Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Οι "ΘΕΣΜΟΙ" ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ λέει ο Martin Armstrong



Σύμφωνα με το infowars , ο Martin Armstrong πρώην πρόεδρος του Princeton Economics γνωστός για τις προβλέψεις του κραχ της Μαύρης Δευτέρας το 1987 και της κατάρρευσης της ρωσικής οικονομίας το 1998, ανάμεσα σε άλλα, λεει:
   
Η τρόικα αρνείται να επιλύσει την κρίση του ευρώ, επειδή βλέπουν μόνο το δικό τους συμφέρον και υποθέτουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τους, σε όλους τους ανθρώπους.

Η τρόικα κάνει το παν για να νοθεύσει το ελληνικό δημοψήφισμα, προκειμένου να φανεί ότι οι Έλληνες θέλουν Βρυξέλλες.

Η Τρόικα έκλεισε εσκεμμένα τις τράπεζες για να τιμωρήσει τους ανθρώπους της Ελλάδας και να τους δείξει τι σημαίνει η έξοδος από το ευρώ. Αυτός φαίνεται να είναι ο δικός τους τρόπος για την εκτροπή από την κρίση, με την ενορχήστρωση ένα ψεύτικου «Ναι» στην οικονομική αυτοκτονία.

Η Τρόικα θα προσπαθήσει να νοθεύσει το δημοψήφισμα, όπως ακριβώς έκανε με τις εκλογές στη Σκωτία. Έτσι, αναμένουμε νοθευμένη ψήφο που θα μετρά υπέρ του «ναι» για να μείνει (η Ελλάδα) στο ευρώ.  

Όπως είπε ο Στάλιν, "Αυτοί που ψηφίζουν δεν αποφασίζουν τίποτα. Εκείνοι που μετρούν τους ψήφους αποφασίζουν τα πάντα.


diadrastika ... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/provlepoun-noueia-yper-tou-nai.html#sthash.bo8zUCIf.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters