Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Στργ. ε.α. Γιώργος Αυφαντής: Οικονομική λύση-συμφωνία

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ 

Ο κος Μιχάλης Γρηγορίου και ο κος Γιώργος Αυφαντής στρατηγός ε.α. μιλούν στην εκπομπή ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ  "Πολιτική επικαιρότητα" για την οικονομική λύση ΣΥΜΦΩΝΙΑ και τι
προβλέπεται....http://e-rodios.blogspot.gr/2015/06/blog-post_328.html

kerberos-hellas

Φορολογήστε τα εμβάσματα αλβανών εργαζομένων στην Ελλάδα

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η Αλβανία είναι μια γείτονα χώρα που δεν σέβεται τα συμφωνηθέντα και υπογραφέντα στο “Πρωτόκολλο της Κέρκυρας”, την 17η Μαΐου 1914. Σ΄ αυτό το Πρωτόκολλο καθιερωνόταν επίσημα ως “Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός”, ο Ελληνισμός της περιοχής και η Αυτόνομη Πολιτεία, αναγνωριζόταν ως “Βόρειος Ήπειρος”. Παραχωρείτο δε, πλήρες καθεστώς Αυτονομίας, δηλαδή, διοικητικής, δικαστικής, εκπαιδευτικής και θρησκευτικής. Δυστυχώς όμως, η Αλβανία ουδέποτε εφάρμοσε αυτή τη συμφωνία, παρ΄ ότι την είχε αποδεχθεί με την υπογραφή της και παρ΄ ότι ήταν εγγυήτριες οι 6 μεγάλες δυνάμεις της εποχής. Επιπρόσθετα, το αλβανικό κράτος συνεχίζει να καταπιέζει αφόρητα τους Βορειοηπειρώτες και τους στερεί όλα τα υπογραφέντα δικαιώματα.

Και όλα αυτά από έναν αγνώμονα και αχάριστο λαό, προς μια χώρα την Ελλάδα, που υπήρξε γι΄ αυτούς η “γη της επαγγελίας”. Που τη δεκαετία του ΄90 με την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος του Χότζα, κατηφόρισαν στην Ελλάδα - σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα - 1,5 εκ. Αλβανοί. Αυτό το μεταναστευτικό κύμα, ήταν το μεγαλύτερο μεταναστευτικό κύμα στον κόσμο κατ΄ αναλογία κατοίκων. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι Αλβανοί που ζούσαν στη Ελλάδα το 2010, έφταναν τις 677 χιλιάδες! Έτσι, έζησαν και ανοικοδόμησαν τη χώρα τους!

Ωστόσο, επί δεκαετίες η ελληνική Πολιτεία δεν αντιλαμβανόταν τον κίνδυνο που ελλόχευε στα σωθικά της και ήταν πλήρως αδρανοποιημένη. Έτσι, οι θρασύτατοι Αλβανοί καθημερινά προχωρούν προς υλοποίηση του ψευδεπίγραφου οράματός τους, της δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας, εγείροντας ζητήματα εκ του μηδενός. Επί παραδείγματι, η Αλβανία του μισαλλόδοξου Έντι Ράμα, προέβη προ μηνός σε ρηματική διακοίνωση που επιδόθηκε στον Πρέσβη μας στα Τίρανα και με την οποία αμφισβητείται το δικαίωμα της Ελλάδος να πραγματοποιήσει έρευνες για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Ιόνιο Πέλαγος. Προτάσσοντας πως, οι Διαπόντιοι Νήσοι στα βόρεια της Κέρκυρας (Οθωνοί, Ερεικούσα, Μαθράκι) δεν δικαιούνται πλήρη επήρεια στην υφαλοκρηπίδα. Δηλαδή, αμφισβητεί ευθέως την ελληνική υφαλοκρηπίδα στο Ιόνιο και ζητά την επαναχάραξη της ΑΟΖ μεταξύ των δυο χωρών. Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Έντι Ράμα σε συνέντευξη τύπου στα Τίρανα κατά την εκεί επίσκεψη του Σέρβου ομολόγου του Αλεξάντερ Βούτσιτς: “…δεν σκοπεύουμε να διαπραγματευθούμε το εθνικό συμφέρον της χώρας για χάρη της καλής γειτονίας”. Όπως επίσης, εγείρονται παιδαριώδεις απαιτήσεις περί Τσαμουριάς. Δηλαδή, επαληθεύεται το αρχαίο ρητό του Αρίσταρχου του Θετταλού: “Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος…”. Και επί τω λαϊκότερω: “Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι”.

Όμως, σήμερα η χώρα μας διέρχεται μια πρωτοφανή δημοσιονομική κρίση και τα ταμεία του κράτους έχουν στερέψει. Η κυβέρνησή μας βρίσκεται στην προσπάθεια εξεύρεσης ισοδυνάμων οικονομικών μέτρων, προκειμένου να αντικατασταθούν τα υφεσιακά μέτρα που προσπαθούν να επιβάλουν οι “θεσμοί” και τα οποία η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ως “κόκκινες γραμμές”.

Ένα τέτοιο ισοδύναμο μέτρο θα ήταν η φορολόγηση των πάσης φύσεως εμβασμάτων προς τις Αλβανικές τράπεζες από τους Αλβανούς πολίτες. Θα πρέπει δηλαδή, οι Αλβανοί μετανάστες οι οποίοι διαβιούν και εργάζονται στην Ελλάδα, να κληθούν να εισφέρουν και αυτοί στην αντιμετώπιση της κρίσεως, στα μέτρα των δυνατοτήτων τους. Επίσης, θα πρέπει να συσταθεί κρατικό κλιμάκιο που θα ερευνά τα αδήλωτα σημαντικά ποσά που εξέρχονται εκτός Ελλάδος, με τα πούλμαν από τα αλβανικά πρακτορεία της οδού Αγίου Κωνσταντίνου. Γιατί, όταν η Ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει να φορολογήσει τα επαναπατριζόμενα εκ του εξωτερικού Ελληνικά κεφάλαια με συντελεστή 15% ή και 21%, αποτελεί τουλάχιστον άνιση και άδικη μεταχείριση έναντι των Ελλήνων η φορολογική ασυλία που απολαμβάνουν τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών πολιτών που ζουν, εργάζονται και προοδεύουν στην δεύτερή τους πατρίδα, όπως ισχυρίζονται!! Έτσι, ένας ενιαίος συντελεστής φορολόγησης 10% , επιβαλλόμενος από της 1ης Ιουλίου 2015 θα ήταν ένα δίκαιο και λογικό μέτρο ισονομίας και δικαιοσύνης καθώς και μία καλή αρχή για την κατάργηση των όποιων διακρίσεων εξακολουθούν να υφίστανται μεταξύ των ημεδαπών και αλλοδαπών εργαζομένων στην Πατρίδα μας.

Άλλωστε, ενισχυτικό του οικονομικού μέτρου, τα όσα είχε δηλώσει η διευθύντρια της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Αλβανίας, Ίνες Νούρια στα τέλη του 2013. Πως δηλαδή, τα εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών που εργάζονται σε χώρες του εξωτερικού αποτελούν, την κύρια πηγή απορρόφησης των κραδασμών της φτώχιας στη χώρα της!!

Αλλά τι τα θέλεις, τι τα γυρεύεις; Σε εποχές που το παραεμπόριο εξακολουθεί να ανθεί και η πάταξή του ήταν εκ των βαρύγδουπων εξαγγελιών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ακόμη παρ΄ ότι παρήλθε ένα πεντάμηνο από τις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, εν τούτοις ακόμη δεν έχει συσταθεί Σώμα Δίωξης Παραεμπορίου. Με δικό του Εισαγγελέα, και δική του Διεύθυνση Αστυνομίας!! Για να δρα ακαριαία και αποτελεσματικά. Για να μπορέσει να αποδώσει έσοδα στα κρατικά ταμεία, από τη γάγγραινα της απώλειας 8,5 δις ευρώ από ΦΠΑ και φόρους το χρόνο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών. Καθώς και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου!!

Συνεπώς, αυτό το υδροκέφαλο κράτος, παραμένει αναποτελεσματικό όποια κυβέρνηση και αν έχει. Γιατί, δεν υπάρχει η πολιτική βούληση και η νοητική ευελιξία για να παταχθούν διαχρονικές παθογένειες του κράτους μας. Και έτσι, αυτοί που πάλι θα την πληρώσουν θα είναι τα εύκολα υποζύγια. Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι καταναλωτές. Δηλαδή, η μεσαία αστική τάξη, που στις μέρες μας έχει πλέον γίνει ένα - λόγω των δυσβάσταχτων Μνημονιακών μέτρων - με την κατώτερη κοινωνική τάξη!!

Επικοινωνία με τον συντάκτη
egerssi@otenet.gr

http://kostasxan.blogspot.gr/2015/06/blog-post_221.html

Η Τουρκία προσφέρθηκε να πληρώσει το ελληνικό χρέος στο ΔΝΤ -ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΗΜΑΤΙΕΣ !!!

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ , ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ,  ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .
ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε στην ΚΟ του κόμματός του ότι "Η Τουρκία θα βοηθήσει την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση και μπορούμε να την δανειοδοτήσουμε και να την στηρίξουμε. Θα συγκαλέσω το ελληνοτουρκικό συμβούλιο συνεργασίας αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης (σ.σ.: στην Τουρκία) για να δούμε πώς μπρούμε να βοηθήσουμε με δάνεια την χώρα".
Εν συνεχεία Τούρκοι δημοσιογράφοι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet, ρώτησαν τον υπουργό Οικονομίας της Τουρκίας σήμερα, εάν η κυβέρνηση θα μπορούσε να αναλάβει κάτι τέτοιο.
Ο Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί απάντησε χαρακτηριστικά: «Εάν η Ελλάδα ζητήσει από την Τουρκία βοήθεια, τότε θα εξετάσουμε την πληρωμή του ελληνικού χρέους».
Ολα ξεκίνησαν όταν χθες, ο βουλευτής του προοδευτικού, φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας HDP (''Δημοκρατικό Κόμμα των Λαών'') κ. Ερτουγρούλ Κιουρκτσού, κάλεσε την τουρκική κυβέρνηση να σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας και ζήτησε να αναλάβει η Τουρκία το χρέος ύψους 1,6 δισ. ευρώ της Ελλάδας προς το ΔΝΤ ή να δώσει άτοκο δάνειο.
Οπως δήλωσε, «η Τουρκία μπορεί να αναλάβει το χρέος ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή θα είναι η καλύτερη βοήθεια που μπορεί να κάνει στη γείτονα της, στις δύσκολες μέρες που περνά. Ως αντάλλαγμα θα κερδίσει τη φιλία του ελληνικού λαού και θα δημιουργηθεί ευκαιρία για να μετατραπεί σε θάλασσα ειρήνης το Αιγαίο. Η ανθρωπιστική βοήθεια που έκανε η Τουρκία σε διεθνή ιδρύματα, το 2013 ανέρχεται στα 1.9 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Τουρκία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τη βοήθεια αυτή. Μπορεί να κάνει αυτό μάλιστα και με άτοκο δάνειο».
Είναι σαφές ότι και η Αγκυρα φοβάται κάποια πράγματα. Μια αστάθεια στα σύνορά της θα μπορούσε να φέρει ηγεσίες στην Ελλάδα που θα άλλαζαν πολλά στο Αιγαίο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Επείγον! Τι ξερει ο Στουρναρας;.

Αδερφια εδω ξαναπαιζονται τα "Μυστικα και ψεμματα" σε καουμπόυκη παραλλαγη

Ηδη κυκλοφορει σεναριο, οτι οι Ευρωπαιοι αποφασισαν να πεταξουν εξω το ΔΝΤ και να τα βρουν με τη ροζ συμμορια, χωρις τη Λαγκαρντ και τα αλλα αμερικανοθρεφτα παιδια.
[Δες: http://panusis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_51.html]

Να το ξερετε, δεν βανω το κεφαλακι μου στ φωτιά, για να σας βεβαιωσω οτι προκειται για αληθινο σεναριο ή για τιποτα μαλαγανοβαρουφιες...
Ωστοσο κατι μου μυριζει πολυ πονηρα.

Τις προαλλες, ο Στουρναρας δηλωσε σε ανυποπτο χρονο οτι δεν προκειται να γινει κανενα δημοψηφισμα.

Κι  ο Στουρναρας ειναι ανθρωπος των υπογειων ευρωσιωνιστικων διευθυντηριων.

Απ την αλλη, βανω το πολυτιμο μυαλο μου να δουλεψει και λεω τωρα, ο χριστιανός...
Γιατι οχι;
Μηπως οι Ευρωπαιοι το ηθελαν που τους κοτσαρε το ΔΝΤ μεσα στα διευθυντηρια τους ο ΓΑΠ;
Κι αν - λεω, αν... βρηκανε τωρα την ευκαιρια να το πεταξουν στην αποξω;
Δηλαδη, αν το καλοσκεφτεις, δεν γινονταν καλυτερη αφορμη. Ασε που ακουγεται οι χρεωκοπει και το Πουερτο Ρικο και τα αμερικανακια θα τρεχουν και δεν θα φτανουν...

Και για να το πω πιο σωστά, μηπως δεν περιμεναν καν να τους δοθει η "αφορμη"αλλα την κατασκεύασαν;
Αν ας πουμε επιασαν τους ροζ συμμοριτες και τους ξηγηθηκανε καουμπόυκα;
Καντε τα εσεις μπαχαλο παιδια και μεις θα ερθουμε να καθαρισουμε, αλά γουέστερν, οπως το αμερικανικο ιππικο...

Κι ασε τη Λαγκαρντ να παιζει τον Ινδιανο...

Και να δεις που οσο το σκεπτομαι, τοσο πιο πιθανο μου φαινεται.

Πετανε το ΔΝΤ εξω απο την Ευρωπη, πληρωνοντας κατι παραπανω για να βολευτει και η ροζ νομενκλαντουρα και μετα αρχιζουν να παιζουν οι ευρωπαιοι τα νταουλια και να χορευουν οι αμερικανοί.

Ρε, λες;
Τι να σας πω ρε παιδά;
Τα παντα ειναι δυνατα με δαυτους...

Και φυσικα, το ποπολο που μαζωχνονταν και φωναζε: "όξω απο την Ευρωπη", τωρα θα μαζωχνονται και θα ουρλιαζουν: "Ναι στα 8 δις και ριχτε μας κι αλλα.."

Ασε που η κ. Δουρου θα βρει ευκαιρια να διορισει και την εξαδερφη του συντροφου της...


http://panusis.blogspot.de/2015/06/blog-post_58.html
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/06/blog-post_439.html

Όλα στημένα; Γιατί ο Στουρνάρας ήξερε ότι θα είναι διαθέσιμος από τις 6 Ιουλίου και μετά;


Μέσα στον ορυμαγδό των ραγδαίων εξελίξεων έχει ξεφύγει μια σημαντική λεπτομέρεια που ίσως δείχνει ένα υπόγειο παρασκήνιο για τον τρόπο και τον πραγματικό λόγο που αποφασίστηκε η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος από την κυβέρνηση υπό μη ομαλές συνθήκες και κλίμα τρομοκρατίας.

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου, 48 ώρες πριν συγκληθεί το υπουργικό συμβούλιο στο Μαξίμου και αποφασίσει το δημοψήφισμα ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας στέλνει επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και την ενημερώνει ότι δεν μπορεί να έρθει στις επιτροπές σημειώνοντας τα εξής:

"Η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος είναι απολύτως αναγκαία. Είμαι βέβαιος, ότι παρακολουθείτε τις δυσκολίες και τις προσπάθειες της Τράπεζας της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να τις αντιμετωπίσουν. Επιπλέον, αυτό το διάστημα είναι προγραμματισμένα δύο σημαντικά υπηρεσιακά ταξίδια, το πρώτο, την προσεχή Παρασκευή 26 Ιουνίου στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), το δεύτερο, την επόμενη εβδομάδα, στην Ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα, στα οποία, λόγω ακριβώς της κρισιμότητας της κατάστασης, θα ήταν αδιανόητη και εθνικώς επιζήμια ενδεχόμενη απουσία μου. Από Δευτέρα 6 Ιουλίου και για όλη την εβδομάδα που ακολουθεί, θα είμαι στη διάθεσή σας, υποθέτοντας εύλογα ότι η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί".

Γιατί ο Στουρνάρας λοιπόν, αφού από σήμερα είναι ελεύθερος, δεν είναι στην Βουλή, αλλά θα είναι από την Δευτέρα 6 Ιουλίου που θα έχει.. εξομαλυνθεί η κατάσταση;
Μήπως ήταν σε γνώση του εδώ και καιρό η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος και αντί να έχει τις τράπεζες ανοιχτές, βάζει τους πολίτες στην ουρά για να πάρουν ένα 20εύρω;

Πώς θα "εξομαλυνθεί" την Δευτέρα 6 Ιουλίου η κατάσταση; Με ένα "ΝΑΙ" υπό το καθεστώς τρομοκρατίας και νέο αριστερό Μνημόνιο;
χρυση αυγη 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/06/6.html

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ .

Eπιστρέφει εκτάκτως από Ζυρίχη ο Λουκάς Παπαδήμος

 Στην πτήση Ζυρίχη-Αθήνα βρίσκεται αυτή την στιγμή ο Λουκάς Παπαδήμος ο οποίος επιστρέφει εκτάκτως στην Αθήνα. Μιλώντας σε συνεργάτη του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" εκτίμησε ότι στο προσεχές δημοψήφισμα θα κερδίσει το ΝΑΙ.

 http://kourdistoportocali.com/post/45067/papadhmos

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ?

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ....ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ .ΙΔΩΜΕΝ

Γιούνκερ: Θα δείτε πράγματα που δεν είχατε φανταστεί ( TI ΔΗΛΩΣΗ EINAI AYTH ;)


Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα - «Συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα στην Αθήνα, για τα οποία δεν ήσασταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε» είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν.
Δυσπιστία υπάρχει στις Βρυξέλλες καθώς δεν διαφαίνεται να συγκλίνουν οι απόψεις και να βρίσκεται λύση σήμερα στο έκτακτο Eurogroup που συγκαλείται με αφορμή τη λήξη του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας.

«Ελπίζουμε σε μία θετική έκπληξη απόψε στο Eurogroup» δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Μάλιστα, φεύγοντας είπε πως πρέπει να φύγει αμέσως διότι «συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα στην Αθήνα, για τα οποία δεν ήσασταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Κομισιόν εξαπέλυσε κριτική στους δημοσιογράφους που θέλησαν να παραφράσουν όσα δήλωσε χθες, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για την Ελλάδα.
protothema
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/06/ti-einai-ayth.html

ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DEFAULT

ΦοτοΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σύμφωνα με την αμερικανικό δίχτυο ειδήσεων, Kinjg World News, η ελληνική οικονομική κρίση θα χτυπήσει στην καρδιά του Παγκόσμιου Οικονομικού Συστήματος με ανυπολόγιστες συνέπειες για τις παγκόσμιες οικονομικές αλλά και πολιτικές ισορροπίες, «This Crisis Will Rock Global Financial System To Its Core».

Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι η ανάλυση του αμερικανικού δικτύου για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όπου αναφέρεται ότι είναι αδύνατο στον κ Ντράγκι να αντεπεξέλθει από μια επιδείνωση της ελληνικής κρίσης με το πιθανό default της Ελλάδας και με άμεση συνέπεια την αδυναμία εκπλήρωσης των δανειακών της υποχρεώσεων προς την ΕΚΤ.
Σύμφωνα με την ανάλυση αυτή, η Ελλάδα χρωστά σήμερα στην ΕΚΤ 115 δισεκατομμύρια ευρώ. Από αυτά το 89 δισεκατομμύρια είναι η χρηματοδότηση της ΕΚΤ προς τις ελληνικές τράπεζες για να αναπληρωθεί το κενό που προκάλεσαν οι συνεχιζόμενες αναλήψεις των καταθέσεων από τους Έλληνες κατάθετες. Τα υπόλοιπα 26 δισεκατομμύρια είναι τίτλοι του ελληνικού δημοσίου που έχουν αγοραστεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Το πρόβλημα είναι ότι η ΕΚΤ έχει μόνο € 98 δισεκατομμύρια του κεφαλαίου και των αποθεματικών της, σύμφωνα με την τελευταίο φύλλο του ισολογισμού της. Το ποσό αυτό είναι κατά € 16 δισεκατομμύρια λιγότερο από ότι χρωστάει Ελλάδα και έτσι η απώλεια δεν είναι δυνατόν να αναπληρωθεί. «The problem is that the ECB only has €98 billion of capital and reserves according to its latest weekly balance sheet, which is €16 billion less than what Greece owes it». Αυτό το πρόβλημα το προβάλλουν με πολύ ενδεικτικό τρόπο οι Αμερικανοί με ένα χαρακτηριστικό σκίτσο που δείχνει τον διυθυντή της τράπεζας Μάριο Ντράγκι, να τρέχει και να μην προλαβαίνει για να σώσει από την κατάρρευση το ευρωπαϊκό οικονομικό σύστημα.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Κυριακής, αυτή την στιγμή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα καθώς οι παρενέργειες της όλης κρίσης θα την καταστήσουν αφερέγγυα για το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα και αυτό θα έχει πολύ αρνητικές συνέπειες για τις υπόλοιπες οικονομικές εξελίξεις στην Ευρωζώνη. Βέβαια υπάρχει και η λύση της εκτύπωσης άφθονου νέου χρήματος κάτι που όμως το αντιμετωπίζουν με βδελυγμία οι Γερμανοί οικονομοκράτες γιατί αυτό θα έχει όπως πιστεύουν πολύ μεγαλύτερε παρενέργειες.
Σύμφωνα με το Kinjg World News, ό η εθελοτυφλία και το αρρωστημένο πείσμα των Ευρωπαίων εταίρων μας να τιμωρήσουν την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση, ανοίγει τους ασκούς του Αίολου για τις παγκόσμιες οικονομικές αλλά και πολιτικές ισορροπίες με ανυπολόγιστες συνέπειες για όλη την υφήλιο
Κάποιος μιλούσε για Κούγκι ;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/06/default.html

Γ. Δραγασάκης: Πιθανή η ακύρωση του δημοψηφίσματος

Εισηγήθηκα στον Τσίπρα να αποδεχθεί τη συμφωνία
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Η κυβέρνηση σήμερα κατέθεσε μία νέα πρόταση ζητώντας 2ετές πρόγραμμα που θα καλύπτει τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας, συμπλήρωσε παράλληλα ο κ. Δραγασάκης (φωτ. αρχείου).
Εισηγήθηκα στον Αλέξη Τσίπρα να αποδεχθεί την πρόταση των θεσμών, αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης του δημοψηφίσματος.
Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ο κ. Δραγασάκης υποστήριξε ότι «η συμφωνία θα μπορούσε να κλείσει από τον Φεβρουάριο, αν υπήρχε πολιτική βούληση» εξήγησε παράλληλα, προσθέτοντας ότι πάμε σε νέο πρόγραμμα, σε νέο σχέδιο.
«Εισηγήθηκα στον Τσίπρα να αποδεχθεί τη συμφωνία» τόνισε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα της Κυριακής, το οποίο «δεν άρεσε, γιατί οι εταίροι έχουν συνηθίσει στο yes».
Ακόμη, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα υποβάλλει αίτημα για την αναβολή της δόσης των 1,53 δισ. ευρώ προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η οποία λήγει απόψε τα μεσάνυχτα.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζα, εξετάζοντας τη δυνατότητα αύξησης του Έκτακτου Μηχανισμού Ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες.
Σημειώνεται ότι αύριο, Τετάρτη, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ θα συνεδριάσει προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση των ελληνικών τραπεζών.
Επίσης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Ελλάδα απαιτεί ένα νέο σχεδιασμό για το χρέος ώστε να καταστεί βιώσιμο.
«Η Ελλάδα επιζητεί μία λύση που δεν θα συνιστά υποταγή αλλά και δεν θα αποποιείται τις ευθύνες της χώρας» τόνισε εν συνεχεία ο κ. Δραγάσακης, προσθέτοντας ότι «για να βρούμε λύση, πρέπει να αναγνωρίσουμε την πραγματικότητα».
Όπως εξήγησε, το πρόγραμμα απέτυχε και ήταν τελματωμένο από τον περασμένο Αύγουστο, σπεύδοντας να σημειώσει ότι σήμερα λήγει πρακτικά.
Η κυβέρνηση σήμερα κατέθεσε μία νέα πρόταση ζητώντας 2ετές πρόγραμμα που θα καλύπτει τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας, συμπλήρωσε παράλληλα ο κ. Δραγασάκης.
«Επιζητούμε τη σταθεροποίηση της οικονομίας και την εκκίνηση της αναπτυξιακής διαδικασίας» εξήγησε χαρακτηριστικά.
Ναυτεμπορική
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/06/blog-post_416.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ: Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ... πρώτη φορά... ΑΡΙΣΤΕΡΑ;;;; (βιντεο)

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑ


Η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός, βρίσκονται στην πιο δύσκολη καμπή της Ιστορίας τους...

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, διαδέχονται η μια την άλλη, και φέρουν την υπογραφή ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, που κατά διαβολική σύμπτωση οι πρωθυπουργοί και οι ηγεσίες τους, έχουν άμεση σχέση με τους Εβραίους και τον Σιωνισμό.

Όχι...δεν είναι θεωριες συνωμοσιας... ειναι ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

Είναι γνωστό πως οι Παπανδρέου, ο Σημίτης,  ο Σαμαράς, ο Μητσοτάκης, ο Βενιζέλος, αλλά και ο Τσίπρας, είχαν άμεση σχέση με τους Εβραίους ή καταγονταν από αυτούς...

Σήμερα, η Ελλάδα ζεί μια νέα τραγωδία, που θα έχει αυτη τη φορά, την υπογραφή της ... πρώτης φοράς ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Πριν λίγες ώρες, ο πρωθυπουργός, δήλωσε πως θα προσφύγει στον μηχανισμό του  ESM.
Οι λέξεις, άγνωστες για την πλειοψηφια των Ελλήνων.

Το επερχόμενο Δημοψήφισμα, μια παγίδα, απ' όπου κι αν το πιάσεις...

Ας δούμε τι σηματοδοτεί η νέα αυτή προσφυγη του πρωθυπουργού, που τόσο πολύ χαιρετίζουν κάποια τηλεοπτικά κανάλια και.... blogs.

Το πολύτιμο αρχείο της ΦΡΥΝΗΣ και πάλι πολύτιμος βοηθός στη μαχη της ενημέρωσης, που δίνουν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Ο λόγος στη ΦΡΥΝΗ και στα όσα ανακάλυψε με την πολύτιμη έρευνά της.

Πρίν όμως της δώσω   τον λόγο, οφείλω να κάνω μια δημόσια ερώτηση στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟ:

Γιατί εξαφανίστηκε το αρχείο σας για τον ESM, που είχατε αναρτήσει ως άρθρο στο blog olympia.gr με το ψευδώνυμο ΠΠ;;;;

Καλλιόπη ΣουφλήΑς πάρω τα πράγματα απο την αρχή-γιατί οφείλω,να ομολογήσω-οτι όταν συγχίζομαι, επικρατεί τέτοιο κομφούζιο στο...κατοικημένο μου, που δεν είμαι σε θέση να συντάξω, ούτε μια φράση.
 Πόσο μάλλον ένα κείμενο.
Διαβάζω που λέτε,το παρακάτω άρθρο και στη πορεία αρχίζω να το επεξεργάζομαι.

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Η Ευρώπη πετάει έξω το ΔΝΤ με νέα πρόταση για συμφωνία


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΗ πρωτοβουλία της Ευρώπης όπως εκφράστηκε σε ανώτατο επίπεδο 4 ώρες πριν, αποτελεί ολική ανατροπή σε όλη την εώς τώρα εξέλιξη της διαπραγμάτευσης. Η μεγάλη ανατροπή προβλέπει την έξοδο του ΔΝΤ από το προτεινόμενο πρόγραμμα στήριξης, στοιχείο που εαν επιβεβαιωθεί αποτελεί ιστορική εξέλιξη για την Ελλάδα και την Ευρώπη.
 

Η δομή περιλαμβάνει (περιληπτική μετάφραση):
Λήξη του προγράμματος του EFSF
 

Έναρξη τριετούς προγράμματος με τον ESM
 

Καμμία εμπλοκή του ΔΝΤ στο χρηματοδοτικό
 

Σοβαρότατη πρόνοια για το χρέος, μεταξύ άλλων με δεκαετή περίοδο χάριτος και άλλες ελαφρύνσεις
 

Όρους που δεν απέχουν από τις Ελληνικές θέσεις...

Εξασφάλιση της αποπληρωμής του ΔΝΤ, ακόμα και στην τρέχουσα δόση.
 

Απαιτείται:
Επιστολή της Ελληνικής κυβέρνησης με αποδέκτες Ντάισεμπλουμ και Ρέγκλινγκ (περιγράφεται η διαδικασία όπου καταλήγει σε επιτροπή με αιτιολογία την διερεύνηση):

– Για την αντιμετώπιση του προβλήματος των τραπεζων
– Τον υπολογισμό του κινδύνου για την Ευρωζωνη
– Την κάλυψη των Χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας (περιλαμβάνει και τις δοσεις του ΔΝΤ)
– Αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και αναπτυξιακή παρέμβαση (σε επιπεδο κόστους)
Για την ενεργοποίηση της διαδικασίας, η επιστολή από την Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να σταλεί το αργότερο εώς απόψε, 9.30 το βραδυ.
Θεωρούμε λοιπόν οτι για πρωτη φορά είμαστε σε τροχιά συμφωνίας με ψηλά το κεφάλι και η κυβέρνηση πρέπει να κινηθεί τάχιστα. Εάν επιβεβαιωθούμε, δεν μιλάμε ποτέ στην τύχη, η Ελλάδα έχει την μεγάλη ευκαιρία να γράψει ιστορία.
Υπάρχει δε και η νομική φόρμουλα για να ακυρωθεί το δημοψήφισμα. Αν και η πρόταση τυπικά δομείται από την Ελλάδα, η αποδοχή της από την Κομισιόν συνιστά νέα πρόταση, που ακυρώνει την ύλη του δημοψηφίσματος.
Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις,

 
  Ανατρέχω λοιπόν στα κιτάπια μου, που αφορούν τον EMS, για να φρεσκάρω τη μνήμη μου.
Και ξεκινώ απο το βίντεο, που παραθέτω.

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας! (Βίντεο)Στη συνέχεια,προχώρησα στο διάβασμα της συμφωνίας δημιουργίας του ESM (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας).

Τα είδα-κυριολεκτικά-ολα.
 
Ποιό καφάσι, ποιό τρερβέλο, ποιό κλαπέτο, ποιό μπρικολέτο, ποιά μαγκιά. 
Μου 'φυγαν κι αυτά.
Αίφνης ξεδιπλώθηκε εμπρός μου, το σατανικό σχέδιό τους και η κατ΄εξακολούθηση Προδοσία τους. 

Δείτε λοιπόν τι ανακάλυψα, συγκρίνετέ τα, με τα πανηγυρικά τερτίπια του παραπάνω άρθρου και διαπιστώστε ιδίοις όμμασι,το πως μας εξαπατούν.


Σε κάποιο σημείο της συμφωνίας δημιουργίας, του ESM (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας) λέει.

Ο ΕΜΣ θα συνεργάζεται πολύ στενά με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο(ΔΝΤ) για την παροχή στήριξης σταθερότητας.

Θα επιδιώκεται η ενεργή συμμετοχή του ΔΝΤ τόσο σε τεχνικό όσο και σε χρηματοοικονομικό επίπεδο.

Τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ,που ζητούν χρηματοπιστωτική συνδρομή απο τον ΕΜΣ αναμένεται να απευθύνουν-εφ΄όσον είναι δυνατόν-ανάλογο αίτημα και στο ΔΝΤ.

Διαβάστε την συμφωνία δημιουργίας του ESM (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας) 
πηγή
Και τελειώνω με το πιο κάτω,αφήνοντας σε σας,τα όποια συμπεράσματα.
2012
Ο ESM η Οικονομικη Διακυβερνηση και ο ΕυρωΓΥΨΟΣ
Το άρθρο δημοσιεύτηκε,απο τον ΠΠ με τη δραχμή. (Θυμήθηκα μια παλιά διαφήμιση). 

Δεν έχει νόημα να το ανεβάσω, διότι το αναρτηθέν ντοκουμέντο σε μορφή scribd, δεν εμφανίζεται πλέον.  

Αλλωστε και μόνον ο τίτλος, τα λέει ολα.
Εκείνο που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση,ήταν αυτό το σχόλιο:
"-Πρέπει να περάσει απο τη βουλή, έτσι δεν είναι;
Ο Τσίπρας είχε πει ότι θα το πάει σε δημοψήφισμα, αν βγεί πρώτο κόμμα.

-Για τον Καμμένο δεν έχω ακούσει κάτι, οι άλλοι το έχουν ήδη αποδεχτεί οπότε μάλλον την κάτσαμε τη βάρκα".

Τόσο μα τόσο επίκαιρο!!!! 
Κι ας γράφτηκε στις 14 Ιουνίου 2012.
Τα σχέδια των εγχώριων και διεθνών απατεώνων της Εγκληματικής Οργάνωσης Ε.Ε, βαίνουν καλώς.

Προχωράνε την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση, δηλαδή μια ισχυρότερη Οικονομική Ενωση, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Ολο αυτό το διάστημα, εξυφαίνονται οι διεργασίες και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.
Πατριώτες, αν δεν τους πάρουμε σύντομα και όλους με τις πέτρες, η Ταφόπλακα είναι δεδομένη και μη αναστρέψιμη.


Φρύνη
http://attikanea.blogspot.de/2015/06/blog-post_408.html#more

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Ε.ΣΥ. !

11537812_420977618098700_3176839948989701324_n 

ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑ-ΔΩΘΕ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦ-ΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ… ΔΕΙΤΕ ΤΟ MEMORANDUM(ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦ-ΑΚΗ! ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ EFSF ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ… «ΜΑΓΚΑ»! // Schäuble ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ»… ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ! ΓΙ” ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ !
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ. ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. // 33 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 600δις$ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 100δις$ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Nikos Samios {σχόλιο εδώ}ΣΕ ΤΙ ΟΧΙ ; Εκδόθηκε το ΦΕΚ για το δημοψήφισμα – Ποιό το ερώτημα που θα τεθεί στις 5 Ιουλίου Στη δημοσιότητα δόθηκε στις 28 Ιουνίου στην εφημερίδα της κυβερνήσεως το ΦΕΚ για το δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου. Το έρωτημα είναι που θα τεθεί στον ελληνικό λαό είναι: «Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25/06/2015 και αποτελείται από δύο μέρη τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους; Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and beyond» (Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού) και το δεύτερο «Preliminary Debt Sustainability Analysis» (προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους). Όσοι από τους πολίτες της χώρας απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: Δεν εγκρίνεται/ΟΧΙ. Όσοι από τους πολίτες της χώρας συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: Εγκρίνεται/ΝΑΙ.» Τεκμηρίωση (προσωρινά μερική) από αυτά που έγραψα στο κείμενο της ανάρτησης: Το Εurogroup, με δήλωσή του το Σάββατο, ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τη χρηματοδοτική στήριξη προς την Ελλάδα. http://www.huffingtonpost.gr/2015/06/27/dhmopshfisma_n_7676682.html
………………………………………………………………………….
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Αυτό είναι το ΣΧΕΔΙΟ τους – Είναι…Προσχεδιασμένη η συμφωνία και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα!
“Τα μιλήσανε…τα (προ)συμφωνήσανε”! Διαβάστε ολόκληρο το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ-ΤΡΟΪΚΑΣ βήμα προς βήμα, για το χρονικό ενός προαναγγελθεντος δημοψηφίσματος!…
Η φράση του Γιάννη Βαρουφάκη ότι μπορεί μέχρι την Τρίτη να υπάρξει συμφωνία και άρα να εισηγηθεί στο λαό το ΝΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει όλες τις απαντήσεις…
Το σχέδιο πλέον έγινε κατανοητό στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού!
1. Τρομοκρατούμε τον ελληνικό λαό με ATM, σούπερ μάρκετ κλπ.
2. Παίζουμε σκληρά το ΟΧΙ για να μη χάσουμε τον μανδύα της “αριστεράς”.
3. Οι κακοί θεσμοί μας τιμωρούν προς στιγμή λέγοντας ότι δεν υπάρχει παράταση!
4. Το κλίμα τρομοκρατίας εντός των συνόρων εντείνεται.
5. Οι δανειστές φοβούμενοι δήθεν το επερχόμενο Grexit κάνουν ένα βήμα πίσω και επιτυγχάνεται συμφωνία!
6. Η ελληνική κυβέρνηση καταγράφει “επιτυχία” αφού αποφεύγει την καταστροφική σύγκρουση και βάζει φρένο στο κλίμα τρομοκρατίας.
7. Η ελληνική κυβέρνηση κάνει κωλοτούμπα και από το φανατικό ΟΧΙ περνά στο πολυπόθητο-για τον ελληνικό λαό-ΝΑΙ που ανακουφίζει τους πάντες καθώς έτσι αποφεύγεται η “έξοδος” και οι συνέπειες αυτής…
8. Στο δημοψήφισμα καταγράφεται πανηγυρικό ποσοστό ΝΑΙ στη συμφωνία και έτσι νομιμοποιείται το νέο μνημόνιο με υπογραφή αριστερής κυβέρνησης!
9. Ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιώνεται για τη δήθεν διαπραγμάτευση, δεν αποδύεται τον μανδύα της αριστεράς και ο κόσμος ανακουφίζεται!
10. Η ομαλότητα επανέρχεται… Μαζί ομως με το νέο μνημόνιο και τα σκληρά μέτρα που θα αποτελειώσουν τη μεσαία τάξη.
Mια ακόμα παράμετρος είναι η κατάθεση πρότασης μομφής από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ουσιαστικά θα φρενάρει την απόφαση για διενέργεια δημοψηφίσματος… Και θα δώσει λίγο χρόνο για την επίτευξη συμφωνίας μέχρι την Τρίτη, όπως σχολιάζει το μπλογκ 24ωρο… http://www.makeleio.gr/?p=379019
Ένα πολύ καλό σχόλιο στην ανάρτηση του «μακελειό»
[ Ιάσων-Φέρτε πίσω τα κλεμμένα και αφήστε τα στημένα! 29/06/2015 at 5:03 pm Reply
Σε όσους θα πάνε να ψηφίσουν, είτε “ναι”, είτε “όχι”, απευθύνω τα κάτωθι ερωτήματα:
1) Γνωρίζουν τι ακριβώς έχουν υπογράψει τόσο οι προηγούμενοι, όσο και οι σανελ; Να γνωρίζουν, όχι από “διαρροές στον τύπο”, αλλά από επίσημα χαρτιά!
2) Γνωρίζουν αν οι σανελ έχουν κάνει το ο,τιδήποτε που να θίγει τα συμφέροντα των τοκογλύφων;
3) Γνωρίζουν ότι το ερώτημα του δημοψηφίσματος δεν θα έχει να κάνει με την καταγγελία των μνημονίων, αλλά θα έχει να κάνει με τα νέα μέτρα; Είτε αυτά είναι τα 8 δις που προτείνουν οι σανελ, είτε με τα 11 δις που προτείνουν οι τοκογλύφοι!
4) Αφού το ερώτημα δεν θα έχει να κάνει με την καταγγελία του μνημονίου, αυτό δεν σημαίνει ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, την επόμενη μέρα θα έχουμε ακόμη τα μνημόνια;
5) Αφού οι σανελ υποτίθεται ότι στηρίζουν το “όχι”, γιατί αφενός αφήνουν εδώ και ημέρες να καλλιεργείται ένα κλίμα φόβου; Αφετέρου, γιατί εντείνουν το κλίμα του φόβου, κλείνοντας τις τράπεζες και επιβάλλοντας “capital control”; Πείτε μου ποίος χάνει εάν οι Έλληνες πάρουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες, για να σας πω ποίος ευνοείται με το κλείσιμο των τραπεζών και το carital control.
Επειδή λοιπόν τα μνημόνια και οι δεσμεύσεις της Ελλάδος θα παραμείνουν και μετά το δημοψήφισμα, θεωρώ το δημοψήφισμα ένα στημένο γεγονός όπου κερδίζουν όλοι, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
Επιπροσθέτως, αφού οι σανελ, ούτε ενημέρωσαν τον κόσμο για το οτιδήποτε και κυρίως δεν έπραξαν το οτιδήποτε που θα έθιγε τα συμφέροντα των τοκογλύφων, επιλέγω ΑΠΟΧΗ !
Δεν θα δώσω το δικαίωμα σε κανέναν προδότη “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΗ” να μου κουνάει το δάχτυλο λέγοντας μου “εσύ το αποφάσισες, εσύ πήρες την ευθύνη” !!! Στο Γουδί να πάνε όλοι οι προδότες “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ”, οι οποίοι μας έφεραν εδώ που μας έφεραν και όχι ο ελληνικός λαός !
Υ.Γ. Άλλο ένα βασικό ερώτημα είναι το εξής: Πως γίνεται οι ίδιοι τοκογλύφοι, το 2011 να μην ήθελαν ούτε να σκεφθούν για δημοψήφισμα, ενώ τώρα δείχνουν “κατανόηση” ; ]
………………………………………………………………………….
ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΕΠΤΟΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ!

http://alfeiospotamos.gr/?p=16318

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟ «ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ»-ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΩΡΩΝ! ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!! ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ” ΑΥΤΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Ε.ΣΥ. !
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ , ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ , ΚΑΙ Η ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΙΛΗ ΜΑΣ olympiada ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ !!! … 

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Η Ευρώπη πετάει έξω το ΔΝΤ με νέα πρόταση για συμφωνία

ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ;; ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! Η ΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ !!! ΑΛΙΕΥΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ…
Δηλαδή με άλλα λόγια μας έπεισαν οι δήμιοι της Ε.Ε. πως θα γίνουν καλά παιδιά και πως δεν θα ξανασκοτώσουν χιλιάδων Ελλήνων ;
Πως δε θα ξεπουλήσουν τα λοιπά ασημικά μέσω του ΤΑΙΠΕΔ ;
Πως δεν θα ζητήσουν την μετατροπή της ΓΓΔΕ σε ανεξάρτητη αρχή, όπως είναι τα ΤΑΙΠΕΔ, ΤΧΣ, ΕΛΣΤΑΤ ;
Κάτσε καλά δικέ μου !
Σκιάχτηκα τώρανες !
χμμμμμμμ …………
Αν προσπαθούν κάτι να προλάβουν είναι αυτό και μόνο !
12.6.2014 | EL | Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης | L 173/190
ΟΔΗΓΊΑ 2014/59/ΕΕ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΫ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΊΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ
της 15ης Μαΐου 2014
για τη θέσπιση πλαισίου για την ανάκαμψη και την εξυγίανση πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων και για την τροποποίηση της οδηγίας 82/891/ΕΟΚ του Συμβουλίου, και των οδηγιών 2001/24/ΕΚ, 2002/47/ΕΚ, 2004/25/ΕΚ, 2005/56/ΕΚ, 2007/36/ΕΚ, 2011/35/ΕΕ, 2012/30/ΕΕ και 2013/36/ΕΕ, καθώς και των κανονισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου (ΕΕ) αριθ. 1093/2010 και (ΕΕ) αριθ. 648/2012
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,
Έχοντας υπόψη τη Συνθήκη για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ιδίως το άρθρο 114,
Έχοντας υπόψη την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,
Μετά τη διαβίβαση του σχεδίου νομοθετικής πράξης στα εθνικά κοινοβούλια,
Έχοντας υπόψη τη γνώμη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (1),
Έχοντας υπόψη τη γνώμη της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (2),
Αποφασίζοντας σύμφωνα με τη συνήθη νομοθετική διαδικασία (3),
Εκτιμώντας τα ακόλουθα:
(1) | Η χρηματοπιστωτική κρίση έδειξε ότι υπάρχει σε επίπεδο Ένωσης σημαντική έλλειψη επαρκών εργαλείων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση μη υγιών ή προβληματικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων («ιδρύματα»). Τα εν λόγω εργαλεία είναι ιδίως απαραίτητα για την πρόληψη της αφερεγγυότητας ή, όταν προκύπτουν περιπτώσεις αφερεγγυότητας, για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων, μέσω της διατήρησης των συστημικά σημαντικών λειτουργιών του σχετικού ιδρύματος. Κατά τη διάρκεια της κρίσης, οι προκλήσεις αυτές αποτέλεσαν σημαντικό παράγοντα που ανάγκασε τα κράτη μέλη να διασώσουν ιδρύματα χρησιμοποιώντας χρήματα των φορολογούμενων. Ένα αξιόπιστο πλαίσιο για την ανάκαμψη και την εξυγίανση αποσκοπεί στην αποτροπή, στο μέτρο του δυνατού, της ανάγκης για χρήση της δράσης αυτής.
Στοιχεία που τα ξέρει από πρώτο χέρι η παρέα του Δραγασάκη και μιλώ για τους τραπεζίτες και τους χρηματιστές του.
Το θέμα είναι, ο Τσίπρας, τα ξέρει όλα αυτά τα ραγιάδικα που πάνε να φορτώσουν με χρέη, ακόμη περισσότερα, τον Ελληνισμό ;
Και ρωτώ γιατί δεν μας λέει τίποτα το «δεν φταίει αυτός, έχει κακούς συμβούλους» (σε Σύριζα και σε ΑΝΕΛ)
Όποιος είδε απόψε το γιατρό των ΑΝΕΛ στο γυαλί, και την υπερβολική euroδουλική του διάθεση, κατάλαβε πάρα πολλά !
Και εντάξει ! Ο γιατρός πάει να σώσει (νομίζει) τα λιανά του. Ο Ελληνισμός όμως έχει τα ίδια πιστεύω και τα ίδια συμφέροντα μ αυτόν και με τους ομοίους του ;
Τσίπρα, έτσι και παίξεις το χαρτί της μεταμέλειας, σε βλέπω με κατσαρόλες απ έξω από το μαγαζί και με ελικόπτερα από πάνω του καθώς, ο Ελληνισμός δε μασάει κουτόχορτο !! Εδώ και καιρό.
Και δε μιλώ για το κομματόσκυλα και τα πασόκια που ακολουθούν, μα για τους άλλους ! Τους υπόλοιπους ! Που δεν είναι λίγοι φίλε
…………..
έχει σχέση το σχέδιο και με αυτό
en.radiovaticana.va/news/2015/06/25/pope_receives_members_of_b%E2%80%99nai_b%E2%80%99rith_international/1153903
ποιοι είναι αυτοί; είναι ελευθερομασώνοι, βασικά ΟΙ ελευθερομασώνοι, κάτω από αυτούς υποτάσσονται όλα μα όλα τα τάγματα.
αυτό έγινε πρόσφατα, λίγο πριν το δημοψήφισμα
όσο και να μεγαλώσεις το πλάνο, μία σκιά παραμένει. και είναι αυτή η σκιά.
οπότε θα πάνε και στη σύνοδο κορυφής των μπρικς μια χαρά όλοι ε με ταχτοποιημένες τις υποθεσούλες… (9 – 10 Ιούλη)
rt.com/business/269677-hamitov-ufa-brics-summit/
The member countries are also likely to discuss the IMF reform that should expand the decision-making abilities of developing countries, and the possibility of creating an independent BRICS rating agency. […..]
«At present foreign investors participate in several big projects. These are investors from Austria, Germany and China,» he said.
——– ας απαντήσει αν τολμά κανείς του ΚΚΒ παπαγαλάκι, αυτός είναι ο καραστημένος προσανατολιθοβολισμός που αν ακυρωθεί τελικά το χωρίς-μέλλον δημοψήφισμα όλοι συνεργάστηκαν για να επιτελεστεί; από αριστερά έως δεξιά;
στοικά* πουλάκιαααα μου.
*το στο δεν είναι λάθος…
για να δούμε ως που θα το τραβήξουν.
wise guess who
businessinsider.com/report-greece-wont-pay-the-imf-on-tuesday-2015-6
but!
Once a nation misses a payment, IMF staff sends a cable to the country urging it to pay up “promptly,” according to a 2012 review of the fund’s strategy on overdue payments. The nation is also ineligible for further bailout money until the arrears are cleared.
60-90 days
roughly in Sept mister wise,
shemitah.
occult 7 speech Lagarde
now read again the things i said wise man and report back with more wisdom.
meanwhile
they now tested the waters
haven’t they?
they know more about the tsunami they will create.
we know we are in the middle of an experiment already.
so I guess we don’t pay the IMF
we have 60-90 days
and read » Καμμία εμπλοκή του ΔΝΤ στο χρηματοδοτικό »
ok? report back after you report back.
they have now tested
and i guess we won’t
*sigh*
δηλαδή με άλλα λόγια είμαστε μία
ΟΠΙΣΘΟΓΡΑΦΗΜΈΝΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΤΟΞΙΚΟ DERIVATIVES ΠΟΥ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΤΕ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΤΕ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΠΙΣΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.
…………..
Αρνειστε να καταλάβετε. Δεν εχετε ιδεα απο οικονομικα αλλα δεν εχετε και ιδεα από νομικα. Αρνειστε να πιστεψετε ότι σας εχουν πιασει κοροιδα. εδω και 5 χρονια. και ειστε θυματα προδοσίας και οικονομικου εγκλήματος εις βαρος σας. Σας τυφλωνει ο εγωισμος σας, και να παραδεχτείτε οτι δεν ξερετε. Δεν εχετε γνωμη δικη σας. Ακουτε ραδιοφωνα, βλέπετε τηλεοραση,και πουλατε μαγκιες ο ενας στον άλλον και μετα τα παρουσιαζετε σαν δικη σας γνωμη.
Δεν καταλαβενετε, γιατι δεν ρωτάτε, για να μη δει ο άλλος οτι δεν ξερετε. Δεν θελετε να μαθετε.κατι που δεν ξερετε. Δεν είναι μειονεκτιμα όταν καποιος δεν ξερει κατι.
Ο ESM το εχω γραψει πολλες φορες είναι η κολαση, και δεν ρωταει κανενας να μαθει τι είναι ο ESM. Τρωτε τροφη αμασητη,και οι απατεωνες εκμεταλλευονται την αδιαφορια σας, και σας συμπεριφερονται σαν τους χαζους χρηστες εξυπνων κινητών τηλεφωνων. Σας δουλεουν κάθε ημερα. και δεν καταλαβενετε ότι σας δουλευουν.. Εγωισμος, εγωισμος ……..και παλι εγωισμος.
Όλα είναι στημενα. Ο ESM είναι το Γερμανικο ΔΝΤ. Μετα την οικονομικη κριση η οποια προηλθε από τις κερδοσκοπικες απατες των μεγαλων αμερικανικων και γερμανικων, και γαλλικων τραπεζων οι απατεωνες .επρεπε να βρουν τα επομενα θυματα Οι γερμανικες τράπεζες ζητήσανε από τις αμερικανικες τράπεζες να τους βαλουν και αυτους στο παιχνιδι. από την αρχη γιατι πουλάγανε και πουλανε αερα. Εχουν στησει ένα συστημα τζογου οπου πουλανε αερα και εχουν την τεχνικη να μετατρεπουν τον αερα σε χρηματα. Δεν εχει καμμια σχεση το παγκοσμιο τραπεζικο συστημα με τους λαους ολων των χωρων.γιατι ζει στο σκοταδι και τρωει τις ζωες των ανθρωπων Δεν αντεχει το φως του ηλιου., καταστρέφεται.
Για να ανοίξετε την πορτα στο σπιτι σας χρειαζεστε το κλειδι. και βλέπετε ότι κανετε μια λογικη κινηση Για να σταματησει για παντα το καθημερινο μαρτυριο, σας και να σταματήσετε να υποφερετε, πρεπει να καταλάβετε ότι η καταγγελια της παράνομης προδοτικης δανειακης συμβασης. είναι το κλειδι για την ελευθερια. Η απαιτησεις των δανειστων είναι παρανομες. και το ξερουν αυτό,( αυτοι στησανε την προδοσια με τους ντοπιους συνεργατες τους)
Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι το οπλο σας γιατι δεν ξερετε τον τροπο να τον χρησιμοποιήσετε για να υπερασπισετε την ζωη σας, αλλα αυτό δεν είναι μειονέκτημα.
Μονο ο νομος μπορει να σταματησει για παντα τους τοξικούς και διεφθαρμένους να ζουν εις βαρος μας και να τρωνε την ζωη μας.
Οι διεφθαρμένοι μονον τον εισαγγελεα και δικαστη φοβούνται. Κανεναν αλλον. Μονο ο εισαγγελεας και ο δικαστης μπορουν να τους βαλουν φυλακη.
και να τους απομονωσουν για παντα γιατι οι τοξικες ενεργειες και συμπεριφορές των διεφθαρμενων καταστρεφουν την κοινωνια μας και την ζωη μας.
Η διαφθορα ειναι σαν την φωτια που καιει τα παντα στο περασμα της.
Πρεπει να βοηθήσετε τους ακεραιους και τιμιους δικαστικους, Ελληνες, εισαγγελεις και δικαστες να μπορεσουν να εφαρμοσουν τον νομο.
Δωστε τους τα οπλα το κουραγιο και την δυναμη να πολεμησουν μαζι μας για την ζωη μας και την πατριδα μας την Ελλαδα.
Η διαφθορα μονο τον νομο φοβαται, γιατι ξερει ότι μονο ο νομος εχει την δυναμη να την καταστρεψει.
Τα ανωτερω γραφομενα δεν είναι κριτικη κακοπιστη, και εάν μπορειτε μην την αξιολογήσετε με το σκεπτικο αυτό.
Εις λαους, οι οποιοι ανεχονται να διαρπαζωνται και δεν θελουν να πολεμησουν , τιποτε άλλο δεν μενει παρα να γινουν δουλοι
Δημοσθένης
Οσοι είναι ελευθεροι , δεν είναι ελευθεροι ως προς τα όλα, διοτι υπαρανω ολων είναι ο νομος.
Ηρόδοτος
Αφου ευτυχης μεν είναι ο ελευθερος , ελευθερος δε ο γενναιος , μην φοβειστε τους πολεμικούς κινδυνους
Θουκυδίδης
Ο αλεξης μαζι με την ομαδα του μεσα στον συριζα και απ’ εξω ειχαν σχεδιασει ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ οτι θα υπογραψουν όχι μονο το 3ο μνημονιο
αλλα να δεσουν την Ελλαδα στο ΕΣΜ Οι Γερμανοι όταν εσκασε η οικονομικη κριση στα χερια τους, εβαλαν σε συμφωνια με το ΔΝΤ την απατη σε λειτουργια. Επρεπε να κινηθουν πολυ γρηγορα για να μην παρει ειδηση κανενας και κυριως οι Ελληνες. Εφτιαξαν πολύ γρηγορα την προδοτικη δανειακη, εντελως παρανομα και κρυφα. Γιατι με το ΔΝΤ ? Διοτι βαζοντας μπροστα το ΔΝΤ να φαινεται ο κακος, και αυτοι από πισω μαζι με τοσες άλλες χωρες. ξεκινησαν τον θανατο. Γιατι με το ΔΝΤ ? Διοτι σχεδιάσανε να εχουν το δικο τους γερμανικο ΔΝΤ.για να μην τους ελενγχει κανενας.Αλλα τι πρόβλημα ειχαν οι γερμανοι ?
Δεν ειχαν την πειρα, την τεχνογνωσια, και τα καταλληλα στελεχη για να βαλουν τα κρατη και την Ελλαδα συγκεκριμενα στον δρομο για την καταστροφη. Υπολογισαν οτι για να ετοιμασουν το ESM θα χρειαζοντουσαν 5 χρονια.
Επειδη όμως εγινε πολύ γρηγορα η δανειακη για να δεσουν οσο πιο γρηγορα την Ελλαδα, εβαλαν γρηγορα σε χρονο μηδεν να υπογραψει ο ΓΑΠ την συμβαση και μετα την εκρυψαν από το φως του ηλιου. Γιατι την εκρυψαν ? μεχρι και σημερα ? Διοτι για να εφαρμοστουν τα μνημονια επρεπε η Ελλαδα να μην εχει Εθνικη κυριαρχια. Η δανειακη συμβαση δεν εχει περασει από την βουλη για να εγκριθεί. Διοτι, τι να πηγαινε να πει ο ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου. ?
Εχω παραδωσει την Εθνικη κυριαρχια της Ελλαδας ?καιεχω υπογραψει η Ελλαδα ως δανειζομενος να μην εχει κανενα δικαιωμα ?
κ βουλευτες παρακαλω ψηφιστε ναι. γιατι λεφτα υπαρχουν. ?
Το σχεδιο των γερμανων λειτουργει με ακριβεια μεχρι σημερα. Το ΔΝΤ φευγει τωρα διακριτικα , αλλα με τροπο να μην παρει κανενας. ειδηση,την Λαγκαρτ να το παιζει βαρατε με κι’ας κλαιω και τον Βαρουφακη ( Παπακωνσταντινου ο 2ος ) να πουλαει τρελλα σε ολον τον κοσμο. Να λεει μαλακιες από το πρωι μεχρι το βραδυ για να κερδισει χρονο ο Τσιπρας ( ΓΑΠ ο 2ος) να πεισει τον Ελληνικο λαο να κανει γαργαρα το 3ο μνημονιο και να βαλλει την Ελλαδα στην κολαση του ESM.
δεν υπαρχουν διαπραγματευσεις.
Το capital control είναι στημενο. Τι νομιζετε? οτι θα εχουν πρόβλημα να χασουν 100- 200 δις ? αφου είναι αερας
Επρεπε να γονατισει η Ελλαδα για να υπογραψει ο ΓΑΠ ο 2ος το τριτο μνημονιο και να πει ναι στο ESM
…………………………………………………………… ΑΥΤΑ ……………………………………….
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ” ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ !!!


Schäuble ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ»… ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ! ΓΙ” ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ !

…………………………………………………………………………

EUROGROUP. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ Ο… ΜΠΑΡΟΥΦ (ΑΚΗΣ) ΚΙ Ο ΑΛΕΞ (ΗΣ)… ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ: ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ – ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ / ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Ή ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…

«ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ». ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ… ΑΓΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΧΩΡΩΝ!!!

{Τώρα που σου λέει, για τα δικά σου λεφτά «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ» , μήπως αντιλαμβάνεσαι ότι κάνει το ίδιο και για τα ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ , όπως και για τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής , όπως και για τα 600δις που σου έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας ; Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείς και έρθεις στις Ε.ΣΥ. , τόσο πιο γρήγορα θα γίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΣΥ ! }


ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΗΚΩΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΟΣΟ ΤΙΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ

33 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 600δις$ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 100δις$ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΕΠΤΟΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ!

http://alfeiospotamos.gr/?p=16325

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΗΚΩΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΟΣΟ ΤΙΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ
{Τώρα που σου λέει, για τα δικά σου λεφτά «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ» , μήπως αντιλαμβάνεσαι ότι κάνει το ίδιο και για τα ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ , όπως και για τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής , όπως και για τα 600δις που σου έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας ; Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείς και έρθεις στις Ε.ΣΥ. , τόσο πιο γρήγορα θα γίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΣΥ ! }
Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ
 
ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
 
ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΟ ΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ [ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΗ ΕΦΟΡΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΕΕΕΕ?????? ]
 
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ 4 ΜΗΝΜΟΝΙΟ ΠΙΑ
 
ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΨΗΦΟ
ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΣΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ
 
ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΗΚΩΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙΑ ΑΥΤΑ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΟΣΟ ΤΙΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ
ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΗΚΩΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΖΗΤΑ ΤΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ Ή ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ
 
ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΕΣ ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΟΧΙ ΕΣΥ
ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΕ ΤΟ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
 
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
………………………………………………………
………………………………………………………
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ
……………………………………………………
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters