Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Το αντικαταθλιπτικό φυτό που δεν προκαλεί παρενέργειες - Ξέρετε ποιο είναι;

Η ροδιόλα ή χρυσή ρίζα, είναι ένα φυτό, η ρίζα του οποίου έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει...
την αντίσταση του σώματος στο στρες και τη σωματική κόπωση, χωρίς να προκαλεί παρενέργειες.

Παράλληλα έχει αντικαταθλιπτική δράση, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τη μνήμη και την πνευματική αντοχή.

Σύμφωνα με νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, η ροδιόλα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για το νευρικό σύστημα και βοηθά σημαντικά σε περιπτώσεις ψυχοσωματικών προβλημάτων.

Στην έρευνα συμμετείχαν 57 ενήλικες, οι οποίοι υπέφεραν από καταθλιπτική διαταραχή και εμφάνιζαν συμπτώματα, όπως έλλειψη ενδιαφέροντος για οτιδήποτε, απώλεια βάρους, αϋπνία ή υπνηλία, κόπωση, δυσκολία συγκέντρωσης ή αυτοκτονικές σκέψεις.

Οι επιστήμονες τους χορήγησαν επί 12 εβδομάδες είτε εκχύλισμα ροδιόλας, είτε το φάρμακο sertraline (σερτραλίνη), που λαμβάνεται σε περιπτώσεις κατάθλιψης, στρες, πανικού και ιδεοψυχαναγκαστικών διαταραχών, είτε placebo.

Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος, διαπιστώθηκε ότι οι συμμετέχοντες που έλαβαν το sertraline είχαν βέβαια λίγο μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με εκείνους που πήραν ροδιόλα, ωστόσο αντιμετώπισαν περισσότερες παρενέργειες (63% έναντι 30%), με συχνότερες τη ναυτία και τη στυτική δυσλειτουργία.

Οι επιστήμονες καταλήγουν λοιπόν στο συμπέρασμα ότι η ροδιόλα είναι ιδιαιτέρως ευεργετική σε ασθενείς με Μείζονα Καταθλιπτική Διαταραχή (ΜΚΔ) και το κυριότερο δεν έχει παρενέργειες.
Πηγη tromaktiko

Με άδεια Στουρνάρα; Ο "ναι" πολιτικός παράγοντας του Ηρακλείου μετέφερε με κλειστές τράπεζες 1 εκατ. € στο εξωτερικό!

Η καταγγελία που παρουσιάζουμε είναι εξαιρετικά σημαντική και απολύτως διασταυρωμένη: πολιτικός παράγοντας του Ηρακλείου από το λόμπι του "ναι στα μνημόνια" κι από τους επικεφαλής των ανάλογων
διαδηλώσεων, κι ενώ οι τράπεζες ήταν κλειστές, σήκωσε πριν από λίγα 24ωρα, από μεγάλη τράπεζα της πόλης ποσό που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ! Λίγο νωρίτερα, προφανώς, είχε ρίξει το δάκρυ του για τους συνταξιούχους στις ουρές των ΑΤΜ που ξεροσταλιάζουν για 60 ευρώ...
Κατά τις πληροφορίες του Candianews, ο "φιλοευρωπαίος παράγοντας" ζήτησε να πάρει το ποσό που υπερβαίνει κατά πολύ το 1 εκατ. ευρώ, καθώς μπήκε στην τράπεζα, ενώ ήταν κλειστή, χρησιμοποιώντας την πολιτική του ιδιότητα! Αξίωσε να μεταφέρει στο εξωτερικό από το λογαριασμό του τα χρήματα, αλλά φυσικά η απάντηση των τοπικών τραπεζικών στελεχών ήταν αρνητική. Ο ίδιος επέμεινε, έκανε επαφές με στελέχη της κεντρικής διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος, επικαλέστηκε το γεγονός ότι κάνει μπίζνες με το εξωτερικό και ήθελε να μεταφέρει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό γαλλικής τράπεζας.
Με τα πολλά, κατάφερε να σηκώσει και να μεταφέρει τα χρήματα, για τις δουλειές του, που σχετίζονται, όπως είπε, με επενδύσεις στα φωτοβολταϊκά...
Το Candianews γνωρίζει φυσικά ποιος είναι ο πολύ γνωστός "φιλοευρωπαίος παράγοντας". Περιμένει από τις αρμόδιες αρχές να αναζητήσουν και να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συναλλαγής και της μεταφοράς του ενός και πλέον εκατομμυρίου ευρώ στο εξωτερικό.
Το θέμα φυσικά σχετίζεται τόσο με την ισονομία - καθώς οι τράπεζες ήταν κλειστές και κάποιος απόλαυσε παρανόμως το προνόμιο να σηκώσει ένα τέτοιο ποσό και να το μεταφέρει σε ξένη τράπεζα- όσο και με την πολιτική ηθική: την ώρα που έκανε παρανόμως τη μεταφορά των χρημάτων στο εξωτερικό, "συμπαραστεκόταν" στους συνταξιούχους, που δεν μπορούσαν να πάρουν παρά 60-120 ευρώ, και καλούσε σε "ναι" στο δημοψήφισμα για να "σωθεί η Ελλάδα".
Περιμένουμε...


http://www.ksipnistere.com/2015/07/1.html

Οι "ΘΕΣΜΟΙ" ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ λέει ο Martin Armstrong



Σύμφωνα με το infowars , ο Martin Armstrong πρώην πρόεδρος του Princeton Economics γνωστός για τις προβλέψεις του κραχ της Μαύρης Δευτέρας το 1987 και της κατάρρευσης της ρωσικής οικονομίας το 1998, ανάμεσα σε άλλα, λεει:
   
Η τρόικα αρνείται να επιλύσει την κρίση του ευρώ, επειδή βλέπουν μόνο το δικό τους συμφέρον και υποθέτουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τους, σε όλους τους ανθρώπους.

Η τρόικα κάνει το παν για να νοθεύσει το ελληνικό δημοψήφισμα, προκειμένου να φανεί ότι οι Έλληνες θέλουν Βρυξέλλες.

Η Τρόικα έκλεισε εσκεμμένα τις τράπεζες για να τιμωρήσει τους ανθρώπους της Ελλάδας και να τους δείξει τι σημαίνει η έξοδος από το ευρώ. Αυτός φαίνεται να είναι ο δικός τους τρόπος για την εκτροπή από την κρίση, με την ενορχήστρωση ένα ψεύτικου «Ναι» στην οικονομική αυτοκτονία.

Η Τρόικα θα προσπαθήσει να νοθεύσει το δημοψήφισμα, όπως ακριβώς έκανε με τις εκλογές στη Σκωτία. Έτσι, αναμένουμε νοθευμένη ψήφο που θα μετρά υπέρ του «ναι» για να μείνει (η Ελλάδα) στο ευρώ.  

Όπως είπε ο Στάλιν, "Αυτοί που ψηφίζουν δεν αποφασίζουν τίποτα. Εκείνοι που μετρούν τους ψήφους αποφασίζουν τα πάντα.


diadrastika ... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/provlepoun-noueia-yper-tou-nai.html#sthash.bo8zUCIf.dpuf

Γιατί βιάζονται τόσο; Τι τους πιέζει τόσο πολύ;;;;


image
Nikos Salonitis Φίλοι μου, καταθέτω την προσωπική μου άποψη την οποία και τεκμηριώνω:
Το παιχνίδι της τελευταίας εβδομάδας είναι στημένο και από πριν συμφωνημένο. Με λίγα λόγια:

Έχοντας μέσα στην χώρα όλο το σύστημα δικό τους (πολιτικοί, ΜΜΕ, επιστήμονες, οικονομολόγοι κτλ, ανεξαιρέτως όμως), και επειδή ο θάνατος της χώρας (του λαού δλδ) πάει καλά αλλά λίγο αργά (αφού παρά τα απανωτά μέτρα ακόμη δείχνουμε ζωντανοί και ζωηροί..), στήνουν ένα εβδομαδιαίο σκηνικό για να επιταχύνουν τον θάνατό μας: Μία δήθεν σοβαρή ρήξη, εξαγγελία δημοψηφίσματος για να πάρει ο λαός πάνω του την ρετσινιά αλλά και να διχαστεί για τα καλά, μία εβδομάδα (ή όσο χρειαστεί) με κλειστές τράπεζες και παράλληλα βομβαρδισμό από τα ΜΜΕ για να μην διατρέχει κίνδυνο το δημοψήφισμα να βγάλει ΟΧΙ.
Το σχέδιο λοιπόν είναι να πάμε σε ένα φαινομενικό ηχηρό ΝΑΙ από τον ίδιο τον λαό, ώστε να έρθει μια τρισχειρότερη συμφωνία από αυτή που δήθεν δεν ήθελε η κυβέρνηση, και ο λαός να την πιεί χωρίς να μπορεί να πει και τίποτε (επιπλέον στην πορεία ο διχασμός θα γίνει ακόμη πιο ισχυρός και μόνιμος). Έτσι ο θάνατος γίνεται πιο γρήγορος και μάλιστα με την «δική μας» αποδοχή. Παράλληλα, προβάλλουν ένα πατριωτικό προφίλ του Τσίπρα, ώστε ακόμη κι αν χρειαστεί να τσουρουφλιστεί τώρα, θα μπορεί να ξαναπαίξει ρόλο στο μέλλον και να είναι καλοδεχούμενος.
Τώρα… αν παρά το σχέδιο, υπάρχει πιθανότητα το δημοψήφισμα να δώσει ΟΧΙ (παρά την νοθεία που θα γίνει, αφού η εταιρεία είναι δική τους κι αυτή) τότε θα το ακυρώσουν την τελευταία στιγμή. Θα στήσουν μια δήθεν συμφωνία της τελευταίας στιγμής, λίγο λιγότερο επώδυνη για εμάς, σώζοντας και το όνομα του Τσίπρα που θα συνεχίσει την αποστολή, γιατί είναι ακόμη κάμποσα να γίνουν.
Το ερώτημα είναι: γιατί θα τους δημιουργούσε πρόβλημα το ΟΧΙ αν έβγαινε; Μία απάντηση είναι ότι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ανεβάσουν το ηθικό του κόσμου, και παράλληλα των Ευρωπαίων που περιμένουν το αποτέλεσμα με αγωνία. Είναι επικίνδυνο, τους φεύγει ο έλεγχος. Ήδη ο μισός πληθυσμός έχει καταλάβει μέρος του σχεδίου γενικά, μισεί τα ΜΜΕ και έχει καταλάβει τον ρόλο τους. Επίσης, μετά από ένα ΟΧΙ θα ήταν πιο δύσκολο να δικαιολογήσουν τα μέτρα που θα έπρεπε να έρθουν έτσι κι αλλιώς ώστε ο θάνατος να συνεχίσει να είναι «αργός». ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΘΑΝΑΤΟ και οι λόγοι είναι πολλοί. Δεν θα τολμήσουν να κάνουν αίτηση πτώχευσης, γιατί τότε θα κινητοποιηθούν μηχανισμοί και θα αποκαλυφθούν σε όλους ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ που μένουν κρυφοί με τα νύχια και τα δόντια που, όχι μόνο δίνουν άμεση λύση στο Ελληνικό «πρόβλημα» αλλά βάζουν βόμβα στα θεμέλια ολόκληρου του σχεδίου της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι τους οποίους δεν χρειάζεται να αναλύσω εδώ.
Με άλλα λόγια, το ΟΧΙ και το ΝΑΙ θα οδηγήσουν στο ίδιο αποτέλεσμα, θα αλλάξουν μόνο οι διαδικασίες και οι ταχύτητες. Ο μόνος λόγος που αξίζει κάποιος να ψηφίσει ΟΧΙ είναι ο ηθικός, για τον λαό μας και για τους Ευρωπαίους. Κατά τα’ άλλα όμως θα είναι ένα πρόβλημα, αφού θα μας ταλαιπωρήσουν ακόμη περισσότερο (με την συμμετοχή και του πρωθυπουργού μας βέβαια) για να δικαιολογήσουν τα όσα κάνουν για να φέρουν την κατάσταση υπό έλεγχο. Εγώ πολύ απλά θα έλεγα: ΟΧΙ με τα μπούνια… αλλά με ποιον ηγέτη; Με αυτόν που θα ανοίξει τις πύλες στον εχθρό;
Για όσους θεωρούν ακόμη ότι ο Τσίπρας είναι πατριώτης και είναι με το μέρος του λαού, θα πρέπει να απαντήσουν στα εξής:
- Πώς είναι δυνατό ένας Πρωθυπουργός να έρχεται σε ρήξη χωρίς να ξέρει τι θα κάνει την επόμενη μέρα; Από λεκτικές αιχμές φάνηκε ότι έχει κάποιο σχέδιο, αλλά τελικά τον βλέπουμε να ζητάει άμεση χρηματοδότηση από τους ίδιους που ήρθε σε ρήξη, φέρνοντας άμεσα το πρώτο πρόβλημα στην χώρα το οποίο και ζούμε.
- Αυτές τις μέρες που τα άθλια ΜΜΕ έπεσαν με τα μούτρα στην δουλειά, ο Τσίπρας και οι άνθρωποί του δεν μας μιλάνε συγκεκριμένα ώστε να ενισχύσουν την γνώμη των ανθρώπων που τον πιστεύουν. Αντίθετα, οι πλευρά του ΝΑΙ βγαίνει με πολλά καλοστημένα επιχειρήματα, έστω κι αν τα περισσότερα είναι ψεύτικα. 
- Γιατί ο Τσίπρας δεν μιλάει (έστω) για τους Ελληνικούς λογαριασμούς που προκύπτουν από το Bretton Woods και που ανέρχονται σε πολλά τρισεκατομμύρια σήμερα, τα οποία μπορεί άμεσα να αξιοποιήσει, ενώ έχει γίνει αναφορά στο Bretton Woods από τον Βαρουφάκη 2 φορές ήδη; Σε ζωντανή εκπομπή που αιφνιδιάστηκε (ο Τσίπρας) απάντησε στην αμηχανία του ότι είναι παλιό το ΦΕΚ του Bretton Woods και κατάπιε την γλώσσα του. Έτσι θα έκανε ένας πατριώτης ηγέτης που ετοιμάζεται να κάνει ρήξη;
- Γιατί ο Τσίπρας δεν προχωράει σε Εθνικοποίηση μιας ιδιωτικής τράπεζας, όπως του δίνει δικαίωμα ο νόμος, ή τουλάχιστον δεν το χρησιμοποιεί ως διαπραγματευτικό εργαλείο; 
- Πώς είναι δυνατόν ένας πατριώτης πρωθυπουργός να ψήφισε αυτό το απίστευτο και πρωτοφανές νομοσχέδιο Ιθαγένειας που ισοδυναμεί με τάχιστη εθνοκτονία;
- Είναι πασιφανές ότι λέει ακριβώς τα ίδια με τον ΓΑΠ, μιλάει και κινείται ακριβώς σαν τους Παπανδρέου (και δη σαν τον Ανδρέα του οποίου προσπαθεί να κάνει και την φωνή του να μοιάσει). Είναι σαφές ότι έχει δεχθεί τα ίδια σεμινάρια από τους ίδιους ανθρώπους.
- Ένας πατριώτης Πρωθυπουργός δεν θα έμπαινε ποτέ στην διαδικασία να συζητάει πάνω στο εντελώς ψεύτικο πλαίσιο που έχει στήσει η «συμμορία», ενώ θα μπορούσε απλά να τους κάψει στα μάτια του κόσμου με την ανακοίνωση της αλήθειας και μόνο. Τι είναι το χρήμα, πώς χρησιμοποιείται και από ποιους, με ποιο τρόπο, πόσο παράνομο είναι το όλο στήσιμο του τραπεζικού συστήματος και τόσα άλλα που θέλω πολλές σελίδες να γεμίσω…
Εδώ θα πρέπει να επισημάνω ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ τώρα δομείται. Έχει μέσα του πολύ αγνό κόσμο που πιστεύει στην ελευθερία της Ελλάδας και πιστεύει στον αρχηγό του, όπως συμβαίνει και σε άλλα κόμματα βέβαια. Η πλεκτάνη είναι γνωστή στον ίδιο τον Τσίπρα, τον Βαρουφάκη και λιγοστούς κοντινούς τους συνεργάτες. Οι υπόλοιποι όλοι δεν γνωρίζουν καν ποιος είναι ο αρχηγός τους και τι συμφωνίες έχει κάνει. Γι” αυτό και υπάρχουν πολλές αντίθετες φωνές μέσα στο κόμμα. Με τον καιρό όμως θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα γίνουν συμμέτοχοι σε πράγματα που θεωρούν λάθη, ώστε σιγά σιγά να βαφτίζονται στην βρώμικη πολιτική και να «σκελετώνονται». Αυτή είναι η πάγια διαδικασία δημιουργίας όλων των χρόνιων κομμάτων της μεταπολίτευσης.
Το ερώτημα που έχω προσωπικά μετά από τα παραπάνω είναι άλλο: Γιατί βιάζονται τόσο; Γιατί έπρεπε να στήσουν αυτό που γίνεται σήμερα ώστε να επιταχύνουν τις διαδικασίες του θανάτου μας; Αφού το πράγμα δεν τους πάει τόσο άσχημα… τα μνημόνια μπήκαν, έστω και παράνομα, το νομοσχέδιο Ιθαγένειας πέρασε χωρίς να ανοίξει ρουθούνι…
Τι τους πιέζει τόσο πολύ;;;;
………………………………………………………………
………………………………………………………………

Δημοψήφισμα: Πώς φτάσαμε ως εδώ - Το Χρονικό από το 2010 έως το 2015 ...


Η αλήθεια με αποδείξεις. Επειδή ορισμένοι προσπαθούν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα και να παρουσιάσουν το άσπρο... μαύρο, καλό θα ήταν να θυμηθούμε τι έλεγαν και κυρίως τι έκαναν οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί.

Της Γεωργίας Λινάρδου

Τον Ιανουάριο του 2010 ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου δήλωνε από το Νταβός: «Δε θέλουμε αυτή η κρίση να χτυπήσει και να πληρώσει ο μέσος Έλληνας»!!!

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης πριν βάλει την «υπογραφή» του στη συγκυβέρνηση, δήλωνε: «Πρέπει με σαφήνεια αγαπητέ φίλε να σου πω στην προωθούμενη συνεργασία ΠΑΣΟΚ ΝΔ, η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα έχει συμμετοχή και δε θα δώσει το δημοκρατικό αριστερό άλλοθι σε μία συγκυβέρνηση αυτών των δύο κομμάτων, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που είναι και οι μεγάλοι ένοχοι για την κατάντια που βρίσκεται η χώρα και για τον τεμαχισμό της κοινωνίας».



Ο πρώην πρωθυπουργός Α. Σαμαράς με απίστευτο στόμφο έλεγε για το Μνημόνιο: «Να συναινέσω σε τι;  Σ’ αυτό που διαφωνώ, σ’ αυτό που διαλύει τη χώρα μου; Ενότητα στο σωστό επιβάλλεται, ενότητα στο λάθος απαγορεύεται. Δε θα ήταν ενότητα, θα ήταν συνενοχή»!!!
Τότε που έλεγε ότι η Ελλάδα θα σταθεί μόνη της στα πόδια της χωρίς το ΔΝΤ.



Την εποχή εκείνη, η επίσημη ανεργία βρισκόταν στο 26,8% κατατάσσοντας τη χώρα μας σε μία θέση με τις χειρότερες επιδόσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όμως, οι μισθοί δεν είχαν πειραχθεί ακόμη και οι συνταξιούχοι έπαιρναν το δώρο τους.

Λίγο πριν ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάσει τα επιχειρήματά του για τη διάσωση της Ελλάδας στο Νταβός, τιμά στο Ζάππειο τις πρώτες εκατό ημέρες διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Η κατάσταση είναι δραματική, αλλά το κρύβει...



Τι είχε απαντήσει τότε ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου; «Πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να φύγουμε από το ευρώ, ούτε να προσφύγουμε στις ανάγκες αυτές όπως είπατε, διεθνές νομισματικό ταμείο. Δεν το’ χουμε ανάγκη...»

Η εφημερίδα Ελευθεροτυπία αποκάλυπτε (συνέντευξη Ζωής Γεωργαντά μέλους της Επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής) πως το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από την Eurostat. Γιατί; Διότι έπρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας που ήταν 14% για να παρθούν έτσι δυσβάσταχτα μέτρα κατά της χώρας μας.

Μέσα Μαρτίου του 2010, ο Γ.Παπανδρέου βρίσκεται στην Ουγγαρία και δηλώνει πως αν η χώρα μας δε λάβει στήριξη από τη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου, θα καταφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Το χαλί για την εποχή του Μνημονίου αρχίζει να στρώνεται.

Η κάθε κίνηση για σωστό στρώσιμο αυτού του χαλιού, προϋποθέτει και νέα μέτρα.

Περικοπές στον 13ο και 14ο μισθό των δημοσίων υπαλλήλων, των συνταξιούχων, περικοπή 12% των επιδομάτων του Δημοσίου, μείωση 7% στις αποδοχές υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αύξηση 15% στο φόρο της βενζίνης, επαναφορά τεκμηρίων διαβίωσης σε όλα ανεξαιρέτως τα αυτοκίνητα, ο ΦΠΑ στο 23% και η ζωή στο απόσπασμα...

Στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών αποφασίζεται η ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης. Ένα μήνα μετά έρχεται και το ΔΝΤ με αρχή το Καστελόριζο.

«Είναι ανάγκη εθνική και επιτακτική να ζητήσουμε και επισήμως από τους εταίρους μας στην ευρωπαϊκή ένωση την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης που από κοινού δημιουργήσαμε. Έχω ήδη δώσει εντολή στον υπουργό οικονομικών να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Οι εταίροι μας θα συνδράμουν ουσιαστικά ώστε να παράσχουν στην Ελλάδα το απάνεμο λιμάνι που θα μας επιτρέψει να ξαναχτίσουμε το σκάφος μας με γερά και αξιόπιστα υλικά», δηλώνει από το Καστελόριζο ο Γ.Παπανδρέου.

Η ελληνική κοινωνία έχει καταλάβει πια καλά πως βαδίζει σε έναν ασφυκτικό θάλαμο χωρίς εξαερισμό και δίχως πόρτα διαφυγής. Η χώρα οδηγείται στην εντατική.

Στην ομιλία του στη Βουλή, ένας ακόμη «στυλοβάτης» των κυβερνήσεων των Μνημονίων, ο Γ.Καρατζαφέρης, δηλώνει: «Δεν ξέρουμε εμείς πως υπάρχει πολιτικό κόστος ότι θα μας φωνάζουνε οι άνθρωποι ότι εμείς ψηφίσαμε για να τους κοπεί ο μισθός και η σύνταξη; Δεν το ξέρουμε; Και θα πρέπει να εξηγούμε σε κάθε έναν που συναντάμε ότι υπήρχε κίνδυνος να τα χάσεις όλα γι’ αυτό περιορίσου σ’ αυτό που σου δίνουν;»

Σ’ αυτήν την καθ’ όλα αυθόρμητη τοποθέτηση του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Βουλή η οποία στο δρόμο αποκαλύφθηκε σε μη αυθόρμητη, θα μπορούσε να συμπτυχθεί η μέχρι τώρα προσπάθεια των υποστηρικτών του Μνημονίου να πείσουν την ελληνική κοινωνία να δεχθεί, αλλά και να επωμιστεί μια σειρά αρνητικών αποφάσεων στη ζωή της.

Το πρώτο Μνημόνιο γίνεται νόμος του κράτους με ψήφους του ΠΑΣΟΚ. Σημειώνονται διαρροές. Θα μπορούσαν αυτές οι διαρροές να σώσουν εκείνη τη στιγμή τη χώρα; Όχι. Ωστόσο, οι μικρής σημασίας επομένως διαφοροποιήσεις, οδηγούν σε πολιτική αναταραχή με τον Παπανδρέου να αναζητά συμμάχους. Ο μέχρι τότε εμφανιζόμενος ως αντιμνημονιακός Σαμαράς δε θέλει να συγκυβερνήσει, αλλά να κυβερνήσει. Γίνεται ανασχηματισμός. Αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δεύτερος αντιπρόεδρος ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο Παπανδρέου παραμένει πρωθυπουργός.

Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν πολιτική απαξίωση. Κάποιοι μιλούν για έλλειμμα αντιπροσώπευσης. Ο κόσμος έχει αρχίσει να μην πιστεύει τα όσα του υπόσχονται. Η αναντιστοιχία λόγων και πράξεων εξοργίζει. Άραγε ζούμε το τέλος μιας εποχής;

Η πίεση που ασκείται στο κυβερνών κόμμα είναι εκρηκτική. Δεν είναι τυχαία η δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου τον Σεπτέμβρη του 2010 στη Βουλή: «Μαζί τα φάγαμε». Συμμέτοχοι και συνένοχοι, δηλαδή...

Παρά τα μέτρα και το πρώτο Μνημόνιο, η ελληνική οικονομία δε δείχνει να συνέρχεται. Τα στοιχεία επιμένουν σε δημοσιονομική ανισορροπία. Την ώρα που σε μία ακόμη σκληρά δοκιμαζόμενη χώρα της Μεσογείου όπως η Ισπανία, ο κόσμος έχει κατακλύσει τις κεντρικές πλατείες με τους Indignados να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στην Ελλάδα δεν έχει ακόμη γεννηθεί ένα μαζικό κίνημα. Αυτό γίνεται λίγο μετ’ αφ’ ότου ένα πανό των Ισπανών κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα από τα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα: «Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουν οι Ελληνες!». «Σωπάτε, σωπάτε, ο έλληνας κοιμάται».

Γεννιέται το Κίνημα των Αγανακτισμένων.

Υπάρχει κομματική κηδεμονία στην αντίδραση χιλιάδων ανθρώπων που για εβδομάδες κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος απλά ως Αγανακτισμένοι; Όχι. Το ζητούμενο είναι η αληθινή Δημοκρατία. Σιγά-σιγά, όμως, η πλατεία αρχίζει να χωρίζεται σε πάνω και κάτω. Στην πάνω πλατεία εκτοξεύονται συνθήματα και ύβρεις κατά των πολιτικών, εκφράζεται οργή. Στην κάτω πλατεία πραγματοποιούνται συνελεύσεις με έναν πυρήνα προοδευτικών πολιτών που αγωνιούν για την επόμενη μέρα της χώρας.

Εκείνη την περίοδο η κυβέρνηση ψηφίζει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Λιτότητα και σκληρές περικοπές. Τίθεται θέμα αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, γίνεται λόγος για αναδιάρθρωση ή κούρεμα του χρέους.

Για λίγο καιρό η οργή της πλατείας Συντάγματος αντέχει. Μπορεί άραγε η αγωνία και ο θυμός αυτών των ανθρώπων να αποτελέσουν το σπόρο για τη γέννηση ενός ισχυρού μαζικού κινήματος το οποίο θα είχε τη δύναμη να αντιταχθεί στις πολιτικές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και τις όποιες εσωτερικές αντιμνημονιακές δυνάμεις; Δε θα το μάθουμε ποτέ.

Το Κίνημα των Αγανακτισμένων σβήνει το Φθινόπωρο του 2011.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εμφανίζεται στην εκπομπή "Le Monde en Marche" του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού France 5 και χαρακτηρίζει τους Αγανακτισμένους “Φασίστες, Κομμουνιστές και Μαλάκες”.



Το χαράτσι της ΔΕΗ

Τον Σεπτέμβριο του 2011 οι διαπραγματεύσεις του τότε υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τους εκπροσώπους της τρόικα, δεν πάνε καλά. Η τρόικα επιβάλλει επιπλέον μέτρα ύψους 1% του ΑΕΠ. Ακολουθεί η Σύνοδος Κορυφής όπου αποφασίζεται το κούρεμα του δημοσίου χρέους κατά 50% και νέα μέτρα για την Ελλάδα. Είναι η περίοδος που ο υπουργός Οικονομικών Βαγγέλης Βενιζέλος αποφασίζει το γνωστό σε όλους μας χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, ενώ λίγους μήνες πριν το έχει απορρίψει ως εισπρακτικό μέτρο.



Με το περιβόητο χαράτσι τα έβαλε προεκλογικά ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μετέπειτα πρωθυπουργός Α. Σαμαράς.

Κατά τη διάρκεια των προεκλογικών του δεσμεύσεων, υποστήριζε μεταξύ άλλων πως:«Θα αντικαταστήσουμε επίσης το περιβόητο χαράτσι με έναν ενιαίο νόμο για την ακίνητη περιουσία όπως το ΕΤΑΚ που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατάργησε. Το νέο ΕΤΑΚ θα είναι πιο δίκαιο πιο ελαφρύ για όλους και πιο αποδοτικό για το κράτος, χώρια που το χαράτσι του κυρίου Βενιζέλου έβλαψε και τις εισπράξεις της ίδιας της ΔΕΗ».




Φυσικά, το χαράτσι επέζησε...

Και δυστυχώς η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Το Newsbomb θα συνεχίσει την καταγραφή της θλιβερής πενταετίας που οδήγησε τη χώρα στο βούρκο. Θα συνεχίσουμε το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις και τα ψεύδη των πρωταγωνιστών που άλλα υποσχέθηκαν στο λαό και άλλα έκαναν. Στα ρεπορτάζ που θα ακολουθήσουν θα επιχειρήσουμε ένα πέρασμα από τους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, της Εργασίας για να σας υπενθυμίσουμε τα «μεγάλα» έργα που άφησαν πίσω τους οι εθελόδουλοι υπουργοί των μνημονιακών κυβερνήσεων. Ανεργία, φτώχεια, ανέχεια, αυτοκτονίες και ευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Το ελληνικό δράμα, είχε και συνέχεια. Οι μνημονιακές κυβερνήσεις έκαναν το ένα λάθος πάνω στο άλλο οδηγώντας τη χώρα ακόμα πιο βαθιά στην πυραμιδική ύφεση.

Τον Νοέμβριο του 2011 ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου καταλαβαίνει πως δε μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών. Ενώ βρίσκεται στις Κάννες θέτει θέμα δημοψηφίσματος στον ελληνικό λαό με το ερώτημα: «Μέσα ή έξω από το ευρώ;». Αποδοκιμάζεται. Παραιτείται. Ακολουθεί θρίλερ με τον σχηματισμό κυβέρνησης.


Η νέα κυβέρνηση με διορισμένο πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο σχηματίζεται με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας αλλά τελικά και του ΛΑΟΣ.
Τι πίστευε τότε ο Α.Σαμαράς για την συγκυβέρνηση; Φάσεις και αντιφάσεις.


Δεν είναι λίγοι που χαιρετίζουν τη «νέα εποχή» ανάληψης της χώρας από... τεχνοκράτες. Ο Παπαδήμος γνωρίζει καλά την οικονομία. Λες να μπορεί να βάλει τέλος στον Γολγοθά της ελληνικής κοινωνίας; Πάντως, στις δημοσκοπήσεις της εποχής, συγκεντρώνει υψηλό ποσοστό θετικών απαντήσεων στην ερώτηση: ποιον θεωρείται καταλληλότερο πρωθυπουργό.

Τον Γενάρη του 2012 η ελληνική Βουλή ψηφίζει και άλλο Μνημόνιο. Μία ημέρα πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία ο Παπαδήμος δε διστάζει να περιγράψει το πώς θα ήταν η χώρα μας σε μία άτακτη χρεοκοπία. Αυτό μετράει κι αυτό αρκεί για να σπείρει τον φόβο και να περάσει και το δεύτερο μνημόνιο.

Σε διάγγελμά του στον ελληνικό λαό τον Φεβρουάριο του 2012, αναφέρει προσεκτικά: «Μια άτακτη χρεοκοπία θα έριχνε τη χώρα μας σε μια καταστροφική περιπέτεια, θα δημιουργούσε συνθήκες ανεξέλεγκτου κοινωνικού χάους και κοινωνικής έκρηξης, οι αποταμιεύσεις των πολιτών θα κινδύνευαν, το κράτος θα αδυνατούσε να πληρώσει μισθούς, συντάξεις, να καλύψεις στοιχειώδεις λειτουργίες όπως τα νοσοκομεία και τα σχολεία. Καθώς έχει πρωτογενές έλλειμμα πάνω από 5 δισεκατομμύρια ευρώ., δηλαδή τα έσοδα του κράτους δεν αρκούσαν να καλύψουν τις δαπάνες ακόμη κι αν παύαμε, να εξυπηρετούμε το χρέος».


Ο πρώην πρωθυπουργός Α.Σαμαράς ενώ δήλωνε δημοσίως ότι δε θα ψηφίσει το Μνημόνιο Νούμερο 2, εν τέλει το ψήφισε.


Ο Οίκος Moody’s υποβαθμίζει τον Μάρτιο του 2012 την πιστοληπτική αξιολόγηση της χώρας με τον ισχυρισμό πως η Ελλάδα αντιμετωπίζει ακόμη κίνδυνο χρεοκοπίας.

Ο Α.Σαμαράς γενικώς «περιφέρεται» εναντίον του Μνημονίου:


Στις 4 Απριλίου του 2012 σημειώνεται η πρώτη αυτοκτονία των Μνημονίων. Ο 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός Δημήτρης Χριστούλας πλησιάζει στην πλατεία Συντάγματος. Στέκεται δίπλα από ένα δέντρο και αυτοκτονεί. Πίσω του αφήνει ένα όπλο και ένα σημείωμα που μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκαιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλο αγώνα αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου».

Στις 11 Απριλίου ο Λουκάς Παπαδήμος παραιτείται και προκηρύσσονται εκλογές οι οποίες και διεξάγονται στις 6 Μαΐου. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Η ΝΔ συγκεντρώνει 18,85%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16,78%, το ΠΑΣΟΚ 13,18%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,6%, το ΚΚΕ 8,48%, η Χρυσή Αυγή 6,97% και η ΔΗΜΑΡ 6,1%.

Οι εκλογές επαναλαμβάνονται στις 17 Ιουνίου. Μέχρι τότε, υπηρεσιακός πρωθυπουργός αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Πικραμμένος.

Από τις εκλογές σχηματίζεται κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά και τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Σε αυτές τις εκλογές η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 29,66%, ο ΣΥΡΙΖΑ 26,89%, το ΠΑΣΟΚ 12,88%, οι ΑΝΕΛ 7,51%, η Χρυσή Αυγή 6,92%, η ΔΗΜΑΡ 6,25% και το ΚΚΕ 4,50%.

Τον Οκτώβριο του 2012 οι ευρωπαίοι ηγέτες στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης θέτουν ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης την ψήφιση νέου πακέτου μέτρων 13,5 δις ευρώ. Τον επόμενο μήνα η Βουλή με 153 ψήφους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αλλά την αποχή της ΔΗΜΑΡ ψηφίζει το νέο πακέτο που προβλέπει επιπλέον στραγγαλισμό μισθών και συντάξεων. Είναι το Μνημόνιο με τον αριθμό «3»!

Πανεπιστημιακοί αξιολογούν την εφαρμογή των μνημονίων στη χώρα μας και καταλήγουν ότι σε αυτά συμπυκνώνεται η πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης και πως περισσότερο απέβλεπαν στην πλήρη απαξίωση της εργασίας και της καθίζησης των κυριαρχικών και εργασιακών δικαιωμάτων και λιγότερο στο να σωθεί η ελληνική οικονομία.

Τον Δεκέμβριο του 2012 ολοκληρώνεται η επαναφορά ελληνικών ομολόγων αξίας 31,9 δισ. ευρώ από την οποία προκύπτει καθαρή διαγραφή 20 δισ. ευρώ. Παράλληλα αποφασίζεται η εκταμίευση δόσης ύψους 52,5 δισ, ευρώ.

Ο Γενάρης του 2013 πιστοποιεί και επίσημα πλέον πως αυτό που εφάρμοσε στη χώρα μας το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ήταν λάθος! Εκπρόσωπος του ΔΝΤ τότε, παραδέχεται : «Εάν γυρίσουμε πίσω στο 2010, αν μπορέσουμε να θυμηθούμε όλοι και νομίζω ότι είναι δίκαιο να το πω, όλοι ήταν αρκετά αισιόδοξοι σε ότι αφορά τις προβλέψεις για την ανάκαμψη της Ελλάδας. Γιατί; Εξηγήθηκε νομίζω και στις συνεντεύξεις της προηγούμενης εβδομάδας. Υπήρχαν αρκετοί λόγοι.

Συμπεριελάμβαναν το βάθος και την παρατεταμένη φύση της ευρωπαϊκής κρίσης αυτής καθ’ εαυτής. Αλλά και την πολιτική κρίση στην Ελλάδα. Και τα δύο επηρέασαν σημαντικά την οικονομική εμπιστοσύνη και καθυστέρησαν την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. Αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό πλαίσιο για τον τρόπο που σκεφτόταν ο κόσμος για το ελληνικό πρόγραμμα το 2010. Αυτές ήταν οι συνθήκες τότε. Όταν έγινε εμφανές ότι οι συνθήκες ήταν διαφορετικές απ’ ότι υπολογίστηκε, εμείς βεβαίως κινηθήκαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε για να επικαιροποιήσουμε τον πολλαπλασιαστή μας... και η κάθε χώρα είναι πολύ διαφορετική». (Δηλώσεις Πολ Τομσεν, επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ).


Τον Μάρτιο του 2013 επιστρέφουν στο Σύνταγμα οι Αγανακτισμένοι. Τον Απρίλιο του 2013 ολοκληρώνονται οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα από τις οποίες προκύπτει συμφωνία για τις απολύσεις στο Δημόσιο, 15.000 απολύσεις ως το τέλος του 2014, χωρίς την απαίτηση λήψης πρόσθετων δημοσιονομικών μέτρων.

Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε μία κατάσταση κοινωνικής και παραγωγικής καθίζησης. Οι δύο αυτές σοβαρές συνέπειες των Μνημονίων έχουν δημιουργήσει το φαύλο κύκλο της ύφεσης και της εκρηκτικής αύξησης της ανεργίας.

Παράλληλα, δεν είναι λίγες οι φωνές που μιλούν για «βαθύτατη αποσύνθεση του παλιού πολιτικού συστήματος».

Η εκλογική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ ήταν το πιο φανερό και πιο ξεκάθαρο σημάδι αυτής της εξέλιξης. Από το 45% δημοσκοπικά βρέθηκε στο 6 με 7%. Κατάρρευση, δηλαδή, του κεντρώου αριστερού χώρου. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, υπήρξε ανησυχητική άνοδος της Χρυσής Αυγής.

Και η Νέα Δημοκρατία, όμως, παρουσίασε εκλογική κατάρρευση. Αναλυτές της εποχής επεσήμαναν μεταξύ άλλων: «Οι παλιοί κομματικοί μηχανισμοί ξέρετε είναι πάρα πολύ ενσωματωμένοι μέσα στις συνειδήσεις των ανθρώπων και έχουν τέτοιες συνδέσεις με την πολιτική και την οικονομική ζωή αυτού του τόπου που το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο, παρά τις προσπάθειες που κατά διαστήματα βλέπετε ότι γίνονται, να έχουμε ένα διαφορετικό πολιτικό σκηνικό στη χώρα με την ανάδυση νέων κομμάτων με πιθανότητες να κυβερνήσουν». Νέοι σχηματισμοί κομμάτων στη διάρκεια της κρίσης, όπως γεννήθηκαν, έτσι κι έσβησαν.

Από το «προσπαθούμε να το κάνουμε διαφορετικά» (Στ.Θεοδωράκης, Συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του νέου κόμματος «Το Ποτάμι») μέχρι το... τα κάνουμε όλα ίδια, αποδείχθηκε μια ανάσα δρόμου. Ήταν σε εκείνη την συνέντευξη τύπου –την πρώτη- που ο Στ.Θεοδωράκης προσπαθούσε να πείσει ψευδόμενος πως «η Ευρώπη υπερασπίζεται την ενότητα του διαφορετικού». Ένα μικρό πέρασμα από την Υγεία, την Ασφάλιση, την Εργασία, την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Ιδιωτικό Τομέα, την Ανεργία, τις Αυτοκτονίες και, και, και... αρκεί κάποιος για να καταλάβει το πόσο η Ευρώπη υπερασπίζεται το «διαφορετικό». Το πόσο εύκολο είναι να στήσεις νέα καριέρα, ψευδόμενος...

Τέτοιες στιγμές πολύτιμο απάγκιο οι στίχοι του Νίκου Γκάτσου στο «Μάνα μου Ελλάς»... «Μα τώρα που η φωτιά φουντώνει πάλι/εσύ κοιτάς τα αρχαία σου τα κάλλη/και στις αρένες του κόσμου μάνα μου Ελλάς/το ίδιο ψέμα πάντα κουβαλάς».

www.newsbomb.gr
http://www.logiosermis.net/2015/07/2010-2015.html#.VZbmA1IpfXo

Ένας "Ζουρλός" να τραβήξει μπροστά δεν υπάρχει;


Πρώτη φορά "Αριστερά" και τα καμπανέλια μας αερίζονται κινούμενα αριστερά και δεξιά ω σαν το εκκρεμές!!!

 Κύριε Τσίπρα έχεις κάνει εγκλήματα...
Όχι μόνο, γιατί διαπραγματεύεσαι με τους Λύκους μια βιώσιμη συμφωνία για τα Πρόβατα...
Όχι μόνο, γιατί κωλοτουμπιάζεις καθημερινά σε μικρότερα ή μεγαλύτερα ζητήματα του προεκλογικού σου λόγου...

Γιατί και εσύ δεν έχεις τα απαραίτητα "ζουράρικα μέζεα", είτε να υπερασπιστείς μέχρι τέλους το προεκλογικό σου παραμύθι, είτε να βγεις ευθαρσώς και να πεις "μάγκες, το παραμύθι μου τίγκαρε στους δράκους και προκειμένου να με καρβουνιάσουν, βάλτε τα πόδια στους ώμους και τρέχτε"!!!

Να φας τα μπινελίκια σου, να ενταφιαστεί η Ελληνική "Αριστερά" και τυπικά, αφού ουσιαστικά είναι θαμμένη 35 χρόνια τώρα και να προχωρήσει η "ζωή" μας, διαβαίνοντας ξεβράκωτοι στα αγγούρια, όπως χρόνια τώρα.

Εγκληματείς όμως Αλέκο, κυρίως διότι, όπως και ο Κωστάκης ο PSP 10 χρόνια πριν, βγήκες στην εξουσία με Σύνθημα την "Κάθαρση" και τελικώς, οι μόνοι που κινδυνεύουμε με στεγνό καθάρισμα είμαστε οι φτωχοδιάβολοι της κοινωνίας!!!

Θεώρησες σωστό, η πρώτη κίνηση της "Αριστερής Κυβέρνησης" να είναι η επανεκκίνηση της ΕΡΤ, ενώ θα έπρεπε να είναι το Ξεβρόμισμα του τόπου από τα λαμόγια, τους καρχαρίες, τους καταχραστές, τους εκμεταλλευτές!!!

Ξέρεις τώρα...εκείνους που διατηρούν επιχειρήσεις, κανάλια και σταθμούς με απλήρωτα δάνεια και εργαζόμενους. Εκείνους, που 7 χρόνια τώρα προσπαθούν να πείσουν νυχθημερόν τους πεινασμένους, πως φταίνε οι ίδιοι για την πείνα τους, λόγω των "λανθασμένων επιλογών τους", όπως δήλωσε και η ποταμίσια τσιπούρα τις προάλλες!!!

Εκείνους, οι οποίοι με το δημόσιο λειτούργημα που ασκούσαν και τη θέση που ζέσταινε τον κώλο τους θησαύρισαν, έβγαλαν τα φράγκα τους έξω παρανόμως, λαδώνονταν διαρκώς και ζούσαν στην υγειά των κορόιδων!!!

Έπρεπε ήδη να είναι φυλακή όλοι τους με συνοπτικές διαδικασίες...και αν φοβόσουν ότι θα σε χαρακτήριζαν "αντιδημοκράτη", θα μπορούσες κάλλιστα να δημεύσεις περιουσίες, να κλείσεις τα τσοντοκάναλα και να προσφέρεις φαΐ και εργασία σε όλους όσοι τα έχουν ανάγκη!!!

Και δυστυχώς όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα που κατοικείται στην πλειονότητά της από Έλληνες Χέστες. Έλληνες χωρίς κουράγιο, χωρίς βιώματα, αλλά όπως φαίνεται με μπόλικο "λίπος" ακόμη. Διότι, μόνο υπό την παρουσία λίπους, μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται για την ΟΝΕ, το Ευρώ και τις Τράπεζες!!!

Δυστυχώς, ακόμη και η γηραιά γενιά αυτής της χώρας δεν πρόλαβε να ενηλικιωθεί στην Κατοχή, να πολεμήσει, να εξοριστεί. Και όσοι θυμούνται αμυδρά τι έχει περάσει αυτός ο λαός από τους φίλους μας τους Ευρωπαίους, δυστυχώς δεν έχουν εμπνεύσει τα παιδιά και τα εγγόνια τους σχετικά με το τι πραγματικά σημαίνει Αντίσταση.

Ποιό δημοψήφισμα τώρα και ποιός εθνικός διχασμός και κουραφέξαλα; Ο "λαός" στην Ελλάδα έχει δεκαετίες τώρα μπολιαστεί με τη συμφεροντολαγνία και το συντεχνιασμό, που ακόμη και υπό συνθήκες εξαθλίωσης δεν μπορεί καν να αναλογιστεί την ύπαρξη Συλλογικού και Κοινωνικού Συμφέροντος!!!

Περιμένω χρόνια τώρα το ΚΚΕ να βγει ευθαρσώς, να "σιχτιρίσει" και τη βουλή και το σύστημα και τα τσιράκια της "δημοκρατίας" μας και να σηκώσει μπαντιέρα με όσους "πιστούς" μπορούν να ακολουθήσουν.

Εκτός και αν όλοι πλέον γνωρίζουν ότι στην εποχή του "Κουμπιού", όπου ένας πόλεμος Οικονομικός ή Πραγματικός πραγματοποιείται με το πάτημά του, δεν μπορούμε να σηκωθούμε από τον Καναπέ και να πάρουμε το δρόμο για τα βουνά, τα λαγκάδια και τα ποτάμια. Δεν γίνεται να περιμένουμε άλλο μάγκες τις διαθέσεις του κόσμου, διότι πολύ απλά στη σύγχρονη, σημερινή Ελλάδα δεν υπάρχει "κόσμος" και "διάθεση" με την γνωστή Μαρξιστική ή Λενινιστική Έννοια. Αν υφίστανται οι αντικειμενικοί παράγοντες για τον ξεσηκωμό μια Μερίδας Ελλήνων, πάρτε την Πρωτοβουλία να δώσετε το έναυσμα!!!

Πάρτε την απόφαση για τον Ξεσηκωμό!!! Η Επάρκεια του Υποκειμενικού Παράγοντα να φτάσουμε ως το τέλος, ας κριθεί στην πράξη επιτέλους. Έτσι κρίνεται πάντοτε άλλωστε σε όλες τις γωνιές του κόσμου!!! Επαναστάσεις και εξεγέρσεις, που είχαν όλες τις προϋποθέσεις επιτυχίας, απέτυχαν παταγωδώς, ενώ την ίδια ώρα η Πρωτοβουλία μιας "Καραβιάς" Ζουρλών κάπου αλλού έφεραν τα πάνω κάτω!!!

Στο κάτω κάτω, όσο κι αν φαντάζει παράταιρο, 2500 χρόνια πριν, ένας μεγάλος Έλληνας Παπατζής έβγαινε στην Εκκλησία του Δήμου και έπειθε την Αθήνα και τους Αθηναίους να ξεκινήσουν με τριήρεις για τη Σικελία. Τράβαγαν για την εκστρατεία, προς όφελος του επεκτατισμού τους και της μεγέθυνσης του πλούτου τους.

Αν τέτοια εγχειρήματα ήταν δυνατά τότε, αν ο Τσε μπούκαρε με τον Φιντέλ στο καράβι για την Κούβα, αν ο Σπάρτακος από τις αρένες βρέθηκε στα βουνά για στοιχειώδη ελευθερία, αν ο Λένιν στηριγμένος σε Αγρότες περισσότερο από τους Εργάτες της Ρωσίας άναβε τη φωτιά μέσα από ένα Τρένο, αν στο Κιλελέρ ο Εργάτης Γης αποφάσιζε να πεθάνει παρά να ζει χωρίς ένα κομμάτι γης,  γιατί δεν μπορεί να ληφθεί η Απόφαση στη σύγχρονη Ελλάδα;

Είμαστε τόσο χέστες;
Μας λείπουν τόσο πολύ τα απαραίτητα βιώματα, οι παραστάσεις, οι αναμνήσεις;
Έχουν καταφέρει πράγματι να μας τρομοκρατήσουν τόσο και δεν ξεκουνιέται κανείς;
Είμαστε τόσο εξαρτώμενοι από τις τσέπες των αφεντικών, μικροαστίζουμε ακόμη και σήμερα τόσο πολύ;

Ένας "Ζουρλός" να τραβήξει μπροστά δεν υπάρχει;
Δε θα είναι μόνος του...θα βρεθούν κάμποσοι να ακολουθήσουν!!!

Τσάγια!!!


 Θεόφραστος
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/blog-post_6.html

ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΕΔΡΑ.... ΒΕΡΟΛΙΝΟ !! ΟΧΙ ΠΑΛΙΑ, ΤΟ 2013 ΛΕΜΕ

 



http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/07/2013.html

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΟ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ!! ΠΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…! ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΙ;;;; TO ΧΑΡΑΓΜΑ;

Πρίν καλά καλά τελειώσει ἡ Ἡμερίδα τῆς Ἑστίας Πατερικῶν Μελετῶν μέ θέμα «ΚΟΙΝΩΝΙΑ χωρίς ΜΕΤΡΗΤΑ. ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ἤ ΕΦΙΑΛΤΗΣ;» τήν Κυριακή 28/6/2015, ἀνακοινώθηκαν οἱ κεφαλαιακοί περιορισμοί (capital controls) στή χρήση τῶν μετρητῶν.
Πρόκειται γιά μία ἄσχημη ἐξέλιξη στήν ἱστορία πού ξεκίνησε μέ τήν ἀναγγελία τοῦ δημοψηφίσματος.

Στό πλαίσιο τῶν κεφαλαιακῶν περιορισμῶν ἀνακοινώθηκε ὅτι:

Στά ΑΤΜ μέ τή χρήση χρεωστικῆς/πιστωτικῆς κάρτας θά γίνονται ἀναλήψεις μέχρι 60 εὐρώ τήν ἡμέρα. Ἀπό τά ταμεῖα τῶν Τραπεζῶν δέν θά μπορεῖ κάποιος νά κάνει αὐτή τήν ἀνάληψη τῶν 60 εὐρώ τήν ἡμέρα, μιᾶς καί οἱ Τράπεζες θά μείνουν κλειστές περισσότερο ἀπό μία ἑβδομάδα.

Δέν ὑπάρχει κανένας περιορισμός γιά τή χρήση τῶν πιστωτικῶν καί χρεωστικῶν καρτῶν στά καταστήματα.

Δέν ἦταν ἀντικείμενο τῆς ἡμερίδας τό νόμισμα μέ τό ὁποῖο θά γίνονται οἱ συναλλαγές στή χώρα μας. Ἀνεξαρτήτως τοῦ νομίσματος, ἕνα ἀπό τά συμπεράσματα τῆς ἡμερίδας εἶναι, ὅτι πρέπει νά ὑπάρχει ὑλικό, φυσικό, μεταλλικό καί ἔγχαρτο χρῆμα, νά ὑπάρχουν ΜΕΤΡΗΤΑ γιά τίς συναλλαγές τῶν πολιτῶν. Εἶναι ζήτημα ζωτικῆς σημασίας γιά τήν ὀρθή λειτουργία τῆς κοινωνίας. (Δεῖτε ἀναλυτικά τίς εἰσηγήσεις τῶν εἰσηγητῶν πού θά ἀναρτηθοῦν σύντομα στό διαδίκτυο).

Μέ τίς ἀποφάσεις ὅμως πού ἐλήφθησαν στό πλαίσιο τῶν capital controls, δηλ. ἐπιβάλλοντας περιορισμό τῆς χρήσης τῶν μετρητῶν καί ταυτόχρονα, μήν ἐπιβάλλοντας ἀντίστοιχο/ἰσόποσο περιορισμό στήν διενέργεια ἠλεκτρονικῶν συναλλαγῶν, δημιουργήθηκε ἕνας ἰδιότυπος ρατσισμός εἰς βάρος αὐτῶν πού δέν ἔχουν κάρτες, ἤ δέν ἐπιθυμοῦν συναλλαγές μέ κάρτες. Πρόκειται οὐσιαστικά γιά ἄμεση, ἐκβιαστική προώθηση τῆς «ἀχρήματης» κοινωνίας δηλ. αὐτό ἀκριβῶς τό θέμα πού πραγματεύθηκε ἡ ἡμερίδα, ὅπου τά ἀρνητικά στοιχεῖα τῆς «ἀχρήματης» κοινωνίας τόσο εὔστοχα παρουσίασαν οἱ εἰσηγητές.

Στό πλαίσιο στοιχειώδους κοινωνικῆς δικαιοσύνης καί ἰσότητας, θά πρέπει εἴτε νά ἐπιβληθοῦν περιορισμοί καί στίς ἠλεκτρονικές συναλλαγές, ὅμοιοι μέ αὐτούς τῶν χρηματικῶν εἴτε νά αὐξηθεῖ (π.χ. στά 300€ ὅπως ἔγινε στήν Κύπρο) τό ἡμερήσιο ὅριο ἀναλήψεων ΚΑΙ ἀπό τά ταμεῖα τῶν τραπεζῶν. Ἀλλιῶς θά ἔχουμε οἰκογένειες πού θά ἔχουν χρήματα στίς τραπεζικές τους καταθέσεις καί ἐπειδή ἔχουν Κάρτες θά μποροῦν νά συναλλάσσονται στά καταστήματα (ἐμπορικά, Super Markets, βενζινάδικα κλπ) καί οἰκογένειες οἱ ὁποῖες θά ἔχουν χρήματα στίς τραπεζικές τους καταθέσεις ἀλλά ἐπειδή ΔΕΝ θά ἔχουν Κάρτες, ΔΕΝ θά μποροῦν νά συναλλάσσονται.

Τέλος ἕνα ἀκόμη στοιχεῖο διάκρισης, πού προέκυψε τήν Τρίτη 30/06/2015, εἶναι τό γεγονός ὅτι ἀπό τά γκισέ τῶν τραπεζῶν οἱ συνταξιοῦχοι μποροῦν νά εἰσπράττουν 120 € τήν ἑβδομάδα, ἐνῶ ἀπό τά ΑΤΜ, μέ Κάρτα, 60€ τήν ἡμέρα, δηλ. 420€ τήν ἑβδομάδα (7ἡμέρεςΧ60€ τήν ἡμέρα)! Γιατί γίνεται αὐτή ἡ διάκριση; Ἄλλα εἶναι τά € τῶν ΑΤΜ καί ἄλλα τῶν ταμείων; Ὄχι βέβαια! Παράλληλα, μετά τό ταμεῖο στέλνουν τούς ἡλικιωμένους σέ ἄλλο γραφεῖο στήν Τράπεζα γιά νά αἰτηθοῦν τήν ἔκδοση χρεωστικῆς Κάρτας. Μόνο ὅσοι ἐθελοτυφλοῦν δέν βλέπουν ὅτι ὁ στόχος εἶναι ἡ «ἀχρήματη» κοινωνία. Μέ ἀφορμή ἤ/καί πρόφαση τήν κρίση, ἐξωθοῦνται οἱ πολῖτες στήν ἐκβιαστική χρήση τῶν Καρτῶν.

Δέν γνωρίζουμε ἐάν ἡ ἀπόφαση γιά τήν ἐκβιαστική ἐπιβολή τῆς «Ἀχρήματης» Κοινωνίας πού βλέπουμε σήμερα στή ζωή μας εἶναι σχεδιασμός πού ἔρχεται ἀπό παλιά, καί σήμερα ἁπλά ξεκινάει ἡ ὑλοποίησή του, ἤ ἐάν προέκυψε ξαφνικά ἀπό ἔκτακτες καταστάσεις. Σέ κάθε περίπτωση ὅμως, σήμερα, ἡ διάκριση καί ὁ ἀποκλεισμός ἀπό τίς συναλλαγές τῶν πολιτῶν, πού δέν ἔχουν ἤ/καί δέν θέλουν νά ἔχουν Κάρτες, πρέπει νά ἀποκατασταθεῖ.

oimos-athina

ΒΟΜΒΑ ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ 65/28-6-2015 ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !


πνπ για κλεισιμο τραπεζων 
ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ: «… είναι πράγματι απαράδεκτο σε μια Ευρώπη της αλληλεγγύης και του αλληλοσεβασμού , να έχουμε αυτές τις εικόνες της ντροπήςΝα κλείνουν τις τράπεζες , ακριβώς επειδή η κυβέρνηση αποφάσισε να δοθεί ο λόγος στο λαό…» !!!!!!!!!!!!!!!!! ( στο βίντεο του πρώτου διαγγέλματος , από το 2.43 λεπτό και μετά )

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ… ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ , ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ , ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ , ΣΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ , ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ , ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΑΣ , ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΑΣ , ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ … ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΚΙΣΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΤΕ ΕΝΑ 50ΕΥΡΟ… 
11667942_1153155321376687_664720967_n
11720049_1153155551376664_1758330900_n
………………………………………………………………..
……………………………………………………………….
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 
 

«Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»!

KIS 2
Ένας διαφορετικός Σώρρας αποκαλύπτει...
Ο Αρτέμης Σώρρας, ο επενδυτής που διατείνεται ότι διαθέτει και έχει καταθέσει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του δημοσίου χρέους της χώρας, δεν είναι απλά αυτός, όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι και ο άνθρωπος που ψάχνει στις ατραπούς και τα βάθη της ελληνικής Ιστορίας και έχει βρει τις προδοσίες εκείνες που καταδυναστεύουν την χώρα  και τον λαό. Σε συνέντευξή του στους «Νέους Ανθρώπους», αποκαλύπτει ονόματα που ευθύνονται για την καταστροφή του τόπου αλλά που περιέργως έχουν μείνει στο απυρόβλητο. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο κ. Σώρρας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο, αλλά και η οικογένεια Ρότσαϊλντ που κατέχει το 94% της Τράπεζας της Ελλάδος και το 94% της Εθνικής Τράπεζας, μαζί με τον Σημίτη έχουν ρίξει στον καιάδα τον λαό και την χώρα. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχουν τα όσα αναφέρει για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την Εκκλησία η οποία, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, συνταυτίζονται με τους Ρότσάϊλντ και το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο, μια και ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης καταγγέλλει τον κ. Κουβέλη ότι διαθέτει πλειάδα ακινήτων που τα έχει εγγράψει στο Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο, για να μην φορολογηθεί. Ως «Νέοι Άνθρωποι» οφείλουμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, ωστόσο επειδή όσα αποκαλύπτει ο επιχειρηματίας είναι συγκλονιστικά, καλούμε τον Αρχιεπίσκοπο και τον κ. Κουβέλη να απαντήσουν.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κύριε Σώρρα, πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τους Ρότσαϊλντ και για το ότι κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής και της Τράπεζας της Ελλάδος.
Σώρρας:  Έτσι είναι. Οι Ρότσαϊλντ έβαλαν πόδι στην χώρα μας από το 1824. Από τους Ρότσαϊλντ  είχαμε πάρει τα πρώτα δύο δάνεια για την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους.  Τα δάνεια  αυτά τα αποπληρώσαμε το 2000. Το 1841 ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το 55% της Τράπεζας να το κατέχει η οικογένεια Ρότσάϊλντ. Αντιλαμβάνεστε ότι είχαμε καθολική διοίκηση του κράτους μας από τη συγκεκριμένη οικογένεια. Η Εθνική Τράπεζα έκοβε και τα ομόλογα και τα λεφτά και είχε τη διοίκηση. Το παράδοξο είναι ότι το καταστατικό της Τράπεζας έχει ένα όρο στο άρθρο 48 , που λέει ότι ποτέ, κανένας άλλος φορέας ή κράτος δεν μπορεί να ελέγξει την Τράπεζα. Αυτό την κάνει παράνομη. Δεν μπορεί να την ελέγξει το κράτος; Δηλαδή μιλάμε για παρακράτος μέσα στο κράτος; Το μετοχολόγιο όλων των Τραπεζών και του Χρηματιστηρίου, το έχει η Εθνική. Το μετοχολόγιο μπορεί να το έχει μόνο το κράτος. Βέβαια, μας είχανε πείσει ότι η Εθνική ήταν κρατική, σήμερα όμως,  μαθαίνεται ότι δεν είναι κρατική. Το μετοχολόγιο μπορεί να αλλοιωθεί, να κρύψουν στοιχεία και το έχει ως ιδιοκτησία της η Εθνική. Όπως επίσης, η Εθνική έχει και το Παρακαταθηκών και Δανείων
Προφανώς  όταν λέτε Εθνική Τράπεζα εννοείτε το πάντρεμα  Εθνικής-Ρότσάϊλντ.
Σώρρας: Βεβαίως. Το 1928 άνοιξε η Τράπεζα της Ελλάδος, με 400 εκατομμύρια δραχμές κεφάλαιο και η Εθνική Τράπεζα μεταβίβασε το δικαίωμα στην νέα Τράπεζα, να κόβει νόμισμα.
Και η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκε στους Ρότσάϊλντ;
Σώρρας: Σχεδόν ολόκληρη. Τα δύο τεράστια ιδρύματα λοιπόν, η Εθνική και η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ιδιοκτησίας Ρότσάϊλντ.
Αυτή τη στιγμή οι Ρότσαϊλντ, τι ποσοστό κατέχουν σε Εθνική και Τράπεζα Ελλάδος;
Σώρρας: 94% στην μία και 94% στην άλλη Τράπεζα! Και μετά θέλουμε να μάθουμε τι φταίει στην Ελλάδα;
Τι σχέση έχει η οικογένεια Ρότσαϊλντ με το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο;
Σώρρας: Οι Ρότσαϊλντ είναι αυτοί που ίδρυσαν  το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, το 1890 μία Κοινότητα Ισραηλινών, 250 άτομα που είναι στην Ελλάδα, στήνουν μία αδελφότητα, το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ). Πρόεδρος ήταν ο Κάρολος Ρότσάϊλντ, ο οποίος υπέγραψε ως Ασκανάζι. Το λέω, για να διευκρινίσω ότι οι Ασκανάζι δεν είναι από τους Εβραίους που σφάξανε επί Χίτλερ.
Το 1920 ο Βενιζέλος, ο οποίος δεν ήταν Έλληνας αλλά Εβραίος και λεγόταν «Μπενί Σελόμ», παίρνει το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ) και το κάνει Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Τα στοιχεία σάς τα έχω παραθέσει με όλα τα σχετικά ΦΕΚ. Το έκανε κράτος δηλαδή!!!
Το έκανε δηλαδή, σαν μια δεύτερη Εκκλησία. Διότι και η Εκκλησία μας, αν δεν κάνω λάθος, είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.
Σώρρας: Ναι, αλλά μ’ ένα τελείως διαφορετικό καταστατικό.
Θα μπορούσε να αντιτάξει κανείς από την πλευρά του ΚΙΣ το επιχείρημα ότι “αφού και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δεν είμαστε οι μόνοι! Είναι κάτι που υπάρχει ήδη”. Τι απάντηση δίνετε;
Σώρρας: Και αυτό είναι παράνομο. Πώς μπορεί η Εκκλησία να είναι κράτος μέσα στο κράτος; Μπορεί να έχει ένα κράτος όπως το Βατικανό και να κάνει ό,τι θέλει. Δεν επιτρέπει όμως  το κράτος στην  Εκκλησία,  να λειτουργεί μέσα στο κράτος μου και να κάνει ό,τι θέλει. Το ΚΙΣ έχει αυτή τη χειρότερη δομή. Στο ΚΙΣ έχουν δικαίωμα να κάνουν εισαγωγές απ’ όπου θέλουν, χωρίς να πληρώνουν φόρους ούτε καν χαρτόσημο.
Ενώ η Εκκλησία δεν κάνει...
Σώρρας: Δεν κάνει κι αν κάνει, θα κάνει για τις ανάγκες της. Η Εκκλησία δεν παράγει κάτι. Με αυτό που έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος άνοιξε μια κερκόπορτα, γιατί με την ίδια λογική θα έρθει η αδελφότητα των μουσουλμάνων και θα ανοίξουν άλλο ένα κράτος εδώ μέσα, ή οι ευαγγελικοί, οι χιλιαστές και πάει λέγοντας. Η πράξη του Βενιζέλου ήταν έγκλημα κατά του λαού και του κράτους. Το έγκλημα συνεχίστηκε και επί Σημίτη, που είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής. Λέγεται Ααρόν Αβουρί.  Το 1996 έβγαλε ένα νόμο, να μπορούν να μπαίνουν στο ΚΙΣ και Έλληνες, που σημαίνει ότι όποιος μπαίνει μέσα, είναι αφορολόγητος.
Δηλαδή είναι σαν να έφτιαξαν «off shore» μέσα στο ελληνικό κράτος;
Σώρρας: Σας είπα, παρακράτος. Και την ίδια ώρα συζητάμε ότι όποιος χρωστάει 5.000 ευρώ θα πρέπει να πάει φυλακή. Την ίδια ώρα που υπάρχει μία ολόκληρη αφορολόγητη Ελλάδα μέσα στο ΚΙΣ. Όταν ο Έλληνας επιχειρηματίας, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον ΚΙΣ. Φαντασθείτε ένα Έλληνα επιχειρηματία που πληρώνει φόρο εισαγωγής, πληρώνει ΦΠΑ 23%, πληρώνει φόρο εισοδήματος 35%, πληρώνει όλα τα ταμεία του και αυτοί στον ΚΙΣ δεν πληρώνουν τίποτε. Όλο αυτό το σύστημα, σκοτώνει την Ελλάδα, σκοτώνει το εμπόριο και τη ζωή της χώρας.
Η τρόικα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;
Σώρρας:  Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά; Η τρόικα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τι έκανε; Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί;  Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μας μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, και μας σκοτώνουν! Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους, σκοτώνουν τα ίδια τους τα  αδέλφια.
Πού αλλού έχει διεισδύσει το ΚΙΣ;
Σώρρας: Θα σας πω το εξής και κρατηθείτε, 11 άτομα από τον ΚΙΣ βρίσκονται στον 1ο όροφο του Υπουργείου Παιδείας ως σύμβουλοι και ελέγχουν τα βιβλία που βγαίνουν προς τα έξω και διδάσκονται τα παιδιά μας!
Σοβαρολογείτε τώρα;
Σώρρας: Με βλέπετε να κάνω πλάκα; Ναι, υπάρχουν 11 μέλη του ΚΙΣ που ελέγχουν τα βιβλία της ιστορίας ή των Θρησκευτικών που προωθούνται στα σχολεία. Εμείς δεν πήγαμε ποτέ στο Τελ Αβίβ να βάλουμε τέτοια θέματα.
Συγγνώμη κύριε Σώρρα, καλά οι πολιτικοί μας ταγοί, μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι εβραϊκής καταγωγής και  κάνουν την πολιτική τους, η Εκκλησία όμως δεν θα έπρεπε να μιλήσει γι’ αυτό που συντελείται σε βάρος της διδασκαλίας των παιδιών μας; Τουλάχιστον, έτσι όπως το περιγράφετε. Εάν είναι έτσι.
Σώρρας:  Όπως ακριβώς σας τα λέω είναι κι ακόμα χειρότερα. Τι εννοώ: Γνωρίζετε ότι  Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος; Όπως το ακούσατε: η Εκκλησία έχει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην Εθνική Τράπεζα και είναι αγκαλιά με τους Ρότσάϊλντ! Από το 1841 που ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα, με ειδικό καταστατικό που δεν μπορεί να αλλάξει, ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος! Εμένα και τον οποιοδήποτε Έλληνα, δεν θα τον έβαζε ο Ρότσαϊλντ μέσα στο μαγαζί του. Βάζει όμως την Εκκλησία, που σημαίνει ότι είχανε πολλά μαζί. Από τότε μέχρι τώρα κοντεύουν να περάσουν 200 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια από τους  Πατέρες της Εκκλησίας, κανένας δεν είδε τίποτε στραβό; Η χώρα μας έχει πτωχεύσει τέσσερις φορές και δεν είδαν τίποτε άσχημο, να μιλήσουν για το τι γίνεται μέσα στην Εθνική Τράπεζα;
Θέσατε τους προβληματισμούς σας στην ηγεσία της Εκκλησίας μας;
Σώρρας: Βεβαίως. Επισκέφθηκα πριν από λίγο καιρό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, μαζί με έναν αξιωματούχο της Εκκλησίας από Αμερική και του έθεσα το ζήτημα. Μου απάντησε ότι ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος, λειτουργεί στην Εθνική μέσω του αντιπροσώπου του, που είναι ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων όμως, όπως και ο κάθε Μητροπολίτης είναι «παιδί» δικό του, είναι ο άνθρωπός του μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Δεν είδε λοιπόν κανένας τίποτα; Ωραία, και πείτε ότι μέχρι τώρα δεν ξέρατε. Σας το δηλώνω εγώ λοιπόν ότι είστε αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Τι θα κάνετε από ‘δω και πέρα; Αυτοί λοιπόν οι «Άγιοι Πατέρες» όπως τους αποκαλούν, εγώ δεν τους λέω έτσι, θα πρέπει να βγουν και να μιλήσουν. Να πάρουν πειστική θέση. Η Εκκλησία είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ! Ο ελληνικός χριστιανικός λαός στηρίζει και πιστεύει στην Εκκλησία, για να δείχνει ότι συνταυτίζεται και συμπορεύεται με τους Ρότσάϊλντ;
Τι θέση θα περιμένατε να πάρει ο Ιερώνυμος;
Σώρρας: Να φύγει η Εκκλησία από αυτή την πλέμπα. Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετεί ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία, αν όχι του λαού; Βγαίνει κάθε μέρα στον άμβωνα. Τι λέει; Στους Έλληνες και στους χριστιανούς μιλάει. Οφείλει να σηκωθεί και να φύγει από την Αντιπροεδρία της Εθνικής Τράπεζας όπου είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ.
Προτείνετε κάποια λύση;
Σώρρας: Θέλω αύριο κιόλας, να γίνει ερώτηση απ’ όλους τους βουλευτές και είναι μέσα στον θεσμικό τους ρόλο, να μάθουν ποιοι Έλληνες και πολιτικοί είναι μέσα στον ΚΙΣ. Συζητάνε ότι είναι το 2% του πληθυσμού μας! Δηλαδή το 2% κατέχει το 65% του πλούτου της χώρας μας, αφορολόγητο; Και συζητάνε αυτοί οι κύριοι, τι θα κάνουν για τους εργαζόμενους, τι θα κάνουν για τις εταιρείες; Σας δίνω και μια πληροφορία: ο κ. Κουβέλης έχει 80 ακίνητα και τα έχει γράψει στο ΚΙΣ!  Και όχι μόνον αυτό: ο κ. Κουβέλης έχει υπάρξει σύμβουλος του ΚΙΣ. Να μας δώσει η Κυβέρνηση έναν κατάλογο του ΚΙΣ να ξέρουμε ποιοι εθνοπατέρες είναι μέσα και μας κοροϊδεύουν!
Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr">vrachiolidis@yahoo.gr

http://www.elora.gr/portal/to-proto-thema/

Ανατριχιαστική παρέμβαση τηλεθεατή σε κεντρικό δελτίο υπέρ του ΟΧΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με λόγια σταράτα!

Στην εκπομπή ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ του Άκη Παυλόπουλου στο blue sky, η τηλεφωνική παρέμβαση ενός τηλεθεατή απλά τα σπάει…...
.....



http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_738.html

ΜΟΝΟ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !

venizelosvonapartepaulαρχείο λήψηςkaramanlis-570papandreou_111016851_10201886502579259_2021982320_nΛΑΓΚΑΡΝΤ 1menoume_eyropi21932e8c910d0290b5e1107bdacc2b1af3_XLcebaceb1cebcceafcebdceb7cf82
ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΚΘΑΜΒΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΗΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!! ΡΕ ΖΩΑ ΡΕ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΡΕ ΒΑΜΠΙΡ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΤΕΣΤΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΡΕ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ !!! 
Και ξαφνικά μας προέκυψε και παρέμβαση…Παύλου Γλύξμπουργκ για το δημοψήφισμα (Video)
paul!SAMARAS466863221imagesΕφιάλτης-290x240
ΑΝΤΕ… ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ !!!!
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!! ΜΟΝΟ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! ΜΟΝΟ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ !!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ… Κανένα κράτος δεν έχει φύγει και δεν υπάρχουν διατάξεις που να προβλέπουν οικειοθελή απομάκρυνση ή αποβολή.
[ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ
http://europa.eu/scadplus/constitution/membership_el.htm
Οι σημερινές συνθήκες προβλέπουν τη δυνατότητα αναστολής του δικαιώματος συμμετοχής στην Ένωση , αν διαπιστωθεί η ύπαρξη σοβαρής και διαρκούς παραβίασης από κράτος μέλος των θεμελιωδών αξιών της Ένωσης (άρθρο 7 της συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση). Σε αυτήν την περίπτωση, το Συμβούλιο δύναται να αναστείλει το δικαίωμα ψήφου αυτού του κράτους μέλους, καθώς επίσης και ορισμένα άλλα από τα δικαιώματά του. Η συνταγματική συνθήκη δεν εισάγει βασικές αλλαγές στις διατάξεις αυτές, οι οποίες καθορίζονται στο άρθρο Ι-59. Διαγράφηκε μόνο η πιθανή διαβούλευση ανεξάρτητων προσωπικοτήτων («επιτροπή σοφών»). Όσον αφορά τη διεξαγωγή ψηφοφοριών στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στο Συμβούλιο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ισχύουν ειδικές πλειοψηφίες δεδομένων των συνεπειών που έχουν τέτοιου είδους αποφάσεις.
ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
Στις υφιστάμενες συνθήκες δεν προβλέπεται ρήτρα αποχώρησης για κάποιο κράτος μέλος που επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ένωση και οι εν λόγω συνθήκες έχουν συναφθεί με αόριστη διάρκεια. Το μόνο προηγούμενο σχετικώς υπήρξε η αποχώρηση της Γροιλανδίας το 1985. Η εν λόγω μεταβολή εδαφικής εφαρμογής των συνθηκών κατέστη δυνατή έπειτα από τροποποίηση των συνθηκών που κυρώθηκε από όλα τα κράτη μέλη. Το Σύνταγμα εισάγει ρήτρα εθελούσιας αποχώρησης, κάτι που αποτελεί σημαντική καινοτομία (άρθρο I-60).
Η αποχώρηση δύναται να πραγματοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και δεν συνδέεται με τις αναθεωρήσεις του Συντάγματος ή άλλες προϋποθέσεις. Το κράτος μέλος που επιθυμεί να αποχωρήσει γνωστοποιεί την πρόθεσή του στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, το οποίο επιλαμβάνεται της αίτησης αυτής. Η Ένωση προβαίνει σε διαπραγμάτευση με το εν λόγω κράτος μέλος συμφωνίας που καθορίζει τις λεπτομέρειες της αποχώρησής του και ρυθμίζει το πλαίσιο των μελλοντικών του σχέσεων με την Ένωση. Η διαδικασία που εφαρμόζεται είναι η διαδικασία που προβλέπεται από το άρθρο ΙΙΙ-325. Η συμφωνία αυτή συνάπτεται εξ ονόματος της Ένωσης από το Συμβούλιο των Υπουργών, το οποίο αποφασίζει με ειδική πλειοψηφία, μετά από έγκριση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Επισημαίνεται ότι ο αντιπρόσωπος του κράτους μέλους που επιθυμεί να αποχωρήσει δεν συμμετέχει ούτε στις αποφάσεις ούτε στην ψηφοφορία.
Το Σύνταγμα παύει να ισχύει στο ενδιαφερόμενο κράτος μέλος από την ημερομηνία έναρξης ισχύος της συμφωνίας αποχώρησης ή, ελλείψει τέτοιας συμφωνίας, δύο έτη μετά τη γνωστοποίηση της επιθυμίας για αποχώρηση προς το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι δυνατόν, κατόπιν ομόφωνης απόφασης και σε συμφωνία με το ενδιαφερόμενο κράτος μέλος, να παρατείνει το διάστημα αυτό. Το ανωτέρω γεγονός σημαίνει ότι η αποχώρηση δύναται να τεθεί σε ισχύ χωρίς τη συναίνεση της Ένωσης. Συνεπώς, αυτή η ρήτρα εθελούσιας αποχώρησης αποτελεί σημαντική καινοτομία.
Το κράτος μέλος που αποχώρησε από την Ένωση είναι δυνατόν να προσχωρήσει εκ νέου σε αυτήν, ακολουθώντας τη συνήθη διαδικασία προσχώρησης που προβλέπεται στο άρθρο I-58. ]

δυνατότητα αναστολής του δικαιώματος συμμετοχής στην Ένωση
ΟΙ ΑΡΧΕΣ
Η συνθήκη του Άμστερνταμ διευκρινίζει στο άρθρο 6 (πρώην άρθρο ΣΤ) της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση (άρθρο 6 με τη νέα αρίθμηση που προβλέπεται στη συνθήκη του Άμστερνταμ) ότι η Ένωση βασίζεται στις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών και του κράτους δικαίου, αρχές οι οποίες είναι κοινές στα κράτη μέλη.
Τροποποιεί επίσης το προοίμιο της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση με την επιβεβαίωση της προσήλωσης των κρατών μελών στα θεμελιώδη κοινωνικά δικαιώματα, όπως ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Χάρτη του 1961 και τον κοινωνικό χάρτη των θεμελιωδών κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων του 1989.
Πριν από τη θέση σε ισχύ της συνθήκης του Άμστερνταμ, το άρθρο ΣΤ παράγραφος 2 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση υπογράμμιζε το σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων, όπως κατοχυρώνονται στην ευρωπαϊκή σύμβαση για τα δικαιώματα του ανθρώπου και όπως προκύπτουν από τις κοινές συνταγματικές παραδόσεις των κρατών μελών. Ωστόσο, ο αντίκτυπος του άρθρου αυτού περιοριζόταν από το άρθρο Λ (άρθρο 46 μετά την αρίθμηση) που προέβλεπε ότι η αρμοδιότητα του Δικαστηρίου δεν κάλυπτε το άρθρο αυτό. Γνωρίζοντας ότι αποστολή του Δικαστηρίου είναι να εξασφαλίσει το σεβασμό του δικαιώματος ερμηνείας και εφαρμογής της συνθήκης, η θέση των θεμελιωδών δικαιωμάτων εμφανιζόταν μειωμένη.
Η συνθήκη του Άμστερνταμ εγγυάται την εφαρμογή του άρθρου 6 παράγραφος 2 με την τροποποίηση του άρθρου 46 του συνθήκης. Έτσι, το Δικαστήριο είναι στο εξής αρμόδιο σε περίπτωση παράβασης των οργάνων όσον αφορά τα θεμελιώδη δικαιώματα.
ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΠΌ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΩΣΗ
Η συνθήκη του Άμστερνταμ ορίζει ότι η Ένωση βασίζεται στις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου, αρχές οι οποίες είναι κοινές στα κράτη μέλη. Παράλληλα, η νέα συνθήκη προβλέπει την περίπτωση παραβίασης των αρχών αυτών από κράτος μέλος και ορίζει τη διαδικασία που θα ακολουθεί η ΄Ενωση για το εν λόγω κράτος μέλος.
Διαπίστωση της παραβίασης
Έπειτα από πρόταση της Επιτροπής ή του ενός τρίτου των κρατών μελών, το Συμβούλιο, συνερχόμενο υπό τη σύνθεση αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων, διαπιστώνει την ύπαρξη παραβίασης η οποία πρέπει να είναι «σοβαρή και διαρκής» . Απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του Κοινοβουλίου, το οποίο αποφασίζει με πλειοψηφία δύο τρίτων των ψηφισάντων, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία των μελών του Κοινοβουλίου. Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση του εν λόγω κράτους μέλους καλείται να υποβάλει τις παρατηρήσεις της.
Η αποχή ενός κράτους μέλους δεν εμποδίζει την ομοφωνία στην περίπτωση που το Συμβούλιο διαπιστώσει σοβαρή παραβίαση. ]
……………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=16375

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters