Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ‏ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ!!!



Συγκλονιστικά γεγονότα συμβαίνουν σήμερα στο πλανήτη μας, με την οικονομική κρίση στην Ευρώπη, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε παγκόσμια οικονομική ύφεση, όμοια με εκείνη του 1929 στις ΗΠΑ, και η οποία συνήθως είναι πρόδρομος παγκόσμιου πολέμου.
Θυμηθείτε το οικονομικό Κράχ του 1929 στην Αμερική που οδήγησε εν συνεχεία την υφήλιο στο Β” Παγκόσμιο Πόλεμο.
Για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει σήμερα στο πλανήτη μας, παραθέτουμε τη κάτωθι ανάλυση.
ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS :
Αυτοί είναι οι δύο συμπρόεδροι της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, και δημιουργοί οικονομικών κρίσεων.
H οικογένεια ROTHSCHILDS ελέγχει όλες τις τράπεζες του κόσμου, και η οικογένεια ROCKEFELLERS  ελέγχει όλη την ενέργεια παγκοσμίως, δηλαδή πηγές και κοιτάσματα πετρελαίων και φυσικού αερίου, διϋλιστήρια, εγκαταστάσεις, δεξαμενόπλοια, μεταφορές προϊόντων, εμπορία και εκμετάλλευση προϊόντων πετρελαίου, κλπ.
Οι Ρότσιλντ δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, και οι Ροκφέλερ στην Αμερική
Αυτές οι δύο δυναστείες είναι η ηγεσία σε όλες τις παγκόσμιες σκοτεινές δυνάμεις, μυστικές οργανώσεις και λέσχες, όπως π.χ. λέσχη Bilterberg, Στοές Μασονίας-Τεκτονισμού, οργάνωση Πεφωτισμένων (Illuminati), Τριμερή Επιτροπή (Ροκφέλερ, Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκυ), οργάνωση Μορμόνων, οργάνωση Κρανίο & Οστά (Μπούς), OPUS DEI (Βατικανό), Ναΐτες Ιππότες, Τοξότες, Ροδόσταυροι, Μασόνοι με τις ποδίτσες στη κοιλιά, και άλλα φαιδρά.
Όποια παγκόσμια μυστική οργάνωση, και παγκόσμια σκοτεινή λέσχη και αν ανασύρεις, θα τους βρείς από κάτω.
Όλες αυτές οι μυστικές, σκοτεινές, Σατανιστικές, οργανώσεις και λέσχες, είναι συνιστώσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Αυτοί διαφθείρουν τους πολιτικούς κάθε χώρας με το χρήμα και την εξουσία, και τους κάνουν πιόνια και μαριονέτες των, (βλέπε Jeffrey κλπ). Από παντού αντλούν δύναμη, φτάνει οι σκοτεινές μυστικές αυτές δυνάμεις, οργανώσεις, και λέσχες, να προωθούν τη παγκόσμια κυριαρχία τους. Πληροφοριακά αναφέρουμε ότι ο σημερινός ηγέτης Jacob Rothschild, είχε επισκεφθεί το 2009 το τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο μέγαρο Μαξίμου, κατόπιν των συμφωνιών των αγωγών του Καραμανλή με τους Ρώσους, και ύστερα από μερικούς μήνες ο Καραμανλής έπεσε… Τον Καραμανλή θεωρώ υπεύθυνο για την άνοδο του ΓΑΠ στην εξουσία με μεγάλη πλειοψηφία, και την εν συνεχεία καταστροφή της Ελλάδος. Όλους τους γόνους Καραμανλήδες -λόγω Ν.Δ.- δυστυχώς «θα τους φάμε στη μάπα», όπως λέει ο λαός.
Η Ν.Δ. έγινε φωλεά γόνων αποτυχημένων πολιτικών «τζακιών».
Οι πολιτικοί Αμερικής – Ευρώπης που βλέπετε και ακούτε στα ΜΜΕ, δηλαδή οι Ομπάμα, Μέρκελ, Σαρκοζί, Ολάντ, Μόντι, Ντράγκι, Μπαρόζο, Ραχόϊ, Ραμπάϊ, Σαμαράς, Βενιζέλος, Γιούνκερ, Όλι Ρεν, Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, κλπ, είναι όλοι τους πιόνια και μαριονέτες των δύο αυτών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Από τα ΜΜΕ πληροφορούμεθα, κάτι «παίζει»… διεθνώς.
Καταρρέουν χρηματιστήρια, καταρρέουν νομίσματα, χρεοκοπούν κράτη, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, και η Παγκοσμιοποίηση είναι σε συναγερμό…
Παντού οικονομική κινδυνολογία και τρομοκρατία…
Η Ισπανία έχει ζητήσει βοήθεια από τη τρόικα (ΔΝΤ + ΕΚΤ + Μηχανισμό στήριξης Ε.Ε.). Ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μάριο Μόντι, παρενέβη στα εσωτερικά της Ελλάδος, και ζήτησε από τους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίσουν τα μνημονιακά κόμματα (ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ.) διότι γνωρίζει ότι εάν η Ελλάς βγεί από την Ευρωζώνη, τότε θα καταρρεύσει όλος ο Ευρωπαϊκός Νότος, και συνεπώς η Ευρωζώνη, και εν συνεχεία οι άλλες οικονομικές δυνάμεις του πλανήτη. Η πολιτική ηγεσία της Γερμανίας συνεχώς κινδυνολογεί παρεμβαίνοντας έτσι στα εσωτερικά της Ελλάδας.
Κάτι συμβαίνει στη παγκόσμιο οικονομία… Είναι το μόνο σίγουρο.
Εάν η ηγεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει αποφασίσει να προκαλέσει παγκόσμια οικονομική κρίση, τότε η Ελλάς σαν οικονομικό πειραματόζωο στα χέρια των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, θα βγεί από την Ευρωζώνη, ώστε έτσι να πυροδοτήσει το φαινόμενο του ντόμινο…
Υπάρχει σχέδιο εναντίον της Ελλάδος, και των Ελλήνων. Βλέπε αφελληνισμό της Ελλάδος, με την αθρόα λαθρομετανάστευση.
Α) ROTHSCHILDS :
Πολύ συχνά ακούμε να μιλούν για τους Ρότσιλντ, όμως οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ούτε ποιοί είναι, ούτε τι είναι. Αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει κάποιος μύθος πίσω από το οικόσημο της Κόκκινης Ασπίδας, από το οποίο προέρχεται η ονομασία της οικογένειας.
Η ιστορία των Ρότσιλντ αρχίζει από την εποχή των Ναπολεόντιων πολέμων, τότε που ο πρώτος Ρότσιλντ χρηματοδότησε το Ναπολέοντα, γεγονός που καθιστούσε τους Ρότσιλντ επικυρίαρχους, και Εξουσιαστές της Ευρώπης, ασχέτως της έκβασης των πολέμων.
Για ενημέρωση των αναγνωστών μας αναλύουμε το παγκόσμιο οικονομικό φαινόμενο που λέγεται Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, οι δημιουργοί παγκόσμιων οικονομικών κρίσεων και χρεοκοπιών κρατών.
Από τη Βικιπαίδεια μαθαίνουμε, οι Rothschilds είναι η Διακεκριμένη οικογένεια Γερμανο-Εβραίων τραπεζιτών, με σημαντική επιρροή στην οικονομική και πολιτική ιστορία της Ευρώπης.
Η Οικογένεια έχει ιστορία από το 1743.
Γενάρχης της δυναστείας θεωρείται ο Μάγερ Μπάουερ (1743), ο οποίος έλαβε το επίθετο Ρότσιλντ, στα Γερμανικά σημαίνει «κόκκινη ασπίδα».
Ο Πατέρας του Μάγερ διατηρούσε ενεχυροδανειστήριο στη Φρανγκφούρτη. Ως γνωστόν τα αγαπημένα επαγγέλματα των ανθρώπων αυτής της εθνότητος της διασποράς είναι σαράφηδες, ενεχυροδανειστές, Τραπεζίτες, casino, οικονομικοί σύμβουλοι, επενδυτικά κεφάλαια, χρηματιστές, χρηματιστηριακές εταιρίες και εργασίες, αμοιβαία κεφάλαια, (MUTUAL FUNDS), (HEDGE FUNDS), μετοχές, χρηματιστήρια, ομόλογα, τόκους, επιτόκια, CDS, SPREADS, SWAPS, και άλλα τραπεζικά προϊόντα, με τα οποία οδηγούν τους αφελείς επενδυτές της ανθρωπότητας στον οικονομικό όλεθρο, και τη καταστροφή, και συσσωρεύουν όλο το χρυσάφι της Γης.
Ο Μάγερ Ρότσιλντ έστησε τη πρώτη του επενδυτική τράπεζα στη Φραγκφούρτη το 1790. Πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και ίδρυσε υποκαταστήματα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης, με επικεφαλής τους πέντε υιούς του.
Τον Άμσελ Ρότσιλντ στη Φραγκφούρτη, τον Σάλομον Ρότσιλντ στη Βιέννη, τον Νάθαν Ρότσιλντ στο Λονδίνο, τον Κάλμαν Ρότσιλντ στη Νάπολη, και τον Τζέιμς Ρότσιλντ στο Παρίσι. Έπιασε όλα τα πόστα….
Βασικός κανόνας του πατρός Ρότσιλντ ήταν ότι οι επιχειρήσεις δεν θα έπρεπε να ξεφύγουν από τα χέρια της οικογένειας, που θα τους επέτρεπε να κρατήσουν σε πέπλο μυστικότητας το μέγεθος του πλούτου
Χρηματοδοτούσαν με δάνεια όλα τα εμπόλεμα κράτη στην Ευρώπη από την εποχή του Μεγάλου Ναπολέοντα, και κέρδιζαν αμύθητα πλούτη.
Η ιστορία λέει ότι χρηματοδοτούσαν το Μέγα Ναπολέοντα, και όχι μόνον, αλλά και τους αντιπάλους του τη Βρετανία – Γερμανία, γεγονός που τους καθιστούσε επικυρίαρχους του τότε κόσμου.
Από τότε είχαν στα σκαριά τη παγκόσμια διακυβέρνηση !!!
Οι Ρότσιλντ συμμετείχαν σε κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας (ΕΤΕ) το 1841.
Σήμερα είναι ιδιοκτήτες της Τράπεζας της Ελλάδος κατά 94%.
Πραγματοποίησαν σημαντικές επενδύσεις στη Βιομηχανική επανάσταση στην Ευρώπη, στους σιδηροδρόμους, σε ανθρακωρυχεία, σιδηρουργία, μεταλλουργία, ενώ κατέκτησαν σημαντική θέση στο εμπόριο πετρελαίου.
Μέχρι σήμερα παραμένουν από τους μεγαλύτερους παίκτες στη παγκόσμια τραπεζική αγορά.
Με τη δύναμη πλούτου που συγκέντρωσαν αποφάσισαν να ασχοληθούν και με τη πολιτική, έτσι έγιναν πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης – Δικτατορίας, που αποβλέπει στη παγκόσμια κυριαρχία, μία κυβέρνηση σε όλο το πλανήτη, με πρόεδρο και πρωθυπουργό τους Ρότσιλντ – Ροκφέλερ. Το γνωστό δίδυμο της συμφοράς του πλανήτη Γη !!!
Οι Ρότσιλντ χρηματοδότησαν τη μετοικεσία και επανεγκατάσταση των Εβραίων από τη διασπορά, στη Γη της επαγγελίας το 1943 κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου, και υπήρξαν θερμοί υποστηρικτές της ίδρυσης του κράτους του Ισραήλ.
Τη δυναστεία Ρότσιλντ, τους έχουν κατατάξει στους «Πεφωτισμένους», (ILLUMINATI), στις 13 οικογενειακές δυναστείες που κυβερνούν τον κόσμο, μαζί με τους Ροκφέλερ, Μόργκαν, Μπούς, Σόρος, Ντιπόν, Βάντερμπιλντ, κ.λ.π.
Ο  Jacob Rothschild, φέρει το τίτλο του λόρδου, και είναι Άγγλος υπήκοος.
Όλοι αυτοί είναι Λόρδοι και Βαρώνοι.
Πολλοί θεωρητικοί της συνωμοσιολογίας λέγουν ότι οι Ρότσιλντ χρηματοδότησαν το 1770 τον Άνταμ Βάϊσχαουπτ, για να ιδρύσει τη μυστική εταιρία των Illuminati – Πεφωτισμένων.
Πολλά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι οι Ρότσιλντ συμμετείχαν σε μια κλίκα τραπεζιτών που προκάλεσαν τους δύο παγκόσμιους πολέμους, για να αποκομίσουν μεγαλύτερα κέρδη. Φήμες και ψίθυροι λέγουν ότι χρηματοδοτούσαν το Χίτλερ, και ότι αυτός ήταν όργανό τους.
Χρηματοδοτούσαν και τις δύο πλευρές των εμπολέμων, δηλαδή έπαιζαν διπλό παιχνίδι, εκ του ασφαλούς.
Ο σημερινός αρχηγός της οικογένειας λέγεται Jacob (Ιακώβ) Ρότσιλντ.
Oι οικογένειες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, μπροστά στον πυρηνικό όλεθρο που έρχεται στη παγκόσμιο οικονομία, ενώνουν τις δυνάμεις τους.
Δύο δυναστείες στην ίδια στέγη. Από τα ΜΜΕ πληροφορούμεθα ότι, ο Βρετανικός όμιλος RIT Capital (Ρότσιλντ), εξαγοράζει το 37% του χρηματοπιστωτικού ομίλου Rockefeller Financial Services (Chase Manhattan Bank, Exxon Mobil) κ.λ.π. Οι Jacob (Ιακώβ) Ρότσιλντ, και David (Δαυϊδ) Ροκφέλερ, αποφάσισαν ότι τα συμφέροντά τους δεν είναι ανταγωνιστικά, κοινοποιώντας τη συμφωνία μεταξύ των φερώνυμων επιχειρηματικών ομίλων. Γνωρίζουν ότι έρχεται το τέλος της Ευρωζώνης, αφού αυτοί το σχεδίασαν, και συγχωνεύονται για να περάσει η κρίση «αβρόχοις ποσί» γιαυτούς. Έχουν συγκεντρώσει στις τράπεζές τους, όλο το χρυσό της Γης, και ανέβασαν τη τιμή του στα ύψη. Ο τύπος γράφει, «Προ των πυλών η παγκόσμια ύφεση» και πάλιν,
«Η Ευρώπη κινείται προς μια δικτατορία των τραπεζών».
Ο Τζέϊκομπ Ρότσιλντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη σύμπραξη με τον οίκο των Ροκφέλερ. «H συμφωνία είναι ιστορική και δημιουργεί προοπτικές μακροπρόθεσμης συνεργασίας για τις δύο οντότητες» δήλωσε ο Άγγλος Λόρδος Rothschild.
Το τίμημα που θα καταβληθεί από την RIT Capital του Ρότσιλντ για την εξαγορά των μετοχών της εταιρίας του Ροκφέλερ παραμένει άγνωστο.
Έτσι οι δύο όμιλοι αποκτούν πλέον υπερατλαντικό χαρακτήρα.
Κατά τη τελετή της συγχωνεύσεως των δύο κολοσσών, ο ένας προσφώνησε τον άλλον με τους εξής χαρακτηριστικούς λόγους.
Ο David Rockefeller είπε, «Κύριε Rothschild, γνωρίζει ο ένας τον άλλον για πέντε δεκαετίες, η σύνδεση μεταξύ των δύο οικογενειών μας παραμένει πολύ ισχυρή. Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Jacob Rothschild και την RIT ως μετόχους και εταίρους στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της διαχείρισης των επενδύσεών μας και το πλούτο των συμβουλευτικών μας επιχειρήσεων».
Ο δε πρόεδρος Rothschild  απάντησε,
«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη προοπτική που φέρνει κοντά αυτές τις δύο οντότητες σε μια μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση. Όπως τόσοι σε όλο το κόσμο, έχω παρακολουθήσει την ανάπτυξη της Rockefeller & Co με μεγάλο θαυμασμό. Η δημιουργία αυτής της εταιρικής σχέσης με την οικογένεια Rockefeller είναι πραγματικά ιστορική. Ανυπομονούμε για την ανάπτυξη κοινών επενδυτικών δραστηριοτήτων μας σε όλες τις παγκόσμιες αγορές κεφαλαίου»
Είναι όντως τα μεγαλύτερα μυαλά του κόσμου στις επιχειρήσεις.
Ο γνωστός και αγαπητός στους Έλληνες οικονομικός αναλυτής Max Keiser όταν ρωτήθηκε για το αν θα πρέπει να πιστέψουμε στις θεωρίες συνωμοσίας για τους Rothschilds, & Rockefellers, σε συνδυασμό με τη χρεοκοπία της Ελλάδος απάντησε : «Δεν έχει σημασία το αν θα τις πιστέψουμε, αλλά το αν θα συνειδητοποιήσουμε  πως η ύπαρξη αυτών των τραπεζών, είναι συνώνυμη με την απόλυτη ανομία. Το είδαμε αυτό στη πράξη όταν, από τη τράπεζα MF Global των ΗΠΑ, έκαναν φτερά ένα δισεκατομμύριο δολάρια, και δεν έγινε ούτε μια εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση! Δεν υπάρχουν νόμοι. Οι διωκτικοί νόμοι καταργήθηκαν με εντολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και έχουν όλοι αρπάξει μια καραμπίνα και λεηλατούν. Η Γερμανία το ξέρει αυτό καλά και το απολαμβάνει. Στα χέρια της θα καταλήξει σε λίγο όλη η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, Πορτογαλίας, και της Ισπανίας. Η Γερμανία -όπως όλη η Ε.Ε.- είναι υπό τον έλεγχο των Rothschilds.
ROCKEFELLERS
Ο Τζον Ροκφέλερ (1839 – 1937) ήταν Αμερικανός βιομήχανος, και ένας από τους ισχυρότερους και πλουσιότερους ανθρώπους στο κόσμο.
Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, και η οικογένειά του ήταν Γερμανο-Εβραϊκής καταγωγής. Το 1863 ο οίκος Rockefellers έκανε γεωτρήσεις στις ΗΠΑ, ανακάλυψε κοιτάσματα και πηγές πετρελαίου, και ίδρυσε το πρώτο διϋλιστήριο πετρελαίου στις ΗΠΑ, και το 1870 ίδρυσε τη Στάνταρτ Οϊλ Κόμπανυ (Standard Oil Company), τη γνωστή  ESSO. Σταδιακά η εταιρία του απέκτησε τον έλεγχο όλων των διϋλιστηρίων στις ΗΠΑ, έχοντας στα ταμεία της σε ρευστό περισσότερα από 40 εκ. δολάρια, ποσόν ιλιγγιώδες για την εποχή εκείνη. Μέχρι το 1882 είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα από τα ισχυρότερα τράστ ενέργειας του κόσμου.
Το 1913 αποσύρθηκε από τις επιχειρήσεις του και ίδρυσε με αρχικό κεφάλαιο 500 εκ.δολάρια, το ίδρυμα Ροκφέλερ, (Rockefeller Foundation) με σκοπό τη προαγωγή της ευημερίας της ανθρωπότητας στο κόσμο. Σήμερα το ίδρυμα Ροκφέλερ είναι ένα από τα πλουσιότερα στο κόσμο, με περιουσία άνω των 2 δις δολαρίων. (Mόνο το ίδρυμα…)
Ο μετέπειτα κυβερνήτης της πολιτείας της Ν.Υ. και αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Νέλσον Ροκφέλερ ήταν εγγονός του.
Σήμερα ο πετρελαϊκός γίγαντας ESSO λέγεται EXXON ιδιοκτησία της δυναστείας Ροκφέλερ.
Από το διαδίκτυο πληροφορούμεθα ότι ο Ροκφέλερ ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ και αυτός ήταν ο βασικός χρηματοδότης του Ανδρέα Παπανδρέου.
Το μεταπολιτευτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ούτε διαυγές είναι, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο παλαιός πολιτικός κόσμος έσβησε, και ο καινούργιος που εμφανίστηκε, δεν είχε καμία σχέση με τους παλαιούς Άρχοντες και πατριώτες της πολιτικής ζωής.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ήταν υπάλληλος των Rockefellers, και της τριμερούς επιτροπής των Rockefelleres, ο οποίος έσπευσε να πληρώσει εις το ακέραιο τα ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, αξίας 436 εκ. δολαρίων, στον άλλο υπάλληλο τον Rockefellers, το κύριο DART των νήσωνCAYMAN… ενώ το δημόσιο ταμείο δεν έχει να πληρώσει συντάξεις…
Τον Αμερικάνικο πολιτικό τυχοδιωκτισμό έφερε στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ, που μετέτρεψε τη πατρίδα μας σε προτεκτοράτο και αποικία των διαφόρων Ρότσιλντ και Ροκφέλερ. Τα σκάνδαλα πήγαιναν σύννεφο. Διάφορα σκοτεινά κέντρα -εντός και εκτός Ελλάδος- είχαν εργασθεί από μακρού ώστε να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο πρόσωπα και κόμματα πρόθυμα για συνεργασία με τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων» των Ροκφέλερ και Ρότσιλντ. Πολιτικά πρόσωπα πρόθυμα για εθνική προδοσία, ώστε να ευοδωθούν τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Ο Αρχηγός της σημερινής δυναστείας Ροκφέλερ, ο Δαυϊδ Ροκφέλερ είναι 86 ετών, «and still going strong», λένε οι Αμερικανοί.
Ο επιχειρηματικός όμιλος Ροκφέλερ αντιστοιχεί στο «Αμερικανικό ισοδύναμο», της Ευρωπαϊκής δυναστείας των Ρότσιλντ.
Στη πραγματικότητα ο όμιλος-κολοσσός των Ροκφέλερ μονοπωλούσε επί χρόνια την Αμερικανική και παγκόσμια αγορά.
Οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ υποχρέωσαν τον Αμερικανο-Εβραίο μεγιστάνα να «σπάσει» τον όμιλο σε μικρότερες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων οι γίγαντες των πετρελαίων EXXON MOBIL & CHEVRON.
Σήμερα η τράπεζά του Chase Manhattan Bank έχει απορροφηθεί από την JP Morgan Chase. Έτσι για να θολώνουμε τα νερά… αφού το τρίο Rothschild – Rockefeller – Morgan είναι της γνωστής παρέας.
Ο David Rockefeller σε μια κυνική ομολογία δήλωσε,
«Ναι, συνωμοτούμε κατά της ανθρωπότητας, και είμαι περήφανος γι” αυτό !!!»
Ο David Rockefeller που συμμετέχει συνεχώς στις διασκέψεις της λέσχης Bilterberg, έγραψε τα εξής σε ένα βιβλίο το 2003 με τίτλο «Απομνημονεύματα» : «Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας που δουλεύουμε εναντίον των συμφερόντων των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντάς μας σαν διεθνιστές, και ότι συνωμοτούμε με άλλους ανά τον κόσμο, για να οικοδομήσουμε ένα πιο ολοκληρωμένο παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα. Αν αυτή είναι η κατηγορία, δηλώνω ένοχος, και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό».
Εμείς λέμε, «Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων ;;;»
O David Rockefeller πρόεδρος της τριμερούς επιτροπής, δήλωσε,
«Η παρούσα ευκαιρία μιας ειρηνικής και αλληλεξαρτώμενης παγκόσμιας τάξης, δεν θα είναι ανοιχτή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα της παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση, και τα έθνη θα αποδεχτούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων».
Ο Νοών Νοείτω……
Πρέπει όλοι να σταματήσουμε να μιλάμε για κυριαρχία κρατών. Δεν υπάρχει πια σήμερα, παρά ΜΟΝΟ η κυριαρχία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, η οποία κυριαρχεί υπό δημοκρατικό μανδύα σε ΗΠΑ & Ευρώπη, πλην Ρωσίας – Κίνας, και στο τρίτο και τέταρτο κόσμο. Όλους τους πολιτικούς ηγέτες των κρατών, τους έχουν καταστήσει πιόνια και μαριονέτες για τη δική τους δούλεψη.
Ο στρατός της παγκόσμιας δικτατορίας είναι το ΝΑΤΟ. Αντλούν τη δύναμή τους από το χρυσό όλης της Γης, που έχουν συγκεντρώσει στις τράπεζές τους.
Όπου ορυκτός πλούτος εκεί και αυτοί, λειτουργούν σαν αρπακτικά, αετοί και γύπες.
Όλα αυτά τα συμβαίνοντα σήμερον εναρμονίζονται πλήρως με τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Αναφέρουμε κάποια από αυτά, τα οποία έχουν ανησυχητικές ομοιότητες με τα γεγονότα που τρέχουν.
Τα πρωτόκολλα στο σύνολό τους είναι 24, όποιος ενδιαφέρεται να τα διαβάσει ας ψάξει στο διαδίκτυο, αλλά και σε πολλές εκδόσεις.
Το 21ο Πρωτόκολλο λέει :
«Επωφεληθήκαμε από τη διαφθορά και αμέλεια των πολιτικών, για να εισπράξουμε ποσά διπλάσια, τριπλάσια, και ακόμη μεγαλύτερα, δανείζοντας στις κυβερνήσεις των Χριστιανών, χρήμα που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο στο Κράτος. Έτσι χρεώσαμε το κράτος αυτό !!!»
Σας θυμίζει κάτι αυτό με τον περιττό δανεισμό της Ελλάδος ;;;;
Το 7ο Πρωτόκολλο λέει :
«Η αύξηση των εξοπλισμών είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου για τη χρεοκοπία των κρατών. Πρέπει να μη υπάρχουν πια τα κράτη, παρά μόνο μάζες απόρων, κάποιοι εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες, για τον έλεγχο των απόρων μαζών»
Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά ;;;
Oι εφιάλτες και προδότες πολιτικοί μας του δικομματισμού, εκτελώντας εντολές των Επικυρίαρχων, όχι μόνο χρεοκόπησαν την Ελλάδα, αλλά στέρησαν από το λαό μας όλα τα αναγκαία φάρμακα για τη θεραπεία του καρκίνου, για να πληρώνουν τα τοκοχρεολύσια στους κ.κ. Rothschild & Rockefeller. Tέτοια πιόνια και μαριονέτες είναι. Έχουν το θράσος και την αναίδεια να ζητούν τη ψήφο μας στις προσεχείς εκλογές. Οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να ενεργοποιηθούμε για να σώσουμε την Ελλάδα μας, και όχι να ψηφίζουμε τους αχυρανθρώπους Βουβουζέλους υπηρέτες και πιόνια των Εξουσιαστών του πλανήτη.
Σήμερα έχουμε Γερμανική κυβέρνηση υπό τον χερ Ράϊχενμπαχ και υπουργούς τους Γερμανούς λογιστάκους της τρόικα που μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία. Ζούμε τη Γερμανική κατοχή του 1940 – 1945. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης της χώρας από τον υποτελή δικομματισμό του δοσιλογισμού !!!
Οι κ.κ. Rothschild & Rockefellers με τις μεθόδους διακυβερνήσεως των λαών που εφαρμόζουν, προκαλούν «Σόκ και Δέος» στην ανθρωπότητα, για να υφαρπάξουν το πλούτο όλων των κρατών, με τελικό στόχο την εγκαθίδρυση παγκόσμιας δικτατορίας υπό τον δικό τους έλεγχο.
Όλοι οι πόλεμοι στο πλανήτη ήταν δικό τους έργο.
Ο Ο.Η.Ε., το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε., το ΔΝΤ, το Διεθνές δικαστήριο, κ.λ.π. είναι δικά τους όργανα, και με αυτά υποτάσσουν τους ανυπότακτους λαούς. Ο ορυκτός μας πλούτος είναι η αιτία της χρεοκοπίας της Ελλάδος, για να μας τον αρπάξουν οι γύπες.
Οι ανάξιοι και ανίκανοι πολιτικοί, αντί να τον εκμεταλλευθούν και να γεμίσουν τα δημόσια ταμεία, τον παρεχώρησαν στα μεγάλα αφεντικά.
Έτσι δεν θα υπήρχε οικονομικό πρόβλημα για την Ελλάδα, αλλά από αχυρανθρώπους, πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς, είναι δυνατόν να περιμένει κανείς κάτι καλό για το τόπο;;;
Είναι τόσο προδότες και δοσίλογοι που ακόμη και ο Ερντογάν μας ξεφτίλισε λέγοντας ότι πουλάμε τα νησιά μας για να επιβιώσουμε !!!
Πουλάμε εθνική κυριαρχία. Πουλάμε νησιά με υφαλοκρηπίδα και Α.Ο.Ζ. με ορυκτό υποθαλάσσιο πλούτο. Τόσο ξεφτιλισμένοι είναι.
Ενώπιον αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, οι αχυράνθρωποι και δοσίλογοι πολιτικοί του δικομματισμού, έχουν στήσει πανηγύρι καταχραστών του δημοσίου χρήματος, και εμείς τρέχουμε να τους ξαναψηφίσουμε στα πολιτικά πανηγύρια των συνεχών εκλογών, συνοδεία οργάνων και τυμπάνων μουσικής των ΜΜΕ, αντί να τους δικάζουμε, και να τους φυλακίζουμε. Εδώ ισχύει το αρχαίο ρητό,
«Των οικιών ημών φλεγομένων, ημείς άδωμεν…»
ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος



kozaninews  ,   thesecretrealtruth
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/ROTHSCHILDS-ROCKEFELLERS-i-igesia-ths-pagkosmias-diakybernhshs-olo-to-istotiko.html#sthash.81ND4V9W.dpuf

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ …


ΠΩΣ ΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!

-του κ. Ιωαν. Παπαζήση

***ΠΡΩΤΟ ΣΈΛΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΏΡΑ ΣΗΜΕΡΑ***

 
«Πάνω από 450 τόνοι χρυσού, αλλά και πλήθος άλλων μετάλλων, είναι κρυμμένα στο υπέδαφος της Βόρειας Ελλάδας και αναξιοποίητα μέχρι σήμερα» λέει ο κ. Κ. Παπαβασιλείου, γενικός διευθυντής του ΙΓΜΕ
 
.«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε ανεκμετάλλευτο αυτόν τον πλούτο, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία. Δεν υπάρχει δικαιολογία για νέες καθυστερήσεις», τονίζει χαρακτηριστικά στο «Eθνος» ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), Κ. Παπαβασιλείου. Με βεση υα λεγομενα του κ.Παπαβασιλειου λοιπον θα μπορούσαμε με μεγάλη άνεση να στηρίξουμε το δικό μας Εθνικό Νόμισμα εάν τα κοιτάσματα χρυσού της Χαλκιδικής και της Θράκης ΔΕΝ είχαν παραχωρηθεί (εντελώς αντισυνταγματικά μια και αποτελούσαν ιδιοκτησία του λαού και του Δημοσίου και περιουσιακό στοιχείο απαραίτητο για την επιβίωση του Ελληνικού λαού) έναντι ενός ασήμαντου ποσού σε Έλληνα επιχειρηματία. 450 τονοι χρυσου ως αντικρυσμα και με την Τραπεζα της Ελλαδος κρατικη και οχι ιδιοκτησιας του σιωνιστη Ροτσιλντ θα εστελναν την χωρα μας πολυ ψηλα στον χαρτη των αναπτυγμενων χωρων διοτι πολυ μεγαλυτερες χωρες απο εμας εχουν πολυ μικροτερα απο αποθεματα χρυσου απο 450 τονους ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΔΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.Οταν απο το 2007 εως το 2012 φωναζαμε απο τηλεορασεως για τα ορυκτα μας και για την βιωσημη αναπτυξη των κοιτασματων μας γιναμε στοχος με αποτελεσμα αυτην την στιγμη να ειμεθα εκτος του τηλεοπτικου χαρτη για να μην ακουγεται η φωνη μας. Οταν ιδιαιτερως το 2013 σε μεγαλο τηλεοπτικο καναλι των Αθηνων δειξαμε τα ανακοινωθεντα απο το ΙΓΜΕ αποτελεσματα για τα κοιτασματα χρυσου της θρακης που ελεγαν οτι μονο 2 απο τα εκει κοιτασματα εχουν χρυσο αξιας 20 δις ευρω γιναμε στοχος λες και τα ανακοινωθεντα και οι ερευνες ηταν δικες μας. Οταν το πλεον αρμοδιο γεωλογικο ιδρυμα της χωρας μας λεει οτι μονο σε 2 κοιτασματα της θρακης εχουμε τοσο πολυ χρυσο εμεις τι πρεπει να πουμε οτι δεν ειναι ετσι;;; Βεβαια ο πολεμος που δεχτηκαν οι επιστημονες του ΙΓΜΕ ηταν ανελεητος απο εκει και περα μεχρι που ορισμενοι πολιτικαντηδες ζητησαν την διαλυση του ιδρυματος αυτου. Θέλουμε λοιπον εδω και τωρα ΟΛΑ τα Ελληνικά ορυχεία που «παραχωρήθηκαν» από ενδοτικούς πολιτικούς σε επιχειρηματίες με μηδενικό ή μηδαμινό κέρδος για τη χώρα, από την εποχή της μεταπολίτευσης ως τώρα, να επιστραφούν στο Δημόσιο και στον Ελληνικό λαό. Θέλουμε επίσης να επιστραφούν όλες οι ποσότητες μεταλλευμάτων που «έφυγαν» από τη χώρα, αφού ο Ελληνικός λαός και το κράτος είχαν ΜΗΔΕΝΙΚΟ ή μηδαμινό όφελος από αυτές τις συναλλαγές.
Αποσπάσματα του άρθρου της Καθημερινής:
_________________________________________
Το 1/8 του νομού Χαλκιδικής παραχωρήθηκε το 2003 σε Έλληνα επιχειρηματία έναντι ποσού 11 εκατομμυρίων Ευρώ !!!
… Η περιουσία αυτή περιλαμβάνει 2.500 στρ. γης, 40.000 τ.μ. βιομηχανικών κτιρίων και γραφείων, 34 οριστικές παραχωρήσεις μεταλλείων έκτασης 317.000 στρ. (δηλ. το 1/8 όλου του νομού Χαλκιδικής με βεβαιωμένο πλούτο αξίας 22 δισ. ευρώ) και 11.000 τ.μ. αστικά οικόπεδα.
…. τα κοιτάσματα της Χαλκιδικής παραχωρήθηκαν το 2003 από τον τότε υφ. Εθνικής Οικονομίας κ. Χρ. Πάχτα αντί 11 εκατ. ευρώ στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» με μέτοχο κατά 99,99% τον ιδιοκτήτη της ΑΚΤΩΡ του ομίλου της Ελληνικής Τεχνοδομικής.
… Το Ελληνικό Δημόσιο έχει συμφωνήσει να πάρει 5% επί του παραγόμενου προϊόντος και 1,5% επί του επεξεργασμένου σε πλάκα χρυσού. Δηλαδή, το Ελληνικό Δημόσιο συμφώνησε να παίρνει 25 περίπου δολάρια στην ουγιά. …
… Ο κ. Ελευθεριάδης υποστήριξε ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα έπρεπε να αξιώσει το 80% των κερδών από την τιμή του χρυσού άνω των αρχικά συμφωνηθέντων 425 δολαρίων την ουγιά. Δηλ. υποστήριξε ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα έπρεπε συνολικά να αξιώσει 1.000 δολάρια περίπου ανά ουγιά …
_________________________________________
Το πλήρες άρθρο από την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Καθημερινή»:
http://antigoldgr.org/blog/2012/12/10/imerida-dimar-gia-metalleia/
Σειρά ερωτημάτων για τις επενδύσεις χρυσού στη Βόρεια Ελλάδα έθεσε ο αναπλ. καθηγητής του ΑΠΘ και ερευνητής του CERN κ. Χρ. Ελευθεριάδης, που αφορούν το οικονομικό, περιβαλλοντικό, τεχνολογικό σκέλος της επένδυσης, το θέμα των θέσεων εργασίας και τις κοινωνικές συνέπειες που έχει ήδη σήμερα η επένδυση, που μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει σε μικρό βαθμό.
Αναφερόμενος στο οικονομικό σκέλος της παραχώρησης των κοιτασμάτων χρυσού, επισήμανε ότι τα κοιτάσματα της Χαλκιδικής παραχωρήθηκαν το 2003 από τον τότε υφ. Εθνικής Οικονομίας κ. Χρ. Πάχτα αντί 11 εκατ. ευρώ στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» με μέτοχο κατά 99,99% τον ιδιοκτήτη της ΑΚΤΩΡ του ομίλου της Ελληνικής Τεχνοδομικής. Η περιουσία αυτή περιλαμβάνει 2.500 στρ. γης, 40.000 τ.μ. βιομηχανικών κτιρίων και γραφείων, 34 οριστικές παραχωρήσεις μεταλλείων έκτασης 317.000 στρ. (δηλ. το 1/8 όλου του νομού Χαλκιδικής με βεβαιωμένο πλούτο αξίας 22 δισ. ευρώ) και 11.000 τ.μ. αστικά οικόπεδα.


 
Επίσης, περιλαμβάνει όλο τον υπάρχοντα εξοπλισμό εξορύξεων, μηχανολογικό, συγκροτήματα θραύσης, λειοτρίβησης και εμπλουτισμού. Ακόμη περιελάμβανε απόθεμα 270.000 τόνων συμπηκνώματος αρσενοπυρίτη, που εμπεριέχει περίπου 250.000 ουγιές χρυσού, με αξία άνω των 200 εκατ. δολαρίων. Το συμπύκνωμα αυτό ανήκε στην Εθνική Τράπεζα και την ΕΤΒΑ και δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί τι πήραν από την πώληση και πως παραχωρήθηκε.
Όλα αυτά μεταβιβάσθηκαν με τον όρο ότι η Ελληνική Χρυσός δεν φέρει καμία ευθύνη για τα υπαρκτά αλλά και για τα μελλοντικά περιβαλλοντικά προβλήματα.
Στη συνέχεια το 30% της Ελληνικός Χρυσός μεταβιβάσθηκε αντί 178 εκατ. δολαρίων στην European Goldfields (όπου οι μέτοχοι είναι διάφορα funds) και την ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Άρα, τόνισε ο κ. Ελευθεριάδης, η εταιρεία που πουλήθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο αντί 11 εκατ. ευρώ αποτιμήθηκε σε περίπου 590 εκατ. ευρώ.
Στη συνέχεια πουλήθηκε από την European Goldfields στην Eldorado Gold (ειδικευμένη εξορυκτική εταιρεία) αντί 2,2 εκατ. δολαρίων.
Η Eldorado Gold, σημείωσε ο κ. Ελευθεριάδης, είναι μια αξιόλογη εξορυκτική εταιρεία με γραφεία στο Βανκούβερ του Καναδά και εξορύξεις εκτός Καναδά σε Βραζιλία, Κίνα, Τουρκία, Ελλάδα και Ρουμανία. Κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι πρόκειται για εταιρεία low cost, δηλ. κάνει εξορύξεις με χαμηλό κόστος «με ό,τι αυτό συνεπάγεται» όπως τόνισε.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκρινε ως απαράδεκτα χαμηλό το τίμημα και επέβαλλε στην Ελληνικός Χρυσός να πληρώσει επιπλέον 15 εκατ. ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο. Το Ελληνικό Δημόσιο, επί υπουργίας κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, προσέφυγε κατά της απόφασης για να την ακυρώσει και να μην εισπράξει τα 15 εκατ. ευρώ.
Η επένδυση είχε προβληθεί από την αρχή ως υγιής και πολύ κερδοφόρος με τιμή χρυσού 425 περίπου δολάρια ανά ουγιά. Το Ελληνικό Δημόσιο έχει συμφωνήσει να πάρει 5% επί του παραγόμενου προϊόντος και 1,5% επί του επεξεργασμένου σε πλάκα χρυσού. Δηλαδή, το Ελληνικό Δημόσιο συμφώνησε να παίρνει 25 περίπου δολάρια στην ουγιά. Σήμερα που η τιμή χρυσού στην αγορά είναι 1.700 δολάρια, η τιμή απόληψης για την Ελλάδα θα είναι λιγότερο από 300 δολάρια ανά ουγιά και το καθαρό κέρδος για την Eldorado Golds θα ανέρχεται σε 1.400 δολάρια ανά ουγιά.
Ο κ. Ελευθεριάδης υποστήριξε ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα έπρεπε να αξιώσει το 80% των κερδών από την τιμή του χρυσού άνω των αρχικά συμφωνηθέντων 425 δολαρίων την ουγιά. Δηλ. υποστήριξε ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα έπρεπε συνολικά να αξιώσει 1.000 δολάρια περίπου ανά ουγιά. Περιβαλλοντικό ζήτημα
Ο κ. Ελευθεριάδης εξέφρασε πολλές επιφυλάξεις για τις συνέπειες στους υδατικούς πόρους, την αέρια ρύπανση, την καταστροφή των δασών, την καταστροφή του επιφανειακού εδάφους και τα τεράστια φράγματα με βιομηχανικά λύματα σε μια περιοχή και χώρα με υψηλή σεισμικότητα και ρήγματα. Θύμισε το παράδειγμα της γειτονικής στη ΒΔ Ρουμανία Μπαία Μάρε, όπου η αντίστοιχη δραστηριότητα είχε ως συνέπεια, το 2000, 100.000 κυβικά μέτρα υγρών αποβλήτων και 100 τόνοι κυανίου και βαρέων μετάλλων να κατέστρεψαν περιβαλλοντικά την περιοχή.
Αναφέρθηκε στην αστοχία φράγματος στην Ουγγαρία τον Οκτώβριο 2000 που είχε ως συνέπεια 1.000 κυβικά μέτρα τοξικής λάσπης να διαρρεύσουν. Θύμισε ότι ατυχήματα έχουν συμβεί ακόμη και στη Σουηδία και πρόσφατα στη Φιλανδία. «Για την Αφρική, την Ασία και τη Νότια Αμερική ας μη φέρουμε παραδείγματα, θα είναι κουραστικό» είπε σκωπτικά. Θέσεις εργασίας
Όπως είπε, σύμφωνα με τη μελέτη, αυτή τη στιγμή έχουν δημιουργηθεί 630 θέσεις εργασίας και σε βάθος 9ετίας θα φτάσουν τις 1.300 θέσεις εργασίας. Δεν έχει γίνει, όμως, μελέτη για τις θέσεις εργασίας που θα χαθούν, σημείωσε. Η περιοχή της Ολυμπιάδας και οι γειτονικές Στρατώνι και Σκουριές βρίσκονται στη ΒΑ Χαλκιδική, λίγο πιο πάνω από το Άγιο Όρος. Πρόκειται, επισήμανε, για μια περιοχή ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους, παρθένα, με ανεπτυγμένο τον τουρισμό, την κτηνοτροφία και τη μελισσοκομία.
Η περιοχή είναι η πρώτη στην Ελλάδα σε παραγωγή υψηλής ποιότητας μελιού. Οι συνέπειες στη μελισσοκομία αναπτύσσονται σε έκθεση του καθηγητή Μελισσοκομίας του ΑΠΘ και οι συνέπειες στο δασικό πλούτο σε μελέτη του καθηγητή του ΑΠΘ κ. Θεοχάρη Ζάγκα. Οι επενέργειες στην κτηνοτροφία είναι ήδη αισθητές, αφού δεν δίνουν πλέον άδειες ανανέωσης κοπαδιών. Σε ό,τι αφορά τις γεωργικές καλλιέργειες και τον υδροφόρο ορίζοντα, επισήμανε ότι στην περιοχή υπάρχουν γεωτρήσεις βάθους 500 μέτρων και είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν συνέπειες στον υδροφόρο ορίζοντα που είναι ήδη ιδιαιτέρως χαμηλός. Επίσης, θα πέσουν οι αξίες γης σε περιοχές όπως το Στρατώνι που είναι, όπως είπε, ένα μέρος ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους.
«Η μεταλλεία απαγορεύει άλλες μορφές δραστηριότητας» τόνισε ο κ. Ελευθεριάδης και συμπλήρωσε ότι τα μεταλλεία πιθανότατα να προκαλέσουν την απώλεια εκατοντάδων θέσεων εργασίας αυτοαπασχολούμενων. Με αδημονία, σχετικά με τις συνέπειες στο περιβάλλον, αναμένεται απόφαση του ΣτΕ. Κοινωνικά προβλήματα
Όπως είπε ο κ. Ελευθεριάδης, ο κοινωνικός ιστός σε αυτή την περιοχή της Χαλκιδικής έχει ήδη διαρραγεί, καθώς οι έριδες είναι ήδη έντονες μεταξύ αυτών που στηρίζουν την ανάπτυξη των μεταλλείων και των πολεμίων της επένδυσης. Νομοθετικό και θεσμικό κενό
Ο κ. Πετρίδης, που δραστηριοποιείται ως τοπογράφος μηχανικός στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και στις κινήσεις των κατοίκων κατά των εξορύξεων στη Θράκη και είναι μέλος της ΔΗΜΑΡ Έβρου, στην ομιλία του ανέλυσε τα σοβαρά κενά που υπάρχουν στην ελληνική νομοθεσία. Μετά την κατάθεση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την επένδυση στο Πέραμα, είπε, «οι αρμόδιοι φορείς έχουν κληθεί να γνωμοδοτήσουν σε ένα εκ των προτέρων κεντρικά αποφασισμένο σχέδιο, αν κρίνει κανείς από τις ανακοινώσεις των αρμοδίων του υπουργείου. Άλλωστε και ο υπερβάλλων ζήλος των εκπροσώπων της εταιρείας δείχνει ότι έχουν την υπόσχεση του υπουργείου ότι αν κάμψουν τη σθεναρή αντίσταση της τοπικής κοινωνίας, θα μπορέσουν με ευκολότερο τρόπο να περάσουν τις επιλογές που ήδη έχουν κάνει».
Όπως επισήμανε, η επένδυση προχωρά στηριζόμενη σε ένα απαρχαιωμένο και γεμάτο θεσμικά κενά στον Μεταλλευτικό Κώδικα και την Τροποποίησή του. Η νομοθεσία για την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου «χρειάζεται αλλαγή και προσαρμογή στα τεχνικά και οικονομικά δεδομένα της εποχής» τόνισε.
Αυτή την περίοδο εκπονείται από την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης το νέο Χωροταξικό Σχέδιο. «Η διοίκηση της Περιφέρειας μπορεί επομένως να ζητήσει από τους μελετητές της να εκφράσουν την επιστημονική άποψη σχετικά με την επένδυση και τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Όρων» σημείωσε. Η επένδυση προγραμματίζεται σε μια περιοχή πολύ κοντά στη θάλασσα και τα εγκεκριμένα τοπικά, χωροταξικά σχέδια δεν περιλαμβάνουν εξορυκτικές δραστηριότητες στις παράκτιες περιοχές. «Επομένως» είπε «θα έπρεπε να είχε αποκλεισθεί η επένδυση των χρυσορυχείων». Η τοπική κοινωνία
Ενάντια στην επένδυση ήταν και η ΝΟ Ροδόπης της ΔΗΜΑΡ. Ο κ. Δάμων Διαμιανός στην παρέμβαση που απέστειλε, σημειώνει την πάγια θέση της ΝΟ Ροδόπης της ΔΗΜΑΡ ενάντια στις μεταλλευτικές δραστηριότητες των εταιρειών που ενδιαφέρονται για την εξόρυξη των χρυσοφόρων κοιτασμάτων στις Σάππες Ροδόπης και στο Πέραμα Έβρου.
Επιρρίπτει σε μια σειρά κυβερνήσεων από το 1982 ευθύνη για μετατροπή της Θράκης σε ένα «αναπτυξιακό El Dorado όπου ο καθένας που ήθελε να αποκομίσει πρόσκαιρο όφελος από τις επενδύσεις και να οδηγηθεί σε γρήγορο πλουτισμό δεν είχε παρά να μετακινηθεί στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής».
Επισημαίνει ότι ουδέποτε υπήρξε στρατηγική ανάπτυξης στην περιοχή και ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η περιοχή να βρίσκεται στην τελευταία αναπτυξιακή θέση, με τη μεγαλύτερη απόκλιση από το εθνικό ΑΕΠ.
«Οι επενδύσεις χρυσού οδηγούν σε βέβαιη περιβαλλοντική υποβάθμιση μια περιοχή απολύτως παρθένα σε σχέση με το φυσικό της κάλος και με την μικρότερη οικιστική ανάπτυξη αυθαιρέτων σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα. Μετατρέπει το κυάνιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, σε μέρος της καθημερινότητάς μας. Επιχειρούν πάνω σε έναν απολύτως απαρχαιωμένο μεταλλευτικό κώδικα που δίνει στους υποψήφιους επενδυτές οικονομική και επιχειρηματική επικυριαρχία επί των πλουτοπαραγωγικών πηγών. Ακυρώνει την περιοχή ως τουριστικό προορισμό αφαιρώντας πρακτικά οποιαδήποτε δυνατότητα σχεδιασμού εναλλακτικών μορφών ανάπτυξης» σημειώνει ο κ. Δαμιανός.
Και καταλήγει: «Αξίζει να ξανακάνουμε τη Θράκη, μετά τα κουφάρια των εργοστασίων των ΒΙΠΕ της προηγούμενης περιόδου, γνωστή και για ένα περιβαλλοντικό έγκλημα που στηρίχθηκε στη λογική ότι «ανάπτυξη είναι ό,τι θέλει να είναι;»
Οι δυο μελετητές των Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων κ. Παπαγρηγορίου (για τη Χαλκιδική) και κ. Αδάμ (για το Πέραμα Θράκης) μέσα από την ανάλυσή τους υποστήριξαν ότι με τις μεθόδους εξόρυξης και επεξεργασίας που πρόκειται να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενες εταιρείας εξαλείφεται κάθε κίνδυνος για το περιβάλλον και για την υγεία των κατοίκων. Διαβεβαίωσαν ότι η περιβαλλοντική διάσταση είναι πλήρως ενσωματωμένη στο σχεδιασμό, ότι οι απώλειες για το περιβάλλον θα είναι ελάχιστες με την εξόρυξη και ότι τα τελικά απόβλητα δεν θα είναι επικίνδυνα. Μάλιστα ο κ. Παπαγρηγορίου τόνισε ότι «η επικινδυνότητα θα είναι χαμηλότερη από κάθε επίπεδο ρίσκου». Και η κ. Αδάμ έκλεισε την παρουσίασή της λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν φόβοι για περιβαλλοντικές επιπτώσεις».
Ο κ. Χατζημπίρος δήλωσε με βεβαιότητα ότι «το κομμάτι, στο οποίο θα γίνει επιφανειακή εξόρυξη, θα μετατραπεί σε κρανίου τόπος» και συμπλήρωσε ειδικά για τη Χαλκιδική ότι πρόκειται για περιοχές εξαιρετικού φυσικού κάλλους. Σημείωσε ότι δυνητικά υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για την υγεία από το κυάνιο, όμως οι συνέπειες χρήσης του μπορεί να περιορισθούν. Ειδικά στη Χαλκιδική δεν προβλέπεται χρήση κυανίου, θα χρησιμοποιηθεί όμως στη Θράκη. Πάντως, σημείωσε ότι ακόμη και σε προηγμένες χώρες έχουν υπάρξει ατυχήματα από μεταλλεία χρυσού. Επίσης, τόνισε ότι χρειάζεται τεκμηρίωση σε ό,τι αφορά τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργήσουν στην περιοχή τα μεταλλεία, σε ό,τι αφορά τους φόρους, αλλά και τα μεταλλευτικά δικαιώματα. Για να ξέρουμε, όπως είπε, εάν πρόκειται ή όχι «για ληστρική εκμετάλλευση του πλούτου της χώρας».
Ο κ. Σαμπατακάκης υποστήριξε ότι η υπάρχουσα νομοθεσία της ΕΕ δεν είναι ικανή να προστατεύσει τους υδατικούς πόρους και είπε ότι η σχετική Οδηγία 2060 είναι τυπική και δεν μπαίνει στην ουσία της προστασίας των νερών. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι «επαφίεται στον πατριωτισμό των εταιρειών εάν τα νερά που θα μετατίθενται θα είναι συμβατά με τους υπάρχοντες υδατικούς πόρους». Γι αυτό, επισήμανε ότι χρειάζεται «να φτιάξουμε το δικό μας πλαίσιο για την παρακολούθηση των εξορύξεων». Διαβεβαίωσε ότι το ΙΓΜΕ έχει προχωρήσει σε μελέτη για τους υδατικούς πόρους της περιοχής από την οποία προκύπτει ότι οι επενδύσεις θα είναι ασφαλείς εφόσον υπάρξει το απαραίτητο προστατευτικό πλαίσιο. Και κατέληξε: «Να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε να πείσουμε τις τοπικές κοινωνίες, αλλά να υπάρξει και η βεβαιότητα από τις εταιρείες ότι όλα θα είναι στο φως».
Εδω και τωρα λοιπον κρατικοποιηση των κοιτασματων και των ορυχειων μας διοτι οι ιδιωτες και ρημαξαν και ρυπαναν το εδαφος μας και εκλεψαν τον πλουτο μας και να γινει πλεον συνετη διαχειρηση τους απο το κρατος και η χωρα μας συντομα θα βγει απο τα αδιεξοδα που βρισκεται σημερα.Επειδη καποιοι σιγουρα θα αμφιβαλλουν για τα οσα λεμε καταθετουμε ελαχιστους απο τους χαρτες που διαθετουμε διοτι οι μελετες απο επιστημονες των πανεπιστημιων και του ΙΓΜΕ που βρισκονται στα χερια μας γεμιζουν βιβλια αλλωστε αρκετοι απο αυτους βρισκονται ηδη στα 3 βιβλια που γραψαμε εκδοθηκαν και εξαντληθηκαν ηδη οποτε δεν ειναι δυνατον να γινει τετοια αναπτυξη του θεματος αυτου εδω….Τα συμπερασματα οπως παντα δικα σας….

ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

greeknewsondemand.com

Το διαβάσαμε από το: ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ … http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/09/blog-post_517.html#ixzz3liMjkc7I
 
http://louketos.blogspot.gr/2015/09/blog-post_14.html

ΕΛΛΗΝΑ, ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)




Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΤτΕ


ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ


ΒΟΛΕΥΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!


Εκμεταλλεύθηκαν την αναμπουμπούλα του δημοψηφίσματος και του αδιεξόδου των διαπραγματεύσεων, τις οποίες οι ίδιοι υπονόμευσαν, για να κλείσουν τις τράπεζες και να καλύψουν έτσι το 7σφργάγιστο μυστικό του τι έκαναν με τα 89 Δις του ELA και τα 215 Δις της ανακεφαλαιοποίησης και των εγγυήσεων, με τα οποία χρέωσαν τον Ελληνικό Λαό και στον οποίο σήμερα έχουν το θράσος να λένε ότι κλείσανε τις τράπεζες για 2 μόνο Δις αναλήψεων μέσα στον πανικό του διήμερου bank run, που οργανώθηκε κατ' εντολή των ίδιων των τραπεζών από τα διαπλεκόμενα συστημικά ΜΜΕ !!!


Και μαζί με τους Έλληνες εξαπάτησαν και τον Πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, που τον κατάντησαν μοιραίο βάζοντάς τον να υπογράψει την ΠΝΠ της κατάπτυστης τραπεζικής αργίας !!!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ :





Εκκρεμεί λοιπόν η απάντηση 2 ερωτήσεων :


Γιατί δεν έφτασαν τα 89 Δις του ELA για να καλύψουν μια φυγή καταθέσεων της τάξης των 40 Δις ;;;
Και γιατί τα Capital Controls δεν επιβλήθηκαν με τις τράπεζες ανοικτές ;;;


Το χειρότερο όμως είναι αυτό που θα έρθει από τη Δευτέρα, στην περίπτωση που επικρατήσει στις κάλπες του Δημοψηφίσματος το ΝΑΙ και παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Μέχρι χθές το έγραφε μόνον η ΗΜΕΡΗΣΙΑ.


Από σήμερα όμως γεμίσανε τα πάνελ με τους γνωστούς απατεώνες ψευτοκαθηγητάδες, τους λεγόμενους θεωρητικούς των μνημονίων, που ξεκίνησαν το τροπάριο της δήθεν ανάγκης για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μόλις ξανανοίξουν, επειδή δήθεν καταστράφηκαν από την αργία

των 7 ημερών κατά την οποία δεν δίνουν στον κοσμάκη τα λεφτά των καταθέσεών του (άρα πως καταστράφηκαν ;;;) και, επειδή λένε ότι

το κράτος δεν μπορεί πλέον να τις ανακεφαλαιοποιήσει με δημόσιους χρηματοδοτικούς πόρους, θα ενεργοποιηθεί ο νόμος για το bail in, που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και, έτσι, θα τις ανακεφαλαιοποιήσουμε ξανά εμείς οι φορολογούμενοι, αυτή όμως

τη φορά όχι με τους φόρους μας αλλά με τις καταθέσεις μας.



ΘΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ


ΚΑΤΑ 10%-20% !!!

Αυτό θα ζήσουμε μετά την Κυριακή, αν στο δημοψήφισμα επικρατήσει το ΝΑΙ, αφού το άνοιγμα των τραπεζών θα συνοδευθεί με φορολόγηση καταθέσεων, ομολόγων, μετοχών και ακινήτων !!!

Θα μας ληστέψουν ξανά ότι απόμεινε από την ιδιωτική μας περιουσία για να συντηρήσουν στη ζωή τα τραπεζικά ζόμπι της διαπλοκής που χρηματοδοτούν κόμματα, ΜΜΕ και επιχειρηματική διαπλοκή.

Σας εύχομαι λοιπόν καλό βόλι !!!

Και όσοι ψηφίσετε ΝΑΙ, αν τολμήσετε από Δευτέρα να έρθετε στο γραφείο κλαίγοντας που σας εξαπάτησαν για άλλη μια φορά και σας φάγανε ξανά τα λεφτά και την περιουσία, να ξέρετε ότι αυτή τη φορά ο χειρότερος εχθρός σας, μεγαλύτερος ακόμη και από τις τράπεζες, θα είμαι εγώ ο ίδιος.

Η εποχή της αθωότητας τελείωσε.

Αυτή τη φορά θα κοιμηθείτε όπως στρώσατε !!!























_________________________________________________________

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_76.html

http://kyklwpas.blogspot.gr/2015/09/blog-post_868.html?

ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΚΡΑΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΙΣΟ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ( 113×56×>40 μέτρα ) βίντεο


Ecco-come-doveva-apparire-agli-akragantini-il-maestoso-ed-enorme-Tempio-di-Giove-b53b812c51d333603b9d8400b25f06da
Αυτός είναι όπως θα έπρεπε να φαίνεται στον Ακράγαντα  ο μαγευτικός και τεράστιος Ναός του Δία
Ακράγας - Ο Ναός του Δία, ο μεγαλύτερος δωρικός ναός των Ελλήνων της Μεγάλης Ελλάδος , και ο τρίτος σε διαστάσεις , μετά τον Ναό της Αρτέμιδος στην Έφεσο και τον Ναό του Απόλλωνα στα Δίδυμα , σχεδόν ανακατασκευάστηκε σε ένα βίντεο που αναδεικνύει το μεγαλείο του . Η πρωτοβουλία ήταν του αρχιτέκτονα Federico Μονκάδα από τον Ακράγαντα . Ο Ναός χτίστηκε για τον εορτασμό της Μάχης της Ιμέρας το 480 π.χ.χ. , όταν οι Έλληνες της Σικελίας νίκησαν τους Καρχηδόνιους . Οριστικά κατέρρευσε τον Δεκέμβριο του 1401 , όταν τα τρία τελευταία αγάλματα των Τελαμώνων που λειτουργούσαν ως ημικίονες, έπεσαν στο έδαφος . Μερικά από τα ερείπια αργότερα χρησιμοποιήθηκαν τον δέκατο έβδομο αιώνα για την κατασκευή του δυτικού μώλου του Λιμένα του Εμπεδοκλή .
 
Ο ναός ήταν στο μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου , 113 μέτρα επί 56 , και ήταν πάνω από 40 μέτρα ύψος . Τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία ήταν ακριβώς οι Τελαμώνες , γιγαντιαία αγάλματα ένα εκ των οποίων σώζεται σήμερα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ακράγαντα . Από αυτόν τον υπέροχο Ναό υπάρχουν σήμερα μόνο ερείπια . Αλλά ο αρχιτέκτονας Federico Μονκάδα , με βάση τις μελέτες μεγάλων αρχαιολόγων όπως ο Pirro Marconi και κλασικές πηγές , όπως ο Διόδωρος ο Σικελιώτης , ανοικοδόμησε τον Ναό που αξίζει να δείτε πως ήταν στον Ακράγαντα του πέμπτου αιώνα π.χ.χ.
……………..
Ecco come doveva apparire agli akragantini il maestoso ed enorme Tempio di Giove
AGRIGENTO - Il Tempio di Giove, il più grande tempio dorico della Magna Grecia e il terzo per dimensione in assoluto, dopo l’Artemision di Efeso e il tempio di Apollo a Didime, ricostruito virtualmente in un video che ne evidenzia il suo splendore. È stata questa l’iniziativa dell’architetto agrigentino Federico Moncada. Il tempio fu costruito per celebrare la battaglia di Himera del 480 avanti Cristo, quando i Greci di Sicilia batterono definitivamente i Cartaginesi. Crollò definitivamente nel dicembre del 1401, quando gli ultimi tre telamoni, le statue che fungevano da semicolonne, caddero al suolo. Alcune delle rovine furono poi utilizzate nel diciassettesimo secolo per costruire il molo di ponente di Porto Empedocle.
Il tempio era grande quanto un campo di calcio, 113 metri per 56, ed era alto più di 40 metri. Gli elementi più caratteristici erano appunto i telamoni, gigantesche statue una delle quali oggi è conservata nel Museo archeologico di Agrigento. Di questo magnifico tempio ci sono oggi solo le rovine. Ma l’architetto agrigentino Federico Moncada, basandosi sugli studi di grandi archeologi come Pirro Marconi e di fonti classiche come Diodoro Siculo, ha ricostruito il tempio come dovevano vederlo gli akragantini del quinto secolo avanti Cristo.




ΠΗΓΗ

http://alfeiospotamos.gr/?p=17772

Όσα σου κρύβουν για την πολύτιμη ενέργεια του σώματός σου



Μια προσπάθεια εξήγησης και κατανόησης της συμπαντικής ενέργειας που δημιουργεί κόσμους, δοσμένη από ανώτερες πνευματικές οντότητες στους ανθρώπους των αρχών του 20ου αιώνα.

Από το βιβλίο "Το Κρυφό Μονοπάτι".


"…Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Ο οδηγός ενός τρένου χρειάζεται την ενέργεια του ατμού ή του ηλεκτρικού ρεύματος για να κινήσει τη μηχανή. Όταν αυτή η ενέργεια λείπει ή δεν επαρκεί, τότε η μηχανή σταματά. Στην προκειμένη περίπτωση ο οδηγός είναι το πνεύμα και η μηχανή είναι το σώμα, η ύλη. Όταν η ύλη πρέπει να μετακινηθεί από το πνεύμα, τότε χρειάζεται μιαν ενέργεια, ένα ενεργειακό ρεύμα.

Οι σοφοί των αρχαίων χρόνων ονόμαζαν αυτήν την ενέργεια στον άνθρωπο ψυχή, σε αντίθεση με το πνεύμα και το σώμα. Γι’ αυτό και σωστά δίδασκαν ότι ο άνθρωπος αποτελείται από πνεύμα, ψυχή και σώμα. Η Βίβλος σας αυτό το ενεργειακό ρεύμα ή ζωτική ενέργεια το ονομάζει πνοή ζωής: «Και ο Κύριος ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο από χώμα τής γης· και εμφύσησε στους μυκτήρες του πνοή ζωής, και έγινε ο άνθρωπος σε ψυχή που ζει» (Γέν. 2:7). Η σημερινή σας επιστήμη ονομάζει το ενεργειακό ρεύμα στον άνθρωπο ‘ενεργειακή ακτινοβολία’. Βρίσκεται δε σε όλα και γύρω από όλα όσα έχει φτιάξει ο Θεός. Κάθε άνθρωπος, κάθε ζώο, κάθε φυτό, κάθε πέτρα, κάθε ορυκτό, κάθε υγρό, κάθε ουράνιο σώμα, κάθε πνεύμα και οτιδήποτε υπάρχει. Έχει τη δική του ενεργειακή ακτινοβολία. Δεν πρόκειται για κάτι υλικό παρά για κάτι πνευματικό, άυλο, που είναι πάντα συνδεδεμένο με το πνεύμα. Είναι η ζωτική δύναμη του πνεύματος. Όπου λοιπόν υπάρχει ζωή, εκεί υπάρχει ακτινοβολία και όπου υπάρχει ακτινοβολία εκεί υπάρχει πνεύμα. Αφού η ενεργειακή ακτινοβολία υπάρχει μέσα και γύρω από οτιδήποτε έχει δημιουργήσει ο Θεός, τότε πρέπει να συμπεράνουμε ότι σε όλα τα δημιουργήματα του Θεού υπάρχει ένα πνεύμα.

Αυτό σας φαίνεται απίστευτο και όμως είναι αλήθεια.

Τώρα, όταν ένα πνεύμα είναι συνδεδεμένο με ένα υλικό σώμα, τότε έχει κατ’ αρχήν, την ενεργειακή ακτινοβολία που του είναι απαραίτητη για την ίδια του την ύπαρξη σαν πνεύμα. Συνακόλουθα έχει την ανάλογη επιπλέον ενεργειακή ακτινοβολία που χρειάζεται για να μπορέσει να ζήσει, ν’αναπτυχθεί και να μεταχειριστεί το γήινο σώμα του. Έτσι χρειάζεται και η μηχανή του τρένου, για να σου δώσω ένα γήινο παράδειγμα, αν και ατελές, μιαν ορισμένη ποσότητα ενέργειας για να ξεκινήσει η ίδια και μία επιπλέον δόση για να τραβήξει τα βαγόνια. Για το πνεύμα σας βαγόνι είναι το σώμα. Το πνεύμα σας, επομένως, χρειάζεται για το σώμα μια επιπλέον δόση ενεργειακής ακτινοβολίας.

Η ακτινοβολία που χρειάζεται το σώμα είναι διαφορετική από αυτήν του πνεύματος. Διότι ό,τι πρόκειται να επιδράσει πάνω στην ύλη, πρέπει πρώτα να προσαρμοστεί με την συχνότητα στην οποία δονείται η ύλη. Η ακτινοβολία του γήινου σώματος δεν είναι τόσο εξαϋλωμένη, τόσο υψηλά δονούμενη όπως η ακτινοβολία του πνεύματος που βρίσκεται μέσα στο σώμα.

Για τις γήινες ενέργειες μεταχειρίζεστε υλικούς αγωγούς· σύρματα, ώστε ο ηλεκτρισμός να δρα με την απαιτούμενη ένταση σε κάθε περίπτωση. Έχετε ακόμα μηχανήματα η λειτουργία των οποίων απαιτεί διαφορετική ένταση. Όταν το ηλεκτρικό ρεύμα που διέρχεται είναι πιο δυνατό απ’ όσο χρειάζεται, τότε καταστρέφει το μηχάνημα. Όταν πάλι δεν είναι αρκετό, η μηχανή δεν δουλεύει.
Σε όλα τα έμψυχα όντα διοχετεύεται όμοια σε όλο τον οργανισμό, με όλες του τις θαυμαστές εγκαταστάσεις που εσείς ονομάζετε όργανα, μέσω ενός αγωγού η ενεργειακή ακτινοβολία με την απαιτούμενη ένταση. Όταν είναι πολύ δυνατή, διαταράσσει την ισορροπία του οργανισμού, όταν είναι πολύ αδύνατη τότε το όργανο παύει να εργάζεται.

Αγωγός αυτής της ενεργειακής ακτινοβολίας είναι το αίμα. Όταν ο αγωγός καταστραφεί είτε λόγω αιμορραγίας είτε λόγω αποσύνθεσης, τότε σταματά και η παροχή της ακτινοβολίας, ακριβώς όπως συμβαίνει και με το ηλεκτρικό ρεύμα που διακόπτεται όταν τα σύρματα χαλάσουν, κοπούν ή σκουριάσουν.

Επειδή το αίμα είναι ο αγωγός και χωρίς αίμα δεν μπορεί να ζήσει ο οργανισμός, γι’ αυτό και στη Βίβλο το αίμα ονομάζεται ψυχή: «Μόνον να απέχεις πάρα πολύ από το να φας το αίμα· επειδή, το αίμα είναι η ψυχή· και δεν μπορείς να φας την ψυχή μαζί με το κρέας» (Δευτ. 12:23). Η ακτινοβολία ενός οργανισμού δεν δημιουργείται από το πνεύμα που βρίσκεται μέσα του (το πνεύμα τη λαμβάνει από το σύμπαν μέσω της αναπνοής και του τσάκρα της κορυφής) αλλά παράγεται από την τροφή που δέχεται αυτός ο οργανισμός.

Προσπάθησες ποτέ να καταλάβεις πώς αναπτύσσεται ένα σώμα; Παρατήρησε το δικό σου σώμα και την ανάπτυξή του! Νομίζεις ίσως ότι του προστέθηκε έτοιμη ύλη όπως χτίζεται ένα σπίτι, πέτρα πάνω στην πέτρα… Το ξέρεις ότι ο οργανισμός δεν χτίζεται έτσι. Το κορμί δεν είναι τίποτε άλλο από συμπυκνωμένη ακτινοβολία, ενέργεια συμπυκνωμένη σε ύλη. Το ίδιο ισχύει για όλα τα σώματα όχι μόνο για τον άνθρωπο, αλλά και για τα ζώα, τα φυτά και τα ορυκτά. Η ανάπτυξή τους και η υλική τους δημιουργία υπόκεινται στους ίδιους Νόμους της συμπύκνωσης της ακτινοβολίας η οποία αποτελείται από ένα μείγμα διαφόρων ειδών ενεργειακής ακτινοβολίας, που δημιουργείται σύμφωνα με θαυμάσιους, άγνωστους σα σας Νόμους. Άλλο είναι το μείγμα για τους ανθρώπους και άλλο για τα ζώα, άλλο για τα φυτά και άλλο για τα ορυκτά.

Η διαφορά του μείγματος όμως δεν συναντάται μόνο στα διαφορετικά επίπεδα υλικής ζωής, αλλά και ανάμεσα στα άτομα του ίδιου επιπέδου. Έτσι κάθε φυλή έχει διαφορετικό μείγμα ακτινοβολίας. Ο μαύρος έχει άλλο, ο λευκός έχει άλλο και ο ερυθρόδερμος έχει πάλι, άλλο. Αλλά και οι άνθρωποι της λευκής φυλής δεν έχουν όλοι το ίδιο μείγμα. Ούτε των άλλων φυλών. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό μείγμα ακτινοβολίας. Δεν υπάρχουν δυο άτομα με ακριβώς την ίδια ακτινοβολία. Αυτό ισχύει και για τα ζώα, τα φυτά, τα ορυκτά.

Για εσάς είναι μεγάλο μυστικό της φύσης πώς μπορεί η ενέργεια να συμπυκνωθεί σε συμπαγή ύλη! Η ανάπτυξη είναι μια εσωτερική λειτουργία του όντος. Αυτό το άγνωστο κάτι είναι η ακτινοβολία και προέρχεται από τον αέρα, το νερό και την τροφή. Όμως το σώμα δεν μπορεί να μεταχειριστεί όλα όσα βρίσκει στον αέρα, στο νερό και στην τροφή, δηλαδή στην φυσική τους κατάσταση. Πρέπει πρώτα να εξαϋλωθούν, να μετατραπούν σε ακτινοβολία και μετά να μεταφερθούν στα ακρότατα μέρη του σώματος. Η μετατροπή γίνεται με τη διάλυση της υλικής τροφής στο πεπτικό σύστημα κατά την πέψη.

Ο αέρας που εισπνέετε αποτελείται από ένα μείγμα ακτινοβολίας. Οι πνεύμονές σας συγκρατούν μόνον ό,τι χρειάζεται το σώμα σας. Ό,τι σας είναι άχρηστο το εκπνέετε. Και το νερό έχει το δικό του μείγμα ακτινοβολίας. Είναι η ακτινοβολία που χρειάζεται περισσότερο στους οργανισμούς σας. Διότι τα σώματά σας είναι κατά μέγα μέρος συμπύκνωση ακτινοβολίας που προέρχεται από το νερό. Επειδή αυτή παίζει τόσο βασικό ρόλο στις ανάγκες του οργανισμού, γι’ αυτό δεν μπορεί να την στερηθεί κανείς για πολύ. Οι απεργοί πείνας μπορούν να μείνουν εβδομάδες χωρίς τροφή, όμως χωρίς νερό θα πέθαιναν πολύ σύντομα. Για τον ίδιο λόγο πεθαίνουν τα ζώα και τα φυτά μόλις στερηθούν για κάποιο διάστημα την ακτινοβολία του νερού".



 angelsmell.blogspot.gr  ,  
awakengr.com
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/osa-sou-kryboyn-gia-tin-polytimi-energeia-toy-somatos-sou.html#sthash.ocHC2XPq.dpuf

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…!!! ΔΕΙΤΕ ΛΕΦΟΥΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 7 ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ…!!!


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…!!! ΔΕΙΤΕ ΛΕΦΟΥΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 7 ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ…!!!

ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ 2 – 3 ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ… Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΙΔΕΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ…


Stoxos.gr -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/lefousi-lathrometanaston-me-molis-7-gynaikopaida.html#sthash.w1JsUGVJ.dpuf

Όλη η βρώμικη αλήθεια! Να γιατί τα LIDL ήρθαν στην Ελλάδα



Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που ανήκει σε μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Γερμανίας δανείστηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα για να επεκταθεί στην Ανατολική Ευρώπη
Το γερμανικό σούπερ μάρκετ Lidl και η θυγατρική της αλυσίδας Kaufland έχουν επωφεληθεί με σχεδόν $ 900 million (£ 576m) από το δημόσιο χρήμα ανάπτυξης κατά την τελευταία δεκαετία, αποκαλύπτει η Guardian.

Οι εταιρείες, που ανήκουν στη μεγάλη εταιρεία λιανικής του Ομίλου Schwarz και ελέγχεται από μια από πλουσιότερες οικογένειες της Γερμανίας, έλαβε χρηματοδότηση δανείου από μια ελάχιστα γνωστή πτυχή της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ).
Αυτά τα δημόσια ιδρύματα, που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους και ανήκουν στις κυβερνήσεις, έχουν τη ρητή εντολή να αυξήσουν την τοπική ανάπτυξη στις χώρες όπου ξοδεύουν τα χρήματά τους. Η Παγκόσμια Τράπεζα έχει επίσης μια πρόσθετη, ειδική εντολή για τη μείωση της παγκόσμιας φτώχειας. Δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο για ατασθαλίες σε σχέση με την παραλαβή των χρημάτων.
Οι τράπεζες δήλωσε η χρηματοδότησή τους για Lidl και Kaufland θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επεκταθούν σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη δημιουργώντας θέσεις εργασίας, το άνοιγμα νέων αγορών για τους τοπικούς παραγωγούς και φέρνοντας «καλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές τροφίμων” υπέρ των φτωχών καταναλωτών.
Ωστόσο, αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν υποστεί επίθεση από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και ομάδες ανάπτυξης: «Αυτή η ιδέα ότι μια εισφορά κεφαλαίου σε πολυεθνικές αναγκαστικά θα οδηγήσει σε ορθή και βιώσιμη ανάπτυξη έχει επανειλημμένα αποδειχθεί ψευδείς τα τελευταία 20 χρόνια», δήλωσε ο Luiz Vieira, συντονιστής του Bretton Woods Project, μια βρετανική ΜΚΟ που παρακολουθεί την Παγκόσμια Τράπεζα ….
…. Ο Όμιλος Schwarz, ο οποίος ξεκίνησε το 1930 ως χονδρέμπορος τροφίμων στη Γερμανία, είναι τώρα ένας από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενες λιανικής πώλησης στον κόσμο και ο Dieter Schwarz, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με μια περιουσία που εκτιμάται στα $ 21 δισ.
Μπόχα
Σύμφωνα με τα αρχεία του, το International Finance Corporation (IFC), λιγότερο γνωστό, αλλά όλο και περισσότερο ισχυρό υποκατάστημα της Παγκόσμιας Τράπεζας, το οποίο επενδύει σε ιδιωτικές εταιρείες, έδωσε τα πρώτα του $ 100 million δάνειο προς τον Όμιλο Schwarz το 2004 – την ίδια χρονιά που η γερμανική συνδικαλιστική Ver.di κυκλοφόρησε το «μαύρο βιβλίο» της στη Lidl στην Ευρώπη, τεκμηριώνονται οι παραβιάσεις των εργασιακών δικαιωμάτων τους ισχυρισμούς.
Η χρηματοδότηση αυτή, η IFC, δήλωσε κατά τη χρονική στιγμή , ήταν να βοηθήσει την ομάδα να επεκτείνουν σε «επιλεγμένες αστικές περιοχές» σε απροσδιόριστες «χώρες στόχους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη». Η Guardian έχει επιβεβαιώσει ότι κάποια από αυτά τα χρήματα πήγαν για να χρηματοδοτήσει την επέκταση της Lidl στην Πολωνία.

Το 2009 , ακολούθησαν $ 75 m για την Kaufland να επεκταθεί στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, και το 2011 κατά $ 66 m για Lidl στη Ρουμανία. Το 2013 , περισσότερα από $ 105 εκατ δόθηκε για τα σχέδια της Lidl στην κλιμάκωση στη Βουλγαρία και την Κροατία και να να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στη Σερβία. Συνολικά, η IFC προβλέπονται περίπου $ 350 εκατ σε μακροπρόθεσμα δάνειαπρος την πορεία του Ομίλου Schwarz σε όλη την Ευρώπη.
Η ΕΤΑΑ, η οποία συχνά συγχρηματοδοτεί έργα με τις εμπορικές τράπεζες, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από $ 700 εκατομμύρια για την Lidl και Kaufland κατά την τελευταία δεκαετία, συμβάλλοντας περίπου $ 500 εκατομμύρια η ίδια. …
… Η IFC και EBRD δήλωσαν ότι παρακολουθούν τακτικά τις επενδύσεις τους, αλλά ότι τα στοιχεία για το πόσες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν και πώς από την επέκταση της εταιρείας έχουν επηρεαστεί οι τοπικοί παραγωγοί ήταν εμπορικές ευαίσθητες πληροφορίες και, ως εκ τούτου εμπιστευτικές. …]
…………………………………………………………
«ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ» !!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ! ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !!! ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ , ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ Schwarz , ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ !!!
ΛΟΙΠΟΝ , ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ… «ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΟ» International Finance Corporation (IFC)
ΚΑΤ” ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1956 ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ WORLD BANK , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ BRETTON WOODS … ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ , ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !!!
ΔΗΛΑΔΗ Η Lidl ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ !!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! Ή ΟΤΙ ΕΦ” ΟΣΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΤΑΝ Η ΤΟΠΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ !!!








makeleio.gr  ,    katohika.gr
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/oli-i-vromiki-alitheia-na-giati-irthan-ta-lidl-sthn-ellada.html#sthash.SuhHCHnU.dpuf

Δραματικές σκηνές από το φονικό σεισμό των 8,3 Ρίχτερ στη Χιλή – Βίντεο



Δραματικές σκηνές από το φονικό σεισμό στη Χιλή – Βίντεο

Δείτε πως σείστηκε η γη κατά τη διάρκεια του ισχυρού σεισμού, εντάσεως 8,3 Ρίχτερ, που έπληξε τα
παράλια της Χιλής.

Πολίτες έτρεχαν πανικόβλητοι καθώς ο σεισμός ταρακουνούσε σαν χαρτόκουτα τα κτίρια και έγινε αισθητός σε αρκετές πόλεις. Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών ώρα με την ώρα.
Ακολούθησαν ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις μεγαλύτερες των 6 βαθμών Ρίχτερ.

Δείτε το βίντεο

 
 

enikos  ,
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/dramatikes-skines-apo-seismo-sti-chile.html#sthash.4p0O8gjG.dpuf

ΤΙΓΚΑ στις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ του ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ, ήταν το DEBATE. Για ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ...



Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολύς κόσμος είδε τα debate των πολιτικών αρχηγών που είναι υποψήφιοι για την πρωθυπουργία. Ωστόσο τα φώτα έπεσαν στο τελευταίο debate, Εκείνο των δύο πρώτων αρχηγών. Άλλοι το απόλαυσαν, άλλοι το βρήκαν ενδιαφέρον, άλλοι το θεώρησαν ανούσιο. Πόσοι όμως παρατήρησαν μέσα στην καλά μελετημένη και στημένη εκπομπή μεγάλης εμβέλειας ότι αξιοποιήθηκαν μεγάλοι κανόνες χειραγώγησης της κοινής γνώμης, για να σε ελέγχουν;...


  • Η τεχνική διασκέδασης και διάσπασης προσοχής
Είναι η μέθοδος του αποπροσανατολισμού, είναι μία τεχνική διάσπασης της προσοχής σου.

Παρατηρήσες ότι μόλις η συζήτηση γινόταν λίγο ενδιαφέρουσα, πάντα γινόταν κάτι για να διακοπεί κι έτσι η προσοχή σου να στραφεί αλλού και να ασχοληθεί με κάτι ανούσιο;

Γνωστή και σχεδόν πάγια τεχνική των ΜΜΕ στην Ελλάδα, σε διάφορους συνεντευξιαζόμενους.
  • Η τεχνική δημιουργίας προβλημάτων και της λύσης τους
Η τεχνική αυτή είναι γνωστή και ως «πρόβλημα-αντίδραση-λύση». Δηλαδή πρώτα σου δημιουργούν ένα πρόβλημα, εσύ αντιδράς και εκείνοι που το δημιούργησαν στο λύνουν...

Στο debate αυτή η "διαδρομή" γινόταν προφορικά και πήγαινε εναλλακτικά, από τον ένα πολιτικό αρχηγό στον άλλον. Το πρόβλημα που δημιούργησε το ένα κόμμα και αντιδρά ο λαός, θα το λύσει το άλλο κόμμα και τούμπαλιν.

Τετριμμένη τεχνική εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

Αυτή η τεχνική εφαρμόστηκε από κοινού στα δύο κόμματα, σαν καλοκουρδισμένα παιχνιδάκια. Ήδη έχουν πείσει κάποιους ότι ένας από τους δύο θα σώσει καλύτερα την χώρα. Ο πολίτης που θα δώσει την ψήφο του έχει ήδη αποδεχτεί τον επιπλέον περιορισμό των διαφόρων δικαιωμάτων του και ελευθεριών του τα οποία καθόλη τη διάρκεια υπονούνταν, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τι τον περιμένει από τα διάφορα δελτία ειδήσεων και το ιντερνετ.
  • Η τεχνική της υποβάθμισης
Είναι η τεχνική που για να περάσεις ένα οποιουδήποτε είδους αντιλαϊκό-αρπακτικό μέτρο, το χαρακτηρίζεις ως ασήμαντο, ως κάτι που δεν μπορεί να είναι επώδυνο γιατί θα εφαρμοστεί λίγο-λίγο (κάτι όμως που οδηγεί στην εξαθλίωση).

Από την τεχνική αυτή έχουμε χορτάσει αρκετά την τελευταία πενταετία και ειδικότερα το τελευταίο
διάστημα. Πιστεύω ότι την αναγνωρίσατε μέσα στο debate.
  • Η τεχνική της αναβολής
Είναι η τεχνική του να χαρακτηρίζεις ένα επώδυνο μέτρο ως καλύτερο από κάτι άλλο που θα ήταν πολύ χειρότερο και περισσότερο απεχθές. Σερβίρεται από τον χειραγωγό τόσο όμορφα που σε πείθουν ότι δεν θα γίνει άμεσα, αλλά κάποια στιγμή αργότερα στο μέλλον. Εσύ, ο τηλεθεατής, θεωρείς ή θέλεις να πιστεύεις ότι ίσως δεν θα χρειαστεί καν να εφαρμοστεί είτε πραγματικά θεωρείς ότι, ναι, πρέπει να εφαρμοστεί για να σωθείς, αλλά κανείς δεν σου λέει τι θα γίνει αν δεν εφαρμοστεί.

Υποσυνείδητα, λοιπόν, προτιμάς να θυσιάσεις "λίγο" από το "σχεδόν ολόκληρο" που έχεις, αλλά όμως, δεν θέλεις να πιστέψεις πως τελικός στόχος είναι να στα πάρουν όλα...

Και η τεχνική αυτή εφαρμόζεται και την ζούμε στο πετσί μας, τα τελευταία χρόνια και θα την ζούμε για πολλά ακόμα, όσο δεν εννοούμε να την αντιληφθούμε και να πάρουμε την απόφαση να την αλλάξουμε.
  •  Η τεχνική του να απευθύνεσαι στο άλλο σαν είναι του δημοτικού
Είναι μία τεχνική που συνήθως εφαρμόζεται στις διαφημίσεις, αλλά την είδαμε και στο debate. Πολλά δήθεν αστειάκεια (π.χ. για το ύψος του ενός επί του άλλου) και χαζά χωρίς νόημα ανέκδοτα.
Άραγε, πόσο σοβαροί οι άνθρωποι που θέλουν να πάρουν τα ηνία μιας χώρας να κάνουν τόσο ανόητα έως βλακώδη αστεία; Κι όμως... Δεν ήταν αστεία, ούτε έγιναν για να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα και το κλίμα στο debate.

Είναι μία τεχνική που λέει ότι ο χειραγωγός πρέπει να απευθύνεται σε αυτόν που τον παρακολουθεί σα να είναι μικρό παιδί, ένα δωδεκάχρονο.

Όσο σου φέρονται σα να είσαι παιδάκι, τόσο εύκολα μπορούν να μπουν μέσα στον ψυχισμό σου, στο μυαλό σου, μέσω της αθωότητας που είχες ως παιδί. Δεν είναι δύσκολο να μπουν μέσα σου αφού και εσύ συμμετέχεις στο αστείο τους (ακόμα κι αν το βρίσκεις ηλίθιο). Όταν, λοιπόν, μπουν σου εγκαθιστούν διάσπαρτες "ψυχολογικές νάρκες".

Έτσι γίνεται πολύ εύκολο να σου αποσπάσουν αυτό που θέλουν. Στην προκειμένη περίπτωση, την ψήφο σου.
  • Η τεχνική έκκλησης του συναισθηματικού σου κόσμου
Είναι μία τεχνική προέκτασης της προηγούμενης. Αποσκοπεί στο να χτυπήσει τις ευαίσθητες χορδές του συστήματός σου, του συναισθηματικού σου κόσμου, αποκλείοντας εντελώς την λογική και την κριτική σκέψη σου.

Στο debate υπήρχε μία συνεχής επίκληση των συναισθημάτων σου, καμουφλαρισμένες με τον μανδεία της λογικής.
  • Η τεχνική αποδοχής ότι είσαι ανεπαρκής σε ωριμότητα
Είναι η τεχνική που ο χειραγωγός έχει απέναντί του έναν έξυπνο και μορφωμένο άνθρωπο, εσένα, αλλά με την κατάλληλη μεθοδολογία να σου φέρετε σα να είσαι μεσαίας ή κατώτερης εκπαίδευσης
και απλά εσύ να το δέχεσαι χωρίς να το καταλαβαίνεις. Ενώ ταυτόχρονα ο χειραγωγός σου σε κρατάει σε άγνοια μέσα από αυτή σου την ανοησία.

Μία τεχνική που συνεχίζεται και θα συνεχίζεται. Διάχυτη στο debate και στην πάγια τακτική όλων, μα όλων όλων, των κομμάτων.

Με άλλα λόγια μας φέρονται σα να είμαστε όλοι μ@λ@κες.




 
Είμαστε;
  • Η τεχνική ενθάρρυνσης στην μετριότητα
Είναι η τεχνική του χειραγωγού να εμφανίζεται χαλαρός και άνετος, με τα αστεία του κλπ προκειμένου να φαίνεται σαν ένας από όλους εμάς, αλλά με ένα μέτριο τρόπο.

Στο debate, οι πολιτικοί αρχηγοί παρουσίασαν τους εαυτούς ως μέτριους και κοινούς θνητούς -φαινομενικά υποβάθμισαν τον εαυτό τους ώστε να δώσουν στον τηλεθεατή, σε σένα, την ψευδαίσθηση πως εσύ είναι ανώτερος και άρα με μία πολύ καλή δυναμική στην ψήφο σου.

Ουσιαστικά όμως, σου ζητούν να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο μετριότητες.

Ψηφίζοντας εσύ μία από τις δύο μέτριες προσωπικότητες, έχεις ήδη αποδεχτεί την μετριότητά τους και κατά συνέπεια αποδέχεσαι το ανόητο και το ασήμαντο, αφού... αυτοί που θα ψηφίσεις σε αντιπροσωπεύουν... Οι υποψήφιοι παίρνουν την ψήφο σου, κι εσύ έχεις δεχτεί ότι το μέτριο και το φτηνό είναι σημαντικό, αφού ταυτίζεσαι μαζί του, μέσω της ψήφου σου...

Έτσι υποβιβάζεις τον εαυτό σου ! ! !

Αυτή είναι και μία τακτική που εφαρμόζεται καθημερινά από τα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα στην περίοδο του δημοψηφίσματος (αν και απέτυχε -εκεί ο περισσότερος κόσμος δεν μάσησε)
  • Η τεχνική της αυτοενοχοποίησης
Στην περίπτωση του debate, αυτή η τεχνική είναι περοέκταση της προηγούμενης. Όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο μετριότητες, υποσυνείδητα μετατρέπεσαι και εσύ σε μία μετριότητα. Ως τέτοια αποδέχεσαι τον εαυτό ως μέτριο και κατά συνέπεια αποδέχεσαι την διανοητική σου επάρκεια ως μέτρια.

Αυτό έχει σαν συνέπεια να απαξιώνεις κάποια σημαντικά κομμάτια του εαυτού σου, ή και ολόκληρο τον εαυτό σου. Όλο αυτό σου δεσμεύει τις ικανότητές σου για δράση (αφού έχεις ήδη δεχτεί ότι είσαι μία μετριότητα και άρα δεν μπορείς περισσότερα. Έχεις θέσει όρια, υπερβολικά χαμηλά όρια στον εαυτό σου).

Έτσι, έχεις καταστείλει κάθε δράση για επανάσταση ή εξέγερση. Το μόνο που νομίζεις ότι σου έχει απομείνει για να επαναστατήσεις είναι η προσφυγή στις κάλπες. Έτσι, υποσυνείδητα, νιώθεις ένοχος που δεν μπορείς να εξεγερθείς -αλλά ευτυχώς που μπορείς να ψηφίζεις ακόμα...



Τελικά...

Οι προαναφερθείσες τεχνικές αποδίδονται στον Νόαμ Τσόμσκι. Οι τεχνικές αυτές  εφαρμόστηκαν πιστά και από τους δύο αρχηγούς.

Πόσο συνωμοσιολογικό θα ήταν να πούμε πως δεν υπήρξε κανένα debate, καμία τηλεμαχία, καμία αντιπαράθεση; Πόσο συνωμοσιολογικό θα ήταν να πούμε πως οι δύο κύριοι πολιτικοί αρχηγοί συνεργάστηκαν για να περύχουν αυτό το αποτέλεσμα;

Ό,τι κι αν ψηφίσεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Σε ελέγχουν. Ήδη σε ελέγχουν εδώ και καιρό. Έχεις αναρωτηθεί ότι είσαι κι εσύ μία μαριονέτα που τα σκοινιά της κινούν άλλες μαριονέτες;...

Οι άνθρωποι αυτοί, μέσω της επιστήμης, την ψυχολογίας της μάζας ή του όχλου, γνωρίζουν τον
καθένα από εμάς ξεχωριστά, αλλά και όλους εμάς μαζί, καλύτερα απ ότι νομίζουμε εμείς τους εαυτούς μας. Με αυτές τις παραπάνω τεχνικές μπορούν να μας ελέγχουν. Μπορούν να σε ελέγχουν.

Όλοι στην υπηρεσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ακόμα πιστεύεις πως αυτοί οι δύο κύριοι είναι αντίπαλοι; Ακόμα πιστεύεις πως όλα τα κόμματα είναι αντίπαλα μεταξύ τους. Ακόμα πιστεύεις ότι υπάρχουν σωτήρες μέσα στην Βουλή;

Αν μπορούσες να δεις το όλο παιχνίδι που παίζεται, όχι μόνο στην προεκλογική περίοδο, θα ήταν εύκολο να διαπιστώσεις πως οι τεχνικές αυτές, εφαρμόζονται καθημερινά και επισταμένα. Είναι η ψυχολογική φυλακή μας! Είναι και η δική σου ψυχολογική φυλακή; Αν μπορούσες να το αντιληφθείς και να το κατανοήσεις... Αν μπορέσεις να καταλάβεις ότι μας παίζουν στα δάχτυλα....

Είναι τόσο εύκολο να αποδεσμευτούμε από δαύτους όλους... Είναι πιο εύκολο από όσο μπορείς να φανταστείς.... Αρκεί να βγουμε από το τριπάκι που μας έχουν βάλει.

Αρκεί να βγεις και εσύ από το τριπάκι της χειραγώγησης του νου σου, του μυαλού σου, της ψυχής σου, του πνεύματό σου, του συναισθηματικού σου κόσμου.

diadrastika.com για το katohika.gr
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/gemato-me-texnikes-xeiragogisis-to-debate.html#sthash.zr6lkYZ5.dpuf

ΠΟΥΤΙΝ : ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ 3ον Π.Π κ. ΟΜΠΑΜΑ,

 


LaRouche: 'Most Momentous Weeks in Modern History—We Must Now Take This Moment'

Κατηγορώ  τον  Obama  στοπ τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

LaRouche: «οι σημαντικότερες   Εβδομάδες στη σύγχρονη Ιστορία, τώρα πρέπει να πάρετε αυτήν την στιγμή"

Εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν θα αφιχθεί στη Νέα Υόρκη με μια πρόταση για τη δημιουργία ενός πραγματικά διεθνή συνασπισμού για να συντρίψει τον  ISIS και τις άλλες βάρβαρες τρομοκρατικές οργανώσεις που γεννήθηκαν από τις Μπους-Τσένι-Ομπάμα  καταστροφικών  εγκληματικών  πολέμων . Η στρατιωτική πρωτοβουλία της Ρωσίας έχει ήδη ξεκινήσει στη Συρία, αφήνοντας τον Πρόεδρο Ομπάμα και την ομάδα του Λευκού Οίκου σε απόλυτη σύγχυση, εκτιθέμενοι  από λαμπρή παράπλευρη  λειτουργία του Πούτιν, η οποία θα καθιστούσε στρατηγό  Ντάγκλας Μακάρθουρ υπερήφανο. Κάποιοι από το Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναλαμβάνουν δράση για να χτίσουν  έναν αποκλεισμό γύρω από τη Συρία να σταματήσουν Ρωσική ανθρωπιστική και στρατιωτικής βοήθεια - μια πράξη που γρήγορα θα στρέψει  όλη της Συρίας πάνω στους βαρβάρους που χρηματοδοτούνται από τους  Wahhabists στη Σαουδική Αραβία.

Αλλά όλο και περισσότερο, ηγετικές φυσιογνωμίες στον χώρο των  ΗΠΑ και την Ευρώπη αυξάνονται για να καταγγείλουν την πολιτική του πολέμου, και αγκαλιάζουν  την πρωτοβουλία του Πούτιν. Κορυφαίοι σ’αυτή την προσπάθεια στις ΗΠΑ, ο Lyndon και η Helga LaRouche, ενωμένοι  με  τον πρώην γενικό εισαγγελέα των ΗΠΑ Ράμσεϊ Κλαρκ και τον  πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ από την Αλάσκα Mike Gravel, η οποία απευθύνεται σε συνέδριο στο Μανχάταν, κινητοποιώντας τους πολίτες της Νέας Υόρκης και το έθνος και τον κόσμο μέσω του Διαδικτύου - για την ανάληψη δράσης σε αυτές τις επερχόμενες "σημαντικότερες εβδομάδες», όπως η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών που συνεδριάζει στη Νέα Υόρκη. "Πρέπει τώρα να εκμεταλλευτούμε  αυτή την στιγμή", δήλωσε ο κ LaRouche,

"αυτή  νέα  διεθνή  συνέλευση, η οποία είναι πλήρως ενήμερη, οι καλύτεροι της άνθρωποι έχουν πλήρη επίγνωση, από τις συνέπειες αυτής της κατάστασης, τώρα. Αυτό που πρέπει να οργανώσουμε  γύρω από τις  Ηνωμένες Πολιτείες, ιδίως, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι να αποτραπεί η δρομολόγηση ενός θερμοπυρηνικού πολέμου. "

Στη Γερμανία, μια δραματική στροφή λαμβάνει χώρα, για πρώτη φορά στην απόφαση της Γερμανίας ανοίγει την αγκαλιά της  για τα κύματα προσφύγων που οδηγούνται  εκτός της βόρειας Αφρικής με τους  δολοφονικούς   πολέμους του Ομπάμα και τους τρομοκράτες που γεννήσει, και σήμερα η  καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ   δηλώνοντας ανοιχτό  ότι

«Η Γερμανία και άλλες δυτικές ευρωπαϊκές δυνάμεις θα πρέπει να συνεργαστούν  με τη Ρωσία, καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες για την επίλυση της κρίσης στη Συρία."

Στη Ρωσία, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ  προεπισκόπησε   την ομιλία που θα δοθεί από τον Πρόεδρο Πούτιν στον ΟΗΕ. Με πολύ σαφείς όρους, Λαβρόφ είπε ότι ο Πούτιν θα διαπιστώσει, πρώτον, τον κίνδυνο της αυτοκρατορικής προσπάθεια της Δύσης να περιορίσει την εμφάνιση νέων κέντρων οικονομικής και πολιτικής εξουσίας, Δεύτερον, η εκ προθέσεως συνεργασία της Δύσης με τους τρομοκράτες, προκειμένου να ‘’επιτευχθεί κάποιος  στενός  γεωπολιτικός στόχος", και τρίτον, η χρήση του εξαναγκασμού και μονομερείς κυρώσεις, εκτός του διεθνούς δικαίου , «κάτω από την επιρροή της αμερικανικής ψυχολογίας»,« να αναγκάσει την αλλαγή του καθεστώτος εναντίον κρατών που είναι στόχοι. Ο Λαβρόφ πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος Πούτιν θα μιλήσει για την «συντριβή της παγκόσμιας οικονομικής χώρου."

Η πρωτοβουλία αυτή δημιουργεί την ικανότητα να επιτύχει τα απαραίτητα μέτρα για να σταματήσει τον πόλεμο και να δημιουργήσει  ένα νέο παγκόσμιο πρότυπο με βάση τους κοινούς στόχους της ανθρωπότητας, την απομάκρυνση του Προέδρου Ομπάμα με την 25η τροπολογία, το κλείσιμο της Wall Street με την  Glass-Steagall, και την  εφαρμογή της World Land-Bridge  μαζί  με τους φυσικούς συμμάχους της Αμερικής  που εκπροσωπούνται πλέον από τα έθνη BRICS.



http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/09/3_15.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters