Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Πιέσεις για να ενοχοποιήσει αθώους καταγγέλλει η Ελένη Ράικου


 

Για παρεμβάσεις στο έργο της «που ξεπερνούν τη φαντασία του μέσου ανθρώπου» και με βολές κατά κυβερνητικού παράγοντα τον οποίο φωτογραφίζει για αντιθεσμικές πρακτικές, μιλούν από το περιβάλλον, της επί χρόνια εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου, σχετικά με δημοσίευμα συγκεκριμένης κυριακάτικης εφημερίδας που την φέρει εμπλεκόμενη με την υπόθεση της Novartis.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ


 

Για πρώτη φορά η πρώην γενική νομική σύμβουλος της παγκοσμίου τραπέζης η κυρία Καρεν Χιουντς μιλά σε ελληνικό Μ.Μ.Ε και μας αποκαλύπτει οτι όντως σιωνιστές τραπεζίτες έχουν υπό τον έλεγχο τους την παγκόσμια τράπεζα και οτι το παγκόσμιο καταπίστευμα ειναι υπαρκτό και μέσα σε αυτό η χώρα μας εχει σημαντικά χρηματικά ποσά κατατεθειμένα τα οποία αφήνει ανεκμετάλευτα. Μας μιλά επίσης για την συνθήκη του Μπρέντον Γουντς και για το πως δημιούργησαν χρέη εκ του μη όντος στα κράτη οι σιωνιστές τραπεζίτες για να ελέγχουν παρασκηνιακά τα κράτη δια των χρεών….

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ

 
Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΒΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ Η ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΗΡΘΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΙΩΣΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗN ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ…?


 

ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΕΡΙ «ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ»
Όλα τα σοβαρά κράτη του κόσμου, θεωρούν αυτονόητη την διάθεση «μυστικών κονδυλίων» για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, σε σχέση με τις εξωτερικές τους σχέσεις, την άμυνά τους και την εσωτερική τους ασφάλεια. Αυτά τα κονδύλια βεβαίως, σε όλα τα σοβαρά κράτη του κόσμου, δεν γίνονται ποτέ αντικείμενο δημόσιας συζήτησης, όπως επίσης και δεν ξοδεύονται ποτέ για στήριξη υποθέσεων άσχετων προς το κρατικό συμφέρον.

Φιλιππείο: Ένα εκπληκτικό κυκλικό οικοδόμημα στην αρχαία Ολυμπία


Το Φιλιππείο ήταν ναός εντός του ιερού χώρου της Άλτεως, δυτικά του ναού της Ήρας και ήταν το μοναδικό κυκλικό οικοδόμημα στην αρχαία Ολυμπία.
Το Φιλιππείο, σύμφωνα με τον Παυσανία, ήταν κυκλικός περίστυλος ναός με κίονες πάνω σε κυκλική μαρμάρινη κρηπίδα με τρία σκαλοπάτια. Υπήρχαν δεκαοκτώ ιωνικοί κίονες με βάσεις απλού αττικού ιωνικού ρυθμού που πάνω τους στηρίζετο πώρινος ιωνικός θριγκός, ενώ στο εσωτερικό του σηκού, περιμετρικά, υπήρχαν εννέα κορινθιακοί ημικίονες και ημικυκλικό βάθρο, όπου τοποθετήθηκαν 5 χρυσελεφάντινα αγάλματα της μακεδονικής βασιλικής οικογένειαας.

Βρέθηκε αρχαίο κόμικ γραμμένο στα Ελληνικά



Αρχαιολόγοι στην Ιορδανία ανακάλυψαν μια αρχαία μορφή κόμικ σε έναν τάφο στη βόρεια Ιορδανία. Ο αρχαίος αυτός τάφος που χρονολογείται από τον 1ο αιώνα μ.Χ. εντοπίστηκε κατά λάθος τον Νοέμβριο του 2016 στη διάρκεια οδικών εργασιών στην πόλη Μπάιτ Ρας της Ιορδανίας.

Έκτοτε οι αρχαιολόγοι ερευνούν το συγκρότημα αυτό που αποτελείται από δύο μεγάλους ταφικούς θαλάμους στους οποίους υπάρχει μια σαρκοφάγος από βασάλτη.

Πορτογαλικό χειρόγραφο του 1700 περιγράφει μια χαμένη αρχαία Ελληνική πόλη στην Βραζιλία


Το χειρόγραφο 512 είναι ένα έγγραφο 250 ετών που φυλάσσεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Ρίο ντε Τζανέιρο (Biblioteca Nacionaldo Brasil) και είναι ένα από τα πιο διάσημα χειρόγραφα στον κόσμο. Προέρχεται από το 1753 και είναι γραμμένο στα αρχαία πορτογαλικά.

Ο συγγραφέας του χειρογράφου 512 είναι άγνωστος, αλλά το περιεχόμενο είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον και για δεκαετίες προσέλκυσε την προσοχή διαφόρων ερευνητών, αρχαιολόγων και τυχοδιωκτών για έναν απλό λόγο :

Τι απέγιναν τα εφτά θαύματα του αρχαίου κόσμου


Τα εφτά θαύματα του κόσμου ήταν σε εποχές αλλοτινές αξιοσημείωτα μνημεία και κολοσσιαία οικοδομήματα που κάθε Έλληνας που σεβόταν τον εαυτό του όφειλε να θαυμάσει.

Και λέμε Έλληνας γιατί ο κατάλογος που φτιαχνόταν με τα «εφτά θεάματα», όπως τα αποκαλούσαν χαρακτηριστικά οι έλληνες συγγραφείς (Τὰ ἑπτὰ θεάματα τῆς οἰκουμένης), αφορούσε σε αυτό ακριβώς, σε έλληνες ταξιδιώτες και περιηγητές.

Οι 11 μεγαλύτεροι κρυμμένοι θησαυροί στην Ελλάδα, που αναζητούν μετά μανίας οι χρυσοθήρες


Κρυμμένοι θησαυροί στην Ελλάδα; Κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχουν, καμία απόδειξη για την ύπαρξή τους δεν υπάρχει, ωστόσο οι θρύλοι περί ύπαρξης κρυμμένων θησαυρών, παρακινεί πολλούς να παραστήσουν τον... Ιντιάνα Τζόουνς. Κάποιες φορές, με ολέθρια αποτελέσματα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters