Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο COVID19 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΓΚΕΙΤΣ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ

Όλος ο πλανήτης το έχει τούμπανο…

Μπράβο στην Δικαιοσύνη του Περού που βροντοφώναξε αυτό που ψιθυρίζει όλος ο κόσμος…

Ο COVID-19 έχει την «υπογραφή» των ελίτ και δισεκατομμυριούχων όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζορτζ Σόρος και οι Ροκφέλερ!Αυτό περιέχεται σε απόφαση δικαστηρίου του Περού, απόφαση που προήλθε από την εκδίκαση ενός διαδικαστικού θέματος.Το περουβιανό δικαστήριο, μέσα από την

ΗΠΑ: Διαθρησκευτική προσευχή υπέρ του Biden,....

...με χριστιανούς, μουσουλμάνους, Σιχ, Κρίσνα, λεσβίες ραβίνους και trans ιερείς να προσεύχονται για μια «πολυφυλετική δημοκρατία» και για την κατάργηση της «αίρεσης της λευκής υπεροχής»

Στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό της Ουάσινγκτον (ανήκει στην επισκοπική εκκλησία), πραγματοποιήθηκε μια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙΤΕ.. ΑΠΟΨΗ για το εμβόλιο

 

Δώσε προσοχή:

«Δεν είμαι θεωρητικός συνωμοσίας, έχω διδακτορικό στην επιστήμη των υπολογιστών, και ο συνεργάτης μου έχει διδακτορικό στη χημεία, με βάση την έρευνα στον τομέα της βιολογικής σύνθεσης των φαρμακευτικά ενεργών μορίων.
Όλοι όσοι σκέφτονται να κάνουν ή να δωροδοκηθούν για να κάνουν αυτό το εμβόλιο, με την υπόσχεση ότι οι ελευθερίες, που είχατε και τις έχετε παραδώσει, θα αποκατασταθούν,

ΣΟΚ: ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ. ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 3/2/2021

ΣΟΚ:  ΜΕΓΑΛΗ  ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ.

ΕΓΚΛΗΜΑ: ΜΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΕ ΤΑ "LOCKDOWN"

BOMBA: ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΣΤ,  ΓΙΑ ΝΑ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters