Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Το απόρρητο σχέδιο με κωδική ονομασία «ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ»


Eahatzisavvas Eah
Όπως πληροφορήθηκα, ξένες μυστικές υπηρεσίες κατέχουν υλικό υποκλοπών συνομιλιών προσώπων «κλειδιά» του «ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ» αλλιώς «ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ» του παρακράτους του ΣΥΡΙΖΑ με τους «οπλαρχηγούς» της Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, όπου προκύπτει να σχεδιάζουν την χώρα να την κυβερνήσει το χάος.!!!

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει σκοπό να φύγει εύκολα από το Μαξίμου, και εφόσον φύγει, τότε θα ενεργοποιηθεί το σχέδιο με κωδική ονομασία «Καμένη Γη»


Από αυτό το σχέδιο ακυβερνησίας και χάους δεν θα λείψει κανείς, θα στρατεύσουν τους πάντες, τα συντρόφια με τις μολότοφ, τα απομεινάρια της 17Ν, τον τουρίστα Τρομοκράτη, τους αλλοδαπούς «σγουρομάλληδες» 
και τα «βαριά όπλα»… τους σκληρούς με τα ονόματα «Μοχάμεντ», «Αμπντουλάχ», «Μουστάφα» και του ΧΙΖΙΡ που έχουν «ελληνοποιήσει» με πλαστά στοιχεία, και εις γνώση τους, με εντολή ΜΑΞΙΜΟΥ χωρίς κανέναν έλεγχο για την δημόσια ασφάλεια παρά το νόμο, για τις δύσκολες ημέρες…του ΧΑΟΥΣ!!!

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αλλιώς «ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ» τώρα και ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ σε συνεργασία με τον διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη του κλεφτοΠΑΣΟΚ είναι πανέτοιμοι για όλα, για να κυβερνήσει το χάος, το έναυσμα θα το δώσει το εκλογικό αποτέλεσμα με την νίκη του Μητσοτάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα αφήσει να κυβερνήσει την χώρα κανείς…!!!
Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας π. πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ε.Υ.Π. από τον Άγιο Ισίδωρο Ρόδου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters