Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ: Κόβουν το ρεύμα σε Έλληνες και βάζουν ΔΩΡΕΑΝ air condition στους λαθρομετανάστες στο Βοτανικό!

ΑΙΣΧΟΣ: Κόβουν το ρεύμα σε Έλληνες και βάζουν air condition στους λαθρομετανάστες στο Βοτανικό!

Ανθρωπισμός και κοινωνική ευαισθησία άκρως ρατσιστική από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ: την ίδια περίοδο κατά την οποία χιλιάδες Έλληνες ζουν δίχως ρεύμα, ενώ πολλοί περισσότεροι αποφεύγουν την χρήση ηλεκτρικού για να αποφύγουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς, η κυβέρνηση των αχρείων αναβάλλει την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στο Βοτανικό διότι... τα κοντέινερ δεν έχουν ακόμη κλιματιστικά! Πρόκειται σαφώς για μια είδηση...
στην οποία περικλείεται ολάκερο το αίσχος του αντεθνικού Καθεστώτος, το οποίο αδιαφορεί παντελώς για τους Έλληνες αλλά κάνει τα πάντα προκειμένου να διαμορφώσει μια εικόνα επίγειου παράδεισου για τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν κατά χιλιάδες καθημερινά στην Πατρίδα μας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, η μετεγκατάσταση λαθρομεταναστών από το Πεδίον του Άρεως στο Βοτανικό έχει κολλήσει στην αδυναμία μεταφοράς κλιματιστικών στα κοντέινερ του Βοτανικού! Η προμήθεια δε των κλιματιστικών μηχανημάτων υπολογίζεται -κατά τις ίδιες πηγές- στα 20.000 ευρώ, τα οποία να είστε βέβαιοι, πως θα βρεθούν!
Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου άλλωστε, όπως και σύσσωμο το συνονθύλευμα του αντισυνταγματικού τόξου, ακολουθούν ακραία ρατσιστική πολιτική εις βάρος των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών, με τις ευλογίες πάντοτε των δανειστών, οι οποίοι επιχαίρουν επί της δημογραφικής αλλοιώσεως του ελληνικού πληθυσμού. Υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ ακολουθεί πιστά τα χνάρια της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η οποία ήταν εκείνη που φρόντισε να παράσχει όλες τις ανέσεις (κοντέινερ με κλιματισμό, σύμβαση με εταιρείες καθαρισμού και εστίασης), ώστε οι λαθρομετανάστες να νιώθουν αφεντικά στη γη των Ελλήνων!
Θυμίζουμε τις ανέσεις που παρείχε στους λαθρομετανάστες η προηγούμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση:
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Χιλιάδες Έλληνες άστεγοι δεινοπαθούν από τον καύσωνα και το μνημονιακό καθεστώς του Σύριζα ασχολείται με τα air-condition των λαθρομεταναστών, αποδεικνύοντας πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων".  
 
 
http://www.xryshaygh.com/
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/air-condition.html 

ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ?


Στις 31 Ιουλίου 2015 δημοσιεύθηκαν  στο ΦΕΚ 1617 ,τεύχος δεύτερο, αποφάσεις Αριθμ ΓΔΟΠ 0001062ΕΞ 2015/ΧΠ 2412,με ρυθμίσεις για την άρση περιορισμών της Πράξης Νομοθετικού της 18.7.15 (Α΄84) " για τη διενέργεια συναλλαγών στις ελληνικές οργανωμένες αγορές επί χρηματοπιστωτικών μέσων".

Οι αποφάσεις υπογράφονται από τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο,

Υποτίθεται ότι λήφθηκαν για να "διευκολύνουν το άνοιγμα της χρηματιστηριακής αγοράς την 3 Αυγούστου 2015" .

Ο γενικός δείκτης κατέγραψε την ημέρα εκείνη πτώση 16,23% κλείνοντας στις 668,06 μονάδες, υποχωρώντας στα χαμηλότερα επίπεδα από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2012, με τη μεγαλύτερη ημερήσια ποσοστιαία πτώση από το 1987.


Η πτώση αυτή οδήγησε σε μείωση της συνολικής κεφαλαιοποίησης της αγοράς κατά 8,4 δισ ευρώ.

Η ζημιά αυτή προέκυψε από την ανεξήγητη εμμονή να χρησιμοποιούνται για την αγορά μετοχών μόνο "νέα κεφάλαια", κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 1 παράγραφος 2 του σχετικού ΦΕΚ.


Στο παρακάτω διάγραμμα φαίνεται η κίνηση του ΓΔ του χρηματιστηρίου την τελευταία τριετία

Φαντάζομαι ότι ο υπουργός οικονομικών ή οι σύμβουλοι του έχουν τις απαραίτητες οικονομικές γνώσεις για να προβλέψουν ότι σε μία αγορά, που κατεχόταν κατά 58,41% από ξένους παίκτες, που πραγματοποιούσαν το 60% του ημερήσιου τζίρου, θα επικρατούσε χάος με τις "καινοφανείς" ρυθμίσεις τους για τον αποκλεισμό των Ελλήνων επενδυτών από τη δυνατότητα αγορών μετοχών.
Γιατί το έκαναν?

Γιατί οι 'Ελληνες καταθέτες αποκλείστηκαν από το χρηματιστήριο, αν δεν είχαν μετρητά?

H  απάντηση δεν μπορεί να είναι ότι θα κινδύνευαν οι καταθέσεις στις Ελληνικές τράπεζες...

Ο τζίρος στις 3.8.2015 το αποδεικνύει περίτρανα.

Οι "φωστήρες"  θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι στο χρηματιστήριο όσα εισπράττουν οι πωλητές, τα πληρώνουν οι αγοραστές.

Επομένως ότι αφαιρείται από τον τραπεζικό λογαριασμό κάποιου 'Ελληνα επενδυτή (αγοραστή) προστίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό κάποιου άλλου 'Ελληνα επενδυτή (πωλητής).

Πώς λοιπόν θα προέκυπτε μείωση της ρευστότητας των Ελληνικών τραπεζών από ενδεχόμενη συμμετοχή 'Ελλήνων επενδυτών με τη χρήση υφιστάμενων τραπεζικών καταθέσεων?

Αντίθετα , όταν πουλάνε  οι αλλοδαποί επενδυτές. το αντίτιμο καταλήγει στο εξωτερικό.

Αυτό δεν αλλάζει από τα κατ' ευφημισμό "capital controls"....

Τι ήθελαν?

 Nα πουλήσουν κοψοχρονιά οι αλλοδαποί επενδυτές ή να αποτρέψουν τους 'Ελληνες από νέες επενδύσεις στο χρηματιστήριο?

Γενικά όλα τα παραπάνω φαίνονται παράλογα, εκτός αν κάτι άλλο πιο πονηρό συμβαίνει...

Με βάση την ισχύουσα ΠΝΠ μετά τις τροποποιήσεις της, οποιοσδήποτε θελήσει ν' ανοίξει καινούργιο λογαριασμό καταθέσεων  δεν μπορεί να το κάνει ελεύθερα. 

Ο νέος λογαριασμός πρέπει να προορίζεται μόνο για επιτρεπόμενη χρήση (μισθοδοσία, πίστωση  με έμβασμα από το εξωτερικό αξίας τουλάχιστον 10.000 ευρώ, εξυπηρέτηση υφιστάμενων συμβάσεων δανείων κλπ)

Αντίθετα , σχεδόν στη ζούλα, οι 'Ελληνες επενδυτές (και όχι μόνο) εφοδιάζονται  "... με νέους ειδικού τύπου λογαριασμούς ή υπολογαριασμούς πρόσθετους ή ή συνδεδεμένους με υφιστάμενους τραπεζικούς λογαριασμούς, κατόπιν αιτήματος δικαιούχου τους. Οι εν λόγω ειδικού τύπου λογαριασμοί θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικώς προς εξυπηρέτηση των συναλλαγών των παραγράφων 1 και 2 και σ' αυτούς θα πιστώνονται μόνο νέα κεφάλαια. "

Ρωτάω και εγώ καλόπιστα: 31 Ioυλίου 2015, ημέρα Παρασκευή, δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ.

Πρόλαβαν στις 3 Αυγούστου 2015 να ανοιχθούν λογαριασμοί με "αίτημα των δικαιούχων τους" για τους 'Ελληνες επενδυτές ή μήπως απέκτησαν αυτόματα όλοι οι 'Ελληνες καταθέτες " ειδικού τύου υπολογαριασμούς" , ώστε στο μέλλον να παρουσιάζονται χωριστά  όλες οι καταθέσεις τους σε ρευστό σε ευρώ και όλα τα εισερχόμενα εμβάσματα εξωτερικού των Ελλήνων?

Δεν είναι αυτό τυπικά ένα τεχνικό προαπαιτούμενο για μετάβαση σε δραχμή ή σε άλλο παράλληλο νόμισμα με το ευρώ?

Υποθέσεις ,μπορεί να πείτε...

Αλλά τα ανοίγματα  των υπολογαριασμών μπορεί να έγιναν και μάλιστα χωρίς αιτήματα των δικαιούχων τους...

Είναι αυτό νόμιμο?

Bεβαίως και είναι νόμιμο σε μία χώρα, που νομικά αντιμετωπίζει τις καταθέσες ως ανώμαλες παρακαταθήκες.

Αλλά δεν ήταν καθόλου αναγκαίο να γίνει.,,

Η σκοπιμότητα του μέτρου μπορεί να γίνει αντιληπτή, αν κάποιος αναρωτηθεί:

"'Αν στον υπολογαριασμό παρακολουθούνται όλες οι καταθέσεις μου σε μετυρητά ευρώ και τα εισερχόμενα εμβάσματα εξωτερικού, τότε ο κανονικός λογαριασμός μου τι περιέχει?

Eυρώ ή ένα  εγχώριο νόμισμα με ιδιότητες παραπλήσιες με ένα παράλληλο νόμισμα με ισοτιμία ένα προς ένα με το ευρώ?

'Ενα νόμισμα, που δύσκλοα το παίρνεις με την μορφή χαρτονπμίσματος στο σπίτι σου...

'Ενα νόμισμα, που δεν μπορείς να εξάγεις ελεύθερα στο εξωτερικό...

'Ενα νόμισμα , που δεν μπορείς να αξιοποιήσεις για επένδυση στο Ελληνικό χρηματιστήριο ή στο εξωτερικό...

'Ενα νόμισμα, με το οποίο δεν μπορείς να προεξοφλήσεις τα τραπεζικά σου χρέη...

'Ενα νόμισμα, που επιβαρύνεται κατά τις αγορές με ΦΠΑ 23% και άμεση φορολογία τουλάχιστον 26% από το πρώτο ευρώ...

Ένα νόμισμα, που δύσκολα μπορείς πλέον να αποταμιεύσεις, καθώς το κράτος στο αφαιρεί με κάθε διαθέσιμο τρόπο...

Αν αυτό το νόμισμα είναι ευρώ, τότε μάλλον όλοι μας είμαστε φαντασιόπληκτοι  και κυβερνούμαστε από εξωγήινους...

Ο Βαρουφάκης φαίνεται ότι βρήκε άξιο διάδοχο τον Τσακαλώτο, αν βέβαια κατάλαβε τι του έδωσαν να υπογράψει στις 31.7,2015...

Γιατί δεν δείχνουν τα ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΟΚΑΝΑΛΑ τι γίνεται στο ΠΑΡΙΣΙ, ΥΠΕΡ της οικογένειας;; ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


ΓΑΛΛΙΑ: Νέα εντυπωσιακή μαζική διαμαρτυρία για την υπεράσπιση της οικογένειας. Ανταπόκριση από το Παρίσι για το LifeSiteNews /ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
ΚΟ: Για μια ακόμη φορά βγάζω το καπέλο στους Γάλλους. Είναι με μεγάλη διαφορά η ευχάριστη έκπληξη στην σχεδόν βαρέως κοιμισμένη Ευρώπη. Πέραν από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ και κυρίως τις ορθόδοξες, η υπόλοιπη Ευρώπη (με ίσως εξαίρεση την Ισπανία) έχει παραδοθεί στο ανελέητο κοπάνημα της Νέας Τάξης και παρακολουθεί χλωμή και μουδιασμένη την αποδόμηση και κατεδάφιση...
κάθε στοιχείου της ευρωπαϊκής ταυτότητας.
Μισό εκατομμύριο άνθρωποι όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων πολλών οικογενειών με παιδιά, βγήκαν στους δρόμους του Παρισιού για μία ακόμη φορά την Κυριακή για να διαμαρτυρηθούν για τις πολιτικές "κατά της οικογένειας" της γαλλικής κυβέρνησης και να εκφράσουν την οργή τους για τη νομιμοποίηση με δολιότητα της παρένθετης μητρότητας. Είναι εντυπωσιακό που η κίνηση «manif pour tous» (διαδήλωση για όλους) εξακολουθεί να προσελκύει γιγαντιαία πλήθη και δεν αποθαρρύνεται. Για έβδομο συνεχόμενο χρόνο λειτουργίας, παρά τη νομιμοποίηση του "γάμου" των ατόμων του ιδίου φύλου, η οποία έφερε εκατοντάδες χιλιάδες στην γαλλική πρωτεύουσα πέρυσι σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αυτό που φαινόταν αδύνατο πριν από δύο χρόνια έγινε πραγματικότητα για μια ακόμη φορά: οι οικογένειες ξεσηκώνονται για να πουν «όχι».

Η πορεία ξεκίνησε στις 13:00 από το Porte Dauphine στα δυτικά του Παρισιού και κάλυψε πάνω από 4 χιλιόμετρα έως την επίτευξη του τελικού σημείου, όπως αυτό ορίστηκε από τις αστυνομικές αρχές: μια σχετικά μικρή πλατεία στο σημείο συνάντησης αρκετών οδών μπροστά από το σιδηροδρομικό σταθμό Montparnasse, όπου ένας βάθρο είχε εγκατασταθεί. Αυτό θεωρήθηκε ως μια προμελετημένη κίνηση του κράτους που σκοπό είχε να προξενήσει προβλήματα στην διαδήλωση: όχι μόνο ο χώρος ήταν πάρα πολύ μικρός για να χωρέσουν τα τεράστια πλήθη, αλλά ο χώρος δεν προσέφερε πλεονεκτικό σημείο για τους φωτογράφους για να δώσουν μια ρεαλιστική εικόνα του αριθμού του πλήθους.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας η εκδήλωση προσέλκυσε 70.000 άτομα, ελαφρώς λιγότερα από την επίσημη πρόβλεψη που κυκλοφόρησε την παραμονή της πορείας. Ως αυτόπτης μάρτυρας, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς αυτές τις δηλώσεις: Είδα εκατοντάδες να περνάνε συνεχώς, τουλάχιστον 20 ή 30 δίπλα - δίπλα, πολλοί με μικρά παιδιά, σε πυκνό σχηματισμό και για αρκετές ώρες. Η όλη πορεία κάλυπτε μια πλήρη απόσταση 5 χλμ από το ένα άκρο στο άλλο άκρο. Πολλοί ενωνόντουσαν με το πλήθος καθ’ οδόν και ακόμα περισσότεροι επέστρεψαν στο σπίτι τους μόλις έφτασε η πορεία στο Montparnasse για να επιτρέψουν στα επερχόμενα κύματα των διαδηλωτών να ολοκληρώσουν την πορεία. Διακόσιες ή τριακόσιες χιλιάδες συμμετέχοντες είναι μια συντηρητική εκτίμηση και πιθανώς ο αριθμός των 500.000 να είναι πολύ πιο κοντά στην αλήθεια.

Και αυτό είναι θαυμαστό. Η κινητοποίηση ενός τόσο μεγάλου αριθμού ατόμων που βγήκαν για να διαμαρτυρηθούν για τη νομιμοποίηση του "γάμου" των ατόμων του ιδίου φύλου και της δυνατότητας υιοθεσίας σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ήταν ήδη ένα εκπληκτικό κατόρθωμα στην εκκοσμικευμένη Γαλλία. Αυτή τη φορά, κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η καταδίκη της τεχνητής γονιμοποίησης και της παρένθετης μητρότητας σε ζευγάρια του ιδίου φύλου: και τα δύο είχαν μείνει σκόπιμα έξω από το νόμο τον περασμένο χρόνο από την σοσιαλιστική κυβέρνηση, πιθανότατα λόγω της πίεσης του "manif pour tous". Και ο François Hollandeεπανέλαβε ότι δεν έχει καμία πρόθεση νομιμοποίησης ούτε υπό την παρούσα φάση της προεδρίας του.

Αλλά γαλλικές οικογένειες γίνονται όλο και πιο επιφυλακτικές με τον Hollande και τις υποσχέσεις της ομάδας του. Μια εγκύκλιος που απεστάλη πέρυσι σε ληξίαρχους και δικαστήρια από την υπουργό Δικαιοσύνης, Christiane Taubira, απαιτούσε από τις αρχές να διευκολύνουν την εγγραφή των παιδιών που γεννιούνται από παρένθετες μητέρες στο εξωτερικό από Γάλλους «πελάτες» ως Γάλλους στα μητρώα, χωρίς αμφισβήτηση, ακόμη και αν η παρένθετη μητρότητα είναι παράνομη στη Γαλλία.
(Ο Ολάντ) μισεί την οικογένεια
Ενώ το Γαλλικό Συνταγματικό Δικαστήριο αντιστάθηκε σε αυτό το μέτρο τον περασμένο Ιούνιο, πολλές αποφάσεις που δεν αναγνωρίζουν αυτό το είδος της γονικής σχέσης έφτασαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τον περασμένο μήνα και επικρίθηκαν από τους ευρωπαίους δικαστές που δεν έχουν αναγνωρίσει στα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων το δικαίωμα της «ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής». Τα Δικαστήρια αναμένεται να ακολουθήσουν την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Πριν από λίγες εβδομάδες, το Συνταγματικό Δικαστήριο γνωμοδότησε ότι τα ζευγάρια ομοφυλόφιλων γυναικών που αποκτούν παιδί με τεχνητή γονιμοποίηση στο εξωτερικό δεν θα πρέπει να τιμωρούνται για την παράνομη αυτή ενέργεια και ότι θα πρέπει να επιτραπεί στην γυναίκα σύντροφο της βιολογικής μητέρας να υιοθετήσει το παιδί, χωρίς ερώτημα, «για το καλύτερο συμφέρον του παιδιού».

Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει την τεράστια ανταπόκριση που είδαμε την Κυριακή, σε ίσως την μόνη μεγάλη διαδήλωση στον κόσμο που έχει επικεντρωθεί στην ένδειξη διαμαρτυρίας για τον απαράδεκτο σκόπιμο διαχωρισμό της βιολογικής μητρότητας από την "κοινωνική" μητρότητα.
Άλλοι παράγοντες έπαιξαν επίσης ρόλο: η υποψηφιότητα της NajatVallaud-Belkacem, υποστηρίκτριας της θεωρίας της ισότητας φύλου, ως νέας υπουργού Παιδείας της Γαλλίας τον Αύγουστο, ένα χαστούκι στο πρόσωπο του "manif pour tous" δημόσια, που σίγουρα ώθησε πολλούς να μην βάλουν κάτω τις μπλε και ροζ σημαίες τους και να βγουν στους δρόμους και πάλι με μπλούζες που είχαν το διακριτικό λογότυπο: το σχέδιο ενός πατέρα, μιας μητέρας, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Το σήμα αυτό έχει γίνει ένα σημάδι διαμαρτυρίας σε όλη τη Γαλλία.
Η εκδήλωση της Κυριακής ήταν επίσης μια ευκαιρία για ένα "όχι" στην ιδεολογία του φύλου, η οποία γίνεται όλο και πιο διεισδυτική στο γαλλικό σχολικό πρόγραμμα το οποίο όλα τα δημόσια σχολεία που χρηματοδοτούνται - συμπεριλαμβανομένων και των Καθολικών - πρέπει να ακολουθούν. Υπουργοί της κυβέρνησης, όπως η Najat Vallaud-Belkacem συχνά επιμένουν ότι «η ιδεολογία του φύλου» δεν υπάρχει. Αρκετές ιστοσελίδες στη Γαλλία όμως καταγράφουν τις πολλαπλές εμφανίσεις της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε σχολεία και σε πανεπιστήμια.

Μέχρι σήμερα, οι λίγοι πολιτικοί οι οποίοι έχουν συμφωνήσει να διαλύσουν τον "γάμο" των ομοφυλόφιλων έχουν ανακοινώσει ότι θα επιδιώξουν να "βελτιώσουν" την υφιστάμενη αστική ένωση ή «pacs» (σύμφωνο συμβίωσης), που περιέλαβε και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια το 2001, αλλά η οποία προσελκύσει ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό «ετεροφυλόφιλων» ζευγαριών, λόγω της απλότητας και της ευελιξίας της (μπορεί να τερματιστεί μονομερώς και χωρίς προειδοποίηση), εις βάρος του γάμου.
Οι περικοπές στα επιδόματα παιδιού, καθώς και επιβάρυνση των φόρων για πολλές οικογένειες που ανακοινώθηκε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες προστέθηκαν στη γενική εντύπωση ότι οHollande δεν θα σταματήσει προκειμένου να προωθήσει την «προοδευτική» του ατζέντα.
Μια παρόμοια πορεία στο Μπορντό προσέλκυσε 30.000 άτομα την Κυριακή το απόγευμα, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Το τοπικό παράρτημα του "manif pour tous" υπενθύμισε στους παρόντες ότι ακόμα και αν ένας νόμος ψηφίζεται, αυτό δεν κάνει το αντικείμενό του καλό: "Ήρθε η ώρα για εμάς να γίνουμε ριζοσπαστικοί με τις επιλογές μας, ανεξάρτητα από το κόστος, αν θέλουμε να εμποδίσουμε την κάθοδο στο κακό στο όνομα του μικρότερου κακού. ... Ακονίστε τα πνευματικά όπλα σας και προετοιμαστείτε για μια βάναυση μάχη. Και ας μην ξεχνάμε ότι οι αντίπαλοί μας είναι τα χαμένα αδέλφια μας, και ότι και αν έχουν χαθεί, πάνω από όλα είναι αδέλφια μας».


 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/blog-post_755.html

Κοίτα τι... γλυκά-γλυκά το φέρνουν!

Μετά τα περίπου 10 χιλιάδες ακίνητα τα λεγόμενα «αγνώστου ιδιοκτήτη» που αναμένεται να αλλάξουν χέρια μέχρι το τέλος του χρόνου και να περάσουν στη δικαιοδοσία του Δημοσίου επειδή δεν είχαν στο Κτηματολόγιο, το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας,

αναμένεται να προχωρήσει στη δημιουργία μιας «τράπεζας» αγροτικής γης και ακινήτων προκειμένου όπως λέει να αξιοποιηθούν (από τους τοκογλύφους) οι ανεκμετάλλευτες ή και καταπατημένες δημόσιες εκτάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Βήμα», ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο αναπληρωτής υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου υπέγραψε απόφαση για τη συγκρότηση της επταμελούς ομάδας η οποία θα καταγράψει την περιουσία του Δημοσίου που διαχειρίζεται το πρώην υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τα ακίνητα του Ταμείου Γεωργίας και Κτηνοτροφίας.
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, μετά και την καταγραφή αυτή θα οριστικοποιηθεί η τελική μορφή του νέου φορέα, με το βασικό στόχο να παραμένει η αξιοποίηση της περιουσίας για τη στήριξη της αγροτικής δραστηριότητας.
Οι τοκογλύφοι είδαν ότι εκεί χωλαίνει η καταγραφή όσων θέλουν να κατάσχουν, και ζητούν πλήρη και αναλυτική.
Δεν θα πάρουν …γουρούνι στο σακί.
via

ΑΓΡΙΟ “ΞΥΛΟ” ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ,ΣΤΑΘΑΚΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΤΟ HILTON – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ “ΦΩΤΙΑ”…ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ!! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΑ…ΣΠΟΥΔΑΙΑ

Συνεχίζονται από τις 3 το μεσημέρι οι διαβουλεύσεις των Ευκλείδη Τσακαλώτου και Γιώργου Σταθάκη με τους δανειστές.


Οι πρώτες πληροφορίες από τις συζητήσεις που διεξάγονται στο Hilton αναφέρουν ότι είναι απολύτως εφικτός ο στόχος να υπάρξει τεχνική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, και μάλιστα αυτή αναμένεται να έχει επιτευχθεί μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οσον αφορά τη συμφωνία, αυτή -όπως όλα δείχνουν- θα έρθει σε δύο άρθρα. Στο πρώτο άρθρο θα περιλαμβάνεται η δανειακή σύμβαση και ως προσάρτημα το Μνημόνιο, ενώ στο δεύτερο άρθρο θα περιλαμβάνονται τα προαπαιτούμενα.

Αλλαγές στις 100 δόσεις

Στη ρύθμιση των 100 δόσεων συζητείται να υπάρξουν συγκεκριμένες αλλαγές. Ετσι, για οφειλές πάνω από 5.000 ευρώ το επιτόκιο αναμένεται να διαμορφωθεί, από το 3% σήμερα, στο 5%, ενώ οι οφειλές κάτω από 5.000 θα παραμείνουν άτοκες, υπό τρεις όμως προποθέσεις:

Ο οφειλέτης να είναι φυσικό πρόσωπο, χωρίς επιχειρηματική δραστηριότητα (άρα εξαιρούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες).

Η ακίνητη περιουσία του οφειλέτη να μην ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.

Οταν ο οφειλέτης μπήκε στη ρύθμιση, το χρέος του να μην ξεπερνούσε το 50% του εισοδήματός του.

Επίσης, με υπουργική απόφαση αναμένεται να καθοριστούν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια με βάση τα οποία θα μειωθούν οι δόσεις για όσους χαρακτηριστούν ως «έχοντες».

Οσον αφορά στο εν λόγω θέμα, τις 100 δόσεις δηλαδή, οι δανειστές ζητούν να αποβάλλονται από τη ρύθμιση όσοι δεν εκπληρούν τις τρέχουσες φορολογικές υποχρεώσεις τους. Ωστόσο, η ελληνική πλευρά τονίζει ότι ίσως υπάρχει νομικό θέμα πάνω σε αυτό, ίσως και αντισυνταγματικό.

Τα «κόκκινα» δάνεια

Στο θέμα των «κόκκινων» δανείων, η ελληνική κυβέρνηση ζητεί να δημιουργηθεί ένας φορέας διαχείρισης στον οποίο θα υπάγονται όλα τα δάνεια (επιχειρηματικά, στεγαστικά κ.λπ.), με βάση προϋποθέσεις που θα συμφωνηθούν αργότερα. Επίσης, λέει «όχι» στην εισήγηση των δανειστών να πουλούνται τα «κόκκινα» δάνεια σε διεθνή funds.

Μετενέργεια

Αυτή τη στιγμή, όσον αφορά τη μετενέργεια ισχύει το εξάμηνο, αλλά οι δανειστές ζητούν να πάει ξανά στο τρίμηνο. Τα υπόλοιπα θέματα, όπως οι συλλογικές συμβάσεις, οι ομαδικές απολύσεις και ο συνδικαλιστικός νόμος, θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων από το φθινόπωρο.


http://www.ksipnistere.com/2015/08/hilton.html

Bloomberg: Ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός στην Ευρώπη είναι οι Έλληνες

BLOOMBERG-LABOUR-HOURS
Ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός είναι στην Ευρώπη οι Έλληνες, με τους Ρώσους να ακολουθούν στη δεύτερη θέση, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg επικαλούμενο στοιχεία του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ).
Βάσει παραγωγικότητας ωστόσο, που μετριέται από το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν ανά ώρα εργασίας, η Ρωσία είναι τελευταία με 25,9, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται επίσης σε δυσχερή θέση στο 36,2, πολύ χαμηλότερα από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι στο 50, εκτιμά ο ΟΟΣΑ.

Σύμφωνα επίσης με το διεθνές πρακτορείο, όπως το χρέος, η χαμηλή παραγωγικότητα μπορεί να καταστρέψει μία οικονομία. Μαζί με τις επενδύσεις που μειώνονται και τα αδύναμα δημογραφικά στοιχεία, αποτελεί έναν από τους τρεις διαρθρωτικούς περιορισμούς που αφήνουν μια συρρικνούμενη οικονομία να «χωλαίνει», σύμφωνα με την Alfa Bank, τη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της Ρωσίας.netakias
http://greeknation.blogspot.gr/2015/08/bloomberg.html

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

EΠΕΙΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της "αριστερής" παρένθεσης και των δανειστών-τοκογλύφων τρέχουν για να κλείσει η συμφωνία μέχρι αύριο και να ψηφιστεί το αργότερο την Πέμπτη, προπαραμονή Δεκαπενταύγουστου. Για να συμβεί αυτό οι νέοι δωσίλογοι έχουν αποδεχθεί νέα προαπαιτούμενα μέτρα, τα οποία θα
ενσωματωθούν στο νομοσχέδιο της συμφωνίας. Θα υπάρξουν δηλαδή δύο άρθρα, στο πρώτο θα είναι η συμφωνία και στο δεύτερο τα μέτρα που θα την συνοδεύουν.

Κι αυτό συμβαίνει διότι οι δανειστές-τοκογλύφοι εξ αρχής έθεσαν θέμα νέων μέτρων προκειμένου να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, να κλείσει η συμφωνία και να αποδεσμευτεί η πρώτη δόση των 20-25 δις ευρώ από τον ESM, με ορισμένα μάλιστα καυτά θέματα να πηγαίνουν για αργότερα, όπως το ασφαλιστικό, αφού απαιτείται η λήψη νέων μέτρων στο χρονοδιάγραμμα που φθάνει μέχρι το 2018 για την ολοκλήρωση του προγράμματος.

 Ένας λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση και ο  Τσίπρας θέλουν να κλείσει η συμφωνία με τα νέα μέτρα (τρίτο πακέτο προαπαιτουμένων) μέσα στα μπάνια του λαού και τον Δεκαπενταύγουστο είναι για να έχει ελεύθερο πεδίο να προχωρήσει σε εκλογές και να ξεκαθαρίσει (όπως πιστεύει) και την εσωκομματική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ.    

Το ασφυκτικό λοιπόν χρονοδιάγραμμα είναι μέχρι την Τρίτη να έχει καθαρογραφεί το κείμενο της συμφωνίας και να έχει υπογραφεί από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε την Τετάρτη ή το αργότερο Πέμπτη να ψηφιστεί, πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup την ερχόμενη Παρασκευή, στην οποία αναμένεται να συζητηθεί η εκταμίευση της πρώτης δόσης για να πληρωθεί το ομόλογο στην ΕΚΤ στις 20 Αυγούστου.

Οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος βρίσκονται επί ποδός και περιμένουν κλήση από την κυβέρνηση για να διακόψουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν στην Αθήνα για την ψηφοφορία. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε (άλλη παράνοια) θα ανοίξει η Βουλή πριν το Δεκαπενταύγουστο μετά από το ολιγοήμερο κλείσιμο της λόγω Δεκαπενταυγούστου!!!

Το μεγάλο ερώτημα που παραμένει ωστόσο είναι ποια θα είναι τα νέα μέτρα που θα συνοδεύουν τη συμφωνία, διότι θεωρείται βέβαιο πώς θα υπάρξουν.

Ένα μεγάλο και κρίσιμο θέμα είναι η φορολόγηση των αγροτών. Η κυβέρνηση επιχειρεί να φέρει τη μισή αύξηση τον Οκτώβριο φέτος και την άλλη μισή τον Οκτώβριο του 2016, αλλά οι δανειστές δεν δέχονται κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα υπάρξει επιβάρυνση για τους αγρότες κάτι που είχε αποκλειστεί τον Ιούλιο.

Επίσης, ως νέο μέτρο εμφανίζεται η κατάργηση των πρόωρων συντάξεων. Οι εκπρόσωποι των δανειστών το επανέφεραν και ζητούν εδώ και τώρα να κοπούν οι πρόωρες συντάξεις, όπως επίσης και να περιοριστεί η μετενέργεια για τις συλλογικές συμβάσεις από τους 6 μήνες σήμερα, στους 3 μήνες.

Ισχυρές πιέσεις εκφράζουν οι δανειστές να ανοίξουν όλα τα κλειστά επαγγέλματα, ενώ θεωρούνται δεδομένες οι αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων με αύξηση επιτοκίου από το 3% στο 5% για όσους έχουν χρέος πάνω από 5.000 ευρώ, επιβολή κριτηρίων για όσους έχουν οφειλές κάτω από 5.000 ευρώ και πιθανόν επιβολή ρήτρας για όσους είναι ασυνεπείς στις πληρωμές της ρύθμισης.

Όπως φαίνεται λοιπόν η κυβέρνηση και οι δανειστές μας ράβουν και άλλο κοστούμι μέτρων ή μάλλον μας έχουν ράψει το σάβανο και κοιτούν να μας το φορέσουν μέσα στον Δεκαπενταύγουστο για να μην καταλάβουμε ότι μας θεωρούν ήδη πεθαμένους.

Πάντως η πολιτική αυτή του τρίτου και χειρότερου μνημονίου, δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά και η δωσίλογη αυτή κυβέρνηση θα έχει την τύχη των προκατόχων της.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο Τσίπρας, που ενώ θα έσκιζε τα μνημόνια τώρα λέει «ναι σε όλα», τρέχει προς τις εκλογές για να διασωθεί, αλλά τον περιμένει κι αυτόν όπως το Σαμαρά και τον ΓΑΠ η απόλυτη συντριβή.


ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ
http://www.ksipnistere.com/2015/08/blog-post_200.html

Γίγαντες Νεφελίμ έφτιαξαν τις αρχαίες Πυραμίδες της Αιγύπτου - Στοιχεία που βρέθηκαν [Βίντεο]


Ο  κόσμος έχει πάντα είχε την απορία, "ποιός έχτισε τις μεγάλες πυραμίδες  της Αιγύπτου." Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ήταν οι Αιγύπτιοι,  όμως, υπάρχει κάποια συζήτηση σχετικά με το πότε οι πραγματικές  πυραμίδες χτίστηκαν.

Κάποιοι  αρχαιολόγοι λένε μετά την χρονολόγηση άνθρακα, και φαίνεται να είναι  περίπου 7,000-10,000 χρόνια.Ωστόσο, άλλες συζητήσεις λένε ότι είναι μόνο  μερικές χιλιάδες χρόνια και οι Αιγύπτιοι ήρθαν μόνο γύρω στα 3.000  χρόνια πριν,κι έτσι δεν θα μπορούσαν να είναι παλαιότεροι.

Τι θα συμβεί αν οι Αιγύπτιοι έχτισαν μερικές από τις μικρότερες, αλλά όχι τη μεγάλη πυραμίδα.

Αυτό  μπορεί να είναι γιατί βλέπουμε τρεις μεγάλες πυραμίδες δίπλα σε τρείς  μικρές που δεν φαίνονται τόσο θαυμαστές δίπλα στις μεγάλες. Έτσι, το  ερώτημα είναι ... ποιος τους έχτισε πρώτα;Παραπάνω  είναι ένα βίντεο που δείχνει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι γίγαντες  όντως έχτισαν τις αρχαίες πυραμίδες της Αιγύπτου.

Πριν  οι σκεπτικιστές αρχίζουν να τρέχουν... ας δούμε την ιστορία. Οι Νεφελίμ  ήταν μια προκατακλυσμιαία φυλή, που στη Βίβλο αναφέρονται ως γίγαντες.

Ήταν, όπως λέγεται, τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις «κόρες…των ανθρώπων», και τους «Υιούς του Θεού».

Το  πιο ιστορία μνημείο του μαθήματος είναι ο γίγαντας Γολιάθ που παλεύει  με τον Δαυίδ. Επίσης, βρέθηκαν στην Αίγυπτο σχέδια μικρότερων ανθρώπων  που παλεύουν ενάντια στους μεγαλύτερους ανθρώπους. Σχεδόν κάθε  πολιτισμός έχει τα ονόματα ή τα σχέδια των γιγάντων από τις διαφορετικές  εποχές στην ιστορία.Εδώ είναι ένα σχόλιο από έναν πραγματικό αρχαιολόγο:

"Είμαι  ένας αρχαιολόγος (ο οποίος έχει εργαστεί στις πυραμίδες) και οφείλω να  ομολογήσω ότι είμαστε όλοι δεκτοί σε μια μυστική κοινωνία όπου έχουμε  την υποχρέωση να κρύψουμε τα μυστικά της ύπαρξης των γιγάντων, υπό την  απειλή του θανάτου. Τώρα που ξέρετε όλη την αλήθεια η ζωή μου βρίσκεται  σε κίνδυνο. Τουλάχιστον η αλήθεια είναι εκεί έξω, αλλά τώρα θα ζήσω το  υπόλοιπο της ζωής μου με φόβο. "

Ο  Gery Νέλσον έχει ένα θαυμάσιο και μεγάλο άρθρο για το θέμα αυτό με  αναφορές και εικόνες. Στο άρθρο του ο Νέλσον λέει: "Έχω προσπαθήσει να  το κρατήσω μέσα στη σφαίρα της δικής μου εμπειρίας Όπως το σφυρί  βαριοπούλα 64 λιβρών που βρίσκεται σε ένα ορυχείο χαλκού κοντά στην πόλη  Llandudno στη βόρεια Ουαλία. Γιγαντιαίοι άξονες που ξεθάβονται στο  Ιράν, γιγαντιαία ξίφη, κ.λπ.

Θα  μπορούσατε να διαβάσετε για εβδομάδες σχετικά με το θέμα των  γιγάντων.Θα πρότεινα οι γίγαντες των νησιών Solomon, κοκκινομάλλεις  γίγαντες, γίγαντες της Αριζόνα, γίγαντες Καλιφόρνιας, γίγαντες του  Οχάιου, περουβιανοί γίγαντες.»

Πριν  από μερικά χρόνια ποτέ δεν θα πίστευα ότι οι γίγαντες έχτισαν τις  πυραμίδες, σκέφτηκα ότι ήταν παράλογο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχω  διαπιστώσει ότι η πραγματική αλήθεια, ίσως είναι πιό παράξενη κι απο την  μυθιστοριογραφία.


Σύμφωνα  με τον Συγγραφέα Ο Brad Steiger , ο οποίος έχει γράψει πάνω από 168  βιβλία με πάνω από 17 εκατομμύρια αντίτυπα. Λέει στο βιβλίο του «Ο  Κόσμος Πριν από εμάς,"

"Υπήρξαν  ανασκαφές στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν παραχθεί λείψανα πρωτόγονων  ανδρών και γυναικών πάνω από επτά πόδια ύψος. Ανθρωποειδή με κέρατα.  Γίγαντες με διπλές σειρές δοντιών. Προϊστορικοί άνθρωποι με έντονα  κεκλιμένα μέτωπα και σαγόνια ...

Τον  Ιούλιο του 1895, ένα συμβαλλόμενο μέρος ανθρακωρύχων που εργάζονται  κοντά στο Veil Falls, στην Καλιφόρνια, βρήκαν τάφο γυναίκας του οποίου  τα σκελετικά υπολείμματα ήταν έξι-πόδια-οκτώ ίντσες στο μήκος. "

Λοιπόν  τι συμβαίνει με αυτούς τους γίγαντες; Γιατί δεν τους βλέπουμε πια  σήμερα; Μια θεωρία θα μπορούσε να είναι ότι πέθαναν κατά τη διάρκεια της  μεγάλης πλημμύρας, μολύνθηκαν απο ασθένειες ή ακόμη και ζευγάρωσαν με  κανονικούς ανθρώπους, που θα μπορούσε να εξηγήσει το σύνδρομο του  γιγαντισμού.
Επίσης,  πρόσφατα δημοσιεύθηκε, αλλά παρμένο απο το 1988 στο γερμανικό ιστοχώρο  BILD.De, οι φωτογραφίες που λαμβάνονται από τον Gregor Spörri.

Μεταφράζεται από το άρθρο ως εξής:

"Το  1988, την τελευταία ημέρα της έρευνας στο ιδιωτικό ταξίδι του, ήρθε σε  επαφή με έναν ηλικιωμένο άντρα από μια σοβαρή δυναστεία ληστών Η  συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα αγρόκτημα στο σπίτι Μπιρ Χούκερ, 100  χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Καΐρου.

Μετά  την πληρωμή, $ 300 Spörri, έριξε μια ματιά στο σοβαρό απούλητο θησαυρό  των ληστών. Τυλιγμένα σε κουρέλια παλιά υπήρχαν οστά και δέρμα.

«Ήταν ένα στενόμακρο πακέτο, μύριζε κλεισούρα. Ήμουν εντελώς κατάπληκτος όταν είδα το σκούρο καφέ δάχτυλο του γίγαντα.

Είχα τη δυνατότητα να το πάρω στο χέρι και να τραβήξω εικόνες."Το  καμμμένο δάχτυλο ήταν ανοικτό και καλυπτόταν με αποξηραμένη μούχλα Αυτό  ήταν απίστευτο. Σε μέγεθος που ταιριάζει σε ένα σώμα θα έπρεπε να ήταν  περίπου 15 πόδια ύψος "

Ο  ληστής έδειξε, επίσης, το ελβετικό πιστοποιητικό γνησιότητας και μια  ακτινογραφία της εικόνας. Και οι δύο είναι από τη δεκαετία του '60. "

Η ερώτηση είναι, γιατί οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο κρύβουν όλα αυτά από τους ανθρώπους;


aneksigita-fainomena.blogspot.gr   ,   pyli-apokalypseis
http://www.diadrastika.com/2015/08/gigantes-nefelim-eftiaxan-tis-pyramides.html

Sea Shadow: Το πλοίο τεχνολογίας stelth του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού που κατέληξε για παλιοσίδερα.

Είναι κάτι ανάμεσα σε καταμαράν και θαλάσσια νυχτερίδα...
Ο λόγος για το πρώτο πλοίο stealth του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού το οποίο αν και κατασκευάστηκε το 1985 δεν παρουσιάστηκε δημόσια μέχρι το 1993.

Πρόκειται για το φουτουριστικό Sea Shadow το οποίο είναι προϊόν της Lockheed Martin με την DARPA, τη διάσημη Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας του Πενταγώνου.

Οι Αμερικανοί έκαναν δοκιμές με το πλοίο μέχρι και το 2006 ωστόσο μετά κατέληξε στα αζήτητα και απομακρύνθηκε από την υπηρεσία.

Το κόστος του Sea Shadow ξεπέρασε τα 195 εκατομμύρια δολάρια ωστόσο κατέληξε για παλιοσίδερα (scrap) μιας και δεν κατάφερε να δώσει στο αμερικανικό ναυτικό ένα προϊόν που θα έκανε τη διαφορά.

Από την έναρξη του προγράμματος stealth πλοίου το Sea Shadow ήταν «ζευγάρι» με την φορτηγίδα υποβρυχίων HMB-1, όπου η πλωτή δεξαμενή συνέχισε να στεγάζει το σκάφος όταν αποσύρθηκε από την υπηρεσία το 2006.

Πηγή έμπνευσης για το Sea Shadow υπήρξε το πλοίο που συμμετείχε στη ταινία τουJames Bond, «Tomorrow Never Dies».


tilestwra.com

«ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ!

ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ –ΤΟΤΕ- ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ!


Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό πρωτ. 1003585 που έχει λάβει από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ο Μιχάλης Βέσσης, για «Θερμικούς στροβιλοαντιδραστήρες χωρίς καύσιμο για ανοικτό και κλειστό κύκλωμα»! Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έγραψε στα παλαιά του υποδήματα την εκπληκτική εφεύρεση που αν αξιοποιείτο θα έδινε τεράστια ώθηση στην ελληνική οικονομία! Ο Τσοχατζόπουλος, όπως φαίνεται, τότε ενδιαφερόταν πώς θα μαζέψει περισσότερες μίζες από τα εξοπλιστικά!

Του Μάκη Βραχιολίδη/ «Ελεύθερη Ώρα»
vrachiolidis@yahoo.gr
O 78χρονος σήμερα Μιχάλης Βέσσης τον Μάιο του 2001 τιμήθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον «Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας» επειδή εφηύρε τους «Θερμικούς στροβιλοαντιδραστήρες χωρίς καύσιμο για ανοικτό και κλειστό κύκλωμα». Ήταν το διάστημα της παντοδυναμίας του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο κ. Βέσσης δεν δίστασε να κλείσει ραντεβού και να επισκεφτεί τον Τσοχατζόπουλο έχοντας υπό μάλης την εφεύρεση του αιώνα. Το να καταργείς την καύσιμο ύλη και παράλληλα να παρέχεις μεγαλύτερη ταχύτητα σε αεροσκάφη, πλοία και τραίνα, είναι μοναδικό. Όμως, ο περιβόητος Άκης περί άλλων τύρβαζε! Νοιαζόταν μόνο πώς να φουσκώσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς με τις μίζες των εξοπλιστικών!
Κι έτσι, ο σημερινός τρόφιμος των φυλακών, έγραψε στα παλαιά του υποδήματα την ευρεσιτεχνία του Μιχάλη Βέσση.
Ο ίδιος ο εφευρέτης μάς εξιστορεί την εντυπωσιακή ιστορία του ενώ δίνει σε αδρές γραμμές μερικά στοιχεία της επινόησής του:
Έχετε ήδη πάρει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεσή σας. Κανονικά θα έπρεπε να σας πάρουν οι εφοπλιστές, οι ναυτιλιακές εταιρείες ή αυτοί που κατασκευάζουν πλοία, αεροπλάνα και να σας πουν «ώπα, ελάτε εδώ γιατί με σας γλιτώνουμε καύσιμα». Πήγατε σε αυτούς;
Βέσσης: Αν αυτοί προτιμήσουν τον στροβιλοαντιδραστήρα, τα πλοία τους θα τα δέσουν και τον Μιχάλη Βέση θα τον …κρεμάσουνε.
Ε, τότε λοιπόν πού απευθύνεστε; Ποιους συμφέρει η εφεύρεσή σας;
Βέσσης: Ας πούμε, τα επιβατηγά πλοία. Στα γκαζάδικα δεν συμφέρει, είναι σα να τους κόβεις την αναπνοή.
Πού δείξατε λοιπόν την ευρεσιτεχνία σας;
Βέσσης: Στο κράτος αλλά δεν μου έδωσε σημασία.
Σε ποιον αρμόδιο απευθυνθήκατε;
Βέσσης: Στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Συγκεκριμένα, στον τότε γενικό γραμματέα του ΥΠΕΘΑ, κ. Φωκίωνα. Όταν του άνοιξα τα σχέδια, δεν κατάλαβε τίποτε και με ρώτησε: «Τι είναι αυτό; Εγώ δεν είμαι μηχανολόγος». Εγώ του είπα: «Τι ρόλο παίζεις εσύ; Γιατί με καθυστερείς; Γιατί ο κ. Τσοχατζόπουλος έφερε εσένα και όχι έναν ειδικό να του εξηγήσω; Γιατί δεν ήρθε εδώ ο ίδιος ο υπουργός, τέλος πάντων;».
Κι έτσι, ο Άκης δεν σας έδωσε καμία σημασία;
Βέσσης: Καμία. Αυτός μάλλον για άλλα νοιαζόταν τότε.
Μετά τον Τσοχατζόπουλο όμως ήρθε ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο Σπηλιωτόπουλος, ο Μεϊμαράκης. Πήγατε σε κανέναν από αυτούς;
Βέσσης: Όχι, Αφού ο Τσοχατζόπουλος μου έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα, ποιος θα μου έδινε σημασία, σκέφτηκα. Και το πράγμα έμεινε εκεί.
Ο κ. Βέσσης όμως χτύπησε την πόρτα της… Ιαπωνίας! Αλλά του ζήτησαν μακέτα του έργου.
Βέσσης: Φοβήθηκα και δεν τους έδωσα μακέτα. Αν άλλαζαν 6-7 σημεία από την πατέντα μου, μπορεί να την παρουσίαζαν ως δική τους και να μου έκλεβαν την ιδέα. Αν είχα ένα εργοστάσιο θα είχα κατασκευάσει μόνος μου τον στροβιλοαντιδραστήρα. Είμαι παιδί μηχανουργού. Ο πατέρας μου είχε μηχανουργείο πλοίων και από 5 χρονών είμαι στο χώρο. Σήμερα όμως με την κρίση που υπάρχει και με 750 ευρώ σύνταξη τι μπορώ να κάνω; Πρόκειται για την Ελλάδα όμως. Μιλάνε για οικονομική ανάπτυξη και την ώρα που τους προσφέρεται η ευκαιρία να έχουν κίνηση πιο γρήγορη σε αεροπλάνα, τραίνα και πλοία και κυρίως χωρίς καύσιμο, μένουν αδρανείς.
Η περίπτωση του Μιχάλη Βέσση μοιάζει με αυτή των επιστημόνων που ανακαλύπτουν φάρμακο για τον καρκίνο αλλά που οι φαρμακοβιομηχανίες και τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που κινούνται γύρω από αυτές, δεν αφήνουν ούτε κουνούπι να περάσει! Θυμάστε την Ελληνίδα γιατρό από την Αυστραλία που πριν από μερικά χρόνια ήρθε στην Αθήνα έχοντας ανακαλύψει το φάρμακο του καρκίνου του στήθους; Μέσα σε λίγο διάστημα τα συστημικά ΜΜΕ την είχαν βγάλει γραφική και τρελή, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πάρει τις βαλίτσες της και να ρίξει μαύρη πέτρα στην Ελλάδα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει με τον Μιχάλη Βέσση που επινόησε την κίνηση χωρίς καύσιμο σε αεροπλάνα, τραίνα και πλοία και μάλιστα με περισσότερη ταχύτητα. Άντε τώρα να τα βάλει μόνος του με τα οικονομικά συμφέροντα που παίζονται γύρω από τα καύσιμα! «Θα με κρεμάσουνε», λέει κι ο ίδιος. Είναι δυνατόν λοιπόν οποιαδήποτε κυβέρνηση να σταθεί στο πλευρό του κ. Βέσση την ώρα που, ειδικά οι σημερινοί ολετήρες, ακόμη και την επιβίωσή τους την εξαρτούν από τους τοκογλύφους και τους νταβατζήδες; Συνεπώς η περίπτωση του 78χρονου εφευρέτη μοιάζει να έχει παρόμοιο τέλος με αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων Ελλήνων σκαπανέων.
Ας μας δώσει όμως ο ίδιος ο εφευρέτης μερικά χρήσιμα στοιχεία για την εκπληκτική επινόησή του.

Βέσσης: Αυτός είναι ένας θερμικός στροβιλοαντιδραστήρας ανοιχτού κυκλώματος. Είναι χρήσιμος για την πλεύση του πλοίου ώστε να πλέει με μεγαλύτερη ταχύτητα.
Ποια καράβια αφορά αυτή η ευρεσιτεχνία;
Βέσσης: Όλα.
Δηλαδή και το «δελφίνι» το οποίο είναι ήδη ταχύπλοο;
Βέσσης: Βεβαίως και το «δελφίνι» αφορά, μόνο που στην περίπτωσή του θα εφαρμοστεί ο δεύτερος τύπου στροβιλοαντιδραστήρα.
Χωρίς καύσιμο πάντα;
Βέσσης: Ναι, αυτή είναι η όλη ουσία της εφεύρεσης.
Αυτό μπορεί να έχει εφαρμογή και στα αυτοκίνητα;
Βέσσης: Στα αυτοκίνητα είναι ο κινητήρας αντιβαρύτητας.
Στα αεροπλάνα εφαρμόζεται;
Βέσσης: Βεβαίως.
Με ποιο τρόπο, μπορείτε να μας εξηγήσετε;
Βέσσης: Το αεροπλάνο κάνει παραγωγή αερίων με τη βοήθεια του καυσίμου. Η δική μου εφεύρεση έχει μηχανισμούς που είναι σύμφωνοι με τους νόμους της φύσης. Θερμαντήρες που είναι καταλλήλως κατασκευασμένοι και στο εσωτερικό τους υπάρχουν αντιστάσεις κατασκευασμένες από άργυρο για την ακαριαία πυράκτωση. Περνώντας μέσα ο αέρας, τον κάνει «ατομική βόμβα».
Γιατί χρησιμοποιείτε άργυρο;
Βέσσης: Για να θερμαίνει τα θερμαντικά στοιχεία, τις αντιστάσεις. Όταν ο άργυρος δεχτεί την παραμικρή θερμοκρασία διαστέλλεται αμέσως. Όταν πυρακτωθούν τα θερμαντικά στοιχεία, το αέριο που παραμένει μέσα διαστέλλεται.
Και η αντίσταση πώς θερμαίνεται;
Βέσσης: Με την παραγωγή ρεύματος από μπαταρία «κομπλαρισμένη» με 220 watt.
Οπότε, χωρίς καύσιμο δεν υπάρχει ρύπανση του περιβάλλοντος.
Βέσσης: Εννοείται και είναι από τα βασικά προτερήματα της εφεύρεσης
 

Ομπάμα, Πάπας, ΟΗΕ, Ροκφέλερ και η «κλιματική αλλαγή» που θα υπερχρεώσει τις χώρες


Ομπάμα, Πάπας, ΟΗΕ, Ροκφέλερ και η «κλιματική αλλαγή» που θα υπερχρεώσει τις χώρες
Το «μεγαλύτερο και πιο σημαντικό βήμα που έχει γίνει ποτέ από Αμερικανό πρόεδρο προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής» παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο Μπαράκ Ομπάμα
Αυτή είναι η βαρύγδουπη ανακοίνωση όλων των ΜΜΕ που έτρεξαν να αναδημοσιεύσουν το πληρωμένο δελτίο τύπου του προέδρου των ΗΠΑ.

Obama 
Ένα μόλις μήνα πριν την παγκόσμια συνδιάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι, έχουμε δυο μείζονες συμπτώσεις: Από τη μια το κλίμα να τρελαίνεται παγκοσμίως -ο μισός πλανήτης πλημμυρίζει, ενώ ο άλλος μισός βράζει και καίγεται- κι από την άλλη να γίνονται σημαντικές κινήσεις «αποφασιστικού χαρακτήρα» από πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες, που συντονισμένα αποφάσισαν να σχίσουν τη γάτα που λέγεται “αρνητές” και να επιβάλλουν νέους κανόνες. Όλα για τη δήθεν σωτηρία του πλανήτη από την κακή ανθρωπογενή επίδραση.
Φυσικά εξαιρούνται οι χημικοί αεροψεκασμοί και το HAARP. Αυτή η βάναυση, μεγάλης κλίμακας επέμβαση στο κλίμα δεν γίνεται από ανθρώπους, αλλά από τέρατα…
Το σχέδιο Ομπάμα, το επονομαζόμενο «Σχέδιο Καθαρής Ενέργειας» έχει στόχο να βγάλει τέλος στους ρύπους των ορυκτών καυσίμων, ειδικά στην ενέργεια, προωθώντας τις ΑΠΕ:
«Εάν θέλουμε να προστατέψουμε την οικονομία μας, την ασφάλειά μας και την υγεία των παιδιών μας, πρέπει να κάνουμε περισσότερα… Δεν υπάρχει καμία πρόκληση που να αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για το μέλλον μας από την κλιματική αλλαγή… Εάν δεν δράσουμε αμέσως, ίσως να μην υπάρχει δυνατότητα επιστροφής» διακήρυξε ο Ομπάμα, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος εν όψει της Συνόδου του ΟΗΕ για το Κλίμα στο Παρίσι.
Μπαν Γκι Μουν 
Και ο γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Γκι Μουν, έσπευσε να χαιρετήσει το σχέδιο του Μπαράκ Ομπάμα.
Κατά τη διάρκεια συνάντησης τους, ο επικεφαλής του ΟΗΕ επισήμανε ότι το σχέδιο για τη μείωση των εκπομπών αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου και της υπερθέρμανσης του πλανήτη καταδεικνύει ότι οιΗΠΑ μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο καθώς θα ηγηθούν των άλλων χωρών στις προσπάθειες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.
Πως θα αλλάξουν τον κόσμο;
Το σχέδιο προβλέπει ότι μέχρι το 2030 οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας των ΗΠΑ θα πρέπει να έχουν μειωθεί κατά 32% σε σύγκριση με τα επίπεδα του 2005.
Αυτό είναι το πρώτο βήμα, γιατί υψηλοί φόροι και πρόστιμα θα κυνηγούν όσους δεν συμμορφώνονται προς τα υποδείξεις Ομπάμα, οι οποίες μετά τη Σύνοδο του ΟΗΕ για το Κλίμα στο Παρίσι, το σχέδιο θα πάει “global” βγαίνοντας από τα σύνορα των ΗΠΑ. Κίνα και Ινδία, οι πρώτες στο στόχαστρο και θα ακολουθήσουν όλες οι άλλες, αναλόγως μερτικού που τους χρεώνεται ως “ρυπαντές” του πλανήτη.
Οι Ρεπουμπλικάνοι που είναι οι πετρελαιάδες των ΗΠΑ αντιδρούν και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι οι αλλαγές πρόκειται να φέρουν άνοδο στις τιμές της Ενέργειας και να πλήξουν τις αμερικανικές βιομηχανίες προκαλώντας απώλειες θέσεων εργασίας.
Με λίγα λόγια: Απο-βιομηχανοποίηση, το σχέδιο της Ατζέντας 21 και της παρέας της Νέας Παγκόσμιας Αριστεράς, με τη Ναόμι Κλάιν, Νόαμ Τζόμσκι κλπ που προτείνουν λιτό βίο (αλλά Βαρουφάκη), όχι κατανάλωση για… να «χτυπηθεί η ελίτ» και τοπικές κομμούνες εκτός παραγωγής. Έτσι, θα αλλάξουν τον κόσμο. Δυαδική επιλογή: Ή την βιομηχανοποιημένη ελίτ, ή μια κοινόβια λιτή ζωή. Με λίγα λόγια.. Βαρβαρότητα ή Βαρβαρότητα, παραφράζοντας τον Καστοριάδη. (Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα).
Ροκφέλερ: ο πετρελαιάς που νοιάζεται για την καθαρή ενέργεια.
assets_LARGE_t_942_43501146_type12128 
Μπορεί ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ να είναι γόνος μιας μεγάλης οικογένειας της ελίτ των Αμερικανών πετρελαιάδων, αλλά έχει πλέον στρέψει τις δραστηριότητες στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.
Εγγονός του Τζον Ντ. Ροκφέλερ, του πατριάρχη της φαμίλιας που ίδρυσε την πετρελαϊκή-κολοσσό Standard Oil, ο Ντέιβιντ προσχώρησε στην Chase National Bank το 1946, μεγαλομέτοχος της οποίας ήταν ο πατέρας του, ανεβαίνοντας γοργά στην ιεραρχία και γινόμενος αντιπρόεδρος το 1952.
Ο τομέας που εξειδικεύτηκε ο γνωστός τραπεζίτης, είναι το international banking, με βασικό του καμάρι τη γέννηση της Chase Manhattan Bank, της μεγαλύτερης τότε τράπεζας των ΗΠΑ και του κόσμου ολόκληρου.
Από τις τρεις κορυφαίες λέσχες στις οποίες συναντώνται οι μεγάλοι της πολιτικής και της οικονομίας, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή, η τρίτη είναι επίσης δημιούργημα του, μέσα από την οποία προσπαθεί να εδραιώσει την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. 
Έτσι ο Ροκφέλερ διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους πετρελαιάδες, γιατί βλέπει ότι, ενώ με ένα δίχτυ πιάνεις πολλά ψάρια, με δυο δίχτυα πιάνεις περισσότερα. Με το τρίτο… τα πιάνεις όλα δικά σου: Πετρέλαιο, τράπεζες και τώρα ΑΠΕ.
Λίγο πριν βγουν στην πιάτσα οι ηγετικές πόρνες των ΗΠΑ, του Βατικανού και του ΟΗΕ, πουλώντας την πραμάτεια τους, τον περασμένο Φεβρουάριο, το Ινστιτούτο Ροκφέλερ από κοινού με την Παγκόσμια Τράπεζα, είχαν ήδη αποφασίσει να επεκτείνουν το αρχικό τους πρόγραμμα ώστε καμιά πόλη να μην μείνει στην απέξω, δηλαδή στον δανεισμό για “αλλαγές” που θα συμβάλλουν στη μείωση της κλιματικής αλλαγής. Κι εδώ να θυμίσουμε γιατίτο τόσο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό για τα τζάκια και την αιθαλομίχλη.
«Στο πρόσωπο της αστικοποίησης, της παγκοσμιοποίησης και της κλιματικής αλλαγής, η δημιουργία υποδομών που χτίζουν την ανθεκτικότητα στις πόλεις είναι πιο επιτακτική από ποτέ», δήλωσε ο Saadia Madsbjerg, διευθύνων σύμβουλος στο Ίδρυμα Ροκφέλερ . “Για σχεδόν μια δεκαετία, το Ίδρυμα Ροκφέλερ έχει συνεργαστεί με πόλεις να ενισχύσουν την πρόσβαση σε χρηματοδοτικές επιλογές για να υλοποιηθούν αυτά τα σχέδια και να γίνουν έργα».
Κι αυτά τα σχέδια, όπως λένε, θα βοηθήσουν στην περισσότερη “Βιώσιμη Ανάπτυξη’, δηλαδή την επιβολή της Ατζέντα 21. Μέσα σε αυτά είναι οι νέες τεχνολογίες, η ρομποτική, η καλλιέργεια των μεταλλαγμένων και ο περιορισμός των βιομηχανιών. Φυσικά, πάνω απ’ όλα η “καθαρή ενέργεια”, τα φωτοβολταϊκά και οι ανεμογεννήτριες που θα γεμίσουν τον πλανήτη και θα αδειάσουν τους αγρούς από κάτι πιο χρήσιμο για το καθημερινό μας τραπέζι.
Εκτός κι αν κάποιος τη στήσει πλάι στα τέρατα ανεμιστήρες και μαζεύει τα πουλιά που σκοτώνονται στο όνομα της διάσωσης του πλανήτη. Είναι κι αυτός ίσως ένας νέος τρόπος κυνηγιού…
 
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_74.html

Το «ιερό δισκοπότηρο» της βιοτρομοκρατίας...Ο άγνωστος (φονικός) μολυσματικός παράγοντας «Χ» και η ύπουλη «βιο-επίθεση»....


γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Ο Αραφάτ (2004) και ο Λιτβιένκο (2006) είχαν ένα κοινό σημείο μεταξύ τους...
Την (εικαζόμενη) αιτία θανάτου τους...
Ραδιενεργό Πολώνιο 210...
Κάποιο δυσθεώρητο – αόρατο ήθελαν κάποιοι – φονικό στοιχείο που αφού θα έκανε την «ζημιά» στον οργανισμό του ανθρώπινου στόχου, θα «εξαφανίζονταν» προτού κανείς «καταλάβαινε τίποτα»...
Θα έβλεπαν μεν τα "θανάσιμα συμπτώματα" (πχ κατάρρευση ήπατος, εγκεφαλική αιμορραγία, κλπ) αλλά θα αγνοούσαν τον "πυροδότη ένοχο"...
Έτσι, ο θάνατος θα αποδίδονταν σε τυχαία, φυσικά ή άγνωστα αδιευκρίνιστα αίτια...
Απέτυχαν οι "ενορχηστρωτές"...

Και οι δύο υπέστησαν μια «σιωπηλή συγκεκαλυμμένη ΡΒΧΠ-επίθεση»...(όπου ΡΒΧΠ σημαίνει «ραδιο-βιο-χημικός πόλεμος»)...
Πλην όμως και προφανώς, κάποια «κατάλοιπα» έμειναν...
Αρκετά δε, για να γίνει μια ιατροδικαστική διάγνωση που προσδιόριζε επαρκώς τον «επιτιθέμενο φονιά»...κατ' αρχήν την συγκεκριμένη ουσία...κι από εκεί η εγκληματολογική έρευνα μπορεί να οδηγηθεί στον "κατά συνθήκη ένοχο" της επίθεσης...
Αντιθέτως, στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Τσάβεζ και στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο, αν και οργιάζουν οι ψίθυροι, ουδέποτε αποδείχτηκε τίποτα περί της «ουσιώδους αιτίας» θανάτου τους...
Τυπικά, και οι δύο κατέληξαν από «καλπάζοντα αιφνίδιο καρκίνο»...
Επίσημα, δεν έχει ανακοινωθεί στην ιατρική/βιο κοινότητα κάποιος «παράγοντας» (είτε βιολογικός είτε χημικός είτε ραδιολογικός) που να μπορεί να προκαλέσει καρκίνο και "εν τάχει" απλά να «εξαφανιστεί» από τον οργανισμό του θύματος...και δη «έγκαιρα», τουτέστιν πριν την ιατροδικαστική εξέταση...
Παρ’ όλα αυτά...
Ιατροδικαστική εξέταση ουδέποτε έγινε στον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο...
Αλλά και στον Τσάβεζ που έγινε, δεν εντοπίστηκε κάτι...
Τουλάχιστον, δεν ανακοινώθηκε κάτι επίσημα...
Όσο για τον τομέα των χημικών και των δηλητηρίων, η "ιστορική πείρα" δείχνει πως αυτά πάντα αφήνουν "ενοχοποιητικά κατάλοιπα"...
...άρα, αφαιρουμένων αυτών και των ραδιολογικών (λόγω των παραπάνω), δεν απομένει παρά το "βιολογικό πεδίο"...
Άραγε, λοιπόν, ανακαλύφθηκε το «Ιερό Δισκοπότηρο» της βιοτρομοκρατίας και των απανταχού «φονικών μυστικών υπηρεσιών»;
Τουτέστιν, ένας «μολυσματικός παράγοντας» που να μπορεί να «επιτεθεί», να προκαλέσει «κάτι άλλο οιονεί φονικό», ν’ αποσυρθεί αυτός κατόπιν και ουδείς στο τέλος να μην μπορεί να διαγνώσει «από που προήλθε» η «πυροδότηση της φονικής κατάστασης»...
Εν προκειμένω ο καρκίνος...
Γεγονός είναι πως εάν το παραπάνω (θανάσιμο) «βιοδομικό συνεπάγωγο σχήμα»  (ας επιτραπεί ο "νεολογισμός") υφίσταται, είναι αδύνατον να μην έχει προσεχθεί στην διεθνή βιο-ιατρική κοινότητα...
Κάτι θα είχε παρατηρηθεί - όχι κατ’ ανάγκην και μόνον στο πεδίο των καρκινικών νεοπλασιών – και φυσικά θα είχε ερευνηθεί, θα είχε δηλωθεί δημόσια με επιστημονική δημοσίευση και αναπόφευκτα θα είχε γίνει ο σχετικός «θόρυβος»...
Βλέπεις, κάνει ΜΠΑΜ από μακριά μια εργαστηριακή/κλινική ανακάλυψη όταν αυτή μπορεί άμεσα να ΟΠΛΟΠΟΙΗΘΕΙ (weaponised virus)...
Είτε από ένα κακόβουλο κράτος είτε από μια κακόβουλη τρομοκρατική ομάδα...
...και μάλιστα να λάβει τον τίτλο της "επαναστατικής οπλικής ανακάλυψης"...


Για να μην ανακοινώθηκε όμως τίποτα, είμαστε υποχρεωμένοι άραγε να αποδεχτούμε πρώτον, πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και δεύτερον, πως το «ιερό δισκοπότηρο της βιοτρομοκρατίας», ο «αόρατος συγκεκαλυμμένος αφανής μολυσματικός παράγοντας» παραμένει στο χώρο της ιατρικής/ΡΒΧΠ επιστημονικής φαντασίας»;
Λάθος....
Κι ας δούμε επί τούτου ένα παράδειγμα από το χώρο των νευρομυϊκών νοσημάτων.
Η (απομυελινωτική) πολυνευροπάθεια είναι ένας «γενικός όρος» της νευρολογίας που περιγράφει μια αυτοάνοση εφιαλτική κατάσταση....μια κατηγορία παρόμοιων ασθενειών εφιάλτη...
Πολύ απλά, ξαφνικά – και για αδιευκρίνιστους λόγους – ο ασθενής παραλύει...
Χάνει την κινητικότητά του, χάνει την αφή του, χάνει την ικανότητα να τρώει, να αναπνέει...
Ενίοτε - ιδίως αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα - πεθαίνει και δη «αγωνιωδώς»...
Οι ρυθμοί εξέλιξης της νόσου κυμαίνονται...
Από πολύ αργά (χρόνια) έως πολύ γρήγορα...αιφνίδια και ραγδαία...
Ένας τέτοιος ασθενής, όχι μόνον υποφέρει σε «εφιαλτικό επίπεδο», αλλά μαζί του υποφέρουν και οι γύρω του...μαζί και το σύστημα υγείας, ιδίως όταν αυτοί – οι ασθενείς – ξεπεράσουν (ποσοτικά) κάποια «κόκκινη γραμμή»...ένα όριο αντοχής του συστήματος...
Πχ εάν αυτό πάρει επιδημικές/πανδημικές διαστάσεις...
Φαντάσου να βλέπεις τον λαό σου να πέφτει σαν τις μύγες, να παραλύει και να μην ξέρεις «τι είναι αυτό» που το προκαλεί...
Στον α΄παγκ. Πόλεμο – κυρίως αλλά όχι μόνον - δοκιμάστηκαν τα νευροτοξικά αέρια...
Τα (παραλυτικά) αποτελέσματά τους ήταν τόσο ανατριχιαστικά, που αμέσως μετά το τέλος του πολέμου υπογράφηκαν συνθήκες που απαγόρευσαν τη χρήση βιοχημικών όπλων...
Κάτι που ναι μεν τηρήθηκε στον β΄παγκ. Πόλεμο αλλά συγκεκαλυμμένα, χαρακτηρίστηκαν ως η πυρηνική βόμβα των φτωχών κρατών...
Τα «αέρια μουστάρδας» και τα «σαρίν» ποτέ δεν έπαψαν να υπάρχουν...
Τεράστια οπλοστάσια συνέχισαν να αναπτύσσονται από όλα τα κράτη...
Απ’ το πιο πλούσιο ως το πιο φτωχό...
Τμήμα δε αυτού του εφιάλτη πετάχτηκε πρόσφατα εκεί κάπου γύρω από την Κρήτη...και μιλάμε βεβαίως για το Συριακό χημικό οπλοστάσιο...
Αντίστοιχες έρευνες και «αναπτύξεις» βεβαίως δεν έπαψαν ποτέ να τρέχουν και στο άλλο εφιαλτικό πεδίο...το «βιολογικό»...πχ η "αλλαντίαση" (με τα εφιαλτικά νευρομυϊκά παραλυτικά της αποτελέσματα) δεν έπαψε ποτέ να είναι το "αγαπημένο παιδί" κάποιων σκοτεινών φονικών μυαλών...να όμως που "αφήνει ίχνη" όπου "χτυπήσει"...
Άραγε, όλα αυτά τα «σκοτεινά ερευνητικά εργαστήρια» εργάστηκαν πάνω σ’ αυτό το «Σχέδιο»;
Θα ήθελαν κάποια καθάρματα του ανθρώπινου είδους να μπορούν να πλήξουν θανάσιμα τον στόχο τους  (είτε έναν κρίσιμο Πολιτειακό παράγοντα είτε να εξολοθρεύσουν εκατόμβες Πολιτών μιας ξένης χώρας χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί πως πρόκειται για επίθεση - πολλώ δε μάλλον από "που προέρχεται" αυτή)...
Υπάρχουν λοιπόν διεθνώς "δομές στρατιωτικών - και μη - ερευνητών" που εργάστηκαν πάνω στον «κρυφό/αόρατο μολυσματικό παράγοντα»;
Ενδείξεις λένε ναι...
Αποδείξεις δεν υπάρχουν...
Άρα, θα πάμε από την «ανάποδη»...
Αν όντως, στην Κλινική καθημερινότητα υπάρχουν τέτοια περιστατικά (αφανούς μολυσματικού παράγοντα που πυροδότησε μια «άλλη φονική κατάσταση» και κατόπιν αυτός απλά «εξαφανίστηκε», τότε, ναι αυτή η κατάσταση ΣΑΦΩΣ και θα «εντοπίστηκε» και από τα ανάλογα «πολεμικά ΡΒΧΠ τμήματα» κάποιων υπηρεσιών, κρατών ή ομάδων»...στοιχεία που θα αξιοποιήθηκαν βεβαίως στην αντίστοιχη οπλοποίησή τους, δηλαδή, θα οδήγησαν στην αντίστοιχη παραγωγή του «σχετικού βιο-όπλου»)...
Ας απαντήσει λοιπόν η Πολιτεία και η ιατρική επιστημονική κοινότητα (αλλά και οι Αρχές Εθνικής και Δημόσιας Ασφάλειας) εάν υφίσταται το παρακάτω «σχήμα»:
Ο «Ασθενής Χ» εμφανίζεται με αιφνίδια προχωρημένη παράλυση και των τεσσάρων άκρων...η διάγνωση είναι «πολυνευροπάθεια»... 


Αφήνουμε την (επιτυχή στην περίπτωσή του) θεραπεία (γ-σφαιρίνη) στην άκρη και πάμε στην απόπειρα εντοπισμού της αιτίας που πυροδότησε αυτή την αιφνίδια «κατάρρευση του νευρικού συστήματος του ασθενή»...


Μια από τις βασικές ερωτήσεις ήταν:


«...είχατε μήπως το τελευταίο χρονικό διάστημα κάποια γαστρεντερίτιδα;...»


Η απάντηση ήταν αρνητική...κάτι που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο θολά...μόνον εικασίες μπόρεσαν να γίνουν...


Δηλαδή, υπάρχει μεν η «βάσιμη υποψία» πως «κάτι πυροδότησε» αυτή την κατάσταση, ΑΛΛΑ, αυτό το «κάτι» απλά έχει «εξαφανιστεί»...
Δηλαδή:
Έχουμε (πρόκληση;)/εμφάνιση παραλυτικής (οιονεί θανάσιμης) πολυνευροπάθειας η οποία εξελίσσεται αυτοτροφοδοτούμενη ως αυτοάνοση και που όμως πυροδοτήθηκε από ένα μικρόβιο ή ιό ή βάκιλλο ή βακτήριο και το οποίο αμέσως μετά «εξαφανίστηκε» και επιπροσθέτως παραμένει άγνωστο!!!....
Διαβάζουμε γύρω απ' αυτή την νόσο:

"...Το σύνδρομο Guillain-Barre (GBS) περιλαμβάνει μια ετερογενή ομάδα περιφερικών νευροπαθειών που σχετίζονται αιτιοπαθογενετικά με το ανοσοποιητικό σύστημα. 

Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των νευροπαθειών είναι η γρήγορα εξελισσόμενη πολυριζονευροπάθεια, η οποία πυροδοτείται από ένα προηγούμενο γεγονός, συνήθως μια λοίμωξη. Σε γενικές γραμμές το GBS συνιστά μια κινητική παράλυση με ή χωρίς αισθητικές και δυσαυτονομικές διαταραχές.
Περίπου στο 75% των περιπτώσεων προηγείται της εμφανίσεως του GBS μια οξεία λοίμωξη, συνήθως του αναπνευστικού ή του γαστρεντερικού συστήματος. 

Σύμφωνα με επιδημιολογικές μελέτες, στο 20-30% των περιπτώσεων στην Β. Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία προηγείται μια λοίμωξη ή επαναλοίμωξη από το καμπυλοβακτηρίδιο (Campylobacter jejuni). 
http://www2.keelpno.gr/blog/?p=5597

Σε παρόμοια ποσοστά προηγείται λοίμωξη από ερπητοιό, συνήθως CMV ή Ebstein-Barr. Και άλλοι ιοί έχουν συσχετισθεί με το σύνδρομο, καθώς επίσης και το μυκόπλασμα της πνευμονίας..."
δείτε εδώ περισσότερα επ' αυτής της θανάσιμης νόσου  http://www.biomedresearch.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=257&Itemid=55
Μήπως άραγε υπό το «ίδιο Σχήμα» θα μπορούσε να προκληθεί (σκόπιμα) και «αδιευκρίνιστης αιτιολογίας» καρκίνος σε κάποιον «ασθενή θύμα/στόχο»;
Να επισημάνω εδώ πως το παραπάνω περιστατικό με τον «ασθενή Χ» είναι πραγματικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο Ελληνικό Σύστημα Υγείας το διάστημα Ιούνιος – Ιούλιος ’15...
Αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία...σημασία έχει το γεγονός πως το σχήμα αυτό είναι γνωστό από χρόνια...για την ακρίβεια δεκαετίες...
Μεγίστη όμως σημασία έχει κάτι άλλο:
Να θυμηθούμε πως τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα βιώνουμε επιδημικές διαστάσεις κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας, ηπατίτιδας Β, διάρροιας, γρίππης, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ; http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/07/blog-post_31.html
κι εδώ http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/08/blog-post_91.html
Έχουμε μήπως το «άριστο σκηνικό» για "κάτι ιδιαιτέρως ανησυχητικό";
Δηλαδή, καταλήγουμε πως, κάλλιστα – εφόσον ισχύουν τα παραπάνω και έχουν «αξιοποιηθεί δεόντως» (δηλαδή «οπλοποιήθηκαν»), μια «κακόβουλη εχθρική δύναμη» θα μπορούσε να αναπτύξει το «κατάλληλο στέλεχος ιού/βακτηρίου κλπ» που συγκεκαλυμμένο μέσα σε ένα «αθώο κύμα των παραπάνω αναμενόμενων κάθε χρόνο ασθενειών» να κάνει τη ζημιά του και πολύ απλά αμέσως κατόπιν να «εξαφανιστεί»...
Το άριστο συγκεκαλυμμένο «βιοτρομοκρατικό πλήγμα»...
Ο φονικός άγνωστος χ...


Ο άγνωστος κρυφός μολυσματικός παράγοντας που με φορέα το (επιδημικό) κύμα μιας γνωστής και μη επίφοβης νόσου επιτίθεται, προκαλεί ένα αυτοάνοσο νόσημα ή καρκίνο ή κάτι άλλο θανάσιμο και εξαφανίζεται...
Όλοι βλέπουν τις καταστροφικές συνέπειες (συμπτώματα) αλλά κανείς δεν γνωρίζει ότι οφείλονται σε «κάτι συγκεκριμένο» ώστε να «εργαστεί πάνω στην ριζική αντιμετώπισή του»...και να καταλογίσει και τις ανάλογες ευθύνες βεβαίως...
Ουδείς αντιλαμβάνεται πως «κάποια δύναμη» εξαπέλυσε απρόκλητη και ακήρυκτη επίθεση κατά ενός ανυποψίαστου και αφύλακτου λαού, μιας χώρας, μιας κοινωνίας.
Είτε ξένη δύναμη, είτε μια μικρή – πλην επίφοβη - «βιο-τρομοκρατία».
Να πω μια ακόμη φορά πως ΟΛΑ τα παραπάνω είναι πραγματικά στοιχεία...
Εγώ απλώς τα «συνδύασα μεταξύ τους»...
Η ιατρική κοινότητα όμως που τα γνωρίζει καιρό τώρα γιατί δεν έκρουσε καμπάνα κινδύνου;
Πως είναι δυνατόν πχ ο «ασθενής Χ» να εμφανίζεται με πρόδρομα στοιχεία (πχ έξι μήνες πριν όταν είχε πληγεί μόνον το ένα του άκρο) ξανά και ξανά σε περιφερειακό νοσοκομείο (επαρχία) να μην εντοπίζεται το πρόβλημα, παρά να τον "διώχνουν" με "λάθος συνοδές οδηγίες", ακολουθώντας τις οποίες να πηγαίνει ΜΟΝΟΣ του σε προχωρημένη παράλυση έξι μήνες μετά σε κορυφαίο νοσοκομείο των Αθηνών σε "λανθασμένη ειδικότητα" – ούτε κι εκεί να αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης και να τον «σουτάρουν κι από εκεί» και να αναγκάζεται να φτάνει νύχτα σε άλλο νοσοκομείο των Αθηνών όπου – ΦΕΥ! Επιτέλους – οι θεράποντες αποδείχτηκαν άξιοι του τίτλου τους;
Ξανά λοιπόν η ίδια επισήμανση/ερώτηση:
Βάση του παραπάνω, αβίαστα συμπεραίνουμε πως η ιατρική κοινότητα γνωρίζει πολύ καιρό τώρα πως «υφίσταται το παραπάνω σχήμα» (ο «αφανής μολυσματικός παράγοντας» που οδηγεί σε «κάτι άλλο φονικό» που «χρεώνεται την κατάληξη» του θύματος/ασθενούς)...
Και βεβαίως, μέσω των επιστημονικών δημοσιεύσεων τεκμαίρεται πως σαφώς και έχει ενημερώσει την Κοινή Γνώμη περί τούτου...
Γιατί η Πολιτεία δεν έχει αξιοποιήσει αυτή την ιατρική γνώση ώστε να φροντίσει να αναπτύξει την απαραίτητη έρευνα που θα λειτουργήσει ως ασπίδα σε ένα τέτοιο (ύπουλο/συγκεκαλυμμένο) όπλο μαζικής καταστροφής;
Γιατί, ενώ είναι γνωστό πόσα δεινά μπορεί να επιφέρει αυτή η επιδημική κατάσταση στα λοιμώδη νοσήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια και το πόσο αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί στρατιωτικά από μια εχθρική (ή τρομοκρατική) δύναμη, αυτό αφέθηκε να εξελίσσεται δυσμενώς και να διογκώνεται κάθε χρόνο;
Και κανείς δεν μπορεί να βγει και να πει πως «...υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται...» σε ζητήματα Εθνικής και Δημόσιας Ασφάλειας...
...καθώς, αν όντως γίνονταν, δεν θα συνέβαινε το παραπάνω περιστατικό παρά θα είχε αντιμετωπιστεί ΑΜΕΣΑ από το πρώτο λεπτό, τον πρώτο κιόλας μήνα που εντοπίστηκε...
Και βεβαίως θα είχε «αξιολογηθεί δεόντως»...από τους κατάλληλους ανθρώπους...
Κι όσο για το "πιθανό ή απίθανο" παρόμοιων προσβολών της χώρας, ας θυμόμαστε πως τα όπλα (μαζικής καταστροφής) των φτωχών και των τρομοκρατών δεν είναι ούτε τα πυρηνικά, ούτε τα εκρηκτικά...
Παρά είναι τα ραδιο-βιο-χημικά...έστω και αυτοσχέδια...

Πόσω μάλλον όταν αυτές οι "δήθεν αυτόνομες ομάδες" στηρίζονται μυστικά από ολόκληρες 
κυβερνήσεις κρατών...που έχουν και την δυνατότητα και την πρόθεση να αναπτύξουν τέτοιες υψηλές βιο-τεχνολογίες καταστροφής και δυστυχώς να τις "χορηγήσουν στα κατάλληλα τρομοκρατικά χέρια"...

Που ενίοτε έχουν και εδαφικές βλέψεις στην Ελλάδα...
- Πόσα εκατομμύρια νόμιμων και λαθρο-ισλαμιστών είπατε κύριοι πως υπάρχουν στην Ελλάδα;
- Ξέρετε μήπως τι σημαίνει "βετεράνος του πολέμου" και δη μουσουλμάνος/φανατικός/τζιχαντιστής κύριοι "ειρηνόφιλοι προοδευτικοί";
- Το ότι όλη του η κοσμοθεωρία, η Υπέρτατη Χαρά της ζωής του είναι να πεθάνει και να πάρει μαζί του κάμποσες χιλιάδες γυναικόπαιδα του εχθρού το γνωρίζετε κύριοι;
- Το ότι ο Βοτανικός με την ισλαμική παροικία που χτίζετε (και με το Τζαμί σε λίγο καιρό) συνειδητοποιείτε μήπως πως θα μετατραπεί τάχιστα στην Ελληνική Γάζα;
Είστε άραγε προετοιμασμένοι να δεχτεί η πρωτεύουσα πυραύλους κατιούσα μέσα από τις γειτονιές τους στο Βοτανικό για ν' αναγκαστεί να απαντήσει με φονικά πυρά και να προκαλέσει θύματα, μάρτυρες και διεθνή κατακραυγή;
Αυτή τη στιγμή βουτάτε τα χέρια σας στο αίμα του λαού μας...
Συνειδητοποιείστε το κύριοι...
Γιώργος Ανεστόπουλος
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_48.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters