Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Το Τέξας Μηνύει Γεωργία, Μίσιγκαν, Πενσυλβάνια, και Ουισκόνσιν στο Ανώτατο Δικαστήριο για τους εκλογικούς κανόνες

Η πολιτεία του Τέξας υπέβαλε αγωγή απευθείας στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αμφισβητώντας τις εκλογικές διαδικασίες στη Γεωργία, το Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν με την αιτιολογία ότι παραβιάζουν το Σύνταγμα.

Το Τέξας υποστηρίζει ότι αυτές οι πολιτείες παραβίασαν τη

DONALD ΕΝΑΝΤΊΟΝ SKROUTZ

ΤΟ ΕΠΊΣΗΜΟ ΠΑΝΗΓΎΡΙ ΆΡΧΙΣΕ ΜΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΝΌΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΑΦΑΙΡΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΈΣ Η ΕΞΟΥΣΊΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΌΤΕΡΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΏΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΏΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΈΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΏΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΈΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΊΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ.

ΕΊΝΑΙ ΒΈΒΑΙΟΝ ΌΤΙ ΜΕΤΆ ΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΊΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΎ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΑΝΏΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΤΣΟΥΝΆΜΙ ΚΆΘΑΡΣΗΣ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ

Ο Έλον Μασκ φέρνει στην Ελλάδα γρήγορο δορυφορικό ίντερνετ για όλους.

Ανατροπή στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών από τη SpaceX στις αρχές του 2021

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Money Review, η κάλυψη της χώρας από τους δορυφόρους του προγράμματος Starlink της SpaceX αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2021.

To Starlink είναι ένα σύστημα δορυφόρων που κατασκευάστηκε από την SpaceX για την παροχή δορυφορικού διαδικτύου. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters