Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Απίστευτα πράγματα στην Κρήτη: Αθώος έμεινε φυλακή για 5 χρόνια και κατέληξε στο ψυχιατρείο! Δικαιώθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Οι Δικαστές του κοιμούνται ΗΣΥΧΟΙ με τις ευτυχισμένες οικογένειές τους;


Αποτέλεσμα εικόνας για Απίστευτα πράγματα στην Κρήτη: Αθώος έμεινε φυλακή για 5 χρόνια και κατέληξε στο ψυχιατρείο! Δικαιώθηκε από το Ευρωπαϊκό ΔικαστήριοΕπιχειρηματίας στην Κρήτη βρέθηκε άδικα στην φυλακή -υποστηρίζοντας από την πρώτη στιγμή πως ήταν αθώος- και τελικά η δικαίωση για τον ίδιο ήρθε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο ίδιος ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και καλός οικογενειάρχης, όμως η ζωή του ανατράπηκε από τη μία στιγμή στην άλλη όταν ξαφνικά βρέθηκε εμπλεκόμενος σε υπόθεση που δεν είχε καμία σχέση....

Ο επιχειρηματίας, καταδικάστηκε για διαμεσολάβηση σε διακίνηση ναρκωτικών και βρέθηκε στην φυλακή σε κατάσταση σοκ, αφήνοντας πίσω γυναίκα, παιδιά, δουλειά. 

Κανείς δεν άκουσε την φωνή της αθωότητας του. 

Εξάντλησε κάθε ένδικο μέσο για μία δίκαιη δίκη. 
Δύο φορές ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα αναίρεσης του για επανάληψη της δίκης. 

Ο ίδιος κατέρρευσε ψυχολογικά, οι ελπίδες του εξανεμίστηκαν και ο ίδιος χρειάστηκε να νοσηλευτεί ακόμα και στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού! 

Τελικά, με την βοήθεια συγκρατούμενου του πήρε την απόφαση να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όπου και δικαιώθηκε αφού το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υποχρέωσε την Ελληνική Δικαιοσύνη να επανεξετάσει την υπόθεση και τελικά αθωώθηκε. 

Ο ίδιος έμεινε στην φυλακή σχεδόν 5,5 χρόνια! 
Ακόμα και σήμερα ο ίδιος παλεύει για την πλήρη δικαίωση του, διεκδικώντας από το Ελληνικό κράτος αξιοπρεπή αποζημίωση για όσα του στέρησε με τον άδικο εγκλεισμό του. 

Αρχικώς του επιδικάστηκε ένα ποσό της τάξης των μόλις 19.350 ευρώ, όμως ο ίδιος συνεχίζει να παλεύει για την δικαίωση του. 


https://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters