Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: Ο Πούτιν απειλεί ευθέως με παγκόσμιο πόλεμο

Μέχρι στιγμής ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας κρατούσε μια στάση περιφρόνησης στα δόλια...
τερτίπια των Δυτικών, ωστόσο τώρα αναφώνησε πως είναι έτοιμος για πόλεμο.

Ο Πούτιν απαιτεί σεβασμό προς τη χώρα του, την οποία τονίζει πως δεν θα αφήσει να γίνει έρμαιο της Παγκόσμιας Ελίτ…

Βλέπει τον Ομπάμα και τους Ευρωπαίους να κινούνται εναντίον του και πώς οι τραπεζίτες προσπαθούν να «αναλάβουν» τη Ρωσία.

Η Ρωσία σταματά πλέον να παίζει και να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις σαν απλός παρατηρητής. Η Ρωσία είναι έτοιμη για σοβαρές συνομιλίες και συμφωνίες, αν αυτές είναι ευνοϊκές για τη συλλογική ασφάλεια και βασίζονται στη δικαιοσύνη και λαμβάνουν υπόψη τα συμφέροντα της κάθε πλευράς.

 Όλα τα συστήματα παγκόσμιας συλλογικής ασφάλειας βρίσκονται τώρα σε ερείπια. Δεν υπάρχουν πλέον οποιεσδήποτε διεθνείς εγγυήσεις για την ασφάλεια σε όλα. Και η οντότητα που τους κατέστρεψε έχει ένα όνομα: Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
 
http://grafologoi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_639.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters