Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Έξαλλος ο Τραμπ με τον Μπάιντεν – Τον κατηγορεί πως δεν υποστηρίζει το Ισραήλ

Ο πρώην Πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ ήταν αυτός που τον Δεκέμβριο του 2017 αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και την κυριαρχία του στα υψώματα του Γκολάν, αλλάζοντας την τακτική που ακολουθούσαν οι ΗΠΑ.

Μετά την βία που ξέσπασε στην περιοχή σήμερα κατηγόρησε τον Τζο Μπάιντεν ότι δεν στηρίζει όπως θα έπρεπε το Ισραήλ:

Παρέμβαση «βόμβα» από 124 στρατηγούς ε.α. κατά Μπάιντεν: «Έκλεψες τις εκλογές – Ολισθαίνεις σε σοσιαλιστικό καθεστώς»!

Ανοικτή επιστολή που υπογράφουν απόστρατοι στην  οποία κατηγορούν ευθέως τους «Δημοκρατικούς» ότι έκλεψαν τις εκλογές του 2020 έδωσαν στη δημοσιότητα 124 στρατηγοί ε.α. στις ΗΠΑ προκαλώντας νέα αναστάτωση στο πολιτικό κατεστημένο παρόμοια με αυτή που σημειώθηκε στη Γαλλία.

Η επιστολή προήλθε από μια ομάδα η οποία αποκαλείται 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters