Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Τράπεζα της Ελλάδος έκανε “δώρο” μισό δις στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Κύριοι εισαγγελείς.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Την στιγμή που η υπερφορολόγηση καταστρέφει οικονομία και κοινωνία, την στιγμή που βάλλονται όλοι οι Έλληνες ανεξαιρέτως λόγω του ολέθριου μνημονίου που φέρει τις υπογραφές Προβόπουλου – Παπακωνσταντίνου, τα οικονομικά εγκλήματα συνεχίζονται.

Το ντοκουμέντο που αποκαλύπτει σήμερα το Ολυμπία, είναι από την Τράπεζα της Ελλάδος και θα έπρεπε να κινητοποιήσει τις δικαστικές αρχές κατά παντός υπευθύνου. Φυσικά, ο Προβόπουλος και ο Παπακωνσταντίνου δεν θα υπέγραφαν ποτέ το συγκεκριμένο για το μαγαζί τους, αλλά για την Ελλάδα μας δεν είχαν καμμία αναστολή. Μιλάμε για ένα κολοσσιαίο ποσό σχεδόν μισού δισεκατομμυρίου που απλώς μπαίνει στην τσέπη του ΔΝΤ από την πονηριά των SDR.

Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε τους κυρίους της ΤτΕ (όχι φυσικά τον Προβόπουλο): Για να βρούμε εμείς αυτό το έγγραφο, οπωσδήποτε το γνωρίζατε και εσείς. Πως το ανεχθήκατε; Πως το επιτρέψατε; Γιατί δεν μιλήσατε;

Αλήθεια κύριοι της ΤτΕ, οι αμοιβές σας έχουν επηρεασθεί καθόλου αυτή την φρικτή τετραετία για την οποία είστε απολύτως συνυπεύθυνοι; Εάν όχι, έχουμε περίτρανα την απάντηση για την σιωπή σας. Να είστε σίγουροι ότι θα έλθει η στιγμή της τιμωρίας σας. Όλων όσων ασελγήσατε πάνω στην πατρίδα που σας εξασφάλισε μία ζωή χαρισάμενη.

Κύριε Στουρνάρα το γνωρίζετε εσείς; Εάν όχι γιατί δεν έχετε ακόμα παραιτηθεί; Εάν ναι, γιατί είστε ακόμα έξω;

ΥΓ. Όχι, μην περιμένετε να δείτε αυτή την αποκάλυψη σε κάποιο ΜΜ”Ε”. Όλα ζουν από τα θαλασσοδάνεια που τους εξασφαλίζει η “ελεγκτική αρχή” και τα πληρώνουμε εμείς και τα παιδιά μας.






olympia
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/12/blog-post_5277.html

ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕ!!!! Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ!!!! ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ!!! ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!!! ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ''ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ'' !!!!

Φωνές από Βορρά και Νότο προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν συναδέλφους τους στην Ευρωβουλή να καταψηφιστεί διακομματικά η νομοθετική πρόταση που υποχρεώνει τους αγρότες της Ε.Ε. να μην αναπαράγουν τους σπόρους αλλά να τους αγοράζουν μόνο από πολυεθνικές.

Η έγκριση του κανονισμού θα σημάνει το τέλος τοπικών ποικιλιώνΗ εμπορική αξία της παγκόσμιας αγοράς σπόρων εκτιμάται σε περίπου 45 δισ. δολ.

Φραγμό στη μονοπώληση του ελέγχου της παραγωγής και εμπορίας των τροφίμων προσπαθούν να βάλουν ευρωβουλευτές από διαφορετικές πολιτικές ομάδες συμπαρατασσόμενοι απέναντι στην πρόταση κανονισμού που έχει καταθέσει η επιτροπή Υγείας της Ε.Ε. Βάσει της πρότασης, επιβάλλονται γραφειοκρατικά εμπόδια στους γεωργο-κτηνοτρόφους, αν δεν προσφεύγουν στις βιομηχανίες σπόρων.
Η αιτιολογία που προβάλλει η επιτροπή μέσω της γενικής γραμματείας της που έχει την αρμοδιότητα ελέγχου των φυτών είναι ότι απλοποιεί τη νομοθεσία και
τις 12 σχετικές οδηγίες που συμπεριλαμβάνει στον προταθέντα κανονισμό!

Πατέντα

Υπενθυμίζεται ότι η κανονική νομοθεσία που αφορά την εμπορία σπόρων ίσχυε από τη δεκαετία του 1960. Μέχρι σήμερα τα κράτη-μέλη στην Ε.Ε. των «27» είχαν (υποχρεωτικώς) ενσωματώσει το νομικό πλαίσιο της Ε.Ε. στην εθνική τους νομοθεσία.

Επί της ουσίας αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται σήμερα για τον έλεγχο της σποροπαραγωγής ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980, με τη ραγδαία ανάπτυξη της γενετικής μηχανικής. Τότε έγινε η εισαγωγή του όρου της «βιομηχανικής πατέντας οργανισμών», αλλάζοντας τη φύση της ίδιας της γεωργίας.


Μόνο λίγες εταιρείες-κολοσσοί που δεν ξεπερνούν τη μία ντουζίνα (Syngenta-Dupont, Monsanto, Basf) ελέγχουν τα 2/3 της παγκόσμιας αγοράς.

Στο παιχνίδι συμμετέχει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου: Από τις αρχές του 2000 προώθησε συνθήκες και νομικές συμφωνίες όπως εκείνη για τα ζητήματα εμπορίου για τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας που αφορά περισσότερα από 140 κράτη και επιτρέπει το πατεντάρισμα γονιδίων, φυτών, ζώων, βακτηρίων, ιών κ.λπ.


Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης τονίζουν ότι με το νέο κανονισμό προβλέπονται: Απλούστεροι και ευέλικτοι κανόνες για την εμπορία σπόρων και άλλου φυτικού-αναπαραγωγικού υλικού με σκοπό να διασφαλιστούν η παραγωγικότητα, η προσαρμοστικότητα και η ποικιλότητα των καλλιεργειών και των δασών της Ευρώπης. Επίσης εξασφαλίζεται η προστασία της βιοποικιλότητας και της βιώσιμης γεωργίας κ.ά.


Ελεγχος τροφής

Δεν είναι έτσι τα πράγματα, αντιλέγει ο ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης επισημαίνοντας ότι «με τη δικαιολογία της προστασίας της αγροτικής παραγωγής κλιμακώνεται ο πόλεμος για τον έλεγχο της τροφής από τις πολυεθνικές».

Με τροπολογία του ζητείται η «πλήρης απόρριψη της πρότασης». Προσπαθώ, λέει ο ευρωβουλευτής, να υποστηριχθεί από την πλειοψηφία του Ευρωκοινοβουλίου.

Η έγκριση του κανονισμού θα σημάνει και το τέλος των τοπικών ποικιλιών και την εξάρτηση του αγροτικού κόσμου από τους γίγαντες της γενετικής μηχανικής που προωθούν τα μεταλλαγμένα ως τη λύση-σωτηρία των προβλημάτων επισιτισμού παγκοσμίως.


Η νέα πραγματικότητα όμως θα διαμορφώσει ένα νέο νομικό, τεχνικά ασφυκτικό πλαίσιο, που θα απαγορεύει ακόμα και το μαρουλάκι στη γλάστρα.

Πηγή
το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/12/blog-post_6273.html

ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ,ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ...

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ε. ΔΡΟΥΓΟΥ ΣΤΟΝ
ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ

Ο Δρ. ΔΡΟΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΣΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.
Ο ΔΡ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ-ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.
ΕΠΙ 20 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΝΑΤΟ-ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ.ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΤΗΣ ¨ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΘΕΑΣ" ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.ΤΕΛΟΣ,ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

ΑΣ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

1) ΚΥΡΙΕ KAΘΗΓΗΤΑ ΠΩΣ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ AN ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ, ΑΔΙΕΞΟΔΗ, ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ "ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ" ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ….ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ…Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΡΚΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΒΗΝΕΙ. ΕΞΑΥΛΩΝΕΤΑΙ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ.


ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΜ…ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ…ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ….ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ….;ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ; Ή ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ; ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ….ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ….ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ….ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ…ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΕΤΟΙΟΙ "ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΛΛΟΝ. ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΔΕΝ.


ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014, ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΑΛΗΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΔΩ. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΜΑΖΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 20%. ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΟΛΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.


ΕΚΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ…ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ…ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 15%...ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ… ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ "ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ" Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ. Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΛΑΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ. ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ "ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ….ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ…ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ….

ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ….ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ….ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ….ΚΟΙΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΛΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΕΝΤΙΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.


ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΥΡΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ Ή ΤΥΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΛΙΑΠΗΔΩΝ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ ΔΕΚΑΔΕΣ….ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΣ…ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ "ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΕΣ" ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ-ΛΟΓΟΘΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΡΑΛΛΗ…


ΑΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 1-2 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.


2) ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΣΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΘΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ. ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΛΑΟ. ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ….ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΠΟΥ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΝΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕ….ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΤΙΦΛΙΔΑ ΚΑΙ ΚΙΕΒΟ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.


ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΔΩ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΟ 2010 ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΑΠ ΚΛΠ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…
ΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΧΘΕΣ….ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ….ΑΥΤΟΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ….Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…
ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΥΠΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΟΝΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ….Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΡΕΙ…
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ….ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ….ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΝΤΑΜΑΡΙΑ"….


3) ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ-ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΟΥ- ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΛΕΝΕ….ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΚΡΗ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΛΑΤΙΑ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΣΕ 14 ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΕΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 2 ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΡΘΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΠΗΡΑΝΕ ΙΔΕΕΣ. ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ 4 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ…ΓΝΩΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΗΠΑ, ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ….ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ 2014 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ "ΝΕΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ"…

ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ…ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ; ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ….ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

4) ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΩΝ. ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ;

KOITAΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΕΧΝΑ ΠΟΛΛΑ….ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Η ΣΑΜΑΡΟΔΕΞΙΑ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ…ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 50-55 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ….ΓΝΩΣΤΟΙ…ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ. ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΑΣΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ…
ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ LIGHT ΜΟΡΦΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ….ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ….
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ…./ΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ….ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ….ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ….ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ.

5 )ΘΑΝΑΣΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ. ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ;

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ. Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΧΘΕΣ. ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΟΥΦΛΙΑ, ΝΤΟΡΑ, ΕΒΕΡΤ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΕΛΕΓΑ…ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟN!!!! Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟ ΑΤΟΜΟ. ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ 65 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ…ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ….ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΕΨΕ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΒΙΒΛΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ…ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΩ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΟΝΙΩΝ…
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΕΥΓΕ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ….ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΕΟΔΟΣΙΛΟΓΩΝ…ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ….ΕΧΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΒΑΘΙΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ….ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΜΟΥ …ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ….

ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΚΩΣΤΑΣ ΖΙΑΖΙΑΣ. ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…
ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ Ή ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΤΖΑΚΡΗ….
ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!!! ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΙ….ΠΙΡΑΝΤΕΛΙΚΑ….ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ…

6) ΘΑΝΑΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ;

ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ…ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΠΩΣ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1977 ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΜΑ….

ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ….ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ….ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ….ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΛΑΘΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ…ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΥΠΕΡΦΑΛΑΓΓΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ….ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΗ….ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ…ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ….ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ. ΑΣΤΟΧΟ ΗΤΑΝ….ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΠΙΠΙΛΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ….ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ …ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΑΦΙΕΡΩΣΗ….ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ….

7) ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ;

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΕΧΟΥΝΕ ΛΗΞΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ….ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ….
ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ…ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ….ΑΠΟ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕΣΩ ΓΑΠ ΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ . ΠΟΥ ΝΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ….ΠΟΣΟ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ….
ΕΔΩ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΑΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΣΩΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΤΟΝ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΡΝΕΣ!!!

ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΗΜΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 58 ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΛΛΟΝ…ΤΙΠΟΤΑ….ΚΕΙΚ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ….ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΣΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑ;ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ….ΤΩΡΑ ΜΕ ΨΑΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥΔΗΔΕΣ….ΕΝΤΑΞΕΙ…ΤΕΛΟΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ….ΠΟΛΛΑ ΝΟΥΦΑΡΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ….ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ,….ΕΓΓΟΝΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΛΠ.

ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ….ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΥΡΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ…ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΦΕΛΩΔΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ. ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ, ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΗΤΑΝ….


ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΔΕΞΙΟΙ…ΜΕ ΟΥΡΕΣ….ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΤΕ…ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΧΙΤΕΣ, ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΝΤΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ-ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ. ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ…ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ….

8) ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ;

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΩΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΡΙΟ.

Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ. Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ…ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΛΩ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ….
ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ/ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ/ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΛΑ….
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ…ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝΕ….
ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΟΧΗ Η ΝΔ ΘΑ ΕΧΕΙ 50-60 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ!!!


ΛΟΓΙΚΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ. Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ….ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ….ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΒΟΡΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ….ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΕΞΙΑΣ….ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΗΣΑΝ….
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ 62 ΧΡΟΝΩΝ….ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ…..ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ….ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ….ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΠΝΑ….ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΝΟΩ….

9) ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ;

ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ…..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ….ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ….ΛΟΓΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ 122 ΩΣ 134 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Η ΔΗΜΑΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΓΝΩΡΙΖΩ 6-7 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟΜΑΤΑ…ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΥΣ. ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ. ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΚΑ ΚΑΙ 1-2 ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ. ΜΙΛΑΕΙ Η ΔΕΞΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ….ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ; ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΔΕΞΙΑ; ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ…ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!!!ΟΙ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ…ΕΛΕΟΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ….ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ…..

10) ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ;

Η ΡΑΧΗΛ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΛ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΔΙΚΟ. ΥΠΟΥΛΟ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΕΝΝΟΩ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΡΑΧΗΛ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΝΤΟΜΠΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΜΕΣΩ ΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΛΛΑ.

11) ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΑΝΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΕΙΑΔΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ο ΛΑΟΣ-ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑ-ΕΙΝΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ. ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ….ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΑ….ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ….

ΔΕΥΤΕΡΟ. ΑΥΞΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΝΔ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΑ. ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ 72 ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!72 ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ….ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ…..ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΚΕΙ…

ΤΡΙΤΟ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΣ ΧΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΔΩ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ….ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΚΑΜΙΑ ΜΕ ΧΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ…ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ….ΕΧΟΥΝΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ…ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΟΚ…

ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΧΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΛΕΠΑΙΝ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ-ΑΥΣΤΡΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ-ΒΕΛΓΙΚΗ ΦΛΑΝΔΡΑ , ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ….ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΝΑ ΠΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑ….

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ…ΟΥΤΕ 7% ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ….ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ….

12) ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ; ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ;

ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΑΜΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΤΟ 2014 ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΠΤΑΜΕ . ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΥΣΟΔΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΛΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ….ΟΛΑ…

ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΤΕ Η ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΔΙΕΣΠΑΣΑΝ….ΑΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ , ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ…

ΑΝ ΤΩΡΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 4 ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ….ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΟ 2011 ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ…..ΤΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ…


ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ
*ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ
*Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΘΡΑ.

*Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΤΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔ ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ-ΑΣΚΗΣΕΙΣ…ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ…

*Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΑ-ΙΝΔΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ.

*ΑΜΕΣΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ…ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

*ΟΧΙ ΜΗ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ…ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…

*ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.

*ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ….ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ "ΕΥΡΩΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ"; 

ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ; 

ΠΟΙΟΙ….ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑ. ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΙΓΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥΣ. 

ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ…
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ/ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΘΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ. 

ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.


ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΕ "ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ". ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΩΣ….ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΝΩ…ΠΟΤΕ. 

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ…ΟΛΑ…ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. 

ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΟΙ ΝΥΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ. ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΛΑΟ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ….


ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΕΣΕΩΝ-ΙΔΕΩΝ-ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΥΧΟΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2014. ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΓΕΙΑ ΦΕΤΟΣ Η ΠΑΓΙΑ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ "ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ" ΜΕΣΑ ΜΑΣ….ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ. 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΚΕΙ. ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΕΝΥΑ….ΟΧΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ….ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΑΚΑΠΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ 21ου ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ. "ΒΕΝΣΕΡΕΜΟΣ".

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ….
ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΟΡΤΗ.

ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
ΠΑΝΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ "ΤΡΑΧΥΣ" ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ
ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ.ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ  ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/12/blog-post_2640.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ‏ - ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ

Τελείωσε το πάρτυ κύριοι της Κυβέρνησης
και του κρατικοδίαιτου Τραπεζικού Συστήματος !!!

Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΟΙΜΗ
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014,
ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.

ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ,
ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ, ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,
ΕΝΗΜΕΡΑ, ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ,
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ
ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ
ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ :
https://www.facebook.com/groups/ypervasi/232446806937006/

ΕΞΟΔΑ ΑΓΩΓΗΣ : 50 ΕΥΡΩ
Κατάθεση στο Λογαριασμό :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5029-021448-849
ΙΒΑΝ : GR10 0172 0290 0050 2902 1448 849
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Α.Μ.Δ.Σ. Αθηνών 26001

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E MAIL ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ :
kinima.ypervasi@gmail.com
1. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
2. ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ 50 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Κ.ο ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ

ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ,
ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ,
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ Φ/Β.


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ :

-- ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΑΣ
-- ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
-- ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
-- ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
-- ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
-- ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΡΑΚΙΑ
-- ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50%
-- ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΕΤΩΝ
-- ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50.000 ΕΥΡΩ
-- ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
-- ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
-- ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ
-- ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ
-- ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ,
ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ,
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ.

ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ,
ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Η ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ,
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ,
ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ
ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΠΡΟΝΟΜΙΑ
ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ ΕΠΙ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ,
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.
----------------------------------------------------------------------------------
ΥΠΕΡΒΑΣΗ : Κίνημα Δράσης, Πράξης και Αποτελέσματος

https://www.facebook.com/groups/ypervasi/
https://www.facebook.com/Kinima.Ypervasi
https://twitter.com/Kinima_Ypervasi
http://www.youtube.com/channel/UCV6j-hZeyTY4QSW1GC6ztDw

ΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
https://www.facebook.com/groups/ypervasi/206647376183616/

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
https://www.facebook.com/groups/ypervasi/206191962895824/

Η «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» είναι το αδέσμευτο, υπερκομματικό Κίνημα των Πολιτών που εμπνευστήκαμε από το άρθρο 120 του Συντάγματος και αποφασίσαμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, να περάσουμε εδώ και τώρα στην πράξη και να ενωθούμε στον αγώνα της δημιουργικής ανατροπής του χρεοκοπημένου μεταπολιτευτικού μοντέλου της ασύδοτης τραπεζοκρατίας.

Στην «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» σεβόμαστε το Σύνταγμα της Ελλάδος και τους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος και πιστεύουμε στις αρχές της κινηματικής οργάνωσης και αλληλεγγύης, των δράσεων κοινωνικού, οικονομικού, τραπεζικού και καταναλωτικού ακτιβισμού, της διαφάνειας και της συλλογικής διεκδίκησης, διακυβέρνησης, διαχείρισης και ελέγχου.

Αγωνιζόμαστε για τη μαζική κινητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας κατά της ανισότητας, της κοινωνικής και οικονομικής αδικίας και κατά της ασυδοσίας του δημοσίου, των ασφαλιστικών ταμείων και του τραπεζικού συστήματος.

Οργανώνουμε και υποστηρίζουμε κινηματικές και ακτιβιστικές δράσεις για την προστασία των δικαιωμάτων και τη συλλογική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων Καταθετών, Αποταμιευτών, Ομολογιούχων, Δανειοληπτών, Φορολογούμενων και Μικροφειλετών του Δημοσίου και των Ασφαλιστικών Ταμείων και των Δικαιούχων Ασφαλιστικών Παροχών και Αποζημιώσεων από Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις.

Καλούμε όλους τους Πολίτες που συμφωνείτε με την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, να κάνετε ο καθένας την προσωπική του «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» και, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και κομματικές σας επιλογές, να ενωθείτε μαζί μας στον αγώνα για Κοινωνική, Οικονομική, Τραπεζική, Φορολογική και Επιχειρηματική Ισονομία, Αλληλεγγύη και Δικαιοσύνη.

το είδα


Επίσης υπάρχει και :


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ


http://antistasitora.blogspot.gr/


ΓΡΑΦΕΙΑ : ΑΘΗΝΑ . Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 5


ΤΗΛ . 6930 362 262 WIND
.........6984 656 709 COSMΟΤΕ
.........6944 39 30 87 VODΑFONE
.........6986 753 208 WHATS UP
.........210 56 96 014 ΣΤΑΘΕΡΟ
.........210 56 96 015 ΦΑΞ


email : antistasi.nai@gmail.com
.........: antistasitora@yahoo.com

Στηρίζω την Ελλάδα

Το "Στηρίζω την Ελλάδα" θέλοντας να αντιστρέψει τις εξελίξεις στην εθνική μας οικονομία πραγματοποιεί μια από τις μεγαλύτερες ενημερωτικές εκστρατείες που έχει γίνει ποτέ με τo σύνθημα "Ελλάδα Παντού".


 
 
 
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/

Τελικά πόσοι είναι οι Βορειοηπειρώτες;

Κωνσταντίνος Χολέβας

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, της Οργανώσεως της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία, Βασίλης Μπολάνος παρουσίασε προ ολίγων ημερών μία ενδιαφέρουσα καταγραφή αριθμητικών και ποιοτικών στοιχείων.

Συγκεκριμένα η Ομόνοια αμφισβήτησε την απογραφή πληθυσμού και εθνοθρησκευτικών κοινοτήτων που διενήργησε προ δύο ετών η αλβανική κυβέρνηση και πραγματοποίησε μία δική της απογραφή.

Οι ελληνικής εθνικής συνειδήσεως Αλβανοί υπήκοοι, όπου κι αν κατοικούν, εκλήθησαν να απογραφούν είτε γραπτώς είτε ηλεκτρονικώς (μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας). Τα τελικά αποτελέσματα δείχνουν τον αριθμό των 286.500 που δηλώνουν Ελληνες στην Αλβανία.

Εξ αυτών περίπου οι μισοί κατοικούν στην Ελλάδα, αλλά διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με την πατρώα γη. Το 90% δηλώνει ότι ακολουθεί την ορθόδοξη πίστη, ενώ οι υπόλοιποι δεν δηλώνουν θρήσκευμα. Από πλευράς γλωσσικής, οι 186.000 περίπου δηλώνουν ότι είναι ελληνόφωνοι και οι υπόλοιποι, περίπου 100.000, δηλώνουν κυρίως βλαχόφωνοι.

Οι γενναίοι Ελληνόβλαχοι κρατούν ψηλά τη σημαία!

Δεν γνωρίζω πόσο αξιόπιστη μέθοδος χρησιμοποιήθηκε γι' αυτήν την καταγραφή του Ελληνισμού, πάντως τα στοιχεία φαίνεται ότι συμφωνούν με την ιστορική πορεία των εθνολογικών στατιστικών. Προ κομμουνισμού, η τελευταία απογραφή έδειχνε ότι ορθόδοξοι χριστιανοί ήταν το 20% του πληθυσμού, εκ των οποίων η συντριπτική πλειονότητα Ελληνες.

 Αντιθέτως, η επίσημη αλβανική άποψη φέρνει τους Βορειοηπειρώτες γύρω στους 60.000, στοιχείο που είναι οφθαλμοφανώς ανακριβές. Αρκεί να παρατηρήσει κάποιος με μία εμπειρική στατιστική πόσοι Βορειοηπειρώτες κατοικούν στη χώρα μας, όπου ξεπερνούν κατά πολύ τους αλβανικούς υπολογισμούς.

Η αλβανική Πολιτεία, από την ίδρυσή της το 1913 μέχρι σήμερα, προσπάθησε με κάθε τρόπο να αμφισβητήσει τον αριθμό και τα δικαιώματα της ελληνικής εθνικής κοινότητος.

Εχουμε, λοιπόν, δύο απογραφές, μία κρατική και μία της Ομόνοιας, που η μία δεν αναγνωρίζει την άλλη. Οι εκπρόσωποι των ομογενών μας αλλά και η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας ουδέποτε αποδέχθηκαν το αποτέλεσμα της κρατικής απογραφής.

Παρά τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ενώσεως να καταγράφονται και η εθνική καταγωγή και το θρήσκευμα -αν θέλει ο ερωτώμενος-, τελικά οι περισσότεροι απογραφείς δεν έθεταν σκοπίμως αυτά ερωτήματα στις περιοχές του Ελληνισμού.

Από τη στιγμή που η μεγαλύτερη μειονότητα της Αλβανίας δεν αναγνωρίζει την κρατική απογραφή, δικαιούνται η Ελλάς και η Ε.Ε. να ζητήσουν νέα αδιάβλητη απογραφή όλων των μειονοτήτων της Αλβανίας.


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4077.html


Υπεγράφη η συμφωνία πώλησης του 66% της ΔΕΣΦΑ στη SOCAR

Παρά τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν στην πορεία και παρά τις παλινωδίες των Αζέρων, υπεγράφη τελικά η συμφωνία πώλησης του 66% των μετοχών της εταιρείας «Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου Α.Ε.» (ΔΕΣΦΑ) έναντι 400 εκατ. ευρώ, μεταξύ, αφενός, του ΤΑΙΠΕΔ και των ΕΛΠΕ και αφετέρου, της εταιρείας πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν SOCAR.

Με την υπογραφή της συμφωνίας μεταβιβάζεται στη SOCAR έναντι 400 εκατ. Ευρώ το 66% του ΔΕΣΦΑ, ήτοι 31% που κατείχε το ΤΑΙΠΕΔ και 35% που κατείχαν τα ΕΛΠΕ.

Παράλληλα, υπεγράφη και συμφωνία μετόχων, μεταξύ του Δημοσίου, του ΤΑΙΠΕΔ και της SOCAR, η οποία αφορά τη διοίκηση του ΔΕΣΦΑ μετά τη μεταβίβαση των μετοχών στη SOCAR.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ:

«Υπεγράφη σήμερα η Συμφωνία Πώλησης Μετοχών (SPA) του ΔΕΣΦΑ από το ΤΑΙΠΕΔ και την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. στην αζέρικη εταιρεία «State oil Company of the Republic of Azerbaijan» (SOCAR) με την
παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη, του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου και του Προέδρου της SOCAR, κ. Rovnag Abdullayev. Ταυτόχρονα, υπεγράφη και η Συμφωνία Μετόχων (SHA), μεταξύ του Δημοσίου, του ΤΑΙΠΕΔ και της SOCAR, η οποία αφορά στη διοίκηση του ΔΕΣΦΑ μετά τη μεταβίβαση των μετοχών στη SOCAR. Με την υπογραφή της Συμφωνίας ύψους €400 εκατ., που αφορά στην πώληση του 66% του ΔΕΣΦΑ, ήτοι 31% για το ΤΑΙΠΕΔ και 35% για τα ΕΛΠΕ, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την εισροή επιπλέον επενδυτικών κεφαλαίων, για την υλοποίηση των απαραίτητων επενδύσεων, που θα οδηγήσουν στον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην αγορά ενέργειας. Επισημαίνεται, ότι για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, απαιτείται η λήψη των σχετικών εγκρίσεων, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Στόχος του ΤΑΙΠΕΔ είναι η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με τους καλύτερους δυνατούς όρους, διασφαλίζοντας το δημόσιο συμφέρον και τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό, η ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ θα συμβάλλει σημαντικά στη δυναμική επανατοποθέτηση της Ελλάδας στον ενεργειακό χάρτη της ευρύτερης περιοχής με σημαντικά αναπτυξιακά οφέλη για τη χώρα.


το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/12/66-socar.html

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Έγραψε έξω από το σπίτι του «Αγαπητέ Άγιε Βασίλη φέρε πίσω την χώρα μας» και δέχτηκε επίσκεψη από την αστυνομία!

Ο TimothyMiller, ένας υποστηρικτής του βρετανικού Κόμματος Ανεξαρτησίας (UKIP) [του NigelFarage], σκέφτηκε αυτά τα Χριστούγεννα να βάλει έξω από την πόρτα του σπιτιού του μία φωτεινή πινακίδα που έγραφε «το μόνο που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι να πάρουμε πίσω τη χώρα μας» ("allwereallyneedisourcountryback"). 

Λίγο αργότερα δέχτηκε επίσκεψη από την αστυνομία. 

Η αστυνομία του Hampshireείχε λάβει καταγγελίες ότι το μήνυμα του Μίλερ ήταν «ρατσιστικό». 

Αλλά οι αστυνομικοί δεν προέβησαν σε περαιτέρω ενέργειες, όταν ο Μίλερ τους είπε ότι το μήνυμα δεν ήταν ρατσιστικό, αλλά πολιτικό. 

Ο Miller, που διευθύνει μια επιχείρηση ταξί, είπε στο EastleighNews : «Δεν υπάρχει τίποτα το ρατσιστικό σε αυτό το σύνθημα». 

«Όλοι σήμερα σε λένε ‘ρατσιστή’ εάν θέλεις να υπάρχει έλεγχος στη μετανάστευση». 

Ο Millerείπε επίσης ότι, πριν έρθει στην πόρτα του η
αστυνομία, μία νεαρή γυναίκα είχε χτυπήσει την πόρτα του και τον αποκάλεσε «κακό, βρωμερό, αντιπαθητικό σκ****». 

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε : «Ενημερωθήκαμε για το σύνθημα και ότι κάποιοι παραπονέθηκαν επειδή αισθάνονταν ότι μπορούσε να έχει ρατσιστική χροιά». 

«Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη και μας είπε το σήμα αντανακλά μια πολιτική άποψη και όχι μια φυλετική, και καθώς το μήνυμα δεν είναι από μόνο του ρατσιστικό ή προσβλητικό, δεν υπάρχει κάποιο ποινικό αδίκημα». 


Τον περασμένο Μάιο, ένας πρώην στρατιωτικός ζωγράφισε έξω από την εξώπορτα του σπιτιού που νοίκιαζε, την αγγλική σημαία, γνωστή ως σημαία του Αγίου Γεωργίου και διατάχθηκε να την καλύψει, γιατί θα μπορούσε να θεωρηθεί «προσβλητική» και θα μπορούσε να φέρει «αναταραχή» στους γείτονες. Ο 52χρονος StevenRolfe, δήλωσε ότι το έκανε για να δείξει την αγάπη του στην πατρίδα του.

Ο Rolfeέλαβε μια επιστολή από έναν υπάλληλο του γραφείου διαχείρισης ακινήτων, όπου έλεγε ότι οι γείτονες θα μπορούσαν να «ανησυχήσουν» από το σύμβολο. Η επιστολή τον προειδοποιούσε ότι θα μπορούσε να τοποθετηθεί στην κατηγορία των «ενοχλητικών γειτόνων» και ότι θα μπορούσαν να του κάνουν έξωση αν δεν το κάλυπτε. Μάλιστα, του δήλωσαν ότι είχε διορία επτά ημερών για να βάψει τη πόρτα του.

http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/12/blog-post_24.html 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Παραπλάνηση, η βασική στρατηγική
Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι η απλούστερη μέθοδος εξασφάλισης της λειτουργίας ενός σιωπηλού όπλου και απόκτησης ελέγχου του κοινού είναι να το διατηρούν ασυντόνιστο και με άγνοια για τις βασικές αρχές του συστήματος από την μια, και συγχυσμένο, αποδιοργανωμένο, απογοητευμένο και διασπασμένο με πράγματα που δεν έχουν πραγματική σημασία, από την άλλη.

Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής:

(1) Διαλύοντας το μυαλό τους, υπονομεύοντας την πνευματική δραστηριότητα τους, παρέχοντας μια χαμηλού επιπέδου δημόσια παιδεία (κρατώντας μόνο για την ελίτ την υψηλή γνώση) στα μαθηματικά, την λογική, τον σχεδιασμό συστημάτων και την οικονομία, και αποθαρρύνοντας την τεχνική δημιουργία.

(2) Κατευθύνοντας τα αισθήματα τους, αυξάνοντας την μαλθακότητά τους (την πνευματική και την φυσική) με:
(α) συνεχή βομβαρδισμό (πνευματικός και συναισθηματικός βιασμός) με σεξ, βία και τρομοκρατία στα Μέσα Ενημέρωσης -ειδικά την τηλεόραση και τις εφημερίδες.
(β) το να τους δίνουν -σε υπερβολή «σκουπίδια για πνευματική τροφή», στερώντας τους ταυτόχρονα αυτό που πραγματικά χρειάζονται.
(3) ξαναγράφοντας την Ιστορία και τους νόμους και
υποβάλλοντας το κοινό σε αποκλίνουσα συμπεριφορά έτσι ώστε να μπορούν να μεταστρέψουν την σκέψη τους από τις πραγματικές τους ανάγκες σε πολυτελείς, μη απαραίτητες, προτεραιότητες.



Όλα αυτά αποτρέπουν τους πολίτες να ενδιαφερθούν και να ανακαλύψουν τα σιωπηλά όπλα της τεχνολογίας του κοινωνικού αυτοματισμού. Ο γενικός κανόνας είναι ότι υπάρχει κέρδος από την σύγχυση: όσο περισσότερη σύγχυση υπάρχει, τόσο μεγαλύτερο είναι το κέρδος. Άρα, η καλύτερη μέθοδος είναι να δημιουργούνται προβλήματα και μετά να προσφέρονται έτοιμες λύσεις γι’ αυτά.

Ανακεφαλαίωση Παραπλάνησης

• Μέσα Ενημέρωσης: Απομακρύνετε την προσοχή του ενήλικου κοινού από τα πραγματικά κοινωνικά ζητήματα και στρέψτε την σε ανούσια ριάλιτυ.

• Σχολεία: Διατηρείστε ασχοιχείωτα τα νεαρά παιδιά σε τομείς όπως τα μαθηματικά, τα οικονομικά, το δίκαιο, την φιλοσοφία και την Ιστορία.

• Διασκέδαση: Κρατείστε σε πολύ χαμηλό επίπεδο την διασκέδαση του κοινού.

• Εργασία: Κρατείστε απασχολημένο συνεχώς το κοινό, χωρίς να του αφήνετε χρόνο να σκεφθεί.«Πίσω στην φάρμα με τα υπόλοιπα ζώα».

πηγη
το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1415.html

«Σημείωμα αυτοκτονίας»: Συγκλονιστική επιστολή γιατρού στον υπουργό υγείας .


«Το αποτέλεσμα της -δικτατορικού τύπου- εντολής να καλυφθεί η απουσία γιατρού στη Γαύδο, είναι να μείνω ο μοναδικός δημόσιος γιατρός σε όλη την περιοχή του Ακρωτηρίου, τη στιγμή που ακόμα και με βάση τις εισηγήσεις των διάφορων επιτροπών για την ΠΦΥ, απαιτούνται τουλάχιστον 6 μόνιμοι γιατροί, με σταθερή καθημερινή παρουσία και γνώση του πληθυσμού ευθύνης». 

Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για το γιατρό Δημήτρη Μακρέα, που εργάζεται ως γιατρός Γενικής ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρωνίου . Η επιστολή, στην οποία ο ίδιος δίνει το όνομα «σημείωμα αυτοκτονίας», έχει ως εξής:

Ίσως δεν είναι ο καλύτερος χώρος για να δημοσιευτούν τόσο προσωπικές και φορτισμένες στιγμές. Προβληματίζομαι αν πρέπει να το ανεβάσω.Από την άλλη αν δε δημοσιοποιηθούν αυτή η σελίδα δε θα είναι παρά ένα σώμα χωρίς ψυχή… ένα καθόλα ψεύτικο προφίλ που δε θα είχε καμία σχέση με μένα. Σε στιγμές πολύ έντονης φόρτισης έγραψα το παρακάτω κείμενο που θα μοιραστεί στους κατοίκους του Ακρωτηρίου….

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ
Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να γράψεις ένα σημείωμα “αυτοκτονίας”. Στην προκειμένη περίπτωση -ευτυχώς- όχι βιολογικής , αλλά “επαγγελματικής αυτοκτονίας”. Έρχονται όμως στιγμές που ο άνθρωπος αδυνατεί να διαχειριστεί το συναισθηματικό του φορτίο, την πίεση που συσσωρεύεται από μια εξαιρετικά απαιτητική εργασία σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.


Στα εννέα χρόνια που εργάζομαι ως γιατρός Γενικής ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρωνίου προσπάθησα και έχω την εντύπωση ότι, με τη βοήθεια και την ανοχή του κόσμου, κατάφερα το ιατρείο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, αλλά και των κοινοτήτων του ακρωτηρίου, συνολικά. Χωρίς να υπάρξει κανενός είδους αποκλεισμός. Με αγωνιώδη προσπάθεια να χτιστούν στέρεες θεραπευτικές σχέσεις με κάθε άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε.

Ίσως πολλά να μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά και ακόμα καλύτερα , ίσως οι γνώσεις και δεξιότητές μου ως θεραπευτή να μπορούσαν να είναι περισσότερες, ίσως τα λάθη μου να μπορούσαν να είναι λιγότερα. Πιστεύω όμως ,ότι προσπάθησα και μόχθησα. Ότι τίμησα την ευθύνη που μου ανατέθηκε με όλες μου τις δυνάμεις, πιθανώς και με ένταση μεγαλύτερη από όση μπορούσα να αντέξω.


Από τη χρονική περίοδο που ξεκίνησε η “κρίση” αισθάνθηκα την υποχρέωση να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο, να μην υπολογίσω ψυχική, πνευματική και σωματική κόπωση, προκειμένου να ανταποκριθώ σε ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις σε παροχή ιατρικών υπηρεσιών, αλλά και να στηρίξω ανθρώπους που εκτός την αρρώστια βίωναν τη ματαίωση κάθε ελπίδας και προσδοκίας τους.

Θεώρησα και εξακολουθώ να θεωρώ ότι αυτή είναι η ιστορική ευθύνη ενός “δημόσιου γιατρού” , ενός επαγγελματία που προσπαθεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες των συνανθρώπων του και να υποστηρίξει τη φιλοσοφία και ιδεολογία του με την ίδια τη στάση ζωής του.

Με πολύ περηφάνια, πιθανώς και με μια δόση αλαζονείας, πιστεύω ότι υπήρξα μέλος του αθέατου, αλλά ευτυχώς καθόλου αμελητέου κομματιού της κοινωνίας, που κατόρθωσε να αποτρέψει την ολοκληρωτική κοινωνική καταστροφή.

Αν δεν έχουμε οριστικά καταρρεύσει, αν εξακολουθεί να υπάρχει μια στοιχειώδης κοινωνική συνοχή, συμβαίνει χάρη στην προσπάθεια ανθρώπων που σε σχολεία και νοσοκομεία, σε πόλεις και χωριά, σε ενορίες και γειτονιές, σε δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς χώρους, αρνήθηκαν να παραδοθούν στη δίνη της κρίσης , στηρίζοντας τους συνανθρώπους τους και δεχόμενοι στήριξη από αυτούς. Αυτή ήταν και η μοναδική, αλλά συνάμα τεράστια νίκη του κοινωνικού κινήματος.

Όσο διάστημα εργάζομαι στο ΠΙ Αρωνίου δεν ένιωσα ποτέ στερημένος από την αγάπη και τη στοργή των ανθρώπων. Ίσως ο περισσότερο ωφελημένος από την εννιάχρονη σχέση μου με τους κατοίκους του Ακρωτηρίου να είμαι εγώ ο ίδιος. 

Ωρίμασα και μέστωσα ως θεραπευτής, έγινα καλύτερος ως άνθρωπος, έμαθα να δομώ υγιείς, λειτουργικές και πάνω από όλα ειλικρινείς σχέσεις, θεραπευτικές αλλά και ανθρώπινες, έμαθα να κάνω τον ιδεαλισμό μου πράξη… Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η προσπάθειά μου και η λειτουργία του ΠΙ Αρωνίου έχει αξιολογηθεί θετικά από τους ίδιους τους ανθρώπους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους. Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή κάθε έναν ξεχωριστά.


Σε πλήρη αντιδιαστολή με τους ανθρώπους βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός και η πολιτική ηγεσία. Θα περίμενε κανείς , ότι σε μια περίοδο που εργαζόμαστε στα όρια της ψυχικής ,σωματικής και επαγγελματικής εξουθένωσης, να έχουμε τουλάχιστον την ηθική υποστήριξη της πολιτείας.

Αντί αυτού, βιώνουμε τον καθημερινό εξευτελισμό, τη συκοφάντηση και την παρεμπόδιση κάθε προσπάθειας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου φροντίδα υγείας. Θα μπορούσα να απαριθμήσω έναν ατελείωτο κατάλογο με τα προβλήματα των υγειονομικών δομών, την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού και την αδιαφορία για τις ανάγκες των ανθρώπων, αλλά και των επαγγελματιών που δουλεύουμε στο ΕΣΥ.

Θα σταθώ μόνο στη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Το αποτέλεσμα της -δικτατορικού τύπου- εντολής να καλυφθεί η απουσία γιατρού στη Γαύδο, είναι να μείνω ο μοναδικός δημόσιος γιατρός σε όλη την περιοχή του Ακρωτηρίου, τη στιγμή που ακόμα και με βάση τις εισηγήσεις των διάφορων επιτροπών για την ΠΦΥ, απαιτούνται τουλάχιστον 6 μόνιμοι γιατροί, με σταθερή καθημερινή παρουσία και γνώση του πληθυσμού ευθύνης.


Προσωπικά, δε μπορώ να συναινέσω στον εξευτελισμό κάθε έννοιας ιατρικής φροντίδας, αλλά και στην προσωπική μου εξόντωση. Με μεγάλη περηφάνια θεωρώ ότι έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό για να μην αποκλειστεί κανένας άνθρωπος από το ιατρείο.

Κριτήρια αποκλεισμού δεν εφάρμοσα ποτέ και δε σκοπεύω να εφαρμόσω. Όσοι από τον κρατικό μηχανισμό με περίσσια ευκολία αφήνουν μια περιοχή με περισσότερους από 13.000 κατοίκους, αλλά και με μετακινούμενο από τα Χανιά πληθυσμό, με έναν μόνο δημόσιο γιατρό, οφείλουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους και να αναλάβουν την ευθύνη για τον τυχόν αποκλεισμό ανθρώπων από το ΠΙ Αρωνίου.


Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατον να συνεχίσω να εργάζομαι. Ελπίζω ότι το διάστημα που θα κάνω χρήση της άδειας μου θα βρεθεί οριστική και μόνιμη λύση στο δραματικό πρόβλημα υποστελέχωσης των δημόσιων ιατρείων στην περιοχή του Ακρωτηρίου, μακριά από λογικές περιφερόμενων γιατρών που κατά περίπτωση και ανάλογα με την κοινωνική κατακραυγή καλύπτουν για περιορισμένη χρονική διάρκεια πολύ περιορισμένες ανάγκες, κύρια σε συνταγογραφία.


Σε διαφορετική περίπτωση δε βλέπω άλλο δρόμο από την “επαγγελματική αυτοκτονία” και τη παραίτηση μου, ως τον ύστατο και πλέον οδυνηρό τρόπο αντίστασης. Με την ειλικρίνεια και την εντιμότητα με την οποία πορεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια σας δηλώνω ότι το μοναδικό που επιθυμώ, είναι να συνεχίσω εργάζομαι ως δημόσιος γιατρός στο Ακρωτήρι.
Αυτή τη στιγμή όμως, νιώθω τσακισμένος και εξευτελισμένος…


Πρέπει να αισθανθώ ξανά ικανός να δουλέψω, να σκεφτώ και κυρίως να νιώσω αν μπορώ να συνεχίσω..


Θέλω ξανά να ευχαριστήσω κάθε έναν ξεχωριστά για την αγνή και άδοληαγάπη με την οποία με περιβάλλετε και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε".


Δημήτρης Μακρέας,
Γιατρός στο Ακρωτήρι


ertopen
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1531.html

Συγκλονιστικές εικόνες από την κακοκαιρία στη Βρετανία

Κύμα κακοκαιρίας με ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες σαρώνει από χθες τη Μεγάλη Βρετανία με τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται στα νότια της χώρας και στην Ουαλία.
Μέχρι στιγμής πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ πάνω από 100.000 σπίτια στη Νότια Αγγλία είναι χωρίς ρεύμα.
Προβλήματα υπάρχουν και στα αεροδρόμια της χώρας με πολλές πτήσεις να έχουν ακυρωθεί.
Χάος στο αεροδρόμιο του Gatwick
Χάος στο αεροδρόμιο του Gatwick



 


http://www.4news.gr/
 

ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ COCA COLA ΚΑΙ ΤΗΣ NESTLE ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

Έπειτα από χημικές αναλύσεις σε ειδικό πιστοποιημένο εργαστήριο, ανιχνεύτηκε ποσότητα υδροχλωρικού οξέος στο αναψυκτικό των 500 ml που εστάλη το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του zougla.gr σε λευκό φάκελο, ο οποίος περιείχε επίσης ένα usb stick (με προκήρυξη/video).

Καθώς το θέμα άπτονταν της δημόσιας υγείας, το δείγμα δόθηκε σε ειδικό εργαστήριο για ανάλυση, όπως άλλωστε προέτρεπε ο συντάκτης του κειμένου. Μετά το πέρας των χημικών εξετάσεων, δημοσιεύουμε αυτούσια την προκήρυξη.

Τι περιείχε ο φάκελος-απειλή για τις πολυεθνικές

Μέσα στο usb stick ήταν αποθηκευμένη μια προκήρυξη έξι σελίδων που φέρει την υπογραφή FAI/IRF Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο / Πυρήνας Nicola και Alfredo και ένα video διάρκειας δυόμιση λεπτών.

Ο συντάκτης προειδοποιεί ότι μέλη της οργάνωσης έχουν προμηθευτεί μπουκάλια αναψυκτικών των εταιρειών Coca Cola και Nestle, στα οποία έχουν εκχύσει 100 ml υδροχλωρικό οξύ, και σκοπεύουν να τα επανατοποθετήσουν στα ράφια των καταστημάτων μετά από τέσσερις ημέρες.

«Εμείς 4 ημέρες μετά από την αποστολή των φακέλων θα ξεκινήσουμε την επανατοποθέτηση. Η ενέργειά μας αυτή θα διαρκέσει 10 μέρες ακριβώς. Η επιλογή της περιόδου των εορτών δεν είναι τυχαία. Αντίθετα, είναι οι μέρες που τα κέρδη αυτών των πολυεθνικών πολλαπλασιάζονται. Οπότε, για 10 ημέρες θα τοποθετήσουμε σύνολο 63 πλαστικά μπουκάλια COCA-COLA LIGHT των 500 ml και 42 πλαστικά μπουκάλια NESTEA των 500 ml, όλων των γεύσεων. Η ενέργειά μας θα λάβει χώρα στις μητροπόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Η επανατοποθέτηση θα γίνει σε όλων των ειδών τα καταστήματα που πουλάνε τα συγκεκριμένα προϊόντα. Όλα αυτά τα μπουκάλια που θα επανατοποθετηθούν περιέχουν περίπου 100 ml διαλύματος υδροχλωρικού οξέος.

Επιλέξαμε το υδροχλωρικό οξύ, γιατί σε αυτή την αναλογία, διαπιστώσαμε, έπειτα από πειραματισμούς ότι δεν επηρεάζει καθόλου το χρώμα της COCA-COLA και του NESTEA, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα καθαριστικά όπως η χλωρίνη κ.τ.λ.», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο κείμενο που εστάλη στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Πατήστε πάνω στο κείμενο για να διαβάσετε την προκήρυξη:



Το video που εστάλη στο zougla.gr

name="kaltura_player_1387904464" id="kaltura_player_1387904464" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" allowFullScreen="true" height="360" width="520" data="http://www.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_dfiozzlm/uiconf_id/8794331">video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Tι έδειξαν οι αναλύσεις

Το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασε ο φάκελος στις εγκαταστάσεις του zougla.gr και ανοίχτηκε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, το όνομα του οποίου αναγραφόταν πάνω σε αυτόν. Αφού διαβάσαμε το κείμενο της προκήρυξης, αποστείλαμε το δείγμα για χημική ανάλυση. Το μεσημέρι της Τρίτης, παραλάβαμε τα αποτελέσματα του πιστοποιημένου εργαστηρίου.

Σύμφωνα με τον χημικό, εντοπίστηκε ποσότητα υδροχλωρικού οξέος 0,05 μόλαρ. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι θετικό σε υδροχλώριο ήταν και το δείγμα που εξέτασε η αστυνομία στα ειδικά εργαστήριά της.



Σχέδιο «Πράσινη Νέμεσις»

Ο συντάκτης του κειμένου επισημαίνει ότι με αυτήν την ενέργεια η οργάνωση σηματοδοτεί την έναρξη του επόμενου project συντονισμού άτυπων ομάδων συγγένειας και πυρήνων της FAI με το όνομα «Πράσινη Νέμεσις».

«Καλούμε συντρόφους και πυρήνες άμεσης δράσης σε όλο το κόσμο να συνωμοτήσουν και να συντονιστούν με σκοπό την εκδίκηση και τη δολιοφθορά ενάντια σε εταιρείες και πρόσωπα, που με τις ενέργειές τους λεηλατούν το περιβάλλον, την άγρια ζωή και τη φύση.

Κάθε μέσο είναι καλοδεχούμενο. Για εμάς η καλύτερη τακτική είναι να χτυπηθούν με μπογιές, με φωτιά, με βόμβες, τα εργοστάσια, οι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τα επιστημονικά εργαστήρια γενετικής. Να σαμποτάρουμε την ομαλή κυκλοφορία εμπορευμάτων, που χτίζουν τη δικτατορία των πολυεθνικών εταιρειών – δολοφόνων και να ξοδέψουμε σφαίρες σε αυτούς που τις διοικούν. Με το σχέδιο “ΠΡΑΣΙΝΗ ΝΕΜΕΣΙΣ” εγκαινιάζουμε την αφετηρία ενός διαλόγου της πράξης, πάνω στην προοπτική της Νέας Αναρχίας και της αντιπολιτισμικής τάσης.

Ξαναβάζουμε κριτικά στο τραπέζι τις ιδεολογικές αγκυλώσεις περί σεβασμού της ανθρώπινης ζωής (ακόμα και των εχθρών), που διακατέχουν ορισμένους πυρήνες της ALF διεθνώς, με σκοπό να τις καταργήσουμε.

Γιατί για εμάς οι επιθέσεις μας δε πρέπει να περιορίζονται μόνο στη καταστροφή κτιριακών υποδομών. Αυτοί που δολοφονούν ζώα με φόλες, πρέπει να εκτελεστούν με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να τους ταίσουμε με τις φόλες τους. Συνολικά, λοιπόν, είναι σημαντικό να μη παραλείψουμε να στοχοποιούμε τη φυσική υπόσταση των θεσμών (διευθυντών, επιστημόνων, νομικών συμβούλων, κ.λ.π.). Έτσι, το σχέδιο “ΠΡΑΣΙΝΗ ΝΕΜΕΣΙΣ” είναι μία στιγμή σύνδεσης μεταξύ παράλληλων διαδρομών αγώνα. Είναι το σημείο συνάντησης των αναρχομηδενιστών με τους αντιπολιτισμικούς οικοαναρχικούς».



O φάκελος, το μπουκάλι, το usb stick


Ο φάκελος που εστάλη στο zougla.gr
Ο φάκελος που εστάλη στο zougla.gr


Mέτρα προστασίας των καταναλωτών

Μετά τη χθεσινή ανάρτηση για το θέμα, πέραν της αντιτρομοκρατικής ενδιαφέρον επέδειξαν οι εταιρείες Coca Cola και Nestle, oι οποίες επικοινώνησαν με το zougla.gr αναφέροντας ότι παρακολουθούν στενά το θέμα και ότι πρόκειται να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των καταναλωτών.

Οι συνέπειες της κατάποσης 100 ml υδροχλωρικού οξέος

Το υδροχλωρικό οξύ είναι υδατικό διάλυμα του αέριου υδροχλωρίου με το οποίο έχει και τον ίδιο χημικό τύπο, HCl. Είναι ανόργανο ισχυρό οξύ, πολύ διαβρωτικό με πολλές και σημαντικές βιομηχανικές χρήσεις. Προσβάλλει το δέρμα και καταστρέφει κάθε φυτικό ή ζωικό ιστό. Το καθαρό υδροχλωρικό οξύ είναι τελείως άχρωμο, αλλά το υδροχλωρικό οξύ του εμπορίου είναι κιτρινωπό επειδή περιέχει προσμίξεις.

Το παλιότερο όνομά του ήταν σπίρτο του άλατος. Το όνομα αυτό το πήρε από την εποχή κατά την οποία παρασκευαζόταν αποκλειστικά και μόνο από το κοινό μαγειρικό αλάτι το οποίο αποτελεί στη φύση άφθονη και φθηνή πρώτη ύλη.

Απευθυνθήκαμε στον χημικό και τεχνολόγο τροφίμων, Π. Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να μας ενημερώσει για τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσει στον οργανισμό η κατάποση 100 ml υδροχλωρικού οξέως.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν κάποιος πιει έστω και μία γουλιά μπορεί να υποστεί εγκαύματα β’ βαθμού σε φάρυγγα και λάρυγγα. «Επηρεάζονται τα όργανα του ανθρώπου. Το HCl είναι πολύ ισχυρό διάλυμα, όπως η χλωρίνη. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό μαρμάρων», αναφέρει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ο καταναλωτής δεν μπορεί να αντιληφθεί με μία γουλιά την πρόσμιξη του οξέως με την coca cola. «Δεν έχει κακή οσμή. Ωστόσο είναι 10.000 φορές πιο ισχυρό από το ανθρακικό των αναψυκτικών», αναφέρει.

Ωστόσο, εάν κάποιος καταπιεί 100 ml υδροχλωρικού οξέος που είναι αναμεμειγμένο με coca cola, τότε θα υποστεί σοβαρά εγκαύματα στην στοματική κοιλότητα (στόμα), την ρινική κοιλότητα, αλλά και το στομάχι. Κάποιος που έχει αδύνατο οργανισμό παρουσιάζει μεγάλες πιθανότητες να παρουσιάσει βλάβες μη αναστρέψιμες και να μην καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.



http://www.zougla.gr/greece/article/vitrioli-se-anapsiktika
 http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/12/coca-cola-nestle.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters