Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ;

stoumpos-

Ο Δημήτρης Στούμπος μιλά στον Θανάση Μπατσόπουλο για τον νόμο 4389 του 2016 ο οποίος συνέστησε την...υπεραρχή


«Η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές. Η Αρχή υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής και τη διαδικασία του άρθρου 4 του παρόντος νόμου.»
Είναι μόνο λίγες λέξεις από το κείμενο που σκιαγραφεί μια ανεξάρτητη αρχή που φαίνεται να έχει ισχύ σε κάθε τι πάνω στα τεκταινόμενα της Ελλάδας. Δείτε ΕΔΩ όλο τον νόμο που αναλύει την αρχή που πλέον κάνει κουμάντο στη χώρα μας.
Για την ανεξάρτητη αρχή – υπερεξουσία αλλά και για άλλα πολλά, μιλά στον Θανάση Μπατσόπουλο ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις Καστοριάς κ. Δημήτρης Στούμπος:


ΕΡΕΥΝΑ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΣΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!...

Η Τράπεζα Πειραιώς που είναι υποθηκευμένη ολόκληρη η χώρα περνάει στα χέρια του John Alfred Paulson ενός αλλου Εβραίου που εισβάλει στην χώρα μας και βολιδοσκόπει τις περιουσίες των Ελλήνων και των Ελλήνων αγροτών ειδηκότερα μέσω του διευθαρμένου τραπεζικού συστήματος... o  John Alfred Paulsonανήκει στο λόμπι των εβραίων που δραστηριοποίουνται στο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα και ρουφάνε στην κυριολεξία το αίμα των λαών!! 

....Στο βιβλίο του ο Mike Lewis με τίτλο "the big short" δηλαδή "το μεγάλο σορτάρισμα" περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις κομπίνες μιας εβραικής ελίτ που αποτελείτε απο τον καινούργιο ιδιοκτήτη της τράπεζας πειραιώς  Alfred Paulson και ΤΟΥΣ
Lloyd BlankfeinHank GreenbergSandy WeillAlan SchwartzAlan GreenspanRobert RubinLarry SummersBen Bernanke ΌΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ που δυστυχώς αναφέρονται μόνο τα όνοματα τους παντού ....αλλά όχι η κοινή τους καταγωγή ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ!!
....Το γεγονός είναι οτι ολή σχεδόν η ελλάδα είναι χρεωμένη στις τράπεζες..με τους καινουργιούς νόμους της αριστεράς και τους φόρους που επιβάλονται με χουντικό τρόπο  θα έχει ως αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου να βρέθουν όλοι οι έλληνες χρεωμένοι.. Το κράτος ύστερα θα ξεκινήσει τις κατασχέσεις  σε σπίτια χωράφια και επιχειρήσεις με τελικό αποδέκτη την τράπεζα που θα ανήκει πάντοτε σε εβραικά χέρια!!..Αυτομάτως λοιπον με τον μηχανισμό που αναλύσαμε παραπάνω η ελλάδα περνάει στα χέρια των εβραίων με τους πολιτικάντηδες μαριονέτες... τους λαθρομετανάστες έποικους  ..και τους ελλήνες σκλαβους!!...Ολά αυτά βέβαια τα πέτυχαν με την βοήθεια των αριστέρων της γενιάς του πολυτεχνείου που τους προσφέρθηκαν κρατικά αξιώματα με αντάλαγμα την προδοδία και το ξεπούλημα της πατρίδας..Βλέπε τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ...Εν μέρη της ΝΔ, και τώρα του Τσίπρα απο τις τράπεζες των ροτσίλντ!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ 

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2016/11/blog-post_30.html

Φοβερή αρχαιολογική ανακάλυψη! Βρέθηκε Αρχαίο Ελληνικό σχολείο 1700 ετών στην Αίγυπτο… (ΦΩΤΟ)

αρχαιο σχολειο ελληνικο
Οι αρχαιολόγοι που εργάζονται στη δυτική έρημο της Αιγύπτου ανακάλυψαν ένα σχολείο 1.700 ετών περίπου, στους τοίχους του οποίου βρέθηκαν κείμενα γραμμένα στην αρχαία ελληνική γλώσσα, συμπεριλαμβανομένου και ενός κειμένου για την αρχαία χρήση των φαρμάκων που παραπέμπει στην Οδύσσεια του Ομήρου....

Το σχολείο – το οποίο έχει μικρούς πάγκους που χρησιμοποιούσαν οι μαθητές ως θρανία για να κάθονται, να διαβάζουν ή να στέκονται όρθιοι και να γράφουν στους τοίχους – χρονολογείται σε μια εποχή όπου η Αίγυπτος ελέγχεται από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και τα αρχαία ελληνικά ήταν ευρέως διαδεδομένα.
Σε χρήση για λιγότερο από 20 χρόνια, το κτίριο του σχολείου ενσωματώθηκε τελικά ως τμήμα ενός μεγάλου σπιτιού που περιείχε πολύχρωμα έργα τέχνης, συμπεριλαμβανομένων εικόνων των θεών του Ολύμπου, σύμφωνα με τους ερευνητές.
Το σπίτι και το σχολείο βρίσκονται στην αρχαία πόλη Trimithis (σημερινή Amheida), η οποία βρίσκεται στην όαση Dakhla, 322 χιλιόμετρα περίπου δυτικά του ποταμού Νείλου.
Το σπίτι, και μερικά από τα έργα τέχνης που φιλοξενούσε, ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά το 1979. Το 2001, ένα νέο πρόγραμμα έρευνας στην Amheida, που σήμερα χρηματοδοτείται κατά κύριο λόγο από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, οδήγησε στην ανακάλυψη του σχολείου, των ελληνικών συγγραμμάτων του και ακόμη περισσότερων σκηνών τέχνης που φιλοξενούσε.
Μια μοναδική ανακάλυψη
Στον αρχαίο κόσμο, τα σχολεία δεν αποτελούσαν αυτόνομα κτίρια αλλά φιλοξενούνταν συχνά σε άλλα μέρη – όπως σε ιδιωτικές κατοικίες, δημόσια κτίρια και ναούς – και, ως εκ τούτου, είναι πολύ δύσκολο για τους αρχαιολόγους να το προσδιορίσουν με ακρίβεια, αναφέρει η Raffaella Cribiore, καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, στο άρθρο της στο επιστημονικό περιοδικό Zeitschrift für Papyrologie und Epigraphik.
Παρόλο που οι αρχαιολόγοι γνωρίζουν την ύπαρξη κι άλλου αρχαίου σχολείου στην Αίγυπτο – του πανεπιστημίου στην Αλεξάνδρεια – το σχολείο στην Amheida είναι μοναδικό, γιατί βρέθηκε με κείμενα στους τοίχους του, δηλώνει η Cribiore.
Τα κείμενα αυτά είναι «μια ακόμη απόδειξη ότι η διδασκαλία και η μάθηση πραγματοποιήθηκε εκεί, και επιβεβαιώνουν ότι ανήκουν στον μοναδικό κτίριο που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα από την αρχαιότητα, και που αναγνωρίζεται με βεβαιότητα ως σχολείο ενώ επιδεικνύει και εκπαιδευτικές δραστηριότητες», αναφέρει η Cribiore.
Το κείμενο του καθηγητή (όπως φαίνεται εδώ στον τοίχο) γράφτηκε πολύ προσεκτικά και ήταν προφανώς ένα πρότυπο για τον μαθητή.
Για παράδειγμα, το κείμενο που αναφέρεται στην Οδύσσεια αφηγείται μια θρυλική ιστορία για την αρχαία χρήση φαρμακευτικών ουσιών: η Ελένη της Τροίας δίνει στους επισκέπτες της ένα φάρμακο (πιθανόν όπιο), το οποίο «παίρνει μακριά τη θλίψη και το θυμό, και φέρνει τη λήθη σε κάθε αρρώστια», αναφέρει το αρχαίο κείμενο.
«Όποιος το πιεί αναμεμειγμένο σε κύπελλο δεν θα αφήσει να πέσει ένα δάκρυ στο μάγουλό του κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας τουλάχιστον. Μιμηθείτε». Η λέξη «Μιμηθείτε» φαίνεται να υποδεικνύει στους μαθητές ότι θα πρέπει να αντιγράψουν το κείμενο με κάποιο τρόπο. Αρχαίες πηγές αναφέρουν ότι μερικοί άνθρωποι πίστευαν ότι αυτό το απόσπασμα είχε μια τέτοια μαγική ποιότητα που μπορούσε να ηρεμεί τους νέους.
Σε ένα διαφορετικό δωμάτιο του σχολείου, η ομάδα ανακάλυψε ένα άλλο κείμενο που αποτελείται από ένα δάσκαλο να προτρέπει τους μαθητές του να αποκτήσουν τέτοιες ρητορικές ικανότητες που να φτάνουν μέχρι το επίπεδο διαφόρων θεοτήτων, όπως του αρχαίου Έλληνα θεού Ερμή. Προέτρεψε επίσης τους μαθητές να δουλέψουν σκληρά. «Να είστε τολμηροί, αγόρια μου. Ο μεγάλος θεός θα σας ανταμείψει με ένα όμορφο στέμμα πολλαπλής αρετής», αναφέρει μέρος του κειμένου. «Δούλεψε σκληρά για μένα, ο κόπος κάνει τους άνδρες ανδροπρεπείς …»
Το σχολείο τελείωσε
Το σχολείο δεν ήταν σε χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως επειδή ο δάσκαλος μετακινήθηκε ή έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με τους ερευνητές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, «το σχολείο ήταν ο δάσκαλος και έπαψε να υπάρχει όταν ο τελευταίος μετακινήθηκε ή πέθανε», γράφει η Cribiore. Αφού έκλεισε, το σχολικό κτίριο ενσωματώθηκε σε ένα κοντινό σπίτι που ανήκε σε έναν σύμβουλο της πόλης με το όνομα «Serenos», ο οποίος χρησιμοποίησε μέρος του ως αποθηκευτικό χώρο.
Το 1979, οι ερευνητές βρήκαν μια εικόνα των θεών του Ολύμπου στο σπίτι του Serenos και οι πρόσφατες ανασκαφές έφεραν στο φως περισσότερα έργα ζωγραφικής μεταξύ των οποίων και μια σκηνή συμποσίου με έναν άνδρα να παίζει φλάουτο. Σε ένα δωμάτιο, σχεδόν κάθε επιφάνεια «ήταν διακοσμημένη, είτε με πολύχρωμα γεωμετρικά μοτίβα ή με ζωντανές σχηματικές παραστάσεις, έτσι ώστε η εμπειρία της εισόδου στο χώρο, για πρώτη φορά κατά την αρχαιότητα θα πρέπει να ήταν συντριπτική», έγραψε η Susanna McFadden, καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Fordham, σε ένα βιβλίο με τίτλο «Actes du XII Colloque de l’ Association International pour la Peinture Murale Antique». (Το βιβλίο θα δημοσιευθεί από τον εκδοτικό οίκοInternazionale L’ Associazione per la Pittura murale antica).
Ο Serenos φαίνεται να είχε μια εκτίμηση για τα μαθήματα που λάμβανα χώρα στο σχολείο και διατήρησε το κείμενο του καθηγητή που προτρέπει τους μαθητές να εργαστούν σκληρά και να ανυψώσουν τις ρητορικές τους ικανότητες, αναφέρει η Cribiore. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού κατά πάσα πιθανότητα«εκτίμησαν την εμφάνιση και το περιεχόμενό του, το οποίο θα μπορούσε να εκληφθεί ως σημάδι της πολιτιστικής τους εκλέπτυνσης», γράφει η Cribiore.
Το κείμενο που γράφτηκε από τον καθηγητή εκδόθηκε για πρώτη φορά στην έκδοση του 2008 του επιστημονικού περιοδικού Journal of Roman Archaeology.
eleysis-ellinwn.gr
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/12/1700.html

Βελλεροφόντης


Ο Βελλεροφόντης είναι ήρωας της Ελληνικής Μυθολογίας. 
Αναφέρεται ως υιός του βασιλέα της Κορίνθου. 
Μετά τον φόνο του Βέλλερου εξορίζεται από την Κόρινθο και καταφεύγει στην γειτονική Τύρινθα, στην αυλή του βασιλέα Προίτου. 
Εκεί η βασίλισσα Σθενέβοια (ή Άντεια) τον ερωτεύεται. 
Ο Βελλεροφόντης την αποκρούει και εκείνη τον κατηγορεί στον σύζυγό της.
 Θέλοντας να τον απομακρύνει από την Τίρυνθα, ο βασιλέας Προίτος τον αποστέλλει στον πεθερό του Ιοβάτη, βασιλέα της Λυκίας στην Δυτική Μικρά Ασία (έχοντας ένα κλειστό γράμμα από τον Προίτο, στο οποίο ο αποστολέας παράγγειλε στον αποδέκτη να φονεύσει τον φέροντα).

Τότε ο βασιλέας Ιοβάτης του αναθέτει τρείς επικίνδυνες αποστολές:

Να αντιμετωπίσει τους Σόλυμους 

Να αντιμετωπίσει τις Αμαζόνες.

Να αντιμετωπίσει την Χίμαιρα (φοβερό διπλοειδές τέρας που το εμπρόσθιο μέρος του ήταν λέοντας και το οπίσθιο ήταν δράκοντας.


Τέλος αφού εξόντωσε και επιφανείς Λύκιους που του έστησαν ενέδρα (με διαταγή του Ιοβάτη) επέστρεψε θριαμβευτής στην Λυκία όπου ο βασιλέας αναγκάστηκε να του προσφέρει την θυγατέρα του ως σύζυγο καθώς και την διαδοχή του βασιλείου.

Πλήρης από έπαρση για την δύναμή του, ο Βελλεροφόντης αποφασίζει με το φτερωτό άλογό του να ανέβει στον ουρανό (ή στον Όλυμπο) και να ανακαλύψει την κατοικία των Θεών. 

Τότε ο Ζεύς, εξοργισμένος από το θράσος του, του έριξε κεραυνό με αποτέλεσμα ο Βελλεροφόντης να πέσει από το άλογό του και να μείνει ανάπηρος, χάνοντας τόσο την βασιλική αρχή όσο και τον Πήγασο (που του «τον πήραν οι θεοί»).
Ο ήρωας εγκαταλείπει την Μικρά Ασία και επιστρέφει στην Ελλάδα όπου περιπλανάται φτωχός και δυστυχισμένος.



Ποιος βρίσκεται πραγματικά στην κορυφή της πυραμίδας;

in5d σε 5d in5d.com www.in5d.com http://in5d.com/


Έχουμε όλοι δει τον "παντεπόπτη οφθαλμό" στην κορυφή της πυραμίδας, στο Αμερικάνικο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου
Ενώ υπάρχουν πολλές ερμηνείες για το ποιος είναι αυτός, είναι πιθανό το πρόσωπο που βρίσκεται στην κορυφή αυτής της πυραμίδας να μην είναι καν από αυτόν τον πλανήτη και βασίζεται σε μας στο να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο για να επιβιώσει μέσω θυσιαστικών ενεργειών.

Αρχαία συστήματα πυραμιδικού ελέγχου χρησιμοποιήθηκαν από τους Φαραώ. Για να κρύψουν τους εξωγήινους ηγεμόνες, η πυραμίδα ελέγχου τους έμοιαζε με αυτήν:

Pyramid Of Death: Who REALLY Runs This World?


Η επόμενη πυραμίδα ελέγχου αφορούσε την μοναρχία και έμοιαζε με αυτήν:


Πυραμίδα του θανάτου: ο οποίος διευθύνει πραγματικά αυτό τον κόσμο;

Μας έχουν οδηγήσει να πιστεύουμε ότι η παρακάτω πυραμίδα είναι το ισχύον σύστημα ελέγχου, με τα χρήματα και τον Πάπα / Βατικανό στην κορυφή της:


Πυραμίδα του θανάτου: ο οποίος διευθύνει πραγματικά αυτό τον κόσμο;


Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν τυφλά ότι οι αντίστοιχοι ηγέτες των χωρών τους κατέχουν την απόλυτη εξουσία, αλλά αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν ότι αυτοί οι ηγέτες δίνουν εξηγήσεις σε ανώτερες δυνάμεις. Για παράδειγμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ ήθελε να δει τα αρχεία UFO και δεν του επιτράπηκε να το πράξει από τον επικεφαλής της CIA, George HW Bush. Έτσι, αν ο επικεφαλής της CIA είναι πάνω από τον πρόεδρο, τότε  ποιος κυβερνάει τις Ηνωμένες Πολιτείες;


Ενώ πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι μυστικές κοινωνίες (όπως οι Ελεύθεροι Τέκτονες ή οι Ροδόσταυροι ) ελέγχουν τον τρόπο που τα γεγονότα διαδραματίζονται στον πλανήτη, αυτοί οι άνθρωποι εξακολουθούν να ελέγχονται από ανώτερες δυνάμεις.

Μέσα σε αυτές τις μυστικές κοινωνίες, βλέπουμε πυραμιδικά τμήματα:


Πυραμίδα του θανάτου: ο οποίος διευθύνει πραγματικά αυτό τον κόσμο;


Πυραμίδα του θανάτου: ο οποίος διευθύνει πραγματικά αυτό τον κόσμο;

Κάποιοι θα έλεγαν ότι ο Πάπας είναι το πιο ισχυρό πρόσωπο στον πλανήτη, αλλά ακόμη και αυτός ελέγχεται και επισκιάζεται από τον "Μαύρο Πάπα» που παραμένει αόρατος και κρυμμένος από το ευρύ κοινό.

Αν ο Πάπας ήταν ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον πλανήτη, τότε γιατί υπάρχει πείνα και  έλλειψη στέγης, όταν αυτός έχει την ικανότητα να τελειώσει όλο αυτό, από τη στιγμή που είναι ο πλουσιότερος πρόσωπο στον πλανήτη;

Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από τη Βίβλο, Matthew 19:21:



21 Ο Ιησούς απάντησε, « Αν θέλεις να είσαι τέλειος, πήγαινε, πούλησε τα υπάρχοντά σου και δώσε τα στους φτωχούς, και θα έχεις θησαυρό στον ουρανό. Στη συνέχεια έλα, ακολουθήσε με ».

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είναι αρκετά πλούσια για να θρέψει, να ντύσει και να δώσει καταφύγιο σε κάθε πρόσωπο πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, ωστόσο γιατί ο Πάπας δεν ακολουθεί τα εδάφια από τη Βίβλο στα οποία αναμένει όλοι οι άλλοι να συμμορφώνονται με αυτά;

Το πιο σημαντικό, γιατί η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία έχει τόσο πολύ χρυσό ;


Ποιος είναι πάνω από το Βατικανό ;


Αυτή είναι αναμφισβήτητα η πιο ακριβής πυραμίδα ελέγχου που θα βρείτε καθώς πηγαίνετε προς τα κάτω, στην τρύπα του κουνελιού:



Πυραμίδα του θανάτου: ο οποίος διευθύνει πραγματικά αυτό τον κόσμο;  in5d σε 5d in5d.com www.in5d.com http://in5d.com/ σώμα το μυαλό της ψυχής πνεύμα BodyMindSoulSpirit.com http://bodymindsoulspirit.com/

Εταιρείες, όπως η Monsanto, η JP Morgan και η Exxon ελέγχονται από τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ , έτσι αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι στη λίστα.

Οι ηγέτες του κόσμου και οι πολιτικοί δεν υπάρχουν στην πυραμίδα, επειδή, όπως πολλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν, επιλέγονται, δεν εκλέγονται. Σε οποιαδήποτε δεδομένη εκλογή, θα δείτε πάντα μια επιλογή μεταξύ του μη χείρον βέλτιστον. Δεν έχει σημασία ποιον θα επιλέξετε, θα είναι πάντα τα ίδια σκατά από μια διαφορετική τουαλέτα.


 Anunnaki


Τα κείμενα των Σουμερίων είναι από τα παλαιότερα γνωστά κείμενα της ανθρωπότητας και χρονολογούνται πριν από οτιδήποτε είναι γραμμένο στη Βίβλο ή οποιαδήποτε άλλα θρησκευτικά κείμενα.

Σύμφωνα με τα κείμενα των Σουμερίων, οι Anunnaki ταξίδεψαν σε αυτόν τον πλανήτη σε αναζήτηση χρυσού για να τον χρησιμοποιήσουν ως μικρο-σκόνη για να προστατεύσουν την ατμόσφαιρα του δικού τους πλανήτη από την πυρηνική ακτινοβολία. Στην αρχή, οι Anunnaki εξόρυσσαν το δικό τους χρυσό, αλλά συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε πάρα πολύ δουλειά και έτσι τροποποίησαν γενετικά τα γονίδια των ειδών της γης με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν την φυλή του Αδάμ, δηλαδή αυτήν που γνωρίζουμε σήμερα ως ανθρωπότητα. Αυτό εξηγεί γιατί έχουμε μόνο 46 χρωμοσώματα με 2 εκ των οποίων συντηγμένα, ενώ όλα τα άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά της γης έχουν 48.

Αυτό εξηγεί, επίσης, γιατί υπάρχει αυτή η ανάγκη και η ζήτηση για χρυσό σε κάθε κοινωνία.

Περισσότερα από 350 αντικείμενα βρέθηκαν στον Ισημερινό σε ένα παλιό σύστημα σηράγγων που χρησιμοποιούταν για την εξόρυξη χρυσού. Σε ένα συγκεκριμένο τεχνούργημα παρουσιάζεται ο παντόπτης οφθλμός στην κορυφή μιας πυραμίδας. Ο ίδιος που υπάρχει και στο χαρτονόμισμα τους ενός δολαρίου των ΗΠΑ(παρακάτω).


in5d σε 5d in5d.com www.in5d.com http://in5d.com/


Κάτω από ένα μαύρο φως, το μάτι παίρνει μια ενδιαφέρουσα απόχρωση, ενώ στο κάτω μέρος αυτού του τεχνουργήματος, μπορείτε να δείτε έναν αστρονομικό χάρτη της ζώνης του Ωρίωνα μαζί με γραφή που είναι παλαιότερη από οποιαδήποτε γνωστή γραφή σε αυτόν τον πλανήτη. Σύμφωνα με την έρευνα του Κλάους Ντόνα , η ίδια γραφή έχει βρεθεί σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι υπήρχε ένας προϋπάρχον παγκόσμιος πολιτισμός που είναι πολύ παλαιότερος από οποιεσδήποτε σανσκριτικές γραφές.

Στο 2ο λεπτό ο Κλάους Ντόνα μιλά για αυτό το τεχνούργημα:


Επειδή αυτό το τεχνούργημα δείχνει έναν χάρτη της ζώνης του Ωρίωνα στο κάτω μέρος του, τότε ποια είναι η σημασία του; Είναι πιθανό ο άρχοντας (ες) μας να ήρθαν από τη ζώνη του Ωρίωνα; Ή, ίσως, αυτές οι οντότητες από τον Ωρίωνα, είναι χαμηλότερου επιπέδου άρχοντες για τους Anunnaki ;


Άρχοντες - Archons


Ακόμη και τα παλιότερα Γνωστικά κείμενα μιλούν για τους άρχοντες οι οποίοι είναι μη φυσικές οντότητες που τρέφονται από την αρνητική ενέργεια, όπως αυτήν του φόβου. Αυτό εξηγεί γιατί ποτέ δεν αισθανόμαστε καλά αφού έχουμε παρακολουθήσει τις νυχτερινές ειδήσεις ή διαβάζοντας τα καθημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η παρακάτω εικόνα είναι η πυραμίδα ελέγχου:




in5d σε 5d in5d.com www.in5d.com http://in5d.com/


Αυτό που ΔΕΝ εμφανίζεται είναι οι εξωγήινοι που βρίσκονται από πάνω τους. Σε αύξουσα σειρά, θα βρείτε:

  • Κακόβουλους εξωγήινους χαμηλότερου επίπεδου (π.χ. Δρωκωνιανοί και Ερπετοειδή )

  • Υψηλότερου επίπεδου κακόβουλοι εξωγήινοι όπως οι Anunnaki

  • Άρχοντες και άλλη αόρατη ύλη

  • Υψηλότατο επίπεδο κακόβουλου εξωγήινου (ων) που κυριολεκτικά υπάρχουν και τρέφονται από το φόβο, τον θάνατο, τον πόνο, την ταλαιπωρία, την δυστυχία, και τις θυσίες. Ελεγκτές των αρχόντων

Είναι πιθανό οι άρχοντες να ελέγχουν τους Ανουνάκι και τελικά εκπροσωπούνται κοντά στην κορυφή της πυραμίδας. Κατά τη γνώμη αυτού του συγγραφέα, είναι ξεκάθαρο!

Στην κορυφή της πυραμίδας, θα βρείτε ένα είδος κακόβουλου εξωγήινου ελέγχου (και προγραμματισμού), τύπου «Μάγος του Οζ».

Ένα κοινό που θα βρείτε σε κάθε επίπεδο είναι η χρήση του φόβου για σκοπούς ελέγχου.

Κατά ειρωνικό τρόπο, επειδή κάθε επίπεδο είναι τόσο αποκομένο σε πυραμιδικά διαμερίσματα, φοβούνται και δυσπιστούν το ένα το άλλο.


Κι αν…


Τι θα συμβεί αν ο Πάπας (ή η οποιαδήποτε γήινη οντότητα που βρίσκεται πάνω από αυτόν) απειλείται να μας κρατήσει σε υποταγή, έλεγχο και  συμμόρφωση, με το να ζούμε σε διαρκή φόβο, προκειμένου να κατευνάσει τους εξωγήινους ηγεμόνες του μέσα από θυσίες (όπως κάθε παγκόσμιος πόλεμος, 9 / 11, κλπ ...);

Αν κοιτάξετε τους διάφορους τύπους αίματος και τις ομάδες Rh , τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι αδύνατο να έχουμε τόσες πολλές φυλές και εθνότητες σε αυτόν τον πλανήτη που να προέρχονται από «τον Αδάμ και την Εύα". "Αδάμ" είναι η συντομογια της «φυλής Adama" που οι  Anunnaki δημιούργησαν, οπότε είναι πιθανό όλες οι φυλές να δημιουργήθηκαν ως πειράματα υπο-ειδών;

Στα υψηλότερα επίπεδα του Τεκτονισμού, θα βρείτε το σύνθημα, "Ordo ab Chao" που σημαίνει "τάξη στο χάος". Αυτός είναι ο λόγος που η παραδοχή διαίρει και βασίλευε συνεχώς χρησιμοποιείται εναντίον μας, πολλές φορές χωρίς καν να την δούμε ακόμα και όταν είναι μπροστά στα μάτια μας.

Για παράδειγμα, διαίρει και βασίλευε είναι το σκεπτικό πίσω από κάθε αθλητική εκδήλωση, αλλά το χάβουμε χωρίς να αναρωτιόμαστε γιατί. Βλέπουμε ονόματα ομάδων, όπως New York “GIANTS,” San Francisco “Giants,” ή Tokyo Giants και ποτέ δεν αμφισβητούμε την προέλευση αυτών των ονομάτων των ομάδων. Είναι πιθανό ότι τελικά αντιπροσωπεύουν τους Ανουνάκι ή κάποια άλλη εξωγήινη φυλή από όντα που μας κυβερνούν;

Τηλεοπτικά προγράμματα όπως το «Survivor» ή «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» βασίζονται στην ίδια φιλοσοφία.

Τελικά, ο τελικός στόχος είναι η φήμη (εγώ) και το χρήμα (υλισμός), στα οποία έχουμε επενδύσει ως παγκόσμια κοινωνία και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι θα κάναμε αν δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα όπως τα χρήματα . Επιπλέον, αυτά τα προγράμματα μας τοποθετούν τον ένα εναντίον του άλλου μέσω των αρχών του διαίρει και βασίλευε.


Μόλις ο πάτος των πυραμίδων ενωθεί

Έχω πει πολλές φορές, « Μόλις το κάτω μέρος της πυραμίδας ενωθεί (όλοι μας), αμέσως το υπόλοιπο θα καταρρεύσει ». Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό για όλους μας, στο κάτω μέρος της πυραμίδας, να έρθουμε κοντά και να ενωθούμε και γι' αυτό πρέπει να εκτιμήσουμε κάθε φυλή που είναι διαφορετική από τη δική μας, αντί να αγνοούμε ή να αποφεύγουμε ο ένας τον άλλο. Το πιο σημαντικό, δεν πρέπει να εμπλεκόμαστε σε "πολέμους φυλών» που οι ηγεμόνες στέλνουν επάνω μας. Όσο μας κρατούν χωρισμένους, ως ανθρωπότητα, ποτέ δεν θα ενωθούμε σε μία φυλή. Στο τέλος, οι μόνοι που πραγματικά εμποδίζουν αυτό το ενδεχόμενο είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Τα καλά νέα είναι ότι όλοι αφυπνιζόμαστε σε αυτές τις αλήθειες και αρχίσαμε να ενωνόμαστε.

Αυτός είναι ο λόγος φαίνεται που προσπαθούν να μας ωθήσουν σε ένα περιβάλλον με ολοένα και περισσότερο φόβο τον τελευταίο καιρό, καθώς οι ηγεμόνες μας πανικοβάλλονται για το πώς έχουν τα σχέδιά τους ματαιωθεί ή καθυστερήσει, όπως αυτά της Ένωσης Βόρειας Αμερικής και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.


Αστρολογικά Χρονοδιαγράμματα


Η αστρολογία είναι ένα σημαντικό εργαλείο σε αυτήν την εξίσωση. Στην αλχημεία, υπάρχει ένα ρητό, « Όπως πάνω, έτσι και κάτω ". Με άλλα λόγια, ό, τι συμβαίνει στους Ουρανούς αντικατοπτρίζεται στον πλανήτη μας και με τη σειρά του, σε κάθε άτομο.
Η αστρολογία βασίζεται στους κύκλους του χρόνου που επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά.Όταν αρχίζουν νέοι κύκλοι, μπορούμε να μάθουμε από την τελευταία φορά που είδαμε αυτές τις ουράνιες ενέργειες. Για παράδειγμα, η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας εισήλθε στον Αιγόκερω ήταν το 1700 κατά τη διάρκεια τόσο της γαλλικής όσο και της αμερικανικής επανάστασης. Ο Πλούτωνας είναι γνωστός ως "Καταστροφέας" και θα γκρεμίσει κάθε τι που δεν είναι προς το συμφέρον της ανθρωπότητας.

Το 2008, ο Πλούτωνας εισήλθε στον Αιγόκερω ξανά και θα μείνει εκεί μέχρι το 2023. Αμέσως με την είσοδό του, είδαμε την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την εξαίρεση των "too big to fail / jail" τραπεζών. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, έχουμε επίσης δει μια σειρά από επαναστάσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτά δεν είναι συμπτώσεις!

Οι Εξωγήινοι ηγεμόνες μας είναι πολύ θετικά διακείμενοι στην αστρολογία και την χρησιμοποιούν ως χρονοδιάγραμμα.

Φαίνεται ότι οι γήινοι ηγεμόνες μας είναι πολύ πίσω από τον σχεδιασμό χρονοδιαγράμματός του και  πιέζονται από τον εξωγήινο ζυγό τους είτε για περισσότερες θυσίες ή / και για την "One World / Νέα Παγκόσμια Τάξη".

Όσο όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν και βλέπουν πώς ελεγχόμαστε και χειραγωγούμαστε για χιλιετίες, τόσο λιγότερο θα ανεχθούν να χειραγωγούνται από τους γήινους και εξωγήινους ηγεμόνες μας.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι η ευκαιρία μας να δημιουργήσουμε ό, τι είναι προς το συμφέρον της ανθρωπότητας. Οι Ηγεμόνες μας το γνωρίζουν αυτό και θα προσπαθήσουν τα πάντα, μέσα στις δικές τους αντίληπτικές εξουσίες, για να αποτρέψουν αυτό το ενδεχόμενο, αλλά όλα ξεκινούν από το κάτω μέρος της πυραμίδας που συνενώνεται ως ένα, καθώς κάθε άτομο κάνει τη δική του «εσωτερική εργασία» για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που επαναλαμβάνονται μέσα στην ίδια τη ζωή του.


Οι κακόβουλοι εξωγήινοι προσπαθούν να εγκαταλείψουν τον πλανήτη



Σύμφωνα με τον επαφικό Corey Goode, οι Δρακωνιανοί τα έχουν χαμένα (the Dracos are shitting bricks)  και οι αφέντες τους, τους πιέζουν να εκφοβίσουν την "Συμμαχία Των Γαλάζιων Σφαιρών" να τους επιτρέψουν να αφήσουν το ηλιακό μας σύστημα, μαζί με τα ανθρώπινα τσιράκια τους ( ηγέτες του κόσμου, πολιτικοί, κλπ ...), οι οποίοι έχουν υποδουλώσει την ανθρωπότητα.


Σύμφωνα με  Dr. Simon Atkins, το "Κύμα X" (“Wave X”) φθάνει, φέρνοντας διαγαλαξιακά κύματα ενέργειας που θα εκθέσουν τους ελεγκτές. Ο Atkins δήλωσε ότι το CERN χρησιμοποιείται για να αποτρέψει την άφιξη αυτών των εισερχόμενων ενεργειών, προσθέτοντας ότι δεν έχει σημασία αυτή η προσπάθεια, επειδή δεν θα καταφέρει να εμποδίσει αυτά τα κύματα της διαγαλαξιακής ενέργειας να μετατρέψουν ολόκληρο το ηλιακό μας συστήμα. 


Μιλά για το CERN γύρω στο 1:09:20 του παρακάτω βίντεο:


Το CERN μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν πύλες ή σκουληκότρυπες για να μπορέσουν οι κυβερνώντες ελεγκτές να βγουν από το ηλιακό μας σύστημα πριν να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας. Είναι πιθανόν είτε το Wave Χ να απαγορεύει σε αυτά τα κακόβουλα όντα να εγκαταλείψουν τη γη, ή το πέπλο ή η καραντίνα που είχε τοποθετηθεί πάνω από τον πλανήτη μας πολλές χιλιετίες πριν.


Ανυψώνοντας το Πέπλο



Στο κάτω μέρος της πυραμίδας, θα βρείτε όλους μας.


 Τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν συμμορφωνόμασταν πλέον στα "αφεντικά" μας;


Παγκόσμια ειρήνη.


Πολλοί άνθρωποι αγνοούν τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους, αλλά σύντομα, θα γίνει φανερό, καθώς το πέπλο ανυψώνεται και όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν κάθε μέρα.


Εν τω μεταξύ, διεκδικήστε τη δική σας προσωπική κυριαρχία. 


Όπως ο Cameron Day συνιστά:



Το πρώτο βήμα είναι να δεσμευτείτε στα πρωτόκολλα εξαγνισμού του εαυτού σας (Self-Clearing System) και να ανακαλέσετε όλες τις συμφωνίες που έχετε κάνει με οποιαδήποτε όντα που δεν έχετε κάτι το κοινό στο μυαλό. Στη συνέχεια, ανακαλέσετε όλες τις συμφωνίες για να δείτε την πραγματικότητα σε όρους πόλωσης. Κάθε φορά που ανακαλείτε συμφωνίες, να είστε σίγουρος ότι διεκδικείται εκ νέου την ενέργειά σας, που σας την είχαν πάρει αυτοί. Στη συνέχεια, επιβεβαιώσετε τη δέσμευσή σας να ξεπεράσετε τις ιδεολογικές δομές ελέγχου του διεφθαρμένου Δημιουργού, χωρίς να αποσυντονίζεστε από άσκοπες μάχες πόλωσης.


Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας, κυριολεκτικά. Είτε η τηλεόρασή σας είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη, μπορεί να εκπέμπει αρνητικές συχνότητες που παίζουν στην ψυχή σας. Σχεδόν ό, τι είναι στην τηλεόραση είναι μια απόσπαση της προσοχής που σας εμποδίζει από το να ανακαλύψετε την αλήθεια, τον θεϊκό σκοπό σας για την παρουσία σας εδώ .


Τέλος, όλοι πρέπει να ενωθούμε. Όπως ανέφερα, μόλις το κάτω μέρος της πυραμίδας ενωθεί, το υπόλοιπο θα καταρρεύσει. Αυτός είναι ο λόγος που αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία αυτή τη στιγμή προσπαθούν με πολέμους ανάμεσα στις φυλές να μας κρατούν οικονομικά διαιρεμένους. Είναι προφανές ότι όποιος έχει τον έλεγχο αυτού του πλανήτη μας χρησιμοποιεί για σκλάβους και για θυσιαστικούς λόγους μέσω των αέναων πολέμων μεταξύ μας.


Έχουμε την αριθμητική υπεροχή και δύναμη να κάνουμε αυτόν τον κόσμο έναν παράδεισο στην κυριολεξία χωρίς την ανάγκη οικονομικής υποτέλειας, και όλα αυτά σιγοβράζουν σε όλους όσους ενώνονται κάτω από μια κοινή αιτία και πολεμούν για το καλό της ανθρωπότητας.


Χωρίς εμάς, κανένας από αυτούς δεν υπάρχει.

Ο Gregg Prescott, είναι ο ιδρυτής και εκδότης των In5D και BodyMindSoulSpirit .

in5d


Σας προτείνουμε...


Η Ατζέντα της Ερπετοειδούς (Δρακωνιανής) Εισβολής




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή
και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται
σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε
νομίμου δικαιώματος του]

http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2016/12/blog-post_44.html

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΔΕΚΑΡΧΟΙ



ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.

ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΔΕΚΑΡΧΟΙ



ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ VI
Στοβαίος 1,21. 9


-Αφού στους Γενικούς Λόγους υποσχέθηκες να μου μιλήσεις
για τους τριάντα έξι Δέκαρχους, τώρα μίλησε μου γι αυτούς και
για την ενέργεια τους.



-Καμιά αντίρρηση, και αυτός θα είναι ο κυριότερος απ'όλους
και κορυφαίος λόγος.
Και συ σκέψου έτσι.
Σου μίλησα για τον ζωδιακό κύκλο που λέγεται ζωφόρος, για τους πέντε πλανήτες και τον ήλιο και τη σελήνη και τον κύκλο του καθενός.


-Τα είπες βέβαια,Τρισμέγιστε.

-Έτσι σε θέλω να σκέφτεσαι και για τους τριάντα έξι Δέκαρχους,
έχοντας στη μνήμη σου εκείνα ώστε να σου γίνει πιο ευκολονόητος και ο λόγος για αυτά.

-Θυμάμαι πατέρα

-Είπα σε κάποιο σημείο, παιδί μου, ότι υπάρχει ένα σώμα που περιέχει τα πάντα.
Φαντάσου το λοιπόν αυτό σαν ένα σχήμα κυκλικό, γιατί έτσι είναι το σύμπαν. 


-Τα είπες βέβαια,Τρισμέγιστε.

-Έτσι σε θέλω να σκέφτεσαι και για τους τριάντα έξι Δέκαρχους,
έχοντας στη μνήμη σου εκείνα ώστε να σου γίνει πιο ευκολονόητος και ο λόγος για αυτά.

-Θυμάμαι πατέρα

-Είπα σε κάποιο σημείο, παιδί μου, ότι υπάρχει ένα σώμα που περιέχει τα πάντα. 

Φαντάσου το λοιπόν αυτό σαν ένα σχήμα κυκλικό, γιατί έτσι είναι το σύμπαν. 

-Σκέφτομαι ένα τέτοιο σχήμα, όπως το λες πατέρα

-Κάτω λοιπόν από αυτόν τον κύκλο, έχουν ταχθεί οι τριάντα έξι Δέκαρχοι, ανάμεσα στον κύκλο του σύμπαντος 
και το ζωδιακό, χωρίζοντας και τους δύο κύκλους και με τρόπο ώστε υποστηρίζοντας εκείνο τον κύκλο και καθορίζοντας τον ζωδιακό και ακόμη, κινούμενοι μαζί με τους πλανήτες ώστε να έχουν την ίδια δύναμη με αυτούς, εναλλάξ, κατά την περιφορά του σύμπαντος.

Επιβραδύνουν λοιπόν το σώμα του σύμπαντος που τα περιέχει όλα (γιατί αν ήταν μόνο του θα έφτανε σε μεγάλες ταχύτητες επειδή περιέχει τα πάντα) ενώ επισπεύδουν τους επτά άλλους κύκλους επειδή η κίνηση τους είναι βραδύτερη του κύκλου του σύμπαντος.
Έτσι, είναι απαραίτητο να κινούνται αυτοί και το σύμπαν.






Ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι οι Δέκαρχοι περιβάλλουν, τον κύκλο των επτά και του σύμπαντος και κυρίως όλα όσα είναι μέσα στο σύμπαν, και, ως φύλακες, τα συγκρατούν όλα αυτά και τηρούν την ορθή τάξη των πάντων.

-Έτσι τα καταλαβαίνω, πατέρα , όσα λες.

-Ακόμη σκέψου, ότι αυτοί (οι Δέκαρχοι), δεν παθαίνουν όσα οι άλλοι πλανήτες, διότι ούτε συγκρατούμενοι διατηρούν την τροχιά τους ούτε εμποδίζονται και γυρίζουν πίσω, ούτε τους σκεπάζει το φως του ήλιου παρά έχουν την ελευθερία τους πάνω απ όλα, ως φύλακες και φρουροί του σύμπαντος, περιβάλλουν το σύμπαν με το ημερονύκτιο.



- Αραγε λοιπον, πατερα, και αυτοι εχουν καποια ενεργεια πανω μας;








-Τη μεγαλυτερη παιδι μου. Γιατι, αν ενεργουν σ εκεινους πως όχι
Και σε μας, και χωριστα και συνoλικα; Δηλαδη, (προσεξε ότι λεω)
Ανατροπες βασιλεων, επαναστασεις πολεων, επιδημιες, λοιμοι, αμπωτιδες της θαλασσας, σεισμοι της γης, τιποτε από αυτά, παιδι μου, δε γινεται χωρις την ενεργεια τους και επιπλεον σκεψου αυτό. 





Αν δηλαδη εκεινοι επιστατουν σ αυτά και εμεις ειμαστε κατω από τους επτα, δεν καταλαβαινεις ότι και σε μας φτανει καποια ενεργεια ειτε απ αυτους ειτε δια μεσω εκεινων;





-Τι σωματικη μορφη θα μπορουσαν να εχουν αυτοι, πατερα;





-Πολλοι τους αποκαλουν δαιμονες. Διοτι δεν εχει καποιο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο το γενος των δαιμονων, ουτε εχουν αλλα σωματα από καποια ιδιαιτερη υλη, ουτε με την ψυχη κινουνται όπως εμεις, αλλα είναι ενεργειες των τριαντα εξι αυτων θεων.





Επιπλεον δε σκεψου και αυτό, το εργο τους , ότι δηλαδη σπερνουν στη γη ότι ονομαζουμε «τανες», άλλες μεν σωτηριες άλλες δε ολεθριες.



Ακομη ότι και στους ουρανους, κινουμενοι, γεννουν αστερες, βοηθητικους σ αυτους, τους οποιους εχουν ως στρατιωτες και υπηρετες.





Αυτοι, αναμεμιγμενοι απ εκεινους κινουνται αιωρουμενοι στον ουρανο, γεμιζοντας το χωρο του για να μην υπαρχει κανενας χωρος ψηλα κενος από αστρα, οργανωνοντας μαζι τους το συμπαν και εχοντας ενεργεια δικη τους αλλα υποταγμενη σ'αυτή των τριαντα εξι. 



Απ αυτους γινονται σε διαφορες χωρες φθορες των αλλων εμψυχων οντων αλλα και το πληθος των ζωων που λυμαινονται τους καρπους.





Κατω από αυτους βρισκεται η λεγομενη Αρκτος, (άρκτος = ομόρριζα αχώριστα μόρια κτλ), στο μεσον του ζωδιακου, που αποτελειται από επτα αστρα και εχει και μια άλλη, αντιστοιχη, πανω από το κεφαλι της. 





Η ενεργεια της είναι όπως ενός αξονα, και καθως δυει και δεν ανατελλει πουθενα, μενοντας στον ιδιο τοπο και περιστρεφομενη γυρω από τον ιδιο τοπο, προκαλωντας την περιφορα του ζωδιακου κυκλου παραδιδει το συμπαν από τη νυχτα στη μερα και από τη μερα στη νυχτα.


Μετα από αυτην υπαρχει άλλη ομαδα αστεριων στους οποιους εμεις δεν αξιωθηκαμε να δωσουμε ονοματα αλλα, οι επομενες γενιες, θα μιμηθουν εμας και θα τους δωσουν ονοματα.



Κατω από τη σεληνη, είναι αλλα αστρα φθαρτα, αργα, που ζουν για λιγο και δημιουργουνται από τις αναθυμιασεις της γης στον αερα, που και εμεις βλεπουμε να διαλυονται, μοιαζουν με τα αχρηστα ζωα επι της γης, και δε γινονται παρα για να φθαρουν, όπως είναι τα γενη των μυγων και των ψυλλων και των σκουληκιων και των αλλων ομοιων.





Διοτι και εκεινα, δεν είναι χρησιμα ουτε σε εμας ουτε στο συμπαν.
Αντιθετα, μας δυσαρεστουν ενοχλωντας μας, οντας παρενεργειες της φυσης και γεννιουνται χωρις να είναι απαραιτητα.





Με τον ιδιο τροπο, και οι αστερες που προκυπτουν από τις αναθυμιασεις της γης, τον μεν ανω τοπο δεν καταλαμβανουν (διοτι είναι αδυνατο να το κανουν προερχομενοι από κατω) και επειδη εχουν πολύ βαρος, ελκονται κατω από την ιδια υλη, διαχεονται γρηγορα και, διαλυμενοι πεφτουν παλι στη γη χωρις να εχουν κανει καμια ενεργεια παρα μονο εχοντας ενοχλησει τον αερα πανω στη γη.



Υπαρχει και ένα άλλο γενος, αυτό των λεγομενων κομητων που εμφανιζεται κατά καιρους και παλι μετα εξαφανιζεται, που ουτε ανατελουν ουτε δυουν, ουτε διαλυονται και οι οποιοι είναι φανεροι αγγελοι και κηρυκες καθολικων πραγματων που θα συμβουν. 





Ο τοπος τους είναι κατω από τον κυκλο του ηλιου. Όταν λοιπον προκειται να συμβει στον κοσμο κατι αυτοι εμφανιζονται για λιγες μερες και παλι πηγαινουν κατω από τον κυκλο του ηλιου. 


Και μενουν αφανεις, αφου φανουν αλλοι στην ανατολη, αλλοι στον βορα, αλλοι στη δυση και αλλοι στο νοτο. 


Τους ονομασαμε μαντεις. 





Αυτή είναι η φυση των αστερων και αστερες από αστρα διαφερουν. Οι αστερες αιωρουνται στον ουρανο ενώ τα αστρα βρισκονται μεσα στο σωμα του ουρανου, κινουνται μαζι μ αυτόν και δωδεκα από αυτά τα ονομασαμε «ζωδια».



Οποιος δεν αγνοησει αυτά, μπορει να κατανοησει ακριβως τον Θεο, και αν το κανει αυτό, θα τολμουσε κανεις να πει, να τον δει, και βλεποντας τον να γινει μακαριος.



-Μακαριος πραγματι, πατερα, οποιος τον ειδε.



-Αλλα είναι αδυνατο, παιδι μου, να ευτυχησει οποιος είναι στο σωμα του.
Πρεπει να ασκει εδώ κατω την ψυχη του ώστε, όταν φτασει εκει, οπου θα μπορουσε να δει, να μη χασει τον δρομο.



Οσοι όμως ανθρωποι αγαπουν το σωμα τους, αυτοι, ποτε δεν θα μπορεσουν να δουν την οψη του καλου και αγαθου.
Διοτι, τετοια είναι η ομορφια παιδι μου,αυτή που δεν εχει ουτε σχημα ουτε χρωμα ουτε σωμα.

-Θα μπορούσε, πατέρα, να υπάρχει κάτι όμορφο χωρίς όλα αυτά;

-Μόνο ο Θεός, παιδί μου, η μάλλον κάτι μεγαλύτερο, το όνομα του Θεού.








morfeas sky

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Τι είναι ο Ζωδιακός κύκλος;
Τι είναι ο Ζωφόρος;
Τι είναι οι Δέκαρχοι;
Τι είναι οι τριανταέξι Δέκαρχοι;

Σου μίλησα για τον ζωδιακό κύκλο που λέγεται ζωφόρος, για τους πέντε πλανήτες και τον ήλιο και τη σελήνη και τον κύκλο του καθενός.
Έτσι σε θέλω να σκέφτεσαι και για τους τριάντα έξι Δέκαρχους,
έχοντας στη μνήμη σου εκείνα ώστε να σου γίνει πιο ευκολονόητος και ο λόγος για αυτά.
Είπα σε κάποιο σημείο, παιδί μου, ότι υπάρχει ένα σώμα που περιέχει τα πάντα.
Φαντάσου το λοιπόν αυτό σαν ένα σχήμα κυκλικό,
(ο Νους-σύμπαν) γιατί έτσι είναι το σύμπαν.

Κάτω λοιπόν από αυτόν τον κύκλο, έχουν ταχθεί οι τριάντα έξι Δέκαρχοι, ανάμεσα στον κύκλο του σύμπαντος και το ζωδιακό, χωρίζοντας και τους δύο κύκλους και με τρόπο ώστε υποστηρίζοντας εκείνο τον κύκλο και καθορίζοντας τον ζωδιακό και ακόμη, κινούμενοι μαζί με τους πλανήτες ώστε να έχουν την ίδια δύναμη με αυτούς, εναλλάξ, κατά την περιφορά του σύμπαντος.

σημ: Ο Νους είναι ο κύκλος του σύμπαντος, ο δεύτερος Νους δημιουργός, και μέσα στον Νου δηλαδή μέσα στον κύκλο βρίσκονται ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΙ ΔΕΚΑΡΧΟΙ-ΘΕΟΙ, δηλαδή ο ζωδιακός κύκλος είναι ένας δεύτερος κύκλος, ένας δεύτερος Νους , ένα δεύτερο σύμπαν, που περικλείεται από το πρώτο σύμπαν, τον πρώτο κύκλο, τον πρώτο Νου, και με τον ίδιο τρόπο υπάρχουν επτά ζωδιακοί κύκλοι εσωτερικά, επτά Δέκαρχοι Ουσιάρχες, που περικλείουν τους επτά κύκλους.

Επιβραδύνουν λοιπόν το σώμα του σύμπαντος που τα περιέχει όλα (γιατί αν ήταν μόνο του θα έφτανε σε μεγάλες ταχύτητες επειδή περιέχει τα πάντα) ενώ επισπεύδουν τους επτά άλλους κύκλους επειδή η κίνηση τους είναι βραδύτερη του κύκλου του σύμπαντος.
Έτσι, είναι απαραίτητο να κινούνται αυτοί και το σύμπαν.






Ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι οι Δέκαρχοι περιβάλλουν, τον κύκλο των επτά και του σύμπαντος και κυρίως όλα όσα είναι μέσα στο σύμπαν, και, ως φύλακες, τα συγκρατούν όλα αυτά και τηρούν την ορθή τάξη των πάντων.

σημ: Οι Δέκαρχοι περικλείουν τους επτά Ζωδιακούς Ζωφόρους κύκλους εξωτερικά.
Περικλείουν όλους τους κύκλους εξωτερικά, όχι όμως μέσα στους κύκλους εσωτερικά, αλλά ανάμεσα στους κύκλους και εξωτερικά..σαν την μπαμπούσκα, όπου ο ένας κύκλος βρίσκεται εσωτερικά του μεγαλύτερου, και ανάμεσα τους περικλείονται από τους Δέκαρχους.
Με αυτόν τον τρόπο επιφέρουν την μουσική Αρμονία των σφαιρών.
Δέκαρχος, είναι αυτός που φέρει την ΔΕΚΑΔΑ (Εξωτερικά)
Ο Ζωδιακός κύκλος είναι αυτός που φέρει την Δωδεκάδα (εσωτερικά του κύκλου).



ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ


 
ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΝΙΕΡΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ



Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - OI NOMOI TOY ΣYMΠANTOΣ - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΝΙΕΡΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ


-Ακόμη σκέψου, ότι αυτοί (οι Δέκαρχοι), δεν παθαίνουν όσα οι άλλοι πλανήτες, διότι ούτε συγκρατούμενοι διατηρούν την τροχιά τους ούτε εμποδίζονται και γυρίζουν πίσω, ούτε τους σκεπάζει το φως του ήλιου παρά έχουν την ελευθερία τους πάνω απ όλα, ως φύλακες και φρουροί του σύμπαντος, περιβάλλουν το σύμπαν με το ημερονύκτιο.





σημ: Οι Δέκαρχοι βρίσκονται έξω από τους κύκλους και επιφέρουν την ζωή εσωτερικά των κύκλων.


Αυτοί εξουσιάζουν και επιφέρουν την ζωή και  την σωστή λειτουργία του σύμπαντος των επτά Ζωφόρων κύκλων, τους επτά Ζωδιακούς κύκλους που φέρουν μέσα τους την Δωδεκάδα.


Αν δηλαδη εκεινοι επιστατουν σ αυτά και εμεις ειμαστε κατω από τους επτά, δεν καταλαβαινεις ότι και σε μας φτανει καποια ενεργεια ειτε απ αυτους ειτε δια μεσω εκεινων;

Ακομη ότι και στους ουρανους, κινουμενοι, γεννουν αστερες, βοηθητικους σ αυτους, τους οποιους εχουν ως στρατιωτες και υπηρετες.

(σημ: οι Δέκαρχοι εσωτερικά των κύκλων δημιουργούν τους θεούς-Αστέρες, είναι οι υπηρέτες τους, για να επιφέρουν την ΔΕΚΑΔΑ το Αγαθό Φως ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΖΩΔΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ.

Αυτοι, (οι θεοί-Αστέρες) αναμεμιγμενοι απ εκεινους κινουνται αιωρουμενοι στον ουρανο, (ζωδιακό κύκλο) γεμιζοντας το χωρο του για να μην υπαρχει κανενας χωρος ψηλα κενος από αστρα, οργανωνοντας μαζι τους το συμπαν και εχοντας ενεργεια δικη τους αλλα υποταγμένη σ'αυτή των τριάντα έξι.


σημ: επιφέρουν στον ζωφόρο ζωδιακό κύκλο την ΔΕΚΑΔΑ 

Κάτω από αυτούς βρίσκεται η λεγόμενη Άρκτος, (άρκτος = ομόρριζα αχώριστα μόρια κτλ), στο μέσον του ζωδιακού, που αποτελείται από επτά άστρα και έχει και μια άλλη, αντίστοιχη, πάνω από το κεφάλι της.

σημ: η Άρκτος είναι ο κεντρικός άξονας που περιστρέφει όλους τους κύκλους.
Το κέντρο όλων των γαλαξιών, ενώνεται με το κέντρο όλων των ζωδιακών Ζωφόρων κύκλων.
Αποτελείται από επτά Άστρα, από επτά κύκλους, που περιστρέφονται γύρω από τον κεντρικό άξονα της Άρκτου.
Εσωτερικά οι Ζωδιακοί κύκλοι φέρουν την ζωή (Ζωφόρος).
Οι επτά κύκλοι, τα επτά Άστρα, ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ μέσω του κεντρικού άξονα της Άρκτου, και η Άρκτος έχει από πάνω της τον κύκλο του δεύτερου Νου δημιουργού ο οποίος περικλείει όλους τους ζωδιακούς ζωφόρους επτά κύκλους.


Η ενεργεια της είναι όπως ενός αξονα, και καθως δυει και δεν ανατελλει πουθενα, μενοντας στον ιδιο τοπο και περιστρεφομενη γυρω από τον ιδιο τοπο, προκαλωντας την περιφορα του ζωδιακου κυκλου παραδιδει το συμπαν από τη νυχτα στη μερα και από τη μερα στη νυχτα.

σημ: Και οι επτά κύκλοι της κτιστής δημιουργίας ενώνονται μεταξύ τους από έναν κεντρικό άξονα, ο οποίος περιστρέφει όλους τους ζωδιακούς κύκλους που φέρουν την ζωή.

Μετα από αυτην υπαρχει άλλη ομαδα αστεριων στους οποιους εμεις δεν αξιωθηκαμε να δωσουμε ονοματα αλλα, οι επομενες γενιες, θα μιμηθουν εμας και θα τους δωσουν ονοματα.

σημ: Μετά από τους επτά κύκλους και έξω από την κτιστή δημιουργία, υπάρχουν και άλλα σύμπαντα, όπως το Αρχέτυπο σύμπαν του Φωτός.


Κατω από τη σεληνη, είναι αλλα αστρα φθαρτα, αργα, που ζουν για λιγο και δημιουργουνται από τις αναθυμιασεις της γης στον αερα, που και εμεις βλεπουμε να διαλυονται, μοιαζουν με τα αχρηστα ζωα επι της γης, και δε γινονται παρα για να φθαρουν, όπως είναι τα γενη των μυγων και των ψυλλων και των σκουληκιων και των αλλων ομοιων.

σημ: Οι πλανήτες όπως ο δικός μας πλανήτης Γη, επειδή είναι θνητός, η ζωή δεν είναι αθάνατη, και μόνον με τις γεννήσεις του κάθε είδους επιφέρεται η ζωή, γι'αυτό λόγω της θνητότητας αυτού του κόσμου, υπάρχουν και οι παρενέργειες, τα λάθη, τα άχρηστα.

Υπαρχει και ένα άλλο γένος, αυτό των λεγομενων κομητων που εμφανιζεται κατά καιρους και παλι μετα εξαφανιζεται, που ουτε ανατελουν ουτε δυουν, ουτε διαλυονται και οι οποιοι είναι φανεροι αγγελοι και κηρυκες καθολικων πραγματων που θα συμβουν.

σημ: Υπάρχουν επίσης και θεότητες όπου εμφανίζονται στην Γη κατά καιρούς, οι οποίοι είναι οι "άγγελοι" που μεταδίδουν το φως στους ανθρώπους, και προμηνύουν τα λάθη των ανθρώπων ώστε να διορθωθούν, ειδάλλως θα υπάρξει η ΝΕΜΕΣΙΣ.

Ο τοπος τους είναι κατω από τον κυκλο του ηλιου. Όταν λοιπον προκειται να συμβει στον κοσμο κατι αυτοι εμφανιζονται για λιγες μερες και παλι πηγαινουν κατω από τον κυκλο του ηλιου.
Και μενουν αφανεις, αφου φανουν αλλοι στην ανατολη, αλλοι στον βορα, αλλοι στη δυση και αλλοι στο νοτο.
Τους ονομασαμε μαντεις.

σημ: Αυτοί οι θεοί οι άγγελοι, οι φωτισμένες οντότητες, έχουν ως σκοπό να αφυπνίζουν τους ανθρώπους, η κατοικία τους είναι το Αγαθό Φως "του ήλιου", είναι οι μάντεις οι προφήτες.

Αυτή είναι η φυση των αστερων και αστερες από αστρα διαφερουν. Οι αστερες αιωρουνται στον ουρανο ενώ τα αστρα βρισκονται μεσα στο σωμα του ουρανου, κινουνται μαζι μ αυτόν και δωδεκα από αυτά τα ονομασαμε «ζωδια».

σημ: οι Αστέρες είναι οι θεοί, είναι οι δυνάμεις της φύσης, οι οποίοι επιφέρουν την Αρμονία των σφαιρών και βρίσκονται έξω από τους ζωδιακούς κύκλους.
Τα Άστρα-οι θεότητες, βρίσκονται εσωτερικά του ζωδιακού κύκλου, κινούνται μέσα ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΖΩΦΟΡΟ ΖΩΔΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΙΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
Τα Άστρα είναι οι θεότητες που φέρουν την ΔΕΚΑΔΑ, ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΦΩΣ.


Διαβάζουμε σχετικά στο βιβλίο του Ερμή αφιερωμένο στον Ασκληπιό:
ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ

-Το σώμα αυτό, συντέθηκε από το ζωδιακό κύκλο, ο οποίος συγκροτήθηκε από δώδεκα στον αριθμό στοιχεία, τα οποία όμως έχουν μία μόνο φύση, και μπορούν να πάρουν κάθε μορφή προκειμένου να παραπλανήσουν τον άνθρωπο.
σημ: Ο υλικός αισθητός κόσμος είναι ο δικός μας κύκλος όπου ζούμε,  η οποία φύση μας παραπλανά νομίζοντας ότι μόνον εδώ είναι η ζωή, δηλαδή τα θνητά και τα όμοια με τα θνητά.


Έτσι, λοιπόν, υπάρχουν πολλοί θεοί, κυρίαρχοι όλων των ειδών, και τους ακολουθούν άλλοι θεοί που διαθέτουν κυρίαρχο της ουσίας τους (το γένος και τα είδη του γένους). 
Οι τελευταίοι (τα είδη) είναι αισθητοί και έχουν εναρμονιστεί  με τη διπλή τους ουσία, με την αισθητή τους φύση δημιουργούν τα πάντα, ο ένας μέσω του άλλου, και φωτίζει ο ένας το έργο του άλλου.





Ο κυρίαρχος της ουσίας (Ουσιάρχης - Δέκαρχος) του ουρανού ή όπως αλλιώς ονομάζεται αυτό το οποίο νοείται με το παραπάνω όνομα είναι ο Δίας, καθώς μέσω του ουρανού προσφέρει ζωή στα πάντα.





Το φως είναι ο κυρίαρχος της ουσίας του ήλιου, καθώς το αγαθό του φωτός προσφέρεται σε εμάς μέσω της σφαίρας του ήλιου.





Ο "ΟΥΣΙΑΡΧΗΣ" ή ο θεός που εξουσιάζει όλες τις μορφές των τριάντα έξι αστεριών  που μένουν πάντα σταθερά στον ίδιο τόπο και στα οποία έχει δοθεί το όνομα του "Ωροσκόπου" είναι αυτός που αποκαλούν "Παντόμορφο", καθώς χρησιμοποιώντας τα διάφορα πρότυπα είδη γεννά ποικίλες μορφές ατόμων.





Αυτές που αποκαλλούνται "επτά σφαίρες" (η θνητή δημιουργία των επτά κύκλων) έχουν ως "Ουσιάρχες", δηλαδή καθοδηγητές τους, τη μοίρα και το πεπρωμένο και σύμφωνα με το νόμο της φύσης (Αρμονία) αυτές μεταβάλλουν τα πάντα με ακλόνητη σταθερότητα, διαφοροποιημένα από την αέναη κίνηση.






Ο Αιθέρας αποτελεί το μέσο ή το όργανο των πάντων μέσω του οποίου δημιουργούνται τα πάντακαι έχει ως Ουσιάρχη του έναν δεύτερο θεό....τα θνητά και τα όμοια τους προς τα θνητά.




σημ: Αιθέρας είναι η νοητική ουσία, ο Νους, ο πνευματικός Λόγος.
Ο Αιθέρας βρίσκεται πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός, η νοητική του ουσία, ο πνευματικός λόγος.
Ο Δέκαρχος ή αλλιώς Ουσιάρχης, είναι ένας δεύτερος θεός ο οποίος έχει την ευθύνη να φέρει την ζωή αποκλειστικά σε κάθε κύκλο από τους επτά, σύμφωνα με την ουσία του κάθε ζωδιακού κύκλου.

Ο δικός  μας κατωφερής ζωδιακός κύκλος είναι η ουσία του όλα τα θνητά, και τα όμοια τους προς τα θνητά.



Ο Δέκαρχος-Ουσιάρχης είναι ο Ζωφόρος δηλαδή αυτός που φέρει την ζωή στον Ζωδιακό κύκλο σύμφωνα με την ουσία του ζωδιακού κύκλου που είναι τα ζώδια.







Αφού λοιπόν τα πράγματα έτσι έχουν, τα πάντα καθώς απλώνονται από κάτω ως ψηλά  συνδέονται μεταξύ τους μέσω της ίδιας της κίνησης.

Τα θνητά, λοιπόν, είναι συνδεδεμένα με τα αθάνατα και τα ορατά με τα αόρατα.

σημ:  οι επτά κύκλοι της κτιστής δημιουργίας.
σημ: όλα κινούνται και ενώνονται, με τις πύλες, και είναι αδύνατον το κατώτερο να περάσει στον ανώτερο κύκλο, παρά μόνον η νοητική ουσία μέσω της κάθαρσης που αφήνει πίσω της όλα τα θνητά και τις όμοιες με τα θνητά ενέργειες.





Και το σύνολο υπακούει σε έναν κυβερνήτη, τον ύψιστο, ως κύριο του, ώστε να μην αποτελούν πολλά, αλλά μάλλον ένα, καθώς όλα εξαρτώνται αλλά και απορρέουν από από αυτό το ένα.


(σημ: εννοεί τον δεύτερο Νου δημιουργό).



Επειδή φαίνονται διαφορετικά, θεωρούνται ότι είναι και πολλά, αν όμως ενωθούν είναι πλέον ένα ή μάλλον δύο: αυτό από το οποίο γεννιούνται τα πάντα, (το ένα η νοητική ουσία ο πνευματικός λόγος),  και μέσω του οποίου γεννιούνται τα πάντα, δηλαδή από την ύλη, μέσω της οποίας γεννιούνται και από το θέλημα του θεού, με τη συναίνεση του οποίου διαμορφώνονται διαφορετικά μεταξύ τους.





Ο θεός, ο Ένας, είναι τα πάντα βρίσκεται μέσα και παντού στα πάντα σε ολόκληρη την δημιουργία των επτά κύκλων.


Είναι εκείνος που δεν έχει όνομα ή μάλλον έχει όλα τα ονόματα, 


ο ένας και τα πάντα...(ο δεύτερος Νους δημιουργός).





Αυτός λοιπόν είναι ταυτόχρονα μοναδικός και τα πάντα, που είναι πλήρης, από την γονιμότητα και των δύο φύλων κυοφορεί, πάντοτε το θέλημα του είναι ολόκληρη η αγαθότητα.





Η αγαθότητα, λοιπόν, κάθε πράγματος έχει γεννηθεί από τη φύση της χάρη στη θεϊκότητα εκείνου, (σημ: η φύση όλη, το δίχως λογική πνεύμα της φύσης, έγινε αγαθή χάρην του δεύτερου Νου δημιουργού μέσω της Αρμονίας), ώστε κάθε πράγμα να είναι έτσι όπως είναι και ήταν και ώστε να προσδώσει σε όλα όσα πρόκειται να γεννηθούν στο μέλλον την ικανότητα της γέννησης από τον ίδιο τους τον εαυτό.




Σημ: στην φύση και σε όλα τα όντα δόθηκε η ικανότητα της γονιμότητας της γένεσης ώστε να υπάρχει το είδος του κάθε γένους.



Αυτή λοιπόν, είναι η διδασκαλία που σου δίνεται όσον αφορά στο λόγο και τον τρόπο που γεννιούνται τα πάντα.




-Υποστηρίζεις ότι ο θεός έχει δύο φύλα Τρισμέγιστε;


- Όχι μόνον ο θεός, αλλά και όλοι οι ζωντανοί και μη οργανισμοί Ασκληπιέ, καθώς δεν είναι δυνατόν κάποιο από τα όντα να είναι στείρο.


Γιατί αν από όλα τα είδη αφαιρεθεί η γονιμότητα, δεν είναι δυνατόν να παραμένουν πάντοτε όπως είναι.





Στη φύση κάθε όντος ενυπάρχει η αίσθηση και η γέννηση και πως ο κόσμος αγκαλλιάζει τη φύση και διατηρεί όλα όσα γεννιούνται. 


Γιατί καθένα από τα δύο φύλα είναι πλήρες από άποψη γεννητικής ικανότητας, και η επαφή τους, ή ακριβέστερα,  η ένωση τους είναι ασύλληπτη και την ένωση αυτή μπορείς να την αποκαλέσεις είτε Έρωτα είτε Αφροδίτη είτε και τα δύο.


morfeas sky

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters