Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Η ...«προφητεία» της Goldman Sachs για τις ελληνικές τράπεζες

Η Goldman Sachs τώρα «προβλέπει» συγκρότηση νέας φιλοευρωπαϊκής κυβέρνησης, ενώ έξι μήνες πριν, και ενώ δεν είχαν γίνει καν οι εκλογές στην Ελλάδα, είχε κάνει λόγο για κλειστές τράπεζες σε περίπτωση που βγει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Όπως μπορείτε να δείτε και εδώ, στις αρχές Ιανουαρίου η Goldman Sachs είχε εκφράσει την... εκτίμησή της πως εαν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, σταματήσει να εξυπηρετεί το χρέος και συγκρουστεί με τους δανειστές, θα κλείσουν για αρκετές ημέρες οι ελληνικές τράπεζες, όπως και έγινε μισό χρόνο αργότερα.

Σύμφωνα με το τότε δημοσίευμα της Deutsche Welle: «Δεν αποκλείεται ο καινούργιος χρόνος να φέρει την επιστροφή της ευρωκρίσης. Μια ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα ίσως να κλονίσει την εμπιστοσύνη των αγορών».

Ενώ είχε φιλοξενηθεί δήλωση του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: «Οι Έλληνες γνωρίζουν καλά ποιες επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει ένα λάθος αποτέλεσμα στις εκλογές».

Ακόμα πιο σαφής ήταν η ανάλυση της επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs: «Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήσει την απειλή του και σταματήσει να εξυπηρετεί το χρέος και επιλέξει την μετωπική σύγκρουση με τους διεθνείς πιστωτές, ενδέχεται η ΕΚΤ να αναγκαστεί να κρατήσει κλειστές τις ελληνικές τράπεζες για αρκετές μέρες».sdna
 
http://grafologoi.blogspot.gr/2015/06/goldman-sachs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters