Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΤΟ HAARP - ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΞΗΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Μια καταστροφική παγκόσμια επισιτιστική κρίση σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει ποτέ στη σύγχρονη εποχή έρχεται.

Ξηρασία και περίεργα καιρικά φαινόμενα έχουν πλήξει την παραγωγή τροφίμων σε όλο τον κόσμο αυτό το καλοκαίρι, και ο ΟΗΕ και η Παγκόσμια Τράπεζα έχουν εκδόσει δυσοίωνες προειδοποιήσεις για τον πληθωρισμό τροφίμων που έρχεται.
Για όλους εμάς στο δυτικό κόσμο, η αύξηση της τιμής των τροφίμων μπορεί να είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά στον αναπτυσσόμενο κόσμο μπορεί να σημάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Απλά θυμηθείτε τι συνέβη το 2008. Όταν οι τιμές των τροφίμων χτύπησαν ρεκόρ που οδήγησε σε εξεγέρσεις για τα τρόφιμα σε 28 διαφορετικές χώρες.
Σήμερα, υπάρχουν περίπου 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι που υποσιτίζονται σε όλο τον κόσμο. Ακόμα και οι φήμες για ελλείψεις τροφίμων είναι αρκετές για να προκαλέσουν το χάος στη μάζα σε πολλές περιοχές του πλανήτη. Όταν οι άνθρωποι φοβούνται ότι δεν πρόκειται να είναι σε θέση να θρέψουν τις οικογένειές τους, τείνουν να φτάσουν στην απελπισία.

Ενα πρόσφατο άρθρο του CNN λέει ότι « το 2013 θα είναι μια χρονιά σοβαρής παγκόσμιας κρίσης ».

Η αλήθεια είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε απλώς φήμες μιας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης, αλλά στην πραγματικότητα αρχίζουν να ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια μας.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν τη χειρότερη ξηρασία εδώ και 50 χρόνια αυτό το καλοκαίρι, και ορισμένοι ειδικοί έχουν ήδη δηλώσει ότι ο καιρός δεν ήταν ποτέ τόσο ξηρός για τόσο πολύ καιρό, και ότι η τεράστια ζημιά έχει ήδη γίνει για την καλλιέργεια της επόμενης χρονιάς.
Από την άλλη πλευρά του κόσμου, τη Ρωσία, την Ουκρανία και το Καζακστάν έχουν δει όλες τις καλλιέργειες σιταριού τους να πλήττονται από την φριχτή ξηρασία αυτό το καλοκαίρι.

Η Αυστραλία έχει επίσης ξηρασία, και στην Ινδία οι βροχές των μουσώνων ήταν περίπου 15% πίσω στα μέσα Αυγούστου.
Η παγκόσμια παραγωγή τροφίμων θα είναι πολύ λιγότερη από ό, τι αναμένεται αυτό το έτος, και η παγκόσμια ζήτηση τροφίμων θα συνεχίζει να αυξάνεται σταθερά.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξάγουν το περισσότερο φαγητό από οποιοσδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο, και γι 'αυτό σε όλη την υδρόγειο παρακολουθούν νευρικά τη φρικτή ξηρασία στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτό το καλοκαίρι με βαθιά ανησυχία.

Η ξηρασία των τελευταίων χρόνων έχει προκληθεί με τεχνητό τρόπο:

H.A.A.R.P είναι τα αρχικά που παραπέμπουν στο High-frequency Active Aural Research Programme {Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας}.

Είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!

Η ιδέα αυτή ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα από το γνωστό φυσικό Tesla.
Το H.A.A.R.P. αποτελείται από ένα σύστημα κεραιών, μέσω των οποίων ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται σε μία υπερ-κεραία. Τα κύματα μέσω της αντανάκλασής τους στην ιονόσφαιρα πολλαπλασιάζουν την ισχύ της ραδιομαγνητικής συχνότητας (σε προχωρημένο στάδιο του σχεδιασμού θα φτάνει τα 10 δισ. Watt) και κατευθύνονται σε επιθυμητά σημεία. Τα πειράματα σε πρώτη φάση έλαβαν χώρα στην Αλάσκα, όπου έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο σύστημα κεραιών, ενώ οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για άλλα δύο σημεία στον κόσμο, στην παγωμένη Νορβηγία και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.

Οι ελλείψεις στα τρόφιμα και το νερό, είναι ένα μεγάλο μέρος μιας προωθούμενης προπαγάνδας της ελίτ.

Τα κυρίαρχα κοινωνικά θέματα προορίζονται για να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν την εξουσία και τον πλούτο σε προκατασκευασμένες επιχειρήσεις της παγκοσμιοποίησης, όπως τον ΟΗΕ, το ΔΝΤ , την Παγκόσμια Τράπεζα , κλπ.
Θέλω να αναφέρω εδώ ότι η έλλειψη τροφίμων είναι μια φρικτή πραγματικότητα σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες. Το άρθρο αυτό επικεντρώνεται στην κερδοσκοπία ότι η έλλειψη τροφίμων θα μπορούσε να έρθει στο λεγόμενο Πρώτο Κόσμο, και ότι θα μπορούσε να εφαρμοστεί σκόπιμα μια τεχνητή πείνα.

O Claiborne Pell γερουσιαστής (DR.I.) πίστευε ότι το Πεντάγωνο είχε παραποιήσει τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.
Έγραψε σχετικά με τις υποψίες του σε ένα κύριο άρθρο με τίτλο, "Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες παγκόσμιες δυνάμεις με επεμβάσεις του καιρού και χρήση ως όπλο πολέμου».
Εμφανίστηκε στη The Providence Εφημερίδα το 1975, ενα απόσπασμα ως εξής:

Οι ΗΠΑ και άλλες παγκόσμιες δυνάμεις θα πρέπει να υπογράψουν μια συνθήκη για να τεθεί εκτός νόμου η παρέμβαση στον καιρό ως μέσο πολέμου.

Χρειαζόμαστε μια συνθήκη τώρα για να αποφευχθούν τέτοιου είδους ενέργειες - πριν οι στρατιωτικοί ηγέτες του κόσμου αρχίσουν τις καταιγίδες, χειραγωγώντας τα κλίματα, και σεισμούς που θα προκαλούν ενάντια στους εχθρούς τους. Η βασική ιδέα του πολέμου του περιβάλλοντος είναι απλή - εάν ένα έθνος μπορεί να μάθει να προκαλεί φυσικά φαινόμενα που μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες ζημιές σε έναν εχθρό, με βροχοπτώσεις, πλημμύρες, παλιρροϊκά κύματα, σεισμούς, ακόμη και κλιματικές αλλαγές που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τη γεωργία ενός ολόκληρου έθνους.

Η συνθήκη του ΟΗΕ που αναφέρεται παραπάνω, τέθηκε σε ισχύ τρία χρόνια μετά αφότου ο Pell έγραψε το άρθρο του, με 32 συμβαλλόμενες χώρες.



 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/haarp.html

Ο Μεγάλος Αδελφός του διαδικτύου σε παρακολουθεί !!!

Το παρακάτω βίντεο είναι πραγματικό και έγινε στα πλαίσια της καμπάνιας βελγικού οργανισμού για την ασφάλεια των τραπεζικών συναλλαγών στο διαδίκτυο.

Σε ένα σκηνικό στημένο σε πλατεία των Βρυξελλών τυχαίοι άνθρωποι κλήθηκαν για να "διαβαστεί" το μυαλό τους. Ένα ταλαντούχο μέντιουμ αποκαλύπτει σχεδόν τα πάντα για την προσωπικότητα και την ζωή των ανυποψίαστων Βέλγων και στο τέλος...
αποκαλύπτεται, αφήνοντας άφωνα τα ανυποψίαστα "θύματά" του.

Το διαδίκτυο αρχικά προορίστηκε να είναι ένα μέσο επικοινωνίας και άντλησης πληροφοριών. Αυτό βέβαια στην πορεία άλλαξε.

Το πως θα χρησιμοποιηθεί από τον καθένα είναι όπως το μαχαίρι. Κάποιος κόβει το ψωμί και αλείφει το βούτυρο και κάποιος άλλος με το μαχαίρι κόβει κεφάλια ή τις φλέβες του. Σήμερα οι άνθρωποι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο εξάρτησης από το διαδίκτυο που η ζωή τους είναι πρώτα στην οθόνη του υπολογιστή και μετά στο δρόμο και στην πραγματικότητα.

Οι πληροφορίες για την ζωή τους, τις συνήθειες τους και τα προσωπικά δεδομένα που με ευκολία δίνουν διαδικτυακά χρησιμοποιούνται από επιτήδειους που τους εκμεταλλέυονται με ποικίλους τρόπους. Αυτό φαίνεται πρωτίστως στο βίντεο.

Το άλλο σκέλος όμως που πρέπει να προβληματίσει είναι ότι κυρίως μέσω του διαδικτύου μπορεί κάποιος να γνωρίζει πως σκέφτεσαι, ποιες ειναι οι αρχές σου και τα πιστεύω σου. Να σε κατατάξει στον αν είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος, άρα μία εν δυνάμει "απειλή" για το σύστημα ή αποχαυνωμένος και άβουλος μαζάνθρωπος.

Δείτε το και προβληματιστείτε




http://anti-aisthitika.blogspot.gr/

Για αυτή τη Γενοκτονία δε μιλά κανένας…Γιατί;

Δύο χρόνια τώρα εισέρχομαστε όλο και περισσότερο στο σπιράλ του θανάτου. Βαδίζουμε βαθύτερα μέσα στο τούνελ έχοντας πλέον αμυδρές ελπίδες ότι κάπου παραπέρα ίσως να διαφανεί ηλιαχτίδα φωτός.

του Στρατή Μαζίδη

Ακούσαμε και διαβάσαμε αρκετά. Ελάχιστα όμως ειπώθηκαν και καταγράφηκαν για τη νέα αθόρυβη γενοκτονία του Ελληνισμού. Επίτηδες; Τα οικονομικά τραβούν τα φώτα της προσοχής;
Ίσως.

Ποιος άλλωστε θα κοιτάξει το αύριο όταν αδυνατεί να τα καταφέρει σήμερα;
Αυτή τη φορά η γενοκτονία είναι σαφώς ανώδυνη αλλά πολύ περισσότερο αποτελεσματική και πονηρή.

Και ποια είναι αυτή; Η ζωή των νέων ανθρώπων που βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και η μέλλουσα γενιά η οποία είτε δεν έρχεται είτε θα μεγαλώσει εκτός Ελλάδας.

Κοιτάζω λίγο τον περίγυρό μου. Από όλα τα παιδιά της τάξης στο δημοτικό και αργότερα στο γυμνάσιο και το λύκειο ελάχιστοι ανοίξαμε δικό μας σπίτι ενώ όσοι παντρεύτηκαν περιορίστηκαν στην πλειοψηφία τους στο ένα παιδί.

Η Μαρία π.χ. Στα 35 της είναι μια αξιόλογη κοπέλα. Έχει την τύχη να εργάζεται. Η όλη αβεβαιότητα όμως δεν την αφήνει καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να φτιάξει τη ζωή της. Το φόβητρο της ανεργίας πλανάται πάνω από το κεφάλι της. Βέβαια δεν τη διώχνει κανείς, είναι καλή σκλάβα. Εργάζεται άπειρες ώρες και δε ζητά τίποτε. Στο λίγο που της μένει θα κάνει και κανένα ιδιαίτερο για να μην ισχυριστεί ότι έχασε μερικά χρόνια από τη ζωή της για να σπουδάσει μαθηματικός. Χρόνος όμως για την ίδια τη Μαρία; Ελάχιστος. Μηδενικός. Κι όσο μεγαλώνει κανείς, τόσο παραξενεύει ή αν θέλετε γεροντοκορίζει. Οι συμβιβαστικές διαθέσεις γίνονται όλοενα και λιγότερες όσο μεγαλώνουμε.

Τα ίδια κι ο αδερφός της ο Δημήτρης. Ωραίος, καλό παιδί αλλά με δουλειά δεν κατάφερε να στεριώσει πουθενά. Κάτι part-time με αμοιβές της πλάκας και αφεντικά που δε σέβονται τον κόπο των εργαζομένων. Όπως και κάτι δουλειές που τις κάνεις απλά γιατί το θες διότι δεν αμοίβουν καθόλου. Πώς να αποπειραθεί κι αυτός για το κάτι επιπλέον;
Σπίτι – δουλειά, δουλειά – σπίτι.

Η Αθανασία και ο Βασίλης δύο άλλα παιδιά. Όταν τους έλεγα προ ετών να βγουν στην αγορά εργασίας, να κοιτάξουν να βρουν να χωθούν σε κάποιο φροντιστήριο, να δημιουργήσουν ένα κύκλο, αυτοί προτιμούσαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους βουτηγμένοι σε ντάνες συγγραμάτων, μια ακαδημαϊκή καριέρα. Και να το μάστερ, να το διδακτορικό, πτυχία πτυχία πτυχία που η μόνη τους χρησιμότητα απεδείχθη να καλύπτουν τα σκασίματα των σοβάδων στους τοίχους. Κάτι ψιλοδουλειές του ποδαριού για κάτι που θυμίζει χαρτζιλίκι.

 Όταν γνωρίστηκαν ήταν γύρω στα 19 η Αθανασία και στα 21 ο Βασίλης, σήμερα 31 και 33 αντίστοιχα. Οι πρώτες άσπρες τρίχες κάνουν την εμφάνισή τους, δείγμα ότι η ζωή προχωρά κι ο άνθρωπος γερνά, άσχετα αν δεν την έζησε. Αν δεν τσοντάρουν οι γονείς, τότε θα καταλάβουν πως τελικά χάθηκαν κάπου στο δάσος καταδιώκοντας το ούτως ή άλλως άπιαστο όνειρο. Για γάμο δε, ούτε κουβέντα.

Ο Πέτρος πάλι αποφάσισε στα 42 του να ξενιτευθεί. Όσα δεν μπόρεσε να κατορθώσει εδώ και με δικές του ευθύνες, τα βρίσκει στη Γερμανία. Δουλειά, αξιοπρεπή μισθό και συνθήκες διαβίωσης. Αφεντικό του; Ένας Έλληνας που έφυγε 2-3 χρόνια νωρίτερα.

Η Πηνελόπη και ο Μάνος, φεύγουν κι αυτοί από την Ελλάδα μαζί με το παιδί τους. Ως πότε θα κάθεται ο Μάνος απλήρωτος στην πρωινή του εργασία; Ένα e-mail σε εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου και του Ντουμπάι και το πρόβλημα λύθηκε.

Ναι τους πονάει που πρέπει να φύγουν, δεν το θέλουν, αλλά πρέπει και να ζήσουν, πρέπει να μπορούν να κοιμούνται τη νύχτα.

Φαντάζομαι ότι οι παραπάνω πραγματικές ιστορίες σας φαίνονται οικείες. Έχουν δε έναν κοινό παρανομαστή. Τον άτιμο το χρόνο που κυλάει και φεύγει σα νερό καθώς και αυτόν εδώ τον τόπο που αδειάζει.

Ο χρόνος δεν κάνει χατίρια, δε σταματά μέχρι ο άνθρωπος να μπει σε μια ρότα. Απεναντίας ξεγλυστρά παίρνοντας όμως μαζί του και την επόμενη γενιά, αυτή που θα ερχόταν αν οι σημερινοί νέοι των 25-35 αισθάνονταν πως υπήρχε πραγματικά λίγος χώρος να κινηθούν και οξυγόνο να αναπνεύσουν.

Δεν υπάρχει όμως. Ενώ κι αυτοί που είχαν προλάβει να δημιουργήσουν κάτι, αφού βρέθηκαν σε αδιέξοδο, το πήραν απόφαση να φύγουν.

Και στο τέλος τι θα μείνει για την Ελλάδα; Ένα πουκάμισο αδειανό…


 http://freepen.gr/?p=9435

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8904.html

Για δες ρε ποιός διορίστηκε !!!


Αφιερωμένο στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
Έτσι, για να καταλαβαίνετε ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο (όσοι καταλαβαίνετε τέλος πάντων....)


για όσους δεν θυμάστε ή δεν καταλαβαίνετε:...

Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών για τον Chris Uregian

από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
από τη REAL NEWS
από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ




Πηγή
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8052.html

Διάλογος αφέντρας Μέρκελ και σκλάβου Αντωνάκη.

Η διπλωματία και το θεαθήναι θα μας φάει. Ο λόγος φυσικά που έρχεται η Μέρκελ στην Ελλάδα δεν είναι ουσιαστικός, καθώς «πρέπει» να φανεί στην Ευρώπη πως η ηγέτιδά της βρίσκεται στο πλευρό ενός δοκιμαζόμενου μέλους της. Δεν κερδίζουμε τίποτα από την επίσκεψή της ούτε εμείς ως πολίτες, ούτε ο Σαμαράς ως αυτό που τον βάλαμε να είναι.

Το αντίθετο μάλιστα. Αυτός «πέφτει» στα μάτια ακόμα και των ηλιθίων που εξακολουθούν να τον πιστεύουν και οι τσέπες μας επιβαρύνονται λόγω μιας άχρηστης πρωτοβουλίας. Για την απαγόρευση διαδηλώσεων και συναθροίσεων δε, ότι και να πούμε είναι περιττό. Μόνο το ότι είμαστε ηλίθιοι και άξιοι της μοίρας μας δε βαριέμαι να επαναλαμβάνω.

Η Μέρκελ στην Αθήνα λοιπόν για συναντήσεις με την εξουσία των ιθαγενών. Τι συνέβη σ’αυτές τις συναντήσεις; Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έσπασε τον κλοιό ασφαλείας και βρέθηκε στον τόπο… συνάθροισης της γερμανίδας αφέντρας και του τοπικού σκλάβου της:
















mediasoup

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2606.html

Δήλωση του Π. Καμμένου μετά την "απρόκλητη επίθεση με χημικά" που δέχθηκαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ .

«Ήρθαμε εδώ να διαδηλώσουμε απέναντι στην έλευση όχι της καγκελαρίου της Γερμανίας αλλά εκείνης της ηγέτιδας μιας χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλει να γίνει...
επικυρίαρχος των λαών της Ευρώπης καταλύοντας ουσιαστικά και την ευρωπαϊκή συμφωνία.

Έρχεται εδώ εκπροσωπώντας τους τραπεζίτες και χαμογελώντας ζητά από τον ελληνικό λαό να κάνει περισσότερες θυσίες, αλλά ο ελληνικός λαός ήδη είναι νεκρός.

Τέσσερις χιλιάδες είναι εκείνοι που αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεξαν. Ένα εκατομμύριο 800 χιλιάδες είναι οι άνεργοι. Κάθε μέρα κλείνουν μαγαζιά. Άνθρωποι βρίσκονται χωρίς δουλειά. Τετρακόσιες πενήντα χιλιάδες παιδιά δεν έχουν να φάνε και συνεχίζουν να μιλάνε για στοιχήματα και για νέα μέτρα αντιμετωπίζοντας δήθεν τον εχθρό που είναι η ύφεση. Η ύφεση που οι ίδιοι φέρανε. Ο κ. Σαμαράς συνεχίζοντας την πολιτική του Παπανδρέου, αλλά και καλύπτοντας ο ένας τον άλλον.

Έφτασαν στο σημείο σε μια ειρηνική διαδήλωση να φέρουν τους προβοκάτορες, όπως τους δίδαξαν και να χτυπήσουν έλληνες βουλευτές. Να ρίξουν χημικά σε έλληνες βουλευτές και στον ελληνικό λαό χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως πρόκληση. Αφού θέλουν να τους αντιμετωπίσουμε εκτός από τη Βουλή και στο πεζοδρόμιο, θα είμαστε στο πεζοδρόμιο.

Εμείς ειρηνικά καλώντας τον ελληνικό λαό ενωμένο θα απαντήσουμε σε αυτή την ξένη κατοχή. Την ξένη κατοχή που υπηρετεί η εσωτερική τρόικα.



http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1414.html

Καμμένος: Τέρενς, μας ψεκάζουν!

Ένταση επικράτησε στην λεωφόρο Συγγρού και πιο συγκεκριμένα στους Στήλους του Ολυμπίου Διός, όπου πραγματοποιούσαν νωρίς το απόγευμα της Τρίτης τη συγκέντρωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενάντια στην έλευση της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ.
Κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεών τους, μια ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στην συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αποτέλεσμα να τη διαλύσει.

Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών, με αποτέλεσμα ο Πάνος Καμμένος και ο Τέρενς Κουίκ να αντιμετωπίσουν αναπνευστικα προβλήματα.

Μάλιστα, ένα μέλος του κόμματος υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ο Τέρενς Κουίκ μετά το περιστατικό δήλωσε στο Σκάι:

"Αστυνομικοί είχαν ρίξει έναν νεαρό στο έδαφος και τον χτυπούσαν. Πήγα κοντά και η αντίδραση ενός αστυνομικού ήταν να μου ρίξει στο πρόσωπο χημικά. Και έχασα τον κόσμο. Χτυπήθηκε με χημικά και ο κ. Κουράκης και ένας άλλος συνάδελφος".

Στην ετοιμοθάνατη Ελλάδα πάνε κι έρχονται οι παλιοί μας "φίλοι" - Τυχαίο;

Αν επρόκειτο περί "γάμου" και αν φυσικά η Μέρκελ θύμιζε έστω και κατ ελάχιστο "νύφη" θα μπορούσαμε να γράψουμε σχετικά με την σημερινή της επίσκεψη βάζοντας ως τίτλο τη λαϊκή παροιμία "Έκλασεν η νύφη και σχόλασεν ο γάμος".

Η ιεραπόστολος της προτεσταντικής ηθικής του ευρωκαπιταλισμού , δεν ήλθε ούτε σα "νύφη" ούτε φυσικά για να μιλήσει για "γάμους".Το προφανές είναι ότι ήλθε αφ΄ενός να κανονίσει τις τελευταίες "λεπτομέρειες" της "κηδείας" μας και αφ΄ετέρου να στείλει κατά Αμερική μεριά το μήνυμα ότι σε αυτόν τον "πελάτη" δικαιώματα έχει το Δ΄Ράϊχ (Ε.Ε) και ουδείς άλλος.

Κάτι δηλαδή σαν κι αυτό που θα έκανε μια ύαινα που είναι έτοιμη να κατασπαράξει ένα ετοιμοθάνατο άλογο και αντιλαμβάνεται πως έρχεται ένα τσακάλι να της πάρει τον "μεζέ".
Επειδή όμως ακόμα και σε αυτά τα αρπακτικά υπάρχει ένας "κώδικας τιμής", η Μέρκελ αφού έδωσε οδηγίες στον εντολοδόχο της φύλακα έφυγε αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στον Νταβούτογλου ο οποίος αύριο θα κένει και αυτός την "περατζάδα" του στα μέρη μας ως εκπρόσωπος των ΗΠΑ - ΙΣΡΑΗΛ.

Αν δεν καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι έχουμε να κάνουμε με σωματέμπορες που βλέπουν την Ελλάδα σαν διεκδικούμενη πόρνη , τότε η ζωή μας θα έχει την ίδια ποιότητα και αξία όχι με εκείνη των ραγιάδων προγόνων μας αλλά με εκείνη των θυμάτων του traficking.
Επειδή πολλοί δεν αντιλαμβάνονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτής της νέας κατοχής παραθέτουμε τον ορισμό που δίνει ο δικός τους ΟΗΕ για το traficking:

...Ο επίσημος ορισμός του trafficking (διεθνική σωματεμπορία) σύμφωνα με το "Πρωτόκολλο των Ηνωμένων Εθνών για την Αποτροπή, την Καταστολή και την Τιμωρία της Παράνομης Διακίνησης Προσώπων με Σκοπό τη Σεξουαλική και Οικονομική Εκμετάλλευση, Ιδιαίτερα των Γυναικών και των Παιδιών" είναι:

"Παράνομη Διακίνηση Προσώπων με Σκοπό τη Σεξουαλική-Οικονομική Εκμετάλλευση θα εννοείται η στρατολόγηση, η μεταφορά, η μετακίνηση, η εγκατάσταση (στέγαση, μέριμνα για τη συνέχιση της παραμονής) ή η παραλαβή προσώπων, μέσω της απειλής ή της χρήσης βίας ή άλλων μορφών εξαναγκασμού, της απαγωγής, του δόλου, της εξαπάτησης, της κατάχρησης της δύναμης, της κατάχρησης μιας ευάλωτης ή τρωτής θέσης, της προσφοράς ή της αποδοχής οικονομικού ή άλλου οφέλους για την επίτευξη της σύμφωνης γνώμης ενός προσώπου το οποίο ασκεί έλεγχο ή εξουσία επί άλλου προσώπου για το σκοπό της εκμετάλλευσης.

Η εκμετάλλευση θα περιλαμβάνει κατ' ελάχιστο: την εκμετάλλευση της πορνείας των άλλων ή άλλες μορφές σεξουαλικής εκμετάλλευσης, την εξαναγκαστική εργασία ή παροχή υπηρεσιών, τη διαμόρφωση συνθηκών σκλαβιάς ή παρόμοιων με αυτή πρακτικών, τη διαμόρφωση συνθηκών δουλείας (δεσμευτικής παροχής υπηρεσιών) ή τη λήψη σωματικών οργάνων."...




http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7975.html

 http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9080.html

ΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΙ ...!!!‏


Οι ελληναράδες που ντύθηκαν ναζί για να υποδεχθούν την Άνγκελα Μέρκελ κάνουν, όπως ήταν αναμενόμενο, το γύρο του κόσμου. Πρώτη η Bild που δεν έχασε την ευκαιρία να τους προβάλλει στη κεντρική της σελίδα.

H φωτογραφία (κάτω) από το Spiegel
και στη βρετανική Daily Mail. Και εις ανώτερα!



http://www.triklopodia.com/2012/10/blog-post_9860.html

ΙΚΕΤΗΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ .BINTEO


"Ο ελληνικός λαός ματώνει, αλλά είναι αποφασισμένος να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, στην κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, επισημαίνοντας ότι η χώρα είναι αποφασισμένη να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να ξεπεράσει την κρίση. Πολλά έχουν επιτευχθεί, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν τόνισε μεταξύ άλλων από την πλευρά της η Αγκελα Μέρκελ".
Πρωθυπουργός Γ.Τσολάκογλου ο Β'
 Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ3 και το makeleio.gr θα συνεχίσουν να ενημερώνουν την κοινή γνώμη ανεπηρρέαστοι από το αίσχος της προπαγάνδας των υποδουλωμένων καθεστωτικών δημοσιογράφων που την ώρα της επίσκεψης της οικονομικής δολοφόνου στην πατρίδα, ξεπέρασαν τον πιο θλιβερό τους εαυτό. Αυτή είναι η γραμμή μας. Και δεν θα την αλλάξουμε μέχρι να ξεκουμπιστούν οι είλωτες και οι ραγιάδες από τη χώρα.

http://makeleio.gr

Δηλαδή σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση ο συγχρονισμός της “αυτοκτονίας” στην Τζακάρτα με την έναρξη απολογίας του Σμπώκου;

Δηλαδή σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση ο συγχρονισμός της “αυτοκτονίας” στην Τζακάρτα με την έναρξη απολογίας του Σμπώκου;

Το γράψαμε και πριν. Αυτά που (δεν) έχει παραδεχτεί ο Άκης είναι ψίχουλα εμπρός στο πανηγύρι των εξοπλιστικών. Το ότι ο Άκης δεν ήταν μόνος του, το ξέρουν και οι πέτρες.


Το ότι κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει δεν πάει στην Τζακάρτα για να το κάνει, το ξέρουν και αυτό τα κοτρώνια της Ινδονησίας. Αντιθετα, στην στρατοκρατούμενη Τζακάρτα πάει για να φυλαχθεί από κανένα κακό συναπάντημα.

Ο Άκης έστειλε το πρώτο μήνυμα καλώντας το ΚΥΣΕΑ.

Και αυτό δεν χρειάζεται να είναι κανείς συνωμοσιολόγος για να σκεφτεί “Πως είναι δυνατόν κοτζάμ ΚΥΣΕΑ να υπέγραφε τον διαγωνισμό οπερέτα των υποβρυχίων χωρίς να πάρουν
είδηση τις βαλίτσες”;

Εκεί κάπου άρχισαν οι απόπειρες αυτοκτονίας της Βίκυς και οι γυμνές φωτογραφίες του Άκη από την φυλακή.

Τώρα που η μέγγενη έπιασε και τον Σμπώκο (εμάς μας θυμίζει μπαλαντέρ) με ότι αυτό συνεπάγεται, έχουμε την “αυτοκτονία”.

Μα κανένας από τα θηρία της ενημέρωσης δεν σκέφτηκε να το συνδυάσει ως μήνυμα στον “Βοσκό”; Μόνο εμείς είμαστε συνωμοσιολόγοι;


πηγή

Πηγή:  - RAMNOUSIA

Ποιες επιχειρήσεις δεν πληρώνουν το χαράτσι της ΔΕΗ, με τη χαριστική ρύθμιση Βενιζέλου

Με ρύθμιση Βενιζέλου χαρίζουν έως και 60% από το χαράτσι της ΔΕΗ σε μεγάλες επιχ 
Με μία παράγραφο που πέρασε στα ψιλά της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 16ης Δεκεμβρίου του 2011, ο τότε υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου και σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε τη δυνατότητα σε μεγάλες επιχειρήσεις να πετύχουν τεράστιες εκπτώσεις στο χαράτσι των ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Για τα ακίνητα τα οποία δεν έχουν οικιακή χρήση και με εμβαδόν δομημένης ηλεκτροδοτούμενης επιφάνειας άνω των χιλίων τετραγωνικών μέτρων, ο συντελεστής προσδιορισμού του τέλους του πίνακα α΄ υπολογίζεται μειωμένος κατά τριάντα τοις εκατό (30%) για το άνω των χιλίων τετραγωνικών μέτρων και κατά εξήντα τοις εκατό (60%) για το άνω των δύο χιλιάδων (2.000) τετραγωνικών μέτρων τμήμα του ακινήτου».
Η συνέπεια αυτής της ρύθμισης είναι η ενδεικτική λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με βάση τα στοιχεία τα οποία υποστηρίζει ότι συλλέχθηκαν από την κατάληψη στο Πληροφοριακό Κέντρο της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τη λίστα αυτή μεταξύ αυτών που έχουν πετύχει μεγάλες εκπτώσεις στο χαράτσι που θα έπρεπε να πληρώνουν κανονικά είναι και:
  • Ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός για 4 παροχές ρεύματος σε κτίρια της οδού Κηφισίας, συνολική έκπτωση περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ.
  • Το REGENCY καζίνο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης του οποίου τα τετραγωνικά μηδενίστηκαν το 2012 και του επστράφησαν τα χρήματα που είχε καταβάλει το 2011
  • Το ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ το οποίο ενώ αρχικώς πλήρωσε, δεν πληρώνει πλέον ΕΕΤΗΔΕ
  • Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι
  • Τα εκπαιδευτήρια ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ
  • Η εκδοτική επιχείρηση Πήγασος
  • Τα ελαστικά ΜΙΣΕΛΕΝ
  • Το ΙΚΕΑ στα Σπάτα
  • Το Lamda Olympia Village
  • Το Κηφισός Mall (River West),
  • Το Lamda Estate Development Μαρούσι
  • Το Θεραπευτήριο Υγεία
  • Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς
  • Το Media Markt
  • Η Πρόκτερ & Γκαμπλ
  • Η Αττική οδός
  • Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
  • Ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αγγελόπουλος για το σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό.

Ποιους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες και τραπεζίτες είδε η Μέρκελ στο Χίλτον

Ποιους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες και τραπεζίτες είδε η Μέρκελ στο Χίλτον 
Μια εξαιρετικά «κλειστή» αλλά εξίσου ουσιαστική συνάντηση στρίμωξε η Άνγκελα Μέρκελ στο βαρυ, φορτωμένο πρόγραμμα της ολιγόωρης επίσκεψης της στην Αθήνα.
Μάλιστα μπορεί επικοινωνιακά να μην προβάλλεται έντονα αλλά το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης μπορεί να έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία για τις εξελίξεις στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες, κυρίως στο κομμάτι της ανάπτυξης. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες η γερμανίδα Καγκελάριος θα συναντήσει ένα κλειστό club «εκλεκτών» παραγόντων της αγοράς σήμερα το απόγευμα στις 5:30 στο Hilton όπου και θα καταλύσει η αποστολή της.
Μέγαρο Μαξίμου, γερμανική πρεσβεία αλλά και το Ελληνογερμανικό επιμελητήριο που από κοινού ανέλαβαν το συντονισμό της συνάντησης τηρούν σιγή ιχθύος. Ωστόσο τραπεζική πηγή αναφέρει ότι στο τραπέζι εκτός από τη γερμανίδα Καγκελάριο και τον Αντώνη Σαμαρά θα παραβρεθούν μόλις 12 άνθρωποι. Έξι εξ' αυτών θα «εκπροσωπούν» την ελληνική επιχειρηματικότητα, ενώ οι άλλοι έξι θα είναι εκπρόσωποι γερμανικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι παρών θα είναι ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος και οι υπόλοιποι πέντε «Έλληνες» που θα παρευρεθούν θα προέρχονται αποκλειστικά από τον τραπεζικό κλάδο.
Οι «Γερμανοί» προσκεκλημένοι θα είναι εκπρόσωποι εταιρειών γερμανικών συμφερόντων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η «σύνθεση» της γερμανική ομάδας αλλά θεωρείται περίπου βέβαιο ότι θα υπάρχει παρουσία του ΟΤΕ (τον οποίο θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Μ. Τσαμάζ) αλλά και των υπολοίπων εταιρειών γερμανικών συμφερόντων αναλόγου μεγέθους.
Αν και δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για τη συγκεκριμένη συνάντηση, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η σύσταση των καλεσμένων θα οδηγήσει τη συζήτηση σε θέματα ρευστότητας και λειτουργίας της τραπεζικής αγοράς στην Ελλάδα. Θέμα που θεωρείται μείζον για την επίτευξη του στόχου της ανάπτυξης.
Πηγή:www.capital.gr

Γυμνός «αγανακτισμένος» τρέχει να χαιρετήσει τη Μέρκελ [εικόνες+ βίντεο]

Από τη μια τα ΜΑΤ να ρίχνουν δακρυγόνα, από την άλλη οι κουκουλοφόροι να πετούν πέτρες και στη μέση ένας άνδρας που τρέχει γυμνός στο Σύνταγμα, προκειμένου να χαιρετήσει από κοντά την Άνγκελα Μέρκελ.
Όχι, δεν πρόκειται για σενάριο κωμωδίας, αλλά για πραγματικό γεγονός που συνέβη σήμερα στο Σύνταγμα. Πάνω που ο πετροπόλεμος διαδηλωτών και ΜΑΤ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, ένας νεαρός άρχισε να τρέχει γυμνός στη Βασιλέως Γεωργίου, χαιρετώντας το πλήθος που τον αποθέωνε, με στόχο να φτάσει στη Βουλή και να χαιρετήσει τη Γερμανίδα καγκελάριο.











 
 
 

Αυτά είναι τα έγγραφα για τα 600 δισ. που παρουσίασαν οι ομογενείς στον Αδωνι

Αυτά είναι τα έγγραφα για τα 600 δισ. που παρουσίασαν οι ομογενείς στον Αδω 
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανάρτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης τα έγγραφα που του παρέδωσαν οι ομογενείς για την υπόθεση των 600 δισ. δολαρίων.
Οπως έγραψε στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης, πρόκειται για έγγραφα του φακέλου που παρέδωσε στον ίδιο ο δικηγόρος των ομογενών και τα οποία έστειλαν προς ενημέρωση των πολιτικών της Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο iefimerida.gr, είχε απειλήσει ότι θα πάει την Πέμπτη στον Εισαγγελέα εάν εντός της Τετάρτης -όπως έχουν υποσχεθεί- δεν εμφανίσουν τον λογαριασμό από τον οποίο να προκύπτει ότι διαθέτουν το ιλιγγιώδες αυτό ποσό.
Το πρωί στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε πρόσωπο και πρόσωπο με τους κ.κ Μανώλη Λαμπράκη και Γιώργο Παπαδάκη οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν καταθέσει το ποσό των 600 δισ. δολαρίων σε λογαριασμό καναδικής τράπεζας υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, και μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι έχουν αποστείλει φάκελο με όλα τα αποδεικτικά έγγραφα στη Βουλή, τον Αρειο Πάγο και το υπουργείο Οικονομικών.
Tι αναφέρουν τα έγγραφα
Το τρισέλιδο κείμενο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει κοινοποιηθεί στον Άρειο Πάγο, τους βουλευτές, τον Πρόεδρο της Βουλής, τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας.
Στο κείμενο υπάρχει ο κωδικός του λογαριασμού που φέρει το περίεργο όνομα «SOVEREIGN DEMOCRACY OF ELLAS», δηλαδή «Κυρίαρχη Δημοκρατία της Ελλάδας» και αναφέρεται ότι έχει κατατεθεί το ιλλιγιώδες ποσό των 600 δισεκατομμυρίων δολλαρίων στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας και τη σημείωση οτι το ποσό ρευστοποιείται τον Αύγουστο του 2014 -οπότε και λήγει το αμερικανικό χρεόγραφο- και η ανάληψή του μπορεί να γίνει αν τηρηθούν οι όροι του καταθέτη, δηλαδή της End National Debt με έδρα τη Νέα Υόρκη.
Αξίζει να σημειωθεί πως η μετάφραση των επίσημων τίτλων των ελληνικών κυβερνητικών οργάνων και του ίδιου του ονόματος της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν αποδίδεται με την απαιτούμενη ακρίβεια που απαιτεί ένα επίσημο έγγραφο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η «Ελληνική Δημοκρατία» που είναι και η επίσημη ονομασία της χώρας, αντί για Hellenic Republic αποδίδεται και ως Ellas ή Greece στο εν λόγω έγγραφο, ενώ και η Βουλή των Ελλήνων (μτφ. Hellenic Parliament) αποδίδεται ως Parliament of Greece.


Πέταξαν μπουκάλια στην αυτοκινητοπομπή της Μέρκελ έξω από το Ντυνάν - Δείτε το βίντεο


Επεισόδια σημειώθηκαν στη Λ. Μεσογείων, έξω από το Ερρίκος Ντυνάν από όπου θα περνούσε η αυτοκινητοπομπή της Μέρκελ. Εργαζόμενοι του νοσοκομείου προσπάθησαν να φτάσουν στη λεωφόρο Μεσογείων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Όταν δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν με τις ασπίδες τους οι εργαζόμενοι πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες και τότε οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών. 

Ωστόσο, δεν έγιναν προσαγωγές ούτε υπήρξε κάποιος τραυματισμός. 

 

 
 
http://www.triklopodia.com/2012/10/blog-post_366.html

TO ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟ



Η πρώτη βομβίδα κρότου-λάμψης έπεσε επειδή κάποιοι κουνούσαν τον σιδερένιο φράχτη (ΒΙΝΤΕΟ)
Το χουντικό παρακράτος είναι πανικόβλητο από την προσέλευση του κόσμου στο Σύνταγμα παρά τα χουντικά και.....
εντελώς παράλογα μέτρα που έκαναν το κέντρο της Αθήνας να μοιάζει με έρημη πόλη....


Η Βασιλίσσης Σοφίας ήταν ένα τοπίο έρημης ασφάλτου όπου δεν κυκλοφορούσαν παρά ελάχιστοι πεζοί. Εμείς οι λίγοι, περπατούσαμε αραιά μήπως και μας περάσουν για προσυγκέντρωση ενώ οι διμοιρίες των ΜΑΤ που ήταν παρατεταγμένες σε κάθε στενό μας έκαναν να νοιώθουμε ένοχοι που περπατάμε ελεύθερα στην πόλη μας!!!




Ο λαός έδειξε όλη την αντίδρασή του κουνώντας απλώς τον σιδερένιο φράχτη...



Τότε ήρθε η πρώτη Κρότου λάμψης και τα πρώτα ασφυξιογόνα...





Χτύπησαν την πιό ήρεμη διαδήλωση με μόνη δικαιολογία το κούνημα του φράκτη!!! Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλοι κινούνται ήρεμα στον χώρο όπου υποτίθεται είναι όλοι οι "ταραξίες" και τίποτε δεν προμηνύει το χτύπημα της αστυνομίας...




ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!
ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ
ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ
ΚΑΤΑΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΥΡΑΝΝΟ!!!


http://oimos-athina.blogspot.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/10/to_3745.html

Η Μέρκελ στην Αθήνα: Persona non grata!!!

   
 
Και για όποιον δεν κατάλαβε τον τίτλο, το ξαναγράφουμε: η Μέρκελ για την ελληνική κοινωνία είναι persona non grata! Όχι διπλωματικά, κυριολεκτικά. Κυριολεκτικά περσόνα, και κυριολεκτικά ανεπιθύμητη σε όλους τους κανονικούς πολίτες. 
Άλλωστε, το γνωρίζει και η ίδια, για αυτό θα φύγει μέσα σε 6 ώρες. Ήρθε μασκαρεμένη με κατανόηση για να ελέγξει αν τα λόγια (για την εξόντωση των Ελλήνων) γίνονται πράξη από το συνάδελφό της (στο μασκαραλίκι), τονΓΑΠ2 (Αντώνη Σαμαρά). Να σιγουρευτεί ότι  θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους οι Γερμανοί τραπεζίτες.Μετά, θα κάνει δηλώσεις «συμπονετικές» που θα έχουν πολλά: «αλλά»… «Ισοδύναμη συμπόνια», λέγεται αυτό: Θα πει, λ.χ., «Σας συμπονώ για τα βάσανά σας, αλλά αυτό προϋποθέτει να ψηφίσετε το Μνημόνιο 2» (δηλ. να ψηφίσουμε την αιτία των βασάνων, για να έχει λόγο να μας συμπονάει... Καταπληκτικό!).
Για αυτό λέμε ότι η περσόνα της είναι ανεπιθύμητη: Γιατί είναι περσόνα του θεάτρου, μάλιστα του κακού πολιτικού θεάτρου, ή, αλλιώς, πολιτικού μάρκετινγκ.
massmedia-gr.blogspot.com
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/10/persona-non-grata-2.html

Tα μυστήρια της ΕΕΤΤ ....στερεί από τους Έλληνες καταναλωτές την πρόσβαση στις υπηρεσίες VDSL με χαμηλό κόστος.

Σε τεχνολογικό-διαδικτυακό σκοτάδι μας θέλει η περίφημη ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων-photo), η οποία με τις αποφάσεις της φέρνει τον ΟΤΕ σε μειονεκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού και στερεί από τους Έλληνες καταναλωτές την πρόσβαση στις υπηρεσίες VDSL με χαμηλό κόστος. 

Εδώ και 2 χρόνια προσπαθεί ο ΟΤΕ αλλά η ΕΕΤΤ μας κρατά στο τεχνολογικό σκοτάδι-δεν μας αρκεί αυτό που έχουμε σαν χώρα.

Ιδού η ανακοίνωση-απάντηση του ΟΤΕ στην ΕΕΤΤ για το VDSL>

Επιστολή-απάντηση στην πρόσφατη Απόφαση της ΕΕΤΤ για το VDSL απέστειλε ο ΟΤΕ στην Επιτροπή, ζητώντας την οριστική της τοποθέτηση, χωρίς όρους και αστερίσκους, όσον αφορά στη διάθεση υπηρεσιών VDSL από τον ΟΤΕ σε χονδρική και λιανική.

Ο ΟΤΕ, με την επιστολή που εστάλη την προηγούμενη εβδομάδα, ζητά από την ΕΕΤΤ τη συνολική της τοποθέτηση επί των προτάσεων που της έχει καταθέσει και την έγκριση χωρίς περαιτέρω όρους των οικονομικών του προγραμμάτων έως τις 11 Οκτωβρίου, επισημαίνοντας ότι σύντομα συμπληρώνονται 2 χρόνια από τη στιγμή που ο ΟΤΕ επιχείρησε πιλοτικά να διαθέσει υπηρεσίες VDSL και σταμάτησε με Απόφαση της Επιτροπής.

Η πρόταση του ΟΤΕ διασφαλίζει φθηνό και γρήγορο VDSL internet έως 50 Μbps για όλους τους Έλληνες, τόσο για τους δικούς του πελάτες όσο και τους πελάτες των παρόχων. Οι υπόλοιποι πάροχοι μπορούν να χρησιμοποιούν με χαμηλό κόστος τις επενδύσεις του ΟΤΕ για να προσφέρουν υπηρεσίες στους πελάτες τους χωρίς να χρειάζεται να προβούν οι ίδιοι σε επενδύσεις.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, η αναλυτική πρόταση που έχει καταθέσει ο ΟΤΕ στην ΕΕΤΤ για διάθεση στους εναλλακτικούς παρόχους υπηρεσιών VDSL χονδρικής, περιελάμβανε και περαιτέρω έκπτωση περίπου 3€/μήνα, στις καθορισμένες από την ΕΕΤΤ τιμές, υπό την προϋπόθεση της έγκρισης των τιμολογίων λιανικής του ΟΤΕ (που έχουν κατατεθεί στην ΕΕΤΤ τόσο από τις αρχές του 2012 όσο και τον περασμένο Ιούλιο).

Όμως, η ΕΕΤΤ στην Απόφασή της δεν τοποθετείται συνολικά επί της πρότασης του ΟΤΕ, καθώς από την Απόφαση δεν προκύπτει κανονιστική βεβαιότητα για τη δυνατότητα του ΟΤΕ να διαθέσει λιανικές υπηρεσίες VDSL σε συγκεκριμένες τιμές και σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή στο μέλλον.

Ειδικότερα, η ΕΕΤΤ, με την Απόφασή της, θέτει δύο όρους για την έγκριση των τιμών του ΟΤΕ:

Α. Την υποβολή εκ μέρους του ΟΤΕ στοιχείων που τεκμηριώνουν ότι οι πάροχοι έχουν επαρκές περιθώριο δραστηριοποίησης με βάση τις τιμές χονδρικής. O ΟΤΕ έχει ήδη υποβάλει στην ΕΕΤΤ αναλυτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη δυνατότητα των παρόχων να δραστηριοποιηθούν με πολύ ικανοποιητικά περιθώρια κέρδους.

Β. Τη στοιχειοθέτηση εκ μέρους του ΟΤΕ της κοστοστρέφειας των προτεινόμενων στοιχείων χονδρικής. Και για αυτό τον όρο η ΕΕΤΤ έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά καθώς γνωρίζει όλα τα κοστολογικά δεδομένα που σχετίζονται με τα προϊόντα που συνθέτουν το νέο προϊόν χονδρικής και δεν υπάρχει κάποιο πρόσθετο στοιχείο που να είναι στη διάθεσή του ΟΤΕ και να μην έχει ήδη υποβληθεί στην ΕΕΤΤ μέσω του κοστολογικού ελέγχου.

Η Απόφασή της ΕΕΤΤ δημιουργεί ανταγωνιστικό μειονέκτημα στον ΟΤΕ, καθώς του απαγορεύει να υποβάλει για έγκριση νέα προϊόντα για τουλάχιστον έξι μήνες, κάτι που δεν ισχύει για τους ανταγωνιστές του.

Εξαιτίας των αποφάσεων της ΕΕΤΤ, η εξέλιξη της χώρας σε σύγχρονες τεχνολογίες μένει πίσω, ενώ επενδύσεις από μία εταιρεία που έχει τη θέληση και τη δυνατότητα να επενδύσει σημαντικά ποσά στη δημιουργία υποδομών, μένουν παγωμένες εδώ και δύο χρόνια.

 Εάν δε δοθεί ουσιαστική λύση, ο ΟΤΕ θα εξετάσει το ενδεχόμενο μέχρι και απόσυρσης της πρότασης για παροχή VDSL σε χονδρική και λιανική.









http://kourdistoportocali.com/articles/14856.htm

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/t-vdsl.html

Anonymous σε κυβέρνηση: Eξαθλιώσατε τους Ελληνες- Εμείς πολεμάμε στο πλευρό τους [βίντεο]

Με μήνυμα τους στο youtube οι γνωστοί χάκερς Anonymous κάνουν επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση με αφορμή την άφιξη της Ανγκελας Μέρκελ στην Αθήνα και τα πρωτοφανεί μέτρα ασφαλείας.

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Απειλείτε τον λαό σας με μέτρα ασφαλείας που μόνο σε καθεστώτα κατοχής ταιριάζουν. Προκαλείτε τον λαό σας προσκαλώντας την Μέρκελ τη στιγμή που αυτή σε συνεργασία με σας έφτασαν τους Έλληνες στα όρια της εξαθλίωσης» αναφέρουν οι Anonymous στο μήνυμά τους προς την ελληνική κυβέρνηση και τονίζουν πως οι ίδιοι είναι στο πλευρό των Ελλήνων.







iefimerida

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/anonymous-e.html

Προϊόντα στη μισή τιμή, αλλά... ληγμένα!

Ναι, πλέον θα είναι δυνατό να πωλούνται και ληγμένα προϊόντα και μάλιστα μισοτιμής καθώς οι εταιρείες θα θέλουν να τα... ξεφορτωθούν και να γλιτώσουν και τα έξοδα επιστροφής.

Οι νέες αγορανομικές διατάξεις το προβλέπουν και αυτό, αλλά δώστε προσοχή. Δεν αφορά τα προϊόντα που μπορεί να αλλοιωθούν.

Δηλαδή δεν μιλάμε για προϊόντα όπως γάλα και γιαούρτι τα οποία μετά την ημερομηνία λήξης μπορούν να γίνουν επικίνδυνα για την υγεία, αλλά για προϊόντα όπως μακαρόνια που μπορούν να διατηρηθούν για λίγο καιρό ακόμη.
Ο διαχωρισμός είναι εύκολος με βάση την ένδειξη πάνω σε κάθε προϊόν.
Όσα προϊόντα έχουν
την ένδειξη “ημερομηνία λήξης” ή “ανάλωση μέχρι” απαγορεύεται να πωληθούν μετά την ημερομηνία που αναγράφουν.

Εκείνα που αναφέρουν ανάλωση “κατά προτίμηση” μπορούν να πωληθούν και μετά από αυτή την ημερομηνία, αρκεί να τοποθετηθούν σε ράφι με τη σήμανση: “τρόφιμα περασμένης διατηρησιμότητας”

Προσοχή!

Όσα προϊόντα αναγράφουν ημέρα και μήνα στην “κατα προτίμηση” ημερομηνία λήξης πρέπει να καταναλώνονται ως και μια εβδομάδα μετά. Μέχρι και ένα μήνα μετά την ημερομηνία λήξης όσα αναφέρουν μόνο μήνα και έτος και τέλος τρεις μήνες μετά τη λήξη τους όσα προϊόντα αναγράφουν στην ημερομηνία μόνο το έτος.



newsit

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3268.html

ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ...

ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

Τι τους εμποδίζει να διαμαρτυρηθούν έντονα; Μήπως ο θαυμασμός τους στον Χίτλερ;

Είναι πραγματικά λυπηρό και απορίας άξιον το φαινόμενο να έρχονται οι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΗΦΑΓΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ στην Ελλάδα και κάποιοι που παρουσιάζονται ως "αντισιωνιστές" και "εθνικοσοσιαλιστές" να μην το κουνάνε ρούπι!
Ενώ λοιπόν η χώρα κοχλάζει από τις αντιδράσεις για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ προκειμένου να μη θιχτεί η εβραιο - Μέρκελ, οι "Εθνικιστές" δεν έβγαλαν μιλιά!!!

Αποτέλεσμα; Να καπηλευτεί την οργή του λαού ΞΑΝΑ η ανθελληνική Αριστερά, μιλώντας για "νέα κατοχή", "φασιστικές μεθόδους" κλπ!
Αναρωτιόμαστε: Τι εμποδίζει την Χρυσή Αυγή να κινητοποιήσει κόσμο και να διαδηλώσει εναντίον των διεθνών τοκογλύφων, των μνημονίων και του ξεπουλήματος της χώρας (γιατί αυτός είναι ο μοναδικός λόγος επίσκεψης της Μέρκελ!);

Τέλος πάντων, τι τους εμποδίζει να διαμαρτυρηθούν έστω λεκτικά; Συνήθως είναι...λαλίστατοι σε άλλα θέματα, όμως εδώ διαπιστώνουμε μια καθόλα ύποπτη μουγκαμάρα!

Μήπως φταίει το γεγονός πως εντός της Χ.Α (κυρίως σε επίπεδο ηγεσίας) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΪΧ, ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Τελικά, τι βάζουν πάνω απ' όλα; Την συμπάθειά και εκτίμησή τους σε μεγάλες ιστορικές μορφές του παρελθόντος ή την Ελλάδα;
Ας προσέξουν, γιατί κάτι τέτοιες κινήσεις προκαλούν το αίσθημα του ελληνικού λαού, που όσο κι αν δε θέλει να συγκρίνει ανόμοιες καταστάσεις, η αυριανή άφιξη των...κατακτητών θυμίζει περίπου αυτό:



Οι πραγματικοί Έλληνες Εθνικιστές, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ όσους επιβουλεύονται την Πατρίδα τους, όποιοι κι αν είναι αυτοί!

Δεν σιωπούν εν ονόματι του...εθνικοσοσιαλισμού, του κομμουνισμού και άλλων ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ "ιδεολογιών"!





hellas-orthodoxy

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5786.html

Επικίνδυνο αντικαταθλιπτικό από την ισραηλινή Teva! Αποσύρθηκε στις ΗΠΑ – Τέτοια ανώνυμα γενόσημα θέλει να μας ταΐζει η τρόικα.

Τεράστιο χαστούκι για την τρόικα και όλους όσοι προωθούν τη δραστική ουσία στην Ελλάδα αποτελεί το σκάνδαλο μεγατόνων που αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ με τις σοβαρότατες παρενέργειες ανώνυμου γενόσημου φαρμάκου της ισραηλινής εταιρείας Teva, το οποίο αποσύρθηκε άρον-άρον από τις αρχές.

 Πρόκειται για ένα γενόσημο αντικαταθλιπτικό που συνιστά «κακέκτυπο» του πρωτότυπου σκευάσματος και προκαλεί, από άγχος, αυπνίες και πονοκεφάλους, μέχρι και διαρκείς τάσεις αυτοκτονίας! Συγκεκριμένα, η Teva αμέλησε να περιλάβει στο σκεύασμα της, μεμβράνη που επιβραδύνει την αποδέσμευση του φαρμάκου στον ανθρώπινο οργανισμό (την οποία διαθέτει το πρωτότυπο σκεύασμα), με συνέπεια οι ασθενείς που προτίμησαν το, φθηνότερο, ανώνυμο γενόσημο της ισραηλινής εταιρείας να βρεθούν εκτεθειμένοι σε υπερβολική δόση!

Το σκάνδαλο έχει απασχολήσει τα μεγαλύτερα αμερικανικά μέσα (Los Angeles Times, USA Today, Business Week, ABC News κ.λπ.), προκαλώντας σάλο διεθνώς. Το χειρότερο είναι ότι το συγκεκριμένο φάρμακο είχε λάβει έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) και κυκλοφορούσε χωρίς –όπως αποκαλύφθηκε- να έχουν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι! Αντίθετα, η άδεια είχε βασιστεί σε ελέγχους χαπιών με τη μισή δόση…

Δε θα μπορούσε να υπάρξει πιο χαρακτηριστική περίπτωση, που να αποδεικνύει ότι οι επιδιώξεις της τρόικας –και των εν Ελλάδι αντιπροσώπων της- να εφαρμοστεί άκριτα η δραστική ουσία στη χώρα μας, ισοδυναμούν με έγκλημα εις βάρος του ελληνικού λαού. Ένα έγκλημα που καμία κυβέρνηση δεν πρέπει να επιτρέψει αν δε θέλει να μείνει στην Ιστορία ως η υπεύθυνη του θανάτου των παιδιών μας.

Τι είναι η Teva; Η Teva είναι ίσως η μεγαλύτερη στον κόσμο φαρμακοβιομηχανία πάμφθηνων γενοσήμων, που παράγονται υπό –ανεξέλεγκτες, όπως αποδεικνύεται από τις επανειλημμένες καταγγελίες του FDA- συνθήκες στα εργοστάσιά της στην Ινδία, το Πουέρτο Ρίκο, την Κίνα, το Ισραήλ κ.α. Είναι αυτά ακριβώς τα σκευάσματα που θα κατακλύσουν τα φαρμακεία μας, σε περίπτωση που περάσει η ρύθμιση για συνταγογράφηση με βάση αποκλειστικά και μόνο τη δραστική ουσία. Διότι, αυτή η ρύθμιση αδιαφορεί παντελώς για την ποιότητα του φαρμάκου και ορίζει ως μοναδικό κριτήριο την τιμή του. Ετσι, τα ελληνικά και ευρωπαϊκά επώνυμα σκευάσματα που ακολουθούν αυστηρότατα ποιοτικά στάνταρ –και, άρα, δε μπορούν να ανταγωνιστούν τα ανώνυμα γενόσημα όταν μοναδικό κριτήριο είναι η τιμή- θα εξαφανιστούν από τα ράφια των φαρμακείων και ο Ελληνας θα υποχρεώνεται να παίρνει φάρμακα όπως αυτά της Teva.

Όμως, η Teva είναι εταιρεία με… παρελθόν. Επανειλημμένα έχει καταγγελθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) για μαύρα σωματίδια, ακαθαρσίες, ανεπαρκείς συνθήκες υγιεινής, μολύνσεις και μπερδέματα στην παραγωγή! Μάλιστα, οι συνθήκες παραγωγής σκευασμάτων σε εργοστάσιο του ομίλου Teva στο Μιζούρι των ΗΠΑ ήταν τέτοιες που οδήγησαν τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (Food and Drug Administration - FDA) να του βάλει λουκέτο!

Και τώρα… αυτό. Ένα τέτοιο, ανώνυμο γενόσημο αντικαταθλιπτικό της Teva συλλαμβάνεται με τόσο σοβαρές παρενέργειες και ο FDA αναγκάζεται όχι μόνο να το αποσύρει, αλλά και να ομολογήσει ότι δεν είχαν γίνει επαρκείς έλεγχοι πριν την κυκλοφορία του. Όταν ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκου, ο πιο ισχυρός και αυστηρός στον κόσμο, με τεράστιες υποδομές σε εξοπλισμό και προσωπικό, αφήνει και κυκλοφορούν επικίνδυνα σκευάσματα στην αγορά των ΗΠΑ, φαντάζεστε τι θα γίνει στην Ελλάδα του υποστελεχωμένου ΕΟΦ (που ακόμη και οι ίδιοι οι επικεφαλής του ομολογούν ότι υπάρχει πρόβλημα ανθρώπινου δυναμικού);

Τέτοια φάρμακα θα μας ταΐζουν. Το επικίνδυνο αντικαταθλιπτικό της Teva που μπορούσε να οδηγήσει και στην αυτοκτονία (!) κυκλοφορούσε στις ΗΠΑ γιατί ήταν φθηνότερο. Όταν στην Ελλάδα θα άρουν κάθε ποιοτικό φραγμό –όπως επιμένει η τρόικα, χωρίς να καν δέχεται να ακούσει τις αντιρρήσεις που εκφράζουν ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι (από τους γιατρούς ως το υπουργείο)- και θα μας ταΐζουν το πιο φτηνό φάρμακο, αυτά ακριβώς τα σκευάσματα θα καταλήγουν στο στομάχι μας! Πράγμα που ήδη συμβαίνει στα ελληνικά νοσοκομεία, αφού εκεί η δραστική έχει ήδη εφαρμοστεί και ήδη η Teva (ναι, η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ εταιρεία με το φάρμακο που προκαλούσε ακόμη και τάσεις αυτοκτονίας) σαρώνει στους διαγωνισμούς, με τα πάμφθηνα σκευάσματά της. Ναι, αυτή η εταιρεία που τόσες φορές έχει καταγγελθεί για απαράδεκτες συνθήκες στα εργοστάσιά της (ακόμη και αγνώστου προελεύσεως μαύρα σωματίδια εντόπισαν οι έρευνες του FDA που έχει δημοσιεύσει το newsbomb.gr)!





Το επικίνδυνο αντικαταθλιπτικό

Συγκεκριμένα, το αντικαταθλιπτικό γενόσημο βουπροπιόνης της ΤΕVA αποσύρθηκε στις ΗΠΑ λόγω σοβαρότατων παρενεργειών! Στην απόσυρση του γενοσήμου φαρμάκου που περιέχει τη δραστική ουσία βουπροπιόνη υποχρεώθηκε η ισραηλινή εταιρία παραγωγής γενοσήμων φαρμάκων, TEVA, ύστερα από υπόδειξη του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), εξαιτίας των σοβαρότατων παρενεργειών που προκάλεσε η κακή αντιγραφή του πρωτοτύπου φαρμάκου.

Οι ασθενείς που άλλαξαν την αρχική τους θεραπεία με την ίδια δραστική ουσία, παίρνοντας για φθηνότερη αγωγή το γενόσημο της TEVA, άρχισαν να έχουν άγχος, αυπνίες και πονοκεφάλους, μέχρι και διαρκείς τάσεις αυτοκτονίας! Αιτία ήταν η υπερβολική δόση στην οποία βρέθηκαν εκτεθειμένοι οι ασθενείς, γιατί το πρωτότυπο σκεύασμα περιέχει μεμβράνη που επιτρέπει τη βραδεία αποδέσμευση του φαρμάκου στον ανθρώπινο οργανισμό, κάτι που η TEVA είχε παραλείψει να συμπεριλάβει στην παραγωγή των ανώνυμων γενόσημων χαπιών της!

Ο FDA πραγματοποίησε μελέτη στα δύο φάρμακα, το πρωτότυπο και το αντίγραφό του, η οποία ολοκληρώθηκε τον περασμένο Αύγουστο. Και διαπιστώθηκε ότι το προϊόν της TEVA δεν αποδεσμεύει το φάρμακο στο αίμα με τον σωστό ρυθμό.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται πρόβλημα με την TEVA σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο φάρμακο. Είχε ξαναδημιουργηθεί το 2007, όμως τότε υπήρχαν μόνο καταγγελίες ασθενών, οι οποίες αποδόθηκαν στην ασθένεια και όχι στο προϊόν. Και, για το λόγο αυτό, το FDA είχε ζητήσει πρόσθετες μελέτες, για το φάρμακο των 300 mg. Όμως η εταιρία είχε πρόβλημα να βρει εθελοντές για να κάνει τη μελέτη…

Το θέμα ξεκίνησε από την ιστοσελίδα People’s Pharmacy, ο διαχειριστής της οποίας δέχθηκε σωρεία μηνυμάτων για το πρόβλημα. Έτσι, απευθύνθηκε σε εργαστήριο για να διαπιστωθούν οι διαφορές. Τα ευρήματα γνωστοποιήθηκαν στο FDA, το οποίο κινητοποιήθηκε.

Ο πρόεδρος του εργαστηρίου Consumer Lab's dr. Todd Cooperman σημείωσε πως στις πρώτες δύο ώρες του τεστ διάλυσης, διαπιστώθηκε ότι αντίγραφο της TEVA αποδέσμευε 34% του φαρμάκου, όταν το πρωτότυπο, μόλις 8%, γιατί ήταν φάρμακο που έπρεπε να δρα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και όχι μονομιάς!

Με τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, το FDA αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι στην πραγματικότητα δεν είχε ποτέ γίνει μελέτη βιοϊσοδυναμίας για το φάρμακο, αντίθετα, η έγκριση στηρίχθηκε στις μελέτες για τα χάπια με τη μισή δόση!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως, είναι ότι τέτοια φάρμακα είναι αυτά που έχουν μειοδοτήσει στους διαγωνισμούς των ελληνικών νοσοκομείων και τώρα επιδιώκεται η επέκταση της χρήσης τους και στην εξωνοσοκομειακή περίθαλψή μας, στο όνομα της οικονομίας και της έλλειψης πόρων!

Τη στιγμή που ο αυστηρότερος οργανισμός έγκρισης φαρμάκων στον κόσμο διαπιστώνει προβλήματα, διενεργεί ελέγχους ο ίδιος και φυσικά οδηγεί σε κολοσσιαίες αποσύρσεις φαρμάκων, εμείς ανεξέλεγκτα οδηγούμαστε στην αποδοχή των πρακτικών τέτοιων εταιρειών, χωρίς προδιαγραφές ποιότητας, μόνο και μόνο για να εξοικονομηθούν –υποτίθεται- πόροι από το σύστημα υγείας.

Πλέον, είναι θέμα ιστορικής ευθύνης της κυβέρνησης να ορθώσει το ανάστημά της και να πει όχι στις παράλογες απαιτήσεις της τρόικας. Διότι δεν είναι δυνατόν αυτοί οι κύριοι να μας επιβάλλουν με το «έτσι θέλω» μέτρα που αποδεδειγμένα δε θα φέρουν οικονομικό όφελος (το αντίθετο, μάλιστα), που θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας και με τα οποία είναι αντίθετοι ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι. Πλέον, δε μιλούμε για τη σωτηρία της οικονομίας της χώρας. Μιλούμε για την επιβίωση ενός ολόκληρου λαού. Και η ευθύνη πέφτει στους ώμους του Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησής του. Μέχρι σήμερα, ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι βάζει την πατρίδα πάνω από πιέσεις και συμφέροντα. Μένει να το επαναλάβει και αυτή, την κρίσιμη στιγμή.


http://www.newsbomb.gr/ygeia/story/241528/epikindyno-antikatathliptiko-apo-tin-israilini-teva

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/teva.html

«Εγώ είμαι το αφεντικό»!

Η υποδοχή της Μέρκελ από τον Σαμαρά γίνεται σήμερα με τη χώρα να θυμίζει περίοδο πολέμου (θα ηχήσουν οι πολεμικές σειρήνες λόγω της στρατιωτικής άσκησης άνευ στρατευμάτων «Αλέξανδρος 2012»). Θυμίζει όμως και τη χούντα, αφού, πρώτη φορά μετά την πτώση της, απαγορεύτηκαν, με χουντικό νόμο του 1971, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και πορείες στην Αθήνα. Επιτροπή υποδοχής οι 7.000 αστυνομικοί, οι βατραχάνθρωποι και οι ελεύθεροι σκοπευτές. Θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός.

Όλο το σκηνικό είναι φτιαγμένο με τρόπο που θυμίζει την είσοδο των γερμανικών στρατευμάτων στην Αθήνα στις 27 Απριλίου 1941: ερήμην τών, κλεισμένων στα σπίτια τους, Αθηναίων. Αρκεί βεβαίως και αυτοί σήμερα να... πειθαρχήσουν.

Είναι όμως έτσι δομημένο το σκηνικό της επίσκεψης Μέρκελ ώστε να εξυπηρετεί τις λήψεις εικόνας από τα διεθνή πρακτορεία και κανάλια. Η καγκελάριος επισκέπτεται την Μπανανία της, τον αδύναμο κρίκο της ευρωζώνης, και τίποτε δεν μπορεί να διαταράξει την εικόνα ισχύος που πρέπει να εκπέμψει.

Όμως στα χείλη όλων, εντός και εκτός Ελλάδος, υπάρχει η ίδια ερώτηση: Γιατί έρχεται η Μέρκελ; Τι γυρεύει η ισχυρότερη γυναίκα του κόσμου, το αφεντικό της Γερμανίας και του ευρώ, στη χώρα της οποίας το κατάντημα αποτελεί πλέον παράδειγμα προς αποφυγήν σε παγκόσμιο επίπεδο; Όλες οι επιμέρους απαντήσεις εμπεριέχουν αυτήν ακριβώς τη λέξη – και τη σκοπιμότητα: να δείξει ότι πράγματι είναι «το αφεντικό».

Αφεντικό της ευρωζώνης

Μπορεί όλα όσα η χώρα της καθοδήγησε να γίνουν στην Ελλάδα να έχουν οδηγήσει ένα βήμα πριν από το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό χάος, μπορεί τον δρόμο της Ελλάδας να ακολουθούν πλέον και άλλες χώρες, μπορεί το μοντέλο αντιμετώπισης να επιδεινώνει την κρίση του ευρώ, αλλά η Μέρκελ πρέπει να το στηρίξει.

Ήδη η πιθανότητα απόσχισης της Καταλωνίας από την Ισπανία δημιουργεί εφιάλτες στην Ευρώπη ακόμη και για αλλαγή του χάρτη της Ευρώπης, λόγω των ιστορικών εκκρεμοτήτων και των αποσχιστικών τάσεων στη Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο και την Ιταλία.

Όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα. Η καγκελάριος του ευρώ, από το έδαφος του πρώτου προτεκτοράτου της ευρωζώνης, όπως έχει ήδη αποκληθεί η χώρα μας, θα διακηρύξει ότι η ηγεσία της δεν αμφισβητείται και ότι η τιμωρητική οικονομική πολιτική της είναι ο όρος ύπαρξης της ευρωζώνης.

● Το πρόβλημα: Οι δηλώσεις ισχύος, με όποιο περιτύλιγμα, δεν σημαίνουν πραγματική ισχύ. Ακόμη περισσότερο δεν αναστέλλουν την καταστροφή, δεν μειώνουν την οργή και την απόγνωση και, τέλος, δεν νομιμοποιούν κοινωνικά και πολιτικά τις οικονομικές δολοφονίες.


Αφεντικό της Γερμανίας

Καθώς ήδη άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις γερμανικές εκλογές του επόμενου φθινοπώρου, η πρωτοκαθεδρία της Μέρκελ μοιάζει έως τώρα δύσκολο να αμφισβητηθεί από τους – μέχρι στιγμής νερόβραστους και ολίγιστους – Σοσιαλδημοκράτες. Το κρίσιμο σημείο για την Άνγκελα είναι να αποδείξει ότι, στο όνομα της γερμανικής κυριαρχίας, μπορεί να κρατήσει καθυποταγμένη την υπόλοιπη Ευρώπη. Κάνει την αρχή από τον «αδύναμο κρίκο»: την Ελλάδα.

Σε επίπεδο γεωστρατηγικής ισχύος πολλοί, κυρίως διπλωμάτες, της υποδεικνύουν ότι η Ελλάδα είναι πολύτιμη λόγω της θέσης της εγγύς της Μέσης Ανατολής, ως μεγάλης αδελφής της Κύπρου και ως ανταγωνίστριας ή αναχώματος ή δυνάμει αντιπάλου της Τουρκίας και επομένως θα πρέπει να επιβιώσει. Η Μέρκελ δεν διαφωνεί, απλώς αντιλαμβάνεται την επιβίωση αυτή με όρους αποικίας και οικονομικού - πολιτικού προτεκτοράτου.

Απέναντί της δεν βρήκε καν τις ΗΠΑ, οι οποίες ελάχιστο δυναμισμό κατάφεραν να δείξουν κάθε φορά που επιχείρησαν, αποτυχημένα πάντα, να διεκδικήσουν λόγο στην αντιμετώπιση της κρίσης του ευρώ. Και οι οποίες δεν είναι βέβαιο ότι βλέπουν την Ελλάδα ως κάτι διαφορετικό από προτεκτοράτο.

● Το πρόβλημα: Οι ΗΠΑ μπορεί να μην έχουν παρέμβει, αλλά ποτέ δεν έπαψαν, παρά την αμηχανία τους και την υποχώρησή τους έναντι της Κίνας, να αποτελούν τον κρίσιμο παράγοντα και την ηγεσία της Δύσης. Επιπλέον η Κίνα προειδοποιεί ότι, αν δεν επιλυθεί η κρίση του ευρώ και δεν μπει σε βιώσιμη τροχιά η Ελλάδα, δεν θα συνεχίσουν να επενδύουν τα πολύτιμα δισεκατομμύριά τους στην Ευρώπη.

Το ίδιο και οι μεγάλες χώρες του πλανήτη με ρευστότητα, οι οποίες αποτελούν βασικότατους χρηματοδότες τού – υπό αμερικανικό πολιτικό έλεγχο – ΔΝΤ. Η Γερμανία, παρά την ψευδή αίσθηση παντοδυναμίας, δεν είναι όσο ισχυρή ενδεχομένως νομίζει...

Αφεντικό της τρόικας

Οι καντρίλιες του ΔΝΤ, οι απαιτήσεις του για επώδυνα «κουρέματα» των δανείων της ευρωζώνης, αλλά και για κάλυψη πολλών ακόμη δισ. ευρώ προς την Ελλάδα σε μορφή ρευστού δεν αρέσουν στη Γερμανία. Το μοντέλο της διαρκούς και αιώνιας λιτότητας, άλλωστε, δεν αμφισβητείται. Και όσο για τις απειλές του ΔΝΤ ότι θα κρίνει το χρέος μη βιώσιμο, ότι θα αποχωρήσει από την περαιτέρω δανειοδότηση της Ελλάδας κ.λπ., η απάντηση της Μέρκελ είναι σαφής:

– Από τη μια έχει ήδη ρυμουλκήσει τον Σαμαρά και τους άλλους εταίρους της κυβέρνησής του στο στρατόπεδό της. Η τρόικα εσωτερικού ταυτίζεται απολύτως με τη Γερμανία και την Κομισιόν – ήδη ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ματίας Μορς αποθεώνεται από τα «συμβεβλημένα» ΜΜΕ ως το «καλό» αντίβαρο του «κακού» Τόμσεν.

– Από την άλλη, σε ανταπόδοση για την καθαρή επιλογή του πρωθυπουργού της Ελλάδας, έρχεται να τον στηρίξει. Όλο και κάποια γλυκόλογα, όλο και κάποιες υποσχέσεις θα βρει για να συνοδεύσει τη ρητή εντολή περί πλήρους συμμόρφωσης της Ελλάδας στις γερμανικές απαιτήσεις – ακόμη και τις πιο παράλογες και καταστροφικές.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ελεγχόμενες διαρροές προ ημερών, εκ μέρους της γερμανικής κυβέρνησης, που έλεγαν ότι η τρόικα είναι ένα σχήμα που δεν θα λείψει σε κανέναν ακόμη και αν διαλυθεί, αφού τα μέλη της – δηλαδή το... ΔΝΤ – υπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς. Έρχεται λοιπόν η Μέρκελ να διακηρύξει πως, ανεξάρτητα από όλα τα προβλήματα, έχει τον πλήρη έλεγχο και της τρόικας.

● Το πρόβλημα:Το ΔΝΤ, έτσι ή αλλιώς, κρίνει το ελληνικό χρέος μη βιώσιμο – και, ανεξάρτητα από την πολιτική και τις επιλογές του, έχει δίκιο. Ίσως, παρά ταύτα, να συνεχίσει τη δανειοδότηση. Δεν θα πάψει όμως να διαφοροποιείται και να ζητάει, για λογαριασμό των μεγάλων οικονομιών του πλανήτη, από τη Μέρκελ να πληρώσουν τον λογαριασμό όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την ευρωζώνη. Η πίεση προς τη Γερμανία λοιπόν θα παραμείνει και συνεχώς θα εντείνεται.

Αφεντικό της Ελλάδας

Ένα από τα πιο διαδεδομένα αστειάκια στο Twitter αυτές τις μέρες έλεγε περίπου ότι, όταν κάποιος παίρνει ένα οικόπεδο, ακόμη και αν του το χαρίζουν, περνάει μια βόλτα να το δει για να ξέρει τι παραλαμβάνει.

Όχι και τόσο άσχετο με την ατζέντα Μέρκελ, καθώς ήδη το ξεπούλημα (τα είπαμε από πέρυσι: «Δεν πουλάμε, χαρίζουμε») άρχισε και μάλιστα με όρους που υπό φυσιολογικές συνθήκες, σε μια ευνομούμενη πολιτεία, στην οποία θα ίσχυαν και θα εφαρμόζονταν οι νόμοι, κάποιοι θα κάθονταν στο σκαμνί για απιστία, ζημία εις βάρος του Δημοσίου και παράβαση καθήκοντος.

Όμως αυτά ελάχιστη σημασία έχουν τόσο για τη Μέρκελ όσο και για τους συνοδούς της στις επαφές της στην Ελλάδα Χ. Ράιχενμπαχ (που αναμορφώνει το Ελληνικό Δημόσιο χαρίζοντας τα τιμαλφή του) και Γ. Φούχτελ (που ετοιμάζεται να μετατρέψει τη Θράκη σε Ειδική Οικονομική Ζώνη χαρίζοντάς τη σε Τούρκους τραπεζίτες και Έλληνες χρυσωρύχους).

Το σημαντικό είναι να παρασχεθεί κάθε δυνατή στήριξη στους εδώ υποτελείς της Γερμανίας – όπως και αν εννοεί κάποιος αυτήν τη στήριξη. Έστω και αν δεν έχει τίποτε χειροπιαστό να τους προσφέρει ως υπόσχεση διεξόδου. Έστω και αν έχει ήδη λάβει ως δώρο όλα τα σκληρά μέτρα και ό,τι άλλο απαιτήσει, χωρίς να δώσει τίποτε πέρα από αόριστες υποσχέσεις, χαμόγελα και... γκάζια για ακόμη μεγαλύτερη συμμόρφωση προς το Βερολίνο.

Εξ άλλου οι εγχώριοι υποτελείς – και οι τηλεοπτικοί κολαούζοι τους – θα είναι ικανοποιημένοι με ένα... νεύμα της, όπως δεν ντρέπονται να λένε στα δελτία των οκτώ.

● Το πρόβλημα: Ό,τι και αν υπολογίζουν οι γονυπετείς «ηγέτες» της χώρας ενώπιον της Μέρκελ, ό,τι και αν πει σήμερα η καγκελάριος της ευρωζώνης και της Ελλάδας, η αντιστροφή της καταστροφικής πορείας της Ελλάδας δεν είναι εφικτή χωρίς μεγάλες και γενναίες αποφάσεις, τις οποίες ούτε η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να διεκδικήσει ούτε η Γερμανία προτίθεται να λάβει.

Ο εγκλωβισμός στον φαύλο κύκλο ελλειμμάτων, χρέους, μέτρων, ύφεσης, νέων ελλειμμάτων, νέας αύξησης του χρέους και νέων μέτρων είναι σχεδόν απόλυτος. Εξ ίσου απόλυτα όμως είναι η απόγνωση και το αδιέξοδο των Ελλήνων, οι οποίοι βλέπουν τη χώρα και τις ζωές τους να καταστρέφονται. Όμως οι... τόκοι της συνειδητής καταστροφής προς τις μνημονιακές κυβερνήσεις και τους δανειστές θα πληρωθούν πολύ σύντομα.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα γίνει πρώτον με πολιτικό, συγκροτημένο και όχι αυτοκαταστροφικό τρόπο και δεύτερον ότι θα γίνει πριν η χώρα καταρρεύσει πλήρως ελέω των μνημονίων και των στυγερών εκτελεστών τους...







Σταύρος Χριστακόπουλος
http://topontiki.gr/article/41109

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1599.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters