Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Η ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΕΧOYN ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ AΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ WEF

Αποκαλυπτική είναι για ακόμη μια φορά η ετήσια έκθεση του world economic forum σχετικά με το επίπεδο ανταγωνιστικότητας όλων των κρατών η οποία βέβαια αξιολογείται σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής οικονομικής και πολιτικής κατάστασης της κάθε χώρας..
Εκείνο όμως που έχει αξία να τονιστεί είναι το επίπεδο λειτουργίας και αποτελεσματικότητας της δικαιοσύνης που είναι καθοριστικός παράγων μια σοβαρής και πολιτισμένης κοινωνίας.
Σε αυτή την λίστα που βλέπουμε αποκαλύπτεται η κατάντια της χώρας μας που θέλει να λέγεται Ευρωπαϊκή και υποτίθεται ανήκει στα σοβαρά και πολιτισμένα κράτη της δύσης..
Η Ελλάς λοιπόν σε επίπεδο παγκόσμιας κατάταξης κατέχει την 78η θέση όσο αφορά την λειτουργία και την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης πολύ πιο κάτω από κράτη όπως αυτό της τανζανίας μποτσουάνας και πολλών λατινοαμερικανικών χωρών..

Ενα επίπεδο που πρέπει να προβληματίσει κυρίως τους ίδιους τους λειτουργούς της δικαιοσύνης δικαστές και εισαγγελείς οι οποίοι θα πρέπει να προστατέψουν και να προασπίσουν τον θεσμό που υποτίθεται οι ίδιοι υπηρετούν..
Οσο για τους πολιτικούς δεν περιμένουν κάτι σοβαρό και αξιόλογο μια και τους εξυπηρετεί απόλυτα ένα διεφθαρμένο και σάπιο σύστημα της δικαιοσύνης
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ

=====================














ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΜΕ 2 ΣΤΑΘΜΑ & ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ


Απίστευτα πράγματα στην Κρήτη: Αθώος έμεινε φυλακή για 5 χρόνια και κατέληξε στο ψυχιατρείο! Δικαιώθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.Οι Δικαστές του κοιμούνται ΗΣΥΧΟΙ με τις ευτυχισμένες οικογένειές τους;


ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ 41 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, κ.λ.π. “ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ” ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ !!! ΕΛΛΗΝΑ Τ’ ΑΚΟΥΣ;;;;


Συνελήφθη ο Αλβανός που παρίστανε τον αστυνομικό φρουρό του… Τσίπρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters