Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΑΡΑΚΟΥΛΑ 1: ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΗ

Σκεφτείτε τι θα γινότανε αν ο Δίας δεν είχε νικήσει τους Νεφελίμ.


Η επιμέλεια του άρθρου έγινε από τον Δημήτρη Παπαδούδη, σε ενα απόσπασμα από τον τόμο 32 της σειράς βιβλίων ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ: ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

Αν ο Απόλλων και οι υπόλοιποι Ελ , δεν είχαν κατατροπώσει τους άνομους εχθρούς και αν μετά την αποχώρηση για τον Σείριο , των ηττημένων Ελ, εκείνοι που θα κλεινότανε στα Τάρταρα δεν ήταν οι Νεφελίμ αλλά οι άνθρωποι.

Φευγάτο σενάριο θα έλεγε κανείς και ποιός ο λόγος να το εξετάσουμε αφού κάτι τέτοιο δεν συνέβη , αφού οι Νεφελίμ βρίσκονται κλεισμένοι στα Τάρταρα και η Αποκάλυψη προφητεύει την έξοδο τους από αυτά ξανά και ξανά.

Συμφωνώ φίλοι μου..... αλλά ποιός σας είπε ότι μιλάω για την Γη ;;;;;;;;;

Φανταστείτε έναν κόσμο ίδιο.

Ίδιο και απαράλλαχτο με την Γη , πράγμα εύκολο να συμβεί , αφού ο Σαμαέλ είναι αυτός που ρυθμίζει το τι βλέπουμε και το τι υπάρχει στον κόσμο των ονείρων.

Σ έναν τέτοιο κόσμο κατοικημένο από ανθρώπους εαν πήγανε οι Ελ και οι Νεφελίμ εκεί και πολεμήσανε όπως πολέμησαν και εδώ , αλλά οι Ελ έχασαν τον πόλεμο , τότε οι άνθρωποι σαν προστατευόμενοι των Ελ , θα ήταν οι χαμένοι αφού οι Ελ για τους ανθρώπους πολέμησαν σε όλο το σύμπαν.

Υπάρχει λοιπόν ένας τέτοιος πλανήτης ολόιδιος με την Γη ;

Η απάντηση είναι ότι υπάρχει και είναι και κοντά μας .

Βρίσκεται ακριβώς και διαρκώς πίσω από τον Ήλιο.

Ένας πλανήτης ακριβώς ίδιος με την Γη που οι κάτοικοι του τον ονομάζουν Αράκουλα 1.

Γιατί όμως τον ονομάζουν Αράκουλα 1 ; Υπάρχει και η Αράκουλα 2;

Ακριβώς φίλοι μου και αυτό που εκείνοι ονομάζουν Αράκουλα 2 εμείς το ονομάζουμε Γη.

Ο Δίδυμος Πλανήτης.

Η Αράκουλα 1 είναι ένας κόσμος πανομοιότυπος με την Γη.

Περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του κάθε 24 ώρες , έχει την ίδια βαρύτητα , τις ίδιες θάλασσες , τις ίδιες ηπείρους , το ίδιο κούφιο εσωτερικό , το ίδιο μαγνητικό πεδίο και περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο με τέτοιο τρόπο , ώστε να μην φαίνεται ποτέ από την Γη και ακολουθεί την ίδια τροχιά με καθυστέρηση 6 μηνών.

Η Αράκουλα 1,ο Ήλιος και η Αράκουλα 2 δηλαδή βρίσκονται διαρκώς επί ευθείας.

Η μόνη διαφορά βρίσκεται στην ατμόσφαιρα της επιφάνειας , που είναι πιο υγρή και πιο πλούσια σε νεφώσεις και με λιγότερη ηλιοφάνεια.

Οι άνθρωποι ζούν στα Τάρταρα χωρισμένοι σε κράτη και έθνη.

Οι Νεφελίμ που κατάγονται όπως και όλοι του σύμπαντος από την Αράκουλα 2(Γη) , βρίσκονται στην επιφάνεια και είναι και εκεί χωρισμένοι σε 72 βασίλεια συνασπισμένα σε δύο Αδελφότητες όπως κι εδώ.

Μεταξύ των ανθρώπων υπάρχουν και αυτοί που προέρχονται από την ένωση των Ελ και των ανθρώπων και είναι οι Έλληνες αυτού του πλανήτη και μιλούν μια γλώσσα σχεδόν σαν την δική μας.

Η Ζωή στην Επιφάνεια της Αράκουλα 1.

Στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη οι Νεφελίμ ζούν χρησιμοποιώντας το μέγιστο της τεχνολογίας τους και η κατάσταση που επικρατούσε κιόλας είναι η ίδια με αυτή που επικρατούσε στην Γη περί το 39.000 π.Χ.

Ο Λέρας δεν τους επιτρέπει να παρέμβουν στα Τάρταρα όπου βρίσκονται οι άνθρωποι αλλά τους επιτρέπει να κάνουν ό,τι θέλουν στην επιφάνεια.

Έτσι έχουν όπως κάποτε είχαν στην Αράκουλα 2(Γη) γενετικά εκτροφεία ανθρώπων τους οποίους χρησιμοποιούν για την διασκέδαση , την εργασία και την τροφή τους.

Τα εργοστάσια γενετικής βιοδυναμικής , λειτουργούν από βιορομπότ τα οποία ποικίλουν σε μέγεθος λειτουργίες αλλά και μορφή , κάνοντας τους Νεφελίμ μια κοινωνία με ξένοιαστα μέλη.

Την αγριότητά τους την βγάζουν στα μεγάλα κυνηγετικά happenings στα οποία αφήνουν ανθρώπους σε μεγάλες δασώδεις και βραχώδεις περιοχές και τους κυνηγούν και όταν τους πιάνουν μπορούν να τους κάνουν ό,τι θέλουν.

Τους εργάτες ανθρώπους τους χρησιμοποιούν περισσότερο για να τους βασανίζουν , παρά για το ότι είναι αποδοτικοί , αφού τα διάφορα βιορομπότ είναι απόλυτα δυνατότερα και ανθεκτικότερα.

Το σύνολο σχεδόν της ρομποτικής τεχνολογίας των Νεφελίμ βασίζεται στην γενετική βιοδυναμική.

Σκληρό φολιδωτό δέρμα αντί για λαμαρίνες, πανίσχυρα οστά αντί για σασί , νευρώνες αντί για καλώδια και μυς αντί για πιστόνια δημιουργούν βιορομπότ από το μέγεθος ενός νυχιού εως και διακόσια και τριακόσια μέτρα.

Βιορομπότ εργάτες μεταφορείς μαχητές και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Η ενεργειακή τροφοδοσία γίνεται με την μέθοδο των ενεργειακών συλλεκτών και των στροβιλουπερπολλαπλασιαστών.

Οι μεταφορές στον πλανήτη γίνονται με αντιβαρυτικά οχήματα και με τηλεμεταφορά ενώ τα οπλικά τους συστήματα είναι βασισμένα στην τεχνολογία των κρυστάλλων , στην ηχητική δυναμική και στην ενεργειακή δόνηση.

Η επικοινωνία με τους άλλους Νεφελίμ σε άλλους πλανήτες γίνεται με αστρικές πύλες που είναι δύο ειδών.

1. σταθερές.

2. Τεχνητά δημιουργούμενες στον χώρο από τα ίδια τα αστροσκάφη.

Πολλά από τα αστροσκάφη των Νεφελίμ της Αράκουλα 1 , έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε φωτογραφίες της NASA όπως αυτό κοντά στον Ερμή και άλλα κοντά στον Ήλιο.

Εδώ να θυμίσω ότι οι Νεφελίμ της Γης ναι μεν χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία παντού εκτός από την επιφάνεια της Γης.

Οι τηλεπικοινωνίες βασίζονται σε μεταφορά ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων μέσω ένεργειακών πυλών που ενώνουν τα δύο σημεία μεταφορά του μυνήματος.

Οι γενετικά κατασκευασμένοι άνθρωποι ζούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης το καθένα κοντά στον χώρο χρήσης τους.

Δεν έχουν οικογένειες και δεν γνωρίζουν καν τον θεσμό και δεν διαφέρουν ουσιαστικά από τα άλλα βιορομπότ και μόνο το μίσος των Νεφελίμ κατά των ανθρώπων που τους πολέμησαν μαζί με τους Ελ, τους κάνει τους ανόμους να τους φέρονται απάνθρωπα.

Στην Αράκουλα 2 δεν έρχονται σεβόμενοι τις συμφωνίες με τους τοπικούς Νεφελίμ εκτός και αν χρειάζεται να παραστούν σε κάποια συνάντηση ή να γίνει κάποια εμπορική συναλλαγή.

Η Ζωή στα Τάρταρα της Αράκουλα 1.

Στα Τάρταρα ζουν οι άνθρωποι.

Ανάμεσα τους δεν ζει κανένας Νεφελίμ.

Την προστάσια τους από τους Νεφελίμ της επιφάνειας έχει ο Λέρας.

Οι άνθρωποι ζουν χωρισμένοι σε κράτη και η ζωή σήμερα τεχνολογικά θυμίζει την οικολογική εποχή του μινωικού πολιτισμού.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός δεν περνά τα 3 δισεκατομμύρια.

Οι άνθρωποι που ζουν στα Τάρταρα της Αράκουλα 1 έχουν τους θρύλους και τους μύθους τους και τους διδάσκουν στα σχολεία τους και μιλάνε αυτοί για τους μεγάλους πολέμους του παρελθόντος τότε που οι άνθρωποι ζούσανε στην επιφάνεια της Αράκουλα 1.

Στην πραγματικότητα οι Ελ λόγω του αγώνα που έδιναν χωρίς ελπίδα εγκατέλειψαν την Αράκουλα 1 καθώς ήταν πάρα πολύ λίγοι και το βάρος έπρεπε να δωθεί στην Αράκουλα 2 καθώς εκεί ήταν το Αραντίς η γενέτειρα πόλη των θεών.

Οι Νεφελίμ επικράτησαν σχεδόν παντού όταν οι Ελ αποσύρθηκαν από παντού , αλλά έχασαν την Αράκουλα 2, το Αραντίς και την Ερυθραία.

Ας γυρίσουμε όμως στην Αράκουλα 1.

Το κλήμα είναι σχετικό υγρό και το χαμηλό φως έχει επιβάλει την κτηνοτροφία και την καλλιέργεια διαφόρων κατηγορίων φυτών από βρύα και λειχήνες μεγάλου μεγέθους καθώς και άλλα φυτά που υπάρχουν μόνο στα Τάρταρα και εδώ στην Γη τα καλλιεργούν οι δούλοι των Νεφελίμ.

Τεχνολογικά όσον αφορά το είδος της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν , δεν έχει αυτή καμιά σχέση με αυτήν που οι εδώ Νεφελίμ έδωσαν σε εμάς αφού δεν έχει αυτή τίποτα το ηλεκτρικό.

Ωστόσο οι ευκολίες που παρέχει η τεχνολογία τους σε αυτούς είναι σημαντικές.

atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters