Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Έξαλλος ο Τραμπ με τον Μπάιντεν – Τον κατηγορεί πως δεν υποστηρίζει το Ισραήλ

Ο πρώην Πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ ήταν αυτός που τον Δεκέμβριο του 2017 αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και την κυριαρχία του στα υψώματα του Γκολάν, αλλάζοντας την τακτική που ακολουθούσαν οι ΗΠΑ.

Μετά την βία που ξέσπασε στην περιοχή σήμερα κατηγόρησε τον Τζο Μπάιντεν ότι δεν στηρίζει όπως θα έπρεπε το Ισραήλ:

«Υπό τον Μπάιντεν, ο κόσμος γίνεται πιο βίαιος και πιο ασταθής επειδή η αδυναμία του Μπάιντεν και η έλλειψη υποστήριξης στο Ισραήλ οδηγούν σε νέες επιθέσεις εναντίον των συμμάχων μας. Όταν ασκούσα εγώ καθήκοντα, ήμασταν γνωστοί ως η προεδρία της ειρήνης, επειδή οι αντίπαλοι του Ισραήλ γνώριζαν ότι οι ΗΠΑ στήριζαν σθεναρά το Ισραήλ και θα υπήρχαν γρήγορα αντίποινα αν το Ισραήλ δεχόταν επίθεση. Η Αμερική πρέπει πάντα να στηρίζει το Ισραήλ και να λέει με σαφήνεια ότι οι Παλαιστίνιοι πρέπει να σταματήσουν τη βία, τον τρόμο και τις επιθέσεις με ρουκέτες και να λέμε με σαφήνεια ότι οι ΗΠΑ θα στηρίζουν πάντα σθεναρά το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος.

Πηγή: newsbreak.gr

https://theflagreport.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters