Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ούτε ευρώ στα ταμεία του κράτους από την Ε.Ε. τον Ιανουάριο !!!


(Μόνο στο Antinews) O Δ. Γεωργακόπουλος είναι ανθρωπος του Γεράσιμου Αρσένη (τον είχει στηρίξει και στις εσωκομματικές εκλογές) και προφανώς συχνότατος συνομιλητής της Λ. Κατσέλη.
Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για πολιτικό που δούλευε και κατέθετε απόψεις.
Μερικές από αυτές, όπως η ενοποίηση του ΦΠΑ, ως μέτρο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, δεν έγιναν αποδεκτές.
Αφορμή ήταν η έλλειψη εσόδων. Το τα-μείον είναι άδειο και κάποιος πρέπει να πληρώσει τη νύφη.
Ο Δ. Γεωργακόπουλος ήταν ο εύκολος στόχος. Μια ενδεχόμενη “απόλυση” του εξωκοινοβουλευτικού Γ. Παπακωνσταντίνου θα σηματοδοτούσε αυτό-απόρριψη της ίδιας της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. Και προφανώς της μνημονιακής επιλογής.
Έτσι “εφευρέθηκε” ο Γεωργακόπουλος.
Οι κακές γλώσσες λένε πως ήταν και ένα μήνυμα προς την κ. Λούκα Κατσέλη, μετά και την τελευταία της συνέντευξη στον Ελέυθερο Τύπο που εν ολίγοις ζητούσε “επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου”.
Αυτό όμως που ξέρουμε και δεν χωράει καμίας αμφισβήτησης είναι πως τα έσοδα από τη Ευρωπαϊκή Ένωση σε όλο τον Ιανουάριο ήταν…0!
Ούτε ευρώ δεν κατέληξε στη χώρα μας από τα κονδύλια της Ε.Ε..από τους πόρους, μεταξύ των οποίων και το ΦΠΑ των προϊόντων που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες. (για να μην έχουμε αυταπάτες πως η Ε.Ε. έχει κάποιο θησαυροφυλάκιο που βγάζει αθρόα χρήματα)
Και αν κάποιος από την αξιωματική αντιπολίτευση ενδιαφέρεται …ή άλλo κόμμα του κοινοβουλίου…ας κάνει μία σχετική ερώτηση προς τον κ. Σαχινίδη.
Ούτε ένα ευρώ.!!!
Να δούμε όμως τώρα τι θα κάνει η κυβέρνηση, χωρίς… “βαρβάρους”.
Βανζέτι

http://www.antinews.gr/2011/03/10/90182/

Νέες αποκαλύψεις για τις συνομιλίες Παπανδρέου – Στρος Καν


(Ανανεωμένο) Νέες αποκαλύψεις για τις συνομιλίες Παπανδρέου – Στρος Καν κάνει το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ στο τεύχος του που κυκλοφορεί .
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος δημοσιογράφος Νικολά Εσκουλάν πήρε συνέντευξη από τον  Ντομινίκ Στρος Καν , αλλά όπως  παραδέχεται ο ίδιος στο ελληνικό περιοδικό έχουν κοπεί αποσπάσματα που αφορούν την Ελλάδα από την εκπομπή που θα μεταδώσει το Canal+ αυτήν την Κυριακή.
Στο απόσπασμα που έχει κοπεί ο Στρος Καν διηγείται πως λίγες ημέρες μετά την εκλογική νίκη του, ο Γιώργος Παπανδρέου του τηλεφώνησε και αφού του τόνισε πως η Ελλάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση τον ρώτησε αν το ΔΝΤ θα μπορούσε να έλθει για να …βοηθήσει !!!
Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση…Νομίζεις πως το ΔΝΤ θα μπορούσε να έλθει στην Ελλάδα να μας βοηθήσει;” φέρεται να λέει στον Στρος Καν ο κ. Παπανδρέου, λίγες ημέρες αφότου δήλωνε στον ελληνικό λαό ότι “λεφτά υπάρχουν“.
Ο Στρος Καν απάντησε ότι θα μπορούσε να το κάνει αυτό, αλλά εξήγησε στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι “η ΕΕ δεν θα σας άφηνε να έρθετε σ΄εμάς“.
Ποια ήταν η απάντηση του κ. Παπανδρέου; “Μην ανησυχείς για την Ευρώπη, εγώ μπορώ να τους πείσω” !!!.
Και τους έπεισε. Με τον “Τιτανικό”, τα “πιστόλια” στο τραπέζι και όλο τον ευτελισμό της Ελλάδας που γνωρίζουμε
Ο Γάλλος δημοσιογράφος  γράφει επίσης για την  πολύ καλή σχέση του Στρος Καν με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Δεν έκοψαν όμως τις ύβρεις του Στρος Καν
Κατά τα άλλα στο κομμάτι της εκπομπής που δεν έκοψαν ο  επικεφαλής του Διεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου δηλώνει ευθέως πως οι «Έλληνες βρίσκονται μέσα, πολύ βαθιά στα σκ….ά». Εξαπολύει επίθεση σε πολιτικούς και πολίτες χαρακτηρίζοντάς τους απατεώνες («στην Ελλάδα η απάτη πάει σύννεφο») και ξεκαθαρίζει πως εάν δεν είχε παρέμβει το ΔΝΤ και η ΕΕ για να στηρίξουν την ελληνική οικονομία η Ελλάδα «θα είχε πέσει στην άβυσσο».
Δεν παραλείπει να θυμίσει σε όλους τα στατιστικά μαγειρέματα λέγοντας ότι «οι Έλληνες αισθάνονται ότι τους εξαπάτησαν και όµως είναι εκείνοι που µαγείρεψαν  τα στοιχεία και που δεν πληρώνουν φόρους ».
Κάνει και τις συστάσεις του στους Έλληνες λέγοντάς τους να… συμμορφωθούν με το πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας, δηλαδή το Μνημόνιο. “Είναι απαραίτητο το µεγαλύτερο κοµµάτι της χώρας να αντιληφθεί ότι η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη» επισημαίνει ενώ παραδέχεται πως οι αντιδράσεις και οι κοινωνικές αναταραχές είναι εν μέρει φυσιολογικές, δοθέντος του γεγονότος ότι οι θυσίες είναι έως και υπέρογκες, όμως επιμένει ότι είναι αναπόφευκτη αυτή η εξέλιξη.

http://www.antinews.gr/2011/03/10/89963/

Η συμπονετική “Αριστερά” και το ΠΑΣΟΚ εποικίζουν την Ελλάδα


Του ΝΤΑΝΤΟΝ
Αρκεί να σκεφτεί κανείς το τι πρεσβεύει εδώ και χρόνια ¨ιδεολογικά¨ το ¨Συνδικάτο¨ με τις ¨Μ.Κ.Ο.¨ , την Δραγώνα , Ρεπούση , Νταλάρα , Ραγκούση , Βερέμη, Σωμερίτη , Δήμου , Ιών , Τριαρίδη , Δημητρά , Νεκρατζά ( θα έλεγε κανείς σχεδόν ¨κρυφοί αναγνώστες – θιασώτες¨ της ιστοσελίδας ευαγών ιδρυμάτων των όμορων με την Ελλάδα κρατών ¨Bulgarmag¨ ) για να καταλάβει ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ -ΚΟΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ…
Για να ολοκληρώσει η κυβέρνηση των επιδοτούμενων ΜΚΟ  τις ¨μεταρρυθμίσεις¨ της στον τομέα αυτό (μετά από τους νόμους για την διευκόλυνση απόδοσης υπηκόοτητας και την συμμετοχή τους στις εκλογές για την Τ.Α. ) έπρεπε να γίνουν και κάποιοι ¨αυτόνομοι¨ αγώνες ¨από τα κάτω¨.
Δεν μπορούσε η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του Μνημονίου και της ¨Παγκόσμιας – Καπιταλιστικής- Αγοράς¨ ( κατά ευφημισμό ¨Παγκόσμια Διακυβέρνηση για την Κλιματική Αλλαγή…¨ ) να ανατρέψει ¨με μιας¨ όλους τους ισχύοντες νόμους από μόνη της ( το γεγονός αυτό θα ήταν πολύ αποκαλυπτικό) , έπρεπε να υπάρξει ¨πίεση από τα κάτω ¨…
Δηλαδή ¨άλλοι¨ το ζητούν και ¨εμείς¨ ( η ¨εντεταλμένη¨ και διατεταγμένη κυβέρνηση ) για λόγους ¨ανθρωπιστικούς¨ είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε…
¨Δεν ¨ το θέλουμε , αλλά τι να κάνουμε να αφήσουμε να χυθεί αίμα ;
‘Οπου βέβαια τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα από τα Μ.Μ.Ε των νταβατζήδων χαράζαν παράλληλα – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ το ¨σκηνικό τρόμου¨ για το ¨τι θα συμβεί εάν καταλήξει ένας απεργός πείνας…¨ . Συμπολίτευση και ¨Αντιπολίτευση¨ έπαιξαν αυτή την θεατρική παράσταση με απόλυτη επιτυχία!
Ήδη από το 2008 το Πανελλήνιο – σοκ και ο Γ.Α.Π. είχαν υποστηρίξει επίσημα με δηλώσεις και ανάρτηση στις ιστοσελίδες τους μια ανάλογη απεργία μεταναστών στα Χανιά …
Οι ¨μετανάστες¨ συνεπώς , προφανώς και μετά από την χθεσινή κοινή ¨διαβούλευση¨ και απόφαση πολιτικών αρχηγών Κυβέρνησης – ¨Θεσμικής Αντιπολίτευσης¨ , ¨νίκησαν¨ και έλαμψε η ¨ανθρωπιά¨ . Το σχέδιο για την ¨Νέα Μέση Ανατολή¨ προχωρεί σε όλη την περιοχή.
Ιδιαίτερα η φιλάνθρωπη θεσμική ¨Αριστερά¨ μπορεί να είναι περήφανη , διότι με την απεργία νίκησαν οι παρακάτω ¨επαναστατικές – ανατρεπτικές απόψεις¨ των μεταναστών – με την συνδρομή της- :
Διαβάζουμε από την ¨1η Διακήρυξη των μεταναστών απεργών πείνας¨ :


¨ Η Δύση που καταληστεύει τον τόπο μας, με το απείρως καλύτερο βιοτικό επίπεδο από εκεί, είναι για μας η μοναδική ελπίδα να ζήσουμε σαν άνθρωποι.
Ήρθαμε (με κανονική ή όχι είσοδο) στην Ελλάδα και δουλεύουμε για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας. Βρισκόμαστε στην αναξιοπρέπεια και στο σκοτάδι της παρανομίας για να ωφελούνται οι εργοδότες και οι υπηρεσίες του κράτους από την άγρια εκμετάλλευση της εργασίας μας. Ζούμε από τον ιδρώτα μας και με το όνειρο κάποια στιγμή να αποκτήσουμε ίσα δικαιώματα με τους έλληνες συναδέλφους…¨
Με λίγα λόγια οι συγκεκριμένοι μετανάστες με το ¨όραμα¨ εποικισμού της Ελλάδας και οποιασδήποτε άλλης ¨καλοφάγοτης χώρας της Δύσης¨ μας λένε ότι : ¨Η Δύση που καταληστεύει τον τόπο μας , με το απείρως καλύτερο βιοτικό επίπεδο από τις χώρες τους , είναι για αυτούς Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελπίδα να ζήσουν σαν άνθρωποι…¨.
Για αυτό και αποφάσισαν να έρθουν στην ¨Δύση¨ για να συμμετάσχουν στα οφέλη της καταλήστευσης των χωρών τους και να ζήσουν ¨σαν¨- άνθρωποι…
Και σε ποια στιγμή λένε αυτές τις πολιτικές αρλούμπες , τις οποίες τις παρουσιάζουν και σαν ¨πολιτικό όραμα¨ ; .
Την στιγμή που οι ¨χαζοί¨ , τα δισεκατομμύρια των συμπολιτών- συμπατριωτών τους στον λεγόμενο ¨τρίτο κόσμο¨ από την Τυνησία μέχρι την Αίγυπτο και την Υεμένη , οι λαοί , οι απόκληροι της Ασίας , της Αφρικής , της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής ξεσηκώνονται ενάντια στην πείνα που τους επιβάλει η ¨Ελεύθερη¨- Αγορά της ιμπεριαλιστικής μητρόπολης (ΗΠΑ-Ε.Ε.).
Αυτή την ώρα , αντί να κάνουν ¨απεργίες¨ και κινητοποιήσεις , ζητώντας την ¨ευαισθητοποίηση της δημοκρατικής κοινής γνώμης στην ¨Δύση¨ , την αλληλεγγύη με τους αγώνες των λαών τους , μας ζητούν να ενταχθούν – ενσωματωθούν στην καταναλωτική μας κοινωνία που καταδυναστεύει τις χώρες καταγωγής τους , οι οποίες θα έπρεπε να είναι και οι χώρες ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ – ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ .
Αυτό όμως ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ζητούν και επιδιώκουν μόνο χειραφετημένοι μετανάστες και αγωνιζόμενοι λαοί ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΡΑΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ , όπως για παράδειγμα οι Κούρδοι και οι Παλαιστίνιοι ( στην πλειοψηφία τους ) –ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ – ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ¨ΠΑΘΙΑΖΕ¨ ΓΙΑ ¨ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ¨ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ –ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ – ΓΙΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΝΑΙ – ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ! ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΚΟΜΑ – ΤΟ 80 % ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ –ΕΝΩ ΠΛΗΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ – ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ – ΑΜΙΓΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ- ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ !
Τόσο ¨αναχρονιστικοί¨ είναι οι Έλληνες , Κούρδοι και Παλαιστίνιοι μετανάστες και τόσο ¨προοδευτικά¨ είναι τα σύγχρονα Εποικιστικά προσφυγικά – μεταναστευτικά ρεύματα που υποστηρίζει η φίλο- ιμπεριαλιστική ¨αντικαπιταλιστική¨ Αριστερά της ¨συμπόνιας¨ και των ¨ατομικών δικαιωμάτων¨.
Δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν σε κάθε χώρα για να ενταχθούν. Δεν ενδιαφέρονται εάν με την παρουσία τους δημιουργούν συνθήκες ¨ντάμπιγκ¨ στις εργασιακές συνθήκες , αμοιβές και στον τρόπο διαβίωσης στις περιοχές που εκ των πραγμάτων ¨συνωστίζονται¨ … Δεν τους ενδιαφέρει ότι ο καπιταλισμός –ιμπεριαλισμός προσπαθεί με την παρουσία τους να ¨τριτοκοσμιοποιήσει¨ και τις πλατιές εργατικές μάζες των χωρών της Μητρόπολης…
Ούτε αναρωτιόνται για πιο λόγο οι άρχουσες τάξεις των χωρών τους ¨άνοιξαν την διέξοδο¨, μετά το 1990 , για να μεταναστεύσουν με το ¨κλείσιμο του ματιού¨ από τις άρχουσες τάξεις της ιμπεριαλιστικής μητρόπολης για μια ελεγχόμενη ( δήθεν ¨παράνομη¨ ) μετανάστευση , προσφέροντας ανά 5-6 χρόνια ¨νομιμοποίηση¨ ( άδειες εργασίας και παραμονής )….Υποτίθεται ¨πως δεν ξέρουν¨ και ¨δεν γνωρίζουν…¨ .
Για άλλη μια φορά για την φιλάνθρωπη ¨Αριστερά μας¨ το ΑΤΟΜΙΚΟ δικαίωμα και συμφέρον πάει πάνω από το ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ( και στις για τις χώρες προέλευσης τους – και για την Ελλάδα ) , απλά μαθήματα ¨σοσιαλδημοκρατικού σοσιαλισμού ¨ , ¨μαρξισμού- λενινισμού¨ και ¨αναρχισμού¨ .
Και βέβαια μέσα στα αιτήματα για νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ανέφεραν οι απεργοί πως πρέπει να καταγγέλλονται και να καταδικάζονται με αυστηρά πρόστιμα και ποινές φυλάκισης όσοι έλληνες εργοδότες απασχολούν παράνομα αλλοδαπούς , δηλαδή χωρίς ασφάλιση και αμοιβές αντίστοιχες των ελληνικών συλλογικών συμβάσεων , όπως και οι σύγχρονοι έμποροι λευκής σαρκός , δηλαδή οι διακινητές τους λαθρέμποροι ( ! ). Τυχαίο ( ; ) , δεν νομίζω…
Γιατί να το κάνουν αυτό άλλωστε , ¨κορόιδα¨ είναι ;
Να καταγγείλουν ¨αχάριστα¨ αυτούς που τους προσφέρουν ¨ένα κομμάτι ψωμί¨, που τους ανοίγουν το δρόμο για την λατρευτή Μητρόπολη του καπιταλισμού – ιμπεριαλισμού ( ; ) , στην οποία ¨σίγουρα¨ έρχονται με την διακαεί επιθυμία να συμβάλουν στον εκδημοκρατισμό της Δύσης , για να κάνουν ¨σοσιαλιστική επανάσταση…¨ !
Τέλος πραγματικά οικονομικά κίνητρα που θα διευκολύνουν τους μετανάστες στο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ και θα συμβάλουν επίσης στην αποκατάσταση -φροντίδα τους για όσο χρονικό διάστημα υπάρχουν οι εργασιακές προϋποθέσεις για την παραμονή τους στην Ελλάδα.
Δεν είναι ¨περίεργο¨ ότι μέχρι τώρα η ¨αντικαπιταλιστική¨ Αριστερά , δεν έχει θέση μέχρι σήμερα αίτημα αποζημίωσης των μεταναστών – ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ¨ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ¨ από το ¨κεφάλαιο¨ το οποίο θησαύρισε τα τελευταία είκοσι χρόνια από την εργασία σε συνθήκες σκλαβιάς ( ΣΕΒ – Ενώσεις Εφοπλιστών , Εργολάβων , Επιμελητήρια Ξενοδόχων , Εστιατόρων ) , αλλά το ζητά από το ¨κράτος¨ ( δηλαδή από τους φορολογούμενους έλληνες εργαζόμενους που είναι αντιμέτωποι με ένα καθημερινά λιγότερο ¨κοινωνικό κράτος ¨ ) ;
Τυχαίο ( ; ) , δεν νομίζω .
Σκεφτείτε τους ¨προοδευτικούς¨- καπιτάλ-ληστές¨ της συνομοταξίας Εθνικοί Εργολάβοι κ.α. και θα καταλάβετε , γιατί μέχρι σήμερα η ¨Αριστερά¨ δεν ήθελε στο ζήτημα της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπών σκλάβων να βλάψει την ¨ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας¨… , ΤΟ ΓΙΑΤΙ – ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ- ¨ΓΡΑΜΜΗ¨ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ – ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ – ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ – Η
¨ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ¨ ΤΗΣ ¨ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ¨ ( αντίστοιχος όρος για τον ¨συμπονετικό καπιταλισμό¨ ) ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΗ …
Για την ¨Αριστερά¨ και την μελαγχολική – αδιέξοδη- αστική ¨μας¨ τάξη της αρπαχτής μάλλον για λάθος ερμηνεία των στοίχων από το ¨περιμένοντας τους βαρβάρους¨ του Κ. Καβάφη πρόκειται .
 http://www.antinews.gr/2011/03/10/90126/#more-90126

Το οικονομικό επιτελείο δεν τολμά τη σύγκρουση με τη διαφθορά

Δεν θα ισχυριστούμε ότι ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος ως επί χρόνια υφυπουργός Οικονομικών δεν γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο που του ανέθεσε ο πρωθυπουργός, ονομάζοντάς τον Γενικό Γραμματέα υπεύθυνο για φορολογικά θέματα. Ούτε βέβαια ότι μόνος αυτός ευθύνεται για την υστέρηση των εσόδων.
Οι ευθύνες για την υστέρηση εσόδων βαρύνουν συνολικά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, το οποίο αντί να....
πιάσει τους μεγαλοφοροφυγάδες με τους οποίους συναγελάζεται, έχει επιδοθεί σε φοροκυνηγητό των ψιλικατζήδων, από τους οποίους ούτε ψιχία δεν μπορεί να εισπράξει.
Το οικονομικό επιτελείο γνωρίζει πόσο διεφθαρμένος είναι ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός αλλά δεν τολμά ή δεν θέλει να συγκρουστεί μαζί του.
Οι εφοριακοί αποτελούν μια πανίσχυρη διακομματική συντεχνία με πυραμιδική διάρθρωση που εξαντλεί την αυστηρότητα των νόμων και των διατάξεων σε βάρος των μικροεπαγγελματιών, ενώ, όχι μόνο αφήνει στο φορολογικό απυρόβλητο ισχυρούς και ημετέρους, αλλά από πάνω τους χρηματοδοτεί με επιστροφή, χωρίς έλεγχο, μεγάλων ποσών ΦΠΑ, με εικονική διακίνηση εμπορευμάτων.
Πολλές ΔΟΥ συνεχίζουν να λειτουργούν ως παρατήματα συγκεκριμένων επιχειρηματικών ομίλων και μεμονωμένων επιχειρήσεων και ως συνεργοί στην κλοπή δημοσίου χρήματος με άνωθεν κάλυψη.
Τα μεγαλοστελέχη της συντεχνίας καταλαμβάνουν πάντα καίρια πόστα στον φοροεισπρακτικό και ελεγκτικό μηχανισμό και είναι αυτοί που χειρίζονται τις μεγάλες υποθέσεις με υψηλό φορολογικό αντικείμενο, τις οποίες κλείνουν με το αζημίωτο.

kentri.gr

Ιστορικό ξεπούλημα στη Θράκη από τον Παπανδρέου...!

Γράφει ο Σεμπαϊδήν ΚαραχότζαΤα χαρίζει όλα ο Γιώργος Παπανδρέου...!Ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά χωριά της ορεινής Ξάνθης επισκέφθηκε στα μέσα του Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου. Πρόκειται για τον οικισμό Δημάριο του δήμου Μύκης απ’ όπου κατάγονται αρκετοί από εκείνους που εντάσσονται στους λεγόμενους φανατισμένους υποστηρικτές της άποψης του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, ότι στη Θράκη δεν υπάρχει μουσουλμανική αλλά τουρκική μειονότητα...»Βέβαια και μόνο η επιλογή του συγκεκριμένου χωρίου από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και όχι κάποιος άλλος οικισμός, σημαίνει πολλά. Οι άνθρωποι που επέλεξαν να φέρουν τον πρωθυπουργός της χώρας στο Δημάριο και όχι οπουδήποτε άλλου, ξέρουν πολύ καλά ποιο είναι το Δημάριο και ποιες οι θέσεις των κατοίκων του περί των μειονοτικών ζητημάτων.Πέρα από την επιλογή του χωριού που θα επσικέφτονταν ο Γιώργος Παπανδρέου, κανείς μας, ούτε και οι λεγόμενοι μειονοτικοί κύκλοι, δεν περίμεναν να ακούσουν αυτά που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, γι’ αυτό άλλωστε οι δυο μουσουλμάνοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη σε δηλώσεις τους στα μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για ένα ιστορικό άνοιγμα της κυβέρνησης, εγώ θα το χαρακτήριζα ως ιστορικό ξεπούλημα.
Πραγματικά ο κύριος Παπανδρέου έφτασε στο σημείο να πει ένα μεγάλο ΝΑΙ σε όλα όσα εδώ και χρόνια διεκδικεί η Άγκυρα, είπε ναι σε όλα εκείνα που θα επιτρέψουν στη γείτονα χώρα να αλωνίζει ανενόχλητη στη Θράκη χωρίς κανένας πλέον αν μπορεί να τη σταματήσει.Καταρχήν είπε εμμέσως πλην σαφώς ΝΑΙ στην εκλογή του μουφτή, εκεί βέβαια τόνισε ότι για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να προηγηθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος όχι μόνο ανάμεσα σε μειονοτικούς και κυβερνητικούς παράγοντες αλλά ένας διακομματικός διάλογος διότι όπως είπε χαρακτηριστικά, το θέμα είναι ευαίσθητο και λεπτό και δεν πρέπει να υπάρχουν πρόχειροι χειρισμοί του. Βέβαια όλοι μας ξέρουμε τι σημαίνει εκλογή του μουφτή αλλά για όσους δεν ξέρουν, δεν έχουν παρά να ανατρέξουν στις μέχρι τώρα δράσεις των δήθεν εκλεγμένων ψευτομουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής και θα καταλάβουν αμέσως γιατί η Άγκυρα ζητάει με τόση επιμονή να εκλέγονται στο εξής οι μουφτήδες και όχι να διορίζονται από το κράτος.
Μου κάνει όμως ιδιαίτερη εντύπωση που ο κύριος Παπανδρέου δε ζήτησε να κάνει το ίδιο πράγμα και η Τουρκία, να εκλέγονται δηλαδή κι εκεί οι μουφτήδες διότι όπως όλοι γνωρίζουμε, πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει εκλεγμένος μουφτής. Δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό δεν το γνωρίζει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Μαζί με την εκλογή των μουφτήδων όμως ο πρωθυπουργός της χώρας μας, είπε ΝΑΙ και στην εκλογή των επιτροπών που διαχειρίζονται τη βακουβική επιτροπή, να μπορεί δηλαδή κι εκεί να κάνει κουμάντο η Τουρκία λες και μιλάμε για δική της περιουσία. Εδώ βέβαια θα μου πει κάποιος, «μα γιατί αυτοί που θα εκλεγούν είτε ως μουφτήδες είτε ως μέλη των επιτροπών που θα χειρίζονται τη Βακουβική επιτροπή, να είναι άνθρωποι της Τουρκίας;» η απάντηση είναι απλή, όταν το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής μπορεί και καθορίζει το αποτέλεσμα των εθνικών ή των αυτοδιοικητικών εκλογών στη Θράκη, στις περιοχές δηλαδή όπου ψηφίζουν μουσουλμάνοι, ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι θα κάνει σε αυτές τις εκλογές για μουφτή ή για βακουφικές επιτροπές.
Κι αν σε όλα τα παραπάνω το ΝΑΙ του Γιώργου Παπανδρέου δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο αφού όπως προανέφερα έβαλε ως όρο το διακομματικό διάλογο, σε κάποια άλλα πάγια αιτήματα της Άγκυρας είπε ΝΑΙ με τόνο. Τι ζητάει τόσο καιρό η Τουρκία και οι εδώ άνθρωποι της; Μα φυσιικά να γίνονται περισσότερα μαθήματα στην τουρκική στα μειονοτικά δημοτικά σχολεία κι αυτό το υποσχέθηκε ο κύριος Παπανδρέου, είπε ξεκάθαρα ότι θα ενισχυθεί η τουρκική γλώσσα στα δημοτικά σχολεία των μουσουλμάνων. Δε μας είπε μόνο σε τι θα βοηθήσει αυτό τους κατά τα άλλα Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες της Θράκης.Κάτι άλλο το οποίο υποσχέθηκε ευθέως ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ότι στο εξής όσοι από τους μουσουλμάνους επιθυμούν να δίνουν προφορικές εξετάσεις στην τουρκική για να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης, θα μπορούν να το κάνουν. Αλήθεια, ο μουσουλμάνος που μιλάει μόνο την πομάκικη γλώσσα ή ο Ρομ που μιλάει μόνο τη δική του γλώσσα, πως θα μπορέσει να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης; Εκτός κι αν αυτός δεν είναι άνθρωπος, εκτός κι αν στην κυβέρνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ανθρώπους μόνο όσους δηλώνουν Τούρκοι.
Επίσης ο πρωθυπουργός μας, υποσχέθηκε ότι στα ΚΕΠ και κατ’ επέκταση σε όλους τους φορείς παροχής υπηρεσιών που λειτουργούν σε περιοχές με μουσουλμάνους κατοίκους, θα προσλαμβάνονται υπάλληλοι οι οποίοι εκτός από την Ελληνική, θα μιλάνε και την Τουρκική γλώσσα. Ούτε εδώ φαίνεται να ενημέρωσαν τον κύριο Παπανδρέου ότι στη ΕΛΛΗΝΙΚΗ Θράκη υπάρχουν δυστυχώς και μουσουλμάνοι οι οποίοι δεν ξέρουν ούτε την Ελληνική ούτε και την Τουρκική γλώσσα. Αυτοί δηλαδή δε θα εξυπηρετούνται σε καμιά υπηρεσία; Βέβαια με βάση την απλή λογική, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι υπάλληλοι των διαφόρων υπηρεσιών, εκτός από Ελληνικά και Τουρκικά, μιλάνε και Πομάκικα κι άρα θα είναι σε θέση να εξυπηρετούν και τους καθαρά πομακόφωνους μουσουλμάνους της περιοχής.
Μου κάνει όμως εντύπωση που αυτό δεν αναφέρθηκε από τη μεριά του πρωθυπουργό, δεν είπε ούτε λέξη για Πομάκους, για Πομάκικη γλώσσα ή για Πομακοχώρια. Γιατί άραγε. Μόνο οι τουρκόφωνοι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν δικαίωμα να εξυπηρετούνται στη γλώσσα τους;
Φυσικά εδώ μπαίνει ένα μεγάλο ζήτημα για το οποίο έχω γράψει αρκετές φορές ως τώρα. Φτάσαμε δυστυχώς στο σημείο να μιλάμε για το αν στις δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν σε περιοχές με μουσουλμάνους θα προσλαμβάνονται υπάλληλοι που να μιλάνε δύο ή και τρεις γλώσσες ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται όχι κανένας άλλος, αλλά Έλληνες πολίτες οι οποίοι απλά έχουν την ιδιαιτερότητα να είναι μουσουλμάνοι και όχι χριστιανοί. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί αυτό το κράτος στο οποίο λέγεται πως γεννήθηκε η δημοκρατία δε φρόντισε ποτέ να διδάξει σωστά στους ανθρώπους αυτούς την επίσημη γλώσσα της πατρίδας τους, την Ελληνική; Φυσικά, μην ξεχνάτε πως μια αμόρφωτη μειονότητα είναι πολύ πιο βολική και για την Ελλάδα και για την Τουρκία απ’ ότι μια μορφωμένη. Τον μορφωμένο άνθρωπο δε μπορείς να τον καθοδηγήσεις εκεί που θες ενώ τον αμόρφωτο, φτάνει μόνο να τους πεις πως σε περίπτωση που δηλώσει πως είναι Έλληνας θα βράζει στα καζάνια της κόλασης στον άλλο κόσμο, για να τον πάρεις με το μέρος σου.
Τίποτα λοιπόν απ’ όσα έγιναν και γίνονται αναφορικά με τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, δεν είναι τυχαίο, όλα αποσκοπούν στον καλύτερο δυνατό έλεγχο της και από τις δυο πλευρές.
Επίσης ο κύριος Παπανδρέου δεσμεύτηκε για την ταχύτερη δυνατή κατασκευή του κάθετου άξονα Βουλγαρίας - Ελλάδας μέσο του χωριού Δημαρίου. Δε μας έφτανε δηλαδή ο υπάρχον δρόμος από και προς τη Βουλγαρία ο οποίος μόνο προβλήματα μας δημιουργεί, θα μας φτιάξουν και άλλον. Αναρωτιέμαι, δεν το βλέπουν οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ πως από τότε που άνοιξαν τα σύνορα στον Άγιο Κωνσταντίνο, πενταπλλασιάστηκε η μικροεγκληματικότητα στην Ξάνθη; Δεν τους ενημέρωσε κανείς ότι οι κάτοικοι της ορεινής περιοχής ζουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους επειδή τα χωριά τους έχουν γεμίσει με Βούλγαρους οι οποίοι δεν έχουν αφήσει σπίτι στο οποίο δεν έχουν μπει; Δεν ξέρουν ότι από τότε που άνοιξε ο δρόμος για τη Βουλγαρία, η τοπική μας αγορά, τόσο αυτή της ορεινής περιοχής όσο και αυτή της πόλης, ερημώνει διότι από τη μια όλοι οι Ξανθιώτες τρέχουν για τα ψώνια τους, ακόμα και για τα καύσιμα τους στη γειτονική χώρα όπου όλα είναι πάμφθηνα κι από την άλλη τα πομακοχώρια της Ξάνθης έχουν γεμίσει με παράνομους Βούλγαρους μικροπωλητές οι οποίοι εφοδιάζουν τους καταναλωτές με ότι χρειαστούν σε πολύ καλύτερες τιμές. Κάποτε μας είχαν πει ότι αυτός ο δρόμος θα φέρει ανάπτυξη στην Ξάνθη, ότι τα ξενοδοχεία της πόλης δε θα χωράνε τους επισκέπτες, ότι οι μικροεπιχειρηματίες της περιοχής θα πλουτίσουν.
Που πήγαν όλα αυτά; Εμείς μέχρι τώρα μόνο λουκέτα στα μαγαζιά μας βλέπουμε, μόνο για διαρρήξεις και ληστείες ακούμε. Μετά από όλα αυτά όμως η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ανακοίνωσε και τη δημιουργία του νέου κάθετου άξονα ο οποίος μάλλον αποσκοπεί στο να φέρει στη χώρα μας τους Βούλγαρους εκείνους που για την ώρα δεν κατάφεραν αν έρθουν και να μπουν στα σπίτια μας.
Το αστείο στην όλη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο χωριό Δημάριο ήταν που ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι η χώρα μας περνάει δύσκολες οικονομικά στιγμές κι ότι ο ίδιος δεν ήρθε για να τάξει. Πράγματι, δεν έταξε τίποτα, πέρα από τον κάθετο άξονα Βουλγαρίας Ελλάδας, που να κοστίζει έστω και ένα ευρώ στη χώρα μας. Όλα όσα όμως υποσχέθηκε δεν ήταν τίποτα άλλο από προεκλογικές υποσχέσεις οι οποίες όπως ξέρουν πολύ καλά στο ΠΑΣΟΚ θα φέρουν χιλιάδες ψήφους στην κυβέρνηση στις διαφαινόμενες πρόωρες εθνικές εκλογές. Άρα δεν έταξε τίποτα που να κοστίζει σε χρήματα αλλά έταξε πράγματα που συνιστούν αυτό που λέμε ξεπούλημα των πάντων.
Έχοντας προφανώς κατά νου να πάει σε πρόωρες εθνικές εκλογές, ήρθε στην Ξάνθη και υποσχέθηκε να κάνει πράξη όλα όσα εδώ και χρόνια ζητάει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής το οποίο και ξέρει να κερδίζει για λογαριασμό άλλων εκλογές.
Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους κατοίκους τον ρώτησαν γιατί στα χωριά τους δε μπορούν να παρακολουθούν τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, γιατί δεν έχουν σήμα τους αλλά για το συγκεκριμένο θέμα δεν είπε ούτε κουβέντα ο κύριος Παπανδρέου. Του ζήτησαν την προώθηση του Μπασμά, μια από τις καλύτερες στον κόσμο ποικιλίες καπνού που παράγεται στην Ξάνθη, και σε άλλες χώρες ώστε να αυξήσουν τις ποσότητες που παράγουν και να αρχίζουν να πουλάνε σε καλύτερες τιμές την παράγωγή τους. Ούτε και γι’ αυτό το θέμα όμως είχε να τους πει κάτι, απλά αρκέστηκε στο να τους παραπέμψει στους αγροτικούς συνεταιρισμούς και την πιο σωστή λειτουργία τους. Του παραπονέθηκαν για την απάτη με τα πλαστά ένσημα που έστησαν κάποιοι και εξαπάτησαν εκατοντάδες οικοδόμους πουλώντας τους πλαστά ένσημα, του του ζήτησαν δικαίωση τους και τιμωρία αυτών των ανθρώπων που τους έκλεψαν με αυτό τον τρόπο τα λεφτά αλλά ο κύριος Παπανδρέου ούτε και γι’ αυτό είχε να πει κάτι.
Γενικά δεν απάντησε σε κανένα από τα θέματα που του τέθηκαν, ήρθε με δική του λίστα θεμάτων, ήταν προαποφασισμένο το τι θα πει και τι θα υποσχεθεί και όλα ήταν σα να μην ειπώθηκαν. Φυσικά για όλα όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, κανείς δεν είτε το θάρρος να του πει πως αυτά που λέει βλάπτουν το εθνικό μας συμφέρον, ότι ευνοούν τα παιχνίδια της Άγκυρας στη Θράκη. Άλλωστε δεν ήταν και εύκολο να διαφωνήσει κανείς με τον πρωθυπουργό αφενός μεν γιατί θα διακινδύνευε τη θέση του στο κόμμα κι αφετέρου γιατί δίπλα και απέναντι στον πρωθυπουργό ήταν ορισμένοι από τους πιο φανατικούς υποστηριχτές του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και των θέσεων που αυτό εκφράζει.
Κακά τα ψέματα, το τουρκικό προξενείο φέρνει ψήφους και το ΠΑΣΟΚ το οποίο είναι με την πλάτη στο τοίχο, χρειάζεται ψήφους ώστε να έχει κάποιες ελπίδες να κερδίσει τις εκλογές που θα προκηρύξει.
Για να κερδηθούν λοιπόν οι ψήφοι της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη η λύση είναι μία. Κάνουνε πράξη όλα όσα ζητάει η Τουρκία και η μειονότητα γίνεται και πάλι πράσινη. Θέλουν περισσότερα τουρκικά στα μειονοτικά δημοτικά σχολεία, τους τα υποσχέθηκαν. Θέλουν εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης στην τουρκική, σύντομα θα γίνει. Ζητάνε τουρκόφωνους υπαλλήλους στις δημόσιες υπηρεσίες, σε λίγο θα τους έχουμε. Θέλουν εκλογή των μουφτήδων και των επιτροπών που διαχειρίζονται τις βακουφικές περιουσίες, ο δρόμος άνοιξε και πολύ σύντομα θα είναι πλέον γεγονός. Ξεχνάνε όμως στο ΠΑΣΟΚ πως όλα αυτά δεν είναι απαίτηση όλων των μουσουλμάνων της Θράκης αλλά μόνο λίγων οι οποίοι και ζουν έχοντας ως επάγγελμα την παροχή των υπηρεσιών τους στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και κατά συνέπεια στην Άγκυρα.
Ξεχνάνε στο ΠΑΣΟΚ ότι τον απλό το μουσουλμάνο δεν το νοιάζει τι είναι αλλά το πώς θα ζήσει αυτός και τα παιδιά του. Τον ενδιαφέρει να πουλήσει πιο ακριβά τον καπνό που παράγει, τον ενδιαφέρει να βρουν μια δουλειά τα παιδιά του, τον ενδιαφέρει να μπει το ψωμάκι μέσα στο σπίτι του. Ελάχιστοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται αν η μειονότητα της Θράκης είναι μουσουλμανική ή τουρκική και οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν στην ομάδα των 3500 έμμισθων συνεργατών της Άγκυρας.
Δυστυχώς όμως εκείνοι καθορίζουν τους όρους του παιχνιδιού, ένα παιχνίδι στο οποίο αποφάσισε να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο η ελληνική κυβέρνηση. Εμπρός λοιπόν, την επόμενη φορά που ο πρωθυπουργός ή κάποιος υπουργός θα επισκεφθεί τη Θράκη, ας μη βάλει κοστούμι, ας φορέσει τη φανέλα της εθνικής Θράκης που δημιούργησαν εκείνοι που ονειρεύονται ένα ανεξάρτητο κρατίδιο στη Θράκη κι ας κρατάει στο χέρι του τη σημαία της ανεξάρτητης Θράκης. Έτσι κι αλλιώς ακόμα και τα τελευταία όπλα που είχαμε στα χέρια μας ως χώρα, ο κύριος Παπανδρέου αποφάσισε όχι να τα πουλήσει διότι όταν πουλάς σημαίνει ότι παίρνεις και κάποιο αντάλλαγμα, αλλά να τα χαρίσει στη Τουρκία.
Ο θεός να βάλει το χέρι του αν και για την ώρα μόνο ο κύριος Παπανδρέου το βάζει.

Γράφει ο Σεμπαϊδήν Καραχότζα
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας
Εκδότης της Πομάκικης εφημερίδας NATPRESH

Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πομάκων ΞάνθηςΠηγή
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters