Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

DONALD ΕΝΑΝΤΊΟΝ SKROUTZ

ΤΟ ΕΠΊΣΗΜΟ ΠΑΝΗΓΎΡΙ ΆΡΧΙΣΕ ΜΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΝΌΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΑΦΑΙΡΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΈΣ Η ΕΞΟΥΣΊΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΌΤΕΡΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΏΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΏΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΈΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΏΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΈΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΊΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ.

ΕΊΝΑΙ ΒΈΒΑΙΟΝ ΌΤΙ ΜΕΤΆ ΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΊΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΎ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΑΝΏΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΤΣΟΥΝΆΜΙ ΚΆΘΑΡΣΗΣ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ


Chryso Elenodorou
..........ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΟΡΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ............
ΗΠΑ
ΚΛΕΙΣΙΜO: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,
ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜ. ΤΑΜΕΙΟΥ (IMF),
ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΣΩΤ. ΕΣΟΔΩΝ (IRS),
ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ..! 📷📷📷
Δημόσια Διάταξη: 2020-12-7.1
Ημερομηνία: 07.12.2020
CINDY K. CURRIER – COURT OF AGES:
Οποιαδήποτε και όλα τα περιουσιακά στοιχεία, ακίνητα ή ''real estate'' ή ''ιδιόκτητα'', μισθωμένα ή υπό τον έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Bank), του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), της Υπηρεσίας Εσωτερικών Εσόδων (IRS) και των Ηνωμένων Εθνών, με το παρόν,
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ότι όλοι όσοι χρησιμοποιούν τα κάτωθι:
📷 Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF), που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον.
📷 Το Κεντρικό Κτήριο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (FED BANK), πού βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, και οι περιφερειακές θυγατρικές τους στη Βοστώνη, τη Νέα Υόρκη, τη Φιλαδέλφεια, το Κλίβελαντ, το Ρίτσμοντ, την Ατλάντα, το Σικάγο, το St Louis, τη Μινεάπολη, την πόλη του Κάνσας, το Ντάλας και το Σαν Φρανσίσκο.
📷 Όλα τα φυσικά γραφεία του IRS και εγκαταστάσεις μέσα και έξω από την ταχυδρομική περιοχή των ΗΠΑ.
📷 Τα Ηνωμένα Έθνη στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και όλα τα συναφή ακίνητα τους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Παγκόσμιας Τράπεζας που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον.
📷 Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.
Είναι τώρα σε ΜΟΝΙΜΗΝ ΕΞΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.
Οποιαδήποτε και όλες οι τραπεζικές, εξουσιοδοτήσεις ή διοικητικές εργασίες που σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο, με οποιοδήποτε από τα παραπάνω επώνυμα ακίνητα, ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.
ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ, διατάσσονται με το παρόν να καθαρίσουν και να εξασφαλίσουν τις παραπάνω επώνυμες ιδιοκτησίες, και να κατασχέσουν όλους τους δορυφόρους, διακομιστές, κεντρικούς υπολογιστές, μίνι και προσωπικούς υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, τηλέφωνα και οποιοδήποτε άλλο υλικό, εξοπλισμό ή τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τον ΟΗΕ, το ΔΝΤ, το IRS ή την Ομοσπονδιακή Τράπεζα στη ΓΗ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ και ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, διατάσσονται επίσης να συλλάβουν και να κρατήσουν, όποιον συνεχίζει να συμμετέχει σε δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτές τις εγκαταστάσεις.

3 σχόλια:

G-X είπε...

ΑΜΗΝ και πότε να λευτερωθούμε
Μακάρι να είναι αλήθεια
Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί

Κουκι είπε...

Ποια είναι η Cindy K Currier; Τι δικαστήριο είναι το Court of ages που βγάζει τα εντάλματα σύλληψης

Unknown είπε...


ΑΜΗΝ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters