Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Οι 59 νόμοι που ζητάει επειγόντως το Μνημόνιο

Οι στόχοι του Μνημονίου που πρέπει να κλείσουν για να μην κινδυνεύσει η εκταμίευση τον ερχόμενο Μάρτιο της τέταρτης δόσης του δανείου της τρόικας συζητήθηκαν χθες στο υπουργικό συμβούλιο, με τον πρωθυπουργό να ζητάει από τους υπουργούς να του υποβάλουν σήμερα κιόλας ιεραρχημένο χρονοδιάγραμμα.
Ολοι αυτοί οι στόχοι δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο. Μέχρι το τέλος......
του Μαρτίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί 44 νομοσχέδια και δράσεις των «μνημονιακών» υπουργείων (21 μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2010 και 23 μέχρι τον Μάρτιο). Συνολικά μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 για την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί 59 νομοσχέδια και λοιπές δράσεις. Πρόκειται για μια βιομηχανία νομοσχεδίων που ενδεχομένως να μπλοκάρει τη Βουλή. Ο πρωθυπουργός αντιλαμβανόμενος το πρόβλημα είπε ότι μερικά νομοσχέδια θα έχουν προτεραιότητα ενώ άλλα (σ.σ. εκτός Μνημονίου) νομοσχέδια, που προωθούν αλλαγές οι οποίες ήδη καλύπτονται από υπάρχουσες νομοθετικές προβλέψεις, θα πάνε λίγο πίσω.

Νέες συγκρούσεις

Ο κ. Παπανδρέου εκτίμησε ότι οι αλλαγές, που απορρέουν από το Μνημόνιο μέσα στο 2011, θα συναντήσουν αντιστάσεις και θα προκαλέσουν νέες συγκρούσεις. Ζήτησε όμως από τους υπουργούς, όσο δύσκολες κι αν είναι οι αποφάσεις, να προχωρήσουν γρήγορα γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Αναγνώρισε ότι μέσα στο 2010 δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της αύξησης των εσόδων, επιτεύχθηκε όμως, είπε, ο στόχος της μείωσης του ελλείμματος κατά 6%.

Ο υπουργός Γ. Παπακωνσταντίνου ανέπτυξε στους υπουργούς τούς στόχους που απορρέουν από τις δεσμεύσεις του Μνημονίου και τους μοίρασε σημείωμα με τις εκκρεμότητες που έχει ο καθένας να κλείσει και μέχρι πότε (βλέπε στην ίδια σελίδα). Αναφερόμενος στην πορεία των εσόδων τόνισε ότι έχουν εισπραχθεί από την περαίωση 453 εκατ. ευρώ και έχουν βεβαιωθεί 890 εκατ.

Το υπουργικό συμβούλιο εκτός από τα θέματα του Μνημονίου αποφάσισε ευρείες αλλαγές σε λειτουργίες του δημόσιου τομέα, προώθηση ιδιωτικοποιήσεων ορισμένων υποδομών του κράτους, ενώ επιχείρησε να κλείσει και ανοιχτά θέματα από το παρελθόν όπως είναι η αξιοποίηση του προσωπικού της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Στο πλαίσιο αυτό των αποφάσεων:

* Διαλύεται η αγροφυλακή, που είχε επανασυσταθεί από τη Ν.Δ. Οι αγροφύλακες μεταφέρονται στις δασικές υπηρεσίες.

* Είσοδος ιδιωτών στα περιφερειακά (39) αεροδρόμια (αναλυτικό ρεπορτάζ στη σελίδα 4).

* Αλλάζει το εργασιακό καθεστώς των εποχικών πυροσβεστών, που είχαν οκτάμηνες συμβάσεις. Μετονομάζονται σε επικουρικούς πυροσβέστες και θα υπογράψουν στο εξής πενταετή σύμβαση εργασίας.

* Τα αθλητικά κέντρα και γήπεδα από τους Ολυμπιακούς μεταφέρονται στην αυτοδιοίκηση, ενώ το ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ θα δοθεί σε ιδιώτες.

Σύνδεσμος με γ.γ.

* Συστήνεται υπηρεσιακό συμβούλιο που θα εξετάσει τις ανάγκες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και άλλων υπουργείων ούτως ώστε να αξιοποιηθούν οι μηχανικοί και οι πιλότοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας (π.χ. το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη χρειάζεται πιλότους για τα πυροσβεστικά αεροπλάνα).


* Αναδιαρθρώνεται ο ΟΣΕ και οι αστικές συγκοινωνίες.

Το συντονισμό των δράσεων του Μνημονίου αναλαμβάνει ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου συνεπικουρούμενος από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ενώ διασύνδεση με όλα τα υπουργεία θα έχει και το υπουργείο Οικονομικών μέσω του γενικού του γραμματέα κ. Πλασκοβίτη. Σε κάθε «μνημονιακό» υπουργείο την καθημερινή υλοποίηση των δράσεων του Μνημονίου θα «τρέχουν» οι γενικοί γραμματείς που θα ενημερώνουν τον κ. Πλασκοβίτη. *
 
enet
 
 http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/59_26.html

Πυρηνικά στον Άραξο

Την επιβεβαίωση ότι βρίσκεται σε πυρηνική ομηρία η Ηλεία, η Δυτική Ελλάδα και συνολικά η χώρα μας παρέχει η ομολογία του υπουργού άμυνας Ε. Βενιζέλου κατά τη διάρκεια της Συνόδου του ΝΑΤΟ στη Λισσαβώνα.

Είναι γνωστό ότι οι κυβερνήσεις......
του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ποτέ δεν διέψευσαν την ύπαρξη και αποθήκευση πυρηνικών όπλων στον Άραξο.

Η ομολογία του Υπουργού ότι η Ελλάδα συμμετέχει στο πυρηνικό πρόγραμμα του ΝΑΤΟ διαθέτοντας μοίρες αεροσκαφών που μπορούν να μεταφέρουν πυρηνικές βόμβες, καθώς και ότι για το σκοπό αυτό έλληνες αξιωματικοί συμμετέχουν σε αντίστοιχα προγράμματα εκπαίδευσης και ασκήσεις του ΝΑΤΟ, εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για το λαό της περιοχής και γενικότερα.

Το πυρηνικό πρόγραμμα του ΝΑΤΟ είναι η αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ. Καμία σχέση δεν έχει με τις αμυντικές ανάγκες της χώρας. Αντίθετα.

Τα σχέδια αυτά όπως και η συνεκμετάλλευση-συνδιαχείριση και Νατοποίηση του Αιγαίου που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να απαντηθούν και με την μαζική λαϊκή δράση.

Αποτελούν έναν ακόμα λόγο για να εκφραστεί η λαϊκή αγανάκτηση με την επιτυχία της πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ και το ΜΑΣ την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη και την απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο στις 10:30 το πρωί.

εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Νομού Ηλείας
Γιάννης Τσούλος

Οι ΗΠΑ εκτόξευσαν τον μεγαλύτερο δορυφόρο του κόσμου με "χορηγό" τον "μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος"

http://spaceflightnow.com/delta/d351/images/d351_320350.jpgΜε έναν γιγάντιο κοριό οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνατότητες των μυστικών τους υπηρεσιών. Ο πύραυλος Delta-4 μετέφερε, την Κυριακή το βράδυ, στο διάστημα, τον κατασκοπευτικό δορυφόρο "NROL-32" (Παρατηρήστε το λογότυπο της αποστολής ... και στο τέλος έχουμε περισσότερα).

Ο δορυφόρος είναι του National Reconnaissance Office (Εθνική Υπηρεσία Αναγνώρισης - NRO). "Αυτή η αποστολή θα συμβάλει ώστε το NRO να αυξήσει τις "πηγές" του και.... να ενδυναμώσει την αμυντική πολιτική των ΗΠΑ", δήλωσε ο στρατηγός της Αεροπορίας Ed Wilson μετά την επιτυχή εκτόξευση του δορυφόρου από το Cape Canaveral (Florida).

Η αποστολή του δορυφόρου "NROL-32" είναι άκρως μυστική, αλλά σύμφωνα με ειδικόυς πρόκειται για δορυφόρο παρακολούθησης συνομιλιών. "Ο δορυφόρος αποτελείται από ευαίσθητους δέκτες και από μια κεραία ακτίνας 100 μέτρων" σύμφωνα με τον ειδικό Ted Molczan.

Δείτε την εκτόξευση εδώ

ΥΓ. Όποιος ήταν τόσο παρατηρητικός ώστε στο λογότυπο της αποστολής να διακρίνει την γνωστή πυραμίδα με το μάτι στην κορυφή (το φως που βγαίνει από την κορυφή)... είναι τσίφτης :)

http://spaceflightnow.com/delta/d351/images/d351_320350.jpg

μιας και το mission patch δηλ. το λογότυπο της αποστολής που είναι ραμμένο στο μπράτσο της στολής όσων σχεδίασαν το δορυφόρο είναι πιο αποκαλυπτικό:

http://i.ebayimg.com/04/!B5W1d4Q!2k~$(KGrHqF,!hEEysDlN3(RBMtSqo(dQQ~~_3.JPG

ενώ στο launch patch δηλ. στο λογότυπο που είναι ραμμένο στη στολή όσων ασχολήθηκαν με την εκτόξευση δεν τηρούνται ούτε καν τα προσχήματα μιας και απεικονίζεται κανονικά το γνωστό σύμβολο της μασωνίας δηλ. το ιερό τρίγωνο με το μυστικό μάτι που συμβολίζει τον μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος

http://i.ebayimg.com/06/!B5W2O-w!mk~$(KGrHqJ,!iIEydRjeGoUBMtSvL3gVg~~_3.JPG

* Να σημειωθεί ότι το εν λόγω σχήμα κοσμεί και το δολάριο....

πηγή

Νέο δώρο -πρόκληση 25 δις της κυβέρνησης στούς τραπεζίτες! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ;

Οταν η φτώχεια απλώνεται με απίστευτη βαρβαρότητα στη χώρα,οι άνεργοι καθημερινά πολλαπλασιάζονται και χιλιάδες μικρομεσαίοι βάζουν λουκέτα αβοήθητοι, η κυβέρνηση χρηματοδοτεί με τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών τις τράπεζες-ληστές.Ως πότε θα μένουμε θεατές;
Αναδημοσιευουμε σημερινό αποκαλυπτικό άρθρο της banksnews.gr

«Λευκή επιταγή» 25 δις. στους τραπεζίτες!

Σε «λευκή επιταγή» μετατρέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών το «πακέτο» κρατικών εγγυήσεων 25 δις. ευρώ, που θα υποχρεωθούν να αντλήσουν τους επόμενους μήνες οι ελληνικές τράπεζες για να αποκρούσουν τις ισχυρές πιέσεις που δημιουργεί στη ρευστότητά τους η κλιμακούμενη αναταραχή στις αγορές ομολόγων της περιφέρειας της Ευρωζώνης και οι νέες «τάσεις εξόδου» καταθετών από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, που επανεμφανίσθηκαν με αρκετή ένταση τον Νοέμβριο.

Οι νέες πιέσεις στη ρευστότητα επαναφέρουν εκόντες άκοντες τους Έλληνες τραπεζίτες στη..θερμοκοιτίδα της ΕΚΤ, καθώς ανατρέπονται μέχρι νεοτέρας τα φιλόδοξα σχέδια επανόδου στη διατραπεζική αγορά. Όμως, καθώς τα αποδεκτά καλύμματα δανεισμού από την ΕΚΤ εξαντλούνται και τα «κουρέματα» από την ΕΚΤ μειώνουν όλο και περισσότερο τη ρευστότητα που λαμβάνουν οι τράπεζες, ενεχυριάζοντας όλο και περισσότερα καλύμματα (σχετικά ρεπορτάζ έχει φιλοξενήσει το τελευταίο δίμηνο το «Β»), οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να εκπέμψουν και πάλι SOS στο υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας κρατικές εγγυήσεις δανεισμού.

Το υπουργείο Οικονομικών, προχωρώντας σε μια διευκόλυνση που μεταθέτει ακόμη πιο μακριά στο μέλλον την αναγκαία -αν και επώδυνη για τις τράπεζες- εξυγίανση αποφάσισε, ύστερα από ισχυρές πιέσεις των τραπεζών, που σε αυτό το θέμα είχαν σθεναρή υποστήριξη από την Τράπεζα της Ελλάδος, να αποδεσμεύσει τις εγγυήσεις χωρίς να εφαρμόσει το δρακόντειο εποπτικό πλαίσιο που το ίδιο καθιέρωσε (κατόπιν πιέσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού) μόλις τον περασμένο Ιούλιο!

Ουσιαστικά, προς χάρη της διατήρησης μιας επιφανειακά «σταθερής» εικόνας του τραπεζικού συστήματος, το υπουργείο αποδεσμεύει τεράστια ποσά στις τράπεζες, που θεωρητικά το Δημόσιο μπορεί να δει αργότερα να προστίθενται στο ογκώδες δημόσιο χρέος της χώρας, χωρίς να ενεργοποιεί τις ασφαλιστικές δικλίδες που το ίδιο έχει θέσει, ώστε να διασφαλίζεται ότι θα είναι βιώσιμες μακροπρόθεσμα οι τράπεζες που θα τις λάβουν και δεν θα καταπέσουν οι εγγυήσεις εις βάρος των φορολογούμενων πολιτών.

Με την απόφαση με αριθμό 29850 Β 1465, που είχε δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 19 Ιουλίου του 2010 και είχε θέμα την «Παράταση του Προγράμματος ενίσχυσης της ρευστότητας και της κεφαλαιακής επάρκειας σύμφωνα με το Ν. 3723/2008», το υπουργείο Οικονομικών είχε ορίσει, κατ’ απαίτηση της Κομισιόν, αυστηρούς όρους για περαιτέρω χορηγήσεις εγγυήσεων δανεισμού στις τράπεζες.

Εκτός από την αύξηση των προμηθειών που θα πρέπει να καταβάλλονται για τις εγγυήσεις κατά 20-40 μονάδες βάσης, η απόφαση προέβλεπε ότι στο εξής θα ελέγχονται αυστηρά τα συνολικά ποσά εγγυήσεων που θα χορηγούνται, ώστε να μην καταλήξουμε σε ένα τραπεζικό σύστημα «ζόμπι», το οποίο θα επιβιώνει μόνο χάρη σε κρατικές εγγυήσεις, τις οποίες θα είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να επιστρέψει.

Έτσι, με την απόφαση αυτή προβλέφθηκε, ότι από 1ης Ιουλίου 2010, για κάθε πιστωτικό ίδρυμα που λαμβάνει κατά τα ανωτέρω εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου για νέο ή ανανεούμενο χρέος, εφόσον κατά το χρόνο παροχής της εγγύησης το σύνολο των εγγυημένων υποχρεώσεών του (συμπεριλαμβανομένων των εγγυήσεων που έχουν χορηγηθεί πριν την 1η Ιουλίου 2010) υπερβαίνει, σωρευτικά, το 5% των συνολικών υποχρεώσεών του και το ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ, θα υποβάλλεται, εντός τριμήνου από την παροχή της εγγύησης, έκθεση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή που θα καταδεικνύει τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά του χωρίς εξάρτηση από κρατική στήριξη.

Επιπλέον, η Τράπεζα της Ελλάδος ανέλαβε την υποχρέωση να «συντάξει, μέχρι την 15η Οκτωβρίου 2010 το αργότερο, συνοπτική ενδιάμεση έκθεση για τη λειτουργία του καθεστώτος παροχής εγγυήσεων. Η έκθεση αυτή θα υποβληθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στο Συμβούλιο Εποπτείας».

Ουσιαστικά, δηλαδή, με την απόφαση αυτή το «πανηγύρι» των εγγυήσεων προοριζόταν να τελειώσει. Στο εξής, όποια τράπεζα έχει στο παθητικό της εγγυήσεις που υπερβαίνουν το 5% των συνολικών υποχρεώσεων κανονικά πρέπει να υποβάλει έκθεση βιωσιμότητας στην Κομισιόν. Δεδομένου ότι αρκετές τράπεζες έχουν προ πολλού υπερβεί αυτό το όριο και σίγουρα όλες θα το ξεπεράσουν, όταν αρχίσουν να λαμβάνουν εγγυήσεις από το νέο «πακέτο» των 25 δις. ευρώ, η διαδικασία αυτή θα έπρεπε κανονικά να οδηγήσει σε μια επώδυνη διαδικασία αναδιάρθρωσης, υπό την εποπτεία της Κομισιόν και με την όχι ιδιαίτερα ευχάριστη για τους τραπεζίτες συνδρομή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Όμως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το υπουργείο Οικονομικών, πιθανόν σε συνεννόηση και με την Κομισιόν, η οποία θα πρέπει να κάνει..«στραβά μάτια», αποφάσισε να χορηγήσει τα 25 δις. ευρώ των νέων εγγυήσεων χωρίς να εφαρμόσει τους αυστηρούς όρους της ίδιας της απόφασης που υπέγραψε το καλοκαίρι ο υπουργός Οικονομικών. Ελπίζει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ότι κάποια στιγμή μέσα στο 2011 θα ανοίξει και πάλι η διατραπεζική για τις ελληνικές τράπεζες, ώστε να αρχίσουν να επιστρέφουν τις εγγυήσεις και το πρόβλημα σιωπηλά να λυθεί.

Κάθε τέτοιος υπολογισμός όλα δείχνουν ότι είναι μάλλον υπεραισιόδοξες, όσο και η πρόβλεψη του μνημονίου για επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές το αργότερο το 2012. Έτσι, αργά ή γρήγορα και πάντως μέσα στο 2011 όσες ελληνικές τράπεζες έχουν πάρει εγγυήσεις που ξεπερνούν το όριο του 5% και μπορούν να δανεισθούν από τη διατραπεζική, έστω και με δυσβάστακτο κόστος, θα υποχρεωθούν να ακολουθήσουν αυτή την οδό χρηματοδότησης, με ό,τι μπορεί να σημαίνει για τα οικονομικά τους αποτελέσματα. Όσες παραμείνουν αποκλεισμένες, θα πρέπει να υποβληθούν στη δυσάρεστη διαδικασία αναδιάρθρωσης, που πιθανότατα οδηγεί στην κρατικοποίησή τους, μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Άλλωστε, η Κομισιόν αντιλαμβάνεται, ότι όσο παραμένουν χωρίς σοβαρή εποπτεία τα προβλήματα ρευστότητας του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, με τεστ αντοχής που αξιολογούν χωρίς ιδιαίτερη αυστηρότητα μόνο την κεφαλαιακή επάρκεια, τόσο θα υπάρχουν στο μέλλον κίνδυνοι επανάληψης του ιρλανδικού φαινομένου,οι δύο μεγαλύτερες ιρλανδικές τράπεζες είχαν «βγει λάδι» από τα τεστ του καλοκαιριού, αλλά το φθινόπωρο έφεραν το Δουβλίνο στο χείλος της χρεοκοπίας και στην υποχρεωτική στήριξη από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό.

Έτσι, η Κομισιόν έχει ανεβάσει το..θερμόμετρο των πιέσεων στις εποπτικές αρχές, σύμφωνα με αποκαλυπτικό χθεσινό δημοσίευμα του Bloomberg, ζητώντας στα τεστ αντοχής που θα διεξαχθούν το 2011 να αξιολογηθούν και τα θέματα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν οι τράπεζες. Το πιθανότερο είναι, ότι σε αυτή την περίπτωση οι ελληνικές τράπεζες, που θα παραμένουν εξαρτημένες από τις χρηματοδοτήσεις της ΕΚΤ με κρατικές εγγυήσεις, θα δυσκολευθούν πολύ να περάσουν τον πήχη τον έλεγχων, όσο και αν θελήσει να τις διευκολύνει η Τράπεζα της Ελλάδος.

Αν αυτό συμβεί, οι σημερινές «χάρες» του υπουργείο Οικονομικών προς τους τραπεζίτες θα αποδειχθεί ότι απλώς ανέβαλαν το αναπόφευκτο, με ρίσκο για τους φορολογούμενους πολίτες: δηλαδή, μια επώδυνη αναδιάρθρωση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, από την οποία ίσως έχουν αρκετά να χάσουν τα κορυφαία στελέχη των τραπεζών και οι μέτοχοί τους, αλλά όσο πιο γρήγορα προωθηθεί, τόσο περισσότερο κερδισμένη θα εξέλθει η οικονομία.


 http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/25_26.html#ixzz16RinHA00

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Γράφει ο PREDATORUS

ΨΕΜΑ 1ο: Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ "ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!



ΨΕΜΑ 2ο: H ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΞΑΝΑ!!

Η ΛΛΗΘΕΙΑ:Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ!!

ΨΕΜΑ 3ο: ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: TO MNHMONIO ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!

ΨΕΜΑ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!

Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!!!Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!!!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ!!
ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!!!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
Η ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΤΩΡΑ!!!

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_7561.html

Ιδρυτική Διακήρυξη της Ελλήνων Πολιτείας"

Ψηλά το κεφάλι Έλληνα! Η Αιώνια Δόξα σε ακολουθεί παντού. Δεν μπορείς να την αποφύγεις.

Οι Πατρώοι Θεοί σου παρέδωσαν την Ελλάδα να την φυλάξεις. Δεν θα την εγκαταλείψεις.
Θυμήσου τον Λεωνίδα. Θυμήσου τον .....
Όμηρο. Θυμήσου τον Ηράκλειτο. Θυμήσου τον Θησέα. Θυμήσου την Υπατία.

Η Ψυχή σου λούζεται στα νάματα της Κασταλίας Πηγής. Σε μάγεψε ο Απόλλων και οι Μούσες. Τους ρώτησες για το μέλλον και έδωσαν το χρησμό Τους: «Θα μεγαλουργήσεις όταν πιστέψεις στον εαυτό σου και στις αστείρευτες δυνάμεις του Ελληνισμού».

Ελληνικέ Λαέ! η Μητέρα Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή. Μας καλεί σε Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Πόλεμο.

Η κατοχή είναι πρώτον πολιτιστική και θρησκευτική, και δεύτερον πολιτική, δημογραφική, στρατιωτική και οικονομική.

Η ιστορία του Έθνους των Ελλήνων έθεσε την σφραγίδα της σε παγκόσμια γεγονότα. Το Ελληνικό Έθνος αποτελεί τον κύριο άξονα γύρω από τον οποίο θα κτισθεί η Ελλήνων Πολιτεία.

Η ποινικοποίηση του μισελληνισμού ως έγκλημα καθοσιώσεως και η αυστηροτάτη τιμωρία των ανθελλήνων αποτελεί άρθρο Πίστεως για την Πολιτεία μας.

Εχθρός δεν είναι μόνον το κατοχικό καθεστώς, αλλά κάθε ιδέα, συναίσθημα, και συμπεριφορά μέσα στην κοινωνία που ωθεί στην ανοχή της κατοχής.

Εχθρός δεν είναι μόνον ο ξένος κατακτητής αλλά και ο ελληνόφωνος διεφθαρμένος ατομιστής που θέτει το συμφέρον του πάνω από το Έθνος.

Εχθρός είναι οιοσδήποτε υποστηρίζει ξένα συμφέροντα εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Θα εκριζώσουμε βιαίως τον κοινωνικό ραγιαδισμό με όποια μορφή και αν εμφανίζεται στην Ελληνική κοινωνία.

Η Ελληνική κοινωνία επί 200 έτη χωρίζεται από έναν οριζόντιο πολιτικό άξονα επί του οποίου τοποθετούνται η αριστερά, η κεντρώα και η δεξιά πολιτική παράταξη. Ο διαχωρισμός που μας κληρονόμησε η γαλλική επανάσταση έφθασε στην δύση του. Πέθανε, δεν συγκινεί κανέναν.

Ο διαχωρισμός που αναδύθηκε και θα προκαλέσει το νέο θέατρο πολιτικών συγκρούσεων είναι μεταξύ Ελλήνων και ανθελλήνων. Μεταξύ ιμπεριαλιστών και πατριωτών.

Η χρήση όρων προερχόμενοι από τον καπιταλισμό και τον κομμουνισμό για την περιγραφή και ανάλυση κοινωνιολογικών προβλημάτων είναι αδιανόητη για την Ελλήνων Πολιτεία.

Στην Ελλήνων Πολιτεία αναφερόμαστε στους Έλληνες εργάτες. Ποτέ στην εργατική τάξη, όπως πράττει ο κομμουνισμός. Διαχωρίζουμε τους Έλληνες από τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εργάτες.

Αναφερόμαστε στους Έλληνες επιχειρηματίες. Ποτέ στο κεφάλαιο, ή στην καπιταλιστική τάξη, όπως πράττει ο καπιταλισμός. Διαχωρίζουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες από την διεθνιστική καπιταλιστική τάξη.

Απορρίπτουμε κάθε οικονομική πολιτική εκπορευομένη από τα τερατουργήματα του κομμουνισμού και του καπιταλισμού. Η οικονομική πολιτική της Ελλήνων Πολιτείας χαράσσεται με βάση την εθνοφυλετική αλληλεγγύη.

Υποχρεώνουμε τις επιχειρήσεις να προσλαμβάνουν Έλληνες εργαζομένους. Υποχρεώνουμε τους Έλληνες εργαζομένους να καταναλώνουν Ελληνικά προϊόντα.

Εμφορούμενοι από τα Ελληνικά Ιδεώδη πολεμούμε για την υπεράσπιση όλων των εκφάνσεων του Ελληνισμού. Όποιος εχθρεύεται την πολιτιστική, φιλοσοφική, οικονομική, θρησκευτική, οικολογική, εθνική, φυλετική, και κοινωνική διάσταση του Ελληνισμού είναι εχθρός της Ελλάδος και παρέχει το αναφαίρετο δικαίωμα στους Έλληνες να τον πολεμήσουν μέχρις εσχάτων.

Ορίζουμε την εθνική μας ταυτότητα ως συνέχεια των Αρχαίων Ελλήνων και αντλούμε την πολιτιστική μας ταυτότητα από τα ήθη και τα έθιμα της Αρχαίας Ελλάδος.

Η φράση από την Διακήρυξη της Β’ Εθνικής των Ελλήνων Συνελεύσεως «...ο δε κρότος των ημετέρων όπλων, αντηχήσας, διετάραξε το Βυζάντιον», περικλείει το πνεύμα των Αγωνιστών της Μεγάλης Εθνεγερσίας πριν από 189 έτη. Μας εκφράζει πλήρως καθώς οι Αγωνιστές της Εθνεγερσίας ταύτιζαν την οθωμανική αυτοκρατορία με την βυζαντινή αυτοκρατορία στην καταστρεπτική συμπεριφορά εις βάρος του Ελληνικού Έθνους.

Η Ελλήνων Πολιτεία καταδικάζει την έννοια της φορολογίας ως ανήθικη και καταστρεπτική για το Έθνος. Η πάταξη του καρκινώματος της φορολογίας που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία απαιτεί την βίαιη εξάλειψή της.

Δεν αναγνωρίζουμε την έννοια της φοροδιαφυγής διότι αναγνωρίζουμε την εγκληματική φυσιογνωμία της φορολογίας.

Η Ελλάδα είναι και μπορεί να γίνει πάμπλουτη. Αρκεί να απελευθερωθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του Ελληνικού Λαού, τις οποίες καταστρέφει η φορολογία.

Οι Έλληνες θα διδαχθούν ότι η φορολογία καταστρέφει την ατομική, οικογενειακή και κοινωνική τους υπόσταση.

Η Ελλήνων Πολιτεία απαιτεί από τους Έλληνες να συνεισφέρουν με δημιουργικό τρόπο στο Δημόσιο Ταμείο. Η συνεισφορά σε γνώση, σε απογόνους, σε υγεία, σε πολιτιστική δράση, είναι απείρως χρησιμότερη στην Πολιτεία από τους φόρους.

Απαιτούμε από τους Έλληνες να μάθουν την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα.

Απαιτούμε από τους Έλληνες να μάθουν πολεμικές τέχνες, να μάθουν χειρισμό του διαδικτύου, να σχεδιάσουν νέα πολιτιστικά προϊόντα, να ανεγείρουν Ναούς προς τιμήν των Πατρώων Θεών, να κάνουν πολλά παιδιά, να διαδίδουν σε όλο τον κόσμο το Ελληνικό Πνεύμα, να εξορύξουν και να εκμεταλλευθούν τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος, να σφυρηλατήσουν δεσμούς με τους Έλληνες της Διασποράς, να διεξάγουν ιδεολογική μάχη εναντίον όσων προσβάλλουν την ιστορία της Μακεδονίας, να τρέφωνται με την Ελληνική Διατροφή, να αθλούνται.

Η Ελλήνων Πολιτεία απαιτεί υγιείς, μορφωμένους, εφευρετικούς, δημιουργικούς, ελευθερόφρονες, πολυτέκνους, ηρωικούς Έλληνες πολίτες.

Αυτή η συνεισφορά από τους πολίτες προς το Δημόσιο διαγράφει κάθε έννοια φόρου. Η Ελλάδα είναι τόσο πλούσια που δεν χρειάζεται να πληρώνουν οι πολίτες φόρους για να επιβιώσει το κράτος.

Αντιθέτως η Ελλήνων Πολιτεία θα διανέμει στους πολίτες ένα μερίδιο από τον τεράστιο εθνικό πλούτο ώστε ουδείς θα έχει βιοποριστικό πρόβλημα.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα απαλλάξει όλους τους Έλληνες από το βιοποριστικό πρόβλημα επειδή θεωρεί ότι το να υπάρχουν πολίτες με βιοποριστικό πρόβλημα οδηγεί στην εγκληματικότητα και στην διάλυση του κοινωνικού ιστού με προέκταση του κινδύνου στην εθνική ασφάλεια.

Πολεμούμε για την Εθνική Ανεξαρτησία. Υπερασπιζόμενοι τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό θα συντρίψουμε με κάθε μέσον την παγκόσμια δικτατορία που θέλει να επιβάλλει η ιδεολογίας της παγκοσμιοποιήσεως.

Η Εθνική Ανεξαρτησία απαιτεί την καταστροφή κάθε ιδέας ή συνθήκης σε ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο επίπεδο που αφαιρεί κυριαρχικά δικαιώματα από το Ελληνικό Έθνος.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως εθνοκτόνος οργανισμός θα εξοβελιστεί από την Ελλάδα. Ο εθνοκτόνος και ιμπεριαλιστικός συνασπισμός της Ε.Ε. προσπαθεί να φορτώσει στους Έλληνες τα χρέη των τραπεζιτών και τα χρέη των τριτοκοσμικών εποίκων. Η διπλή εισβολή και κατοχή αποτελεί αιτία πολέμου.

Θα επαναφέρουμε άμεσα το Εθνικό μας νόμισμα, αποκτώντας δημοσιονομική, φορολογική, εμπορική, και νομισματική ανεξαρτησία. Θα ακυρώσουμε άμεσα όλες τις διεθνείς ιμπεριαλιστικές συνθήκες που υπεγράφησαν ερήμην του Ελληνικού Λαού, όπως και αν έχουν βαπτισθεί.

Η Ελλήνων Πολιτεία δεν αναγνωρίζει δικαιώματα παρεμβάσεως στα εσωτερικά της Ελλάδος σε ξένους πιστωτές. Όσες αποικιοκρατικές συμβάσεις έχουν υπογραφεί από το παλαιό καθεστώς θεωρούνται άκυρες.

Η αφομοίωση των Ελλήνων του εσωτερικού και του εξωτερικού σε ξένους λαούς και πολιτισμούς, αποτελεί γενοκτονία για τον Ελληνισμό.

Η θωράκιση της Ελληνικής πολιτιστικής και βιολογικής ιδιαιτερότητος ως δομικό αξίωμα της Ελλήνων Πολιτείας θα αναχαιτίσει τον αποδεκατισμό του Ελληνικού Λαού.

Αγωνιζόμαστε για την Ελληνική Συνέχεια. Η ανόθευτη μεταβίβαση της πολιτιστικής και βιολογικής Ελληνικής κληρονομίας στις μελλοντικές γενεές Ελλήνων, δια της ενδογαμίας, αποτελεί βασικό στόχο της Ελλήνων Πολιτείας.

Αναγνωρίζοντας την έννοια των πολιτιστικών συνόρων και την έννοια των ψυχικών και ιδεολογικών εδαφών, θα δημιουργήσουμε έναν ιδεολογικό στρατό που θα διεξάγει πόλεμο εναντίον όσων εισβάλλουν στα πολιτιστικά, ψυχικά και ιδεολογικά μας εδάφη.

Η Ελλήνων Πολιτεία αγωνίζεται για την απελευθέρωση των υπόδουλων Ελληνικών πληθυσμών. Τα Ελληνόπουλα θα διδάσκωνται στο σχολείο το ιερό χρέος της απελευθερώσεως των υπόδουλων Αδελφών και της επανακτήσεως των αλησμόνητων Πατρίδων.

Η άμεση επίλυση του δημογραφικού προβλήματος είναι στρατηγικής σημασίας για τον Ελληνισμό. Θα ενισχύσουμε πολλαπλώς τα Ελληνικά ζευγάρια προκειμένου να κάνουν πολλά παιδιά. Η μητρότητα θα καταστεί ιερή. Οι εκτρώσεις θα απαγορευθούν πλην ωρισμένων εξαιρέσεων που θα αφορούν περιπτώσεις υγείας και βιασμού. Η Ελληνίδα μητέρα θα απολαμβάνει όλες τις διευκολύνσεις για να καταστεί πολύτεκνος.

Θα κτίσουμε δίκτυο συμμαχιών αποβλέποντας στην μετάδοση και αντιγραφή των πολιτικών μας αρχών σε όλες τις χώρες. Απώτερος σκοπός η εξέγερση όλων των Εθνών και η διάλυση όλων των πολιτικών, οικονομικών, στρατιωτικών, και θρησκευτικών σχηματισμών με ιμπεριαλιστικές βλέψεις.

Θανατηφόρο πλήγμα στις ιμπεριαλιστικές ιδεολογίες αποτελεί η απαλλοτρίωση των όρων «ανθρώπινα δικαιώματα», «δημοκρατία», «ελευθερία», «τρομοκρατία», «νομιμότητα», «μειονότητα», «αντιρατσισμός», «μετανάστης», «πρόσφυγας», «ακραίες θέσεις», «εθνικισμός», «φασισμός», «θεός», «αλήθεια».

Η παγκοσμιοποίηση είχε καταφέρει να αποκτήσει μονοπώλιο στον εννοιολογικό προσδιορισμό αυτών των όρων, χειραγωγώντας την λαϊκή ψυχή, πλήττοντας τα έθνη.

Ο εννοιολογικός προσδιορισμός αυτών των όρων θα καθορίζεται αποκλειστικώς από την Ελλήνων Πολιτεία αφοπλίζοντας ιδεολογικώς τους εχθρούς του Ελληνικού Έθνους. Οιαδήποτε ερμηνεία νόμων, διοικητικών πράξεων, συνθηκών, συνόδων, θα επικυρούται μόνον εφ’ όσον εντάσσεται στο δικό μας εννοιολογικό πλαίσιο.

Στην Ελλήνων Πολιτεία το συμφέρον του συνόλου τίθεται πάνω από το ατομικό συμφέρον.

Κύριες φιλοσοφικές δοξασίες:

Ουδέν εξ ουδενός. Ο Κόσμος δημιουργήθηκε αφ’ εαυτού, χωρίς ανάγκη εξωτερικού αιτίου και είναι αΐδιος.

Δεν υπάρχει θεός εκτός Κόσμου.

Η Χρυσή Εποχή, εποχή υψηλοτάτου πολιτισμού, προηγήθηκε του παγκόσμιου κατακλυσμού. Η πολιτιστική ιστορία της ανθρωπότητος είναι κυκλική και όχι ευθύγραμμη.

Ο Υλοζωισμός υποδηλώνει ότι η Φύσις είναι έμψυχος και ενσυνείδητος. Η ύλη είναι ζώσα.

Ο άνθρωπος δεν διαχωρίζεται σε ύλη και πνεύμα. Η ολιστική θεώρηση του ανθρωπίνου σώματος προάγει την θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενειών.

Η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα κηρύσσεται επίσημη γλώσσα του Έθνους, διδασκομένη από το νηπιαγωγείο.

Οι ηρωικές μάχες του Έθνους κατά την διάρκεια των Μηδικών πολέμων, Μαραθών, Θερμοπύλες, Σαλαμίνα, Πλαταιές, ανακηρύσσονται εθνικοί επέτειοι. Στις παρελάσεις θα παρίσταται η ανωτάτη πολιτική, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία του Έθνους.

Οι ανδριάντες επιφανών Ελλήνων θα κοσμούν όλους τους Ελληνικούς δρόμους.

Η εκδηλουμένη αστυφιλία έχει αποδυναμώσει την εθνική ασφάλεια. Εξασφαλίζοντας οικονομικά κίνητρα και κοινωνικές παροχές, Ελληνικός πληθυσμός από τα μεγάλα κέντρα θα μεταφερθεί στην επαρχία και κυρίως στα σύνορα.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα προστατεύσει ενόπλως τα σύνορα του Ελληνισμού καταδιώκοντας τους εισβολείς. Δεν αναγνωρίζουμε την έννοια της λαθρομεταναστεύσεως. Πρόκειται για ευφημισμό της εισβολής και του εποικισμού.

Οι σύγχρονες ανάγκες ασφαλείας του Έθνους απαιτούν την υπεράσπιση των κλασσικών γεωγραφικών, εθνοτικών, και πολιτιστικών συνόρων. Η Πολιτεία μας προεκτείνει τις ανάγκες ασφαλείας του Έθνους στην υπεράσπιση των οικονομικών και διαδικτυακών συνόρων.

Βάση της οικονομικής αναπτύξεως στην Ελλάδα θα γίνει η ωργανωμένη βιομηχανία μηχανουργικών κατεργασιών.

Οι σχέσεις με τα Έθνη της Ευρώπης επιθυμούμε να είναι ειρηνικές. Σχέσεις αλληλοσεβασμού σε περιβάλλον ανεξαρτήτων κρατών και διμερών συμφωνιών.

Η προαγωγή των ανθρώπων λευκού χρώματος στην Ευρώπη και η προστασία των προχριστιανικών και προϊσλαμικών παραδόσεων θα συμβάλλει στην πρόοδο της Ευρώπης.

Καταδικάζουμε τον θρησκευτικό, πολιτιστικό, οικονομικό, δημογραφικό, και στρατιωτικό ιμπεριαλισμό εις βάρος των Εθνών της Ευρώπης.

Η καταπολέμηση της σιωπηρής γενοκτονίας που επιβάλλεται στα Έθνη της Ευρώπης από διεθνιστικούς κύκλους, δια των εκτρώσεων και των φυλετικών επιμειξιών, θα αποτελεί κορυφαίο ζήτημα της διπλωματικής μας δραστηριότητος.

Επιζητούμε την συνεργασία με πολιτικές, οικονομικές, και πολιτιστικές οργανώσεις στην Ευρώπη σε μία κοινή προσπάθεια ανατροπής των καταστρεπτικών συνεπειών που προκαλεί ο σύγχρονος πολιτικός, οικονομικός, και θρησκευτικός ιμπεριαλισμός.

Έχοντας παγκόσμιο όραμα, ανοίγουμε τους πολιτικούς μας ορίζοντες σε όλες τις χώρες του κόσμου. Δεν περιοριζόμαστε στην Ευρώπη.

Αναζητούμε συμμάχους εκτός Ευρώπης. Τα Έθνη της Ασίας και του υπολοίπου κόσμου που διατηρούν αλώβητο τον πολιτισμό τους από τον μονοθεϊστικό ιμπεριαλισμό, είναι εν δυνάμει σύμμαχοι.

Οικοδομώντας την Ελλήνων Πολιτεία κοσμούμε τις λειτουργίες της με νομοθετικά, δικαστικά και κυβερνητικά σώματα. Την ενισχύουμε με Ελληνικές πολιτοφυλακές.

Καλούμε τον Λαό να οικοδομήσει μαζί μας τον εκπαιδευτικό, υγειονομικό, πολιτιστικό, οικονομικό, και κοινωνικό βραχίονα της Ελλήνων Πολιτείας.

Διδάσκουμε καθημερινώς πολιτική, φιλοσοφία, ιστορία, θεολογία, ιστορία, οικονομία, νομικά, γλώσσα, απαλλάσσοντας το κατοχικό καθεστώς από το βάρος της εκπαιδεύσεως των Ελλήνων.

Δεν είμαστε κόμμα. Είμαστε Πολιτεία. Είμαστε εκτελεστική εξουσία των Ελευθέρων Ελλήνων.

Δεν κάνουμε αιτήσεις σε κατοχικούς βουλευτές. Είμαστε νομοθετική εξουσία.

Δεν προσφεύγουμε στα δικαστήρια των κατακτητών. Είμαστε δικαστική εξουσία.

Οι συνελεύσεις μας αυτοανακηρύσσονται σε Εκκλησίες του Δήμου με νομοθετική, δικαστική, και εκτελεστική εξουσία.

Δεν είμαστε κίνημα διαμαρτυρομένων. Δεν σκοπεύουμε να πάρουμε μέρος στις εκλογές-παρωδία του κατοχικού καθεστώτος.

Όπως το κατοχικό καθεστώς αδιαφορεί για την ύπαρξή μας, παρομοίως αδιαφορούμε για την ύπαρξή του.

Λειτουργούμε παραλλήλως και ανεξαρτήτως από το κατοχικό καθεστώς.

Αρνούμαστε στην πράξη το μονοπώλιο του κατοχικού καθεστώτος στην εξουσία, στην παιδεία, στην οικονομία, στην θρησκεία, στην επιβολή του νόμου. Οικοδομούμε ένα κράτος εν κράτει.

Λειτουργούμε ως πνευματικό εργαστήριο και ως εργοστάσιο εκπαιδεύσεως της Ελληνικής ηγεσίας. Μέσα από την καθημερινή άσκηση της εξουσίας οι οπαδοί μας εξασκούνται στην τέχνη του κυβερνάν.

Αρκετοί επαναστάτες προσπαθούν να δημιουργήσουν συνωμοτικές οργανώσεις για να κτυπήσουν το σύστημα. Δεν έχουν αντιληφθεί την τρομακτική δύναμη που παρέχει η δημιουργία ζωνών ελευθερίας δια της πολιτικής αυτονομίας ολοκλήρων γειτονιών και περιοχών.

Δημιουργούμε τις υποδομές ενός νέου, Ελληνικού Κράτους, παραλλήλως και ανεξαρτήτως με το ρωμέικο ψευδοκράτος.

Δεν παρακαλούμε ξένους και εγχώριους τραπεζίτες για δάνεια. Ιδρύουμε Ελληνικούς χρηματοπιστωτικούς συνεταιρισμούς.

Δεν ζητάμε προστασία από τα σώματα ασφαλείας των κατακτητών. Δημιουργούμε Ελληνικές πολιτοφυλακές.

Δεν κάνουμε προσφυγές κατά του Μνημονίου και κατά των νομοθετικών αποφάσεων της κατοχικής κυβερνήσεως. Ιδρύουμε λαϊκά δικαστήρια και δικάζουμε πατάσσοντας κάθε αδικία εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Πρώτα επαναστατούμε ενάντια στον ραγιαδισμό των Ελλήνων και ύστερα ενάντια στον πράσινο Σουλτάνο. Πρώτα θα απολυμάνουμε την ψυχή του ραγιά και ύστερα θα γκρεμίσουμε το κατοχικό καθεστώς εν μία νυκτί.

Η πολιτική ανυπακοή προς τους κατακτητές απαιτεί ατσάλινη πειθαρχία στους Νόμους της Ελλήνων Πολιτείας.

Ένας δούλος απελευθερώνεται από τα φιρμάνια των κατακτητών όταν πειθαρχεί στους Νόμους της Ελευθερίας.

Το κατοχικό καθεστώς εκδίδει ανθελληνικά βιβλία για την παιδεία. Απαντούμε δημιουργώντας Ελληνικά διαδικτυακά σχολεία.

Το κατοχικό καθεστώς εγκαταλείπει φτωχούς, γέρους, αρρώστους και ορφανά στην πείνα και στην εξαθλίωση. Απαντούμε δημιουργώντας παράλληλο και ανεξάρτητο σύστημα κοινωνικής προνοίας, εκτός του κατοχικού συστήματος.

Το κατοχικό καθεστώς έχει δικό του σύστημα φορολογίας, χρηματιστηρίου, τραπεζών, επιχειρήσεων το οποίο χρησιμοποιεί για να εξοντώσει τον Ελληνικό Λαό. Απαντούμε ιδρύοντας ένα παράλληλο και ανεξάρτητο οικονομικό δίκτυο επιχειρήσεων, συνεταιρισμών, αγορών που θα λειτουργεί παραλλήλως και ανεξαρτήτως από το κατοχικό καθεστώς, τροφοδοτώντας τους Έλληνες με ζήτηση και προσφορά αγαθών και υπηρεσιών.

Δεν αιτούμαστε προστασία του Ελληνικού Πολιτισμού από το κατοχικό καθεστώς. Οικοδομούμε Ελληνικό δίκτυο πολιτιστικών συλλόγων, αθλητικών ομίλων, εκθέσεων τέχνης, θεατρικών παραστάσεων, διαγωνισμών ρητορικής, εκδοτικών οίκων, φιλοσοφικών ακαδημιών.

Ανατρέπουμε το κατοχικό καθεστώς δια της θετικής μας συμπεριφοράς.

Δια της αναλήψεως κυβερνητικών καθηκόντων σε κάθε Ελληνική συνοικία.

Δια του πολιτικού διαχωρισμού από το κατοχικό καθεστώς.

Δια της πολιτικής ανυπακοής στα φιρμάνια των ελληνόφωνων γκάουλάιτερς.

Δια της αυτοανακηρύξεώς μας σε αυτεξούσια Πολιτεία.

Δεν παρακαλούμε τους κατακτητές να αλλάξουν το Σύνταγμα. Οργανώνουμε Συντακτική Εθνοσυνέλευση και καταρτίζουμε το νέο Ελληνικό Σύνταγμα.

Η Ελλήνων Πολιτεία είναι ένα πεδίο εκμαθήσεως στην άσκηση της εξουσίας.

Η άσκηση της εξουσίας δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με εκλογές. Είναι μία καθημερινή άσκηση, και ξεκινά από την γειτονιά μας.

Το ρωμέικο ψευδοκράτος διαλύεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Εγκαταλείπει την δημόσια ζωή. Αφήνει την εξουσία να σέρνεται στα πεζοδρόμια. Δεν θέλει και δεν μπορεί να διοικεί τους Έλληνες.

Το κατοχικό ανθελληνικό καθεστώς ζητά από εμάς να διοικήσουμε την Ελλάδα επειδή αισθάνεται ανίκανο, γέρικο, αδύναμο και άχρηστο.

Η Διακήρυξή μας δεν είναι επαναστατική πράξη με την στενή έννοια του όρου. Πρόκειται για ένα λαϊκό δημοψήφισμα. Ο Ελληνικός Λαός αναγνωρίζει ότι το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς εγκατέλειψε την εξουσία.

Η Διακήρυξη απλώς επικυρώνει την άνευ όρων παράδοση της εξουσίας στους Έλληνες.

.............................................................

Υπογράψτε ως ιδρυτικά μέλη την Ιδρυτική Διακήρυξη της Ελλήνων Πολιτείας αποστέλλοντες Όνομα, Πατρώνυμο, Επίθετο, αριθμό ταυτότητος, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας.

email: info@hellenicreligion.gr

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.....

Εκστρατεία για την επιστροφή των αρχαίων ελληνικών και των λατινικών στα.....

βρετανικά σχολεία, ξεκίνησε στη Βρετανία. Επικεφαλής της εκστρατείας είναι η ιστορικός, συγγραφέας και παρουσιάστρια ιστορικών εκπομπών, Μπέτανι Χιουγκς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Times, την ένθερμη υποστήριξή τους στο εγχείρημα έχουν εκφράσει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, ο θεατρικός συγγραφέας Τομ Στόπαρντ, ο συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, Κόλιν Ντέξτερ και η ηθοποιός Τζοάνα Λάμλεϊ.
«Όλοι τους δηλώνουν ευεργετημένοι από την εκμάθηση κλασικών γλωσσών στο σχολείο», αναφέρεται στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας. «Με έκαναν αυτό που είμαι», δηλώνει....... ο Μπόρις Τζόνσον. «Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου συνέβησαν είναι ότι υποχρεώθηκα να κάνω λατινικά από 11 χρόνων και αρχαία λατινικά από 12», λέει ο Κόλιν Ντέξτερ. Ο ίδιος δίδαξε αρχαία ελληνικά και λατινικά πριν γίνει επιτυχημένος συγγραφέας.
Η Μπέτανι Χιουγκς, η οποία έχει παρουσιάσει στη βρετανική τηλεόραση ντοκιμαντέρ για την αρχαία Σπάρτη, τον βασιλιά Μίνωα και την Ωραία Ελένη, επισημαίνει ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τις γλώσσες αυτές που μέχρι πρόσφατα πολλοί θεωρούσαν «νεκρές». «Η ταινία «300» για τη μάχη των Θερμοπυλών έκανε εισπράξεις 72 εκατ. δολαρίων το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της. Η σειρά λατινικών βιβλίων «Minimus» με ήρωα έναν ποντικό, έχει πουλήσει 115.000 αντίτυπα.
Κάθε βδομάδα λαμβάνω περισσότερα από 150 μηνύματα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο από ανθρώπους που μου γράφουν: «Αγαπούσα πάντοτε τις κλασικές γλώσσες. Που μπορώ να απευθυνθώ για να κάνω μαθήματα;». Ξέρουμε ότι υπάρχει πολλή όρεξη», εξηγεί.
Η βρετανίδα παρουσιάστρια και ιστορικός δημιούργησε μια ειδική ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.classicsforall.com.
Τα σχολεία που θέλουν να συνεργαστούν με καθηγητές αρχαίων ελληνικών ή λατινικών μπορούν να αναζητήσουν εκεί το προσωπικό αλλά και κατάλληλα βιβλία. Χορηγοί - λάτρεις των κλασικών σπουδών, έχουν ήδη ενισχύσει την εκστρατεία με 250.000 στερλίνες, ενώ στόχος είναι να συγκεντρώνεται το ποσό αυτό κάθε χρόνο. Οι υπεύθυνοι της εκστρατείας φιλοδοξούν να εισάγουν τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά στην διδακτέα ύλη 100 δημόσιων σχολείων έως το 2020. Αυτήν την εβδομάδα, σκοπεύουν να συναντηθούν με τον υπουργό Παιδείας Νικ Γκιμπ προκειμένου να τον πείσουν να συμπεριλάβει τη διδασκαλία των δυο γλωσσών στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της χώρας.
Σήμερα στη Βρετανία, μόνο στο 16% των δημόσιων σχολείων διδάσκεται μια από τις δυο γλώσσες. Στα λεγόμενα «ανεξάρτητα» σχολεία, το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 70%. Καθώς κάθε χρόνο συνταξιοδοτούνται 60 καθηγητές κλασικών γλωσσών και το υπουργείο Παιδείας προσλαμβάνει μόλις 27, δημιουργείται ένα κενό που είναι δύσκολο να καλυφθεί. Παράλληλα, οι γονείς που ζητούν να διδαχθούν τα παιδιά τους αρχαία ελληνικά ή λατινικά αυξάνονται διαρκώς.
Σύμφωνα με έρευνα που επικαλείται η Μπέτανι Χιουγκς, οι μαθητές που έχουν διδαχθεί κλασικές γλώσσες απορροφούνται πιο εύκολα στην ενήλικη ζωή τους, από την αγορά εργασίας. Αμερικανική μελέτη έχει δείξει ότι οι μαθητές που διδάσκονται λατινικά παρουσιάζουν καλύτερες επιδόσεις στα αγγλικά, τα μαθηματικά, ενώ μαθαίνουν πιο εύκολα άλλες ξένες γλώσσες. «Είναι τραγωδία, με την ελληνική έννοια του όρου, να στερούμε από τα παιδιά αυτή την ευκαιρία», αναφέρει στους Sunday Times η Χιουγκς.

http://anti-ntp.blogspot.com/2010/11/blog-post_7278.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΚΥΠ/ΕΥΠ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ‘’Ο.Ε.Α.’’, ΑΘΗΝΑΙ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΑΘΗΝΑΙ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΘΕΜΑ: ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΕΞΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ‘’ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ’’ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ‘’ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ’’ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΕΝ ΟΨΗ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑ 40% ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑ 70% ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 450.000 ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ UCK KAI TOY UCC ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 600.000 ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ..
ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΑΤΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,
ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝΟΠΛΑ – ΕΝΣΤΟΛΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε., ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΠΡΟΣΑΥΡΟΥ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΩΣ ‘’ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ’’.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΣΑΥΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΕΣΤΩ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΣ ΔΙΗΡΗΜΕΝΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΙΑΙΟ – ΚΟΙΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΣΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ – ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ – ΜΠΕΓΚΛΙΤ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΡΟΥΤΣΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΝ – ΓΕΣ – ΓΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΑΠΟ ΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗ – ΧΩΡΕΜΗ Η’ ΜΠΕΝ – ΧΙΡΑΜ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΩΣ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΣΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666 ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η’ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Η’ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΩΣ ΧΩΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ – ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ 666 ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. 888, ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ‘’ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ’’ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888.
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΚΤΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.
ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟ, ΗΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΥΡΑΔΟΣΑΥΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ‘’ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ’’ ΔΗΛΑΔΗ ‘’ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ’’, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΑΠΑΤΡΙΔΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ – ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΙΜΗ, ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΑΣ ΤΙΜΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΕΤΑΣΑΝ:
1) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
2) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
3) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΙΩΝ – ΠΕΡΙΠΟΛΩΝ – ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΩΝ – ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ‘’ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ’’ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
4) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
5) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ‘’ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ’’ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
6) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΜΠΑΡΟΖΟ – ΒΑΡΟΥΧ, ΣΤΡΟΣ ΚΑΑΝ - ΚΟΕΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ, ΩΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΞΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ 400 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1951 ΕΩΣ 1954 ΚΑΙ ΩΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 1967 ΕΩΣ 1973, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ 1973 Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.
7) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΟ 1975 ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ ΕΠΙ ΞΗΡΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑ – ΑΜΑΝ – ΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΒΕΡΤ, ΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.
ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΝΟΙΞΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ‘’ΧΡΩΠΕΙ’’ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
8) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ‘’ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ’’ (ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΥΠΕΘΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ‘’ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ’’ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΠΕΔΙΔΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ‘’ΧΩΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ’’ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΠΛΑΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ 3 ΜΙΛΙΩΝ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
9) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ‘’FIR’’ ΚΑΙ ΤΟΥ ‘’CSAAR’’ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΤΟΥ 25ΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ), ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΤΗΣ ‘’ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ’’ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ‘’ICAO’’ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΤΟ 2004. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ ‘’ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΕΙΣ ΤΟ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ICAO’’.
10) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ‘’ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ’’ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
11) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ‘’TOMA’’ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΔΙΑ ‘’ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΠΕΔΙΟΥ ΜΑΧΗΣ’’ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΡΠΟΝΤΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΩΝ ΩΣ ΖΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΟΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ.
12) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΠΙ 10 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 120 mm ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ LEOPARD 2A4 ΚΑΙ LEOPARD 2HELL, ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΧΡΗΣΤΙΑ 350 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΥΠΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΜΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 105 mm, ΗΤΟΙ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΔΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΕΣ.
13) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΑΛΛΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑΙΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΣΑΣ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ 400 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.
14) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΔΙΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΚΡΙΘΗΣΑΝ ΑΝΑΞΙΟΠΛΟΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ (U – 214).
15) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΡΠΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.
16) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 – 2007, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
17) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙ 10 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ‘’SUKHOI – 35’’ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
18) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΙΡΗΣ ΣΑΡΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ‘’ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ’’ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ ΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ. (ΙΔΕ LINK: ... ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ).
ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΡΜΑΤΑΧΟΥ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘’REAL NEWS’’ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 7Ης ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ 2010, ΣΕΛΙΣ 28: ‘’ΤΙΤΛΟΣ: ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΤΥΧΑΙΑ, ΚΑΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ. ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΛΩΣΕΩΣ: ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΕ ΡΟΛΟ ‘’ΛΑΓΟΥ’’. ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΗΣΥΧΩ. ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ (ΠΑΓΚΑΛΟΥ). ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΕΣ ‘’ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ’’ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ’’ (!!!).
ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΠΡΟΣΑΥΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΥΠΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ‘’Α4’’ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΝΙΟ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134 ΕΩΣ 151 ΠΕΡΙ ‘’ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ’’ ΚΑΙ ‘’ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ’’ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120 ΠΕΡΙ ‘’ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ’’ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΤΡΟΠΟ;
ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΠΩΣ ΕΣΥ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΞΥΡΑΦΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΙΜΕΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ;
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ 18 ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ (ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ) ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ, ΚΑΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΩΣ ‘’ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ’’, ΗΤΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ.; (19Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ).
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 19 ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΣΑΣ:
1ΟΝ) ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ 300ΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
2ΟΝ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΩΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ‘’SPETNATS’’. ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ SPETNATS.
3ΟΝ) ΔΙΟΡΙΣΤΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ (1951 ΕΩΣ 1954) ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (1967 ΕΩΣ 1973), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ .
ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΑ ΠΡΑΚΤΕΑ, ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΟΥΤΣΕΤΣΕΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ Π/Σ Ο.Ε.Α.,
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_26.html

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε που έγινε η δίκη για το επωνομαζόμενο σκάνδαλο Κοσκωτά, και μέχρι σήμερα η κοινή γνώμη δεν έχει πληροφορηθεί απολύτως τίποτα για το παρασκήνιο αυτής της πολύκροτης δίκης που συνεκλόνισε για μεγάλο χρονικό διάστημα την Ελλάδα. Το βασικό ερώτημα.....
που αφορά στο γιατί ο Κοσκωτάς, που απειλούσε ότι θα «τηγανίσει» τον Ανδρέα Παπανδρέου, κρατά κλειστά τα χαρτιά του μέχρι σήμερα και δεν έχει αποκαλύψει έστω και μετά την αποφυλάκισή του τα στοιχεία που ισχυριζόταν ότι έχει στην διάθεσή του παραμένει ακόμη αναπάντητο. Μαζί με αυτό, έχουν μείνει αναπάντητα πολλά ακόμη ερωτήματα που αφορούν γενικότερα το σκάνδαλο Κοσκωτά και τον ρόλο που διαδραμάτισε στην εξέλιξή του ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου.

Απο τις εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Ιωάννης Γιαννάκενας
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ
Χαρ.Τρικούπη 14 (εντός στοάς)
Τηλ.210.3628976


http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_322.html

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για το μέλλον της Ελλάδας


Ομιλία του καθηγητή Ηλία Σταμπολιάδη στην Παλαιά Βουλή 24 Νοεμβρίου 2010

Αγαπητοί συμπολίτες, η Πατρίδα μας η Ελλάδα ευρίσκεται υπό κατοχή. Με αύξουσα επικινδυνότητα η κατοχή είναι οικονομική, πολιτική, εθνική και πνευματική.
Οικονομική κατοχή από τα ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις ντόπιες συντεχνίες, τον διεφθαρμένο συνδικαλισμό, τις ΔΕΚΟ και τα...
διαπλεκόμενα συμφέροντα.
Πολιτική κατοχή από το κατ’ επίφαση δημοκρατικό σύστημα που στην πράξη υποθάλπει μία...
ανεξέλεγκτη κομματική δικτατορία με στρατιώτες της γραβάτας και του λευκού πουκάμισου, υποστηριζόμενη από τα επιστημονικώς καθοδηγούμενα μέσα μαζικής επιρροής ΜΜΕ.
Εθνική κατοχή από νεοταξικούς εθνομηδενιστές, υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, που οδηγούν το έθνος κράτος σε αλλοτρίωση και σε συρρίκνωση .
Πνευματική κατοχή από αμοραλιστές, διαφθορείς της πνευματικής και ψυχικής υγείας των πολιτών, υποβαθμιστές της παιδείας, εκμαυλιστές της νεολαίας και αρνητές κάθε φιλόπονης έννοιας αρετής.
Τα αίτια που μας οδήγησαν έως εδώ είναι πολλά. Αν και κατά περίπτωση έχουν αναλυθεί σε λεπτομέρεια, εντούτοις συγκαλύπτονται από σύγχυση που δημιουργούν ο καταιγισμός με άσχετες πληροφορίες, οι ποικίλες υστερόβουλες αναλύσεις και τα αντικρουόμενα συμπεράσματα εξεταστικών δήθεν επιτροπών που η κάθε μία παρουσιάζει διαφορετική άποψη για το ίδιο θέμα.
Τα γεγονότα ξεκίνησαν με τη μεταπολίτευση όταν πολλά αιτήματα για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, ελευθερίας, μόρφωσης και υπαρξιακής ολοκλήρωσης έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης, διαστρέβλωσης των εννοιών και μετατροπής τους σε μηχανισμούς υποτέλειας και εξάρτησης.
Στην οικονομία τα αιτήματα βελτίωσης του επιπέδου ζωής δεν ικανοποιήθηκαν από την οικονομική ανάπτυξη σαν αποτέλεσμα βελτίωσης της παραγωγικότητας αλλά καλύφθηκαν από δανεισμό που σπαταλήθηκε στην ικανοποίηση ξενόφερτων καταναλωτικών συνηθειών και τρόπων διαβίωσης που προέβαλε το διεθνές εμπόριο και η πολιτιστική προπαγάνδα. Συγχρόνως ξεκίνησε ένα σύστημα επιδοτήσεων χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο για την επένδυση τους σε παραγωγικά συστήματα. Τα κομματικά ρουσφέτια αύξησαν υπέρμετρα τις προσλήψεις στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα ενώ επινοήθηκαν και επιβλήθηκαν δημοσιονομικές ανάγκες, επιβαρυμένες από το τη διαπλοκή και την κατάχρηση, που αύξησαν τις δαπάνες σε βαθμό μεγαλύτερο από αυτόν που δικαιολογούσε η παραγωγικότητα της χώρας και τα εξ αυτής έσοδα του κράτους. Τουναντίον, η πραγματική οικονομία συρρικνώθηκε, ενώ πολλές παραγωγικές βιομηχανικές μονάδες κοινωνικοποιήθηκαν με αποτέλεσμα να καταστούν ζημιογόνες υπό το βάρος της κομματικής τους διαχείρισης και τη λοιμική των συνδικαλιστικών αρπακτικών, που υποστήριζαν τις κομματικές ή και υστερόβουλες επιλογές σε βάρος των ίδιων των επιχειρήσεων. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε τις διάφορες συντεχνιακές ομάδες που συντηρήθηκαν με ευνοϊκές για αυτές συνθήκες αδειοδότησης, λειτουργίας και φορολογικών ελαφρύνσεων εις βάρος των μισθωτών και συνταξιούχων.
Όλα αυτά έγιναν δυνατά με πολιτικές αποφάσεις και νομοθετικές ρυθμίσεις που διέλυσαν το κράτος και ενίσχυσαν τον κομματικό μηχανισμό. Εξαλείφθηκε κάθε έννοια αξιοκρατίας, ενώ η εξάρτηση, το ρουσφέτι και η συνδιαλλαγή έγιναν ο τρόπος επιβίωσης και κοινωνικής καταξίωσης. Η αρχοντιά του ελεύθερου παραγωγικού πολίτη που δημιουργεί επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου και καταξιώνεται μέσα από αυτό αντικαταστάθηκε από τη μιζέρια του διαπλεκόμενου, που όντας ανάξιος να παράγει, επιβιώνει εκμυζώντας από το δημόσιο τομέα και το κοινωνικό σύνολο. Ο αυθεντικός ζήλος για δημιουργία μετετράπηκε σε δουλικά αιτήματα δικαιωμάτων, πολλές φορές για πράγματα που δεν ανταποκρίνονται σε αντίστοιχα προσόντα.
Δυστυχώς το υπάρχον πολιτικό σύστημα με τις επιπρόσθετες απαξιωτικές ρυθμίσεις του Συντάγματος, που επέβαλε ο κομματικός μηχανισμός επέτρεπε στην εκάστοτε εξουσία να επηρεάζει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, ακόμη και αυτόν του Προέδρου της Δημοκρατίας, μετατρέποντας το πολίτευμα από προεδρευομένη σε πρωθυπουργική δημοκρατία. Η κομματική αντιπαράθεση δεν επέτρεψε τη λήψη μέτρων για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα των συστημάτων κοινωνικής ασφάλισης και υγείας, της παραγωγικότητας του δημόσιου τομέα και της εξασφάλισης ενός λειτουργικού νομοθετικού πλαισίου. Έπρεπε να έλθουν οι δανειστές μας για να μας τα επιβάλλουν και μόνο τότε αρχίσαμε να τα διαφημίζουμε σαν αναγκαία. Τι ντροπή! Για κάθε υπόθεση υπάρχουν αντικρουόμενοι νόμοι και νομοθετικές διατάξεις που έχουν μετατρέψει το νόμο σε ιστό αράχνης, που συγκρατεί μεν τα μικρά έντομα αλλά διαπερνάται από τα μεγάλα, με αποτέλεσμα την διατάραξη του κοινού περί δικαιοσύνης αισθήματος.
Λόγω της τραυματικής εμπειρίας της χούντας ήταν εύκολο να υποβαθμισθεί η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και να γίνει έρμαιο στις εκάστοτε επιλογές της κομματικής εξουσίας. Το φιάσκο στα Ίμια, το Μακεδονικό, οι απαιτήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, το Κυπριακό , τα τεκταινόμενα στη Θράκη αλλά και το μεταναστευτικό δείχνουν ότι ο ρόλος του Στρατού στις εθνικές υποθέσεις και την κατάρτιση στρατηγικών σχεδίων πέραν των καθαρά επιχειρησιακών έχει έλθει σε δεύτερη μοίρα. Το θυσιαστικό παράδειγμα των Ελλήνων αξιωματικών αλλοιώθηκε στα μάτια του έθνους από τον πλουτισμό των πολιτικών που τους έχουν υποσκελίσει. Η έννοια της πατρίδας ως νοηματική προϋπόθεση υπαρξιακής ολοκλήρωσης έχει μετατραπεί σε έννοια συνόλου ανθρώπων με κοινά συμφέροντα που μπορεί κανείς να την επιλέγει κατά το δοκούν. Η ηγεσία μας , πιστή στο νεοταξικό δόγμα του εθνομηδενισμού, της αυτοκατάργησής της και της δημιουργίας μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, οδηγεί το έθνος κράτος προς εξαφάνιση
Η χειρότερη όμως μορφή κατοχής, που απειλεί την υπαρξιακή μας συνείδηση , θέτει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα μας και αμφισβητεί τη διατήρηση των χαρακτηριστικών και των ιδιαιτεροτήτων του έθνους και της φυλής μας, είναι η πολιτιστική κατοχή. Επιβάλλεται με την κατάργηση του γλωσσικού μας πλούτου, την παραποίηση της ιστορίας, την αλλοίωση της κοσμοθεωρίας και της θρησκευτικής μας παράδοσης με την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών και την προπαγάνδα αλλά κυρίως με την απαξίωση των αρετών. Αυτά δηλαδή που μέχρι τώρα συνέβαλαν και συμβάλουν στην διατήρηση της εθνικής μας συνείδησης για δύο χιλιάδες χρόνια υπό τον ζυγό πρώτα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, που την μετατρέψαμε σε Ελληνική και μετά της Οθωμανικής, από την οποία απελευθερωθήκαμε με την Εθνική Επανάσταση του 1821.
Σήμερα οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους και η υποκρισία, η υστεροβουλία, το ψέμα, η αυθάδεια και η αδιαντροπιά χαρακτηρίζουν όχι μόνο τις σχέσεις των πολιτών αλλά δυστυχώς και το δημόσιο λόγο των ‘αρχόντων’ που θυσιάζουν την αλήθεια στο βωμό της αρχομανίας και τη συγκαλύπτουν τα επιστημονικά οργανωμένα μέσα μαζικής επιρροής. Η πασιφανής υποβάθμιση της παιδείας και ο εκμαυλισμός των νέων σε αυτό αποσκοπεί, στον αποπροσανατολισμό τους και τη μείωση των αντιστάσεων του έθνους μπροστά στον μεθοδευόμενο μηδενισμό του. Το έχει μας αντικατέστησε το είναι μας και η έννοια της ελευθερίας έχασε το συστατικό της υποχρέωσης προς τον άλλο και αναγνωρίζει μόνο δικαιώματα που δεν προέρχονται από εκπλήρωση αντίστοιχων υποχρεώσεων. Η υφιστάμενη αλλοίωση στην κρίση των πολιτών και της νεολαίας φαίνεται στα ευτελή αιτήματα των καταλήψεων των σχολείων και των πανεπιστήμιων καθώς και στην ανακόλουθη ένταση των κινητοποιήσεων τους. Για ένα ατυχές και θλιβερό γεγονός, το οποίο προφανώς δεν ήταν προκατασκευασμένο από τον κρατικό μηχανισμό κάηκε η μισή Αθήνα το Δεκέμβριο του 2008 ενώ για τη συντελούμενη προδοσία με την υπογραφή του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης που θέτει απαράδεκτους όρους υποθήκευσης εθνικών συμφερόντων δεν κινείται τίποτε.
Με μεγάλη έκπληξη και απορία παρακολουθούμε τις ημέρες μας τον Πρωθυπουργό, τους Υπουργούς, τα κυβερνητικά στελέχη και τα μέσα μαζικής επιρροής να προσπαθούν με σοβαρό και υπεύθυνο ύφος, με περισσή αλαζονεία και ξεδιάντροπη αυτοπεποίθηση να πείσουν και εμάς ότι το μνημόνιο και η υποθήκευση της χώρας με τη δανειακή σύμβαση αποτελούν τη μόνη λύση για να βγούμε από την κρίση. Η υποκρισία και το ψέμα έφτασε στο σημείο να παραχαράσσουν ακόμη και τη λαϊκή ετυμηγορία για να μας εξαπατήσουν, ότι τάχα ο λαός αποδέχεται τα δύσκολα μεν αλλά αναγκαία μέτρα που οι τοκογλύφοι μέσω της κυβέρνησης του έχουν επιβάλει.
Η ανικανότητα του πολιτικού συστήματος να ανανεώνεται δίνοντας ευκαιρία στο να φανεί και να εκφραστεί η ψήφος διαμαρτυρίας ανάγκασε το λαό σε μία συνειδητή αποχή 35% και λευκά με άκυρα 10%. Το υπόλοιπο 55% το λογάριασαν σαν 100% και από αυτό τα μεγάλα κόμματα έλαβαν το καθένα το 33% περίπου που αντιστοιχεί μόλις στο 33%Χ55%= 18% του εκλεκτορικού σώματος. Μία πενιχρή μειοψηφία που εντούτοις όχι μόνο απαιτεί να κυβερνά δικτατορικά, καταπατώντας τη δημοκρατική αρχή σύμφωνα με την οποία η πλειοψηφία κυβερνά και η μειοψηφία ελέγχει, αλλά δίχως ντροπή να κομπάζει και για την εικονική επιτυχία της.
Το δράμα συνίσταται στο ότι οι άνθρωποι που οι ίδιοι συμμετείχαν στην παρανομία και οδήγησαν τη χώρα σε κρίση ή ακόμη είναι φορείς της νοοτροπίας εκείνων που το έκαναν, έχουν το θράσος να παρουσιάζονται ως οι πλέον σοβαροί και υπεύθυνοι για να οδηγήσουν τη χώρα στη σωτηρία. Με ψηφοθηρικούς σκοπούς καταχρέωσαν τη χώρα, όχι για να κάνουν αναπτυξιακά έργα, αλλά για να ανεβάσουν το βιοτικό επίπεδο σε εικονικά ύψη που δεν ανταποκρίνονταν στην παραγωγικότητα της χώρας την οποία αποβιομηχάνισαν αυξάνοντας συνεχώς το έλλειμμα του εξωτερικού ισοζυγίου πληρωμών. Το ένα δάνειο ακολουθούσε για να πληρώσει τους τόκους και τα τοκοχρεολύσια του προηγουμένου με συνεχώς αυξανόμενα επιτόκια. Σαν να μην έφθανε αυτό απαρνήθηκαν τη δυνατότητα έκδοσης χρήματος μεταπίπτοντας από τη δραχμή στο ευρώ πράγμα που μας αναγκάζει να δανειζόμαστε τα χρήματα που χρειάζονται για τη δημοσιονομική πολιτική τα οποία πριν τα τυπώναμε μόνοι μας ρυθμίζοντας την ισοτιμία του νομίσματος και διατηρώντας τα εξαγώγιμα προϊόντα και τον τουρισμό μας ανταγωνιστικά.
Προφανώς τα μέτρα που θα ληφθούν στο μέλλον θα είναι χειρότερα των ήδη ληφθέντων και το βιοτικό μας επίπεδο θα κατέβει αναγκαστικά μέχρι να εξισορροπηθεί με την παραγωγικότητα μας, πράγμα που το κρύβουν τεχνηέντως. Η πτώχευση του λαού αν όχι και του κράτους θα είναι επακόλουθο των αδυσώπητων κανόνων της οικονομίας και του ανταγωνισμού που έχει επιβάλει το ανελέητο αγγλοσαξονικό σύστημα της μεγιστοποίησης του κέρδους του Adam Smith ενάντια στο πνεύμα αλληλεγγύης και σεισάχθειας που διέπνεαν τη νομοθεσία του Σόλωνα που εφαρμόσθηκε στην αρχαία Αθήνα και την έσωσε από αναλογικά παρόμοια αν όχι ίδια οικονομική κρίση. Σήμερα η λύση θα προέλθει από τις ακόλουθες παραδοχές και μέτρα.
Αναγκαστικά το βιοτικό επίπεδο θα πέσει στο επίπεδο της παραγωγής.
Θα πρέπει να υπάρξει κοινωνική αλληλεγγύη ώστε τα βάρη να καταμεριστούν δίκαια και ανάλογα με τα οφέλη που εισπράχθηκαν τα χρόνια της κραιπάλης των κρατούντων που θα πρέπει να πληρώσουν για τη ζημιά με τις οικογενειακές τους περιουσίες και όχι με το να τους ταΐζουμε στη φυλακή.
Να επικαλεσθούμε «κατάσταση ανάγκης» ώστε να πετύχουμε παύση πληρωμών και επαναπροσδιορισμό του χρέους με όρους του ευνοϊκότερου δανεισμού αρνούμενοι τους επαχθείς τοκογλυφικούς όρους που μας έχουν επιβάλλει.
Να επιστρέψουμε στη δραχμή επιβάλλοντας μία υποτίμηση της γύρω στα 30% έναντι της ονομαστικής ισοτιμίας των 340,75 δρχ/€ για να ευνοήσουμε τις εξαγωγές. Εάν δεν επικαλεσθούμε κατάσταση ανάγκης και δεν επαναπροσδιορίσουμε το χρέος η δραχμή θα καταρρακωθεί στη σχέση 1700 δρχ/€, που υπολογίζεται θεωρητικά ότι την έχει φθάσει η ασυδοσία της οικονομικής διαχείρισης από την ένταξη μας στην ΟΝΕ και μετά.
Ήδη η ανάγκη δημιουργίας ενός μαλακού νομίσματος για τις Νότιες χώρες της Ευρώπης συζητείται σοβαρά μεταξύ της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ και του προέδρου Νικολά Σαρκοζί. Το ερώτημα είναι γιατί αυτό το μαλακό νόμισμα να το εκδίδουν αυτοί για εμάς και όχι εμείς οι ίδιοι διατηρώντας την οικονομική μας ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία;
Να δοθούν αναπτυξιακά κίνητρα για τη αύξηση της παραγωγικότητας
Να εξασφαλισθούν όροι για την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και του τουρισμού μας που δεν μπορούν να εξασφαλιστούν με το ευρώ και χρειάζονται το δικό μας νόμισμα.
Να σταματήσουν οι σπατάλες του κράτους με τους υπεράριθμους και μεγαλόμισθους των ΔΕΚΟ, να σταματήσει η διαφθορά στους δημόσιους οργανισμούς, τις δημόσιες και δημοτικές επιχειρήσεις. Ήδη το απαιτούν οι δανειστές μας, εμείς όμως έπρεπε να μη το είχαμε καν αφήσει να συμβεί.
Να γίνει αναδιάρθρωση της εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες , να διατηρηθεί η γλώσσα μας, η εθνική μα ς συνείδηση και να καλλιεργηθούν οι έννοιες της συναλληλίας και της αρετής, τέλος
Να επαναπροσδιοριστεί η μεταναστευτική μας πολιτική που στερεί θέσεις εργασίας από τον εντόπιο πληθυσμό, επιβαρύνει δυσανάλογα το σύστημα υγείας και ασφάλισης, διαρρέει συνάλλαγμα στο εξωτερικό, διαταράσσει την κοινωνική συνοχή και αλλοιώνει την πολιτιστική, κοινωνική, γλωσσική και εθνική μας ταυτότητα.

Εάν η Δύση θέλει να μας συμπαρασταθεί, εξασφαλίζοντας την αποπληρωμή των νόμιμων και δίκαιων υποχρεώσεων μας προς τους δανειστές μας και τη συνέχιση της συνεργασίας μας στα πλαίσια της Ε.Ε., σαν ισότιμο και οικονομικά ελεύθερο κράτος θα πρέπει ίσως να αναθεωρήσει τη στάση της και,
Να μας προσφέρει τεχνογνωσία και χρηματοδότηση για την ανάπτυξη των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, με τα επακόλουθα και για αυτούς νόμιμα οφέλη.
Να μας επιστρέψουν τη Γερμανική αποζημίωση για την καταστροφή της τεχνοοικονομικής μας υποδομής κατά τον Β παγκόσμιο πόλεμο.

Σίγουρα θα το εκτιμήσουμε και θα αισθανθούμε ισότιμα μέλη της Ε.Ε. Δεν μπορεί να θεωρηθεί η συνύπαρξη διαφορετικών λαών στην Ευρώπη όσο και αν ο Ελληνοκεντρικός πολιτισμός τους ενώνει, όταν ο κάθε λαός προσπαθεί να μεγιστοποιήσει το δικό του κέρδος, να διευρύνει τη δική του γεωπολιτική επιρροή και να διασφαλίσει τα δικά του σύνορα εντάσσοντας τους άλλους ως υποτελείς στη δική του σφαίρα επιρροής.
Συμπατριώτες, το πράγμα έχει ωριμάσει από καιρό και οι συνέπειες του είναι ήδη ορατές. Κάτι πρέπει να γίνει εδώ και τώρα με ελεγχόμενο τρόπο πριν η ροή των εξελίξεων μας φέρει σε νέες ανεξέλεγκτες εθνικές περιπέτειες μπροστά στις οποίες η υφιστάμενη δυσκολία των οικονομικών μέτρων φαίνεται ασήμαντη. Το μέγα πρόβλημα είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα που αναπαράγει τους ίδιους ανθρώπους και την ίδια νοοτροπία της εξουσιαστικής συναλλαγής, με παράδειγμα την ίδρυση του νέου κόμματος της κυρίας Μπακογιάννη. Τα αιτήματα στις κινητοποιήσεις δεν πρέπει να είναι μόνο κατά των εν μέρει αναγκαίων, εδώ που φτάσαμε, και κοινωνικά άδικων οικονομικών μέτρων, αλλά κατά του σχεδιαζόμενου εθνομηδενισμού. Μας οδηγούν χρεοκοπημένους σε ένα μελετημένο τραπέζι διαπραγματεύσεων όπου θα παιχθούν πολλά και σημαντικά εθνικά θέματα.
Η πρόταση μας είναι η κατάργηση της υφιστάμενης κομματικής δικτατορίας. Να γίνει ανασχεδιασμός του πολιτικού συστήματος έτσι ώστε να εξασφαλίζεται αμεσότερη δημοκρατία και να υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί που να μην εξαρτώνται από την εκάστοτε εξουσία αλλά να εκλέγονται κατευθείαν από το λαό. Σαν παράδειγμα θα μπορούσε κανείς να αναφέρει
Την άμεση μείωση του αριθμού των Βουλευτών,
Οι εκλογικές λίστες των υποψηφίων, κατά περιφέρεια, να μην καταρτίζονται από τους αρχηγούς των κομμάτων αλλά από θεσμοθετημένα όργανα αξιολόγησης τους
Τη δημιουργία Γερουσίας και Προεδρίας της Δημοκρατίας που να εκλέγονται από τον λαό με αυξημένες αρμοδιότητες κυρίως σε εθνικά θέματα και στον έλεγχο του στρατού.
Τη δημιουργία ελεγκτικών μηχανισμών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που να αποδίδει ευθύνες για την κακοδιαχείριση των εθνικών και δημοσίων θεμάτων.
Την σύσταση Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης που να καθορίσει το νέο σύνταγμα.

Πιστεύουμε ότι στο έθνος μας υπάρχουν άνθρωποι με τις απαραίτητες γνώσεις, την εμπειρία, τις δημιουργικές ικανότητες και κυρίως το απαραίτητο ήθος και τον ανάλογο οραματισμό, ακόμη και μέσα στα σημερινά κόμματα, για να θεσμοθετήσουν ένα νέο καταστατικό χάρτη. Αυτούς καλούμε να βοηθήσουν στην αναγέννηση του έθνους και τη σωτηρία του όχι τόσο από την οικονομική κατοχή αλλά από την μεθοδευμένα επερχόμενη αλλοίωση και συρρίκνωση του.

Ηλίας Σταμπολιάδης
Καθηγητής
Πολυτεχνείο Κρήτης
elistach@mred.tuc.gr

taxalia.blogspot.com
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters