Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Το Τέξας Μηνύει Γεωργία, Μίσιγκαν, Πενσυλβάνια, και Ουισκόνσιν στο Ανώτατο Δικαστήριο για τους εκλογικούς κανόνες

Η πολιτεία του Τέξας υπέβαλε αγωγή απευθείας στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αμφισβητώντας τις εκλογικές διαδικασίες στη Γεωργία, το Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν με την αιτιολογία ότι παραβιάζουν το Σύνταγμα.

Το Τέξας υποστηρίζει ότι αυτές οι πολιτείες παραβίασαν τη

ρήτρα εκλογών του Συντάγματος, επειδή έκαναν αλλαγές στους κανόνες και τις διαδικασίες ψηφοφορίας μέσω των δικαστηρίων ή μέσω εκτελεστικών ενεργειών, αλλά όχι μέσω των κρατικών νομοθετικών οργάνων. Επιπλέον, το Τέξας υποστηρίζει ότι υπήρχαν διαφορές στους κανόνες και τις διαδικασίες ψηφοφορίας σε διαφορετικές κομητείες εντός των κρατών, παραβιάζοντας τη ρήτρα Ίσης Προστασίας του Συντάγματος. Τέλος, το Τέξας υποστηρίζει ότι υπήρξαν «παρατυπίες ψήφου» σε αυτές τις πολιτείες ως αποτέλεσμα των παραπάνω.

Το Τέξας ζητά από το Ανώτατο Δικαστήριο να διατάξει τα κράτη να επιτρέψουν στους νομοθέτες τους να διορίσουν τους εκλογείς τους. Η αγωγή λέει:

Ορισμένοι αξιωματούχοι στα εναγόμενα κράτη παρουσίασαν την πανδημία ως δικαιολογία για την παράβλεψη των κρατικών νόμων σχετικά με την απουσία και την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου. Τα καθού κράτη πλημμύρισαν τον πολίτη τους με δεκάδες εκατομμύρια αιτήσεις ψηφοφορίας και ψηφοφορίες κατά παρέκκλιση των νόμιμων ελέγχων ως προς τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται, αξιολογούνται και υπολογίζονται νόμιμα. Είτε έχουν καλή πρόθεση είτε όχι, αυτές οι αντισυνταγματικές πράξεις είχαν το ίδιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα - έκαναν τις εκλογές του 2020 λιγότερο ασφαλείς στα καθού κράτη. Αυτές οι αλλαγές δεν συνάδουν με τους σχετικούς κρατικούς νόμους και έγιναν από μη νομοθετικές οντότητες, χωρίς καμία συγκατάθεση από τους κρατικούς νομοθέτες. Οι πράξεις αυτών των αξιωματούχων παραβίασαν άμεσα το Σύνταγμα.

Αυτή η υπόθεση παρουσιάζει νομικό ζήτημα: Τα εναγόμενα κράτη παραβίασαν τη ρήτρα των εκλογέων λαμβάνοντας μη νομοθετικές ενέργειες για να αλλάξουν τους εκλογικούς κανόνες που θα διέπουν τον διορισμό των προεδρικών εκλογέων; Αυτές οι μη νομοθετικές αλλαγές στους εκλογικούς νόμους των καθών κρατών διευκόλυναν τη ρίψη και την καταμέτρηση ψηφοφοριών κατά παράβαση του κρατικού νόμου, ο οποίος, με τη σειρά του, παραβίασε τη ρήτρα εκλογών του άρθρου II, τμήμα 1, ρήτρα 2 του αμερικανικού Συντάγματος. Με αυτές τις παράνομες πράξεις, τα εναγόμενα κράτη όχι μόνο έχουν μολύνει την ακεραιότητα της ψήφου των πολιτών τους, αλλά οι ενέργειές τους έχουν επίσης υποβαθμίσει τις ψήφους πολιτών στο ενάγον κράτος και σε άλλα κράτη που παρέμειναν πιστοί στο Σύνταγμα.

Το Τέξας πλησίασε άμεσα το Ανώτατο Δικαστήριο επειδή το άρθρο ΙΙΙ προβλέπει ότι είναι το δικαστήριο πρώτης εντύπωσης για θέματα όπου έχει την αρχική δικαιοδοσία, όπως διαφορές μεταξύ δύο ή περισσότερων κρατών.

Τα έγγραφα ακολουθούν:

TX κατά State Motion 2020-12-07 ΤΕΛΙΚΟ από Breitbart News on Scribd

TX κατά State Mpi 2020-12-07 Final από το Breitbart News στο Scribd


Ο Joel B. Pollak είναι Senior Senior Editor-at-Large στο Breitbart News και ο οικοδεσπότης του Breitbart News Sunday στο Sirius XM Patriot το βράδυ της Κυριακής από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. ET (4 μ.μ. έως 7 μ.μ. PT). Το νεότερο ηλεκτρονικό βιβλίο του είναι ούτε ελεύθερο ούτε δίκαιο: Οι προεδρικές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ . Το πρόσφατο βιβλίο του, ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ , αφηγείται την ιστορία της δημοκρατικής προεδρικής δημοκρατίας του 2020 από συντηρητική προοπτική. Είναι νικητής της υποτροφίας αποφοίτων Robert Novak Journalism 2018. Ακολουθήστε τον στο Twitter στο @joelpollak .



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

https://www.breitbart.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters