Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

11 εβραίοι καθορίζουν τι θα διδάσκονται τα παιδιά μας στα σχολεία !

Χειμαρρώδης ο κ. Σώρρας . Διαβάστε με προσοχή τι λέει ...

 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Ερ: Κύριε Σώρρα, πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τους Ρότσαϊλντ και για το ότι κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής και της Τράπεζας της Ελλάδος.
Σώρρας: Έτσι είναι. Οι Ρότσαϊλντ έβαλαν πόδι στην χώρα μας από το 1824. Από τους Ρότσαϊλντ είχαμε πάρει τα πρώτα δύο δάνεια για την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους. Τα δάνεια αυτά τα αποπληρώσαμε το 2000. Το 1841 ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το 55% της Τράπεζας να το κατέχει η οικογένεια Ρότσάϊλντ. Αντιλαμβάνεστε ότι είχαμε καθολική διοίκηση του κράτος μας από τη συγκεκριμένη οικογένεια. Η Εθνική Τράπεζα έκοβε και τα ομόλογα και τα λεφτά και είχε τη διοίκηση. Το παράδοξο είναι ότι το καταστατικό της Τράπεζας έχει ένα όρο στο άρθρο 48 , που λέει ότι ποτέ, κανένας άλλος φορέας ή κράτος δεν μπορεί να ελέγξει την Τράπεζα. Αυτό την κάνει παράνομη. Δεν μπορεί να την ελέγξει το κράτος; Δηλαδή μιλάμε για παρακράτος μέσα στο κράτος; Το μετοχολόγιο όλων των Τραπεζών και του Χρηματιστηρίου, το έχει η Εθνική. Το μετοχολόγιο μπορεί να το έχει μόνο το κράτος. Βέβαια, μας είχανε πείσει ότι η Εθνική ήταν κρατική, σήμερα όμως, μαθαίνεται ότι δεν είναι κρατική. Το μετοχολόγιο μπορεί να αλλοιωθεί, να κρύψουν στοιχεία και το έχει ως ιδιοκτησία της η Εθνική. Όπως επίσης, η Εθνική έχει και το Παρακαταθηκών και Δανείων. Ερ:Προφανώς όταν λέτε Εθνική Τράπεζα εννοείτε το πάντρεμα Εθνικής-Ρότσάϊντλ.  
Σώρρας: Βεβαίως. Το 1928 άνοιξε η Τράπεζα της Ελλάδος, με 400 εκατομμύρια δραχμές κεφάλαιο και Εθνική Τράπεζα μεταβίβασε το δικαίωμα στην νέα Τράπεζα, να κόβει νόμισμα. 
Ερ:Και η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκε στους Ρότσάϊλντ; 
Σώρρας: Σχεδόν ολόκληρη. Τα δύο τεράστια ιδρύματα λοιπόν, η Εθνική και η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ιδιοκτησίας του Ρότσάϊλντ.  
Ερ: Αυτή τη στιγμή οι Ρότσαϊλντ, τι ποσοστό κατέχουν σε Εθνική και Τράπεζα Ελλάδος;
 Σώρρας: 94% στην μία και 94% στην άλλη Τράπεζα! Και μετά θέλουμε να μάθουμε τι φταίει στην Ελλάδα;  
Ερ:Τι σχέση έχει η οικογένεια Ρότσαϊλντ με το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο;  
Σώρρας: Οι Ρότσαϊλντ είναι αυτοί που ίδρυσαν το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, το 1890 μία Κοινότητα Ισραηλινών, 250 άτομα που είναι στην Ελλάδα, στήνουν μία αδελφότητα, το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ). Πρόεδρος ήταν ο Κάρολος Ρότσάϊλντ, ο οποίος υπέγραψε ως Ασκανάζι. Το λέω, για να διευκρινίσω ότι οι Ασκανάζι δεν είναι από τους Εβραίους που σφάξανε επί Χίτλερ. Το 1920 ο Βενιζέλος, ο οποίος δεν ήταν Έλληνας αλλά Εβραίος και λεγόταν «Μπενί Σελόμ», παίρνει το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ) και το κάνει Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Τα στοιχεία σας τα έχω παραθέσει με όλα τα σχετικά ΦΕΚ. Το έκανε κράτος δηλαδή!!!
Ερ:Το έκανε δηλαδή, σαν μια δεύτερη Εκκλησία. Διότι και η Εκκλησία μας, αν δεν κάνω λάθος, είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.
 Σώρρας: Ναι, αλλά μ’ ένα τελείως διαφορετικό καταστατικό. Ερ:Θα μπορούσε να αντιτάξει κανείς από την πλευρά του ΚΙΣ το επιχείρημα ότι “αφού και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δεν είμαστε οι μόνοι! Είναι κάτι που υπάρχει ήδη”. Τι απάντηση δίνετε;
 Σώρρας: Και αυτό είναι παράνομο. Πώς μπορεί η Εκκλησία να είναι κράτος μέσα στο κράτος; Μπορεί να έχει ένα κράτος όπως το Βατικανό και να κάνει ό,τι θέλει. Δεν επιτρέπει όμως το κράτος στην Εκκλησία, να λειτουργεί μέσα στο κράτος μου και να κάνει ό,τι θέλει. Το ΚΙΣ έχει αυτή τη χειρότερη δομή. Στο ΚΙΣ έχουν δικαίωμα να κάνουν εισαγωγές απ’ όπου θέλουν, χωρίς να πληρώνουν φόρους ούτε καν χαρτόσημο. 
 Ερ:Ενώ η Εκκλησία δεν κάνει... 
 Σώρρας: Δεν κάνει κι αν κάνει, θα κάνει για τις ανάγκες της. Η Εκκλησία δεν παράγει κάτι. Με αυτό που έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος άνοιξε μια κερκόπορτα, γιατί με την ίδια λογική θα έρθει η αδελφότητα των μουσουλμάνων και θα ανοίξουν άλλο ένα κράτος εδώ μέσα, ή οι ευαγγελικοί, οι χιλιαστές και πάει λέγοντας. Η πράξη του Βενιζέλου ήταν έγκλημα κατά του λαού και του κράτους. Το έγκλημα συνεχίστηκε και επί Σημίτη, που είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής. Λέγεται Ααρόν Αβουρί. Το 1996 έβγαλε ένα νόμο, να μπορούν να μπαίνουν στο ΚΙΣ και Έλληνες, που σημαίνει ότι όποιος μπαίνει μέσα, είναι αφορολόγητος.
Ερ:Δηλαδή είναι σαν να έφτιαξαν «off shore» μέσα στο ελληνικό κράτος;
 Σώρρας: Σας είπα, παρακράτος. Και την ίδια ώρα συζητάμε ότι όποιος χρωστάει 5.000 ευρώ θα πρέπει να πάει φυλακή. Την ίδια ώρα που υπάρχει μία ολόκληρη αφορολόγητη Ελλάδα μέσα στο ΚΙΣ. Όταν ο Έλληνας επιχειρηματίας, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον ΚΙΣ. Φαντασθείτε ένα Έλληνα επιχειρηματία που πληρώνει φόρο εισαγωγής, πληρώνει ΦΠΑ 23%, πληρώνει φόρο εισοδήματος 35%, πληρώνει όλα τα ταμεία του και αυτοί στον ΚΙΣ δεν πληρώνουν τίποτε. Όλο αυτό το σύστημα, σκοτώνει την Ελλάδα, σκοτώνει το εμπόριο και τη ζωή της χώρας. 
 Ερ:Η τρόικα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;
 Σώρρας: Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά; Η τρόικα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τι έκανε; Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί; Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μας μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, και μας σκοτώνουν! Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους, σκοτώνουν τα ίδια τους τα αδέλφια. Ερ:Πού αλλού έχει διεισδύσει το ΚΙΣ;  
Σώρρας: Θα σας πω το εξής και κρατηθείτε: 11 άτομα από τον ΚΙΣ βρίσκονται στον 1ο όροφο του Υπουργείου Παιδείας ως σύμβουλοι και ελέγχουν τα βιβλία που βγαίνουν προς τα έξω και διδάσκονται τα παιδιά μας! 
 Ερ:Σοβαρολογείτε τώρα;  
Σώρρας: Με βλέπετε να κάνω πλάκα; Ναι, υπάρχουν 11 μέλη του ΚΙΣ που ελέγχουν τα βιβλία της ιστορίας ή των Θρησκευτικών που προωθούνται στα σχολεία. Εμείς δεν πήγαμε ποτέ στο Τελ Αβίβ να βάλουμε τέτοια θέματα.
 Ερ:Συγγνώμη κύριε Σώρρα, καλά οι πολιτικοί μας ταγοί, μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι εβραϊκής καταγωγής και κάνουν την πολιτική τους, η Εκκλησία όμως δεν θα έπρεπε να μιλήσει γι’ αυτό που συντελείται σε βάρος της διδασκαλίας των παιδιών μας; Τουλάχιστον, έτσι όπως το περιγράφετε. Εάν είναι έτσι.  
Σώρρας: Όπως ακριβώς σας τα λέω είναι κι ακόμα χειρότερα. Τι εννοώ: Γνωρίζετε ότι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος; Όπως το ακούσατε: η Εκκλησία έχει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην Εθνική Τράπεζα και είναι αγκαλιά με τους Ρότσάϊλντ! Από το 1841 που ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα, με ειδικό καταστατικό που δεν μπορεί να αλλάξει, ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος! Εμένα και τον οποιοδήποτε Έλληνα, δεν θα τον έβαζε ο Ρότσαϊλντ μέσα στο μαγαζί του. Βάζει όμως την Εκκλησία, που σημαίνει ότι είχανε πολλά μαζί. Από τότε μέχρι τώρα κοντεύουν να περάσουν 200 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια από τους Πατέρες της Εκκλησίας, κανένας δεν είδε τίποτε στραβό; Η χώρα μας έχει πτωχεύσει τέσσερις φορές και δεν είδαν τίποτε άσχημο, να μιλήσουν για το τι γίνεται μέσα στην Εθνική Τράπεζα;
 Ερ:Θέσατε τους προβληματισμούς σας στην ηγεσία της Εκκλησίας μας;  

Σώρρας: Βεβαίως. Επισκέφθηκα πριν από λίγο καιρό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, μαζί με έναν αξιωματούχο της Εκκλησίας από Αμερική και του έθεσα το ζήτημα. Μου απάντησε ότι ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος, λειτουργεί στην Εθνική μέσω του αντιπροσώπου του, που είναι ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων όμως, όπως και ο κάθε Μητροπολίτης είναι «παιδί» δικό του, είναι ο άνθρωπός του μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Δεν είδε λοιπόν κανένας τίποτα; Ωραία, και πείτε ότι μέχρι τώρα δεν ξέρατε. Σας το δηλώνω εγώ λοιπόν ότι είστε αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Τι θα κάνετε από ‘δω και πέρα; Αυτοί λοιπόν οι «Άγιοι Πατέρες» όπως τους αποκαλούν, εγώ δεν τους λέω έτσι, θα πρέπει να βγουν και να μιλήσουν. Να πάρουν πειστική θέση. Η Εκκλησία είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ! Ο ελληνικός χριστιανικός λαός στηρίζει και πιστεύει στην Εκκλησία, για να δείχνει ότι συνταυτίζεται και συμπορεύεται με τους Ρότσάϊλντ; Ερ:Τι θέση θα περιμένατε να πάρει ο Ιερώνυμος;  
Σώρρας: Να φύγει η Εκκλησία από αυτή την πλέμπα. Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετεί ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία, αν όχι του λαού; Βγαίνει κάθε μέρα στον άμβωνα. Τι λέει; Στους Έλληνες και στους χριστιανούς μιλάει. Οφείλει να σηκωθεί και να φύγει από την Αντιπροεδρία της Εθνικής Τράπεζας όπου είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ. 
 Ερ:Η τρόικα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;  
Σώρρας: Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά; Η τρόικα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τι έκανε; Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί; Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, που σκοτώνουν το κράτος. Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους σκοτώνουν τα ίδια τους τα’ αδέλφια. Ερ:Προτείνετε κάποια λύση; 
 Σώρρας: Θέλω αύριο κιόλας, να γίνει ερώτηση απ’ όλους τους βουλευτές και είναι μέσα στον θεσμικό τους ρόλο, να μάθουν ποιοι Έλληνες και πολιτικοί είναι μέσα στον ΚΙΣ. Συζητάνε ότι είναι το 2% του πληθυσμού μας! Δηλαδή το 2% κατέχει το 65% του πλούτου της χώρας μας, αφορολόγητο; Και συζητάνε αυτοί οι κύριοι, τι θα κάνουν για τους εργαζόμενους, τι θα κάνουν για τις εταιρείες; Σας δίνω και μια πληροφορία: ο κ. Κουβέλης έχει 80 ακίνητα και τα έχει γράψει στο ΚΙΣ!
Και όχι μόνον αυτό: ο κ. Κουβέλης έχει υπάρξει σύμβουλος του ΚΙΣ. Να μας δώσει η Κυβέρνηση έναν κατάλογο του ΚΙΣ να ξέρουμε ποιοι εθνοπατέρες είναι μέσα και μας κοροϊδεύουν! 

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο επενδυτής που διατείνεται ότι διαθέτει και έχει καταθέσει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του δημοσίου χρέους της χώρας, δεν είναι απλά αυτός, όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι και ο άνθρωπος που ψάχνει στις ατραπούς και τα βάθη της ελληνικής Ιστορίας και έχει βρει τις προδοσίες εκείνες που καταδυναστεύουν την χώρα και τον λαό. Σε συνέντευξή του στους «Νέους Ανθρώπους», αποκαλύπτει ονόματα που ευθύνονται για την καταστροφή του τόπου αλλά που περιέργως έχουν μείνει στο απυρόβλητο. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο κ. Σώρρας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, αλλά και η οικογένεια Ρότσαϊλντ που κατέχει το 94% της Τράπεζας της Ελλάδος και το 94% της Εθνικής Τράπεζας, μαζί με τον Σημίτη έχουν ρίξει στον καιάδα τον λαό και την χώρα. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχουν τα όσα αναφέρει για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την Εκκλησία η οποία, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, συνταυτίζονται με τους Ρότσάϊλντ και το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο, μια και ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης καταγγέλλει τον κ. Κουβέλη ότι διαθέτει πλειάδα ακινήτων που τα έχει εγγράψει στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, για να μην φορολογηθεί. Ως «Νέοι Άνθρωποι» οφείλουμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, ωστόσο επειδή όσα αποκαλύπτει ο επιχειρηματίας είναι συγκλονιστικά, καλούμε τον αρχιεπίσκοπο και τον κ. Κουβέλη να απαντήσουν. 
από τον Μάκη Βραχιολίδη vrachiolidis@yahoo.gr πηγή
 ΥΓ. Σε έρευνα που κάναμε σαν ιστολόγιο βρήκαμε το ΦΕΚ όπου δημοσιεύετε το καταστατικό της ίδρυσης του ΚΙΣ και το παραθέτουμε στην συνέχεια . Ο κ. Σώρρας έχει δίκιο για τον Ρότσιλδ αλλά έχει άδικο ως το πως υπογράφει. Δεν υπογράφει ως Ασκανάζι αλλά ως ΚΑΡΟΛΟΣ ΡΟΤΣΙΛΔ . (εκτός κι άν ο κ. Σώρρας αναφέρετε σε κάποιο άλλο έγγραφο που δεν γνωρίζουμε )
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ *** ΜΑΚEΔΩΝ ***

ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΙ Rothschild

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

πηγή

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/07/11.html

ΒΙΝΤΕΟ-Εβραίος ιστορικός αρνείται την ύπαρξη του Ολοκαυτώματος

Ο Dr Roger Dommergue Polacco de Menasce είναι γνωστός ως ο Εβραίος ιστορικός που αρνείται την ύπαρξη του ολοκαυτώματος. 
Είχε δώσει στην Γαλλία μια συνέντευξη στον Ernst Zundel, στην αρχή της ενασχόλησής του Zundel με τον ιστορικό αναθεωρητισμό.


Θα παραθέσουμε εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα επιστολή, που είχε στείλει στον σκηνοθέτη Steven Spielberg προ 15ετίας:

"Αγαπητέ κ. Σπήλμπεργκ,

Εύχομαι η εντιμότητά σας να είναι ίση με το πολύ μεγάλο ταλέντο σας. Σας είδα στην τηλεόραση στη Γαλλία. Δηλώσατε ότι θα διαχύσετε στα γερμανικά σχολεία την προπαγάνδα της Shoa (εβραϊκή λέξη για το ολοκαύτωμα). Αναφέρατε ότι οι μάρτυρες θα πείσουν για τα καλά ως προς την πραγματικότητα του ολοκαυτώματος (6-εκατομμύρια-θάλαμοι-αερίων). Νοιώθω καθήκον μου ως Εβραίος και, μετά από 20 χρόνια μελέτης του ιστορικού προβλήματος του ολοκαυτώματος, να επιστήσω την προσοχή σας στα γεγονότα.

Τα γεγονότα είναι πολύ πεισματικά και όπως κανείς δεν μπορεί να τα διαψεύσει, αναγκάστηκαν οι ομογενείς μας να κάνουν τους αηδιαστικούς πολιτικούς να θεσπίσουν σταλινο-οργουελιανούς νόμους, που απαγορεύουν να αναφερθεί κάτι σχετικά με το δόγμα του «έξι-εκατομμύρια-θάλαμοι-αερίων», που οριστικά ανάγεται σε αέναη λατρεία αυτής της αλχημείας.

Σε περίπτωση μη σεβασμού της σιωπής και της λατρείας του μύθου, υφίστασαι την ποινή του προστίμου ή φυλάκισης ή και των δύο. Ο καθηγητής Faurisson, ο οποίος έχει μελετήσει το θέμα για 20 χρόνια, έχει σχεδόν σφαγιαστεί. Αυτό είναι εντελώς γελοίο, αλλά το να δίνουν την αστυνομία και την Δικαιοσύνη όλων των χωρών στον κ. Lévy, αυτός δεν θα είναι γελοίος πια: εδώ είναι ο 20ος αιώνας! Αυτοί οι νόμοι είναι, κατά συνέπεια, η απόλυτη απόδειξη της απάτης, πριν μελετήσουμε την αριθμητική και τεχνική ανικανότητα της. Όχι, κύριε, δεν θα βρείτε έστω ΕΝΑΝ μάρτυρα που είδε 6 εκατομμύρια Εβραίους σφαγιασθέντες. Δεν θα βρείτε έστω ΕΝΑΝ μάρτυρα των Zyclon-B θαλάμων αερίων για να εξοντώσουν 1000 ή 2000 άτομα με μιας, κοντά στα κρεματόρια. Δείτε την επισυναπτόμενη εργασία μου "Shoa Sherlockholmised" με την παρούσα (επιστολή): είναι η περίληψη 20 ετών μελέτης για το θέμα.

Ο "6-εκατομμύρια-θάλαμοι-αερίων" μύθος είναι μια αριθμητική και τεχνική ανοησία. Στην πραγματικότητα η υστερική, κλαψιάρα, επιχείρηση του ολοκαυτώματος, 50 χρόνια μετά τον πόλεμο, είναι αηδιαστική, εξευτελιστική: είναι μια επαίσχυντη ντροπή.

Κανένας στην Ιστορία δεν έχει ποτέ θρηνήσει για την απώλεια του για 50 χρόνια μετά τον πόλεμο, ακόμη και αν ήταν αληθινή και πραγματική απώλεια. Ακόμη και αν η 6-εκατομμύρια-αέρια-θάλαμοι ήταν αλήθεια, θα ήταν ντροπή να κάνουν τέτοια φασαρία και να διοχετεύουν τόσα πολλά χρήματα παντού. Ποιοί ήταν οι τοκογλύφοι της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης; Το ξέρεις, όπως και εγώ. Είναι πολύ περισσότερο έτσι, καθώς γνωρίζουμε ότι τα 6.000.000 είναι χοντρή υπερβολή και ότι η ύπαρξη θαλάμων αερίων zyclon Β είναι τεχνικά αδύνατη (βλέπε δίκη Degesh το 1949). Στην πραγματικοτητα 150.000 ή 200.000 Εβραίοι πέθαναν στα γερμανικά στρατόπεδα, από τύφο ή πείνα. Πολλοί άλλοι έχασαν τη ζωή τους, αλλά ως μαχητές κατά της Γερμανίας κατά της οποίας εμείς, οι Εβραίοι, είχαμε κηρύξει τον πόλεμο το 1933! (Ο Χίτλερ ήταν αλλεργικός στην ηγεμονία του χρυσού και του δολαρίου: έτσι θα μπορούσε να δώσει δουλειά σε έξι εκατομμύρια ανέργους, πριν από τη λειτουργία των γερμανικών εργοστασίων εξοπλισμών!).

Γνωρίζετε το βιβλίο που δημοσιεύτηκε σε αυτή την περίοδο και γράφτηκε από τον ομογενή μας Kaufmann, ότι η Γερμανία πρέπει να χαθεί; Γνωρίζουμε ότι 80.000.000 Goyim θανατώθηκαν στην ΕΣΣΔ, σε ένα πολιτικό καθεστώς, το οποίο ήταν εντελώς εβραϊκό, από τον Μαρξ και Warburg, στον Kaganovitch, Frenkel, Yagoda, οι εκτελεστές. Γνωρίζουμε ότι μετά το 1945 οι Αμερικανοί και Ρώσοι σκότωσαν και βίασαν γερμανικές κοινότητες σε όλη την Ευρώπη από τη Λιθουανία μέχρι την Αλβανία. Γνωρίζουμε ότι οι 1.500.000 γερμανοί αιχμάλωτοι πολέμου πέθαναν από πείνα μετά τον πόλεμο (ένα διάσημο βιβλίο εκδόθηκε πριν από μερικά χρόνια, αλλά αγνοείται σήμερα). Θα βρείτε εδώ να περιλαμβάνεται στα γαλλικά το κείμενο ενός ραββίνου: «Ενας ραββίνος δηλώνει ένοχος": δυστυχώς δεν έχω το γερμανικό πρωτότυπο, ούτε μια αγγλική μετάφραση. Θα πρέπει να το μεταφράσετε.

Ο Ραββίνος καταδικάζει τη συμπεριφορά των Εβραίων στη Γερμανία, 50 χρόνια πριν από τον ναζισμό και δικαιώνει την εμφάνιση του Χίτλερ. Όσον αφορά τη ζημιά που έχουμε κάνει στην ανθρωπότητα, απολύτως δεν εξοφλείται από τις εξαιρετικές σας ταινίες ή τη δεξιοτεχνία του Yehudi Menuhin, ή τη βόμβα νετρονίων του S.T Cohen. Έγραψα ένα βιβλίο γι' αυτό, από κείμενα γραμμένα από σημαντικούς Εβραίους που είναι πολύ περισσότερο αντισημιτικά από τα πιο αντισημιτικά κείμενα που έγραψαν Goyim. Ο Simone Weil συνέταξε μιά τραγική περίληψη: «Οι Εβραίοι, αυτή η χούφτα ξεριζωμ! ένων ανθρώπων, υπήρξαν η αιτία του ξεριζωμού του συνόλου της ανθρωπότητας". Και ο George Steiner: "Για τα 5000 χρόνια έχουμε συζητήσει πάρα πολλά: λόγια θανάτου για εμάς και για τους άλλους".

Γνωρίζουμε ότι όλες οι γερμανικές πόλεις άνω των 100.000 ανθρώπων καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου πολέμου, με τις γυναίκες και τα παιδιά: σιωπή σχετικά με αυτό το πραγματικό ολοκαύτωμα. Αν λάβουμε υπόψη την στροφή που επιχειρείται από την επιχείρηση Ολοκαύτωμα, ό,τι σκοπεύετε να κάνετε στη Γερμανία είναι στην πραγματικότητα ο ασφαλέστερος τρόπος για μιά συσσώρευση ενός τεράστιου όγκου αντιεβραϊσμού, η έκρηξη του οποίου θα είναι μοναδική στην ιστορία. Διακριτικότητα και μετριοπάθεια πρέπει να είναι η συμπεριφορά μας: όλα τα υπόλοιπα είναι αυτοκτονία.

Ούτε ο "διεθνισμός" ούτε οργουελιανοί νόμοι περί "εγκλήματος σκέψης" μπορούν να εμποδίσουν τον αντισημιτισμό να εκραγεί: μόνο η συμπεριφορά ΜΑΣ μπορεί. Ό,τι κάνετε και όλα τα κλαψουρίσματα και η άντληση χρημάτων, μπορούν μόνο να τον πάνε στα άκρα. Θα αυξηθεί εκτός λογικών ορίων, αν μπορεί να υπάρξει λογικό όριο στον αντισημιτισμό.

Ξέρω ότι είναι πρακτικά αδύνατο να ελεγχθεί η τάση μας γιά κερδοσκοπία και ότι μόνο η κατάργηση της περιτομής κατά την 8η ημέρα θα μπορούσε (η ιδιαιτερότητά μας προέρχεται από τη διαταραχή των 21 ημερών από την 1η μας εφηβεία, η οποία ξεκινά ακριβώς κατά την 8η ημέρα), αλλά θα πρέπει, τουλάχιστον, να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τέτοια σφάλματα, όπως εκείνο που προτίθενται να πραγματοποιήσουν στη Γερμανία και το οποίο θα είναι τρομακτικό.

Είμαι μεγάλος θαυμαστής των ταινιών σας (εκτός από τη Λίστα του Σίντλερ: ρωτήστε τη γυναίκα του και την πραγματική ιστορική πραγματικότητα, αλλά αυτό είναι μια μικρή γκάφα). Ελπίζω να ελέγξετε τι σας στέλνω και να ξεφύγετε από την τρέλα της πλειοψηφίας των ομογενών μας. Θα σας απαντήσω πάντα, εάν έχετε την ακεραιότητα να μου γράψετε. Αφορά σε εσάς."

Σημείωση Ορθοδόξαθλον: κατά την διαδικασία πιστοποίησης της αυθεντικότητας της παραπάνω επιστολής βρήκαμε κάποια videos στα οποία ο Dr Roger Dommergue Polacco de Menasce λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα, ενδεικτικά μπορείτε να δείτε αυτό: .Το αυθεντικό κείμενο στην αγγλική γλώσσα μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://archive.org/details/ALetterFromJewishFrenchDr.RogerDommerguePolaccoDeMenasceToStevens

Τα συμπεράσματα δικά σας για τον μοναδικό λαό που βγήκε ωφελημένος από την κτηνωδία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου αποσπώντας εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ από την Γερμανία ως πολεμικές αποζημιώσεις (την ίδια στιγμή που η Ελλάδα δεν έχει πάρει ούτε cent) και ακόμα περισσότερα ως διεκδικήσεις και προσφυγές ιδιωτών, ιδρύοντας κράτος και θεσπίζοντας παγκοσμίως την εννοια του αντισημιτισμού.
http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5005.html
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6876.html?spref=fb

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/07/blog-post_4142.html

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Η ΕΡΤ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΪΜΠΛΕ...

Καθηγητές, απλοί άνθρωποι, κινήματα πολιτών, ερευνητές, ψάχνουν και ψάχνονται και  ξετυλίγουν την αλήθεια που τόσο ύπουλα μετά τον 2ΠΠ τους έκρυβαν. Η χώρα τους, η πατρίδα τους, υποχρεώθηκε από τις συνθήκες να ζει μέσα σε ένα τεράστιο   ψέμα και να ανακαλύπτει τώρα πλέον, ότι αυτό που πίστευαν για τη χώρα τους, δεν είναι καν ούτε στο ελάχιστο αυτό που μέχρι τώρα προσπάθησαν να τους πείσουν ότι είναι.


 Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, εξακολουθεί ακόμη να είναι ένα κατεχόμενο προτεκτοράτο, χωρίς  -το σπουδαιότερο, κατά το Διεθνές Δίκαιο – Συνθήκη Ειρήνης, 68 χρόνια, μετά τη λήξη του πολέμου και με ανώτατο όριο στρατιωτικής κατοχής – πάντα κατά το Διεθνές Δίκαιο τα 60 χρόνια και ως εκ τούτου, μέχρι σήμερα σε εμπόλεμη κατάσταση με 50 τόσες χώρες, σε απλή κατάπαυση πυρός! Αλλά βρίσκεται νόμιμα και σύμφωνα με όσα έχουν υπογράψει οι 4 νικητήριες συμμαχικές Δυνάμεις, στην επικράτεια του 1937 και με ισχύον σύνταγμα αυτό του 1919 [ και τα δύο σε προσωρινή αδράνεια, μέχρι την υπογραφή της Συνθήκης ειρήνης.  Δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί ως κυρίαρχο κράτος, με ένα Βασικό Νόμο  (αντί Συντάγματος), που έχει επιβληθεί από τους κατακτητές. Εξακολουθεί να μην υπάρχει πραγματική ένωση,να έχει ΄΄επίσημα΄΄ μεταβληθεί η χώρα σε μία οικονομική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, με έδρα τη Φρανκφούρτη / Μάιν, αναφερόμενη ως εξής:
 
BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND 
 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Finanzagentur  GmbH  
(Οικονομική Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης)
Lurgiallee 5
D – 60439 Frankfurt / Main
 Telefon :  + 49 69 – 25 616 – 0
Telefax :  + 49 69 – 25 616 – 14 76
E-Mail :   info@deutsche-finanzagentur.de
 
Αρ. Εγκρίσεως :  HRB 51411  - AMTSGERICHT [ = Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο της πόλης / Frankfurt/Main
Vertretungsberechtigte (  =Υπεύθυνοι Εκπρόσωποι  της Εταιρείας):
Dr. Tammo Diemer - Προϊστάμενος
Dr. Carsten Lehr     - Προϊστάμενος
 Inhaltlich Verantwortlicher (  = Υπεύθυνος Περιεχομένου ) :
Boris Knapp
Umsatzsteuer – Ιdentifikationsnummer  ( =  ΑΦΜ ) : DE  137223325,
 
Η Εταιρεία αυτή εκπροσωπείται από τον εκάστοτε Ομοσπονδιακό
Υπουργό των Οικονομικών  σήμερα από τον Σόϊμπλε, δηλ. - και έχει ελεγκτικό ρόλο.
 Ο Γερμανός πολίτης, κατέχει ένα Personalausweis, δηλ. ένα ΄΄Πάσσο΄΄ γι αυτήν την εταιρεία, αντί για κανονική ταυτότητα ταυτοποίησης προσώπου, όπως έχουμε εμείς, αφού η χώρα του
Νομικά είναι ανύπαρκτη.
  βλ.:επίσημη σελίδα:
 


Στη χώρα αυτή, βγαίνουν τώρα από ένα μεγάλο εφιάλτη, ανακαλύπτοντας όλα αυτά, που στην ουσία σημαίνουν ότι
βρίσκονται ακόμα υπό κατοχή, δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα νόμιμο, όλος ο δημόσιος βίος έχει μετατραπεί σε ιδιωτικές εταιρείες, η κυβέρνηση μια φάρσα του καραγκιόζη και βέβαια τίθεται σε πλήρη αμφιβολία η΄΄νομιμότης ΄΄ των Ευρωπαϊκών Διεθνών Συνθηκών και Συμφωνιών που υπογράφει εμφανιζόμενη
΄΄ψευδώς΄΄ ως κυρίαρχο κράτος, αφού δεν είναι.

Και τότε σκοντάφτουν επάνω στο επόμενο πρόβλημα, του ποιός
μπορεί να είναι ο πραγματικός κυβερνήτης που κρατά τα ηνία,
στο όνομα και για τα συμφέροντα του κατακτητή, οπότε αυτόματα ανακαλύπτουν τη ΄΄σκιώδη κυβέρνηση από τον οίκο BERTELSMANN που φαίνεται να κρύβεται από πίσω,με το ΄΄ φιλανθρωπικό του ίδρυμα ΄΄, αλλά μαζί και με τις θυγατρικές του, τα διάφορα καρτέλ που μετέχει , τα ΜΜΕ [π.χ. RTL/ALPHA] έντυπα, εκδοτικούς οίκους που κατέχει - σήμερα ανακοινώθηκε και
η συνένωση του εκδοτικού της οίκου RANDOM HOUSE με τις
γνωστές εκδόσεις PENGUIN, του συστήματος υγείας, τα think tanks και ιδρύματα που έχουν εισδύσει παντού και είναι πίσω από κάθειδιωτικοποίηση, όπως ενόπλων δυνάμεων και αστυνομίας, παιδείας, σε όλες τις βαθμίδες, δικαιοσύνης κλπ. κλπ. και που βέβαια προωθεί μαζί και με τις τράπεζες τη στυγνή οικονομική δικτατορία της Ευρώπης, καταργώντας κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, υπαγορεύοντας και επιβάλλοντας και αυτές ακόμη τις συμβάσεις και συμφωνίες της Ε.Ε., όπου φαίνεται ότι θα κυριαρχεί και επιβληθεί το εμπορικό/αποικιακοκρατικό δίκαιο της αγοράς.
 
      http://www.nachdenkseiten.de/?p=15208
      Prof. Dr. Pierre Hillard : Bertelsmann und die Weltregierung
 
Mαζί πάντα και με τη θυγατρική του, την arvato, για τη διαχείριση των δήμων/ της αυτοδιοίκησης.
 
Στη Γερμανία:
Βλ.:
            Stiftung : Wegbereitrin für ARVATO,
 http://www.nwnews.de/owl/regionale_wirtschaft/4255365_Arvato
            Projekt_in_Wuerzburg_gescheitert.html
 
 
Στη Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία:
Βλ.:
 
Στην Ελλάδα:
Βλ.:
Σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ 12 ΔΗΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΑΡΤΙΟ!
 
 
Η Διεύθυνση στην Αθήνα:
 
ARVATO + BERTELSMANN
 Λεωφόρος Αθηνών 226 + Κηφισσού
10442 Αθήνα
Τηλ. 210 – 5197 -500 κλπ. κλπ. – […τυχαία … πάνω από το ΚΤΕΛ!...]
 
Οι  βλέψεις τους,  για …όλη την Ευρώπη  και όχι μόνο….
Σύγχρονοι τρόποι κατάκτησης και σκλαβοποίησης  χωρών, λαών, εθνών, δικτατορία χωρίς όρια και τέλος χωρίς τανκς και παραδοσιακούς στρατούς [ προς το παρόν τουλάχιστον
για τη δική μας ήπειρο…].
 
 Αλλά και το σύστημα Υγείας, δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τις
 φιλοδοξίες του συγκροτήματος, αφού έχει προχωρήσει  ήδη πολύ
 η ιδιωτικοποίηση και διάλυση του συστήματος στη   Γερμανία, πριν
 αναλάβουν και εδώ δουλειά…στο ξέφραγο αμπέλι μας…
 
 Στη Γερμανία:
 Βλ.:
           Gesundheitssystem in Deutschland – Was derzeit wirklich  
            passiert  - Dr. Jan Erik Döllein –
 
   
   Γερμανικά καρτέλ – τα ίδια - παίρνουν και τα δικά μας
  Νοσοκομεία, τη διαχείριση ολόκληρου του συστήματος υγείας
  την Ελλάδα:
   Βλ.:
 
                                          
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ  ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΟΥΝ;;;
 
Τα ίδια όμως καρτέλ, έχουν ήδη εισχωρήσει και  στην ιδιωτική
υγεία, όπως στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών:
 
Αυτά είναι μόνον κάποια παραδείγματα από την επιδρομή της ΄΄σκιώδους κυβέρνησης = δικτατορίας΄΄ των Βρυξελλών, ο
κατάλογος όμως είναι τεράστιος, μέχρι να ολοκληρώσουν το
θεάρεστο έργο τους οι εγκληματίες αυτοί, εάν και εφ’όσον εμείς
συνεχίσουμε να τους στρώνουμε με τριαντάφυλλα και κόκκινα
χαλιά το δρόμο. Πιστεύω όμως ότι σύντομα θα κάνουμε την
ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!! ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΊΣΩΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΄΄ΕΠΙΣΗΜΗ΄΄ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΊΜΠΛΕ…..
 
Βιβλία και ατέλειωτα άρθρα έχουν γραφεί γι αυτό τον κολοσσό
και τις αρπακτικές του διαθέσεις, τη βαθειά του συμμετοχή  στην ιδιωτικοποίηση ολόκληρης της πολιτικής ζωής, αλλά και μεγάλες κινητοποιήσεις εναντίον του.
 Στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ:
Βλ.
 
 
Σε μας βέβαια, όλα γίνονται στα μουλωχτά, αφού νομικοί, καθηγητές, δικαστές, συνταγματολόγοι κλπ. δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το μείζον θέμα που λέγεται Γερμανία – στις πραγματικές του όμως διαστάσεις – και όχι  με περίεργους,  ανεύθυνους  και ατεκμηρίωτους σχολιασμούς,του τύπου: έ τώρα, τυπικό είναι που δεν υπάρχει συνθήκης ειρήνης κλπ. de facto [!]  έχει αποκατασταθεί ως κράτος και όλα τα υπόλοιπα αφορούν την ίδια…..όχι εμάς. Δεν μας λένε
Βέβαια, τι συμβούλευαν υπουργούς και πρωθυπουργούς, όταν
Προχωρούσαν σε υπογραφή συμφωνιών και συμβάσεων, όπου
συμμετείχε και η εταιρεία Γερμανία, ως κράτος…
 
Κατά τα άλλα, όταν στ ις 18 Ιουνίου θα μας έλθει ο προϊστάμενος της Ε.Π.Ε. που λέγεται ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, θα του στρώσουμε το κόκκινο χαλί των επισήμων και θα αποχαυνώσουμε για μια ακόμη  φορά τον κόσμο για τα καλά λόγια που θα μας πει αυτός ο  Επικίνδυνος Εκπρόσωπος των εταιρειών, συγκροτημάτων και  λεσχών που μας τον στέλνουν να μας τρομοκρατήσει, γιατί εκτός
των άλλων έχουν μπροστά τους και τις΄ ΄εκλογές΄΄ του
Καραγκιόζη το Σεπτέμβριο. Πρέπει μέχρι  τότε να έχουν να  επιδείξουν  ΈΡΓΟ, ότι επιτέλους τις πήρανε τις  αναγκαίες υπογραφές του ξεπουλήματός μας. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ, Ή ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ
ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ??? ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,  ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ???
    
Απαραίτητη λοιπόν η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΌΛΩΝ ΜΑΣ ΓΥΡΩ από την ΕΡΤ – Τη ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, για να ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ  ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ    ΣΤΑ  ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ή στα ΧΕΡΙΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ  ΙΔΙΩΤΩΝ, αλλά ΟΥΤΕ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ! ΝΑ  ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η  ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, που ΕΜΕΙΣ Ο  ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ!
 
 Απαραίτητο επίσης όπως η ΕΡΤ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ
 ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ
 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ
 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
 ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ,
 ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ.
 
 Ο κύριος Σόϊμπλε πρέπει να καταδειχθεί ότι ΕΙΝΑΙ
 ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ  ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
 
 Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ  ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ
 ΕΡΤ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΩΣΤΕ
 ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ,
 ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ EXOYN 
 ΞΕΚΙΝΗΣEI  ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
 ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ
 ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟN ΚΟΣΜΟ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ
 ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε., ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ
 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
 ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ , ΤΗ ΒΙΑ, ΤΗΝ
 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΤΗΝ
  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ
  ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η
  ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
  ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
  ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ
  ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ,  ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,  
  ΚΑΙ ΕΝΑ  ΣΟΒΑΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΑΙ
  ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΣΤΗ
   ΖΩΗ ΜΑΣ.
 
   ΚΑΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
   ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ
 
ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ
ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.
   
    ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ  ΣΤΟΥΣ BLOGGERS ΟΠΩΣ
    ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
    ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Ε. – Ο.Δ.Γ.
     κ. ΣΟΪΜΠΛΕ  ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ
     ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…ΣΤΟ ΚΑΛΩΣ –ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
 
      Αθήνα,  Ιούλιος 2013
 
      Βενετία Κάντζια
 
 
      Υ.Γ. : Παραπέμπω στα προηγούμενα σχετικά κείμενά μου, για
                 όσους/όσες δεν τα έχουν  εμπεδώσει ακόμα!
 
       http://olympia.gr/2013/06/24/μήπως έφθασε-πλέον-η ιστορική στιγμή
                                                                                                                                                                               πηγή
 
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/07/blog-post_8596.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters