεπτες για το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας .Που τώρα παρουσιάζεται ως θεατής των εξελίξεων χωρίς ορθό λόγο παρά μόνο κραυγές και διχαστικού τύπου εκφράσεις. ..
Εαν τα διεθνή κέντρα εξουσίας που έχουν εξαπολύσει οικονομικό πόλεμο που κυμαίνεται στην Ελλάδα μα και σε ολο τον κόσμο , "παίξουν " όπως το έκαναν (ΔΝΤ) με την δύστυχη και ακυβέρνητη χώρα μας ίσως τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες να επιβεβαιωθούν, σε κάποιο βαθμό. Αφού δυστυχώς η κοινωνία μας ακόμα, έχει κατάλοιπα της μεταπολίτευσης, τραύματα του εμφυλίου, που δυστυχώς δεν μπόρεσε η μεταπολιτευση να σβήσει. Ακόμα, δεν υπάρχει ερμηνεία για το τι έγινε 38 χρόνια τώρα στην χώρα μας.Ούτε κάποια δημόσια συζήτηση των κομμάτων και οι λόγοι είναι προφανείς .. Πρέπει να έχουμε στον νου μας, ότι όλοι τους ήταν και είναι μνημονικοί. Για αυτό και δεν υπάρχει αντισυστημικό κόμμα έστω και εαν όλα σχεδόν τα κόμματα που ειναι αντίθετα στο μνημόνιο αυτοπαρουσιάζονται ως αντισυστημικά.
Αυτο που πρέπει να υπάρξει είναι κίνημα από τα κάτω, που θα προσπαθήσει να συμπαρασύρει τις εξελίξεις και ίσως αλλάξει ρότα το καράβι..Θα δείξει...
Κατά την εκτίμησή μου η Γερμανία δεν θα αλλάξει ηγεσία τον Σεπτέμβριο , που σημαίνει οτι θα έχουμε τις ίδιες ηγεσίες, τις ίδιες οικονομικές σταθερές.. Αρα με δεδομένου οτι στο "παιχνίδι" θέλει να μπει και ο Ρωσικός παράγοντας και με δεδομένου την"βόμβα" που ακούει στο όνομα Μέση Ανατολή να μην έχει τελειώσει, το μειγμα ειναι εκρηκτικό. Η εξελιξεις στην Μέση Ανατολή ανάλογα με τις αποφάσεις του διεθνούς κατεστημένου μπορουν να πυροδοτήσουν παγκόσμιες εξελίξεις .
Επομένως, η μάχη για τους ενεργειακούς πόρους αυτού εδώ του.."οικοπέδου" να είναι μεγάλη. Η πίεση που ασκείται και που θα ασκηθεί θα είναι τρομακτική. Επομένως σαν χώρα θα πρέπει να έχουμε ισχυρή διαπραγμάτευση, ισχυρό πολιτικό λόγο με όλους, για το καλό της πατρίδας μας. Ειδικά σε έναν κόσμο γεωπολιτικά και γεωοικονομικά πολυπολικό... Αυτό σημαίνει οτι θα πρέπει να έχουμε ισχυρό πολιτικό προσωπικό, λαό ενωμένο σε ένα εθνικό όραμα, ισχυρό μοντέλο ανάπτυξης, αλλο μοντέλο διακυβέρνησης, εγχώριο κεφάλαιο σε πλήρη ταύτιση με το εθνικό όραμα και με τα εθνικά συμφέροντα.. Από όλα αυτά δεν έχουμε τίποτα... Ένα κοινοβούλιο παρωδία χωρίς πολιτικό λόγο. .. Λαός βαθιά πληγωμένος, χωρίς παιδεία, σε σύγχυση και χωρίς όραμα.. Εγχώριο κεφάλαιο ανεξέλεγκτο και ισχυρό .. Παρακμάζον μοντέλο ανάπτυξης μη πω ανύπαρκτο , στρεβλό, που γεννά την διάφορα και βεβαία μοντέλο διακυβέρνησης και κόμματα πλήρως ελεγχόμενα και διεφθαρμένα από εξωθεσμικά αλλά και εγχώρια οικονομικά κέντρα..
Μόνο λοιπόν εάν υπάρξει ένα Δημοκρατικό κίνημα του Ελληνισμού που θα "γυρίσει" τον χρόνο πίσω, πριν την μεταπολίτευση και βάλει ξανά ζητήματα , εθνικούς στόχους στο τραπέζι,όχι με τα ίδια συνθήματα, αυτό θα ήταν καταστροφή γιατί ούτε γεωπολιτικά , ούτε γεωοικονομικά δεν είναι ίδια εποχή. Προφανώς και υπάρχουν ομοιότητες με το παρελθόν. Βάζοντας λοιπόν την μεταπολίτευση στην ιστορία, έχοντας ερμηνεία για το τι έγινε, μαθαίνοντας από τα λάθη μας, προτάσσοντας ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης και ανάπτυξης, ενώνοντας τον Ελληνισμό που σήμερα βάλλεται, με έναν εθνικό στόχο, προτείνοντας νέους θεσμούς σε όλα τα επίπεδα, τότε ίσως να υπάρξει κάποια αλλαγή. Πρέπει η κοινωνία να καταλάβει ότι η ίδια κρατά την τύχη στα χέρια της και πρέπει να παλέψει γιαυτό. Δεν υπήρξαν, ούτε υπάρχουν ηγέτες παρά μόνο φωτισμένα μυαλά. Η συμμετοχή μας στα κοινά, ο έλεγχος των χρημάτων μας, η διάφθορα, η ανομία, κτλ, είναι ευθύνη των πολιτών και όχι μιας " πεφωτισμενης"μικρής κάθε φορά "ηγεσίας". Πρέπει να παλέψουμε απέναντι στα εσωτερικά προβλήματα της χώρας και σε όσα μας οδήγησαν εδώ. Πρέπει να θωρακιστούμε στην παγκόσμια οικονομική κρίση και να αντισταθούμε στην οικονομική ολιγαρχία, .Που δυστυχώς δημιουργώντας την παγκόσμια οικονομική κρίση οδηγεί σε μαύρους καιρούς και σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις ολόκληρη την υφήλιο...Σαν Ελληνες έχουμε πρώτα να λύσουμε τα εσωτερικά μας δομικά προβλήματα ώστε να αντισταθούμε στον εξωτερικό κίνδυνο... Έξαλλου μην ξεχνάμε την πατρίδα μας πάντα την πρόδιδε ένας εφιάλτης....
Το θέμα είναι εάν το όραμα των λαών, να πάρουν πίσω τις χώρες τους, θα είναι τόσο δυνατό, ώστε να μην υποταχθούν όπως έκαναν οι πολιτικές ηγεσίες μα και οι λαοί με την ανοχή τους χρόνια τώρα στον βωμό του κέρδους, Από μια παγκόσμια οικονομική ολιγαρχία..... Η λογική που πρέπει να επικρατήσει, πρέπει να είναι :
Η αυτονομία και η συνεργασία των λαών με βάση τις ανάγκες τους, οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους.
Γιάννης Φουρνάρος


http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_3760.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters