Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ - ΜΙΝΩΪΤΕΣ (ΜΙΝΥΕΣ) ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

 
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΠΧΧ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΘΕΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΕΙΧΕ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ BBC ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ .... ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ.

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ - ΜΙΝΩΪΤΕΣ (ΜΙΝΥΕΣ) ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ. ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΜΗΝΑ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ.
ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ, ΤΗΓΑΝΟΣΧΗΜΑ, ΜΙΝΩΪΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑΚΗΣ ΤΑΦ
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΤΗ TV ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ
ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ AMERICA UNEARTHED TOY HISTORY CHANNEL Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΥΤΑ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters