Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Έκανε τον πλανήτη να μιλά ελληνικά


Επί τη ευκαιρία της προσεδάφισης στον πλανήτη Άρη, της διαστημικής συσκευής της ΝΑΣΑ, InSight.

Στην περιοχή με την Ελληνική ονομασία …πεδιάδα των Ηλυσίων, πού σχεδόν ολόκληρος Ο πλανήτης μιλάει Ελληνικά, χάρη στον Έλληνα …ερασιτέχνη (τρομάρα τους) αστρονόμο, αρχιτέκτονα και μέγα σκακιστή Ευγένιο Αντωνιάδη, που δεν συνάντησα κάποια οδό αφιερωμένη σε αυτόν τον Έλληνα.

Σεισμικές δονήσεις μυστήριο μεταξύ Μαδαγασκάρης και Μοζαμβίκης: Σήκωσαν τα χέρια ψηλά οι επιστήμονες

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που οι σεισμολόγοι – γεωλόγοι κατέγραψαν μία αλληλουχία σεισμικών κυμάτων – δονήσεων στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Μαδαγασκάρης και της Μοζαμβίκης, κοντά στο αρχιπέλαγος Mayotte.

Οι δονήσεις διήρκεσαν για 20 λεπτά και από τότε δεν επαναλήφθηκαν ούτε μία φορά. Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην περιοχή δεν υπάρχει κάποιο σεισμικό ρήγμα ή κάποιο ενεργό ηφαίστειο, ώστε να εντοπιστεί η προέλευση των σεισμών στην περιοχή.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΜΕ 2 ΣΤΑΘΜΑ & ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ


ΤΗΝ 21η ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2018 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΖΗΣΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΖΟΦΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ  ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΜΑΤΩΔΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ.

Η ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΕΧOYN ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ AΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ WEF

Αποκαλυπτική είναι για ακόμη μια φορά η ετήσια έκθεση του world economic forum σχετικά με το επίπεδο ανταγωνιστικότητας όλων των κρατών η οποία βέβαια αξιολογείται σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής οικονομικής και πολιτικής κατάστασης της κάθε χώρας..
Εκείνο όμως που έχει αξία να τονιστεί είναι το επίπεδο λειτουργίας και αποτελεσματικότητας της δικαιοσύνης που είναι καθοριστικός παράγων μια σοβαρής και πολιτισμένης κοινωνίας.
Σε αυτή την λίστα που βλέπουμε αποκαλύπτεται η κατάντια της χώρας μας που θέλει να λέγεται Ευρωπαϊκή και υποτίθεται ανήκει στα σοβαρά και πολιτισμένα κράτη της δύσης..

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 3.100.000 €

Ατιμο καπιταλιστικό κεφάλαιο τι κάνεις τους προλετάριους και τους υποκινείς να πάρουν δάνεια για να προάγουν τον σοσιαλισμό και την ένωση της εργατικής τάξης..

ΠΟΣΟ (ΟΦΕΙΛΗΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ: Διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ (250.000,00 €) το οποίο ποσό αποτελεί μέρος της συνολικής επιταχθείσης απαιτήσεως της Τράπεζας (3.100.681,39 €), δυνάμει της ως άνω και από 05.06.2018 παραγγελίας επίδοσης με επιταγή πλέον των τόκων και εξόδων εκτελέσεως και επισπευδόμενου πλειστηριασμού μέχρι το τέλος αυτού,

Δικαίωση Ελλήνων μετά την εκτέλεση Κατσίφα: Ακυρώνονται οι κατεδαφίσεις στην Χιμάρα


Ήταν ανήμερα της εθνικής μας επετείου, 28 Οκτωβρίου του 2016 όταν εστάλησαν τα πρώτα ειδοποιητήρια, σε κατοίκους της Χιμάρας με τα οποία τους εζητείτο να εκκενώσουν τα σπίτια τους τα οποία θα κατεδαφίζονταν στο πλαίσιο ενός αναπτυξιακού υποτίθεται έργου ανάπλασης της περιοχής....
Κατοικίες άνω των 100 ετών είχαν μπει στο στόχαστρο των συμφερόντων.

Συνελήφθη ο Αλβανός που παρίστανε τον αστυνομικό φρουρό του… Τσίπρα


Αποτέλεσμα εικόνας για Αλβανός που παρίστανε τον αστυνομικό φρουρό του… Τσίπρα
Ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς εμφανίζοντας ως πράκτορας της ΕΥΠ και μέλος της φρουράς του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν παρά ένας… ντελιβεράς...

Αστυνομικός είχε ρίξει «σύρμα» στον Ριχάρδο για να τον ενημερώσει πως «κάτι ετοιμάζουν γι' αυτόν». «Χρυσά» deals στις όχθες του Βοσπόρου.

Από τον Θεοδόση Π. Πάνου


❱❱ Μέχρι και ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης ζήτησε εξυπηρετήσεις από το κύκλωμα των λαθρεμπόρων. Ακόμη και τα capital controls κατάφερνε να ξεπερνάει με περίπλοκο τρόπο η «μαφία του χρυσού», για να ξεπλένει τα υπέρογκα ποσά που κέρδιζε από το λαθρεμπόριο χρυσού στην Τουρκία!...
Μέσω ενός λαβύρινθου συναλλαγών, το μαύρο χρήμα περνούσε από τα χρηματιστήρια της γειτονικής χώρας, μετατρεπόταν σε κινεζικά γουάν και επέστρεφε στην Ελλάδα ως κέρδη από το χονδρεμπόριο ρούχων ενός Κινέζου μεγαλοεπιχειρηματία!

ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΣΤΗΣ 21/11/2018. ΗΡΑΚΛΕΊΟ ΚΡΗΤΗΣ

Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΥ-ΖΕΙΝ 07/11/18

Τον Δεκέμβρη τού 1944, το ΚΚΕ είχε δώσει εντολή να ανατιναχτεί η Ακρόπολις των Αθηνών !!

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει οριστικά πόσο μισεί την Ελλάδα το ΚΚΕ.
Στο προς πώληση το λησμονημένο βιβλίο «Η Απελευθέρωσις της Ελλάδος και τα μετά ταύτην γεγονότα, Ιούλιος 1944-Δεκέμβριος 1945», έκδοσις του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αναγράφονται τα εξής φοβερά από την σελίδα 252 του εν λόγω βιβλίου:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters