Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Το τέλος των εθνομηδενιστών!

Είχα γράψει πριν δέκα μέρες περίπου ένα κείμενο για τα «τρία εφιαλτικά σενάρια». Δηλαδή για μια κρίση στο Αιγαίο το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μια κρίση που, πρώτον, μπορεί να προκαλέσει την αφορμή – μετά την εκτόνωσή της – για «διαπραγμάτευση» Τουρκίας-Ελλάδας με στόχο τον διαμοιρασμό των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων (και των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης της Ελληνικής ΑΟΖ), που χρόνια τώρα εποφθαλμιά η Τουρκία.
Μια κρίση που, δεύτερον, θα μπορούσε να «συνδυαστεί» με την προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα και να αλλάξει τα εκλογικά δεδομένα.

Έρχονται αυξήσεις πάνω από 100% στα Τέλη Κυκλοφορίας!


Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει πρέπει να επιληφθεί άμεσα με το θέμα καθώς το WLTP προκαλεί αυξήσεις-μαμούθ. Αναλυτικά παραδείγματα…

Από: newsauto.gr - Γιώργος Κ. Ανδρής

Αλλάζουν τα δεδομένα για τους νέους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων από την 1η Σεπτεμβρίου που τίθεται σε ισχύ ο νέος τρόπος μέτρησης των εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης καυσίμου o οποίος ονομάζεται WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) 
και θα αυξήσει τα δεδομένα σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα και κατ’ επέκταση και τα Τέλη Κυκλοφορίας.

Το απόρρητο σχέδιο με κωδική ονομασία «ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ»


Eahatzisavvas Eah
Όπως πληροφορήθηκα, ξένες μυστικές υπηρεσίες κατέχουν υλικό υποκλοπών συνομιλιών προσώπων «κλειδιά» του «ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ» αλλιώς «ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ» του παρακράτους του ΣΥΡΙΖΑ με τους «οπλαρχηγούς» της Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, όπου προκύπτει να σχεδιάζουν την χώρα να την κυβερνήσει το χάος.!!!

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει σκοπό να φύγει εύκολα από το Μαξίμου, και εφόσον φύγει, τότε θα ενεργοποιηθεί το σχέδιο με κωδική ονομασία «Καμένη Γη»


Από αυτό το σχέδιο ακυβερνησίας και χάους δεν θα λείψει κανείς, θα στρατεύσουν τους πάντες, τα συντρόφια με τις μολότοφ, τα απομεινάρια της 17Ν, τον τουρίστα Τρομοκράτη, τους αλλοδαπούς «σγουρομάλληδες» 
και τα «βαριά όπλα»… τους σκληρούς με τα ονόματα «Μοχάμεντ», «Αμπντουλάχ», «Μουστάφα» και του ΧΙΖΙΡ που έχουν «ελληνοποιήσει» με πλαστά στοιχεία, και εις γνώση τους, με εντολή ΜΑΞΙΜΟΥ χωρίς κανέναν έλεγχο για την δημόσια ασφάλεια παρά το νόμο, για τις δύσκολες ημέρες…του ΧΑΟΥΣ!!!

Κρύβεται στην ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ Κρήτη....!!-Υπηρεσίες των ΗΠΑ εισήλθαν στον χώρο και σφράγισαν τις εισόδους.... με τις ευλογίες του ελληνικού κράτους...!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Κρύβεται στην ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ Κρήτη....!!-Υπηρεσίες των ΗΠΑ εισήλθαν στον χώρο και σφράγισαν τις εισόδους....με τις ευλογίες του ελληνικού κράτους...!!(ΒΙΝΤΕΟ)   Tο 1950 ένας βοσκός όλως τυχαίως ανακάλυψε την είσοδο ενός σπηλαίου και μπαίνοντας μέσα αντίκρισε τεράστιας σημασίας ευρήματα,από ολόχρυσες λάρνακες, ολόχρυσα αγάλματα και λοιπά χρυσά αντικείμενα. 

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΛΕΜΦΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΛΕΜΦΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ

Τρόποι ΓΙΑ ΝΑ βοηθήσεις το  λεμφικό σου σύστημα
Το λεμφικό σύστημα είναι ένα δίκτυο αγγείων (λεμφαγγείων) που σκοπό έχει να μεταφέρει απόβλητα του μεταβολισμού των κυττάρων πίσω στο φλεβικό σύστημα. Στο δίκτυο αυτό, σε συγκεκριμένα σημεία παρεμβάλλονται αδένες (λεμφαδένες) που σκοπό έχουν να φιλτράρουν το λεμφικό υγρό. Οι τεχνικές λεμφικής παροχέτευσης σκοπό έχουν είτε να βοηθήσουν το υγειές λεμφικό σύστημα να μεταφέρει περισσότερο φορτίο πίσω στο φλεβικό σύστημα ή να μεταφέρουν το οίδημα πίσω στην κυκλοφορία.

Πόλεμος της Κορέας: Οι 110 Έλληνες που κατανίκησαν 3.000 Κινέζους στο λόφο Χάρρυ

Πόλεμος της Κορέας: Σαν σήμερα, στις 18 Ιουνίου 1953, ο 3ος Λόχος του Ελληνικού Τάγματος Πεζικού του Εκστρατευτικού Σώματος (ΕΚΣΕ), μετά από τριήμερη σφοδρή μάχη, αποκρούσει επίθεση κινεζικού Συντάγματος στο ύψωμα Χάρρυ.

Λίγο πριν υπογραφεί η ανακωχή του πολέμου της Κορέας από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, γίνεται η πιο φονική μάχη του πολέμου, η μάχη για την κατάληψη του υψώματος Χάρρυ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters