Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑ από το σύστημα πεποιθήσεων μας ως προς το εύρος και τον αντίκτυπό του... Το ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ στην εξέλιξη για ανείπωτες ποσότητες μορφών ζωής μας ανοίγει τεράστιες ευκαιρίες, να βιώσουμε κάτι εντελώς ΝΕΟ !! 

Δεν είναι στο χέρι μας ως “ο εαυτός του εγώ”, να επέμβουμε στη μηχανική δημιουργίας της πολυδιάστατης Ανάληψης ενός ολόκληρου είδους… πόσο μάλλον του πλανητικού και Συμπαντικού σώματος. Για το καλό λοιπόν, ας τακτοποιηθούμε...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters